Höyrygeneraattorin puhdistus huoneisto

Miten valita höyryn puhdistus asuntoja ja taloja

Siisteys talossa ei ole vain esteettinen vaatimuksia, mutta myös avain terveyden perheenjäseniä. Saavuttaa naiset käyttävät kemikaaleja ja viettää paljon vaivaa. Auttaa heitä, se loi paljon hyödyllistä laitteita. Yksi niistä - höyrypuhdistinta. Katsomme miten valita höyrystimiin kodin omistajat ja palaute auttaa meitä tässä.

Toimintaperiaate ja laitetyyppien

Höyry - laitteet puhdistukseen erilaisia ​​pintoja ja materiaaleja kuumalla höyryllä. Tätä termiä käytetään kahdenlaisia ​​laitteita:

 • puhdistukseen ja epäpuhtauksien poistamiseksi huonekalut;
 • puhdistukseen ja silitystä.

Monissa tapauksissa, kaikki nämä ominaisuudet on yhdistetty yhteen Yleiskonepöytä. Harkitse ominaisuuksia laitteen, kuten höyrygeneraattorin kotiin siivoan.

Toiminta perustuu seuraaviin mekanismi. Vesi säiliössä vaikutuksen alaisena korkea lämpötila, joka saadaan käyttämällä sähköinen lämmityselementti, muunnetaan höyryksi. Hän menee läpi letkun ja suuttimen korkeassa paineessa.

Universal höyryä puhdistus huoneisto ja huoltoa varten, jossa on rautaa

Pintakäsittely kuumalla höyryllä päästä eroon kaikenlaisia ​​epäpuhtaudet, epämiellyttävien hajujen ja taudinaiheuttajia. Valtava etu höyrystimien - saavuttaa steriili puhtaus ilman kotitalouskemikaalit.

Höyrygeneraattorin puhdistamiseen asunto voi olla yksi kolmesta riippuen tuotantomenetelmän höyryä:

 • Yhden kattilan, josta höyry tulee suutin. Jotta tällainen laite oli valmis menemään sen on odotettava noin 10 minuuttia sen jälkeen, kun sen käynnistämistä.
 • Kanssa kaksi kattilaa. Kylmä vesi pumpataan pumppujen kautta astiasta toiseen (lämmitetty), jolloin höyry muodostuu nopeasti.
 • Ilman kattila. Kylmä vesi syötetään kuuma kuumennuselementit, ja tuottaa höyryä. Tämä prosessi ohjataan erityisen ohjaimen. Laite on käyttövalmis heti.

Ennen katsomme miten valita höyrygeneraattorin kotikäyttöön, selville, mitä tehtäviä he voivat suorittaa.

 • Lian mattojen. Kuuma höyry pystyy toimittamaan lattia pölystä ja kova tahrat - viinistä, kahvia, hedelmiä, mustetta, purukumi.
 • Kenkä keittiö pinnat (seinät, huonekalut, uunit, huput) ruoan maaperä ja rasvaa elokuva.

Puhdistus talon parageneratorom ruokaa

 • Eroon kalkin ja saippualla kerrostumien hanat, seinät ja lattia kylpyhuoneessa. Puhdistava injektointiaineita hometta ja likaa.
 • Sellaisten pintojen vuoksi tuhoaminen patogeenisten mikro-organismien ilman kemikaaleja.
 • Puhdistus vuodevaatteet (tyynyt, patjat, peitot) pölyltä ja punkit.

  Höyrygeneraattori on täydellinen puhdistus huonekalujen

 • Täydellinen sarja yleistyökalut voi sisältää rautaa, jolla helposti tasoitettu tahansa kankaita, mukaan lukien pystysuoraan asentoon.

  Tyypillisesti laitteita voidaan käyttää puhdistukseen kaikenlaisten pintoja ja materiaaleja - laatat, saniteettiposliinin, peilit, matot, lasi, verhoilu ja sisustus, tapetti, puu, metalli, ja joissakin tapauksissa - ruukkukasveja ja muovi. Mutta laajuus määrättyjä laitteita on selvitettävä tutkimalla ohjeet ja arvostelut ennen kuin valitset höyrygeneraattorin kotiin.

  Höyrypuhdistusta laattasaumojen

  Rautakaupasta, voit nähdä kaikenlaisia ​​höyryä siivoan - miten valita yhden jäsenen?

