Höyrygeneraattorin saunat

Höyrygeneraattorin kylpyyn - miten tehdä kotitekoinen vastaava?

Useimmat ihmiset luottavaisesti väittävät tekevänsä höyryn kylpyamme kätensä kova. Helpompi ostaa valmiin asetus. Yritämme vakuuttaa toisin. Osoitamme useita vaihtoehtoja, miten höyryä omin käsin.

Toimintaperiaate höyrynkehittimen ja sen variantit

Höyrygeneraattorin - laite, joka muuntaa veden höyryksi. Jos tällainen asennus on aikaisemmin käytetty yksinomaan teollisessa mittakaavassa, mutta nyt se on yhä löytyy kotona, jossa se on olennainen osa pää- tai kylvyt tai höyrysauna. Höyrygeneraattorin ei vie paljon tilaa, on paljon halvempaa kivi uuneja, ei vaadi ylimääräisiä rakentamista savupiipun ja noudattamista joukko turvallisuussääntöjä. Laite tuottaa märkä eikä kuivaa höyryä, jolloin lämpötila on 35-90 ° C, joka voidaan muuttaa kauko-ohjauksella.

Nykyaikaiset höyrystimien jaetaan teollisuuden ja kotitalouksien. Ne ovat erikokoisia ja kapasiteettia. Kotikäyttöön höyryvoima asennus vaihtelee 4-16 kW, teollisuus- asennus on paljon tehokkaampia, ne on suunniteltu jännitettä 220 V 380 V Valitse sopiva höyrynkehittimen, joka perustuu mitat huoneen - ei ole ongelma. Kylpyjä 10-13 m 3 höyrynkehittimen on riittävästi kapasiteettia 8-9 kilowattia, 15 m 3-12 kW, ja mini-höyry - 5 kilowattia.

Höyrystimien eroavat myös siinä, miten vesi - se voi olla manuaalinen tai automaattinen (Gulf of vesijohdon). Lähes kaikki teollisuuslaitosten tuottaa automaattinen veden syöttö, lämpötila-anturi ja säädin pari. Veden lämmitys on rakennettu eri tavalla. Yksi heistä - elektrodin. Vesi kulkee elektrodeja, jotka ovat nestemäisiä ja kuumennetaan höyrystymislämpötila. Toinen vaihtoehto - höyrygeneraattorin TAN. Kaikkein intuitiivinen ja yksinkertainen. Vesi kuumennetaan avulla erityinen laite, joka on eri teho. Ja kolmanneksi, induktiokuumennus, joka perustuu samaan periaatteeseen kuin työn mikroaaltouunit - muuntamalla sähkömagneettisen kentän mikroaaltouunissa lämpö.

Tehtaan höyrynkehitin - on kompakti metallirunko, joka käsittää höyrystimen, vesi valmistelu yksikkö, pumpun, jolla syötetään vettä ja höyryä, itse vesisäiliöön, lämpötilan säätö anturi ja ohjausyksikön.

Kuinka asentaa höyrygeneraattori mini-löylyhuone?

Kodikas mökki tai omakotitalo tullut fitobochki paljon faneja. Se on pieni huone, tarkoitettu yhdelle henkilölle. Ulkoisesti se esittää sylinterin, joka on sovitettu istuimen, kylpyammeet ovi voidaan helposti avata ja sulkea, yläosan rakenne on aukko pään. Toimintaperiaate perustuu luomiseen fitobochki fitoparosauny. Sinulla on mini-kylpy ja sulje ovea ulkopuolelta on vain pää, kaulassa sijoitetaan pyyhe, joka estää pariskunta fitobochki. Menettely kestää noin 15 minuuttia ja lämmetä mini höyryä käyttämällä höyryä generaattori, joka voi helposti tehdä käsillään.

Sen tuottamiseen, tarvitset:

 • Joustava metalli-letku sekoittimen 1,5-2 m pitkä;
 • muovikanisteri kansi, jonka tilavuus on 5-10 litraa;
 • Koostumus putken halkaisija 3,2 cm ja pituus on hieman pienempi kuin pohjan fitobochki;
 • sähkö-nauha;
 • istuva tee nosturin;
 • lämpömittari sähköinen tulostaulu;
 • tiiviste;
 • lämmityselementti (lämmitin);
 • sähkökaapeleiden tulpalla;
 • ruuvimeisseli, pora.

