Höyryeristys kylpyyn

Materiaalin valinta höyrysulkuhauteille ja ohjeet asentamiseen omilla käsillä

Jos käytät kylvyä mahdollisimman nopeasti tarvittavan lämpötilan saavuttamiseksi ja pidä sitä paremmin, käytä eristekerroksia. Monien lämmittimien ongelma on kuitenkin suuri hygroskooppisuus, mikä johtaa eristysominaisuuksien menetykseen ja raaka-aineiden tuhoutumiseen. Suojaa eristys kosteudelta höyrysulkukalvojen ja muiden materiaalien avulla. Opi millainen höyrysulku on käytettävissä saunassa ja saunassa, joka on parempi valita ja miten tehdä itsenäinen asennus.

Missä tapauksissa höyrysulku vaaditaan ↑

Useimmissa tapauksissa eristeenä käytetään erilaisia ​​mineraalivillaa. Tämä materiaali ei kaada, se pitää lämpötilan hyvin ja on halpa. Kylpyammeen höyryeristys on suunniteltu pitämään vesihöyryä ja estämään sen tunkeutumista eristyskerrokseen. Jos käytetään lämpösäteilyä polystyreeniä, vaahtoa tai vaahtoa, höyrysuojausta ei tarvita.

Luotettava höyrysulku parantaa eristyskerroksen tehokkuutta, mutta myös suojaa kylpyammeen seinämää ja kattoa hajoamiselta. Höyrysulkumateriaalin valinnassa on otettava huomioon, että erilaisiin tarkoituksiin eri eristyksen käyttö on suositeltavaa:

 • Höyryhuoneessa kalvolla täytetty höyrysulku soveltuu parhaiten heijastamaan lämpöä ja tuottamaan lisää lämpövaikutusta.
 • Suihkussa voi tehdä tavallisia elokuvia.
 • Odotustilassa ja lepohuoneessa on sopiva kalvohöyryeste tai voimapaperi.

Yleiskatsaus höyryesteisiin ↑

Vastauksena kysymykseen: millainen höyrysulku valitaan seinien ja katon yläpuolelle, sinun on tutkittava kaikkien käytettävissä olevien materiaalien ominaisuuksia. Ne voidaan jakaa seuraaviin ryhmiin:

 • erilaisia ​​elokuvia;
 • kalvoaineet, kuten isospan;
 • voimapaperi;
 • lämmitin, jossa on höyryeristysominaisuuksia;
 • omapochnaya-höyrysulku.

Tämä on halvin materiaali. Elokuva on hyvä, koska sitä myydään leveydessä 3-6 metriä. Tästä johtuen on mahdollista ommella seinät ja katto vähintään saumoilla. Kuuden metrin kangasta kalvo myydään puoliksi, eli leveys on itse asiassa kolme metriä. Tässä taitellussa muodossa se voidaan kiinnittää seinämiin kaksikerroksen muodostamiseksi.

Elokuva on kuitenkin lyhytaikainen. Muutaman vuoden kuluessa se alkaa heikentyä korkeiden lämpötilojen vaikutuksen alaisena. Siksi nykyaikaisessa rakentamisessa sitä käytetään yhä harvemmin. Jos kuitenkin päätetään päällystää kylpyamme kalvolla, valitse paksu levy - paksuus 100 mikronia.

Pahvipaperin tai voimapaperin valmistus ↑

Tiloissa, joissa ei ole lisääntynyttä kosteutta, on täysin sallittua käyttää tiivistä rakennuspaperia eli niin kutsuttua voimapaperia. Puhtaassa muodossaan sitä käytetään harvoin nyt, muokkaukset folion tai lavsan pinnoitteen kanssa ovat suosittuja.

Tavallinen folio ja voimapaperia ilman Muovivälikerros ehdottomasti ei voi sietää kosketuksiin veden kanssa, niin niitä käytetään vain kattaa Pukuhuoneeseen tai oleskelutilassa. Voimapaperi lavsan-pinnoitteella tai polyeteenikalvolla on kestävämpi materiaali, joka sopii sekä kuivaan saunaan että höyryhuoneeseen.

Myyntiin on mahdollista löytää tällainen höyrysulku kylpyyn kraftpaperin perusteella:

 • Isospan FB - kartonki lavsan pinnoitteella;
 • Megaflex KF - samanlainen materiaali toisesta valmistajasta;
 • Alurkraft, Isolar - kolmikerroksinen höyrysulku, joka koostuu voimapapereista, polyeteenikalvoista ja folioista;
 • Rufizol S on vetäytynyt höyrysulku voimapaperin pohjalta.

Tätä materiaalia käytetään laajalti höyrysulkuhauteissa ja saunoissa. Vesi- ja höyryeristysominaisuuksien lisäksi se lämmittää. Se on joustava polyeteenivaahtolevy.

Suosituin on kalvopäällysteinen isolaatti. Se kestää hyvin höyryhuoneen äärimmäiset lämpötilat, ei anna kosteuden kulkeutua ja pitää lämpöä. Paksumpi vaahdotettu kerros, sitä voimakkaammat eristysominaisuudet. Kylvöä varten on suositeltavaa käyttää vähintään 3 mm: n paksuista kalvoa.

Vaahdettu mineraalivilla ↑

Kun päätät, mikä kalvo on paras valita kylpyyn, kannattaa tarkastella lähemmin tällaista yleismaailmallista materiaalia kuin kaatunut mineraalivilla. Tämä on moderni höyrysulku, jolla on erinomaiset lämpöeristysominaisuudet.

Itse asiassa se on lämmitin, peitetty lämpöä heijastavalla kosteudenkestävällä kerroksella. Tällainen kalvovaahdettu höyrysulku sopii hyvin kylpyyn eristämiseen. Se on asennettu kattoon ja seiniin sisälle lämmöneristyskerrokseen ja folioon.

