Höyrygeneraattori kuva

Höyrygeneraattorin kotiin

Rauta - tunnettu kodinkoneiden. Mutta meidän aikanamme ovat yhä suositumpia höyrystimien, joilla on selviä etuja. Höyrynkehitin kotiin voi merkittävästi helpottaa silitys vaatteita ja säästää aikaa, ja läsnäolo pystyhöyrytys toiminto tekee laitteesta edellyttävät usein. Valikoima höyrystimien malli on hyvä, mutta valinnan yksikön talon tulisi suhtautua erittäin vakavasti.

Höyrygeneraattorin - aggregaatti ottaa samankaltaisuutta rautaa, mutta jossa rakenne ja toiminnot suoritetaan. Höyryllä, jopa kotona voi viettää yhtä tehokas puhdistus, kemiallinen, mutta ilman haitallisten aineiden käyttöä. Doubt tarpeesta ostaa höyrynkehittimen? Huomaa, että se on paljon tehokkaampi kuin perinteinen rautaa. Tämä tarkoittaa, että olet paljon nopeammin, suorittaa tehtäviä, jotka ovat yleensä tehneet tuntikausia.

Getting valintaan höyrystimien talon rauta, kiinnittää huomiota laitteen toiminnot, jotka vaikuttavat toiminnallisuuden ja valmiudet yksikön. Se ei ole tärkeää, onko sinulla ostaa Kärcher höyryä tai mallin valintaan toisen valmistajan.

Video auttaa lisätietoja höyrystimien ja selvittää niiden ominaisuuksia:

Lisäksi toimintojen höyryntuotantoyksikkö pystyy suorittamaan muita tehtäviä:

 • Höyryä asioita pystyasennossa.
 • Poistaa tahrat kankaasta ja puhdista se.
 • Poista tahrat tahansa eri pinnoille.
 • Puhdista laatat ja saniteettitavarat likaa ja bakteereja.

Tyypillisesti höyry generaattorin teho voi olla välillä 800 - 3100 wattia. Lämmitys- laite tarvitaan 2-10 minuuttia, riippuen kapasiteetista. Ostaminen generaattori ei kannata säästää, kun valitaan pienitehoisen yksikkö. Kotiin on paras ostaa laite, jonka kapasiteetti on vähintään 2600 wattia.

Höyryä höyrynkehittimessä on saatavilla eri paine, ja korkeampi se on, laite toimii tehokkaasti. Höyrynpaine voi olla välillä 2-6 bar, mutta se on parempi suosia yksiköiden korkein, joilla on tällainen paine voit helposti selvitä strippaus asioita, jotka vaativat vertikaalinen työstö (ulompi vaatteet, verhot, pukuja roikkuu ripustin).

Valitse erinomainen höyryä, kiinnittää huomiota intensiteetti höyryn läsnä ollessa ja pystyhöyrytys tilassa:

 • Vakio höyryn kapasiteetti höyryn on välillä 90-140 g / min. Korkeammat pisteet - parempi.
 • Höyrysuihkauspainike - on suurin höyryä. Indikaattori merkki sijaitsee 95-260 g / min.
 • Pystyhöyrytys - höyrysilitysrauta pystyasennossa.

Erittäin merkittävä ominaisuus pitää säiliön tilavuus vettä, joka voi olla alueella 700-2200 ml. Mitä kokoa tarvitset kontti, sinun täytyy päättää, jotka perustuvat tavoitteet sen hankinnan. Joten, jos tarvitset höyryä tilapäiseen käyttöön, ostaa höyrynkehitin pienellä säiliö. Tässä sinulle hyötyä: pieni koko laitteiden pitää sen kotona kaapissa ja silitys on tarpeeksi kertakäyttöisiä säiliö täyte.

Jos aiot pysyvästi käyttää höyrystimien ja raudan avulla vuoren asioita suuren perheen -jos Tällöin paras vaihtoehto on laite, jossa on suuri säiliö. Keskus laitteissa läpinäkyvällä nestesäiliön - niin voit seurata vedenkorkeus esimerkiksi on lähettämät kuvat.

