höyryä läpäisevä kalvo

Höyryä läpäisevä vesitiivis kalvo:, sovellukset ja arvostelut

Kun olet lämmitti seinämien talon, jossa edullinen mineraalivillaa, ongelma saattaa ilmetä on valittu, on se, että joillakin alueilla seinistä vaimentaa. Jotta voidaan välttää tällaiset negatiiviset vaikutukset, on tarpeen käyttää höyryä läpäisevä kalvo.

Prosessi äänieristysseinämistä ja katto järjestelyssä on tällaisten kalvojen on pinottu alle kerros mineraalivillaa. Jos ennen lämmitystä tehtävä on sisällä, on tarpeen säätää esteen vesihöyryä. Se ei ole suositeltavaa käyttää materiaalia, joka on rei'itys tai huokosia. vesihöyryn läpäisevyys kerroin tämän kerroksen pitäisi olla minimaalinen. On edullista käyttää polyeteenistä valmistettu, joka voidaan vahvistaa.

Ja ei turhia folio pinnoite perustuu alumiiniin. Emme saa unohtaa, että kun käytetään höyrysulun on tarpeen miettiä läsnäolon ilmanvaihtojärjestelmän. On kaupallisesti saatavissa ja erityinen kalvo, joka on levitetty anti-kondensaatio pinnoite. Tällainen vesihöyryä läpäisevä kalvo voidaan muodostaa kondensaatio sen pinnalla. Materiaali on yleensä asetettu kerrokset, jotka ovat alttiita korroosiolle. Näitä ovat sinkitty metalli- laatta ja Kansi (jälkimmäinen on suojaava sisempi pinnoite).

Elokuva ei salli kostea höyryt päästä metallia. Tätä tarkoitusta varten, kääntöpuolella on karkea kudoskerroksen, joka on tarpeen kerätä kosteutta. Pino kalvo lauhde-pinnoitteen on kudoksen alaspäin, tehostamalla noin 2-6 cm: n päässä mineraalivillarata. Ne rakentaa kalvo, joka voi siirtää haihduttamalla, käytetään seinien ulkopuolella, ne suojaavat materiaalit tuulenpuuskien ja voidaan asentaa rakentamiseen harjakattojen. Niiden käyttö on aiheellista, ja vuotavat julkisivut, kun on tarpeen luoda suojakerros kosteutta vastaan. Vesihöyryn läpäisevyys kalvon läpirei'itys ja mikroskooppisia huokosia. Kosteutta, joka kerääntyy eristys, on läpäistävä ilmanvaihtojärjestelmän.

Päätyyppiä höyryä läpäisevästä vesieristyskatteilla

Höyryä läpäisevä kalvo on useita erilaisia. Ne ovat:

 • presvdodiffuzionnogo tyyppinen materiaali;
 • diffuusio kalvo;
 • superdiffuzionnaya kalvo.

Ensimmäinen tyyppi on läpäistävä 300 g höyryä päivässä. Tämä indikaattori on merkitystä jokaisen neliön. Jos se on diffuusio kalvon, vesihöyryn läpäisevyys kerroin voi vaihdella 300-1000 g / m 2. Tässä kuviossa Superdiffuzionnaya membraaneja, on suurempi kuin 1000 g / m 2. Siitä syystä, että kalvon prevdodiffuzionnye suojassa kosteudelta, niitä voidaan käyttää katon muodossa ulomman kerroksen. Pitäisi olla ilmarako eristeen ja elokuva.

Kun ulkoseinäeristeiden tällaisia ​​materiaaleja ei voida käyttää, koska ne eivät läpäise höyryä. Loppujen lopuksi, kun se on riittävän kuivaa, ilmasta huokosiin pöly pääsee sisään. Tämä on syy siihen, että kalvo ei enää "hengittää", ja lauhde asettuu eristekerros.

Tarkastelut höyryä läpäisevä kalvo

Höyryä läpäisevä kalvo olisi muurattiin erikoistekniikkaa. Kun se tulee levittämiseen tai Superdiffuzionnaya kalvo, huokoset ovat riittävän suuria, jotta ne melko pian tukkia. Tämä edellyttää, että läsnä on ilmarako ilmanvaihto alemmalla puolella. Käyttäjien mukaan se ei tarvitse vaivautua asentamisessa ja vasta-sorvaus. Myynti löytyy paitsi leviämistä elokuva, vaan myös kolmiulotteinen muunnos. Kuten kuluttajien, kerros tuuletusta ne sijaitsevat. Tästä johtuen kondensaation se ei voi päästä sisälle on peltikatto. Toimintaperiaate sellaisesta materiaalista sama kuin anti-kondenssifilmin. On kuitenkin eroja. Kuten koti master tilavuuden kalvo voi poistaa kosteutta eristys. Itse asiassa, jos metalli katto on hieman kalteva alueella 3-15 °, lauhde alapuolelta ei vuoda alaspäin. Se heikentää sinkkipinnoite ja lopulta täysin tuhota sen.

Kuinka asentaa kalvo - kanssa sisä- tai ulkopuoli eristeen?