Kylvyn peittämiseksi tulee valita päällysteen paksuus vähintään 50 mm. Pinnoitettua mineraalivillaa myydään rullina. Rakennusliikkeissä löydät tällaisia ​​tuottajia:

 • Rockwool Lamella MAT - luonnollinen kalvo Rockwool kohtisuorassa suhteessa päällysteen järjestely kuitujen, antaa lujuutta ja joustavuutta materiaalin;
 • Knauf Insulation LMF Alur - kivivilla folio kestää lämpötiloja jopa 600 astetta, mutta ilman lämpötila kanssa kosketuksessa kalvon ei tulisi olla enemmän kuin 100 astetta;
 • Isover Sauna - pinnoite lasivillasta ja folioista, joka on luotu erityisesti kylpylöille ja saunoille;
 • URSA M-11 F on toinen päällyste, joka on suunniteltu märkätilojen eristämiseen ja höyrysulkuun.

Höyryeristyspäällyste "Izospan" ↑

Izospan on yksi moderneista materiaaleista. Tuotevalikoimaa edustavat erilaiset päällysteet. Kuitenkin kaikki niistä yhdistyvät yksi ominaisuus - polypropeenikalvot, joiden paksuus ja lujuus on suunniteltu suojaamaan kosteutta.

Höyrysulku "Izospan", jota voidaan käyttää kattoon ja kylpyhuonekalujen seinämiin, ei anna päästää höyryä tai vettä. Siksi tämän yrityksen materiaaleja voidaan käyttää höyry- ja suihkutiloihin.

Kylpyhuonekalusteiden vuoraus soveltuu parhaiten tällaisiin merkkeihin:

 • vaahdotettu "Izospan FS" on polypropeenikalvo, jossa on metallipinnoite. Ehdottomasti höyryä ja vedenpitävää. Se heijastaa jopa 90% lämpöä, mikä edistää energiansäästöä;
 • vaahdotettu "Izospan FX" vaahdotetulla pohjalla. Universaali tuote, jonka kautta voit suojata seiniä kosteudelta, mutta myös eristää ne;
 • Metalloitu "Izospan FB", jossa on voimapaperia, on suositeltavaa käyttää kylpyammeen kattoon. Kuten muutkin kalvotuotteet, se heijastaa suurinta osaa lämpöenergiasta ja pitää sen huoneessa.

Kosteuden suojaus nestekumilla ↑

Nestekaasu on teollinen bitumipolymeeriseos, joka levitetään suoraan pinnalle, joka on eristettävä höyrystä. Tämän menetelmän käytännöllisyys on se, että voit käsitellä mitä tahansa, jopa monimutkaisinta kokoonpanoa.

Nestemäisessä kumissa olevaan kylpyyn yleensä betoni- ja tiili- tai betoniseinät peitetään. Seinissä on riittävästi 1,5 kg seosta neliömetriä kohti. Lattialle tarvitset paksumman kerroksen, joten virtaus on noin 3 kg / neliö.

Myyntiin on mahdollista tavata tällaisten valmistajien nestekumia:

 • Roller Grade-bitumi-polymeerimassa;
 • Sikafloor-400 N joustava;
 • Mapegum WRS;
 • Isoflex PU-500.

Rullahöyrysulun oikea asennus ↑

Jos oli tarvetta valmistaa valmiin kylpyammeen höyrysulku, olisi poistettava kaikki vanhat pinnoitteet. Jos uuden rakennuksen rakentaminen tehdään, eristys asennetaan eristyskerroksen jälkeen ja sitten seinät peitetään viimeistelyaineella.

Yleiset säännöt huoneen kuorintaan ↑

Tärkeintä, joka on saavutettava asennettaessa höyryä eristäviä materiaaleja omiin käsiisi, on pinnoitteen täydellinen tiivistys. Höyry ei saa jäädä vuorauksen alle katon ja seinien väliin tai kangasliitoksen kautta.

Tätä varten kaikki saumat on liimattava erityisellä kalvolla tai kaksipuolisella teipillä. Jos tällaista liimanauhaa ei ole saatavana, voit käyttää yleistä leveää kiukua, mutta tässä tapauksessa höyrysulun käyttöikä lyhenee.

Rainoja päällekkäin toisiinsa rako 5,10 cm. Kiinnittämiseen seiniin käyttää ohuiden nauhojen, joka painetaan tiiviisti pintaa vasten, jonka jälkeen ohuet kynnet naulattu välein 15-20 cm. Kuten variantti, eristys on kiinteä katkottua ase, ja niitit sauma lisäksi liimanauha.

On myös tarpeen miettiä höyrysulun ja huoneen viimeistelyn välistä kuilua. Perinteisesti kylpyyn sisätila on sisustettu tasaisesti höylättyjen levyjen kanssa. Ilmanvaihtoväli on välttämätön, jotta tiivistynyt kosteus haihtuu eikä imeydy puuhun.

On hyvin yksinkertaista tehdä tuuletus. Höyrypinnasta eristetyllä ja suojatulla pinnalla on 2-5 cm paksuja lohkoja, ja viimeistelylevyt on jo kiinnitetty niihin. Älä unohda, että ilmanpitävä huone olisi tuuletettava jokaisen kylpyammeen jälkeen niin, että kosteus kuivuu ja ei aiheuta sienen kehittymistä.

Höyrysulun käsittely viittaa siihen, että seinät on eristetty. Toisin sanoen seinillä olisi jo oltava mineraalivillakerros. Lämmittimen alla oleva vuori on oltava puinen, koska se kiinnitetään siihen ja höyrysulkuun.

