Höyrygeneraattorin Hammam

Höyrygeneraattorin Hammam - kaasu tai sähkö?

Turkkilainen sauna - erinomainen työkalu laihtuminen ja ihon uusiutumista. Et tarvitse pääsyä kuntosalille saadakseen harmoniaa. Asenna hammam - ja nauttia lomasta ja ruumiin, ja samaan aikaan, kasvaa ohut.

Järjestää kylpy talo tai huoneisto, sinun täytyy valita hyvä höyrynkehittimen Hammam ja useita ehtoja oikea asennus. Välittömästi voisi ajatella höyrystimen ja Maxwell Kromaks, mutta ne eivät sovellu kylpyyn. Pidämme myös tyyppisiä generaattoreita höyrysauna ja niiden ominaisuuksia.

Mikä on hammam ja miten se eroaa perinteisestä Venäjän ja sauna? Idea Turkin höyryä ei ole korkeassa lämpötilassa ja korkean kosteuden, ja koska höyryn. Perinteinen höyrynkehitin hammam - valtava kiehuvaa potin. Kuitenkin saavuttaa "legkogo9raquo; höyry perinteisellä tavalla ei ole aina mahdollista.

Saada "legkiy9raquo; paria ottaa terveyshyötyjä, kylpy asettaa sähkö- tai kaasun generaattori. Tämä laite helpottaa suuresti tuotannon korkean laadun haihduttamalla ja vähentää alueen höyrysauna itse. Nyt hamam voidaan asentaa yksinkertaisella asunnossa!

Mikä muodostaa höyryä generaattori turkkilainen sauna:

Vesi säiliö kuumennetaan kautta saatavan lämpöenergian kaasumaisen polttoaineen tai lämmitys lämmittimet. Sitten vesi haihdutetaan kammiossa ja on höyryn muodossa huoneeseen.

Hamama- Höyrygeneraattori laitteelle höyryn kuumentamalla vettä. Riippuen kuumennuselementin laitteen, ne voidaan jakaa seuraaviin tyyppeihin:

Arkielämässä ovat laajasti käytössä Euroopan sähkö- höyrystimien koska polttoaine kaasu on Euroopassa kallista. Venäjän kuluttaja on kannattavampaa ostaa höyrygeneraattorin Hammam kaasun sekä sähkötoimitusten maksamista enemmän.

Muodostamiseksi suuri määrä höyryä vaaditaan suuri energiankulutus, vastaavasti, ylläpitokustannukset sähkökoneen ei ole halpaa.

Riippuen kattilan, höyrystimet Hamuamin on jaettu:

Itsenäisinä (varastointi) laite täytetään vesisäiliöön haihtumista. Tämä prosessi tarjoaa henkilö. Automatisoitu (virtaus) höyrystimet on liitetty veden, kattila- ja täyte prosessi etenee automaattisesti.

1. Harvia (Suomi)

  • Harvia Helix HGX - kompakti sähköinen höyrynkehitin, jossa on suuri tuotantokapasiteetti. Sitä käytetään kotikäyttöön. Laite on varustettu monitoiminen ohjauspaneeli kosketus-tyypin (kuten rauta Brown), joka mahdollistaa perustaa ja koordinoi höyrygeneraattorin helposti. Suorituskyvyn lisäämiseksi Harvia laitteen, jossa on automaattinen pesu lämmittimet hilseenpoisto. Hinta malli - alkaen 38 890 ruplaa.
  • Harvia SS-20 - toinen sähköinen generaattori höyrysauna kotiin. Tilavuus varastosäiliön - 6 litraa haihduttamalla kapasiteetti - jopa 2,5 litraa tunnissa. Sarja sisältää kaksi mallia: Harvia SS-20 ja Harvia SS-20 Auto. Toinen malli on suunniteltu automaattinen kastelujärjestelmä. Hinta, vastaavasti - 28463 ruplaa ja 35657 ruplaa.

