Höyrygeneraattori omilla käsillä

Höyrygeneraattori omilla käsillä. Kuinka tehdä höyrynkehitin polttopuita omilla kädet

Höyrygeneraattori on laite, joka tuottaa höyryä eri määriä riippuen käyttöpaikasta. Usein näitä laitteita käytetään teollisuuslaitoksissa. Höyrygeneraattori on kuitenkin löytänyt sen käytön arjessa, jossa se asennetaan useimmiten suihkukaappeihin ja kylpyhuoneistoihin. Tämän laitteen ansiosta hengität aina tuoretta ja kosteaa (eikä kuivaa) ilmaa, jota tosi kylpyhyväiset arvostavat. Ennen höyrystimen valintaa sinun on kuitenkin kiinnitettävä huomiota hintaa. Niiden kustannuksia ei mitata jopa satoja, vaan tuhansia dollareita. Siksi budjetin pienentämiseksi sinun on etsittävä muita tapoja, nimittäin tehdä höyrynkehittimen omilla käsillään. Kuinka tehdä se, katso tätä artikkelia.

Ensiksi tarkastellaan tarkemmin kaikkia tämän laitteen ominaisuuksia. Se on laite, joka laajentaa merkittävästi nykyaikaisen kylpyammeen tai suihkukaapin toimintoja ja ominaisuuksia. Tällaisen laitteen avulla voit helposti elvyttää muinaisten roomalaiskylpyjen ikivanhoja perinteitä, kaikki höyrystimen ansiosta.

Laitteen koko ei ole liian suuri, se on erityisen kompakti, joten se voidaan sijoittaa lähes kaikkialle kylpyhuoneessa. Myös pienissä saunoissa, joiden pinta-ala on 9 neliömetriä, on paikka, jossa se voidaan asentaa.

On huomionarvoista, että höyrygeneraattori ei ole pelkästään kooltaan vaatimaton, vaan myös erittäin kevyt. Itse asiassa yksi henkilö voi selviytyä sen asennuksesta. Kyllä, eikä höyrygeneraattorin rakenne ole erityisen vaikea. Muuten tämä laite koostuu vain muutamasta elementistä. Nämä ovat:

Kuinka tehdä höyrynkehitin kylpyyn?

Koska näiden laitteiden kustannukset eivät ole kohtuuhintaisia ​​useimmille kodin saunojen omistajille, tehokkain ratkaisu tekee niistä itse. Joten selvitetään höyrygeneraattorin tekeminen.

Propaanisäiliötä on käytettävä pohjana. Sen mitat olisi valittava, riippuen höyryn määrästä, joka on rakennettava huoneeseen. Älä myöskään unohda turvallisuussääntöjä - ennen työn aloittamista sylinterin on oltava täysin tyhjä. Tee näin vain ruuvaa messinkiventtiili. Seuraavaksi säiliö pestään perusteellisesti. Sisällä käsitellään astianpesuaine, kunnes kaasun tuoksu katoaa kokonaan. Kun sylinteri on kuivunut, aloita lämmitin asentaminen. Tämä on tehtävä hitsauskoneella. TEN-asennusta kehitetään erikseen. Tässä on kuitenkin otettava huomioon, että lämmittimen on kestettävä vähintään 6 ilmakehän painekuormitus. Sinua ei saa hitsata putkimaista sähkölämmitintä - asenna se niin, että sinulla on mahdollisuus purkaa ja asentaa tämä elementti, jos kyseessä on burnout. Nämä sähkölämmittimet valitaan laskemalla teho 3 kW / 10 litraa vettä. Jos teet höyrygeneraattorin polttopuita, sinun ei tarvitse itse asentaa lämmitysosia ja tehdä laskelmia. Kuitenkin huomaamme heti, että on erittäin hankalaa käyttää näitä yksiköitä (varsinkin jos tämä laite on talossa), joten on parasta suunnitella sähkölaitteita.