  Tärkeimmät parametrit, jotka eri laitteissa:

  • mitat;
  • toiminnallisuutta;
  • höyrynpaine;
  • teho;
  • säiliön tilavuus;
  • toimintatilaa;
  • materiaali erilliset osat;
  • hinta.

  Koko höyrystimet on kolmenlaisia:

  • Manuaalinen. Painaa jopa 3 kg, vievät vähän tilaa, ne on helppo kuljettaa. Mutta joukko mahdollisuuksia on hyvin rajallinen.
  • Kompakti. Se muistuttaa keskikokoisen pölynimuri. Päivittäisiin tarpeisiin tehtäviensä riittää.
  • Ylimitoitettu. Raskas Voimanpesämme pyörillä jossa on paljon ekstroja.

  Muun suunnittelun parametrit tarpeen kiinnittää huomiota:

  • letkusta - sen pitäisi olla vähintään 2 m, muuten on mahdotonta päästä kattoon reunalistat ja verhot;
  • Virtajohto pituus - suurempi se on, sitä suurempi mahdollisuus on käyttää laitetta.

  Esimerkki hoito terveys höyrynkehittimen manuaalisella

  Luettelo mahdollisista toiminnoista höyrygeneraattorin on esitetty edellä. Jotkin laitteet voivat suorittaa kaikki nämä tehtävät, toiset - vain joitakin niistä. Nämä tiedot on lueteltu ohjeissa. Sen pitäisi tehdä lista alueista laitteen käytön, jotka ovat merkityksellisiä tietyn talon, ja valitse sopiva mallissa.

  Optimaalinen joukko suuttimia:

  • lattia (kiven, keramiikka);
  • Ikkunoiden (peilien, lasin);
  • kapea suutin, jossa harja (kromi, saniteetti-);
  • voimakas suutin (tyhjentämiseksi reikää);
  • sumutinta (kasvien);
  • Head tekstiilit (huonekalut, matot, vaatteet).

  Vihje: Ei ole välttämätöntä ostaa kalliita laite, jossa on hyvin laaja valikoima toimintoja tarpeettomasti. Tältä osin paremmin osoittaa yksilöllistä lähestymistapaa.

  Vaihtoehdot höyrypesurilla Kitfort

  Höyrynpaine voi vaihdella 1-4 bar. Korkeampi se on, sitä aktiivisempi laite poistaa saastuminen. Yleisen verokannan - 3 baaria.

  Koska paine vaikuttaa suoraan ulostulon höyryn nopeus suuttimia, joita käytetään sen arviointikriteeri, kuten höyryn määrää, joka vapautuu minuutissa. Optimaalinen arvo - 200-220, The

  Käytön tehokkuutta höyrynkehittimen riippuu sen kyvystä, koska se määrää nopeuden-lämpö. Minimiarvo puhdistusaineita - 1000 wattia. Jos aiot usein ja pitkäaikaisen käytön, teho voi olla sama 2700-3000 wattia. Tehokkaampi laite, sitä nopeammin se lämpenee. Ideal - 2-3 minuuttia.

  Pieni säiliön tilavuus liittyy tarpeeseen usein lisätä siihen vettä käytön aikana. Riittävä määrä puhdistaa standardin huoneisto - 1 litra. Jos alue talon on suuri, se on parasta valita malli, jossa säiliö on noin 2 litraa. No, jos vesi voidaan täydentää, odottamatta jäähdytykseen lämpö.

  Kätevästi, höyrygeneraattori on varustettu säädin, jonka avulla voidaan muuttaa voimakkuutta ja höyryn lämpötila virran. Yksittäisten mallien on varustettu antureilla, jonka läpi laite on automaattisesti luonteesta riippuen pinnan.

  Muita vaihtoehtoja, jotka kannattaa kiinnittää huomiota:

  • Lämmitin materiaalia. Elementti, messinkiä tai alumiinia, on pidempi kuin muovia.
  • Toive. Jos imuri on varustettu pölyn imu puhdistus toteutetaan nopeasti ja tehokkaasti.
  • Mahdollisuus lisätä pesuainetta. Se parantaa desinfiointiin laite toimii.
  • Turvallisuus. Luotettavuus kiinnityselementtejä, kyky lukita höyryntuottojärjestelmää - kaikki tämä on erittäin tärkeää, varsinkin jos on lapsia.