Aloittaminen turvaamiseen PETN sisälle muovia tölkit. Tehdä tämän, porata reikä vaaditun halkaisijan omaava säiliö ja lisätä niihin lämmityselementti on sähköisesti yhdistetty ulompaan johtoon. Oikosulkujen estämiseksi ja sähköisku joukkona päätelaitteiden eristettynä. Kansi muovikanisteri porausreiät asennettavaksi joustava metalli-letku, aseta laippa ja ruuvataan sen liner, käyttäen kierteistä tiivistysaineeseen.

On varattu ja tarttuvat kapselin muoviputki. Ottaa poran tai ruuvimeisselin ja tehdä koko pituudeltaan putken aukkojen 5 mm etäisyydellä 5-8 cm: n päässä toisistaan. Päätyttyä syrjäyttää lävistävän putken pohjalle rengas hieman pienempi kuin säiliön ja aseta se pohjalle mini-kylpy ylös reikiä. Nyt, porataan reikä pohjassa fitobochki alle jousto- halkaisija, kulkee metalliputken ja yhdistä se muoviputken istuva tee. Loppuvaiheessa ankkuroida lämpömittarin rummussa, ja sähköinen tulostaulu korjata ulkopuolella.

Kaikki on valmiina, testaa höyrynkehitin. Kaada vesikanisteri ja työnnä pistoke pistorasiaan. Vesi alkaa lämmetä, ja tynnyrin pareittain näkyviin. Älä unohda katselemaan lämpömittarilla niin, että järjestelmä ei ole ylikuumentunut, ja seuraa nestepinta kapselin, kaatamalla vettä ajoissa.

Vanha painekattila ja vedenkeitin - mikä niistä tekee?

Tallissa omakotitalon tai Villa on aina tavaraa, jota voidaan soveltaa viisaasti. Esimerkiksi, vanha paine liesi. Sillä on useita etuja, jotka tekevät mahdolliseksi käyttää sitä pohjana kotimainen kattilan: suljetussa kansi, kestävä metalli ja ilmanpoistoventtiili, joilla tämä kyky kestää korkeita paineita.

Lämmitysyksikön on suositeltavaa käyttää sähköistä TAN. Löydät käyttää kohteen kirpputorilta tai ottaa lämmityselementtiä vanhasta vedenkeitin. Nyt mitata pois 1 cm: n päässä pohjasta sokovarki, suoritettiin kaksi lämmitin reikää ja kiinnitetään pulteilla ja muttereilla. Ja varmistaa yhtenäisyyden ja vuotojen estämiseksi, muista luoda kuumuutta kestävä silikonitiiviste ulkopuolella asennus.

Höyrygeneraattorin voidaan tehdä virhe

Seuraavaksi tee eyeliner vesi höyrystimeen. Tämän tehdään keittimen pohjalla, aina alle lämmityselementti, reikä alle kupariputkea, korjaa se ja sulkea saumat tiiviste. Jotta voidaan taata jatkuva vesi- ja ei yhdisty vesihuollon laite rakennetaan seuraavan yksinkertaisen rakenteen. Asettaa lähitulevaisuudessa kapasiteetti höyrygeneraattorin samankokoisia, liittää pohjaan uimuriventtiili tyypiltään mekaaninen, että vähennys veden painekeittimeen lisää tarvittava määrä nestettä. Teos perustuu periaatteeseen astioiden. Avulla taipuisan letkun yhdistää säiliön kupariputken höyrygeneraattorin.

Nyt tehdä reikiä kannessa täyttämisestä höyryä. Valitse sopiva letku ja käyttää kierreliitos on kunnolla korjata sen. Varmistaa, että vuotoja ei esiinny, ja edellyttäen, että sama määrä vettä astiassa, järjestelmä voidaan liittää verkkovirtaan. Jos parit alkoivat erottua - kaikki on tehty oikein.