Höyryä läpäisevä vesitiivis kalvo on välttämättä noudattaen on tietty tekniikka. Jos haluat eristää julkisivu, elokuva poistamiseksi pari on sijoitettu ulkopuolelle. Kun taas jos se eristää katoissa on päällystetty anti-kondensaatin tai irtotavarana diffuusio tyyppi päällekkäin mineraalivillan. On tarpeen seurata tekniikkaa, jota käytetään elvyttämiseen ilmanvaihto julkisivujen. Jos katon ei ole lämmitintä, kalvokerros on alareunassa, alle orret. Kun lämpöeristys ylemmissä kerroksissa huonetta alle ullakon höyryä läpäisevä kalvo voidaan asentaa alle eristys. Höyryä läpäisevä vesitiivis kalvo on käytettävä sisäseinämän eristys. Tässä tapauksessa se ei saa rei'itetty, ja pani sen täytyy olla päällä mineraalivilla sisälle huoneeseen.

Miten muotoilla kalvo - väärällä puolella tai kohdata?

Kuten käytäntö osoittaa, se on edelleen arvoitus millä puolella pino höyryä läpäisevä kalvo monille ihmisille. Jos kalvo on sama etu- ja ikävä puoli, kysymykseen heti pois. Kuitenkin, se ei aina ole mahdollisuutta löytää myytävänä kaksipuolista teippiä. Kun se tulee kondensoimattomalla lajeja, sisältä ulos on kangas puolella ja kun asennus on käännettävissä huoneeseen. Tässä se on tarpeen kiinnittää metallipinnoitteen folio kalvo.

Jos se on hankittu diffuusiokalvon on vesihöyryä läpäisevä, sinun täytyy lukea ohjeita. Se yleensä ilmaisee valmistajan pakkausmateriaalin tekniikkaa. Kuitenkin, yksi ja sama yritys voi tuottaa yksi- ja kaksipuolinen teippi. Määrittää sisä- ja ulkosivu voi olla väri. Jos kalvo on kaksi puolta, joista yksi on väritetty kirkas värisävy, tyypillisesti ulkosivuun materiaalia.

Jos tarvitset tuulen vesitiivis vesihöyryä läpäisevä kalvo, voit kiinnittää huomiota tyypillisin ostajat vaihtoehto "Izospan A" on tarkoitettu olemaan katon tilaa. Sitä käytetään suojaamaan kondensaatio ja tuuli elementtejä seinien ja kattojen rakentamisen aikana rakennuksen. Kalvon tulisi alla katteen tai seinään päin ulkopuolella eristys. Ulkosivun - on vettä hylkivä sileä pinta, kun taas sisäinen kondensoimattomalla on karkea rakenne. Sen tarkoituksena on viivyttää kosteuden jälkeen haihduttamalla ilmavirran. Tämän tuulenpitävä vesihöyryä läpäisevä kalvo on erinomainen käytössä, se on suuri mekaaninen lujuus ja ympäristön turvallisuutta. Höyryt eivät ole haitallisia aineita, ja materiaalin ominaisuudet voidaan säilyttää pitkän aikaa. Materiaali on vastustuskykyinen bakteerien vaikutuksia ja kemikaaleja.

Ominaisuudet pinoaminen materiaali "Izospan"

Tuulenpitävä vesihöyryä läpäisevä kalvo "Izospan" käytetty tuulentiiviyden kalvo palautuminen lämpöeristetty katot, joka kulma ei saisi olla pienempi kuin 35 °. Kuten ulompi pinnoite voi toimia profiloitu arkkia tai vyöruusu.

Piirteet kalvo "Megafleks9raquo;

Tarvitset höyryä läpäisevä kalvo? Kumpi on parempi, on ratkaistava ennen ostoksia. Yksi tyyppi tällaisesta materiaalista on "Megafleks9raquo,, joka on kolmikerroksinen rakenne. Kaksi ulkoista kerros - mikrolävistetyllä ja sisäkerroksen - vahvistettu kalvo. Vahvikeverkon antavat materiaalille lujuutta, kun taas kaksipuolinen laminointi tarjoaa vedenpitäväksi ominaisuuksia.

Materiaali on mikroperforaatio joka takaa tuuletuksen vesihöyryn tulevat sisäpuolelta. Vedenpitävä höyryä läpäisevä kalvo pystyy suojaamaan katon tila kosteudelta, pölyltä ja noki, suojata materiaaleja sisäisen ja ulkoisen kosteuden tiivistyminen. Jos tarvitset suojaa tuulelta, kannattaa käyttää eräänlaista "Megafleks D 110 standardi", joka on rullattu vaakalevyyn limittäin on 15 cm.

Hydro-höyryä läpäisevä vesitiivis kalvo, joka suojaa materiaali kosteutta vastaan, tuuli ja höyryä, tulee olla läsnä eristetyssä kattojen ja ilmanvaihto julkisivujen. Ensimmäisessä tapauksessa rako ratkaistaan ​​menetelmän kontrobreshetki rakenteita, kun taas julkisivu eristysväli saadaan asentamalla vaakaprofiilien tai tukien.

Kalvojen ja membraanien, hydraulinen tuulenpitävä, höyrysulun.

Telajärjestelmä höyryä vedeneristys laajalti käytetty rakentamiseen. Ajatellaan esimerkiksi järjestelmää kotimaisten tuottajien materiaalien tuotemerkin Izospan.

Izospan - tämä on materiaali järjestelmä, integroitu sovellus eri tuotemerkkejä, joka ratkaisee kaikki ongelmat kostealla ja kosteussuoja lattiat, katot ja seinät, jolloin rakennusten ja rakenteiden.

Kukin yksittäinen materiaali rulla merkistä Izospan järjestelmä on yksityiskohtaiset ohjeet käyttöä ja yksinkertaista asennus järjestelmään.