  Päätettäessä, miten valita höyrygeneraattorit kotiin, hinta on tärkeä tekijä. Siihen vaikuttavat kaikki nämä parametrit, sekä valmistajan tasolla.

  Kustannukset tietyissä malleissa:

  • Clatronic DR 2930 - 2000 s.;
  • Ariete Multi Vapori Junior - 7180 s.;
  • Suurmestari GM-Q7 Multi / T - 13000 s.;
  • MIE Bello - 25200 s.;
  • ALUR - 36600 s.;
  • Magic Vapor RA - 52500 s.;
  • Emilio Plus RA - 81 800 s.

  Höyrygeneraattorin Ariete Multi Vapori

  Vihje: Höyrynkehitin - laite, joka on saatavilla pitkällä aikavälillä. On parempi olla säästää ostaa sen ja valita malleja kuuluisan maailman tuotemerkkejä.

  Valinnassa paras höyry asunto-, selostuksia mukaan on erittäin suosittu malli SC 2 saksalaiselta Kärcher ( «Kärcher»).

  Tärkeimmät edut laitteen:

  • Kaksi tilaa höyrynsyöttö vaihtaa ohjaimen kahva;
  • on reikiä kotelo-osien varastointia;
  • tekopaikassa kone pysäköintiasentoon tauon aikana työssä;
  • lasten suojelu (kiinni-avainpari, joka on hyödyllinen, kun muuttamalla suuttimen).

  Vakiovarustus malleissa SC 2:

  • lattiasuutinta joustavan pidättimen perusteellista puhdistusta varten ja kaksi jatkoputket;
  • käsityökalu;
  • kohta suutin;
  • pyöreä harja;
  • istuva kangas ja froteeta.

  Lisävinkkejä ja pyyhkeet voi ostaa erikseen.

  Tekniset parametrit:

  • Teho - 1500 W;
  • höyrynpaine - 3,2 bar;
  • säiliön tilavuus - 1 litra;
  • lämmitys kesto - 6,5 minuuttia;
  • Paino ilman lisävarusteita - 2,9 kg.

  Kustannus - 8499 ruplaa.

  Höyrypesurilla Karcher SC 2 - Optimaalinen variantti puhdistaa säännöllisesti tilojen 75 m. Käytä sitä puhdistaa lattiat, kylpyhuoneen kalusteet, kuten laitteen, laatta, lasi, keraaminen liesi ja huppu keittiössä. Hinta - 8499 s.

  Arvosteluja höyrypesurit Karcherin SC 2

  "Käytän höyrynkehitin muutaman viikon. Pitkä epäillyt ostaa tai ei, koska korkea hinta. Hankinta tyytyväinen, mutta odotukset olivat korkeammalla.

  Edut - puhdistaa rasvan keittiössä ilman kemikaaleja, pese lattia ja ikkunat raitoja jättämättä, mutta silti täysin virkistävä torkut mattoja. Mutta viettää aikaa ja vaivaa vielä, mutta paljon pienempi kuin puhdistukseen ilman höyryä. "

  Christine Nižni Novgorod

  "Aloin ajatella ostaa höyrypesurilla, kun vauva syntyi. Opiskeltuaan paljon tietoa, pysähdyin Kärcher SC 2. Käytän sitä koko ohjelma: minun laatat ja saniteettiposliinin kylpyhuone, kaikki keittiökoneet ja kalusteet, puhdistan lasten leluja, syöttötuoli, matto, ikkunalaudat, ovet, ikkunat, lattiat, kastellut kukan.

  Käytössä kevätsiivouksen makuuhuoneen huoneistossa vietän 1 tunti. Joukossa epäkohdat voidaan todeta johto ei ole kovin pitkä, ja tarve pyyhkimällä pinta höyrytyksen jälkeen kuivalla rätillä. "

  "Erittäin tyytyväinen laitteen. No poistaa tahroja, kalkkia, öljykalvo keittiön. Hän dabbed ilman paljon vaivaa sadonkorjuun, mutta tulos oli huonompi. Ihanteellinen työkalu puhdistukseen lika hankalissa paikoissa. Säiliö ei ole liian suuri, mutta koska vesi voidaan täydentää, odottamatta jäähdytys, se ei ole ongelma. "

  Kotitalouden höyry puhdistus talon - erittäin hyödyllinen laite perheet, joissa on pieniä lapsia ja lemmikkejä elää. Lisäksi se voi tehdä elämän helpommaksi ihmisille hengityselinten sairauksia. Valitessaan höyrynkehitin olisi se perusperiaate tekniset tiedot, ominaisuudet ja valmistajan maineen.