  • Tylo VB - kompakti sähköinen höyrygeneraattorin kotimaan hammams alhainen virrankulutus. Tämä höyrypuhdistimella kotiin eroaa äänettömyys käytön aikana, ja kyky sopeutua teho (2, 4 ja 6 kW). On myös mahdollista vaihtaa vaiheiden. Hinta malli - alkaen 53 980 ruplaa.
  • Tylo VA - linja laitteet höyryn kanssa erisuuruiset äänenvoimakkuutta ja varastosäiliön. Tylo VA laitteita voidaan käyttää kotona ja julkisilla paikoilla. POWER.ilmaisimien - 6-24 kW. Tilavuus varastosäiliön - 2-18,5 litraa. Hinta Hamuamin höyrynkehittimen riippuu teknisiä tietoja ja on 79 980-231 940 ruplaa.

3. HumiSteam (Tanska)

Kaasu-höyry ilmankostutin Hamuamin ohjelmiston tuottaja Carel tunnusomaista korkea tehokkuus ja ylläpito tehokkuutta. Laite toimii kaasu-ja nestekaasu, veden kovuus luvut ovat merkityksettömiä.

Ohjaamaan nestekidenäyttö on järjestetty työn helpottamiseksi laitteen (kuten nykyaikainen langaton silitysrauta). Höyrystyminen teho - jopa 3 litraa tunnissa. Hinnoittelumalli - 92 940 ruplaa.

Valittaessa perustuu seuraaviin indikaattoreihin:

  • teho;
  • polttoainetta resurssi;
  • tekniset indikaattorit;
  • tunnettu valmistaja;
  • läsnä ollessa kauko-ohjaus;
  • lisävaihtoehtoja.

Ja kyllä, jos olet päättänyt ostaa raudan Moskovassa, Moskovan se on parempi ostaa ja höyryä.

1. laitteen tehon on vastattava alueella saunan. Voit tehdä tämän, sinun täytyy korreloida suorituskykyä ja laskea tarvittava määrä. Kannattaa myös erottaa höyrysauna koti- ja kaupalliseen käyttöön kotitekoisia laitteiden ostettu pienitehoisia. Älä unohda koskea koko laitteen tilaa asennusta höyrystimen: se sopivaksi.

2. Polttoaineen resurssi on tärkeää. Jos ei ole keskeinen kaasuputki olisi toteutettava sähkölaitteesta. Jos ei ole ongelmia kaasua, parempi valita kaasu- generaattori Hammam: se on halvempaa.

3. harkita yksityiskohtaisesti esitetään koneen tekniset tiedot:

. A) täytyy päättää, minkä tyyppistä kattilan - autonominen (kumulatiivinen) tai automaattinen (virtaus). Eli te liitä laite vesistöön tai ei.

b.) suhteessa putken pari. Valita lyhin putki, jotta ei kerry lauhde siihen. Ja kun asennat laitetta Varo taivuta putkea samasta syystä: välttää menossa lauhde ja höyry tulee ulos laitteesta on helppoa.

c.) Onko varaosien myynti tämän mallin? Kysy konsultti mahdollisuudesta osto koneen rikki.

g) Turvallisuus Laitteen tulisi olla korkealla tasolla (joka muuten pääsäännös höyry silittää Bosch). Kysy saatavuutta automaattisen sammutus järjestelmän ylikuormitus ja mahdollisuudesta vuorovaikutusta laitteen tulella turvajärjestelmät.

4. Ohjausyksikkö voi olla valinnainen laite, joten se on tarpeen ostaa sen erikseen. Kauko-koordinaatit prosenttia kosteutta ja laatu (tiheys) pari etänä. Eli sinun ei tarvitse lähteä saunan koordinoinnista teknisten parametrien.

1 kommentti "höyrykattila Hammam - kaasu tai sähkö?"

Electric höyrystimet ovat hyvin käytetään pieniin saunoihin 20 kuutiot, sauna jos yhä niin vuokrattu, se on paljon kannattavampaa laittaa hammam höyrygeneraattorin kaasua. Nyt markkinoilla oli venäläinen malli - Orlik KPM-50s, niin kehotan tarkastella lähemmin tähän laitteeseen rakennettaessa hammam kaupallisiin tarkoituksiin.

Kaikki oikeudet pidätetään © - Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki lähde.