Suosituimpien-pohja pinnoitteet ovat seuraavat:

 • Terästä. Tämä pinnoite liukuu täydellisesti kankaan yli, ei sovelleta naarmuja ja helppo puhdistaa. Mutta toisin kuin muut pinnoitteet, se on vaikeaa, ja tarvitaan enemmän aikaa lämmitykseen. Usein tällainen pohja jalostetuissa kiinteissä metallit, mikä parantaa sen liukuva.
 • Alumiinia. Tämä pinnoite nopeasti lämmittää ja jäähdyttää. Haittana ainoan alumiinia pidetään korkea todennäköisyys naarmuja, sekä mahdollisuutta poistua kiiltävä jälkiä kankaan tai tyynyt.
 • Kermetin pinnoite. Liukuu vapaasti, kestää naarmuja, ja kuumennetaan jäähtyy nopeasti, mutta ainoa ja haurasta materiaalia.
 • Titaania. Tämä tuote on päällystetty kalliita ustroystvapremium luokassa. Pysyviä, luotettavasti, mutta huono lämmönjohtavuus - tarvitsevat enemmän aikaa lämmitykseen ja jäähdytykseen.
 • Usein materiaalien yhdistelmästä: alumiini + Teflon (erinomainen slip, mutta on korkea haurautta ja scratch-altis); alumiini + keraaminen pinnoite (ei myöskään riittävän vahva yhdistelmä, mutta erinomainen lämmönjohtavuus ja liukuva); alumiini + ruostumaton teräs (voittavan yhdistelmän - lihaksikas pinnoite, joka on erinomainen lipsahdus ja helppo puhdistaa eikä jätä jälkiä kankaaseen).

Mieti vaihtoehtoja pohjat laitteen pystyt alakuvassa.

Hyvä strippaus hyvä, jos parovyvodyaschie reiät sijaitsevat koko pituudeltaan pohjan (mukaan lukien nenän kautta).

Höyrystimen pitäisi olla järjestelmä suojaa skaalausta. Tällaiset järjestelmät voivat olla erilaisia, tärkeintä - siitä sen olemassaolosta. Esimerkiksi, tangot voidaan käyttää, pystyy keräämään vaahdon tai kattilan itsensä ajoittain vaatia puhdistamista, syntymisen estämiseksi mittakaavassa. Hyvin, jos yksikkö on varustettu merkinnällä siitä, että tarve puhdistaa laitteen mittakaavassa.

Nykymaailmassa höyrystimien jaetaan laitteeseen:

 • Johon on mahdollista säädellä höyryn syöttö.
 • Ilman sääntelyviranomaisten.
 • Jotka pystyvät itsesäätämisen kankaan tyypistä, valitsemalla automaattisesti tilassa silittää.

Vaihtaa tilaa valitsemalla haluttu lämpötila, on mahdollista käyttämällä painikkeita tai pyörivä kytkimiä. Parempi ostaa laitteen kyky hallita ja valitse silitys tilassa.

Älä unohda turvallisuutta. Höyrystimeen oli turvallisia sinulle, seuraavat seikat on otettava huomioon:

 • Laitteen on oltava automaattinen katkaisu, jos ylikuumenemisen.
 • Rauta kiinnittäminen jalustan pitäisi olla yhtä luotettavia.
 • Seistä saisi luistaa mille tahansa pinnalle.

Jos kaikki nämä ehdot, sinun tai kotiin, mikään ei uhkaa.

Tyypillisesti, höyrygeneraattori painaa välillä 3-4 kg (jalustan + rauta). Tämä on tärkeä asia valittaessa laite, sillä se sinun pitää kädessä silitettäessä. Muista, että rauta painonnousu johtuu veden säiliötä täytettäessä.

Ostaa parempia höyrynkehitin, joka ei ole helppoa eikä vaikeaa, mutta paras painoa sinulle. Raskaan rautaisella kädellä väsyy nopeasti, ja silitys aiheuttaa vain negatiivisia tunteita.