  Mikä on tippuminen järjestelmä sulatus jääkaapissa - toiminnan periaate, vertailu muihin lajeihin

  Mitä eroa henkilöä saamasta kahvinkeittimet

  Miten valita Kodin kahvinkeitin

  Led sitä "kahdeksas ihme maailmassa", ostin uudet klo Avito. Aluksi olin järkyttynyt, koska höyryn asemesta rauta- pohjasta vesi virtasi ja vasemmalle kappaleita. Tila ja selvittäneet tislatulla vedellä kaadettiin, kuten lakkasi.

  Valinta höyryä siivoan: arvostelut, video

  Itse asiassa, ei niin vaikea valita höyryn siivota, koska se näyttää suojaamatonta kotiäidit. Ja vaikka tällainen kodinkoneiden on edustettuna hetkellä useita eri malleja, älä pelkää eksyä niiden monimuotoisuus. Toimintaperiaatteen ja laitteiston suorituskykyä höyry ovat hyvin samankaltaisia, ja ymmärtää erot, pystyt, joilla tutustutaan spesifikaatioiden pidit mallia. Taloutenne höyry siivoan ihastuttavat häiriöttömän toiminnan, jos kuuluvat sen tietoinen valinta, koska niiden tarpeet.

  höyry siivousalan teknologiaa pidetään tehokkain ja tarpeitamme ovat kaikki uudet mallit siivousvälineet. Joka kotiin höyry puhdistus - on laite säiliössä, joka on muunnos tavallisesta vedestä tulee kauhea ase lika ja bakteereita. Jet tulistetun höyryn kanssa tappavaa voimaa poistuu suuttimen läpi ja ei jätä jälkiä likaa.

  Erot höyrystimet ilmenevät erisuuruiset sähkökiuas, niillä on eri määrä vettä säiliön, toisin järjestetty säädettävä höyryn virtaus. On myös muita ominaisuuksia. Koon höyrystimien jaetaan kompakti kannettavat ja Kookkaammat koneet varustettu pyörillä.

  Valitsemalla kotitalouden höyry pesu talon, tarkista tärkeimmät tekniset parametrit. Tämä auttaa sinua tekemään alustavan lausunnon, voi onko laite selviytymään vanhoja tahroja tai silenok riittää pelkästään ikkunoiden pesu.

  Kysymys myyjälle:

  • teho (lämpenemä);
  • höyryä tuotetaan;
  • säiliötankin;
  • ominaisuuksista;
  • määrä ja tarkoitus suuttimet.

  Hyvä tietää hyvissä ajoin arvioita höyrystimien puhdistukseen talon omistajat vaalia asioita.

  Höyrygeneraattorin siivoan: käyttäjien arviointia

  - Meillä on "Maxim" ja puoli tuhatta. Kätevä pestä lasi, linoleumin, muovia. Hän puhdistaa kulhon on täydellinen ja laatta liikaa. Pese rasva roiskeilta kaakeliuuni voi olla, mutta hitaasti. Yleensä kodin höyrypuhdistus - hyvä asia, mutta älä odottaa paljon ihmeitä. Erityyppisten työt vaativat erilaisia ​​malleja.

  - Otan toinen vuosi Karcher. Eräänä päivänä hän näki höyrystimien puhdistukseen talon videon jälkeen ja "tulessa." Kerran kuussa, saan sen, ja perusteellinen kaikessa liidellä huoneistossa. Clean - vain paistaa! Kädet jäävät näin otdrait. Jopa kaikenlaisia ​​rakoja, reikiä puhdistaa suuri. Verhot erityinen liitetiedoston strippaus, puhdistus ei ole tarpeen!