Hammam höyrygeneraattorit Venäjän tuotantoon

Markkinoilla hammam (turkkilainen sauna) ovat paljon höyrystimien Venäjällä valmistettujen. Keskenään mallit eroavat kapasiteettia, nimellisjännite, koko ja hinta. Kattilat ovat yleensä valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Venttiilit eripaksuisia käytetään.

Keskimäärin he pitävät paine 1,4 bar. Sähkön laadun malleissa on 12 kW. Suunnittelun, laite on varsin samanlainen. Monia malleja mukana on kaukosäädin ja näyttö. Sen pitäisi olla höyrygeneraattori kaupassa noin 70000. Rub.

Tee hammam höyry omin käsin on melko yksinkertainen. Ensimmäinen malli on valittu kamera. Kattila on asennettu pistorasiaan. Lämmityselementti on asennettu pohjaan rakenteen. Ohjaamaan laitteen lämpötila-antureita. Tässä tapauksessa poistoventtiili on suunniteltu 3 barin paineessa.

ohjain on asetettu lämpötilan säätämiseksi. Kiinnitysruuvit kannattaa valita ruostumattomasta teräksestä. Asennuksen jälkeen laittaa tyhjennysventtiili. Edelleen, jotta kerätä höyrygeneraattorin Hammam käsillään, vaatisi kytkinsiltoihin. Lopussa reikä on huuhdella malliin.

Mainittu höyryhauteella-hammam teho on 12 kW. Suorituskyky on korkealla tasolla. Kattila on suunniteltu tässä tapauksessa kahteen kammioon. Jos uskomme alan ammattimiesten, lämpötila-anturi käyttää korkea laatu. suojajärjestelmä höyrystimen käytetään KR20 sarja.

Tyhjennysventtiili laite on suunniteltu 2 bar. Ohjauspaneeli on valmistettu, jossa on digitaalinen näyttö. Kiinnitysruuvit vakiona. Yhteensä malli on lämmityselementti. Jännitekeston höyrygeneraattorin on yhtä suuri kuin 230 V Tärkein kamera laite on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ostaa mainittu höyrygeneraattori markkinoilla voi olla niinkin alhainen kuin 72000. Rub.

Tämä on edullinen ja tehokas höyryn. Ensinnäkin on tärkeää huomata, että kapasiteetin laitteiden vastaa 13 kW. Lämmityselementti on asennettu lähelle tyhjennysventtiilin. Pääkamerasta laite on 12 litraa. Jos uskot, että ostajat, sitten pestään se hyvin helposti. Painaa höyrygeneraattorin 16 koottuna kg.

suojajärjestelmä hän käytti KR20 sarjassa. Lämpötila-anturi on suodatin. Kiinnitysruuvit sisältyy sarjaan. Heti kattila on rakenteen taakse. Poistoventtiilin järjestelmä on suunniteltu 2 bar. Ohjausyksikkö on varustettu kauko-ohjaimella. Digitaalinen tasoanturi sijaitsee takana tärkeimmät kamera. Päällyslauta käytetään kontaktityyppi. Ostaa höyrygeneraattori meidän aika voi olla niinkin alhainen kuin 66000. Rub.

Mainittu höyry on tuotettu, joiden kapasiteetti on 14 kW. Laite toimii taajuudella 12 Hz. Suojajärjestelmän säädetyn mallin KK20 sarjassa. Ohjausyksikkö käytetään kauko-ohjaimella. Digitaalinen näyttö höyrystimen ei ole käytettävissä. Poistoventtiilin järjestelmä on suunniteltu paineen 2,2 bar. Lämmityselementti on asennettu alaosaan rakenteen.

Tärkein kameraa käytetään suodattimia, mutta se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. tasoanturi yläpuolella poistoventtiili. Suoja ylikuumenemista höyrystimen on saatavilla. Järjestelmän suorituskyky on 13 kg höyryä tunnissa. Tyhjennysventtiili on malli pystyy kestämään paine 3 bar. Suojajärjestelmä vuotamista vastaan ​​mallin siellä. Kiinnitysruuvit valmistettu kokonaan messingistä. Ostaa mainittu höyry meidän aika voi olla niinkin alhainen kuin 78000. Rub.