Izospan järjestelmä materiaaleilla on hinta puoli kaksi kertaa pienempi kuin tuodun analogit (Tyvek, Yutafol).

Höyryä läpäisevä kalvoja käytetään suojaa tuulelta, vesipisarat, lumen (puhaltaa ulos katon tai kuori) kattorakenteessa, lattioiden ja seinien.

ParonoinNitzan kalvo asennetaan aina ulkopuolelle, ulkoinen tiloihin voidaan kuumentaa, puolin eristys.

Izospan ja UED Izospan A - on mikrolävistetyllä polypropeenikalvo, jonka toisella puolella on vettä hylkivä sileä pinta.

Sisäpuolelle on karkea rakenne anticondensate, tarkoituksena on viivyttää lauhde ja haihduttamalla sen jälkeen pisaroiden ilmavirrassa. Läpäisemätöntä materiaalia säilyy edellyttäen, että kalvo ei kosketa mitään pintoja.

Izospan käytetään katot kallistuskulma katto on suurempi kuin 35 °. Asennettaessa kattoon käyttäen kalvoa Izospan tarve aikaansaada ilmanvaihto raon molemmin puolin kalvon. Kiristekalvo saa koskettaa muita pintoja.

Tarvetta luoda lisäilmakanavat, mikä lisää kustannuksia rakenne, haittapuolena tämän materiaalin. Asennuksen aikana vesieristämistä elokuva rakenteissa eivät suojaa taustalla pinnat sademäärä.

Izospan tuottaa rullina, 1,4 tai 1,6 m., On telan 35 tai 70m2. Roll Hinta Izospan 70m2 - 1500 ruplaa. Rulla Izospan Ja UED arvoinen 1700 ruplaa. (Arvioitu syyskuussa 2012)

Izospan AM ja Izospan AS - kolmikerroksinen höyryä läpäisevä diffuusio kalvon läpi.

Kalvo Izospan AM (AS) suojaa katon tai julkisivun rakenne, ei ainoastaan ​​ilmakehän kosteudelta ja lauhde, mutta myös tuulen. Kalvo Izospan AM (AS) on paras suorituskyky vedenkestävä kuin Izospan A.

Tärkeimpiä etuja tämän tyyppinen diffuusiomembraaneja on tarpeen suorittaa mahdollisuus annetun suoraan päälle eristekerroksen, ilman tuuletusta ero kalvon ja tämän kerroksen. Luominen tällaisen raon, kuten on tunnettua, tarvitsee lisäaikaa, laitteet ja materiaalit, ja kun läsnä on diffuusion kalvon vapauttaa tarvittaessa. Tämä tekee mahdolliseksi alentaa koko rakenteen sekä yksinkertaistaa ja nopeuttaa sen asennuksen.

Asennus materiaali Izospan AM (AS) voidaan suorittaa missä tahansa sää seinä- ja kattorakenteet erilaisia ​​- kuten harjakaton ja loft, runko seinät, seinät ulkoinen eristys ja tuuletettu julkisivu järjestelmiä. Samaan aikaan, diffuusio kalvo ei ole itsenäinen katemateriaali ja käyttää sitä valmistettaessa tilapäinen katto on kielletty.

Diffuusiokalvon Izospan AM (AS) toimii normaalisti lämpötiloissa, jotka vaihtelevat -60-80 astetta, ja voi palvella 50 vuosi tai enemmän ilman menetystä niiden toiminnalliset ominaisuudet.

Materiaali Leveys Izospan AM -. 1,6 m, on tela 35 tai 70m2. Hinta Roll 70m2 - 2000 ruplaa. (Arvioitu syyskuussa 2012)

Materiaali Leveys Izospan AS -. 1,6 m, rullina 70m2. Hinta Roll 3000 ruplaa. (Arvioitu syyskuussa 2012)

Höyrytiivis vedenpitävät materiaalit

"In Izospan" - vesi- höyrysulku materiaali, jolla on karkea pinta, joka estää vesihöyrysaturaation rakenteiden sisältäpäin (Ei suunniteltu vähän negatiivinen lämpötiloissa). Sitä käytetään kattojen ja seinien höyrysulku, eristys ullakon (attics), kellareissa ja välipohjissa, väliseinät ja lattiat.

"With Izospan" - tuuli vesi- ja höyry. Sitä käytetään suojaamaan katon ja yläpohjan parin. underroof lauhde ja ilmakehän kosteuden, ja kun pinnoitekerros betoniin ja sementtilaasti lattia laitteessa. Materiaali on kaksikerroksinen rakenne, toinen puoli on sileä ja toinen - karkea pinta pitämiseksi kondensaatin pisaroiden ja sen jälkeen sään.

"Izospan D» - kahden kerroksen tuuli vesi- höyrysulku perustuvia materiaaleja lujat polypropeeni kudottu kangas, jota käytetään suojaamaan kattorakenteisiin päässä vesihöyryn läpäisevyys ja lauhde. Kasvaneiden materiaalin lujuuden on kestettävä huomattavaa mekaanista rasitusta asennuksen ja käytön, voi kuljettaa lumikuorma.

"Izospan D» voi toimia väliaikaisena Walling.