Valitsemalla höyrygeneraattorin talon, parempi suosia sellaisten laitteiden valmistajille ja yrityksille, jotka ovat osoittautuneet hyviksi markkinoille vapauttamista luotettavia ja laadukkaita laitteita. Johtajat valmistuksessa höyrystimien pidetään brändin:

Ennen lähettämistä myymälän oston höyrystimien talon, säästää ja tulostaa pääkohdat ja ominaisuuksia, jotka ovat harkitsemisen arvoinen valitessaan kattilan:

 • Teho - mitä enemmän, sen parempi.
 • Tuottaja - valitse paras yksikkö luotettava yritys, joka tekniikka on aikaa testattu ja tunnettu siitä, että erinomainen laatu.
 • Paino - On suositeltavaa kiinnittää huomiota painon rautaa itse, eikä koko järjestelmää. On syytä muistaa - paino kasvaa lisäämällä vettä.
 • Turvallisuus - saatavuus automaattisen alasajo ylikuumenemisen ja luotettava kiinnitys raudan lavalla - tärkein turvallisuustaso laitteita.
 • Volume rezervuara- olisi valittava riippuen käyttötarkoitusten. säiliön koko vaikuttaa koko laitteen koko.
 • Ohjain ja kytkin tilaa - tärkeä kohta työssä yksikön.
 • Letkun pituus, suutin asetettu.
 • Rakennemateriaalilla ainoan - valinta on puhtaasti yksilön, riippuu siitä, mitä haluat lisää.

Voit ostaa höyrygeneraattorin kodinkone myymälän kohtuuhintaan, tai tilata verkossa.

Höyrygeneraattori on useita etuja rautaa ja menetti ainoastaan ​​kooltaan. Siksi hankkia laite, olet tyytyväinen tasan.

Jos meidän oli sinulle hyötyä, ja auttoi valitsemaan höyry - jättää kommentteja tai palautetta alareunassa sivun.

Kiitos, saimme hyvän yleiskuvan. Ymmärrän, että valita oikea koti rauta-höyrynkehitin on tarpeen kiinnittää huomiota sen parametreja. Aikooko hän tai monimuotoisen vain silitystä, on useita tiloja tai yksi. Kolme vuotta sitten, otin fancy (tuotemerkin - nimellisnopeus) jälkeen Bosh, mutta tämä kuvaus näen, että se on jo vanhentunut. "Katsotaanpas" uusi.

Mitä paremmin höyryä? Making oikea valinta!

Höyrygeneraattorin - laite, joka muuntaa veden höyryksi kuumennetaan 140-160 astetta. Tässä lämpötilassa, se saa ominaisuuksia kuivaa ja täysin riisuttu asioita. Monet kotiäidit, jotka ovat kyllästyneet päivittäin ajanhukkaa klo silityslaudan, päättää ostaa modernin höyrynkehitin. Jos haluat ostaa todella hyötyneet ja auttoi suorittaessaan kansallista maksujärjestelmää, sinun täytyy päättää, mikä on parasta höyryä.

Tyyppinen kotitalouksien höyrystimien

Höyrystimien käytetään monissa inhimillisen toiminnan. Se ei ole vain kodinkoneet, helpottamiseksi kotityöt, mutta myös tehokas laite, joka toimii erilaisissa yrityksissä tuotantoon.

Mitä tulee höyrystimien, joita käytetään jokapäiväisessä elämässä, nämä tyypit voidaan tunnistaa:

Nopeus ja periaatteen höyryn muodostumisen höyrystimien kaikki mallit voidaan jakaa seuraaviin tyyppeihin:

 1. Laite, jossa on kattila. Tämän höyrystimen, vesi keitetään koko näytön, muodostaen pareja. Kattila nämä laitteet ovat yleensä suurikokoisia.
 2. Yksikkö koulutusjärjestelmään instant höyryä. Tällaisessa höyrynkehitin, tietty määrä vettä syöksyy lämmityselementin, jonka jälkeen höyry välittömästi näkyviin. Nämä laitteet on varustettu pienkattiloille.
 3. Höyrystimeen kaksi vesisäiliöt. Varaajasta kylmällä vedellä dozakachivaetsya sitä säännöllisesti kattilaan kuuma ja keitetty. Näin ollen prosessin höyryn muodostumisen on nopeampi.

Jotta voidaan määrittää, mikä höyrynkehitin on parempi, se on tarpeen esittää siihen tarkoitukseen, johon se on hankittu. Jos aiot pysyvään silitys paljon asioita, sinun pitäisi ostaa laitteen, jossa on suuri kattila-asemaan. Höyryntuotantoa kestää jonkin aikaa, mutta lämpötila on korkeampi ja mahdollistaa nopeamman ja saada työ paremmin. Tällainen laite on tarpeen ompelu työpajat, varastoi vaatteita ja kankaita.