Höyrygeneraattorin kaasupullon - hienous työnkulun

Luoda höyry kaasupullosta tulisi suhtautua varoen, koska tämä laite toimii suuren paineen alaisena. Kaasupullo hieman perekonstruiruem, mutta ensin on syytä valmistella. Tilavuus ilmapallo valitaan halutun höyryn määrä tilavuuden ja tila, jossa se on häntä. Vapautetaan kaikki kaasu siitä, kierrä messinki venttiili ja pestiin perusteellisesti lämpimällä vedellä ilmapallo pesuainetta. Moika jatketaan niin kauan, kunnes katoavat kokonaan kaasun hajua, ja sitten kuivataan huolellisesti pullosta.

Asentaminen lämmityselementti

Seuraava valitse kuumennuselementit koska 10 litraa nestettä vaadittu kapasiteetti on 3 kW lämmityselementtejä. Asenna ne säiliön pohjalle, muista, että paine on korkea, joten tee mount kuormittaa vähintään 6 ilmakehää. Siirtyy alkuun sylinterin rei'ille alle neljä putkea, jotka ovat kierreyhteydessä nakrucheny automaatiolaitteisiin, paineenrajoitusventtiili ja polttoaineen vettä. Sen jälkeen, takaisin alas 10 cm yläreunasta sylinterin ja asentaa puoli putki palloventtiili tarpeen valvoa nesteen taso. Kun vesi alkaa tippua siitä, mikä tarkoittaa, että se on saavuttanut huippunsa, ja sen ruokinta on lopetettava. Lisäksi viimeistelyä messinki venttiili.

Se sahataan puoli, poistaa ylempi tanko, 15 mm riisiä reikiä, leikkaa langat ja huijata palloventtiili höyryn erottamiseksi. Loppuvaiheessa - asennus painemittari seurantaan painetta ja lämpötilaa, jotka ovat liittyneet yhteen. Miten ne toimivat? Kun indikaattorit saavuttanut suurimman sallitun nopeuden, lämmitys kytkeytyy automaattisesti pois päältä. Kuorman joka vetää magneettinen toimielin kela käytetään. Kytkeminen asennus suoritetaan käyttämällä höyryä linjaa. Siinä kaikki. Höyrygeneraattorin kylpyyn, tehty omin käsin, on valmis.

Mihin asennus- ja miten välttää epäonnistuminen?

Höyrygeneraattorin tulisi sijoittaa lähelle höyrysauna, mutta erillisessä huoneessa. Sen pitäisi olla kuiva ja tuuletettu. Pituus höyryputki kylvystä huoneeseen, jossa höyrynkehittimen pitäisi olla minimaalinen. Estämään oikosulun ja tulipalon, varottava kasteen muodostuminen ja veden taskuja.

Jos kaikki asiat on otettu huomioon, höyrynkehittimen palvelee sinua pitkään. Useimmissa tapauksissa, sen murtuminen tapahtuu, koska lisääntynyt veden kovuus sisällön kanssa raskasmetalliepäpuhtauksia (rauta, kromi), samoin kuin suolat ja kloori. Murtumien välttämiseksi ehdotetaan asentaa suodattimet hieno puhdistusta, suorittaa asennuksen sitruunahappoa puhdistusta. Myös älä unohda tyhjentää jäänyt vesi höyrygeneraattorin sisällä vähemmän puristetut plakin, ja ruoste.

Täysi tai osittainen kopiointi tiedot sivustosta ilman aktiivinen linkki on kiellettyä.

Höyrygeneraattorin kylpyyn käsillään. Höyryä generaattori turkkilainen sauna

Höyrygeneraattorin kylpy on laite, joka muuntaa veden höyryksi. Aiemmin nämä höyrystimien käytettiin vain teollisessa ympäristössä, mutta nykyään ne ovat menestyksekkäästi kirjautunut arjen ja yksinkertaistavat käyttöä kylvyssä tai suihkussa perinteisellä remake täyttä höyrysauna. Koska edut ja ominaisuudet höyrygeneraattorin voidaan tunnistaa, että se vie vähän tilaa, sen avulla voit sijoittaa laitteen missä tahansa huoneessa. Tällainen korvaava lämmitin on kevyt ja on helppo asentaa, minkä vuoksi kuka tahansa voi tehdä asennustyöt, herättämättä asiantuntijat tähän. Höyrygeneraattorin kylvyn halvempaa uuniin, rakentamiseen viimeinen, joka on tarpeen luoda perusta. Sekä kuvataan laitteita tarvitaan vain ripustaa ylös valittuun paikkaan.