Laitteen asetukset "Catharsis 5"

Tämän höyrystimen, kaksi kammiota on säädetty. Käytetään kattilan, jonka teho on 10 kW. Taajuus raja on 50 Hz. Jos uskomme alan ammattimiesten tasoantureita käytetään laatua. Poistoventtiilin sijaitsee lähellä ohjausyksikkö. Digitaalinen näyttö mallin siellä. Kauko vakiona ei sisälly. Järjestelmä suojaa tiiviys KR202 sarja. Kiristysruuvien ruostumatonta terästä. Levy Tämän höyryn generaattori on kestettävä raskaita kuormia.

Tyhjennysventtiili laite on suunniteltu paineen 3,4 bar. lämpösuoja käyttää PP21 sarjassa. Korkeus mainittu kuvio on yhtä suuri kuin 512 mm. Pitäen lämpötila-anturit on asennettu kaksi kammiota. Rajoittava laite jännite on yhtä suuri 230 V. höyryn ulostulon lämpötila on 100 astetta. Suorituskykyä malli on melko korkea. On kuitenkin tärkeää muistaa, että vakiona muutokset eivät ole hyppääjiä. Ostaa höyryä mainitusta sarjasta käyttäjä voi niin alhainen kuin 80000. Rub.

Tämä höyrynkehitin Hammam (venäläisvalmisteisia) tehdään yhdellä kameralla. Poistoventtiili järjestelmässä käytetty 2,5 bar. Hydraulineste syötetään mukaisesti GOST 2874. kiinnitysruuvit mallin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kotelossa käytetään järjestelmän vuotosuojaus. Tässä tapauksessa lämpötila on sallita säätää ohjauspaneelin. on malli tasoanturi asennettu kammioon. Poistoaukon halkaisija on 23 cm.

Ylikuumenemissuoja avulla KK19 sarjassa. Mainittu malli painaa vain 17 kg. Tyhjennysventtiili höyrystimessä on suunniteltu paineen 2,6 bar. Lämmityselementti sijaitsee alaosassa kammion. Suojajärjestelmä rikkoutumisia offline ohjausyksikköön. Ostaa höyrygeneraattorin markkinoilla voi olla niinkin alhainen kuin 76000. Rub.

Mainittu höyrygeneraattori on tehty kolmella kameralla. Poistoventtiilin järjestelmä on suunniteltu paineen 2,5 bar. Laitteen suorituskyky on yhtä suuri kuin 12 kg höyryä tunnissa. Järjestelmä suojaa vuotoja on. Tyhjennysventtiili on asennettu pääasiassa laitteen kammiota. Kiinnitysruuvit höyrynkehittimestä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kynnys jännite on yhtä suuri kuin 220 malli tasoantureita vieressä sijaitsee ulostuloaukko. Kauko-ohjattu vakiona saatavilla. Ylilämpösuojaus kehoa käytetään KK20 sarjassa. Kynnysarvo höyrygeneraattorin on tasan 15 kW. Ostaa malli, käyttäjä voi 75 tuhatta euroa. Rub.

Nämä höyrygeneraattorit hammam viime vuosina runsaasti kysyntää. Piirre muutos on läsnä messinki venttiilit. Ulostulon malli on yhtä suuri kuin 2,4 cm. Mahtuu höyrygeneraattorin on 14,6 kW. Taajuus on noin 30 Hz. Järjestelmä suojaa vuotoja käyttäen leimattuja KR20. Suorituskyky höyrynkehitin on yhtä suuri kuin 13 kg höyryä tunnissa.

Lämpötila-anturit on asennettu vain ensimmäisessä kammiossa. Kattila laite on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Korkeus rakenne on sama kuin 540 mm. Yhteinen muutokset paino - 14 kg. Että lämpötila-anturit on asennettu lähelle kuumennuselementin. Tyhjennysventtiili tarkoitettu laite paineen 3,3 bar. Ostaa mainittua höyrynkehitin voi olla 68000. Rub.

