Höyrygeneraattorit silitys

Mitä paremmin höyryä? Making oikea valinta!

Höyrygeneraattorin - laite, joka muuntaa veden höyryksi kuumennetaan 140-160 astetta. Tässä lämpötilassa, se saa ominaisuuksia kuivaa ja täysin riisuttu asioita. Monet kotiäidit, jotka ovat kyllästyneet päivittäin ajanhukkaa klo silityslaudan, päättää ostaa modernin höyrynkehitin. Jos haluat ostaa todella hyötyneet ja auttoi suorittaessaan kansallista maksujärjestelmää, sinun täytyy päättää, mikä on parasta höyryä.

Tyyppinen kotitalouksien höyrystimien

Höyrystimien käytetään monissa inhimillisen toiminnan. Se ei ole vain kodinkoneet, helpottamiseksi kotityöt, mutta myös tehokas laite, joka toimii erilaisissa yrityksissä tuotantoon.

Mitä tulee höyrystimien, joita käytetään jokapäiväisessä elämässä, nämä tyypit voidaan tunnistaa:

Nopeus ja periaatteen höyryn muodostumisen höyrystimien kaikki mallit voidaan jakaa seuraaviin tyyppeihin:

 1. Laite, jossa on kattila. Tämän höyrystimen, vesi keitetään koko näytön, muodostaen pareja. Kattila nämä laitteet ovat yleensä suurikokoisia.
 2. Yksikkö koulutusjärjestelmään instant höyryä. Tällaisessa höyrynkehitin, tietty määrä vettä syöksyy lämmityselementin, jonka jälkeen höyry välittömästi näkyviin. Nämä laitteet on varustettu pienkattiloille.
 3. Höyrystimeen kaksi vesisäiliöt. Varaajasta kylmällä vedellä dozakachivaetsya sitä säännöllisesti kattilaan kuuma ja keitetty. Näin ollen prosessin höyryn muodostumisen on nopeampi.

Jotta voidaan määrittää, mikä höyrynkehitin on parempi, se on tarpeen esittää siihen tarkoitukseen, johon se on hankittu. Jos aiot pysyvään silitys paljon asioita, sinun pitäisi ostaa laitteen, jossa on suuri kattila-asemaan. Höyryntuotantoa kestää jonkin aikaa, mutta lämpötila on korkeampi ja mahdollistaa nopeamman ja saada työ paremmin. Tällainen laite on tarpeen ompelu työpajat, varastoi vaatteita ja kankaita.

Rauta on pieni määrä asioita, ja käytön helppous kotitaloudessa sopivassa höyrystimeen hetkellinen höyryn muodostumisen järjestelmän. Tällainen laite voi alkaa muutaman minuutin kuluttua virran kytkemisen.

Joten, olet päättänyt joka höyrynkehitin sopii parhaiten silitys määrä asioita, joita haluat. Vielä valinnan täytyy harkita joitakin teknisiä parametreja laitteen. Yksi ensimmäisistä ominaisuuksia, jotka kannattaa kiinnittää huomiota on sen voima. Jos se on enemmän kuin 1800 wattia, tämä laite sopii kaikenlaisille kankaille ja on monia ominaisuuksia. Riisuttu materiaali, tällainen laite on paljon nopeampi. Höyrygeneraattorin jopa 1800 wattia ja selviytyy sen tehtävänä on strippaus lähes kaikissa kudoksissa, mutta kaikkein tiheä. Kuitenkin, sen nopeus on pienempi. Päivittäiseen käyttöön on parempi valita höyrystimeen pienellä kapasiteetilla. Tämä säästää rahaa, ja työn laatu kärsii.

Tämä luku voidaan jakaa kolmeen osaan:

 • Jatkuva höyry tuotetaan prosessissa jatkuvan silitystä. Mitä korkeampi pistemäärä, sitä suurempi määrä höyryn suihkun. Parametri on määritetty grammoina, tyypillisesti 80-140 minuuttia kohti.
 • Paine, jossa höyry syötetään kankaan. Ilmoitettu baareissa. Mitä korkeampi paine, sitä voimakkaampi vesihöyrysuihkun saadaan. Toiminto pystysuora silitys tarkoitettu höyryävän verhoja tai kohteita ripustimet, käytettävissä laitteissa voimakas höyryllä.
 • Steam - ominaisuus on suunniteltu nauhat hyvin yli-kuivatut asioita, taittaa jossa on vaikea suoristaa tavallisia prosessin silittää. Tällä hetkellä toiminta höyryn toiminto tarjoillaan määränä 90-360 grammaa per minuutti.