Rauta on pieni määrä asioita, ja käytön helppous kotitaloudessa sopivassa höyrystimeen hetkellinen höyryn muodostumisen järjestelmän. Tällainen laite voi alkaa muutaman minuutin kuluttua virran kytkemisen.

Joten, olet päättänyt joka höyrynkehitin sopii parhaiten silitys määrä asioita, joita haluat. Vielä valinnan täytyy harkita joitakin teknisiä parametreja laitteen. Yksi ensimmäisistä ominaisuuksia, jotka kannattaa kiinnittää huomiota on sen voima. Jos se on enemmän kuin 1800 wattia, tämä laite sopii kaikenlaisille kankaille ja on monia ominaisuuksia. Riisuttu materiaali, tällainen laite on paljon nopeampi. Höyrygeneraattorin jopa 1800 wattia ja selviytyy sen tehtävänä on strippaus lähes kaikissa kudoksissa, mutta kaikkein tiheä. Kuitenkin, sen nopeus on pienempi. Päivittäiseen käyttöön on parempi valita höyrystimeen pienellä kapasiteetilla. Tämä säästää rahaa, ja työn laatu kärsii.

Tämä luku voidaan jakaa kolmeen osaan:

 • Jatkuva höyry tuotetaan prosessissa jatkuvan silitystä. Mitä korkeampi pistemäärä, sitä suurempi määrä höyryn suihkun. Parametri on määritetty grammoina, tyypillisesti 80-140 minuuttia kohti.
 • Paine, jossa höyry syötetään kankaan. Ilmoitettu baareissa. Mitä korkeampi paine, sitä voimakkaampi vesihöyrysuihkun saadaan. Toiminto pystysuora silitys tarkoitettu höyryävän verhoja tai kohteita ripustimet, käytettävissä laitteissa voimakas höyryllä.
 • Steam - ominaisuus on suunniteltu nauhat hyvin yli-kuivatut asioita, taittaa jossa on vaikea suoristaa tavallisia prosessin silittää. Tällä hetkellä toiminta höyryn toiminto tarjoillaan määränä 90-360 grammaa per minuutti.

Ei voida sanoa, mikä höyry on hyvä, ja mikä vielä pahempaa, jos ne eroavat toisistaan ​​enintään höyrynpaineen. Se kaikki riippuu siitä tarkoituksesta, jota varten laite on tarkoitettu.

Tilavuus säiliön. painoyksikkö

Tyypillisesti tilavuus höyryn akku on 500 ml 2 litraa. Jos yksi lähestymistapa on tarpeen silittää hyvin suuri määrä asioita, parempi valita suurkontissa. Laite on myös merkittävästi lisääntynyt määrä ja vievät paljon tilaa. Lisäksi höyrygeneraattori on vielä vaikeampi. Jos laite on lahja vanhus, on tuskin tarpeen valita malli, jossa on suuri massiivinen veden varastointia. Että höyry on parempi, riippuu jopa rauta käsitellä. Liikuta kestää melko kauan, ja sen pitäisi olla niin käyttäjäystävällinen.

Vastaaminen kysymykseen siitä, mitä höyrynkehitin on paras, sinun täytyy pitää mielessä materiaali, josta se on tehty pelkästään. Käytetyt materiaalit valmistuksessa anturan, ovat hyvin erilaisia. Yleisimpiä:

 1. Ruostumaton teräs. Tämä pinnoite on vahva ja kestävä, nopeasti lämpenee ja jäähtyy sammuttamisen jälkeen rauta sähköverkosta.
 2. Alumiinia. Tämä materiaali vähentää merkittävästi järjestelmän kustannuksia, mutta se on merkittävä haitta - se on helppo vahingoittaa. Tällainen pinta voi naarmuuntua vahingossa lyömällä terävä painiketta. Höyrygeneraattorin - jotain melko kalliita, ja odotetusta pitkäikäisiä, joten älä kitsastella yksityiskohdista yksilön.
 3. Keramiikka. Se on moderni takki nopeasti puhdistaa tavanomaisella kangas liukuu helposti kankaan yli, taittamatta sitä nopeasti lämpenee ja sitten jäähdyttää. Käytön aikana täytyy olla varovainen, koska keraaminen pohja melko hauras, ja pudotessaan kovalle pinnalle korkeudelta voi halkeilla.
 4. Lasi-keraaminen, Teflon. Nämä materiaalit ovat enemmän kuin toiset, kustannukset, mutta ne eroavat virheetön suoritus. Ne ovat kestäviä, helppokäyttöisiä ja tarjoavat hyvän tuloksen silitystä.