  - Jossain kuusi kuukautta sitten ostin Clatronic. Halusin kompakti kone Höyrypesu, ja nyt kadun sitä. Se toimii-se on melko hyvä, mutta vesi liian nopeasti päättyy, ja kaada uusi - on tarpeen odottaa jäähtyä. Ei, jos otamme kiinteä laite yhden tankkauksen Kaikki hyvän lopputuloksen. Ja se on arvoltaan pienempi kuin 2-3000, ja kello ei kannata IMHO))

  Saada selkeä käsitys siitä, miten toimimaan höyrystimiin siivoan, auttaa videoita tunnetuimmista palveluista. Seeing höyry tekniikka toiminnassa yli seitsemän kertaa lukea mitä hän tietää.

  Mukaan monet, jotka ovat jo voivat valita höyryä siivoan, on tarpeen käyttää hyväksyttyä Saksalaista laatua. Nykyään pidetään yhtenä parhaista höyryn yritys Karcher. Valitsemalla eri malleja räätälöity erityisehtoja: Kuinka usein siivoat talon, millä alueella olevien tilojen, minkälaisia ​​materiaaleja olet puhdas.

  Tehtyään päätöksen mennä ostaa valitun mallin höyrystimien uskottavasti sisustus kodinkoneet tai tilata sen toimituksen.

  8 parasta höyrypesurit kotiin

  ominaisuus Arvostelu

  Toimintaperiaate on samankaltainen höyrypuhdistimen höyry, mutta sitä voidaan myös käyttää puhdistukseen ja desinfiointiin eri pinnoilla. Pääasiallinen lähde desinfiointiin ja puhdistukseen on kuumaa höyryä, joka kuten tiedämme, täydellisesti poistaa paljon likaa ja bakteereita. Jolloin saavutetaan vakavia säästöjä kotitalouksien tuotteita.

  Höyrypesurilla voi tehokkaasti puhdistaa kaasu tai liesi, liesituuletin, kaihtimet, puhdas laattojen välisistä liitoksista kylpyhuoneessa, pese ikkunat, ikkunan ja lattia (sieni suutin) ja niin edelleen. Jotkut käyttäjät käyttävät höyrypuhdistimella manuaalista puhdistusta auton.

  Video - menetelmät manuaalisella höyrypuhdistinta "Karcher"

  Miten valita paras höyrypesurilla?

  Valitessaan höyrypesurilla kotiin, kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin tärkeät parametrit ja ominaisuudet:

  Muotoilu. Tyypin rakentamisen höyrypesureita jaetaan käsin ja lattia malli. Käsi ovat pienempiä ja ovat edullisia. Mutta niiden käyttöikä on hyvin rajallinen, joten niitä ei ole tarkoitettu jokapäiväiseen käyttöön. Ulkona voimakas kämmentietokone, varustetussa säiliössä höyryn ja työhön paljon kauemmin. Ulkonäkö ne muistuttavat tavallinen pölynimuri ja sopii täydellisesti puhdistus asunnon tai talon.

  Tilavuus vesisäiliöön. Koosta säiliön riippuu laitteen pituutta. Kädessä pidettävät höyrypesurit koska sen suunnittelu on usein varustettu incapacious säiliöt (0,2 -. 0,4 litraa), joten käyttäjän voi usein kuulla valituksia nopeaa veden virtausta. Lattia malleissa suurempina vesisäiliö, jonka tilavuus on 1 litra.

  Varoventtiili. Erittäin tärkeä vaihtoehto, joka vaikuttaa turvallisuuteen laitteen käyttöä. Se tapahtuu niin, että käyttäjä unohtaa sammuttaa höyrypesurilla ja työ jatkuu. On olemassa vaara, että liiallinen paine laitteessa. Jos laite on varoventtiili, laite kytkeytyy pois päältä.

  Säätämällä höyryn. Tämä vaihtoehto mahdollistaa asettaa optimaalisen nopeuden ja intensiteetin höyry, riippuen tyypistä käsiteltävän pinnan.

  Vesi Lämmitys aika (s) - se riippuu voimalaitteen, säiliön tilavuus ja veden tulolämpötila. Tehokkaampi höyrypuhdistinta - sitä nopeammin veden lämmitykseen. Eri laitteisto, kun lämmitys voi olla 4 sekunnista 30 minuuttiin.

  Vaihtoehdot suuttimet. Kalliimpia mallit sisältävät lisäksi höyrypuhdistimille suuttimet huomattavasti helpottaa erilaisten pintojen puhdistusta. Esimerkiksi kaavin pää auttaa pesu ikkunat, suutin-harja poistaa likaa on vaikea poistaa hyvin, ja suutin-injektori mahdollistaa annostelun pesuaine, mikä säästää se.