Ei voida sanoa, mikä höyry on hyvä, ja mikä vielä pahempaa, jos ne eroavat toisistaan ​​enintään höyrynpaineen. Se kaikki riippuu siitä tarkoituksesta, jota varten laite on tarkoitettu.

Tilavuus säiliön. painoyksikkö

Tyypillisesti tilavuus höyryn akku on 500 ml 2 litraa. Jos yksi lähestymistapa on tarpeen silittää hyvin suuri määrä asioita, parempi valita suurkontissa. Laite on myös merkittävästi lisääntynyt määrä ja vievät paljon tilaa. Lisäksi höyrygeneraattori on vielä vaikeampi. Jos laite on lahja vanhus, on tuskin tarpeen valita malli, jossa on suuri massiivinen veden varastointia. Että höyry on parempi, riippuu jopa rauta käsitellä. Liikuta kestää melko kauan, ja sen pitäisi olla niin käyttäjäystävällinen.

Vastaaminen kysymykseen siitä, mitä höyrynkehitin on paras, sinun täytyy pitää mielessä materiaali, josta se on tehty pelkästään. Käytetyt materiaalit valmistuksessa anturan, ovat hyvin erilaisia. Yleisimpiä:

 1. Ruostumaton teräs. Tämä pinnoite on vahva ja kestävä, nopeasti lämpenee ja jäähtyy sammuttamisen jälkeen rauta sähköverkosta.
 2. Alumiinia. Tämä materiaali vähentää merkittävästi järjestelmän kustannuksia, mutta se on merkittävä haitta - se on helppo vahingoittaa. Tällainen pinta voi naarmuuntua vahingossa lyömällä terävä painiketta. Höyrygeneraattorin - jotain melko kalliita, ja odotetusta pitkäikäisiä, joten älä kitsastella yksityiskohdista yksilön.
 3. Keramiikka. Se on moderni takki nopeasti puhdistaa tavanomaisella kangas liukuu helposti kankaan yli, taittamatta sitä nopeasti lämpenee ja sitten jäähdyttää. Käytön aikana täytyy olla varovainen, koska keraaminen pohja melko hauras, ja pudotessaan kovalle pinnalle korkeudelta voi halkeilla.
 4. Lasi-keraaminen, Teflon. Nämä materiaalit ovat enemmän kuin toiset, kustannukset, mutta ne eroavat virheetön suoritus. Ne ovat kestäviä, helppokäyttöisiä ja tarjoavat hyvän tuloksen silitystä.

Siten se on höyrynkehitin on parempi ostaa, se riippuu monista parametreista. Tärkeintä - oikein määrittää, mitä tarkoitusta varten laite on ostettu, ja kiinnittää huomiota tekniset että valmistaja edellyttää tiettyä mallia.

 • merkitä
 • osake
 • osake
 • suositella

1.parovaya valua putken ja ei ole säiettä. eli yleensä se on mahdotonta kytkeä vain homutom.No parille kumi (silikoni) letku ei ole liitetty-sulanut.

2. Jos pituus höyryputken >6m- säiliö höyryä alkaa virrata! On käynyt ilmi, ei viemäriputki hitsattu säiliöön, kuten drugih.Ya hän oli hämmästynyt!

3. Ei vapaa pääsy TENam-kerroksessa on purkaa generaattorin

Höyrygeneraattorit silitys

Aika ei kuitenkaan pysähdy, ja markkinoilla kodinkoneiden on yhä kehittyneempiä malleja rautoja lisätoimintoja. Ja käsite "rauta" on menettänyt alkuperäisen merkityksensä.

Yrittää ymmärtää nykyisten mallien Höyrykattiloiden sekä oppia valita oikea malli oman maun mukaan ja tarpeet.

Kotitalouksien höyry vaatteet

kotitalouksien höyry puhdistukseen ja silitys ilman puhdistusaineita kaikkien kankaita ja vaatteita. Tällöin tulos - erinomainen ja prosessi - erittäin helppo ja Se vie hyvin vähän aikaa.

 • moitteetta otglazhivaet tahansa kangas, jossa on tehokas vesihöyrysuihkun;
 • puhdistaa ja poistaa tahrat kudoksen pinnan;
 • poista tahrat matto, kuten tahrat punaviiniä, veri, mehua ja kahvia;
 • puhdistaa laatat ja saniteettituotteet.

Toimintaperiaate: Höyrygeneraattorin tuottaa kuivaa höyryä lämpötilassa 140-160 ° C Sen avulla on mahdollista täysin otglazhivat materiaalia siltä tekstiili- ja poistaa erilaisia ​​likaa vaatteita, mattoja, laatta ja kaakeli.