Kuinka edelleen on itse valmis höyrystin? Neljä lankaa, joissa on lanka, on lisäksi asennettu pallon yläosaan. Sitten ne ruuvataan automaatio-osia, höyrystimen latausventtiiliä ja paineentasausventtiiliä. Mutta se ei ole kaikki. Sivulle hitsataan putki palloventtiilillä. Tällöin tämän elementin sijainnin ei tulisi olla korkeintaan 10 senttimetriä ilmapallon yläosasta. Putki, jossa on palloventtiili, toimii nestetasona ja aukeaa välittömästi sen jälkeen, kun tietty määrä vettä on astunut astiaan. Heti kun neste alkaa virtautua siitä, tämä prosessi on lopetettava.

Myös työn aikana propaanipullon messinkiventtiiliä tulisi puhdistaa. Tätä varten se saha- taan puoliksi (samanaikaisesti ylempi sauva puretaan ja kaikki 15 mm: n reiät lisätään lisäksi). Leikkaa sitten lanka ja tuuleta palloventtiili. Jälkimmäinen auttaa meitä höyryn valinnassa.

Kaikki mittausmittarit voidaan käyttää KIPA-laitteina höyrygeneraattorille. Yksi näistä antureista ohjaa lämpötilaa ja toinen - paine. Laitteet on kytkettävä sarjaan. Tämä on tarpeen sen varmistamiseksi, että kun rajakytkimet on aktivoitu, järjestelmän lämmitys kytkeytyy automaattisesti pois päältä. Magneettisen käynnistimen kelauskierukka käytetään kuormana.

Kuinka asentaa höyrygeneraattori saunaan omilla käsillänne?

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä siihen paikkaan missä se onHöyrystin on kylvyssä. Usein tämä laite asennetaan höyrysaunan läheisyyteen, mutta erillisessä huoneessa. Paikan, jossa höyrygeneraattori sijaitsee, on noudatettava seuraavia sääntöjä: sen on oltava kuiva ja hyvin ilmastoitu. Myös kondensaation välttämiseksi höyryputken pituus on laskettava oikein. Sen pitäisi olla mahdollisimman lyhyt - vain silloin kosteuden muodostumisen riski vähenee minimiin.

Laitteen asennus suihkukoteloon

Jos se on suihkukaappi, sinun on varmistettava sen maksimaalinen tiiviys ja pakotetun ilman konvektio. Tätä varten suihkuun asennetaan erityinen suljettu huppu. Perinteinen on perinteinen tuuletin. Voit asentaa useita laitteita kerralla, mutta suihkussa ei ole tarvetta tehdä luonnosta. Erittäin optimaalinen vaihtoehto on ostaa useita tyyppisiä 12 voltin laitteita, joita käytetään tietokoneiden (jäähdyttimien) jäähdyttämiseen.

Seuraavaksi sinun täytyy kytkeä höyrygeneraattori itse sähköä. Mutta koska kylpyhuone on talon kostein ja kosteampi huone, turvallisuussyistä, kuten edellisessä tapauksessa, aseta laite erilliseen paikkaan tai huoneeseen (on tärkeää, että se on kuiva paikka). Jos päätät ostaa laitteen myymälässä, ennen höyrystimen valintaa, kiinnitä huomiota tyyppeihin - automaattiset yksiköt ovat pienimmät ja käytännöllisesti katsoen eivät vie tilaa.

Yleensä tämä laite hajoaa melko harvoin (sen alkuteknisen mallin vuoksi). Useimmissa tapauksissa höyrygeneraattori hajoaa huono veden laadun vuoksi. Raudan, kloorin ja suolan epäpuhtauksien korkea pitoisuus johtaa asteikon nopeaan muodostumiseen, mikä on syy tämän yksikön epäonnistumiseen. Siksi asennuksen aikana kannattaa harkita erityisten hienosuodattimien hankkimista. Heidän kanssaan höyrystimen epäonnistuminen on ehdottomasti suljettu pois. Ja vielä yksi asia - että tämä yksikkö on palvellut niin kauan kuin mahdollista, ajoittain tyhjennä veden jäämät siitä.

Joten ajattelimme, miten höyrynkehittimellä tehdään omat kädet ja vältetään ennenaikainen epäonnistuminen.