Kuvattu laite voi ostaa kaupoista kyseessä olevien tavaroiden. On kuitenkin syytä ottaa huomioon, että tällaisia ​​laitteita on melko kallista. Jos olet päättänyt omasta tehdä, sinun tulisi tuntea ominaisuuksista. Muiden komponenttien joukossa voidaan erottaa veden lämmitys yksikkö, haihduttamalla erotettiin, suutin, lämmityselementit ja sähkölämmitys.

Valmistukseen uunin kylpy höyrygeneraattorin edellyttää painekeitin, että se täyttää kaikki vaatimukset toteuttamista on kuvattu idea. Tämä säiliö on suljetussa kansi, sen seinämät ovat riittävän vahvoja kestämään vaikuttava. Muun muassa nykyisten venttiili estää höyryräjähdyksen johtua korkeassa paineessa.

Kun valitaan sopiva astia, on tarpeen määrittää menetelmän kuumentamalla veden laitteessa muodostaa höyryä. Tällöin voimme harkita kahdella tavalla. Ensimmäiseen sisältyy nesteen kuumentamiseksi generaattorin sähkö- tai kaasu-uuni. Kuitenkin höyrysauna tuskin edes laittaa ylimitoitettu keittolevy. Koska tämän menetelmän on huono. Siksi on suositeltavaa lopettaa valinta asennuksen sisällä sähkölämmittimiä. Nykyään markkinoilla löytyy valtavasti tietoa kohteita, joilla on eri teho, kokoa ja muotoa. Jos päätät tuottaa höyryä kylpyyn, mutta eivät halua ostaa uusia vastukset lämmitys-, voit aina tehdä pois vanha vedenkeitin, josta voi poimia tarvittavat tiedot. Jos suunnitelmat ruumiin vaikuttava koon, on suositeltavaa käyttää kahta tai useampaa vastukset.

Ominaisuudet Lämmittimen vastukset

Ennen työpäivän välttämättä tarvitse määrittää, missä kuumennuselementeissä sijoitetaan. Tehdä tämän, vetää takaisin 1 cm: n päässä pohjasta skrovarki ja merkitse korkeus. Sitten, synnytti reikiä, joiden halkaisija on sopiva lämmitys rakennetta. Reiän pitäisi olla 2 jokaiselle lämmitin. Jotta korjata elementti, se on tarpeen kussakin porattu reikä pesukone, tappi tai pultti. Seuraava, asettaa takaisin aluslevy ja mutterin kiristetään. Jotta estetään veden vuoto paikoissa, joissa lämmittimet on asennettu, on tarpeen tasoittaa kuumuutta kestävä silikoni tiiviste ja sen ulkopuolella. Niitä voi ostaa tai suorittaa itsenäisesti.

Jos päätät tuottaa höyryä kylpyyn, on tärkeää varmistaa veden virtausta koteloon. Tätä varten pohjassa painekattila tehdä reikiä, johon haluat asentaa kupariputkien. Siitä tulee jatkuvasti kaataa vettä. Putken tulisi pitää alle lämmityselementti, eikä sen yläpuolella. Muuten on olemassa riski rikkoa prosessin Höyryreformoinnin. Pääedellytyksistä tuottavaan työhön säädösten jatkuvasti ruokkia vettä. Jos jätämme tämä sääntö ei voi poistaa vahinkoja ja jopa tulipalon. Höyrynkehitin Turkin kylpy valmistetaan siten, että se sulkee kotelon oli kapasiteettia. Kahden säiliön on oltava samalla korkeudella. Pohjasta säiliön tulisi kiinnittää uimuriventtiili. Kun veden pinta laskee, se täyttää tietyn määrän nestettä. Lisäksi muodostava laite on liitetty veden letkun läpi.

Kun tuotetaan höyryä Turkin kylpy, seuraava askel olisi rakenteen kokoamiseksi. Metalli painekeitin aukkoa tulisi ottaa, johon on asennettu sovittimen kiinnittämiseksi letku. Jälkimmäinen voidaan lainata, esimerkiksi, aikaisemmin käytetty pölynimuri.