"Izospan DM" - kolmikerroksinen hydro tuuli höyrysulku laminoitu materiaali, joka perustuu korkean kudottu polypropeenikalvo, jossa on pinta kondensoimattomalla, käytetään alustaan ​​kalvo suojaa ilmakehän kosteudelta, tuuli ja lumi. "Izospan DM" voi toimia myös väliaikaisena suojaava muotoilu. Eristettyyn kattorakenne välillä Izospanom DM ja eristys ja katto, on tuuletettu aukkoja molemmin puolin kalvon.

"Izospan RS»- kolmikerroksinen hydro tuuli höyrynestomateriaalin yhdeltä puolelta karkea pinta pitämiseksi kondensaatin pisarat ja niiden sen jälkeen haihduttamalla. Lisätä voimaa, se on vahvistettuna polypropeeniverkolla. Käytetään ilmanvaihto lämmitetylle ja kylmä (ei lämmitettiin) suojaamaan katon höyryn lauhde underroof ja ilmakehän kosteuden, ja höyrysulun seiniin, lämpöeristys, kattojen ja välipohjien.

"Izospan RM» - kolmikerroksinen hydro tuuli höyrynestomateriaalin vahvistettu Polypropeeniverkko. Käytetään vesi- höyrysulun katoissa ja katot, sekä vedenpitäväksi kerroksen laitteen betonilattialle, maanläheinen emäksiä ja muita nestettä läpäisevän ja kosteilla alueilla.

Höyry vedenpitävät materiaalit ja lämpöä heijastava kerros

"Izospan FD» - monimutkainen vesi- höyrysulku materiaalia ja polypropeeni kudottu kangas, kaksinkertaistui metalloitu polypropeenikalvo, jolla on kyky heijastaa lämpösäteilyä, siten suorittaa toiminnon lämpö- ja suojaa sisäisten elementtien kattojen ja seinien höyryn sisäpuolelta. Sitä voidaan käyttää näytön heijastavan lämpövirran lämmitysjärjestelmästä.

"Izospan FS» - monimutkainen vesi- höyrysulku materiaali on polypropeenikuitukangas, kaksinkertaistui metalloitu polypropeenikalvo, jolla on kyky heijastaa lämpösäteilyä ja suojata eristyksen ja sisäseinämän osia katon sisältä höyryä. Sitä voidaan käyttää näytön heijastavan lämpövirran lämmitysjärjestelmästä.

"Izospan FX" - monimutkainen vesi- höyrysulku polyeteeni vaahto materiaalin paksuus on 2-10 mm, kaksinkertaistui yhdeltä puolelta metalloitu mylar-kalvo. "Izospan FX" käytetään lämmittämään vesi- höyrysulun kattojen, seinien ja kattojen rakennusten ja rakenteiden. Materiaalia voidaan käyttää substraattina tahansa lattiapäällysteen ja järjestelmä "lämmin kerroksia" ja heijastavat lämpöä johdetaan huoneeseen. Sitä voidaan käyttää näytön heijastavan lämpövirran lämmitysjärjestelmästä.

"Izospan FB» - integroitu vesi ja höyry, joka perustuu voimapaperi, kopioidaan metalloitu n Mylar-kalvolle. Käytetään höyrysulku alueilla, joissa korkeita lämpötiloja (jopa + 140 ° C), saunoja jne. Koska sen rakenne "Izospan FB» yhdistyvät ominaisuudet höyrysulku ja kyky heijastavat lämpöä.

Tiivistys ja yhdistävät

Nauhat haetaan luotettava sidos rainojen materiaalien "Izospan", ja paikkaa tiivistävän tuen rainoja aineita "Izospan" muihin elementteihin katon tai seinät.

Seuraavia merkkejä pitäisi käyttää:

"Izospan SL» - höyryä butyylikumi vedenpitäväksi yhdyshihna - (5772-002-25687015-99 TU) käytetään sitomiseksi suljettu rainojen vesi- höyrysulku "Izospan" kentässä päällekkäin materiala.Imeet ainekerroksella.

Erittelyt Izospan SL nauha:

Kosteuden imeytyminen: 0-0,2%

Käyttölämpötila-alue: -40 ° C: sta + 80 ° C: ssa asennus lämpötila ei alle +5 ° C: ssa

Leveys 15 mm Paksuus 45 mm Pituus 1 m

"Izospan KL» - yhdyskanava nauha kaksipuolinen liima, joka on suunniteltu liimaus paneelien vesi- höyrysulun "Izospan" materiaali alalla materiaalin päällekkäisyyksiä.

Erittelyt Izospan KL nauha

Koostumus: Kuitukangas liimakerroksen vesipohjaisia ​​dispersio modifioitu akryyli- liuotinta;

Suojaava kerros: silikonoitu paperi

Lämpötilan kestävyys: alkaen -40 ° C: sta + 100 ° C

Adheesio (mukaan AFERA ​​5001) min 21 N / 25 mm (kosketusaika: 1 tunti) leveys 15 mm pituus 100 mm Paksuus 50 lm

"Izospan FL» - yhdistää teipillä liimakerroksella ja metalloitu pinnoite on tarkoitettu liitoslistoja materiaalien "Izospan" merkki «FS», «FD», «FX». "Izospan FL» lämpöä muodostaa jatkuvan pinnan.

Izospan FL voidaan myös käyttää poistamaan hieno materiaali rainojen vahinkoa Izospan FS, FD, FX.