 • höyrystimet on varustettu erillisellä vedenlämmitin, joka on suunniteltu höyryn;
 • hetkellinen höyrystimeen höyryn muodostamisen toiminto, jossa tietty määrä vettä syötetään punainen-kuuma kuumennuselementit, ja välittömästi kehittää höyryä;
 • höyry ottaa pumppaamalla vettä yhdestä keittimestä kylmällä vedellä muiden, jossa höyry.

Valinta höyrystimien riippuu odotettavissa käyttöolosuhteissa. Tarvittaessa lyhentää puhdistukseen ja silitys prosessi, höyrygeneraattori on sopiva välittömästi muuntaa veden höyryksi. Höyrygeneraattori ovat erittäin kätevä käyttää, koska ei ole tarvetta odottaa kattilan keittämällä. Töihin, voit alkaa muutaman minuutin kuluttua yhteyden.

Kuitenkin kaikkein laadukas höyry generaattorit tuottavat erillisessä kattilassa. Valmistelua käyttöä varten tällaisen laitteen tarpeeksi kauan, mutta tuloksena höyry on korkein lämpötila.

Kuten sanonta kuuluu, joka voide on ainakin yksi mutka matkassa. Esimerkiksi jotkut kuluttajat haluavat käyttää säännöllisesti vanhanaikainen rautaa. Höyrygeneraattorin takia suuri koko, kalleus ja korkeat kustannukset palvelua ei käytä niitä kysyntää.

Arviot omistajilta höyrystimien:

Olen omistaja silittämisen järjestelmän LAURASTAR Prospect Sveitsissä. Uudelleen lukea paljon arvostelua höyrystimien ja Silityskeskus. Kiitos paljon tyttö konsultti, että olen vain varmista, että henkilö on jatkuvasti ompelu, tämä järjestelmä on tarpeen.

Jakaen vaikutelmia järjestelmän. Valitsin malli Magic-S 4. aika vietin yksinkertainen rauta silitys höyry on verrattomasti suurempi. Joissakin kudoksissa sillä oli antaa paperille alle sauma, joten se ei voi tulostaa. Ja tässä pidetään rautaa, katsoin kasvoihin - ei mitään! Mutta jälleen kerran, aika näyttää, voi kankaalla Lucky? Voidaan silittää sisältää painikkeet, kaataa paita napit napit "haudattu" pehmeän alustan ja turvallisesti johtavia hihna, napit sulatetaan ja hihna täysin silittää.

minun Philips GC 8350 3 vuotta. En tiedä, että on olemassa patruuna asteikolla, mutta malli ei ole tukossa. Noin kuukautta myöhemmin, samaan aikaan, kun on kiire ja vain yksi puhdas valkoinen paita, rauta alkaa sylkeä vesicular ruskeaa vaahtoa, joka välittömästi jäätyy beige läiskät kangasta. Ulostulo vain toistuvaa pesua. Varsinkin "get", kun koko silittää paidan, ja vaahto tulee aivan lopussa. Itsepuhdistuva mekanismi tässä mallissa, se on tarpeen kaataa kiehuvaa vettä suoraan kattilaan, kätellä, tämä laite ei ole helppoa, ja kaada kulhoon. Kuukautta myöhemmin - jälleen ongelma mittakaavassa.

Otparivatel hyvin rypyt ja muita väärinkäytöksiä kankaan tehokas höyryn suihkun. Vaikutuksesta korkean lämpötilan höyryä kudoksen kuidut eivät venytä tavalliseen tapaan vaikutuksen alaisena rautaa, ja tulee tilaa vieviä ja joustava. Höyry poistolaite kuumennetaan lämpötilaan 98-99 ° C Tämä ei haittaa kudosten ja eivät muodosta ryppyjä tai kiiltävien kohtien neuleet, villaa, synteettisiä kuituja. Powered höyrylaiva pystyssä. Asiat täydellisesti tasoitetaan. Ei tarvitse käyttää silityslaudan.

Laite jälkeen verkko on käyttövalmis lähes välittömästi. Kiistaton etu höyrystimen mahdollisuus jatkuvaan höyryssä pitkäksi aikaa. Älä myöskään mainita mahdotonta tiiviyttä ja keveys laitteen. Alhainen paino ja läsnäolo kuljetuspyörillä helpottavat siirtää höyrylaiva, mikä on tärkeää, kun työskennellään ostoskeskuksessa tai tuotantohallia.

 • otglazhivaet tahansa jopa kaikkein ryppyinen kankaat edellyttävät erilaista otglazhivaniya lämpötila pystyasennossa;
 • Se poistaa epämiellyttävän hajun asioista aiheutuvien kuljetuksen jälkeen ja varusteet;
 • Se tappaa patogeenisten mikroflooraan, poistaa pölypunkit, puhdistaa verhoilu.