Lämmittimen eristämiseksi mahdollisimman tehokkaasti myös mineraalivillan ja seinän välille on sijoitettu höyrysulkukalvo. Näihin tarkoituksiin on parempi ottaa kalvolevy, joten kylmässä seinämissä muodostuva lauhde ei pääse lämmitimeen.

Työkalut ja työvälineet ↑

Ensinnäkin valmistele kaikki tarvittavat materiaalit ja työkalut. Kylpyammeen höyryn eristyksessä isospanin, isolonin tai muiden höyrysulkukalvojen kanssa tarvitset:

 • tarvittava määrä kalvoa;
 • liimanauha liimausliitoksille;
 • nitoja niitteillä tai vasaralla ja pienillä nauloilla;
 • kiinnityshihnat, jos naulat valitaan kiinnittämiseksi;
 • vähintään 2 cm: n tuuletusaukon paksuus, jos kiinnittimet pidetään niitteillä;
 • puu ruuveja;
 • ruuvitaltta tai tukeva ruuvitaltta.

Vaiheittaiset ohjeet seinäpinnoille ↑

Työtasot höyrysulun seinät kylpylä omilla käsillään näyttää tältä:

 1. Laske tarvittava määrä materiaalia, joka perustuu seinien kokonaispinta-alaan, ottaen huomioon katon ja lattian päällekkäisyydet 10-15 cm. Vakiolavan leveys on 1,5 metriä. Yhtenäisten liitosten lukumäärän minimoimiseksi kangas ei ole pystysuorassa, mutta vaakasuorassa eli koko huoneen kehällä oleva vaakasuora sauma saadaan.
 2. Työ tehdään yhdessä - yksi unwinds ja pitää filmin ja toinen kiinnittää sen seinään.
 3. Iho alkaa alakulmaan. Eivät päällekkäin viereisen seinämän 10 cm ja sama määrä lattialle.
 4. Varovasti rulla puretaan pituuden seinän, prihvatyvayut nitoja useissa paikoissa, että kalvo ei irtoa.
 5. Kun hän pääsi seuraavaan kulmaan, höyrysulku ei leikata, vaan jätti rullan pystyssä, kunnes se saavuttaa toisen vaihteessa suojakuoren seinää.
 6. Kun asennus IZOSPAN kalvoa tai muu metalloitu kalvo, se on sijoitettu pohjan ja suuri ulkokerros.
 7. Jos työskentelet nitojalla, kiinnitä elokuva puinen laatikko suluissa lisäyksin noin 20 cm.
 8. Tapauksessa, jossa kiinnitys suoritetaan puristamalla baaria, baari levitetään pitkin listojen, naulata se loppuu, ja sen jälkeen lisäksi kiinnitetään nauloilla askelin 15-20 cm.
 9. Siirtymistä seuraavaan seinään, edelleen rentoutua rullan. Jos rulla on valmis, seuraava kangas levitetään ensimmäinen kierros, ja liitos on hyvin liimattu teipillä. Samoin päällystää koko alaosan huoneen.
 10. Siirretty alkuun. Aloittaa työnsä jälleen kulmasta. Kalvo on sijoitettu niin, että saadaan päällekkäisyyttä kattoon ja pohjalle höyrysulku.
 11. Noin ovet ja ikkunat, jos lainkaan, rainaa edelleen kiinnipuristuksen baareja ja liimattu kiinni.
 12. Kaikki nivelet ja paikkoja kiinnikkeet tarvitaan myös estääkseen nauhan. Koska halkeamia on erittäin tärkeätä, koska muutoin vaikutus ei ole.
 13. Jos kiinnittimet järjestetään gibs, viimeistely asentaa suoraan niihin.
 14. Jos niittejä käytetään, on välttämätöntä täyttää lisäksi pystysuuntaiset listat, joiden paksuus on vähintään 2 cm, sen varmistamiseksi, että ilmanvaihto rako.

Vaiheissa höyrysulku kattoon kylvyssä ↑

Sisäkattotiiviste kalvo kylpy on valittu mukaan samalla periaatteella kuin seinään. On parempi olla folio pinnoite, koska katon läpi menetti leijonanosan lämpöä.

Askel askeleelta asennusohjeet omissa käsissä:

 1. Ennen asennusta höyrysulun kattoon kylpyammeet eristetty mineraalivillalla, ja tässä sen kerroksen tulee olla kaksi kertaa paksumpi kuin seinät.
 2. Jos huone on suorakulmainen, rainat on järjestetty pitkin pitkää sivua kattoon saumat mahdollisimman pieni.
 3. Rulla rullataan auki ja talletettu elokuva, niin että hän vahvistaa kanssa päällekkäin seinällä.
 4. Kiinnitä kangas reunoilla ja useissa paikoissa keskellä suluissa, joten se ei irtoa. Sen jälkeen perusteellisesti kiinnitä kalvosta niittejä tai kiinnittimet pitkin kattoruoteisiin.
 5. Seuraava kangas noudattaen päällekkäisiä päälle ja kiinnitetään kattoon. Näin tulee loput elokuvan kunnes kaikki tila ei tuppeen.
 6. Kaikki liitokset ratojen välisen sekä rajalla katto ja seinät, huolellisesti liimattu nauha.
 7. Parantaa energiatehokkuutta kattoon, ullakolta päällystys toinen kalvokerros tunkeutumisen estämiseksi kondenssivettä katon eristys.

Työ höyrysulkuja kylpyjä on hyvin yksinkertainen, mutta sen merkitys ei voi aliarvioida. Kiitos pätevästi suorittaa höyrysulun, lisää tilaa tehokkuutta ja vähentää kustannuksia sen lämmitys.