Erittelyt Izospan FL nauha

Koostumus: Metalloitu polypropeeni liimakerros (akryyli) Gain vahvuus: 100 N / 25 mm Murtovenymä: 140% Lämmönkestävyys: alkaen -40 ° C: sta + 80 ° C: ssa

Tahmeutta teräkseen 6,5 N / 25 mm

Leveys 50 mm Paksuus 51 mm Pituus 50 m

"Izospan FL Termo» - kytketään alumiiniteippiä korkea lämpöstabiilisuus yhdellä ainekerroksella tarkoitettu yhdistävien verkkojen "Izospan" materiaalit arvosanat «FB», sekä «FS», «FD», «FX». Liittyessään materiaalirainojen "Izospan" termisesti muodostaa jatkuvan pinnan.

Koska sen koostumus "Izospan FL Termo» voidaan käyttää ympäristöissä, joissa korkeassa lämpötilassa: Saunat jne.

Izospan FL Termo voidaan myös käyttää poistamaan pieniä vaurioita maalauksia Izospan FB-aineet, samoin kuin Izospan FS, FD, FX.

Materiaalispesifikaatiot Izospan FL Termo

Ainesosat: Alumiinifolio, liimakerros, pii paperi

Voimistua: 200 N / 25 mm Murtovenymä 6% Lämmönkestävyys: alkaen -40 ° C: sta + 180 ° C

Tahmeutta teräs: 3,8 N / 25 mm

Leveys 50 mm Paksuus 50 mm Pituus 40 m

"Izospan ML proff» - kaksipuolinen teippi polyeteeni-kuitu vahvistettu mesh. Sovellus: liittämiseksi ja liimaamalla yhteen rainojen kun vnugrennih ja ulkokäyttöön, kiinnittämiseksi paneelit sulkemisten (betonin, vaneri, puu, kipsi, kipsi kuitujen ja kipsin pinnat) tiivistämiseksi viereisyys putkien viereisyys ullakolle ikkunat ja ikkuna-aukkojen, korkkiin.

Nauha Izospan ML proff käytetty:

1. yhteys ja liimaus rainojen väliin on Izospan ja ulkoa.

2. korjata adjacencies on: betoni, vaneri, puu, kipsilevy ja kipsikuitulevyn pintoja.

3. Vieressä putki.

4. Junction Dormer ikkuna ja ikkuna-aukon.

5. Junction korkkiin.

Izospan ML proff jolla on suuri alku- tarttuvuus sekä ympäristön ja alhaisissa lämpötiloissa. Se on suuri liimat ja PE-PP-kalvojen, ja myös erittäin huokoista ja karkea materiaaleja.

Materiaalispesifikaatiot Izospan ML proff

Koostumus: PE / PVA- lävistäjä verkko liimakerroksella, joka perustuu vesipitoiseen dispersioon modifioitu akryyli- liuotinta

Suojaava kerros: silikonoitu paperi

Lämpötilan kestävyys: alkaen -40 ° C: sta + 100 ° C

Adheesio (mukaan AFERA ​​5001) min 23,3 N / 25 mm

Leveys 60 mm., Paksuus 300 m., Pituus 25 lm * - paitsi Izospan FB

"Itseliimautuva tiivistysnauha" - nauha polyetyleenivaahdosta liimakerroksella. Nauha on suunniteltu suojaamaan orret tai kiinteä lattiapäällyste sadeveden ja sulanut vesi kautta istuimen asennus vasta-kynnet. Liimataan päälle vedenpitäväksi kalvon pitkin orret ja muut rakenteelliset osat ennen asennusta vasta-. Sopii erityisesti kattojen pieni kulma (vähemmän kuin 22 astetta.)

Tekniset ominaisuudet itseliimautuva tiivistysnauha

Mitat paksuus 3 ± 0,35 mm leveä, 50 mm pitkä, 30 m + 0,3

Pintatiheys 0,1 + 0,05 kg / m2

Vetolujuus yhtenäinen erottaminen, kg / cm vähintään 5 Lämpötila sovellus tilassa ° C -40 + 100

Tuulenpitävä höyry hydroprotective eristetty katto kalvo

Ulkoseinän tulevan betoniharkkojen

Hyvää joulua, rakas lukija!

Katso tämä hilpeä video

Kommentit arvioida hyödyllisyyttä artikkelin.

Kysy artikkeli aiheesta, täydentää, täsmentää tai vastustaa tekijän.

Parogidroizolyatsiya Izospan: tekniset ominaisuudet ja sovelluksen ominaisuuksia

Merkki "IZOSPAN" edustettuna kotimarkkinoilla vuodesta 2001, valmistamien tuotteiden venäläisen HEXA Tverissä. Luontainen tuotemerkin Izospan rakenneainemäärittelyt, korkea laatu ja kestävyys mahdollistavat toimittaa tuotteita rakentamiseen Tverin par ulkomaisten kanssa Euroopassa. Se on vaivan arvoista Izospan halvempi joka tarjoaa kotimainen brändin jatkoi suosion ammattirakentajiin ja omistajat maa taloa. Kertoa eroa vedenpitäväksi Izospan ja höyrysulun, tarkastellaan erilaisia ​​tuotteita, mukaan lukien rakentaminen kalvon lisääntyneen vahvuuden. Erikoinen Izospan tekniset ominaisuudet mahdollistavat materiaalin käytön väliaikaisena kattoihin.