Aluksi sinun on varmistettava, että ei ole vuotoja siellä, missä yhteys tehtiin kahdessa astiassa. Nyt on mahdollista analysoida, onko veden määrä samojen tietojen yhteydessä alusta. Sen jälkeen, ohjatun voi muodostaa yhteyden verkkoon. Mikäli höyrygeneraattorin tehtiin kylvyn kädet, sitten prosessissa testiraniya näet, että määrä höyryn tarvitaan.

Tämä osoittaa, että työ on tehty oikein.

Valmistus silikoni tiivisteiden kanssa kädet

Jos et halua käyttää rahaa ostosta tiivisteen, se helposti voidaan tehdä itsenäisesti. Tätä tarkoitusta varten, metalli- tai lasipinnan paperiarkin voidaan pinota, joka on täytetty tiivistysaineella. Olisi hyvin tasoittaa. Jos höyrygeneraattorin kylvyn kädet on tehty tällainen lähestymistapa olisi kaikkein paras. Päälle tiiviste olisi laittaa toinen paperiarkin ja lasi. Kun koko massa on kuiva, voit leikata limakalvon vaaditun halkaisijan. Mutta sitä ennen on suositeltavaa tehdä layout, ainoa tapa voi luoda tyhjän joka tulee täysin sovi kooltaan.

Jälkeen höyrysauna olla valmis, voit alkaa käyttää heti. Vielä eräänä lisäetuna voidaan erottaa liikkuvuutta tällaisten laitteiden. Siirtämisen jälkeen tämä laite voi olla huoneesta toiseen. Jos on tarpeen käyttää mallia voi olla paitsi kylvyssä, mutta myös omakotitalon ja asunto. Höyrygeneraattorin saunat ja kylpyhuoneet on hyvä tapa estää vilustuminen.

Mikä höyrysauna parempaa ostaa?

Päätarkoitus höyrygeneraattorin kylpyyn - muuttaa tahansa huone täynnä höyrysauna, joka on täytetty raaka tai kevyen höyryä. Tiheydestä riippuen ja laatuominaisuuksia, sinun on annettava mikroilmasto venäläisen kylpylä tai parantavan turkkilainen sauna. Tarjoamme sinulle niin paljon kuin mahdollista oppia lisää tätä laitetta.

Miksi tarvetta höyryn saunahuoneeseen

Käytä höyrystimen kylpyyn ei ole viimeinen joukossa tapoja poistaa myrkkyjä ja jätteitä kehosta. Kiitos suuntaa höyryä, joka on saatu aikaan höyrynkehitin, et voi vain täysin puhdistaa kehoa, mutta myös karkaistua. Alistamalla pari koivun oksia, on syvä puhdistus ihon, mikä poistaa kaikki haitat. Lisäksi höyryn käyttö kylvyssä joidenkin on todella tarpeen.

Huomaa, että asettamalla massiivinen kylpylä uuniin, joka tuottaa hyvä pari - ei ole helppo tehtävä. Joudut rakentaa keskeinen perusta, kehittää savupiippu, tehdä perusteellinen tarkastus kaikkien sääntöjen paloturvallisuuden jne Höyrygeneraattorin kylpyyn - hyvä vaihtoehto, koska sen soveltaminen on melko helppoa ja kätevää.

Tärkeää! On tunnettua, että höyryn käyttää kylvyssä liesi. Kuitenkin, jotta saataisiin edullisin tarvittavan höyryn riittävän pitkän ajan lämmittää uunin tätä tyyppiä. Nykyaikaiset uunit on varustettu hyvin kylpy höyrynkehitin täysin vailla kyseisiä puutteita johtuen siitä, että valmistajat ovat kehittäneet erittäin kehittyneitä lähestymistapoja jakaa lämpöä. Siten höyryn alkaa 15 minuuttia uunin.

Höyrynkehitin - joka on tietty laite

Ehkä tärkein ja ainoa tavoitteena laitteiden - tarjota höyrysauna. Puolestaan ​​tapoja, joilla voit tehdä tämän, on useita:

 1. Elektrodi - virtaa suoraan elektrodin elektrodin vedellä, ja viimeinen hyvin lämmitetään;
 2. Avulla sähkökiuas - Special lämmittimet, jotka eroavat täysin erilainen teho;
 3. Induktio - samalla tavoin kuin vesi kuumennetaan mukeja mikroaaltouunissa.