Höyrysulku sauna - materiaalivalintoja ja asennus

Tärkeintä varten venäläinen sauna - jotta se mahtuu tietyn ajan, tarvittaessa pareittain päästään optimaaliseen mikroilmaston. Alla on tarkastella, miten valita höyrysulku kylpyyn, sekä järjestelmiä seinien ja katon.

Mikä on höyryn,

Yksinkertainen höyry kalvo on valkoinen tai sininen, joka on yhtenäinen ja lujitekuituja. Materiaali on tiivis rakenne, pinta voi olla joko sileä tai kuvioitu. Eristys saunaan voi olla kalvo, joka on aallotettu pinta, ja profiloitu päällyste.

Erityinen kalvo kylpy tuotettu päällyste kalvoa tai metalloidun mylar.

Miksi käyttää höyrysulku materiaaleja

Luomaan edellytykset höyrysaunassa korkea kosteus ja lämpötila on tehtävä paljon työtä ja osaamista. Erityistä huomiota kiinnitetään suojaava eristekerros liiallisesta kosteudesta. Lämpöeristys kylvyssä, pääsääntöisesti basalttivillarainaan. Kuivissa olosuhteissa, se säilyttää lämpöä hyvin ja ei pelkää korkeita lämpötiloja.

Mutta vaikutuksen alaisena kosteuden sen eristysominaisuudet merkittävästi huonontua - Bath alkaa menettää lämpöä. Ja jos tämä on edelleen eristyksen ja pakkasta vaikutus, se nopeasti romahtaa täysin. Se on tästä syystä ja se on tarpeen säätää höyryn eristekerros kylpy.

Syyt tuhoaminen eristys:

 • Kosteuden vuoksi toimii sisältä. Venäläinen sauna on merkittävä sen suhteellisen korkea kosteus, joten pari yrittää aina saada viereisellä höyrysauna. Lisäksi kadulla, hän menee läpi lämpöeristeenä. Tätä ei tulisi sallia.
 • Koska kosteus, joka johtuu lämpötilan eroja höyrysauna, ulkona ja ullakolla. Tiivistyminen tulee ennen höyryä, kun ilma lämpenee höyrysauna itse.

Miten muotoilla höyrysulun kylvyssä

Asianmukaisen toiminnan sellaisesta materiaalista tarvitaan:

 • maksimaalisen laadun saumojen ja liitosten;
 • väliin järjestyy välys kalvon ja hieno viimeistely.

Absoluuttinen tiivistys eristys liitokset ovat todennäköisesti epäonnistuvat, vaan suuressa määrin vähentää höyryn loksahtavat eristys, on täysin mahdollista. Tarve höyrynsulkukalvon pino kylpy päällekkäin jossain 5-10 cm.

Liitokset täytyy liimata tai kaksipuolinen, tai foiled nauha. Voit ostaa sitä millään rautakaupasta.

Eristys foliolla kylpy ei voi satuttaa. Jossa kalvo on kiinteä palkit näkyvät ja aukot. Minimoida niiden käytölle olisi sinkiläpistooli. Parhaan laadun, että kiinnityskohdat päälle, voit kävellä taas teipillä.

On toinenkin hyvä tapa määrittää paneelit - puinen kiristys baareja. Kynnet ajetaan joka 15-20 cm. Tässä tapauksessa saavutetaan erinomaisen suojan tunkeutumista höyryä.

Luo aukon tuuletusta

Aukko on järjestetty prosessin pinnoitus runko viimeistelyyn. Sen täytyy olla suurempi kuin 2 cm. Kun tangot on valittu, ne naulataan päälle höyrysulun. Lisäksi on jo Puulistoja. Jälleen muistaa, että kalvo on ehdottomasti oltava ehjä.

Tämän seurauksena joitakin höyryä, joka nousee ylös, laskee kondensoitua höyrynsulkukalvo. Muodostettu pisarat ovat sitten podsushivatsya luonnollisen virtauksen ilman välisen tilan eristys ja paneelit. Oikein toteutettu teoksia rappeutuminen voi tulla kysymykseen.

Paras höyrysauna ja vedeneristysmateriaalin folio tahdosta perusteella. Se täydellisesti pitää höyryn ja, samaan aikaan, vähentää tappiot heijastamalla lämmön aallot huoneeseen. On ihmisiä, jotka ovat vakuuttuneita siitä, että kalvo tai vaikutuksia, ja se on resurssien tuhlausta, mutta käytännössä lähes kaikki rakentamiseen kylpyammeet Käytetyn pinnoitetut materiaalit foiled.

Tietenkin, että vain ohut kalvo, kukaan ei käytä, koska se on hyvin helposti vaurioitunut. Edullinen rakenne folio, jossa on paperisubstraatti.

Voit valita useita kohteita markkinoilla tällaisen aineksen:

 • RufIzol S. Se on kosteutta hylkivä pohja voimapaperia. Sitä voidaan soveltaa lämpötiloissa -60-120 C.
 • Alukraft. Tällainen materiaali on toinen välikerros kalvon ja voimapaperi muodossa polyeteenikalvon.
 • Izospan FB. On kraft-paperi, jossa on kerros metalloitujen mylar. Hän ei pidetä metallia, mikä herättää kysymyksiä asianmukaisuutta sen käyttö höyrysaunassa. Kuitenkin, valmistajan mukaan materiaali, joka kykenee kestämään lämpötiloja 140 C.
 • Megafleks KF. Analogi edellisessä suoritusmuodossa.
 • Yutafol H170 AL. Kalvo, joka koostuu 4 kerroksesta, ja sopii tällaiseen höyrysauna ja kylpy.

On myös höyrysulku höyryhauteella lasikankaalla tausta. Se on suuri lujuus, ja se voi kestää jopa 450 ° C: ssa (lyhyesti 600 ° C), joka on jopa liiallinen määrä. Tällaisten indikaattorien avulla sen käyttö eristämiseen savupiippujen.

