Höyrygeneraattorit Hamuamin

Hammam höyrygeneraattorit Venäjän tuotantoon

Markkinoilla hammam (turkkilainen sauna) ovat paljon höyrystimien Venäjällä valmistettujen. Keskenään mallit eroavat kapasiteettia, nimellisjännite, koko ja hinta. Kattilat ovat yleensä valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Venttiilit eripaksuisia käytetään.

Keskimäärin he pitävät paine 1,4 bar. Sähkön laadun malleissa on 12 kW. Suunnittelun, laite on varsin samanlainen. Monia malleja mukana on kaukosäädin ja näyttö. Sen pitäisi olla höyrygeneraattori kaupassa noin 70000. Rub.

Tee hammam höyry omin käsin on melko yksinkertainen. Ensimmäinen malli on valittu kamera. Kattila on asennettu pistorasiaan. Lämmityselementti on asennettu pohjaan rakenteen. Ohjaamaan laitteen lämpötila-antureita. Tässä tapauksessa poistoventtiili on suunniteltu 3 barin paineessa.

ohjain on asetettu lämpötilan säätämiseksi. Kiinnitysruuvit kannattaa valita ruostumattomasta teräksestä. Asennuksen jälkeen laittaa tyhjennysventtiili. Edelleen, jotta kerätä höyrygeneraattorin Hammam käsillään, vaatisi kytkinsiltoihin. Lopussa reikä on huuhdella malliin.

Mainittu höyryhauteella-hammam teho on 12 kW. Suorituskyky on korkealla tasolla. Kattila on suunniteltu tässä tapauksessa kahteen kammioon. Jos uskomme alan ammattimiesten, lämpötila-anturi käyttää korkea laatu. suojajärjestelmä höyrystimen käytetään KR20 sarja.

Tyhjennysventtiili laite on suunniteltu 2 bar. Ohjauspaneeli on valmistettu, jossa on digitaalinen näyttö. Kiinnitysruuvit vakiona. Yhteensä malli on lämmityselementti. Jännitekeston höyrygeneraattorin on yhtä suuri kuin 230 V Tärkein kamera laite on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ostaa mainittu höyrygeneraattori markkinoilla voi olla niinkin alhainen kuin 72000. Rub.

Tämä on edullinen ja tehokas höyryn. Ensinnäkin on tärkeää huomata, että kapasiteetin laitteiden vastaa 13 kW. Lämmityselementti on asennettu lähelle tyhjennysventtiilin. Pääkamerasta laite on 12 litraa. Jos uskot, että ostajat, sitten pestään se hyvin helposti. Painaa höyrygeneraattorin 16 koottuna kg.

suojajärjestelmä hän käytti KR20 sarjassa. Lämpötila-anturi on suodatin. Kiinnitysruuvit sisältyy sarjaan. Heti kattila on rakenteen taakse. Poistoventtiilin järjestelmä on suunniteltu 2 bar. Ohjausyksikkö on varustettu kauko-ohjaimella. Digitaalinen tasoanturi sijaitsee takana tärkeimmät kamera. Päällyslauta käytetään kontaktityyppi. Ostaa höyrygeneraattori meidän aika voi olla niinkin alhainen kuin 66000. Rub.

Mainittu höyry on tuotettu, joiden kapasiteetti on 14 kW. Laite toimii taajuudella 12 Hz. Suojajärjestelmän säädetyn mallin KK20 sarjassa. Ohjausyksikkö käytetään kauko-ohjaimella. Digitaalinen näyttö höyrystimen ei ole käytettävissä. Poistoventtiilin järjestelmä on suunniteltu paineen 2,2 bar. Lämmityselementti on asennettu alaosaan rakenteen.

Tärkein kameraa käytetään suodattimia, mutta se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. tasoanturi yläpuolella poistoventtiili. Suoja ylikuumenemista höyrystimen on saatavilla. Järjestelmän suorituskyky on 13 kg höyryä tunnissa. Tyhjennysventtiili on malli pystyy kestämään paine 3 bar. Suojajärjestelmä vuotamista vastaan ​​mallin siellä. Kiinnitysruuvit valmistettu kokonaan messingistä. Ostaa mainittu höyry meidän aika voi olla niinkin alhainen kuin 78000. Rub.