Kuinka tehdä sähköinen ja kiinteä polttoaineen höyrystin omilla kädilläsi ja mitä se voi olla kätevä

Tämä tutkimus on kiinnostava kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten höyrynkehittimet saadaan omilla käsillään kotona. Perinteisesti tämä laite on tarkoitettu höyrylaitteiden laitteille, mutta kun aloin kiinnostaa tätä aihetta, kävi ilmi, että kotitekoista höyrygeneraattoria voidaan käyttää muihin tarkoituksiin, jotka oppii lukemalla artikkelin loppuun.

Käy höyrynkehittimen läheisyydessä liesi-lämmitin.

Yhdessä kerrassa minulla oli halu hankkia omassa asunnossaan yksittäinen mikrobe tai kasvi-tee, kuten sitä kutsutaan myös, hyvin halunnut vaimoni.

Kun tynnyri ongelmia ei syntynyt, lyödä alas puurakenne höyläsäiliöalustaan ​​paljon mielen ja erikoiskyvyn ei tarvita, mutta höyrysaunassa tarvitset höyrygeneraattorin. Ensimmäinen ajatus oli ostaa sarjamalli.

Kylpyhuonelaitteiston moderni höyrygeneraattori on luotettava ja kestävä, ja useimmilla näistä laitteista on monia toimintatiloja, niissä on kehittyneitä suojaus- ja ohjausjärjestelmiä, mutta tuolloin en ollut valmis maksamaan heille tällaista rahaa.

Seinään asennettava höyrygeneraattori "Harvia".

Niille, jotka ovat kiinnostuneita, olen vähentänyt suosittuja malleja alla olevaan taulukkoon ja laatinut myös kaavion, joka osoittaa selvästi teollisuuden höyrygeneraattorin toiminnan periaatteen.

Höyrygeneraattorin sarjamallien toimintasuunnitelma.

Tutkittuaan laite, tajusin, että hän teki käsillään ei ole niin vaikeaa höyrynkehitin, itse asiassa tällainen laite ei olisi vuonna puulämmitteinen sauna, sekä minun tapauksessani, se voi olla käyttökelpoinen Mehiläistarhan sulattamiseksi ulos vahan kehyksistä.

Valitettavasti yleinen kotitekoinen höyrygeneraattori, joka sopisi kaikkiin tilanteisiin, en voinut tehdä, vaan keräsin useita höyrygeneraattoreita, joista kukin oli "maadoitettu" tiettyyn tarkoitukseen.

Tiedot höyrygeneraattorin sarjan malleista.

Höyrystimen asentaminen itse

Ensinnäkin, sinun on ymmärrettävä, miksi todella alkoi tehdä höyrystimen.

On kolme vaihtoehtoa:

 1. Fyto-teelle tai turkkilaiselle saunalle riittää höyryä säiliössä lämpötilassa 45 - 50 ° C;
 2. Laadukkaan kotitehtaan valmistaminen edellyttää tehokkaampaa höyrygeneraattoria, joka pystyy antamaan jopa 100 ° C;
 3. Ja kun on kyse höyryjen syöttämisestä todelliseen korkeatasoiseen höyryhuoneeseen tai eräiden esineiden voimakkaaseen lämmitykseen, esimerkiksi mehiläispesäkkeiden kehitykseen, tarvitset tulistettua kuivaa höyryä, vastaavasti yksikön teho on täysin erilainen.

On olemassa monia malleja samanlaisista rakenteista, joilla on eri ulottuvuudet, mutta toiminnan periaate on kaikkialla. Sinulle tarjotaan ostaa tai kerätä omia käsiäsi puinen laatikko, jossa on reikä, johon märkä höyrygeneraattori on kytketty.

Tiedot fyto-tynnyreiden laatikon sarjamallista.

Ruutuun emme asu tässä artikkelissa toiseen artikkeliin, vaikkakaan jos kahdella sanalla tehdään säiliö, jossa se on mukava istua, ja koko menettely perustuu höyryn syöttämiseen alhaalta irrotettavan lattian alla olevista tikkaista.

Kotitekoinen laatikko fitobochki.

Meidän on kasvatettava helpoin höyrynkehitin, jotka voivat olla. Itse asiassa tämä on yleinen tiiviisti suljettuna potin. Tässä astian ja lämmityselementti on asetettu niin pian kuin vesi kiehuu, höyryn poisto alkaa.