  Paras Käsi höyrypesureita kotiin

  Perinteisesti suosituin valmistajat handheld höyrypesureita ovat yhtiön MIE (Italia), suurmestari (Venäjä, Kiina), Kärcher (Saksa) ja Endever (Kiina). Jonka höyrypesurit olivat paras - näyttää meidän luokitus.

  Keskihinta: 4090 ruplaa.

  Arvostelu (2017): 4,0

  Kärcher SC 1 - epäilemättä yksi suosituimmista ja osti kannettavat höyrypesurit. Tämän mallin voit löytää paljon arvostelua ja video arvostelut. Meidän luokitus Kärcher SC 1 vie vain Kolmanneksi joilla on sekä selviä etuja ja selviä puutteita.

  Alkaen ansioita on syytä huomata, tiiviys, kevyt paino, pitkä virtajohto ja läsnäolo varoventtiilin, joka parantaa laitteen turvallisuutta. Mutta puutteet mallin mukaan monet käyttäjät, muun muassa erittäin tilava vesisäiliö (vain 0,2). Se riittää hyvin pieni puhdistus ja usein lisätä vettä. "Ruga» Karcher SC 1 ja laiha valikoima suuttimien vakiona. Saadakseen normaalin joukon suuttimia täytyy ostaa täydellinen «Floor Kit», mikä lisää kustannuksia oston.

  Oli miten tahansa, me suuresti tätä höyrypesurilla, koska tämä on yksi luotettava, kätevä ja turvallinen malleja markkinoilla.

  Keskihinta 3100 ruplaa.

  Arvostelu (2017): 4,5

  Suurmestari - tunnettu valmistaja Silityskeskus, höyrystimien ja Vaatteiden Steamer. Yksi menestyksekkäimmistä malleja handheld höyrypesureita tämän yrityksen - GM-VSC38 suurmestari, toiseksi meidän sijoitusta. Kilpailuetuja GM-VSC38 on kohtuullinen hinta ja optimaalisen suorituskyvyn. Suurin höyrynpaine 4,2 bar, joka osoittaa korkean bakterisidinen ominaisuuksia parin (paras luku sijoitusta). On myös syytä huomata, että läsnä höyryn virtauksen ohjaus toiminto, jonka avulla voidaan muuttaa höyryasetuksen, riippuen siitä, minkä tyyppistä käsiteltävän pinnan.

  Haitat suurmestari GM-VSC38 voimme sisällyttää puute varoventtiilin, ei tilava vesisäiliö ja hieman painoa (1,85 kg) verrattuna kilpailijoiden rankingissa.

  1. Ennen ostamista höyrypuhdistuslaitteilla varten puhdistus huone on tärkeää selvittää, onko oman pinta puhdistaa höyrypesurilla. Ei jokainen pinta kestää korkeita lämpötiloja ja kosteutta, esim., Linoleumin.
  2. Edullinen malli höyrypesurit myydään melko niukka valikoima suuttimia. Koska mitä toimiva laite tulee matalaksi. Jos kylkiäisenä vähän höyrypuhdistuslaitteilla suuttimien - on parempi käyttää rahaa osto ylimääräisiä liitteitä. Niistä hyödyllisin on syytä huomata suihkusuutin, jonka avulla voit puhdistaa pysähtynyt muta syrjäisillä paikoilla.
  3. Sen pitäisi olla huolellisia messinki harja saniteettiposliinin ja keramiikka (johtuen mahdollista pintavaurioita).

  Keskihinta: 4500 ruplaa.

  Arvostelu (2017): 5,0

  Ensinnäkin ranking - MIE Ikuisesti Puhdas, yksi laadukkaita kädessä pidettävät höyrypesurit, suositun italialaisen «MIE». Tämä malli eroaa tilava vesisäiliö, jonka tilavuus on 0,48 litraa., Sekä mahdollisuus käyttää pesuaineita kun höyrykäsittelyn pintoja. Tätä tarkoitusta varten laite koteloon on järjestetty irrotettava säiliö, johon on lisätty shampoo tai mikä tahansa muu detergentti. Tämä mahdollistaa höyrypesurit selvitä hyvinkin pinttyneen lian.