Luonnollisesti, kustannukset tällaisen materiaalin olisi huomattavasti suurempi. Hän parantaa lämmöneristyskyky, joten on mahdollista säästää lisäeristys (vähentää kerrokseen).

Varmuuden tehdas, lasi kankaalla eristys on ympäristön puhdas, joten se sopii erinomaisesti viimeistelyyn kylpyjä. Vaikka maksaa siitä on kolme kertaa enemmän kuin tavaraa voimapaperialustan.

Lähes kaikki materiaali on läsnä markkinoilla - Unbranded.

Niistä hyvin tunnettuja tuotemerkkejä ovat:

 • Termofol Alstom - 400 ° C;
 • folio eristävä;
 • Armofol - jopa 150 ° C, on muunnelma itseliimautuva pohja.

Voit silti hyödyntää folio eristys. Menetelmä pinoaminen sama kuin yksinkertaisen eristyksen, joten voit säästää asennusaikaa.

Esittää näitä merkkejä kalvomateriaalista:

Myös syytä huomata, että valitsemalla materiaali, on tärkeää ottaa huomioon suorituskykyä palavuutensa. Parempi, jos se on palamaton tai hieman palavan materiaalin, koska kylvyt ovat palovaarallisiksi tilat, ja tässä tapauksessa on toivottavaa olla turvallisia.

Asennus höyrysulku kattoon

Asennettaessa höyrysulku kylpy kattoon varmista nivelet hänen ympärillään - materiaali on asetettava päällekkäisiä seinälle minimoimiseksi lämpöhäviöt. Kiinnitä materiaali voi olla samassa kaksipuolisella teipillä tai hihnoja pinning häntä. Näin ollen, suurin luotettavuus on varmistettu.

Usein lisäksi ensisijaisen eristyksen ullakon ja laittaa toisen kerroksen kosteutta hylkivää materiaalia. Siellä, on erityisen välttämätöntä, koska sateen jälkeen katon läpi voi vuotaa pisaroita kosteutta. Joka tapauksessa, on turvallista voi satuttaa. Vain tässä tapauksessa se vaatii höyryä läpäisevä vedeneristys - se tunkeutuu eristys pari saada ullakolle ja siellä haihtua.

Tuottaa höyrysulku enimmäismäärän kylvyssä voi olla ja käyttämällä julkisesti saatavilla olevista materiaaleista. Tässä menetelmässä oletetaan, sideaine orret paksu, enemmän kuin 50-60 mm, levyt, joskus särmäys. Ullakolla pöydällä, höyry leviää.

Jos budjetti on loppumassa lainkaan, sen ominaisuudessa lakalla kyllästetty pahvi voidaan käyttää, voipaperi, glassiinipaperi, materiaalia samanlaisia ​​ominaisuuksia. Reunat ja liitokset ovat huolellisesti käsitelty, sitten levitä seos päälle savi tahna. Joskus lisätä oljen tai sahanpuru antaa lopullisen materiaalin lisääntyneen viskositeetin ja koulutusta tulevaisuudessa vähimmäismäärä halkeamia.

Sen jälkeen, kun viimeinen kerros savea on kuiva, tuore sotkee ​​crack muodostettu, ja jälleen odottaa, kunnes materiaali on kuiva. Seuraava siirretään lämpöä eristävä kerros välilehti, ja katto höyrysauna itse ommeltu puupanelointi.

Sisäseinien höyry eristemateriaalin

Höyrysulku höyryn seinillä tapahtuu lähes samaa kaavaa kuin järjestely kattoon. Erona on ainoastaan, että paksuus eristekerroksen (double seinät on pienempi). Tässä tapauksessa se sopii myös folio tai kalvo elokuva, joka antaa muutamassa kattoon (lukea: "Miten saada katto höyrysauna ja viettää savupiipun kautta").

Tarvitset myös höyrysulku prokleivat tilaa telakointeja ovi ja ikkuna-aukot, sekä muita malleja. Parempi saada höyryä, sitä kauemmin kestää bessboyno kylpyamme, ja ei tarvitse ennenaikaisesti korvata tiettyjä osia lämpenemistä.

Asennus höyryn eristekerros pesussa

Kylpy saumattomasti toimi niin kauan kuin on tarpeen saada aikaan höyryä este pesuosaston. Se on myös liiallisen kosteuden ja lämpötilan lukemat ovat paljon alhaisemmat, että kaukana tavanomaisissa olosuhteissa.

Sen vuoksi on tärkeää varmistaa ei vain laadun höyryä höyrysulun, mutta myös pesu. Vaikka tässä tapauksessa materiaali voidaan annostella perusteella folio. Sopii täydellisesti diffuusio kalvon läpi. Ne eivät anna saada pari lämmitin, ja jos kalvo sisäosan kanssa on varustettu hygroskooppisen kerros, joka pitää kosteuden eristys.

Tämä viittaa siihen, että jos karkea pinta kalvon muodostettu pisarat, ne pidetään, kunnes haihtua vaikutuksen alaisena ilman virtaukset. Tällaiseen järjestelmään töihin, sinun täytyy jättää aukon tuuletusta välillä hieno viimeistely ja kerros höyrysulku.

Varmistaa, että höyryn eristekerros on kiinnitetty oikealla puolella pintojen - kalvon ulospäin. Muuten materiaali nopeasti liuennut, ja se on tarpeen suorittaa sen vaihtaminen kokonaan, muuten se on mahdotonta käyttää kylvyssä.