Tämä laite on hyvä, että se ei ole välttämätöntä asentaa varoventtiili ja muut vastaavat suojaa, koska paine itse ole siellä. Heti kun vesi kiehuu, höyry välittömästi alkaa virrata läpi höyry linjan tynnyri seisoo lähistöllä.

Piirijärjestely kotitekoinen minibani höyrystimen.

Teoriassa perusteella voi ryhtyä tankki, vaikka vanha vedenkeitin, mutta ei tehdä mitään turhia liikkeitä, eikä jatkuvasti seurata vedenkorkeus työstöastiassa käytin metalli ämpäri 20L.

Näissä kauhat myyvät maali, kitti sekä muut nestemäiset seokset. Tärkeimmät edut konttia metallirunko, tiiviillä kannella, ja tietysti vastikkeettomia hinta.

Turvatankki muovia tölkit.

Verkosto Olen nähnyt neuvoja käyttää ensisijaisena säiliökanisteriin paksusta muovista. Teoriassa paksu muovinen helposti kestää kiehuvaa vettä 100 ° C: ssa Mutta muovi on joka tapauksessa, kemia ja ties mitä myrkkyjä hän alkaa jakaa pitkäaikaisen kuumennuksen ja koska et fitobochki terveyden parantamiseksi.

Lämmityselementtinä käytin tavallista sähkölämmitin, jonka kapasiteetti on 2 kW, on mahdollista ottaa kurssin ja tehokkaampia, mutta lämmittämiseksi 10-15 litraa vettä on tarpeeksi 2 kW.

Kuten puolella leikkaa kuumentimella 25 mm pohjasta. Prosessi on varsin yksinkertainen: porata reikä halkaisija kruunu perustan PETN kautta tiiviste on asetettu reikään ja korjata hänen lämmitin menossa koko mutteri.

Box PETN metalliseen säiliöön.

Kansi porata toinen reikä ja samoin kaksi mutteria välilevyjen korjata siinä metalliputki, jossa on kierre. Kuten höyrylinjan, päätin käyttää taipuisan putken osa metallista ja muovista 16 mm.

Tämä putki on kytketty sovittimen ulostulon kanssa höyrynkehittimen ja menee reiän pohjan fitobochki. Sisällä höyry teemme samasta metallista, putki renkaan läpi ja tee liittää sen höyryputken. Että renkaan avautumista nasverlivaem höyryn ulostulon.

Höyrygeneraattorin tehty painekattila.

Muista, varten kylpy, ei pidä käyttää vesijohtovettä, sen laatu on nyt kaukana ihanteellisesta, ja kun se muuttuu höyryksi, te kaikki tämä "nippu" ja sitten hengittää. Ihanteellisessa tapauksessa käyttää tislattua vettä, mutta jos näin ei ole, niin ota ainakin puhdistetaan.

Höyryä generaattori pontikka

Monet maanmiestemme mieluummin ole viisasta odottaa valtion lopulta voittaa "poltetun" Alkoholijuomien pullotettu ei ole selvää, missä ja suunnittelu pontikka henkilökohtaiseen käyttöön. Niin, että yksi malleista näiden laitteiden säädetään höyrynkehitin.

Ajatuksena on Braga ei tuonut kiehuvaksi, kuten usein tapahtuu aiemmin, ja haihduta alkoholia sisältävän koostumuksen varovasti kuumentamalla höyryllä. Alla olevassa kaaviossa periaatetta tällaisen järjestelmän.

Toimintaperiaate on moonshine kanssa höyrystimen.

Tässä tapauksessa höyrystin jo tarpeen varustaa vakavammin. Kuten edellisessä suoritusmuodossa, kapasiteetti olisi otettava vähintään 20 litraa, joita tavallisesti käytetään tähän tarkoitukseen maidon tölkit 40l.

Törmäsi höyrygeneraattorin sähkölämmityselementtiin (lämmitin) ei useinkaan ole järkevää, koska koko prosessi tapahtuu keittiössä ja meidän höyrynkehitin on helpompi laittaa liesi. Muuten, jos uunin kaasu, tällainen lähestymistapa olisi paljon edullisempaa.

Maito tölkit on hyvät ilmatiivis kansi ja ruoka alumiinia, josta se on tehty tarpeeksi paksu kestämään kasvava paine säiliön sisällä.