Laitteen asetukset "Catharsis 5"

Tämän höyrystimen, kaksi kammiota on säädetty. Käytetään kattilan, jonka teho on 10 kW. Taajuus raja on 50 Hz. Jos uskomme alan ammattimiesten tasoantureita käytetään laatua. Poistoventtiilin sijaitsee lähellä ohjausyksikkö. Digitaalinen näyttö mallin siellä. Kauko vakiona ei sisälly. Järjestelmä suojaa tiiviys KR202 sarja. Kiristysruuvien ruostumatonta terästä. Levy Tämän höyryn generaattori on kestettävä raskaita kuormia.

Tyhjennysventtiili laite on suunniteltu paineen 3,4 bar. lämpösuoja käyttää PP21 sarjassa. Korkeus mainittu kuvio on yhtä suuri kuin 512 mm. Pitäen lämpötila-anturit on asennettu kaksi kammiota. Rajoittava laite jännite on yhtä suuri 230 V. höyryn ulostulon lämpötila on 100 astetta. Suorituskykyä malli on melko korkea. On kuitenkin tärkeää muistaa, että vakiona muutokset eivät ole hyppääjiä. Ostaa höyryä mainitusta sarjasta käyttäjä voi niin alhainen kuin 80000. Rub.

Tämä höyrynkehitin Hammam (venäläisvalmisteisia) tehdään yhdellä kameralla. Poistoventtiili järjestelmässä käytetty 2,5 bar. Hydraulineste syötetään mukaisesti GOST 2874. kiinnitysruuvit mallin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kotelossa käytetään järjestelmän vuotosuojaus. Tässä tapauksessa lämpötila on sallita säätää ohjauspaneelin. on malli tasoanturi asennettu kammioon. Poistoaukon halkaisija on 23 cm.

Ylikuumenemissuoja avulla KK19 sarjassa. Mainittu malli painaa vain 17 kg. Tyhjennysventtiili höyrystimessä on suunniteltu paineen 2,6 bar. Lämmityselementti sijaitsee alaosassa kammion. Suojajärjestelmä rikkoutumisia offline ohjausyksikköön. Ostaa höyrygeneraattorin markkinoilla voi olla niinkin alhainen kuin 76000. Rub.

Mainittu höyrygeneraattori on tehty kolmella kameralla. Poistoventtiilin järjestelmä on suunniteltu paineen 2,5 bar. Laitteen suorituskyky on yhtä suuri kuin 12 kg höyryä tunnissa. Järjestelmä suojaa vuotoja on. Tyhjennysventtiili on asennettu pääasiassa laitteen kammiota. Kiinnitysruuvit höyrynkehittimestä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Kynnys jännite on yhtä suuri kuin 220 malli tasoantureita vieressä sijaitsee ulostuloaukko. Kauko-ohjattu vakiona saatavilla. Ylilämpösuojaus kehoa käytetään KK20 sarjassa. Kynnysarvo höyrygeneraattorin on tasan 15 kW. Ostaa malli, käyttäjä voi 75 tuhatta euroa. Rub.

Nämä höyrygeneraattorit hammam viime vuosina runsaasti kysyntää. Piirre muutos on läsnä messinki venttiilit. Ulostulon malli on yhtä suuri kuin 2,4 cm. Mahtuu höyrygeneraattorin on 14,6 kW. Taajuus on noin 30 Hz. Järjestelmä suojaa vuotoja käyttäen leimattuja KR20. Suorituskyky höyrynkehitin on yhtä suuri kuin 13 kg höyryä tunnissa.

Lämpötila-anturit on asennettu vain ensimmäisessä kammiossa. Kattila laite on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Korkeus rakenne on sama kuin 540 mm. Yhteinen muutokset paino - 14 kg. Että lämpötila-anturit on asennettu lähelle kuumennuselementin. Tyhjennysventtiili tarkoitettu laite paineen 3,3 bar. Ostaa mainittua höyrynkehitin voi olla 68000. Rub.