Toteutettavuus höyrysulku asennus muilla aloilla

Vai ei tehdä asennuksen höyrysulku muilla aloilla, on sinun. Samassa pukuhuoneessa kylvyn jälkeen tarvittavat menettelyt ilmankosteus nousee. Jos huone on valmistettu puusta, ja et aio käyttää mitään sen eristettä ulkopuolisista tekijöistä sisältä, on mahdollista eikä laatia höyrysulku - kuivaus tehdään luonnollisella tavalla, sillä puun hengittää, ja se menee läpi parin. Mutta tässä tapauksessa se ei häiritse normaalia asentaa ilmanvaihtojärjestelmän tai aikaan voi myös aiheuttaa ongelmia.

Mutta jos huone on rakennettu tiilistä tai vaahtoa lohkot, on tarpeen antaa höyrysulku sisällä koko kylpy on pakollista. Lisäksi, suunnittelussa ilmanvaihtojärjestelmä, on tarpeen ottaa huomioon, että täytyy kuivattiin paitsi eristekerroksen ja höyry - ja giroizolyatsiyu, mutta seinät, johtuen siitä, että ne on valmistettu imukykyisestä materiaalista.

Näin ollen höyryn eristekerros on täydennetty kosteutta hylkivää materiaalia. On olemassa kaksi tapaa lämpenemisen kylpy tiili, ja ne molemmat liittyy munivien kalvomateriaalista, joka suorittaa toiminnon höyrysulun, ja samaan aikaan, hidastaa lämmön.

Tehdyn katon höyrysulun kylpy

Varmistaa asianmukainen höyrysulun kylvyssä, sinun täytyy asentaa sitä, paitsi seinät ja katto, mutta myös katolla. Tehdä tämän puurunko säädettyihin ullakon höyrysulun kalvo, ja päälle eristys ja vedenpitäväksi. Ja jo se teki asennus kontrobreshetki seurasi kiinnitys kattomateriaalina.

Artikkelissa yllä, me käsitellään yksityiskohtaisesti, miten höyrysulku kylvyssä. Meidän on selvästi ymmärtää ero höyry vedeneristys, ymmärtää niiden ominaisuuksia, on lopussa kaikki teokset eivät ennakoimattomia vivahteita. Jos se on tehty oikein, valmiin huone kestää hyvin pitkään.

Höyrysulku kylpy: järjestelmän höyrysulku katon, seinien ja kattojen

Venäjän Turkkilainen sauna, yksi tärkeimmistä tehtävistä - pitämään paria. Onhan suuri kosteus, meidän täytyy luoda oikean tunnelman. Sen toisena tehtävänä - suojella eriste kastumiselta: kostuta se on paljon huonompi suojata toimitilat lämpöhäviö.

Folio höyrysulun - paras valinta saunan

Jos tämä on tavallista höyrysulun - on meijerin kalvo, valkoinen, sininen. He olivat siellä "häkin" lujitekuituja on homogeeninen. Kosketus - tiheä, pinta voi olla erilaisia ​​kuvioita - sileä ja karkea. On höyryn este kalvo. Ne ovat ei-lineaariset - tai on aallotettu pinta nastoitettu ulokkeita.

Erityisesti saunaan tuottaa höyrysulun päällystämällä lämpö: se voi olla folio tai metalloitu mylar.

Korkea ilmankosteus ja saunan lämpötila venäläinen sauna vaatii erityistä lähestymistapaa. On tärkeää suojata lämpöä eristävällä kerroksella kosteudelta. Miksi suojella häntä? Lukuun se, että lämmöneristykseen tilojen käytetään lähinnä basalttivillaan. Kuivassa tilassa sillä on hyvät eristysominaisuudet, valmistettu luonnon materiaaleista, se kestää korkeita lämpötiloja. Mutta tärkeä tilassa sen lämmönjohtavuus on kasvanut huomattavasti, se on huonompi kuin suojaa lämpöhäviöitä. Ja jos jäätyä märkänä, niin se ei murene. Siksi on tarpeen suojata sitä kosteudelta kaikissa olosuhteissa. Ja neste (vesi varautumisesta) ja pari:

 • Tulevan kosteuden pois rakennuksesta. Kosteus Venäjän höyrysauna on erittäin korkea, ilma on kyllästetty kosteutta, parit etsimään muissa huoneissa ja kadun kautta (terminen eriste). Ja että meidän on vältettävä.
 • Kosteuden vaikutuksesta johtuen syntyy lämpötilan muutoksista höyrysauna ja ullakon ja kadulla (ja kattoon ja seiniin sisävuorauksen). Se tiivistyy ennen kuin aloitit luettavuutta höyryä aikana ilman kuumentaminen höyrysaunassa.

Jotta tällainen materiaali on tarpeen suorittaa tehtävänsä:

 • tarjota paras mahdollinen tiivistys saumat ja liitokset;
 • tehdä välillä folio ja viimeistely oli tuuletusrako.

Voit ostaa tai metallisoidaan teipillä ja prokleivat nivelten ulkopuolella tai kaksinkertainen, ja kiinnitä kangas toisiaan

Täydellinen tiivistys nivelet ja kaikki materiaali suojaa höyryn luoda, luultavasti ei onnistu, vaan se vähentää merkittävästi höyryn pääsy uuniin kuin mahdollista. Tätä tarkoitusta varten, kangas on päällystetty jossa toinen toiseen muutamia senttimetrejä (5-10 cm).

Nivelet liimattu ja kaksipuolinen teippi, joka mahdollistaa kaksi sitomiseksi kangas tiukasti, ja tyhjäksi erityinen nauha, joka myydään samassa paikassa ja kalvomateriaalista.

On yhtä tärkeää asennettaessa höyrynsulkukalvon säilyttämiseksi eheys. Niissä paikoissa, joissa kalvo on kiinnitetty palkit, on muodostettu reikiä. Minimi vauriot asennuksen aikana aikaan käyttämällä niitit sinkiläpistooli. Niille, jotka rakastavat huippuosaamista kaikessa, voit sijoittaa niitä päällekkäin valinnainen Asennusliima teipillä.