Huomaa, että parit täysin erilainen jäykkyys on myös eri lämpötila ja kosteus. Niin, että kylpyhuone, tällaisia ​​laitteita voi antaa jopa 95 ° C: ssa 0, joka on melko helposti voidaan asettaa kauko-ohjaimella.

On myös syytä tietää, että vain yksi höyrygeneraattorin, sekä Venäjän ja Turkin kylpy, on tunnettu siitä, että sama malli ja rakenne järjestelmä:

 • Vesisäiliö;
 • Erityinen yksikkö vedenkäsittelyn;
 • Pumppu suoraan veden liikkeen;
 • Pumpun höyryn liike;
 • Laite höyrystimen;
 • Ohjauspaneelin;
 • turva-anturit.

Myös kehon ulkopuolella, näet:

 • Putki (kytkemiseksi laitteen vesi);
 • Liittimet, jotka yhdistävät valvonta-anturit;
 • Saanto liittämiseen höyryputki;
 • Valua niskaan;
 • Elementit höyrystimen ohjaus ja näyttö.

Tämä laite on tunnettu siitä, että useita toimintatiloja. Suurin osa valmistajista teki monipuolisin ja monikäyttöinen malli. Samalla kaikki höyryä, joka on tuotettu on paljon parempi kuin mitä saat parhaillaan tavanomaisen kaatamalla kiehuvaa vettä päälle kuumille kiville. Tuolloin käytön höyrygeneraattorin kylpyyn, sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus muuttaa itsensä optimaalisen tilassa määrittää tarkasti ne vaihtoehdot, jotka haluat.

Yleisin malli höyrystimien

Lisäksi suosittelemme, että lisätietoja laitteen merkki. Esimerkiksi tarjota itse raskaan ja kostean Oriental höyrysauna, paras vaihtoehto olisi tuotanto höyrystimen Harvia, Tylo ja Helo. Kaikki nämä mallit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja Suomen lisäksi varustettu välineellä itsestään puhdistus.

Jotkut kaikkein ergonomiset höyrystimien Helo valmistajan antamat - markkinajohtaja. Nämä mallit eroavat eri tehtävissä, ja myös tunnettu siitä, että on muita ominaisuuksia, kuten aromatization höyryn, veden puhdistus, ennen kuin se on suoraan lämmitetty ja enemmän. Puolestaan, pidetään kaikkein luotettavia laitteita Ruotsin Tylo. Ne ovat riittävän vahvoja eikä hassu osana tavanomaista toimintaa. Mutta laadullisesti eri tuotemerkin Harvia malleja.

Lisäksi ehdotamme, että opit lisää malleja Höyrykattiloiden harkita niiden perusselitelmin ja ominaisuudet, sekä toteuttaa vertaileva analyysi hinnoittelupolitiikka:

Käyttöönotto uusimman teknologian kehitys on mahdollistanut asiantuntijoita merkittävästi parantaa yleistä luotettavuutta ja tehokkuutta kaikkia pidetään malleja höyrystimien.

Edut ja haitat höyrygeneraattorin kylpy

Entä eduista modernin Höyrykattiloiden tässä tapauksessa olisi huomattava seuraavaa:

 1. Automaation valvonta;
 2. Tarjoamalla pysyvä muodostuminen prosessi ilman hyppyjä höyryn lämpötila tai kosteus;
 3. Valta laitteet 3-12 kW;
 4. Lisäkäyttö uunipanosta. Riittää luomaan sähkölämmitin tai kuumennuskylvyn piilevä varustaa;
 5. Ainutlaatuinen muotoilu, kompakti koko;
 6. Kyky hallita höyrygeneraattorin kautta sähköisen järjestelmän.

Siitä huolimatta alan höyrystimien, on seuraavat haitat:

 1. Määräajoin vahinko kalliita laitteita;
 2. Tarve vahva sähköinen tulo;
 3. Suora riippuvuus seisokkien sähköverkkoon;
 4. Suhteellisen korkeat hinnat laitteet.