Haluat rakentaa hammam? Höyrygeneraattori kaasua mainitussa sarjassa on monia etuja. Ensinnäkin on tärkeää huomata, että siinä on kolme kameraa. Järjestelmä suojaa tiiviysluokka RK20 käytetään. Pitäen lämpötila-anturit asennetaan kaikki solut. Tässä tapauksessa kattila, jonka kapasiteetti on 12 kW. Se toimii taajuudella 30 Hz. Kiinnitysruuvit mallin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Taso-anturit on sijoitettu vakiona, lähellä lämmityselementti. Kamanalla tässä tapauksessa käytetään kosketuksellisen. Käytettävä ohjausyksikkö digitaalisen aluksella. Kaasumarkkinoilla sanoi höyrynkehitin Hammam löytyy 88000. Rub.

Höyrygeneraattori varten hamamissa myydään kattilan 10 kW. Ne toimivat taajuudella 30 Hz. Järjestelmä suojaa vuotoja malliluokan käytetty KK20. Kiinnitysruuvit sisältyvät laitteeseen asetettu. Kaikki, höyrygeneraattori on kahden tason anturi. Ohjausyksikkö käytetään kauko-ohjaimella.

Jos uskot asiantuntijoita, ongelmat epäonnistumiset ovat harvinaisia. Lähtö venttiili on suunniteltu paineen 2,2 bar. Laitteen suorituskyky on yhtä suuri kuin 13 kg höyryä tunnissa. Tyhjennysventtiili käytetään 3 baaria. Haihduttava nesteen malli vastaa GOST 2874. Oikosulkupalojen vakiotuotepakettiin ei anneta. Ostaa mainittua höyrynkehitin voi olla 90000. Rub.

Höyrygeneraattori myydään hammam kahdella kameralla. Kattila on käytetty malli, jonka kapasiteetti on 13 kW. Se toimii taajuudella 35 Hz. Järjestelmä suojaa tiiviys KR202 sarja. Tasoantureita vieressä sijaitsee lämmityselementin. Jos uskot, että asiantuntijat, kamera on erittäin helppo puhdistaa. Tyhjennysventtiili valmistaja on järjestetty 2 baaria. Haitat malli on pieni pistorasiaan.

Suojajärjestelmä ylikuumenemiselta laitteessa offline. Poistoventtiilin 3 levitetään bar. Kiinnitysruuvit on kiinnitetty höyrystimeen. Lämmityselementti laitteen vastaa 13268. STATE pitämään lämpötila-anturit asennetaan ohjausyksikköön. Kauko-ohjain standardi koneen mukana. Heti kammio on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Osta Tiedot hammam höyrystimien voi olla 77000. Rub.

Tietoja Venäjän höyryn hammams tehty yhdellä kameralla. Kattila on korkea teho käytetään. Malli toimii taajuudella 30 Hz. lämpötila-anturi on asennettu ulostulo laippa. Järjestelmä suojaa jännitteen häiriöistä käyttää RR25 sarja. Kammion tässä tapauksessa on suunniteltu 13 litraa. Suorituskyky muutos on 14 kg höyryä tunnissa. Tasoantureita lähellä kattilan.

Jos uskot asiantuntijoiden lausunto, lämpötilaa voidaan säätää ilman ongelmia. Yhteensä laite käyttää kiinnitysruuvit. Jumpperoidaan kontaktityyppi. Tyhjennysventtiili järjestelmässä on suunniteltu paineen 3,2 bar. Anturit asennetaan pitämään lämpötila ulostulossa. Päähöyry- kammio on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ostaa laitteen, käyttäjä voi varten 78000. Rub.

Mikä on höyrynkehitin Hammam turkkilainen sauna valita

Markkinoilla ja laajalti käytetty muutaman valmistajat höyrystimien varten Turkkilaisessa saunassa (Hamam), järjestää ne järjestykseen suosion ja luotettavuuden kokemuksemme (Ltd "Meidän kylpylä"): Harvia (Suomi) Helo (Suomi) Tylo (Ruotsi), Hygromatik (Saksa) eos (Saksa). Tietenkään tämä ei ole täydellinen luettelo yrityksiä ja Venäjän valmistajat "Paromaks" ja Kiinan, mutta ne eivät ole juurtuneet kilpailluilla markkinoilla.