Siten se on höyrynkehitin on parempi ostaa, se riippuu monista parametreista. Tärkeintä - oikein määrittää, mitä tarkoitusta varten laite on ostettu, ja kiinnittää huomiota tekniset että valmistaja edellyttää tiettyä mallia.

 • merkitä
 • osake
 • osake
 • suositella

1.parovaya valua putken ja ei ole säiettä. eli yleensä se on mahdotonta kytkeä vain homutom.No parille kumi (silikoni) letku ei ole liitetty-sulanut.

2. Jos pituus höyryputken >6m- säiliö höyryä alkaa virrata! On käynyt ilmi, ei viemäriputki hitsattu säiliöön, kuten drugih.Ya hän oli hämmästynyt!

3. Ei vapaa pääsy TENam-kerroksessa on purkaa generaattorin

Kokoelma vastauksia kysymyksiisi

Venäjällä, silitystä tavanomaisilla pannulla. Satoja vuotta on kulunut, oli sähkösilitysrautojen, mutta periaate työnsä on pysynyt samana: vaikutus punainen-kuuman metallin kudoksen pinnan. Vasta äskettäin, kun asukkaat nykyaikaisten kaupunkien tiedä mitä höyrynkehitin. Se mahdollistaa täysin eri tapa tarkastella tavallista kotitehtäviä.

Kotikäytössä laite on seuraavat sovellukset:

 • Rypyt asioita pesun jälkeen. Kiitos sen erityinen rakenne voi suorittaa tämän tehtävän paljon nopeampaa ja tehokkaampaa kuin keskimääräinen rauta;
 • Lian poistamista kankaista. Ihme laite, joka pystyy poistamaan näitä paikkoja, jotka eivät selvinneet pesukone;
 • Poistaminen epämiellyttävää hajua;
 • Kanssa höyry- voidaan puhdistaa ja muut kodin pinnat (esim., Laatta tai laatta). Teema on siten mahdollista vähentää myrkyllisten kemikaalien käyttöä kotona minimiin;
 • Desinfiointiaine sovellus: johtuen korkean lämpötilan höyryn jatkuu jopa kaikkein mikro-organismeja LVI laitteista.

Laite on vasta äskettäin ilmestynyt paikallisista kaupoista, mutta sen eri jo hämmästyttävää. Jotta ei eksyä erilaisia ​​malleja, kannattaa kiinnittää huomiota sen tärkeimpiä ominaisuuksia.

Joten, kun ostat pitäisi harkita seuraavia vivahteita:

 1. teho. Markkinoilla syötetään koneita vaihtelevat 800-3100 wattia. Etusija annetaan malleja, joissa indeksi on vähintään 2,5 kW;
 2. Valmistajan tuotenimi. Upeita kerättävä nämä maailman tunnettuja yrityksiä: «Tefal9raquo;« Philips9raquo; ja «Bosch9raquo ;;
 3. paino silitys laite on suuri merkitys. On muistettava, että työskentely höyrygeneraattorin olevan pohjimmiltaan hauras naisten käsissä;
 4. paloturvallisuus. Joitakin kalliita malleissa on automaattinen alasajo ylikuumenemisen. Tärkeä rooli on luotettavuus rauta lukko lavalla;
 5. Siirtymä Vesisäiliö. Ainoa oikea ratkaisu tässä ei ole olemassa: se kaikki riippuu kustakin kotitöitä, tai tarkemmin sanottuna perheenjäsenten lukumäärän;
 6. pituus yhdysletku;
 7. Kokoonpano laite. Jotkut valmistajat varustaa, täydentäviä suuttimia, mikä tekee yksinkertaisen höyryä generaattorista monitoimilaite kaikissa tilanteissa.

Mikä on erilainen kuin höyry höyrylaiva?

Toinen nykyajan elektroninen avustaja emäntä - höyrylaiva. Sen toimintaperiaate on yksinkertainen:

 1. Kääntämisen jälkeen vesi muovinen säiliö on kuumennetaan kiehumapisteeseen tilaan. Prosessi kestää alle minuutin,
 2. Höyry, on ilmaa kevyempää, nousee kautta teleskooppinen putki;
 3. Höyryä suuttimen läpi, muistuttaa pölynimurilla.