Toimintaperiaate: Märkä Höyrystin tuottaa, jonka lämpötila on 98-99 ° C, joka tasoittaa tahansa kudos ja litistetty kertaiseksi. Vesisäiliöön täytetään tislatulla vedellä. 30-40 sekunnin kuluttua virran kytkemisen verkkoon höyrylaiva on käyttövalmis. Höyry syötetään jatkuvasti paineella, jonka avulla voit nopeasti silittää mitään.

Kommentit foorumeilla omistajilta Vaatteiden Steamer:

Työskentelen pesulat, ja käytämme rautaa Italstream. Haluamme sen keveys, tiiviys ja edullisia. Häntä olkapäälle, vaikka tuotteet paljetteja, helmiä ja muita leikata, koska höyry ei pilata sitä. Useimmiten käyttää höyrylaivan otglazhivaniya verhot ja pastelli liinavaatteet. Se selviytyy hyvin synteettiset kankaat. On kuitenkin myös haittapuolia: haittaa tarjoaa mitä höyrystin toimii yksinomaan tislattua vettä. Lisäksi, se ei ole hyvin riisuttu tuote puuvillakankaiden.

Ja ostin Digitaalinen Steamer. Minulle kerrottiin, että Digital höyrylaivat toisin Suurmestarin on messinkiä tynnyriä. Steamers suurmestari muovista, joten ne nopeasti hajoavat. Käytän vuodessa kaikki tyytyväisiä.

Irons kanssa höyrystimen (silityslauta järjestelmät, höyry asema) yhdistää raudan ja höyrykattilan. Suunniteltu tasoittaa kaikki kudokseen, kuin ulompi vaatteet ja vuodevaatteet. myös Sitä käytetään puhdistaa verhoilu, Poista nukka ja hajut kangaspinnasta.

 • otglazhivaet mihin tahansa kudokseen, vähentämällä silitys aikaa puoli;
 • toiminto "pystysuora pari" avulla otglazhivat vaatteet pystyasennossa ilman silityslaudan;
 • puhdistaa ihon verhoiltuja huonekaluja;
 • Mukana on pehmeä harja aroille tekstiileille ja puhdistus harjalla jäykät harjakset puhdistaa karkea kankaat;
 • ansiosta erityisen suuttimen poistaa hajut verhoilu, puhdistaa vaikeasti taittuu päälle vaatteet.

Toimintaperiaate: Ennen työskentelyä kattila on täynnä vettä. Päälle kytkemisen jälkeen laitteen on odotettava 5-10 minuuttia verkkoon. Tänä aikana, syntyy paine kattilan, joka mahdollistaa tarjota jatkuvasti höyryn nopeudella 70 g / min. Höyryn vaikutuksen alaisena, kuten paine tunkeutuu kudokseen ja poistaa useimmat nerazglazhivaemye taittuu kankaan.

Arvostelut Iron höyrystimien omistajat:

Olen erittäin tyytyväinen höyrygeneraattori Tefal. Todella tuntea ero verrattuna perinteisiin rautaa. Parit voimakas isku ja paremmin ja paljon nopeammin siihen, sekä prosessia miellyttävämpää ja helpompaa.

ostettu ruskea kanssa höyrystimen. Valitse erityisesti ole tarpeen, sillä kun ihminen näki kuinka paljon näitä kustannuksia. Hänen silmät laajenivat (huolimatta siitä, että yleensä vastaa hiljaa), mutta en anna periksi seurauksena törmännyt tähän ruskea, joka oli kalliimpaa. Ei ole ollut aikaa vielä kokeilla, meidän on myös opetusta internetin kaivaa ... En tekniikka Braun suhteen, mutta jonain päivänä siellä oli tapaus - ostanut viallisen rautaa, ja näyttää siltä, ​​että kaikki tämä malli vika (vesi vuotaa), yksi nainen valitti, että hänellä oli sama ongelma on sama rauta. Totta sen sijaan osti ruskea taas kallista, se toimii hyvin.

Mitä mieluummin ja miten valita oikea malli?

Tietenkin, kotikäyttöön sopivin höyrylaiva. Hänellä on etuja verrattuna höyrynkehittimen ja raudan kanssa höyrynkehitin.

 1. Toipumisaikaa prosessoida otglazhivaniya höyrystin on 45 sekuntia; Höyrystimeen höyrynkehitin ja rauta on käyttövalmis vasta 10 minuutin kuluttua;
 2. Nopeus höyry on paljon suurempi kuin käytettäessä höyrystimen ja rautaa höyrynkehittimen;
 3. Otparivatel selviytymään vaikeasti saavutettaviin paikkoihin ja valmiit tuotteet;
 4. Lopuksi, höyrystin on varustettu valokynä höyryn syöttämiseksi että lisää merkittävästi ajan jatkuvan toiminnan.
 5. Lisäksi höyrystin useita kertaa halvempaa kuin höyrynkehittimen ja raudan kanssa höyrystimen.
 6. Vaatteiden höyrylaivan painaa vähemmän ja on helppo siirtää tarvittaessa.

