Höyrygeneraattori Suihkujen

Höyrygeneraattorin Suihkujen: valinta ja asennus

Oma suihku laatikko, toisin saunat, on yksi haittapuoli - se on mahdotonta kunnolla lämmetä kehoa, mutta nykyaikaisen teollisuuden päästöistä markkinoilla posliinikalusteita höyrysuihkukaappi, jonka kautta voit luoda mini-saunassa tai turkkilaisessa saunassa.

Useimmat näistä ovat käytössä hyvin varustetuissa kohdissa, joissa suihkutetaan suuttimista, kastelukannut kahdenlaisia ​​(ylhäällä ja kannettavat) sekä syvä öljypohja pakollinen pohjaventtiili, joka mahdollistaa käytön kapasitanssi kuin kylvyssä. Yritämme kertoa, miten valita ja asentaa yksikön sekä esitä video tässä artikkelissa.

Suihku höyry voi olla kotona

valinta

Huom. Kaikki käytetty höyry suihkut voidaan luokitella menetelmällä veden lämmityksen ja vapauttaa höyryä. Niin, on olemassa kolmenlaisia: elektrodin, TENovye ja induktio työkaluja.

Kuvassa - mallin Hygromatik.

 • Elektrodi laitteet toimivat mukaan tunnettu periaate kiehuvaa vettä teriä, mutta tässä anodi ottaa metallinen tanko, ja katodina - vesi, joka on säiliössä. On käynyt ilmi, että vettä oikosulku elektrodin, jolloin se on lämmitetty ja kiehuu, ja tämä prosessi johtaa höyryn muodostumiseen.
 • TENovye laitteet jopa yksinkertaisempaa - tietty tilavuus säiliön on integroitu putkimaisen sähköinen vaihtelevaan tehoon - se on, kuten muissakin yksiköissä, käytetään nesteen lämmittämiseksi. Päästyään kiehumispiste alkaa erottua paria.

Toimintaperiaate induktion kattilan

 • Erittäin tehokas induktio paronagrevatel, joka toimii periaatteella induktion kattilan - kun väliin johdetaan jännite kelan ja ydin on ns pyörrevirrat tai Foucault virrat. Ne aiheuttavat sisäosan kuumeneminen, ja kotelon, joka välittömästi valitsee vesi saavuttaa kriittinen lämpötila, eli jopa kiehuvaksi, joka itse asiassa vaatii manuaalista.
 • Valittaessa höyrygeneraattori ensinnäkin ei pitäisi olla hinta, ja toiminnallisuus, joka on sisällytetty laitteen valmistajan. Koska instrumentti luo erityisen mikroilmaston turkkilainen sauna, niin kannattaa kiinnittää huomiota läsnäolo tai puuttuminen tiettyjä ominaisuuksia (näet ne alla oleva taulukko).

Huom. Myös, laite säädetään riippuen huoneen koosta, joka määräytyy laitteen kapasiteetti - 1. 3 huonetta täytyy olla 1 kW tehon. Lisäksi kiinnitetään huomiota valmistajan takuu, ja mahdollisuus palvelu - se voi olla sinulle hyötyä.

Table täydellinen Hygromatik

Lisäksi valinta tällaisen yksikön riippuu ilmastosta, joka tarjotaan tätä mallia - se voi olla yksi tai näistä vaihtoehdoista voi olla useita.

Näitä voivat olla esimerkiksi:

 • Hammam - lämpötila 45⁰, kosteus 80%, tehonkulutus 0,6-0,7kVt;
 • Höyrysauna - lämpötila 45⁰, että kosteus oli 100%, energia 0,7-1kVt;
 • Rasool muta - 44-50⁰ lämpötila, ilman kosteus 80-100%, energia 0,7-1kVt;
 • Höyrynsuihkuttimia - lämpötila 40-50⁰, kosteus 100%, energia 0,6-0,7kVt;
 • Biosauna - lämpötila 60-80⁰, kosteus 50-60% energiaa 0,1-0,2kVt;

Yhteensä "täyttäminen" nyrkkeily kanssa höyrynkehitin

Varmasti, suihku höyrysauna on erittäin kätevä ja tehokas käyttö ja jos haluat asentaa tällainen laite, sitten tämä (lisäksi itse laitteessa), tarvitset porakonetta, ruuvit tulpat (tai ei) asentamista varten, jakoavain, ja putki vesi ja kuivatus.

Jos olet päättänyt ja ostettu virtalähde, valitse asennuspaikka vastaa sitä opetusta, jota sovelletaan valmistaja.