työ höyrygeneraattorin kylpy (hamam) ja tekniset vaatimukset sujutusmenetelmien, voidaan verrata kotitalouksien pesukone, ts keräämällä vesi kiehuu kääntämällä höyryksi ja töiden jälkeen sulautuu viemäriin. liittää höyrygeneraattorin vaatii kylmää vettä (mahdollista ja kuuma), viemäri (40/50 mm: n halkaisija) ja virtaa läpi suojajärjestelmä (RCD). kaikki höyrystimien varten Turkkilainen sauna (turkkilainen sauna) toimivat ennalta määrätyssä lämpötilassa (anturi) ohjaamaan ohjauspaneelin korkeintaan 55 ° C, kuten lämpötila johtuen saadaan esilämmitys höyryhuoneessa lämmin kerrosta (paikkaa, lattia-, seinä-) noin 30 C: seen ja jäljellä oleva 20-25 C. aikaan johtuen sukupolven höyrygeneraattorin kuuma höyry, joka tarjoaa 100%: n kosteudessa.

Suunnittelu ja tyyppi höyryn tuotantoa kaikkien höyrystimien ovat samanlaisia ​​ja ne on jaettu kolmeen päätyyppiin vedenlämmitin: käytetään sähköisiä lämmittimiä, lämmitysveden käyttäen elektrodeja, ja kaikkein eksoottisia - kaasua. Tans Menetelmä Lämmitysvesivirta me kaikki tiedämme, yksinkertainen esimerkki sisäinen tilanne - sähkö, mutta elektrodin ja kaasun menetelmä, keskitymme tarkemmin. humidifiers upotettu elektrodit eroaa muista siinä, että kun virta on kytketty erityiseen sylinterin elektrodeja tuloksia sulkeminen sähköisen piirin. Vettä, joka sisälsi liuenneen mineraalisuoloja, roolissa vastus, vähitellen lämpenee - tämä johtaa pitempään laitteen ja vähentää virrankulutusta. Elektrodi höyrystimien käytetään harvoin rakentaminen turkkilaisessa saunassa (hammam) yksityiselle sektorille ovat paljon korkeammat kuin standardi TENovye. noin kaasu- generaattorit sano paljon - erittäin kalliita ja vaativat projektin ja koordinointi paikallisen kaasuntoimittaja.

Mikä on valta valita höyrygeneraattoria Hammam

teho höyrygeneraattorin rakentamisen aikana on höyrysauna on yleensä valittu sillä perusteella, että valmistajan suositusten, ja yksinkertaistetun valikoituihin (Ltd "Meidän kylpylä") Tottunut käytännössä seuraavia standardeja (vakio-olosuhteissa eristys höyryhuoneessa, istuin lämmitin, lattia, seinät ja ilmanvaihtojärjestelmän) lattialle huoneen alueeseen S 3-4,5 m2 höyryteho - 6 kW, S 4,5-8 m2 teho - 9 kW, S 9-12 m2 teho - 12 kW....

Rakentaminen Turkin hammams eniten toteutettiin yksityisellä sektorilla (talot, mökit, huoneisto.. ) Ja on suosituin laite tässä segmentissä - yhtiön höyrynkehittimen TYLO (Ruotsi), optimaalinen hinta / laatu, laaja valikoima kaikille volyymit hamam, eli asettaa ja unohtaa .. (älä unohda huolto perusteella veden laatu). Höyrystimien yritykset Harvia, Helo - alemmalla tasolla ja hintaluokkaan on myös laajalti käytetty rakentamisessa yksityisten höyrysauna, mutta kokemustemme vaativat tiheämpää seurantaa sähköjärjestelmän instrumentin. at rakentaminen turkkilainen sauna (höyrysauna) kaupallisiin tarkoituksiin (kunto, kylpylät ....) valinta höyrygeneraattorin pitäisi lopettaa Saksan valmistajan Hygromatik, Eos.. koska Nämä mallit on suunniteltu parempaa suorituskykyä (24 tuntia) höyrynkehittimen kehittynyt automaattinen.

Asiantuntijamme Ltd "Meidän kylpylä" nopeasti höyrygeneraattorin optimaalinen valinta turkkilainen sauna ja suorittaa täyden valikoiman rakennustyöt avaimet käteen täydellisesti!

yhteystiedot:

Asiakkaat: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Aseta javascripttuki päälle nähdäksesi.

Yhteistyökumppanit: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Aseta javascripttuki päälle nähdäksesi.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

29 + = 35