Ja käytät höyrystimien kotona tai töissä? Jaa kokemus meille!

Lähetetty Elokuun 8. päivänä 2012 Filed under: sisäpolitiikkaan

Olen tyttöystävä on erittäin kehui höyrylaivan Philips -Purple. Hänen höyryä korkeintaan sanoo oli täysin hyödytön asia, mutta höyrylaiva luokka!

Höyrygeneraattorin eivät ymmärrä kuka tarvitsee, ehkä ostoksilla. höyrylaiva on super asia nuoren äidin! Vaan rauta ei myöskään unohda))) strippari tehdä tarvittavat taitokset housut ja vorotnichek miten silittämättöminä

Minulla on äidin Shop, Super höyryä asia ja poistaa paikkoja ja silottaa täydellisesti. Mutta hän on kova kurssi ja kotiin tällainen epämiellyttävä!

Minulle annettiin Phillips 6000-super juttu! erittäin kätevää! En halua käyttää kaikkia rauta))) höyryksi -rubashki aviomies, kaikki roikkuu ripustimet, verhot, peitot, vuodevaatteet), mutta minusta tuntuu, että olennaista on vain kaikille, joilla on lapsia. Isen kaikilla ei tarvitse höyryä läpikotaisin!

Mitä hölynpölyä kirjoitat että raudan ja höyrygeneraattorin sopii suurimmista kaupoista tai ostoksia. Ja te tiedätte, että myymälöissä ei voi silittää asioita? Se on vain enemmän kotikäyttöön ja helppo säilyttää höyrylaiva.

Olen kaunis höyrysilitysrauta Vitesse VS-685, tehokas, ja se voi toimia pystysuorassa asennossa, strippaus ja tasoitus bang, ja hienoja kankaita, ja tiheä. varsinkin kuin höyrysuihkaustoimintoa

Phillips osti höyrylaiva violetti. Rikoin 2nd päivä (täysi säiliö vettä, vilkkuvat edelleen "kaada vettä" ilmaisin). Olen luovutettiin takaisin varastoon. Hintaan 15000, voisi toimia julisti 2 vuoden takuun.

Olen myös Vitesse 526, rauta on erinomainen, tasoittaa hieno, liukuu täydellisesti kankaan yli. Luotettavia. Laadullinen.

Pidin eniten on se, että on olemassa pystysuora Höyrytoimintoa voimakas höyryllä!

Mieheni osti höyrysilitysrauta malli Zauber ekologisen 250, hänelle olin Philipsin höyrysilitysrauta. Sauber otglazhivaet hyvin ja jatkuvasti toimittaa höyryä 100 ml per minuutti - muutama todella paljon, meidän on pidettävä ikkuna auki, jos on paljon silitystä soitetaan.

Käytän äskettäin, Philips. Laatu silittää kohteita on paljon suurempi kuin raudalla ja silitys aika vähenee noin puoli. Vain minun ongelmia puhdistukseen, jossa dekalkulyatsiey eli. Pesuaineet huuhtelu pelkällä vesisäiliö (joka on aika outoa, miten jotkut aavistustakaan mitä auttaa vedeltä asteikko). Puhdistin vain kerran 5, ja tällä kertaa täysin ole puhdistettu ja näin ollen ei toimi. Tämä tietenkin valtava miinus, jos näin voi sanoa, koska rauta voidaan tarvita varsin pikaisesti. Nyt minulla on lapsi lomalla meni kouluun ei yllään valkoinen paita. Ja nyt kiireesti ostaa jotain silitystä. Luultavasti ostaa höyrygeneraattorin, mutta toisesta yhtiö (- esitetään). Palvelu Philips I - tai jalka jälkeen he antoivat minulle television korjattavaksi. Yleensä neuvot - valittaessa höyryn kiinnittää huomiota puhdistusta.

Mielestäni tässä epäoikeudenmukaisesti unohdettu italialaisen MIE höyryä!