Ajo PG-

Kun otetaan huomioon, että asennus voidaan joko lattiaan tai seinään, höyrysuihku tässä tapauksessa tehdään toisessa sovelluksessa koska kopeissa eivät yleensä ole tarpeeksi tilaa, vaikka sinulla on tällainen rakenne valmistettu mielivaltainen koko (kotitekoisia pannulla), sitten asennuspaikkaan- ei ole väliä. Älä unohda, että sinun täytyy ehdottomasti järjestää putkeen tyhjentämiseksi kondenssiveden, jonka on oltava rinteessä.

Kuten merkkituotteiden suihkut, niin sinun ei tarvitse asentaa höyrygeneraattori siellä käsillään. Osa niistä on varustettu sellaisella yksikön jo tehtaalta ja toimittaen suurimman osan edellä mainittuja toimintoja.

Vielä kysyttävää? Kysy heiltä ryhmämme VKontakte

Mitä kylpyhuoneen kodissasi?

Höyrygeneraattori Suihkujen

Asentaminen suihku kylpyhuoneessa on tullut suosittu ratkaisu modernilla muotoilulla. Kun monet sen eduista ja on haitta. Monille tämä tulee vähemmän ratkaiseva valita kylpyamme ja suihku. Mökissä ei salli luoda olosuhteet, joissa on mahdollista lämmittää hyvin. Mutta valmistajat suihku kiinni tämän suuntauksen ja huomiomme tarjosi höyryä generaattori suihkukaappi.

Nykyaikaiset Mökeissä on sellainen sisäänrakennettu generaattori, mutta valitettavasti se on välittömästi näkyy hinnassa.

Höyryn generaattori sisältää sen koostumus ohjausyksikköön ja kotelon, joka käsittää vesisäiliön, vesipumpun ja lämmityselementti itse. Niin paljon täyttää sen elementtejä kotimaisen asuntojen höyrynkehittimen ei vie paljon tilaa, toisin kuin sen kaupalliseen kollegansa. Ulkopuolelle sijoitettujen hanat tulon ja lähdön vettä. Ohjausyksikkö on auttaa muuttamaan lämpötilan, virtauksen ohjaamiseksi veden ja höyryn.

Kykyä tehdä kaltaiseksi suihku saunan. Ja kustannukset näyttää paljon mielenkiintoisempaa kuin valmiin ohjauspaneeli rakennettu siten gadget. Tarvitset vain ostaa pieni höyrystimeen luettelon toiminnoista. Nyt valmistaa aggregaatteja, jotka eroavat siinä, miten lämpöä veden ja höyryn tuottamiseksi.

 • Elektrodi höyrystimet. Vesi kuumennetaan elektrodien. Kun sähkövirta, vesi muuttuu höyryksi. Kalkki elektrodien ei näy tässä yhteydessä, ne eivät pala. Epäilemättä suurin etu on se, että hintalappu niille, alhaisin höyrystimien.
 • Tans höyrystimet. Ne tuottavat paria erityistä lämmityselementtejä. Tällaisia ​​generaattoreita voidaan käyttää tislattua vettä, jolloin uusi käyttöalue jäljellä lauhde. Mutta tämä etu on estetty lähellä miinuksia - monimutkaisuus rakenteen ja seurauksena korkeampi hinta.
 • Induktio höyrystimet. Kuten nimestä, on lämmitin, koska sähkömagneettisen induktion. Suuri etu niistä on, että heillä ei ole kuluvia osia, kuten elektrodien tai lämmityselementti.

Lähinnä höyrystimet sähköllä. Heidän tärkein ero on ainoa tapa muuntaa veden höyryksi.

Ennen kuin teet valinnan, ensinnäkin katsoa kulutetun energiamäärän niistä. Toiseksi, sen kapasiteetti. On myös tärkeää kiinnittää huomiota sen toimintaa.

 • Erittäin tärkeä ominaisuus on veden paine vesi. Mitä korkeampi pistemäärä, sitä suurempi määrä höyryä voidaan syöttää. Normaali paine 2-10 atm.
 • Erityisen tärkeää on materiaali, josta kotelo on tehty höyrygeneraattorin. Edullisesti, jos se on ruostumatonta terästä. Koska hän ei pelkää korroosiota ja on hyvin kestävä. Vaikka raskas.
 • Mitä suurempi teho - nopeammin lämmittää vettä, mutta korkeampi virrankulutus.