Izospan: mikä se on? ↑

Izospan - rakenne elokuvia, kalvoja ja nauhoja suojaamaan kuituja eristys ja puurakenteiden tuulen ja vettä, sekä nestemäinen ja höyryn muodossa. Laajuus - monikerroksinen rakenteita, pääasiassa ulkopuoli. Näitä ovat harjakatto, päättää käyttää ulkoista rakennusten lämmöneristys (ilmanvaihto julkisivujen). Ei voi tehdä ilman elokuvia ja kalvot rakentamiseen modernin puurunkoinen talo. Ja niiden käyttöä laitteessa puulattia kannet. Tarkastellaan erilaisia ​​ja ominaisuuksia Izospan, puhutaanpa ominaisuuksia tuotteiden erikoisissa olosuhteissa yksityisen mökin rakentamiseen.

Monikerroksinen rakenteet ja kosteutta ↑

Ymmärtää, miten oikein käyttää Izospan, on selvitettävä joitakin kysymyksiä rakennuksen tekniikoita:

Moderni rakennus teknologioita ovat erilaiset monikerroksinen rakenteita. Suosituin ne ovat perusteltuja ja matalissa rakentamisen. Tässä kehyksessä seinät, kaltevat katot, lattiat, ilmanvaihto julkisivujen. Laakeri osa rakennetta - pilari, katto, jne, ovat usein tehty puusta. Intervallit niiden välillä on täynnä tehokas lämpöeriste. Tyypillisesti kuitumateriaaleja käytetään: mineraalivilla ecowool (revinnäismassaa).

Tällaiset lämmittimet, sekä hyödyllisiä ominaisuuksia, ja on haittapuolia: puhalletaan vaikutuksen alaisena tuuli ja kastua kosteassa ympäristössä. Seurauksena niiden eristysominaisuudet vähenevät huomattavasti. Puurunko, liian "pelkää" vettä. Se tulee huokoiseen materiaaliin ilmaa vesihöyryn muodossa. Suurimman osan vuotta talossa kosteus on paljon korkeampi kuin kadulla. Näin ollen on tarpeen estää höyryn tunkeutuminen osaksi monikerroksinen rakenne talon sisältä. Eristetty pari. ilma rakennuksen ulkopuolella on yleensä vähemmän kostea, joka mahdollistaa tuulettaa, kuiva eristys.

Jos hyvä ilmanvaihto, vapaata kosteutta irtautuminen lämmittimestä ja puurunko, niiden kosteus on vähäinen. Näin ollen kerrosrakenne on sijoitettava ulkopuolella höyryä läpäisevä materiaaleja. Edellä oleva pätee lämmitykseen koteihin. Ei-lämmitetty ja hyvin tuuletettu rakennusten vesihöyry ei ole väliä.

Huomautus: monikerroksinen lämpöeristetty rakenne sisällä - PAROZASCHITA ja ulkopuolella - vesihöyryä. Missään tapauksessa ei päinvastoin. Jos esimerkiksi sekoittaa Izospan Izospan A ja B, seinän tai katon kastelemalla, mikä väistämättä vahingoittavat rakennukseen.

Sisällä suojaa niitä kosteudelta höyrynsulkukalvo (höyry), ja tarjoaa ilmanvaihto ulkopuolella höyryä läpäisevä kalvo (tuulilasi). Huomaa, että vetroizolyatsionnaya kalvo ei saa joutua kosketuksiin katto ja seinät. Johtaa vesihöyryn täytyy sijoittaa niiden väliin tuuletusvälin reikiin ylä- ja seinät ja katto.

Erot höyryä läpäisevä kalvo höyrystä sulkukalvot ↑

Käytössä okolostroitelnyh sivustoja ja foorumeita voidaan lukea, ja suun rakentajat ja yksityiset kehittäjät kuulla termejä kuten "Izospan vedenpitäväksi", "Izospan parogidroizolyatsiya" ja "Izospan elokuva." Ja myyjät rakennusmateriaalien vielä puhua "superdiffuzionnye kalvo Izospan".

Se tapahtuu niin, että puhujat itse eivät ymmärrä eroa materiaalien tai väärää terminologiaa käytetään. Usein tämä sekaannus johtaa väärään materiaalivalinnat, jolloin tuloksena on heikentynyt terminen suorituskyky rakennus kirjekuoret ja vähentää niiden käyttöikää. Välttää tällaiset virheet, sinun täytyy ymmärtää selvästi erot materiaalien Izospan ja niiden analogit, sekä mitä käytetään. Mukaisesti varten ne on jaettu kahteen ryhmään: höyrynsulkukalvo ja höyryä läpäisevä kalvo:

Höyryä kalvon läpäise vettä, vesihöyryä ja tuuli. Eli ne ovat lähes ilmatiivis. Valmistettu yleensä polyeteeni ja polypropeeni kestävämpiä, lujuuden parantamiseksi voidaan vahvistaa. Niitä kutsutaan myös "parogidroizolyatsiya Izospan", mutta tämä määritelmä pätee vain jossain määrin. Itse elokuva on vesitiivis.

Jos sitä käytetään "kakku" harjakatto, veden tiivistyminen tai vuoto vuotava pinnoite ei tunkeudu ullakolle. Mutta maanalaisten rakenteiden ja tasakaton, standardin elokuva tiivistämään Izospan vuonna ole paras, se ei ole riittävän vahva, ja weatherability. Kuitenkin ominaisuudet Izospan Kaikkein halpa elokuva, alhainen, on paras materiaaleja, joita voidaan vedenpitäväksi betonilattioiden. Mutta ei enempää.