Erityisesti MIE Stiro Pro 200 - paras on kotimarkkinoilla, olen henkilökohtaisesti valinnut kuukaudessa

Aivan äskettäin ostanut höyrystimien Thermostar eikä ole todellakaan ehtinyt kokeilla, mutta vaikutelmat oikeudenkäynti lähestyy erittäin positiivinen - pystyivät hangata levy kaukaisissa paikoissa vain puoli tuntia, ja tavanomaisten laitteiden kanssa ja pölyhuiska voisi olla kiireinen ja puoli, ja kaikki ole puhtaat. Varsinkin kahvat levyt olivat ongelmat - he vain rag "ei ota" ja Termostar selviytyi ilman ongelmia, se miellyttää) otti toisen kylpyhuoneen ja wc - ja tässäkin höyrynkehittimen esiintyi täydellisesti. Mikä on kaikkein kuten - se on todella paljon helpompi puhdistaa, pisteitä, jotka näkyvät neottiraemymi, höyrytyksen jälkeen mennä kerran tai kahdesti! Hyvä asia yleensä)

MIE Stiro Pro 200 ei ole paras! On malleina viisi kertaa enemmän. Mutta aivan kunnollinen, olisin samaa mieltä sen hinta)

Osti esittelystä höyrystimien Thermostar- Hienoa! Osti puhdistukseen liikkeensä on pienentyneiden uborschitsu.Ochen tyytyväinen tuotteeseen ja tulokset puhdistusta.

Käytän tätä höyrypuhdistinta muutaman viikon. Täytyy sanoa, että laatu ja rahaa, jonka hän oli ostanut - ottelussa. Rehellisesti, aluksi epäröin, mutta alettuaan puhdistaa - rauhoittui heti. Työn laatu - fly. Väliset liitokset laattojen pestyt upea näkymä kylpyhuoneen muutti välittömästi ja hän tuli, koska olemme juuri remontoitu!

Olen höyrylaiva kotiin. Olen erittäin tyytyväinen siihen, miten se toimii, mitään ongelmaa vaatteita ja silitys verhot sielläkin. Mikään niistä ei nyt eikä koskaan ostaa mitään rautaa. Kehotan kaikkia - ostaa höyrylaiva. Ei vain käsin, mutta tällainen letku ja vesisäiliöön enemmän, on vähintään 3 litraa.

Höyrygeneraattorin Thermostar - korvaamaton ystävä jokaisen kotiäiti. Nyt ulos ja silitti mielihyvää. Aviomies antoi minulle syntymän minun kaksoset kaunottaret. Vaipat, liivit, vaatteet, vuodevaatteet ja -Erinomainen otglazhivaet muutamassa minuutissa. Jopa lasten vaatteita, joissa uusi myymälä toi, ei enää tarvitse pestä, höyry rauta ja kaikki.

En voi ylpeillä höyrystimen fyysisesti Thermostar. Rauta-toiminto saavutetaan minun käsitöitä - riisuttu neulemekkojen suoraan mannekiini. Hyvä uutinen ja silitysmahdollisuus telineeseen, ja kaikki tämä ilman ponnistuksia. Höyrygeneraattori on niin helppokäyttöinen, että ei aiheuta epäluottamusta ja pelkoa vanhusten. Äitini hoitaa sitä ilman ongelmia.

Voi, tytöt, se on uskomatonta! Aviomies antoi Thermostar höyrynkehittimen DR ja elämäni on muuttunut. Niin nopeasti En ole koskaan silittää ja puhdas, ja mikä tärkeintä tällaisia ​​ilo. Koko perhe on hänen hyväkseen. Laatu on erinomainen, ja niin yksinkertainen. Aion nyt mennä ylistää miehensä, kiitos kysymästä.

Olemme äskettäin ostanut höyrystimien Quasar, joten älä Narada. aikaa puhdistukseen laskenut ajoittain - kulki koko laatat - kimaltelee, nokea ja rasvaa uunista ja mikroaaltouuni - edessä liukenee. löytyy Internetistä elokuvan puhdistus auton sisätilojen ja moottorin, päätimme kokeilla - kaikki tyhjennetty. Silitys ollenkaan ilo - saada ripustin, kävelin höyrystimien ja valmiina pukeutua ja mennä) arvion Höyrypuhdistuslaitteet kvasaari lukea hyvin erilaisia, mutta hän ei ole vielä razacharovalas

Ostopäätökseen höyrystimeen pitkään kypsynyt päähäni. Tietenkin se oli erittäin houkuttelevaa ostaa yksikkö, joka selviytymään silitys ja puhdistus matot tai laatat. Valintansa markkinoilla nyt on melko suuri, ja luettuani monia myönteisiä arvioita, lopetin sen Philips. Tietenkin, kuinka monta ihmistä on monia mielipiteitä, mutta muutaman päivän tuska kysyä, mitä tarkalleen aiheutti iloksi? Parit jotenkin ei pysyvää. Odottamaton pysähdys Hänen mukaansa, sihinää ja turvotusta asti kirjoittanut uuden aallon höyryä. Ja viikon kuluttua käytön se alkoi virrata lainkaan. Kyllä, ja koko rakenne oli epämukavaa minulle. Yleensä huolimatta rahoista, päätettiin korvata tämän laitteen. Päätin enää luottaa itseensä ja hakea apua ohjaaja.