Ruostumattoman teräksen eivät kestä kilpailua tai muovista tai alumiinista, niin että ensimmäinen ehkä pysty selviytymään korkeita lämpötiloja ja päästää myrkyllisiä aineita, ja alumiini pystyy hapettamaan ja muuttamaan muotoaan.

Liian voimakas höyrystimien voi olla epäedullista taloudellisesti. Asiantuntijat suosittelevat valita valtaa 1,5-6 kW.

Välittömästi on huomattava, että asiantuntijat eivät suosittele asennuksessa höyrystimien suoraan vieressä matkustamoon. Se on erillinen ja syötetään hytti vain höyrynsyöttöputki.

Mutta suurin etäisyys suihkussa generaattoriin asennuspaikka - 10 metriä! Jos se on asennettu seinälle, korkeus on vähintään 0,5 metriä. Jos laite on sijoitettu seinään, se on asennettu ruuveilla.

Sitten, käyttäen metalliletkusta kytke palloventtiili vesijohtoverkkoon. Höyrylinjassa telakoituna generaattorin kautta kupariputki. Ja muoviputkea, yhteydet viemäriverkostoon.

Vain päätyttyä nämä käsittelyt syötetään sähköä generaattori.

Avulla ohjausyksikön tapahtuu yhteydessä höyrystimen. Päälle- ja pois päältä, asettaa tilaa - kaikki nämä toiminnot asetetaan ohjauspaneelista. Ammattilaiset neuvovat sijoittaa sen viereen generaattori.

Lämpötilan ohjaustapa vaihtuu. Tällainen toiminta voidaan toteuttaa niin päälle laitteeseen ja käytön aikana.

Asennus ja käyttöönotto onnistui. Tästä on osoituksena ulkonäkö höyryä, kun sammutat ja päinvastoin, kun höyry häviää. Nyt voit nauttia kylpylässä suoraan suihkussa. Light sinä höyryä!

Sen jälkeen, kun lämpötila oli asetettu, ja generaattori on automaattisesti täytetään vedellä usean minuutin odottaa höyryn toimittamista.

Akryylinaulat keraamisten laattojen

laatta Tubadzin

Kaikki oikeudet pidätetään, 12+

Kopiointi materiaalien on mahdollista, jos asennat aktiivisen linkin sivuillemme.

Miten valita ja asentaa höyrynkehitin suihkussa?

Suihku on monia etuja. On kuitenkin haitta - toisin kuin kylpyhuoneen, suihkussa on mahdotonta kunnolla lämmetä. Tämä tilanne on pakottanut monet luopua hankinnasta suihkussa. Nykyään monet valmistajat ovat kumottaisiin haitta julkaisi höyryä generaattori suihkukaappi. Nykyaikaiset LVI-laitteet he jo henkilökuntaa.

Höyrygeneraattorin tekee mahdolliseksi kääntää suihkusta minisauna, joka voidaan suorittaa samanaikaisesti kuuma ja aromaattisia hoitoja. Laitteet ovat yhä suositumpia, koska sen tehokkuutta ja toimivuutta. Mutta höyrystimeen on toiminut pitkään ja vielä toimi kunnolla, on tarpeen asiantuntevasti hoitaa asennuksen.

Suositukset itse asennus

Kustannukset suihkussa, varustettu höyrynkehitin, melko korkea, kaikki eivät hän olisi liian kallista. Siksi useimmat kuluttajat haluavat ostaa erikseen ja itsenäisesti pitääkseen laitetta asennuksen höyrysuihku.

Erikoisliikkeet tarjoavat laajan valikoiman laitteita, joka on tunnettu siitä, että voima, toiminnallisuuden ja arvo. Vakio suihku koteloon sopiva höyrystimeen yleisin vähintään joukko funktioita, jotka maksavat enemmän kuin käytettävissä.

Ennen kuin aloitat asentaa kattilan, varmista suihkussa vuodot ja varmistaa koneellinen ilmankierto ilmaa. Voit tehdä tämän päälle suihkussa (jos laite on auki) korkki asetettu 1-2 puhaltimen 12B, jonka kautta jäähdytetty tietokoneen kovalevyn. Jos teet tuulettimen asennus ei ole vaikeaa, niin yhteyden höyryn generaattorin sähkö suihku voi olla vaikeaa, koska käytetyn langan kylpyhuoneessa ovat lähde hätätilanteessa.

Tämän perusteella on suositeltavaa asentaa höyrygeneraattori toisessa huoneessa, ja suihkukaappi ainoastaan ​​putken höyryn tarjontaa.