Höyryjen sulkukalvojen:

 • Suojan kosteutta monikerroksinen eristetty rakenteiden asennettu sisäpuolelle, huoneen puolella. Tässä kehyksessä seinät, harjakatto ristikoiden ja puulattiat maahan lattiat rakennusten ilman kellareihin.
 • Suojaus tiivistyminen ja mahdollisten vuotojen ristikon neuteplonnogo tuuletettu ullakko. Tässä tapauksessa, höyryä sijaitsee ulommalla puolella, alle katteen.

Huom: höyrynsulku voidaan sijoittaa "kakku" harjakaton kadulta vasta, kun ullakko on hyvin tuuletettu ja neuteplon.

Höyryä läpäisevä kalvot ovat mono- tai monikerroksinen kuitukankaiden, jolla on pienin aukkoja. Koko reiät ja niiden määrä on sellainen, että kalvo ei ole puhalletaan tuuli, mutta sillä erolla, suhteellisen kosteuden sivuilla kalvon on vesihöyryn diffuusiota puolelle, jossa ilma kuivempaa. Näin voit näyttää liiallisen kosteuden rakennuksen rakenteista tuulettaa niitä. Neste on vesi, menoa höyryä läpäisevä kalvo eivät pysty tunkeutumaan este, estää pintajännitys. Tämä on tietenkin, on suhteellisen pieni määrä vettä ja paine: yksittäisiä pieniä pisaroita tai sade. Jos jättää suojaamatta katemateriaali tai seinän verhous alle sateiden, vesipisaroiden läpi sen läpi.

Käyttö höyrysulku kalvo diffuusio:

 • Ilmanvaihto monikerroksinen Walling ja niiden suojaamisen nestemäinen vesi (kondensaatti). Sijaitsevat ulkona, kadun puolella. Frame seinät, harjakaton kattotuolit, puulattiat maahan lattiat rakennusten ilman kellareihin.
 • Kalvo voidaan käyttää väliseen parketit, mutta kalvon Izospan halvempaa.

Huomautus: höyryä läpäisevä kalvo eroaa höyrynsulkukalvosta kyky siirtää vesihöyryä. On tärkeää ymmärtää tämän eron.

Mitkä ovat tekniset ominaisuudet ovat tärkeitä arvioitaessa ominaisuuksien rakennuksen kalvoja ja kalvojen ↑

Ymmärtää erot Izospan materiaalit sekä pystyä vertaamaan niitä tuotteita muiden yritysten, on toivottavaa tietää, mitkä tiedot ovat tärkeimpiä arvioida ominaisuuksia rakennuksen elokuvia. Mennä yksityiskohtiin, mittaus- ja laskukaava, tavallisen kuluttajan mitään, mutta vaativat Izospan tärkeitä ominaisuuksia tulisi:

 • Läpäisevyys - kyky kalvon vesihöyryä läpäisevä sillä edellytyksellä, että ilmakehän paine molemmin puolin saman kalvon, ja vesihöyryn osapaineen vaihtelevasti. Ominaisuudet - vesihöyryn läpäisevyys kerroin mittausyksikkö - mg / (m · h · Pa).
 • Vesihöyryn - kyky kalvon viivyttää vesihöyryn, mitattuna m2 · h · Pa / mg.

Kuten vesihöyryn läpäisevyys ja vesihöyrydiffuusiovastus riippuvainen materiaalin ominaisuuksista ja sen paksuus. Menetelmät ja laskemalla arvot SP 50.13330.2012.

 • Vedenpitävä - veden paine, joka kykenee kestämään rainan kunnes vuoto mitataan millimetreinä vesipatsasta.
 • Murtolujuus luonnehtii lujuuteen. Tämä on suurin kuormitus, joka pystyy kestämään kalvo tai kalvo, repimättä. Mitataan centinewton (H x cm).
 • UV-kestävyys - Aika (kk), jonka aikana materiaali voidaan altistaa ultraviolettisäteilylle ulkona ilman heikkenemistä.

Range ja tekniset Izospan ↑

Sovelluksesta riippuen yritykset HEXA jaetaan neljään ryhmään.

Nimeäminen höyryä läpäisevästä diffuusiokalvon tiedämme jo,: ne suojaavat monikerroksinen rakenne tuulelta ja ulkoisen kosteuden rakennusten ulkopuolella, joka tarjoaa lähdön höyrykuumentimeen ja puurunko. kalvot, lyhenne "Hex" sisältää kirjain "A". Toistan, että rakentaminen kalvon ja kalvon - pohjimmiltaan eri materiaaleista. Jos myyjä tai mahdollisille yrittäjä käyttää väärää termiä "Izospan Elokuva" tai epätäydellinen määritelmä "vedenpitäväksi Izospan A" se on syytä epäillä hänen pätevyyttään. Valmistaja tuottaa viittä höyryä läpäiseviä kalvoja Izospan vaatimukset eroavat. Eroja on myös käytössä:

 • IZOSPAN A - yksikerroksinen kalvo, kaikkein yksinkertainen ja halpa. Alhainen vedenkestävä luonteeltaan Izospan harakteristikipo vesihöyryn läpäisevyys ei salli materiaalin kalteva katot, sitä käytetään vain pystysuoran seinämän rakenteita, mukaan lukien ilmanvaihto julkisivujen.

 • IZOSPAN A palonsuoja lisäaineita. Erittelyt Izospan Ac UED ovat lähes sama kuin tavaramerkki A mutta rainan ominaisuuksia palon. Se suositellaan käytettäväksi laitteessa ulkoista eristystä puurakennuksia.