Haluat rakentaa hammam? Höyrygeneraattori kaasua mainitussa sarjassa on monia etuja. Ensinnäkin on tärkeää huomata, että siinä on kolme kameraa. Järjestelmä suojaa tiiviysluokka RK20 käytetään. Pitäen lämpötila-anturit asennetaan kaikki solut. Tässä tapauksessa kattila, jonka kapasiteetti on 12 kW. Se toimii taajuudella 30 Hz. Kiinnitysruuvit mallin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

Taso-anturit on sijoitettu vakiona, lähellä lämmityselementti. Kamanalla tässä tapauksessa käytetään kosketuksellisen. Käytettävä ohjausyksikkö digitaalisen aluksella. Kaasumarkkinoilla sanoi höyrynkehitin Hammam löytyy 88000. Rub.

Höyrygeneraattori varten hamamissa myydään kattilan 10 kW. Ne toimivat taajuudella 30 Hz. Järjestelmä suojaa vuotoja malliluokan käytetty KK20. Kiinnitysruuvit sisältyvät laitteeseen asetettu. Kaikki, höyrygeneraattori on kahden tason anturi. Ohjausyksikkö käytetään kauko-ohjaimella.

Jos uskot asiantuntijoita, ongelmat epäonnistumiset ovat harvinaisia. Lähtö venttiili on suunniteltu paineen 2,2 bar. Laitteen suorituskyky on yhtä suuri kuin 13 kg höyryä tunnissa. Tyhjennysventtiili käytetään 3 baaria. Haihduttava nesteen malli vastaa GOST 2874. Oikosulkupalojen vakiotuotepakettiin ei anneta. Ostaa mainittua höyrynkehitin voi olla 90000. Rub.

Höyrygeneraattori myydään hammam kahdella kameralla. Kattila on käytetty malli, jonka kapasiteetti on 13 kW. Se toimii taajuudella 35 Hz. Järjestelmä suojaa tiiviys KR202 sarja. Tasoantureita vieressä sijaitsee lämmityselementin. Jos uskot, että asiantuntijat, kamera on erittäin helppo puhdistaa. Tyhjennysventtiili valmistaja on järjestetty 2 baaria. Haitat malli on pieni pistorasiaan.

Suojajärjestelmä ylikuumenemiselta laitteessa offline. Poistoventtiilin 3 levitetään bar. Kiinnitysruuvit on kiinnitetty höyrystimeen. Lämmityselementti laitteen vastaa 13268. STATE pitämään lämpötila-anturit asennetaan ohjausyksikköön. Kauko-ohjain standardi koneen mukana. Heti kammio on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Osta Tiedot hammam höyrystimien voi olla 77000. Rub.

Tietoja Venäjän höyryn hammams tehty yhdellä kameralla. Kattila on korkea teho käytetään. Malli toimii taajuudella 30 Hz. lämpötila-anturi on asennettu ulostulo laippa. Järjestelmä suojaa jännitteen häiriöistä käyttää RR25 sarja. Kammion tässä tapauksessa on suunniteltu 13 litraa. Suorituskyky muutos on 14 kg höyryä tunnissa. Tasoantureita lähellä kattilan.

Jos uskot asiantuntijoiden lausunto, lämpötilaa voidaan säätää ilman ongelmia. Yhteensä laite käyttää kiinnitysruuvit. Jumpperoidaan kontaktityyppi. Tyhjennysventtiili järjestelmässä on suunniteltu paineen 3,2 bar. Anturit asennetaan pitämään lämpötila ulostulossa. Päähöyry- kammio on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Ostaa laitteen, käyttäjä voi varten 78000. Rub.