Tuotannon malli, jossa höyrystimen.

Kansi säiliön yhtä hyvin leikattiin metalliputken siirtyminen, mutta se on vain se ei ole vain ruuvata putken höyryputken ja metalli tee. On tee, meillä on suojaryhmä standardi kattilan lämmitysjärjestelmän ohitusventtiilin, painemittari lämpömittarilla ja itse hän hyödyntää höyryn erottamiseksi.

Vesihöyrylinja me törmäsi säiliön pohjan takia Braga. Tämä kapasiteetti on asennettu vieressä uunissa noin samalla tasolla kuin meidän höyrygeneraattorin. Prosessi menee nopeammin, jos säiliö Braga laittaa induktiouunissa ja sisällyttää sen 2000.

Lämmitin, upotettu maitosäiliön.

Säiliön sisällä vuoksi, kautta jälleen sovittimen asetetaan höyryä jakelija. Se voidaan tehdä muodossa rajat reikiä tai taivuta rengas samalla periaatteella kuin kasvien tynnyriä.

Välisen raon pohjan ja höyryn jakelija ei saa olla enemmän kuin 10-15 mm. Ja reiät, joiden läpi höyry virtaa paremmin lähettää alas, muuten ne saattavat tukkeutua.

Koko tuotantoprosessi on melko pitkä ja luultavasti on lisätä vettä höyrygeneraattorin. Jälleen ei vapauttaa paineen Braga, joka voi mennä takaisin höyryn linja, minä käsitellä Vedenlisäysjärjestelmää automatisoitu.

Kasautumiseksi säiliö maito tölkit.

Vieressä höyrygeneraattorin asettaa toisen säiliön. Ole niin tärkeää, mitä hän kykenisi, pääasia, että hän oli samalla korkeudella kuin höyrygeneraattorin. Käytin metalliputken 200 mm poikkileikkaus, kuten suljettuun lasin pohjalle.

Alle höyrygeneraattorin ja säiliön on kytketty dolivnoy metalliputken, se voidaan hitsata tai pysyvästi tehdä kokoontaitettava, leikkaa putken etäisyydellä 10-15 mm: n päässä pohjasta.

Kaikki tämä järjestelmä toimii periaatteella astioiden. Yläosassa säiliön dolivnogo I osuma uimuriventtiili säiliöstä kulhoon ja liitetty vesijohtoverkkoon. Tämän seurauksena, kun vedenpinta laskee, venttiili avautuu ja vesi täydentää.

Kotitekoinen kone höyrystimen.

Koska kyse on jonkinlainen ruoka-asennuksen, kaikki putket ja yhdistävät putket on valmistettava ruoka ruostumatonta terästä tai ainakin ruokaa alumiinia. Tässä tapauksessa muovi- ja värimetallien, kuten kuparista tai messingistä en käytä eivätkä neuvoo.

Tehokas kiinteä-höyrystimen

Me kaikki käytetty, että tässä altaan pitäisi olla liesi-lämmitin, jossa kivet kaatoi vettä ja tuottaa höyryä. Tietenkin, niin se on, mutta se on vain jos höyrysauna jopa tuoda tulistettu höyry höyrynkehittimestä kiinteän nopeuden höyry lämmitys kasvaa noin 3 kertaa.

Tämän voima luoda sähköinen lämmityselementti on liian kallista, koska tässä sijasta 2-3 kW lämmityselementit täytyy asentaa vähintään 12-16 kW. Joten päätin tehdä höyrynkehitin on kiinteä, yksinkertaisemmin, jossa on puuta tai hiiltä.

Tuotannon malli kiinteän polttoaineen kattilan.

Tässä järjestelmässä I "luonnostellut" ns reaktiivista liesi. Ainoa haitta tämä malli on puute välineiden seurannan ja säätelyn höyryn syötön. Vaikka suurelta he eivät oikeastaan ​​edes tarvitse.

Useimmat rakenteen yksityiskohdat kootaan romusta:

 • Ja pääpolttimen käytin putkiosan 300 mm;
 • Kuuman veden alla säiliö I, joka on sovitettu putken poikkileikkaus 200 mm;
 • Piipun on hitsattu osan 75 mm;
 • Kammio tulistamiseen putki käytin 110 mm.