Höyrystin on ihanteellinen silittää vaatteita kompleksi cut, verhot, jne. Laitteessa on seuraavat merkittäviä eroja höyrystimen ..:

 • Sopii vain pystysuora silitystä;
 • Syötetään höyryä ilman paine: hän tulee suuttimen luonnollisella tavalla. Lisäksi se on olennaisesti alemmassa lämpötilassa kuin höyryn generaattori (verrattavissa veden kiehumispiste). Tämä tekee käsittelystä herkempää asioita;
 • Hinta. Höyrystimen huomattavasti halvempia, koska sillä on paljon enemmän yksinkertainen rakenne ja suhteellisen huono toimivuus;
 • Höyrylaiva on käytettävissä sen käyttötarkoitus jälkeen vain puoli minuuttia virran kytkemisen jälkeen. Hänen kilpailijansa kestää vähintään 5 minuuttia.

Materiaali ainoan on ehkä tärkein valintalaite. Seuraavat vaihtoehdot ovat käytettävissä riippuen hintaluokka ja tehtävä:

 • alumiini. Nämä pohjat on varustettu kaikkein verotuksellisia välineitä. Vahvoista johtuu kuumennusnopeus ja puhdistamisen helppous työpinnan. Kuitenkin suuri vaara kiinni;
 • ruostumaton teräs. Asennettu keskihintaisten välineitä. Erittäin arvostettu luotettavuutta. Usein varustettu ylimääräisellä pinnoitteella (esim., Suihkuttamalla safiiri). Suurin haitta on huomattava paino;
 • keramiikka. Erinomainen "druzhit9raquo; kankailla: dioja viipymättä ja tarttuvuus. Kuumennusnopeus on myös korkeudessa. Kritiikki on vain herkkä mekaaniselle edes vähän;
 • Teflon. Yksi parhaista vaihtoehdoista silitystä. Ainoa negatiivinen on korkea hinta: laitteissa on yksi yksittäinen kustannus keskimäärin 15000 ruplaa.

Kumpi on parempi: rauta tai höyrygeneraattori?

Höyrygeneraattori on seuraava sana hoidossa vaatteita. Se eroaa merkittävästi perinteisiin silitys, ja parempaan:

 1. Suuri säiliön tilavuus vapauttaa jatkuvasti täydentää sitä tarvittaessa. Kuitenkin tavanomainen lauta tilaa tämä ihme ei ehkä riitä;
 2. Se saavuttaa paljon suuremman nopeuden. Tämä on erityisen tärkeää yhteydessä ammatti räätälöinti;
 3. Toiminnallisuutta. Höyryn paine suihkun voidaan käyttää paitsi poistamaan epätasaisuudet vaate, vaan myös poistaa mikro-organismien eri pinnoille;
 4. Herkku kankaiden käsittely. Tasoitus tapahtuu ilman kosketusta vaatteita, jotka on edullinen vaikutus sen ulkonäkö ja kestävyys.

Ymmärtää, mitä höyrynkehitin, on tarpeen ottaa käyttöön perinteisen rauta liitetty siihen muovinen säiliö. Haihtunut vesi paineen alaisena syöksyy voimakkaasti kudokseen taittuu, jolloin täysin sileä pinta. Useimmiten tämä laite ostetaan ammattikäyttöön, mutta kukaan viitsii ostaa sen kotiin. Paitsi tietenkin, on varastossa 15-20000 ruplaa.

Videoita käytöstä höyrystimien

Tässä leike Sobolev Veronica kertoo kuinka käyttää höyrysilitysjärjestelmien vaatteita, mikä merkki hän käyttää tekniikoita:

 • Kokoelma vastauksia kysymyksiisi

  Aineiston käyttö on sallittu vain omistajan suostumus. Tiedot tällä sivustolla on luonteeltaan tutkimuksellisia eikä ole ohjaamaan toimintaa. Ennen käyttöä lääkemääräysten tulee neuvotella lääkärin kanssa.

  Havaitsi virheen? Kerro meille! Valitse se ja paina Ctrl + Enter. Kiitos!

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  86 − = 79