Mikä on höyrynkehitin Hammam turkkilainen sauna valita

Markkinoilla ja laajalti käytetty muutaman valmistajat höyrystimien varten Turkkilaisessa saunassa (Hamam), järjestää ne järjestykseen suosion ja luotettavuuden kokemuksemme (Ltd "Meidän kylpylä"): Harvia (Suomi) Helo (Suomi) Tylo (Ruotsi), Hygromatik (Saksa) eos (Saksa). Tietenkään tämä ei ole täydellinen luettelo yrityksiä ja Venäjän valmistajat "Paromaks" ja Kiinan, mutta ne eivät ole juurtuneet kilpailluilla markkinoilla.

työ höyrygeneraattorin kylpy (hamam) ja tekniset vaatimukset sujutusmenetelmien, voidaan verrata kotitalouksien pesukone, ts keräämällä vesi kiehuu kääntämällä höyryksi ja töiden jälkeen sulautuu viemäriin. liittää höyrygeneraattorin vaatii kylmää vettä (mahdollista ja kuuma), viemäri (40/50 mm: n halkaisija) ja virtaa läpi suojajärjestelmä (RCD). kaikki höyrystimien varten Turkkilainen sauna (turkkilainen sauna) toimivat ennalta määrätyssä lämpötilassa (anturi) ohjaamaan ohjauspaneelin korkeintaan 55 ° C, kuten lämpötila johtuen saadaan esilämmitys höyryhuoneessa lämmin kerrosta (paikkaa, lattia-, seinä-) noin 30 C: seen ja jäljellä oleva 20-25 C. aikaan johtuen sukupolven höyrygeneraattorin kuuma höyry, joka tarjoaa 100%: n kosteudessa.

Suunnittelu ja tyyppi höyryn tuotantoa kaikkien höyrystimien ovat samanlaisia ​​ja ne on jaettu kolmeen päätyyppiin vedenlämmitin: käytetään sähköisiä lämmittimiä, lämmitysveden käyttäen elektrodeja, ja kaikkein eksoottisia - kaasua. Tans Menetelmä Lämmitysvesivirta me kaikki tiedämme, yksinkertainen esimerkki sisäinen tilanne - sähkö, mutta elektrodin ja kaasun menetelmä, keskitymme tarkemmin. humidifiers upotettu elektrodit eroaa muista siinä, että kun virta on kytketty erityiseen sylinterin elektrodeja tuloksia sulkeminen sähköisen piirin. Vettä, joka sisälsi liuenneen mineraalisuoloja, roolissa vastus, vähitellen lämpenee - tämä johtaa pitempään laitteen ja vähentää virrankulutusta. Elektrodi höyrystimien käytetään harvoin rakentaminen turkkilaisessa saunassa (hammam) yksityiselle sektorille ovat paljon korkeammat kuin standardi TENovye. noin kaasu- generaattorit sano paljon - erittäin kalliita ja vaativat projektin ja koordinointi paikallisen kaasuntoimittaja.

Mikä on valta valita höyrygeneraattoria Hammam

teho höyrygeneraattorin rakentamisen aikana on höyrysauna on yleensä valittu sillä perusteella, että valmistajan suositusten, ja yksinkertaistetun valikoituihin (Ltd "Meidän kylpylä") Tottunut käytännössä seuraavia standardeja (vakio-olosuhteissa eristys höyryhuoneessa, istuin lämmitin, lattia, seinät ja ilmanvaihtojärjestelmän) lattialle huoneen alueeseen S 3-4,5 m2 höyryteho - 6 kW, S 4,5-8 m2 teho - 9 kW, S 9-12 m2 teho - 12 kW....

Rakentaminen Turkin hammams eniten toteutettiin yksityisellä sektorilla (talot, mökit, huoneisto.. ) Ja on suosituin laite tässä segmentissä - yhtiön höyrynkehittimen TYLO (Ruotsi), optimaalinen hinta / laatu, laaja valikoima kaikille volyymit hamam, eli asettaa ja unohtaa .. (älä unohda huolto perusteella veden laatu). Höyrystimien yritykset Harvia, Helo - alemmalla tasolla ja hintaluokkaan on myös laajalti käytetty rakentamisessa yksityisten höyrysauna, mutta kokemustemme vaativat tiheämpää seurantaa sähköjärjestelmän instrumentin. at rakentaminen turkkilainen sauna (höyrysauna) kaupallisiin tarkoituksiin (kunto, kylpylät ....) valinta höyrygeneraattorin pitäisi lopettaa Saksan valmistajan Hygromatik, Eos.. koska Nämä mallit on suunniteltu parempaa suorituskykyä (24 tuntia) höyrynkehittimen kehittynyt automaattinen.