Useiden ehdotettujen mallien Valitsin höyrystimien jeanselit VTO Basic. Eikä kerran sen jälkeen, joka ei katunut. Hän selviytyy tehtävänsä! Rauta tuli helpompaa ja nopeampaa. Hän otglazhivaet minkäänlaista kudosta. Sillä koko ajan käytän tahansa asiaa ei pilata tätä laitetta. Rauta itsessään on hyvin kevyt, käsi ei väsy. Yhtä täyttöä vesisäiliö tarjoaa silitys aika paljon asioita ei tarvitse jatkuvasti lisätä.

Luin höyrystimien me Phillips, ongelmat mittakaava kaksi vuotta koskaan bylo.Prosto tarvitse ostaa pullotettua vettä. ja kaikki on hyvin.

Kuten höyrygeneraattorin Haluan puhua hyvin, tai brag)) Valitsin sama parogen, jossa vesi kaadetaan ei muovinen säiliö, ja kun kattilassa, se kuumennetaan pitkän aikaa, kyllä. Mutta tehokas ja pitkä riisuttu ja otglazhivaet kaikenlaisia ​​kankaita ja jopa useita kerroksia, ja kertoa tarkalleen - tämä juttu rautaa eikä vieressäni, jopa niin, että liian parogenom, mutta kotiin (olen puoliksi malli Mia Steere 1100 jos olet kiinnostunut, tietenkin alunperin silmäillen Lelit, mutta lopulta valitsi tämän mallin). Ja temppu on, että höyry höyrygeneraattori vakion, painetaan nappia ja höyry menossa ja tulossa, kotitalouden ei ole, on höyryä, ystäväni kotitalous rauta höyrygeneraattorin, joten vertasimme.

Olen parogen Braun 5043. käytän noin puoli vuotta. Olen erittäin tyytyväinen. voimakas ja erittäin hyvä aivohalvauksia. toinen ei käytä, eivätkä halua. Yleensä kaikki tyytyväisiä

Antaisin tämän neuvon kaikille, jotka kohdanneet tähän kysymykseen: jos silitys perhe on pieni ja pieni perhe, voit tehdä yksinkertaisen rauta hyvälaatuisia, mutta jos iso perhe, varsinkin jos on pieniä lapsia (kuten olen kolme), ja aviomies - toimistotyöntekijä, vastaus on yksinkertainen-höyrynkehitin. Meidän perhe, mieheni on ollut valita mitään laitteita kotiin, joten hän valitsi minut, ja ammatillinen rauta höyrygeneraattorin MIE Stiro PRO 300. Tämä malli mahdollistaa höyryn ja rautaa, ja samaan aikaan, mikä on erittäin kätevä, ja nyt jopa lakanat aivohalvaus, jota hän ei ollut koskaan tehnyt Myönnän rehellisesti. Teflon kärki voit rauta asioita herkkä kankaat, kaikki minun mekkoja bluzochki ja nyt näyttää siistimmän ja jopa näyttää hankkinut pienen määrän. Joten johtopäätös on sama: jos haluat silittää hieman - ottaa rauta, paljon - raudan kanssa höyrynkehitin, ja millaisia ​​vaihtoehtoja kaikille.

Missä korjata Silityskeskukset

Juuri ajoissa rikoin rautaa. Minun täytyy työskennellä tiukka pukukoodi niin ryntäsi Avito ja löysi uuden höyrygeneraattorin Karcher. Nyt aikaa kokata vaatteita edes aamulla. Silittää pitkä ja niin illalla tai puoli päivää tappaminen valmistautua vaatteita tulevaa käyttöä varten viikossa, ja höyry helpompaa

Yhteensä verkossa 2168 artikkeleita.

Lopuksi tuli kauan odotettu päivä, kun lopetat.

Raskauden aikana ei ole vain ulkonäköä ja makua naisia.

On mahdotonta yliarvioida merkitys asianmukaisen suun terveydenhoitoa.

Jokainen vanhempi uskoo vahvasti, että myös hänen lapsen tarkasti.

Kuka ei haluaisi työskennellä televisiossa? Luultavasti jokainen.