Toinen hyvä tapa - vahvistamisesta paneelit kiristys sälepohja, jossa naulat ovat takomalla rako 150-200 mm. Täällä suojaa tunkeutumista höyryä heti parantunut.

Kuinka tehdä tuuletusväli höyrysulku

Tämä välys on säädetty kontrobreshetki baareja, sittemmin kiinnitetty vuori. Rako -. Vähintään 2 cm: n vastaava baaria kyytiin, naulaamalla ne päälle höyrysulun. Ja heille jo kiinnitä rimat. Kun se lukittuu älä unohda tarpeesta yhtenäisyyden säilyttämiseksi folion.

Mitä saadaan: osa nostetaan ylöspäin höyry tiivistyy höyrysulun elokuva. Roikkuu pisarat kuivataan ilmavirran, joka kulkee kalvon ja vuori. Jos se on tehty oikein, mitään ongelmia rot siellä.

Välinen rako höyrysulun ja antaa leikata baareja kontrobreshetki

Paras höyry höyrysulun materiaaleista ovat folio materiaaleja. Ne eivät ole yhtä aikaa kulunut höyryä ja vähentää lämpöhäviöitä tapahtuu termisen aaltoja heijastavat takaisin huoneeseen. Jotkut uskovat, että se on - temppu myyjiä, mutta todellisuudessa ei väliä mitä folio ei vaikuta, paitsi kustannuksia viimeistely. Mutta käytännössä on edullista laittaa folion tai kalvomateriaalimää-.

Helppokäyttöinen ohut kalvo on vaikeaa: se repii helposti. Paljon helpompaa rakentaminen folio paperisen. Tässä muutamia materiaaleja:

 • RufIzol S. folio, joka on kiinnitetty vedenpitävä voimapaperia. Käyttölämpötila-alue -60 ° C: sta + 120 ° C: ssa

Joten katso materiaalit voimapaperi

On kalvot perustuvat lasikuitu. Se on kestävämpi, myös vähemmän palavaa, mutta se on kalliimpaa. Mukaan valmistaja, kestävät tämän materiaalin jopa + 450 ° C: ssa (huippu kuorman + 600 °. Tämä on enemmän kuin riittävä käytettäväksi myös lähellä piipun. Tämä materiaali on samanaikaisesti suojattu höyry on lämpöä eristäviä ominaisuuksia. Tämä ei tarkoita sitä, että ei eristys voidaan luopua, mutta pienempi kerros käyttää - helposti.

Käytä sitä kylpyjä, mukaan valmistajat, se voi olla: se ei säteile haitallisia aineita. Hinnalla: Kustannusarvio on 3 kertaa suurempi kuin voimapaperi.

Tuotemerkin: lähes kaikki materiaalit Nameless. On vain muutamia mainitakseni:

 • Termofol Aalst - lämpötilaolosuhteet + 400 ° C;
 • Foljista - lämmönkestäviä lämpöeristeet;
 • ARMOFOL - kestää + 150 ° C, on olemassa erilaisia, vaikka itseliimautuvalla pohja.

Jos haluat nähdä kuvauksen ja ominaisuudet "nimetön" vasara etsittäessä "folio lasille." Ja jo olemassa valitse

Nämä ovat materiaalit perustuvat lasin. Lisäksi niillä on höyrysulku on edelleen varsin merkittävä ominaisuuksia lämmöneristys

On olemassa yhdistelmä lämpöeristeenä, foliolla peitettynä. Se sopii kuin tavanomainen eriste - vrasporku palkkien crates, ja liitokset, jotka on liimattu foiled nauha. Käyttämällä tällaista materiaalia säästää asennusaikaa. Jos tämä on sinulle tärkeää, voit käyttää tällaista materiaalia. Huolimatta siitä, että materiaali on suhteellisen uutta, tarjoaa lisää täältä:

 • Isover (isover) sauna;
 • URSA (Ursa) folio;
 • BATH lepakoiden ROCKWOOL.

Se - lämpöeristys, foliolla peitettynä

On yksi tärkeä vivahde: ​​valittaessa materiaalia, kiinnitä huomiota sen syttyvyyttä. On toivottavaa valita tai helposti syttyviä tai palavia materiaaleja. Kylvyn jälkeen - rakennuksen palovaara ja on parempi perestahovatsya.

Kuvio esittää yleisen rakenteen lämmön kattoon höyryn höyrysulku. Huomaa, että nivelissä seinien ja katon materiaali asennetun höyrysulun kanssa "auringonlasku" seinään. Tämä minimoi tunkeutuminen höyryn. Luotettavuuden, reunat materiaalin pitää korjata, varmistaen tiiviyden mahdollista: jos se toimii, voit käyttää samaa kaksipuolisella teipillä tai paina lujasti materiaaliin seinän baarissa.

Kaavio kattoon höyrynsulku höyrysaunassa tai saunassa

Usein osa ullakko (tai toinen kerros) levitetään toinen kerros vedeneristysmateriaalin. Se on todella tarvitaan: lämpöeristeenä suojata kondensoimalla, joka voi tippua katto, saostamalla, jotka voivat tihkua valunut lattialle toisen kerroksen. Mitä tahansa. Tämä yksi vaihtoehto, kun se on parempi olla varma. Tarvitsee vain tällä kertaa, höyryä läpäisevä vedenpitäväksi. Tämä on höyry, kiinni vielä eristys voisi saavuttaa alle katon tilaa, ja jo siellä haihtua.