Asiantuntijamme Ltd "Meidän kylpylä" nopeasti höyrygeneraattorin optimaalinen valinta turkkilainen sauna ja suorittaa täyden valikoiman rakennustyöt avaimet käteen täydellisesti!

yhteystiedot:

Asiakkaat: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Aseta javascripttuki päälle nähdäksesi.

Yhteistyökumppanit: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Aseta javascripttuki päälle nähdäksesi.

Höyrygeneraattorit Hamuamin

höyrystimet Hamuamin, valmistukseen Ruotsissa, Venäjällä, Thilo, paromaks, Helo

Tylo VA (Ruotsi) - malli, täysautomaattinen, suuritehoisia höyrynkehitin, jossa on suuri säiliön tilavuus, mikä tekee siitä optimaalisen sekä julkisiin tiloihin ja yksityisellä sektorilla.

Se vaatii yhteyden virtalähteeseen, kylmän tai kuuman veden ja viemäriverkkoon. Kytkimet välillä audio (220) ja kolme vaihe (380). Taulukko osoittaa vastaavuus höyrystimien ja höyry malli koko tilavuuden perusteella.

Kompakti höyrygeneraattorin Hammam asunnossa

Tylo VB (Ruotsi) - on pienentää höyrygeneraattorin saman high-tech-aineet ja täysin automaattinen, mallina VA, mutta pienemmällä säiliön tilavuus.

Sisältää suutin Grace. Sitä käytetään pääasiassa lämmitykseen pieni yksityinen höyryä ja optimaalisia asunnosta.

Automaattinen tuoksu jakelujärjestelmä hammam

Automaattinen tuoksu jakelujärjestelmä on hamam on yksi tärkeimmistä järjestelmistä avuksesi.

Sinun tulee sisältää vain peruskoulun ja nauttia menettely. Nämä järjestelmät ovat yksinkertaisia, mutta samalla ovat olennainen osa turkkilainen sauna.

Höyrygeneraattori hamamissa "Paromaks" (Venäjä), on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä ja on varustettu korkean laadun elektronisia komponentteja.

Lisäksi perustoiminnot (ajastin sis. / Off. Light osoittaa lämpötila hamamissa, automaattinen pesu, puhaltimen ohjaus) höyrystimien "Paromaks" voidaan vaihtaa painamalla painiketta

höyry, asennettu hamamissa ts halukas syöksyä paksu höyry potrebovaniyu voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä höyryn suoraan höyrysauna.

Automaattinen pumpun syöttämiseksi aromi Paromaks höyrystintä (Venäjä)

Se toimii automaattisesti lämpötila-anturin kanssa asetetun annoksen

Automaattinen pumpun syöttämiseksi aromi Turkin kylpy (tuoksu injektiona höyryn linja).

Se toimii automaattisesti lämpötila-anturin kanssa asetetun annoksen tai manuaalisessa tilassa, toimittamalla aromit painiketta asennettu Turkin kylvyssä.

Helo Company - yksi maailman johtavista tuotannon ja tarjonnan sertifioitu (ISO 9001, ISO 14001), materiaalien ja laitteiden saunat,

Venäläinen kylpylä, turkkilainen sauna (hammam), yksi edelläkävijöistä saunassa suuntaan - perustettiin vuonna kahdennenkymmenennen vuosisadan vuonna 1919, sillä on useita tehtaita Yhdysvalloissa, Suomessa, Saksassa.

HELO höyrystimien yhtiöltä jatkuvasti parannettu ja nykyaikaistettu, ja on ansainnut luottamuksen maailman.

Höyrystimien on houkutteleva ulkonäkö ja niissä on kaikki modernit ominaisuudet, mukautettu Venäjän sähköverkkoon.

SAWO höyrygeneraattorin (Suomi) - optimaalinen ratkaisu turkkilainen sauna, höyrysauna. Runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, malli on suunniteltu käytettäväksi yksityiskodeissa sekä kaupasta höyrysauna.