Luonnollisesti kaikki tämä terästä. Itse käskystä tuotantoon höyryä on jäljempänä, ja olen tehnyt teille tällä grafiikalla järjestelmää. Oikealla meillä on näkymä uunista, ja vasen puoli näkymän.

Höyrynkehittimeen Kiinteän pääoman kylpyamme.

 • Aluksi tein erittäin höyry kypsennystilan. Tämän putken pituus on noin 30 cm ja poikkileikkaus on 200 mm I keitetty tiukasti molemmin puolin;
 • Sen jälkeen, minä alkuun porattu linjaan molemmin puolin aukon säiliön ja hitsattu tuumaa putkia;
 • Putken läpi, joka sijaitsee lähempänä uunin ovi, vesi kaataa se, minä hyödyntämisen kannen;
 • Sama putki, joka on lähempänä savupiippu I taivutettu 90 ° kulmaan puolella savupiipun kautta höyry voidaan syöttää lämpenemiseen kammioon;
 • Nyt yläkaaren uunin tehdä tarvittavat hiomakone suorakulmainen aukko siten, että kosketuspinnan leveys liekin uunissa ja pohjan työkammion höyryä ei ole pienempi kuin 100 mm. Voit tehdä enemmän, mutta sinun täytyy katsoa, ​​jotta tilaa lastaus polttopuut;
 • Suorakulmainen pala putkea, joka on leikattu kehosta uunin, olin muutamassa paikassa lävistetty läpi hiomakoneen ja laittaa pohjalle tulipesän. Tämä kuilu meidän on näytellä puhaltimen, se ei ole välttämätöntä hitsata, ja se on hankalaa puhdistaa uunin tuhka;

Laite on hitsattu metalliromua.

 • Luonnollisesti meidän tulipesän ovi tarvitaan, ei ole myöskään mitään iso juttu, vain hitsattu reunaan silmukan uunin ja ripustaa niitä metallilevy taitettava koukku, joka voisi olla ovi auki ja kiinni;
 • Sitten keräämme höyryjärjestelmä lämmittelyä. Tämä on melko yleinen suunnittelu, se näyttää putki sisällä putkeen. Putki, joka ulottuu piipun on meidän ja ulomman ääriviivan tämä on ylimääräinen höyry lämpeneminen kammioon. Usein tämä järjestelmää käytetään veden lämmittämiseen piipusta;

Ovet hätävara höyrynkehitin.

 • Koska ulomman ääriviivan savupiippu on tiivistettävä, me keittää kireä molemmin puolin;
 • Nyt porattu pohjaan ulkokaarta reiän alle tuuman putki, joka avautuu höyryn työkammioon, sama, joka on taitettu alle me &0º;
 • Yläosassa ulkoääriviivan, toiselta puolelta puoli tuumaa porataan reikä ja hitsattu sen yksi vaakasuora putki, jossa on kierre. Kautta tämän saman putken ja jätämme lopputuotteen - tulistettua höyryä.

Tämä höyry generaattori voidaan käyttää kahdella tavalla, suurimman osan vuotta olen sitä asennettu apu- huoneen kylpy villa, lähelle tulipesää lämmittimet ja edelleen lämmittää höyrysauna. Ja kun on aika vytaplivat soluja, käännän sen mehiläispesä.

Putki savupiipun lämmittää höyryä tai vettä on 2-1.

Millainen höyrystimien malli sopii sinulle, päättää tietysti itse löysin käyttää kaikkia kolmea vaihtoehtoa, sitä enemmän ne maksavat ei ole kallista. Kuva ja video tässä artikkelissa korostetaan kokoonpano esitetään graafisesti. Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita ne kommentit, jutellaan.

Höyrygeneraattorin omin käsin: asennusohjeet ja tärkeimpiä syitä erittelyt

Hienovaraisimmalla klassisen kylpyammeet (Suomi, Venäjä, Turkki) - turkkilainen sauna, jossa pieni lämpötila (noin 40 °), mutta paljon höyryä, joka on usein maustettu, tarjoillaan öljyä tai suolaa.

Osallistu höyrysauna lääkärit sallivat jopa ne, jotka terveydellisistä syistä Venäjän tai suomalainen sauna on kielletty.