On myös mahdollisuus höyrysulku kattoon höyryn avulla "isoisä" menetelmän, ja julkisesti saatavilla olevista materiaaleista. Tässä tapauksessa, katto palkit on jätetty paksu lauta (vähintään 50-60 mm), usein reunus, parvi tai katon levyt noudattaen on höyrysulun. Suoritusmuodossa, budjetti - se voi olla kartonkia kyllästetty lakalla, vaha paperi, glassiinipaperi paperilla tai moderni materiaalia vastaavat ominaisuudet. Reunat ja nivelet vaativat myös huolellista tiivistys. Tämän päälle kerros asetetaan liotetaan savi tahnaksi, joka lisätään toisinaan olkea tai sahajauhoa - korkeampi viskositeetti sekä halkeamia ei ole muodostettu tai olivat pieniä.

Höyry, höyrysauna katto savi

Kuivaamisen jälkeen savikerroksen, halkeamia ilmestyi uudelleen ja uudelleen hämärtää materiaalin kuivua. Sitten jo asennetun eristekerros (mitä materiaaleja käytetään eristys kylpy lukea tästä), ja höyry täytetyt rimat tai levyt.

Järjestelmä höyryn höyrysulun seinä ei käytännössä ei poikkea "kakku" kattoon. Kaikki ero kerroksen paksuus lämpöeristys (kattoon se kahdesti). Seinillä höyrysaunassa suositellaan myös luoda kalvon tai folion kalvo (älä unohda varmistaa, että se on "asetettu" katossa ja lattian).

Höyrysulku on tarpeen prokleivat liitoksissa teipillä

On myös prokleivat paikoissa, joissa höyrynestomateriaalin on liittynyt ikkunan tai oven muihin aukkoihin rakenteellisia elementtejä - pienempi höyry tunkeutuu kalvon alle, sitä parempi on suojelu ja pitkäaikainen käyttöikä kylvyn ilman korjausta ja korvaamista eristys elementtejä.

Höyrysulku kylvyt: sekvenssi pinoaminen materiaaleja kattojen ja seinien

Höyrysulku on pesuosaston

Tehdä tilaa, oli monia vuosia ilman mitään ongelmia ja tarvetta korjaukset tehdään höyrysulun pesussa huoneessa. Se ei ole niin paljon korkean kosteuden, lämpötilan ja ei-kriittisiä, mutta silti olosuhteet ovat kaukana normaalista: on joskus paljon kosteutta höyryn muodossa, ja veden muodossa.

Kylvyssä, höyry pesuosaston tarvitaan myös, mutta käyttää kalvomateriaalia ei tarvita. Tässä tapauksessa on suositeltavaa soveltaa diffuusio kalvon, joka toisaalta estää höyryn tunkeutumisen eristys ja toisaalta pitää nykyisen eristys kakku kosteus (jos kalvo on sisäpuolelle hygroskooppista päällysteen).

Tässä tapauksessa kalvo sen karhea puoli, pisaran vettä viivästyy kunnes kuivattiin ilma virtaa. Jotta tämä toimisi, välillä höyrysulun ja viimeistely tulee olla ilma- rakoa.

Järjestelmä lämmön ja höyrysauna eristys seinän muotoinen puutavaran

Kuinka asentaa se puulattia (ja katossa paneeli) ja seinällä on osoitettu video. Huomaa, joka puoli on lisätty höyrysulun seinään. Helposti sekoittaa puolella, ja sen seurauksena mikään ei toimi, ja jonkin ajan kuluttua on tarpeen korjata korvaavan ihoa.

Tarvitsenko muilla alueilla

Tai eivät ole höyrysulku muissa huoneissa kylpy - valinta on sinun. Mutta jopa pukuhuoneessa käytettäessä kylvyn taso kosteus on aina paljon suurempi kuin normi. Jos on huone rakennettu puusta, ja ei lämmitetään sisäpuolelta tai ulkopuolelta, niin se on mahdollista tehdä ilman tätä kerrosta - kuivaus tapahtuu johtuen siitä, että puu "hengittää", on kyky ulostulo paria. Tässäkin tapauksessa jo olla toivottavaa yksityiskohtaisen tuuletusjärjestelmä kylvyssä.

Jos kylpy tiili tai betonielementtien, höyrysulku kaikilla aloilla obyazatelna.Prichem valmistuksessa ilmanvaihto ja eristys kakku / höyry / vedenpitäväksi on otettava huomioon, että ei vain kuiva eristys, mutta myös hyvin seinät hygroskooppinen.

Järjestelmä höyrysauna tiilet

Näin ollen sen lisäksi, että kerros höyrysulku on sisäseinämän vedeneristyskerroksen tarvitaan. Kaaviossa on esitetty kaksi menetelmää eristys tiiliseinät kylpy, jossa väistämättä sisältää foliomateriaalia, joka toimii höyrysulun ja samanaikaisesti vähentää lämmönhukkaa.

Tee höyrysulku seinien ja kattojen Bath tarpeeksi. Turvallisuuden varmistamiseksi seinät ja katto materiaalit tarvitaan myös höyrysulun katon. Tehdä tämän, mistä ullakolle laatikon, sopivat höyrysulku kalvo, kerros eriste se, ylhäältä - vedenpitäväksi, joka tapahtuu kontrobreshetka, ja jo se on kiinnitetty katto materiaalia.

Valittaessa materiaaleja, on välttämätöntä juuri kuvitella ero höyrysulun ja vedenpitäväksi. Tämä video ymmärrettävästi ja prosesseja selostetaan yksityiskohtaisesti, niiden ominaisuudet ja erot, ja vaatimukset ja ominaisuudet käytetyistä materiaaleista.

 • Kiitos, että julkaisu, se on hyvin kirjoitettu, kaikki!

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  64 − 57 =