On huomattava, että höyry generaattorit, jotka ovat erilaisia, aromin parin pidetään erityisen arvokas hankinta. Niin, se riittää yksinkertaisesti lisätä muutama tippa eteeristä öljyä erityiseen laitteeseen, ja höyry on miellyttävä ja terveellinen.

Ammatillisia neuvoja: asennus laitteen teknisissä huoneessa, jonka sijainti tulee olla lähellä kylvyn.

Mitä sinun täytyy harkita valitessaan korkealaatuista höyryä kylvyssä?

Aluksi on suositeltavaa määrittää, mitä on laitteen tehokkuuteen? Tietenkin tämä määrä höyryä jäljentää niitä tunnin, hänen voimansa. Kuitenkin, höyrystimet itse ovat varsin erilaisia. Esimerkiksi kylpyhuone tilat tuottavat tehoa 4-12 kW, tällä hetkellä, niin julkinen vaadittavat laitteet on paljon tehokkaampi. Parille pienen koon (5-6 m 3) edellyttää höyrygeneraattorin, jonka teho olisi 4-5 kW, ja tilaa 10-12 m 3 laitteita tarvitaan alueella 8-10 kW.

On huomattava, että joukossa nykyiset mallit ovat itsenäisiä ja automaattinen (suoraan menetelmällä yhteyden). Autonominen höyrystimien on välttämätöntä kaataa vettä omasta, kun taas automaattisesti yhteyden vesistöön. Miksi sitten, ensimmäinen vaihtoehto, jos toinen on tarpeeksi hyvä? Asia on, että vesiputket on niin paljon epäpuhtauksia, jotka voivat aiheuttaa syntymistä mittakaavassa. Siksi joskus hyödyllistä ole laiska ja täytä omin käsin puhdasta vettä (ostettu tai vesi kaivosta).

Miten oikein asentaa höyrygeneraattori?

Tämä laite on asennettu oikein, koska se vaikuttaa vakautta ja kestoa sen toimintaa. Aluksi et saa unohtaa, että välittömästi asennuksen tulee suorittaa hyvin ilmastoidussa huoneessa, erityisesti varustettu tähän tarkoitukseen. Lisäksi asentamalla höyrynkehitin, on suositeltavaa huolehtia läsnäolon salaojitus vastuuvapauden vesihuollon, sekä tarvittava teho. Huomaa, että veden paine ei saa ylittää 10 baria ja lämpötila - korkeintaan 65 ° C: ssa 0.

Asennus höyrystimet kylpyammeet tulisi suorittaa ylä- tai alapuolella parin. Tämä estää esiintyminen taipumien höyryputki, joka kerää lauhde. Viimeksi mainittu puolestaan ​​pystyy estämään höyryn karkaamisen ulos. Mukana on myös varsin sopiva ottamaan huomioon pituus höyryputken - huolehtia siitä, että se on lyhyt, koska se antaa pienempi määrä kondensaatin.

Nykyään kotimarkkinoilla tarjoaa melko laajan valikoiman höyrygeneraattorit kylpyammeet eri valmistajilta. Koska korkea runsaasti tämän laitteet, ammattikäyttöön asiantuntijat suosittelevat antaa etusija vain luotetut ja suosituimmista tuotemerkeistä. Lisäksi on tarpeen hakea apua mestarit, joka auttaa sinua valitsemaan paras vaihtoehto kylpyyn höyrystimien ja asettaa sinut tarvittaessa. Siinä tapauksessa, jos päätät poimia laitteiden omasta, olemme varmoja huomioimaan seuraavat vivahteita:

 • Mahdollisuus automaattiseen säätöön lämpötila ja höyryn;
 • Läsnä ollessa kauko-ohjaus;
 • Suora yhdistelmä laitteen kanssa höyrysauna (mitat);
 • Onko laite sopii suorittamiseen korjaukset pettäessä;
 • laitteen turvallisuutta sen toiminnan aikana.

Tietenkin, hankinta laadukkaita tuotteita maksaa paljon kalliimpaa, mutta se on tae korkean luotettavuuden sekä poistaminen usein erittelyt ja säästää siten oman talouden.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

9 + 1 =