Pistäen valtava määrä höyryä höyrysaunassa yleensä. Käsillään kuten pribordlya kylpyammeet tehdä hyvin yksinkertaisesti.

Se maksaa paljon halvempaa, ja ostaa osia tarvitset lähimmän myymälän. Miten saada höyryä omin käsin, katso alla.

Mikä on Steam?

Tämä sähköinen kattilan, joka haihduttaa veden kaadetaan se, ja syöttää syntyvä höyry kylpyyn.

Se koostuu seuraavista osista:

 • sähkövastus;
 • vesisäiliö;
 • haihdutuskammioon;
 • valvonnan kotelon tai kauko-ohjaimella.

Joissakin malleissa on lisäominaisuuksia, kuten pumpun aromaessentsy, tyhjennysventtiili.

Toisin kuin tavanomaiset menetelmä parin kostean ilman (suihkuttamalla lämmitin), höyrynkehitin voivat lähettää paria ennalta määrätyssä lämpötilassa.

Lajikkeita ja tekniset tiedot

Syöttämällä menetelmällä:

Ensin yhteyden vesihuollon tai syöttösäiliöstä eivätkä vaadi ihmisen valvontaa. Toinen käyttö on hankalaa ja paljon vaarallisempi.

By tyyppistä ruokaa on suunniteltu 220 V ja 380 V

Huomaa, että lohkon suorituskyky ei ole suoraan verrannollinen kylvyn! Esimerkiksi, höyrygeneraattorin tilavuus on 15 kW käytetään huoneen tilavuus 22 m 3 ja 3,5 kW: sta 3,5 m 3.

Höyrygeneraattorin Hammam tehdä omin käsin

Markkinoilla tehtaan laitteet neljä suurta valmistajat:

Kustannukset voivat nousta jopa 190000. Rub. (Keskimäärin - .. noin 60 tuhatta ruplaa) On selvää, että ostaa tehtaan malli, kaikilla ei ole varaa. Mutta tee itsellesi, varsinkin sopivien osien, on täysin todellinen. Tarkastellaan asteittainen luominen höyrystimen.

 • astian runko;
 • back-kapasiteettia varten keveiden;
 • lämmityselementti tai elementeillä;
 • putki, jonka ulkokierre molemmissa päissä;
 • sopivat putken mutteri;
 • välikappaleet (4 kpl yhden lämmityselementin, ja 4 yksikköä putkeen ..);
 • putki höyryn erottamiseksi;
 • letku, joka kuljettaa höyryn höyrysauna;
 • pora;
 • avaimet.

Tilavuus perustana laitteen riippuu saunan kokoon. Tämä voi olla kaasupullo, mutta jos pari ei tarvitse paljon, asenna liesi potti.

Kaasupullo toimii toivotusti pestä SMS. Ja kun käytät prosessi vähän hankala (tarvitsevat hitsaus).

Asentaminen lämmityselementti

On suurempi kuin valittu pyöreäpohjaiseen säiliön (noin 1 cm) reiät kiinnittämiseksi PETN tai enemmän. Jälkimmäisessä tapauksessa, älä kiirehdi: reikiä on porattu ensimmäistä PETN, kokeilla sitä, kiristä ruuvit kuumuutta kestävä tiivisteitä.

Vasta sitten voidaan porata reikiä toisen PETN, poimien paikoilleen, jotta ne eivät häiritse toisiaan.

Lämmityselementti on säiliön pohjan

Järjestämisestä virtaa makeaa vettä

Vieressä työkyvyn toisen sarjan, ja täyttö (se, että kansi höyrynkehittimen saa avata käytön aikana). Kaksi säiliötä on yhdistetty toisiinsa ja veden taso toisessa, se arvioidaan, kuinka paljon nestettä on jäljellä ensimmäisessä.

On mahdollista automatisoida käyttämällä sulkuventtiili, jossa on uimuri (esim., Viemäristä säiliöstä WC-pönttö), ja liitetty vesijohtoverkkoon.