  Mukana laitteet ovat hyödyllisiä suuttimet 4: suorakulmainen terveyssiteen, jossa on irrotettava, pyöreä suutin, jossa harja pehmeille pinnoille, jossa on joustava pää puhdistukseen lasi ja kulho puhdistaa ahtaissa paikoissa. Monet käyttäjät heidän perusteella sanoa ihan laitesuunnitteluun, vankka rakenne ja hyvä teho. Niistä puutteet vain lyhyen virtajohtoa, joka on tyypillistä monille kannettavat höyrypesureita. Loput MIE Ikuisesti Clean - se on yksi parhaista laitteista höyryn suhde hinta, laatu ja toimivuus.

  Halvin lattia höyrypuhdistimille: talousarvio on enintään 10 000 ruplaa

  Valmistuksessa lattian höyrypesureita ovat johtajia yrityksen Kitfort, Kärcher, Marta, MIE ja suurmestari. Suurin valikoima toimivia lattian malleissa Venäjän yhtiöiden «Kitfort» ja "suurmestari." Suosituin edullisia lattia höyrypesurilla tuottaa yhtiö «Marta». Paras toimivuus ja valmistettavuus laitteen ilmaisevat tuotemerkin «Kärcher», mutta myös kustannukset Saksan höyrypesureita ovat korkeimpia markkinoilla.

  Maa: England (made in China)

  Keskihinta: 6101 ruplaa.

  Arvostelu (2017): 4,5

  Kolmas sija ranking on Marta MT-1172 - höyrypuhdistimen edullisin top 3 paras. Huolimatta edullisia, laite näyttää arvoinen kilpailijoita, eivät tuottaneet jollekin toiminnalliset tai tekniset määräykset.

  Marta MT-1172 - tämä laite 6 1: pesuainetta puhtaampaa, höyry moppi puhdistusautomaatti, ikkunoiden pesu, ja rauta höyrystimen. Täydellä "Maaliskuu 'säiliö toimii 40 minuuttia, ja lähettää parin 98 astetta. Monet käyttäjät arvostavat rikas täydellinen höyryn puhtaampia, joka käsittää: pidikkeen ripustimet, mikrokuituliina poistossa, lattia kangas, iso sumutussuuttimen poistossa, pyöreä nylon harja, suuttimen puhdistus ikkunat, lattiasuutinta fluoriluistovoiteiden mattoja.

  Piirre Marta MT-1172 on mahdollisuus horisontaalisen strippaus, eli toimii periaatteella tavanomaisen rautaa. Täysin korvata klassisen rauta väline, tietenkään ei voi, mutta sen voi helposti silittää paksuille kankaille kiitos valtaa ja korkean lämpötilan höyryä, kuten villa, huopa ja denim tuotteita.

  Keskihinta: 8190 ruplaa.

  Arvostelu (2017): 4,5

  Kärcher SC 2 - suosittu lattia höyrypesurilla, myydyin sarja SC, toiseksi meidän sijoitusta. Tämä on hyvin yksinkertainen, kompakti laite, joka on varustettu vain tärkeimmät. Kilpailijoiden, tämä malli on kooltaan pieni (pienin lattia höyrypesurilla luokitusprosessissa), läsnäolo säätämällä höyryn ja suojaa kalkkia. Jälkimmäinen toiminto suojaa laitetta kalkkikiveä vastaan ​​ja sallii olla ajattelematta laadusta vesijohtovettä, joka kaadetaan säiliöön höyrypesurilla.

  Edut "Karcher", mukaan käyttäjän palautteen, ovat tiiviyttä, keveys ja luotettavuus. Niistä puutteet, monet käyttäjät valittavat laiha valikoima työkaluja ja puute funktion pituusleikkurin johto (kuten pölynimuri). Näin ollen, lanka jatkuvasti "roikkuu", joka jossain määrin vaikeuttaa varastointi höyryn puhtaampaa.

  Keskimääräinen hinta: 10 602 ruplaa.

  Arvostelu (2017): 5,0

  Kitfort KT-903 - yksi suosituimmista höyrypuhdistimille ja yksi parhaista tarjoukset hinnan ja laadun. Sen hinta segmentti "Kitfort" on yksi parhaista virran merkkivalo - 2000 W, maksimi höyryn paine (4 bar) ja höyryn lämpötila on 148 astetta. Tämä mahdollistaa laitteen nopeasti ja tehokkaasti poistaa lämpöä jopa paljon likaa.