 • IZOSPAN AM - monikerroksinen kalvo on korkea vedenkestävä luonne, mikä tekee mahdolliseksi ei ainoastaan ​​soveltaa sitä "kakku" harjakaton korkea kondensatoobrazovaniem mutta sijoitettu suoraan eristyksen ilman aukkoja. Tämä yksinkertaistaa suunnittelun katon, säästää rahaa.

 • IZOSPAN AS, teknistä osaa harakteristikikotoroy paropropuskaniya samat kuin tuotemerkin AM, jonkin verran vahvempi, mikä on tärkeää suuri-alue katot merkittävä askel orret.

 • IZOSPAN AQ proff - erityisesti kestävä kalvo, jossa on korkea paropropuskaniem ja vedenpitävä. Suositellaan kaikentyyppisiin monikerroksinen ilmanvaihto seinien ja kattojen tärkeät kohteet. Tehokkain, kestävä eikä halvalla kalvot.

Läpäisemätön vettä, höyryä ja tuuli kalvo rakentamiseen. Asennetaan monikerroksinen seinät ja katot lämmitetyissä rakennuksissa, käytetään myös sään suojaa seinät ja katot rakennusten lämmittämätön ulkopuolella.

 • IZOSPAN B - vähiten kestävä, mutta halpa höyryä. Luottaa siihen, että eritelmien Izospan olla korkea, ei ole sen arvoinen. Izospan In, joiden ominaisuudet lujuuden ja kestävyyden on huono, sopii erinomaisesti asuinrakennuksissa, lattiat. Vastuussa objektin, talo jossa aiot elää pitkään, on välttämätöntä soveltaa entistä luotettavampi ja kalliimpi elokuva. Esimerkiksi C Izospan jonka tekniset tiedot ovat korkeammat.

 • IZOSPAN C - kalvo, jota voidaan käyttää ei ainoastaan ​​höyrysulun, mutta myös vedenpitäväksi kerrosta, kun laite maahan ja betonialustalle.

 • IZOSPAN D - erittäin vahva kaksikerroksinen höyrynsulkukalvo. Erittelyt Izospan Dpozvolyayut se kestämään lumikuorman, rainaa voidaan käyttää väliaikaisena peite jyrkät katot. Mutta ei enempää kuin ajan UV vakautta, ja se on 3 kk kesällä ja 4 talvella.

 • IZOSPAN RS vahvistettu lasi, jotka lisäävät sen vetolujuus. Tuotemerkin «C», sitä voidaan käyttää laitteessa Kerrosten paikan päällä ja jopa vedeneristys tasakaton. Kuitenkaan ei päällysteenä, mutta vain alle laminoitu "kakku", suojata eriste vesihöyryä.

 • IZOSPAN RM - kolmikerroksinen vahvistettu höyrynsulkukalvo suunniteltu kattojen ja lattioiden.

Izospan heijastava eriste - elokuva tekniset, joiden avulla voimme sanoa, että materiaali yhdistää neljä toimintoa: eristys höyryn, veden, tuulen ja lämpösuojaus rakenteiden. Se ei voi toimia täydellinen eristys, mutta heijastaa infrapunasäteitä sisällä tiloissa kalvokerroksen vähentää lämpöhäviötä rakennuksessa. lajit:

 • IZOSPAN FB on valmistettu voimapaperista ja metalloitu mylar, saunaan.

 • IZOSPAN FS on valmistettu polypropeenista, se on metallipinnoite. Käytetään monikerroksisten rakenteiden ja lattialämmitys tasoitteet.

 • IZOSPAN FD FS samanlainen tuotemerkin mutta on suuri vahvuus.

 • IZOSPAN FX polyeteenistä vaahto, mikä aiheuttaa sen lavsan metalloitu kerros. Eristys Izospan FX, tekninen harakteristikikotoroy melko korkea kannalta lämpöeristys, ei ole kovin vahva. Näin ollen, se on järkevämpää käyttää substraattina lattialämmitys.

Nauhat ovat rakentaminen teippi tapauskohtaisesti, jotka on tarkoitettu liittämällä yhteen eri Izospan rainojen, tiivistys kalvojen ja membraanien. Erillinen kysymys on JFM - itseliimautuva tiivistenauhan. Hänellä on erilainen tehtävä. JFM on liimattu orret päälle jo asennettu kalvo. Nauha on suunniteltu estämään kosteuden tunkeutumista puun läpi kiinnittimet (nauloja, ruuveja). Suositellaan katon kaltevuus on alle 22 astetta.

Olemme vain yleisesti mainittuja erilaisia ​​eristeet yritys HEXA, lisää niiden soveltamista löytyvät valmistajan verkkosivuilta.

Lopuksi, sanomme, että me olemme kertoneet vain murto-osan mitä sinun tarvitsee tietää onnistuneesti rakentaa oman kodin, jossa käytetään monikerroksisten rakenteiden. Tämä tehtävä edellyttää tiettyä tietoa taiteilijoiden ja huolellinen noudattaa hänelle määrättyä rakennusmääräysten ja valmistajan suosittelemia teknologioita. Jos et aio yksin tutkia perusteellisesti tästä asiasta ja tekemään työtä omin käsin, antaa suunnitteluun ja rakentamiseen talonsa vain luotettavien ammattilaisille.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

93 − = 90