 • Koko voi olla toisen pannulla ja pienempään tilaan, jos vain tarpeeksi vettä.
 • Putkien poratun reiän alapuolella lämmityselementtejä.
 • Putki on asetettu paikalleen ja kiristetään ruuvit välikkeiden.
 • Sujuvan toiminnan syöttöputken kiertymisen kelan astian sisällä tuoreeseen erän veden ehtinyt lämmetä.

Sisällä varmuuskopio kapasiteetti voidaan merkitä vähimmäis- ja enimmäismäärät nestettä.

Jos haluat asentaa kylpyamme kattila sijasta uunin, voit säästää, jos izgtovite omiin käsiinsä. Kattilan kylpyyn käsillään: ohjeet tuotantoon sekä tarvittavat työkalut ja tarvikkeet.

Saat tietoa siitä, miten kiinteän polttoaineen kattilan pitkä polttava kätensä, lukea täältä.

Sähkö- ja kaasulämmitys on jo pitkään ollut johtava tilojen lämmitykseen menetelmiä. Kuitenkin, puu lämmitys myös edelleen suosittu. Http://microklimat.pro/otopitelnoe-oborudovanie/pechi/drovyanye-dlya-doma.html Täällä opit miksi puulämmitys on edelleen voimassa ja mitä puulajeja uunit siellä.

Jos käytät kaasupullon:

 1. Venttiili, joka on valmiiksi kierretty, modifioitu. Voit tehdä tämän, leikkaa yläosa, jättäen vain lanka ja reuna avaimet käteen. Avartaa reikä voidakseen leikata kierretappia ½ tuumaa. Erikseen on asennettava sopiva tappi halkaisijan mittauslaite ja automaattinen paineentasauslaite.
 2. Tai sijasta venttiilin kautta tee ruuvattu turvallisuus ryhmä lämmityskattilaan. Kyynärpää tee on valintaa varten parin, ja manometri ei ole tarpeen hitsata ylimääräinen suutin säiliön runko. Tämä vaihtoehto on helpompi valmistaa, mutta hieman kallis.

Siinä tapauksessa, että käytetään kaksinkertainen kattila, reikä on tehty kansi, on ruuvattu holkin ja kiristetty letkun, joka on lähtö pari erottaminen sitä.

Kotitekoinen Laitetta ei ole suositeltavaa asentaa ja käyttää suoraan höyrysaunassa. Korkea ilmankosteus tekee sen käytöstä vaarallista. Näin ollen, laite sijaitsee viereisessä huoneessa itse, mutta niin, että höyrynsyöttöputki oli lyhyt (ei ole aikaa jäähtyä höyry) on mahdollista.

Ennen asennusta ja käytön tuloksena rakenne on vuotojen varalta ja että se on erittäin tärkeä järjestelmä käyttöpaine venttiilimekanismin kumouksellinen. Varmista myös, että kaikki lämmittimet ovat ehjät ja antaa tarvittavat valtuudet.

Yleisiä syitä rikkoutumisen ja korjata omiin käsiinsä

Useimmiten, höyrystimien epäonnistuvat samoista syistä on:

 1. Työ on kuivaa (jos vesi on haihtunut ja uusi erä ei kaadetaan).
 2. Kymmenen palovammojen skaalaus.
 3. Factory avioliitto.

Teolliset mallit on varustettu suojamekanismeja kuivan lämmön ja virtapiikit, ja kun laite on kytketty pois päältä.

Käyttämällä kotitekoinen laitteet, varo!

Ehkäisemiseksi skaalaus määräajoin keitetään veden kanssa etikkahappoa tai sitruunahappoa. Ja käyttää "pehmeitä" vettä.

Siten, pieni laite, höyrygeneraattorin saunat, vapauttaa hoitaja tarvitse valvoa höyryn määrä ja "luettavuus" jatkuvasti, laite voi säilyttää tietty ilman lämpötila, ja kylpy oli varustettu itse tehty laite voi olla mikä tahansa isäntä.

Jos haluat järjestää saunan sijaan kylpyamme kosteaa ilmaa, on järkevää laittaa uuniin lämmönvaihtimella. Uuni lämmönvaihtimella kylpyyn käsillään: askel askeleelta ohjeita siitä ja toimintatavat, lue huolellisesti.

Opetella tuottaa laatat uunin, lue tämä jakso. valmistustekniikka omin käsin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 3 = 2