Kokoonpano edustama hammams kaikki koot 3-15 kW. Kaikki höyrystimien toteutettu valmiustilassa toiminto, jonka avulla voit tallentaa sähkön kulutuksen ja automaattinen salaojituksen (autopesu).

Toimitus on moderni, kätevä ohjauspaneeli toiminnan toteuttamiseksi (valaistus, ilmanvaihto, aromi).

Höyrygeneraattorit turkkilainen sauna höyrysauna

Hammam höyrygeneraattori uunissa suorittaa rooli venäläinen sauna, niin usein herää kysymys: miten valita höyrygeneraattorin Hammam?

Ensinnäkin, on tarpeen tuottaa höyryä laskettaessa höyrysauna, eli miten teho olisi laite. Tämä luku voidaan laskea kaavalla: tilavuus pari Hamuamin (m3) * (kerroin 1) * (kerroin 2) = teho höyrynkehitin hammams (kW).

Kaavassa 1 suhde ottaa arvon +0,75-,52 ja ilmastoidussa tilassa - varten tuulettamattomien huonetta. Kertoimen 2 on tällöin 1 - parille leikattu akryyli; 1,25 - parille leikattu erityinen paneelit ja laatat (mosaiikki); 1.5 - Jos kaveri betoniseinään koristeltu mosaiikki elementtejä.

Jos on tarvetta höyrystimien ja suuri kapasiteetti, se voi olla tehokas höyrystimien korvaamaan useita ohuita perusteella lopullisen kokonaiskapasiteetti höyrystimen.

Toiseksi kannattaa valita höyryä todistettu eurooppalaisia ​​valmistajia, jotka ovat osoittautuneet hyviksi käytännössä pitkään - Tylo, Helo HSX ja Hariva. Höyrystimien juuri nämä valmistajat tarjoamme vähin kustannuksin. Hinnat höyrystimien iloisesti yllättää!

On myös syytä harkita, että asennus höyryn hammam - ei ole vähäpätöinen tehtävä, on päätös, jonka on otettava huomioon monia tekijöitä ja vivahteita, esimerkiksi mitä pitäisi tehdä sitominen putket höyrystimien asunnossa jne selviytyä että helposti auttaa ammattitaitoinen henkilökunta yhtiön " Akvavektor "

Höyrystimien Hamam Tylo keskuudessa hänen luokkatoverinsa luotettavuudelle, laadukkaita materiaaleja ja osia ovat ensiksi. Suunniteltu laskelmien mukaan tehokkuuden jatkuvaan käyttöön ilman korjausta vain kuntosalit, kuntosaleja, hotelleissa, kylpylä.

Höyrystimien Hamam Tylo ovat:

Korkea turvallisuustaso. Se on rakennettu varoventtiili, auto-lämpötila, joka näin ollen katkaisee sähköisen anturin, jossa on pieni määrä vettä.

pari teho on aina vakio riippumatta laadusta ja vedenkorkeus.

Erityinen uusi piirre stend-by toiminto mahdollistaa taloudellisesti julkisen kylpyammeet.

Ihannetapauksessa suunniteltu ohjauspaneeli mahdollistaa etähallinnan, rajoittamaton lämpötilan valvonta, energiansäästö toiminto ohjaa voimaa, ajastin viikon pitkä ohjelmoinnin toiminto ja akku varmuuskopio.

Helppo puhdistaa suodattimen magneettiventtiilin suorittaa olennaisia ​​toimintoja.

Sijainti höyryä generaattori laitetilassa enää 15m kaverit.

Helppo asentaa höyrygeneraattorin seinään tai lattialle.

Kun pieni virrankulutus on äänetön toiminnassa, antaa ohjatun höyryn tuotannossa valtaa vakiolämpötilassa.

Sisäänrakennettu ohjattu toiminto mahdollistaa automaattinen täyttö ja tyhjennys säiliön vaarantamatta suorituskykyä, jos veden laatu säiliössä heikkenee.

Helppo pääsy elektrodeihin, jotka sijaitsevat alle läpän päälle höyrygeneraattorin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

76 − 66 =