Laite voidaan kytkeä suoraan vesi. Jotta se toimisi kunnolla ja kestää vuosia, se on puhdistettava säännöllisesti vaahto ja kaada loput vedestä.

Valitseminen höyrysuihku asennus

Moderni höyrystimet yleensä toimi verkkovirralla. Ne voivat olla itsenäinen laite tai se voi olla osa laitetta, joka on saatavilla on esitetty täydellisenä tarkoitetut kiukaat kostutukseen.

On tietty luokittelu höyrynkehittimien, riippuen menetelmän kuumentamalla vesi ja, näin ollen, höyryn menetelmä:

 • elektrodi - lämmittää vettä elektrodien avulla. Sen jälkeen, kun vesi kulkee sähkövirta ja muuntaa lämpöenergiaa.
 • Tans - lämmitys tapahtuu veden vuoksi lämmityselementtejä useita eri kokoja.
 • induktio - Veden lämpötilan nousu tapahtuu, koska korkean taajuuden säteily.

Rakenteesta riippumatta tyypin höyrynkehitin suihku kotelo koostuu kahdesta osasta - runko ja ohjauspaneeli. Seuraavat ovat laitteen runko-:

 • höyrystin säiliö on varustettu lämmityselementti;
 • lämpötila-anturi;
 • kameran, joka ohjaa veden taso;
 • yksikkö vastaa valmisteen magneettisen vettä, ja muut pienet osat.

Ulkopinta kotelo on varustettu kytkentälaite, joka yhdistää vesi, tyhjennysventtiilin, joka on liitin antureita ja virtalähde ja höyryputken laitteen yhteydessä.

Käyttämällä ohjauspaneelin vaihtaa tilaa, ohjaamaan veden taso ja lämpötila, sekä höyryä.

Voit suorittaa asennuksen höyrysuihku kotelo tulee seuraavat materiaalit ja työkalut:

 • höyryä ja ohjeet sen asentamista;
 • porata eri poranterät;
 • ruuvi;
 • pistokkeet;
 • jakoavaimen;
 • kupari putki;
 • muovi viemäriputki;
 • joustava metalli letku.

Ensin täytyy päättää asennuspaikka laitteen. Tämä voi olla mikä tahansa täysin kuiva huone lähellä kylpyhuone, niiden välinen etäisyys ei saa olla yli 10 m Asennus prosessi riippuu laitteen -. Lattiaan tai seinään.

Minimietäisyys on höyrygeneraattorin lattia ja seinät - 50 cm. Sen varmistamiseksi, kuivatus höyryn, on välttämätöntä suorittaa asennuksen höyrylinjan kulmassa kohti kylpyhuone.

Asentaa höyrysuihku seinämalli Poraa reiät, aseta ne tulpat ja ruuvaa ruuvit. Sen jälkeen, kun ruuvit laite voidaan ripustaa. Lattioiden generaattori tarvitaan vain löytää sopiva paikka.

Pääsääntöisesti kaikki viestintälaitteet sijaitsevat vasemmalla puolella se. Käyttämällä metalli joustava letku, on välttämätöntä liittää veden syöttöputki ja pallon venttiili veden vastaanottamiseksi. Kupariputki höyryputki on liitetty höyrygeneraattorin, ja muoviputki - on liitetty viemäriin viemäriin. Ainakin osa liitetyn sähkölaitteita.

Ennen höyryn generaattori on täytetty veden syöttöputken ja mahdollistaa sen. Solenoidiventtiili tulee automaattisesti voimaan, kun 3-4 minuuttia alkaa muodostua pareittain ja mennä ulos tässä vaiheessa on käännyttävä laitteen päältä ja takaisin päälle. Tämä on tarpeen, jotta parien muodostamiseksi vasemmalle. Jos kaikki meni hyvin - höyrygeneraattorin voidaan ottaa käyttöön.

Esineluokat:

suihkuhuone hytti Sillä on monia etuja. Kuitenkin ja haitta - toisin kuin kylpyhuoneen, suihkussa

Se tarjoaa laajan valikoiman suihku kopeissa. Jokainen malli on erilainen toiminnallisuus ja ulkoisten ominaisuuksien

huone missä tahansa kodissa - erityiseen huoneeseen. Se oli hänen kanssaan ja alkaa itse asiassa päivittäin jokaisen ihmisen. häneltä

siksi suihkut hytti varsin nopeasti saavuttanut laajaa suosiota. Tietenkin, asennus suihku hytti kuljettaa

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

6 + 1 =