  Monet käyttäjät arvostavat hyvä laite kokoonpano, joka sisältää kaavin suutin, nailon harjaspää, lattia suutin ja pisteen suutin. On mitta ja hälytys veden puute. Höyrypesurilla kilpailusta löytyykö läsnäolon osaston varastointiin työkalujen ja kahva helpottaa kantamista laitteen.

  Yksi mukavia ominaisuuksia KT-903 Kitfort - polttoainesäiliöön. Tämä mahdollistaa kaataa vettä sammuttamatta laitetta. Ne, jotka ovat käyttäneet höyrypuhdistimille ilman polttoainesäiliö, vahvistaa, että se on merkittävä etu, koska vesi parhaillaan Tehopuhdistus loppuu hyvin nopeasti.

  Kitfort KT-903 - tehokas ja toimiva laite, joka poistaa tehokkaasti rasvan, lian, kalkkiutunut, desinfioi pinta voidaan käyttää klassinen vaate höyrylaiva!

  Tehokkain matto höyrypesurit: talousarvion 10 000 ruplaa

  Keskihinta 25 200 ruplaa.

  Arvostelu (2017): 4,0

  MIE Bello - suosituin tehokkain höyrypesurilla, toiseksi meidän sijoitusta. Se on yleinen laite, joka on varustettu höyryn utjuzhkom, rauta suutin ja useita suuttimia pintoja. MIE Bello laite 3-1: höyrylaiva, höyry puhtaampia ja klassinen rautaa.

  Höyrylaiva rauta on hyödyllinen silitys verhot (poistamatta niitä verhot), suutin rauta voi korvata klassinen rautaa selviytyy silitys. Mukana on myös iso neliö pää, suutin-harjaosan kanssa melkovorsistoy pad, kolmiokärjellä, suuttimen ikkunoiden pesu, kulma suutin ja suutin tekstiilituotteiden.

  MIE Bello erityinen ominaisuus on korkea höyrynpaine, joka on 5,5 bar. Tämä on ehdottomasti paras indikaattori luokitus ja osoittaa korkea bakterisidinen ominaisuuksia HÖYRYPUHDISTUS annosteltu.

  Sillä pienistä virheistä laitteen käyttäjien palautteen, ovat silitys outoa suunnittelu, väri ei ole samaa väriä kuin höyrypuhdistinta asumiseen. Myös jotkut käyttäjät valittavat iso rauta, jota ei ole otettu pystyasentoon. Rauta on tehty vain vaakasuoraan erityistä pad joka menee pakki.

  1 Karcher SC 5 + Iron Ki

  Keskihinta: 33 299 ruplaa.

  Arvostelu (2017): 4,5

  Kärcher SC 5 + Rauta Ki - yksi tehokkaimmista ajoneuvojen sen luokan, ensimmäinen paras luokitus. Tämä on erittäin toimiva höyry puhdistusaine, joka on varustettu useita suuttimia puhdistukseen kerroksessa, irrotettava säiliö ja VapoHydro toiminto (kiihottaa kuuman veden höyryksi parempaa puhdistamista varten likaa).

  Linja höyrypesureita "Karcher", tämä malli on yksi kalleimmista. Mutta korkea hinta on perusteltua rikas ja täydellinen ominaisuuksia:

  • säätämällä höyryä
  • Comfort Plus + 2 jatkoputket 0,5 m
  • 2 säiliöt System
  • pysäköintipaikalle
  • vaakasuora höyryssä
  • varoventtiili
  • Lasten suojelu
  • Lattiasuutin, suutin-harja kiinnityskohdan, kärki
  • Suojaus kalkkia

  Lyhyt virtajohto - ikivanhan ongelma monien höyrypesureita. Mutta Kärcher SC 5, tämä ongelma on ratkaistu "viiniköynnöksen". Valmistaja varustaa laitteen johto 6 m, niin että puhdistus jopa suuret huoneet tapahtuu ilman jatkojohtoa.

  2200 W, ja höyrynpaine 4,2 bar mahdollistaa laitteen käsitellä kaikkein itsepäinen lian, minkä vahvistaa monia myönteisiä käyttäjän arvostelua.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  39 + = 49