Iron höyryllä generaattori - miten valita kodin ominaisuuksista, kuvauksesta, brändi ja hinta

Vuodesta toiseen elämän nykyihmisen on yhä helpompaa, varsinkin kun se tulee arkeen. Laitevalmistajat kotiin jatkuvasti tuottaa innovatiivisia laitteita, jotka tulla todellinen läpimurto markkinoilla. Yksi niistä on rauta höyrynkehitin, jolla silitys vaatteita, onko alempi tai ylempi vaate, yksinkertaistuu huomattavasti - alusvaatteet hänen näyttävät aina siisti. Hyllyiltä kaupoista kodinkoneet, rauta on suhteellisen uutta, mutta se on jo tullut suosittu ja kysynnän.

Mikä on rauta höyrygeneraattori

Rauta-höyrygeneraattorin talon verrattuna tavanomaiseen laitteeseen on tuottava ja toiminnallinen kodin silitysvälineet pysty- silitystä. Suunnittelu Tällaisen laitteen avulla saadaan aikaan vesisäiliö, jossa tulenkestävän seistä. Tämän rauta voidaan silittää keskeytyksettä lämmitykseen kankaan minkä tahansa koostumuksen. Höyrygeneraattorin ei ole täysin integroitu, kuten se on liitetty laitteeseen, jonka avulla sähköjohtojen ja paroprovodyaschih.

Höyrygeneraattorin rautaa talon pystyy yksinkertaistamaan silitys, mikä säästää aikaa ja voimaa käyttäjä. Säiliön mahtuu enemmän vettä kuin rakennetusta normaaliin rautaa, niin että kun suuri määrä vaatteita ei tarvitse jatkuvasti lisätä vettä. Tällainen laite on varustettu mahdollisuus pystysuoran strippaus kudosta. Suhteellisen alhainen pohjan lämpötila vähentää tulipalon, jos laite unohtaa sammuttaa. Joissakin malleissa voidaan sammuttaa itsenäisesti, onko aikaa liikkumatta.

Osalta toimintaperiaate, vesi kuumennetaan kattilassa yksikkö, muuntaa sen höyryä, jota syötetään erityisen letku ainoa. Seurauksena, rauta vaikuttaa kankaan tappi voimakas höyryä. Yleensä se on hyvin silitysrauta liinavaatteita pellava tai puuvilla, pimennysverhot, paitoja ja haalarit brutto kudos, ja suuria määriä.

Ennen ostamista, huomaa, että silitysrauta ja sisäänrakennettu höyrynkehitin maksaisi enemmän kuin tavanomaista ja siten monia malleja ei ole kovin kätevää tuulelle ja tallentaa sähköisesti. Lisäksi höyrynkehittimen yksikkö usein on puhdistettava mittakaavassa, ja laite ei ole sopiva kuivata märkä asia. Jos et ole hämmentynyt, sitten lukea käyttöehtoja laitetta höyrygeneraattorin:

 • Käytä rauta varovasti, estäen sen pudota.
 • Töiden jälkeen päättyy, ei kiire kääri soittimesi ja piilottaa - odota sen jäähtyä kunnolla.
 • Energian säästämiseksi silitä ensimmäisistä asioista, jotka vaativat matalia lämpötiloja.
 • Liukuva laite kankaalla, yritä liikuttaa samaan suuntaan.
 • Aivohalvaus asioita synteettisiä, joka ei kestä korkeita lämpötiloja, käyttää termostaatti ja silittää ne paremmin märässä muodossa.
 • Kaada astiaan ylimääräisen veden ei ole tarpeen, koska olisi tilaa höyryn muodostumisen.
 • Täytä vettä kattilassa raudan, kun valo sammuu "Höyry".

Valmistajat tarjoavat kattavan valikoiman laadukkaita ja luotettavia laitteita. Joiden joukossa on sekä kotimaisia ​​ja ammatillinen laitteiden tehokas höyrynkehitin. Kattaa pohja on tyyppiä Metallikeraamisen tai ruostumattomasta teräksestä, joka on erilainen naarmuuntumiskestävyyttä ja hyvä kestävyys. Tilaa silitys tekniikka kaikille kankaita pystyhöyrytys toiminnolla pystyt tahansa kaupunki maassa, on se Moskovassa, Pietarissa, jne Tunnettujen valmistajien kuten rautoja Philips, Tefal, Bosch ym.

Jos haluat ostaa höyrysilitysrauta verkkokaupassa toimitus postitse, aloita etsintä tunnetun tuotteen hollantilainen Philips. Tässä tapauksessa, huomaa, että kuva sivuilla ei aina vastaa todellisuutta. Laite on tehokas höyrynkehitin, jossa on pystysuora viiva strippaamalla höyryllä 500 g / min, on:

 • Mallin nimi: Philips GC &650;
 • hinta: 24400 s.;
 • ominaisuudet: teho - 2400 W, höyryn paine 7,5 bar, letkun pituus - 2 metriä, johto - 1,8 m, säiliö - 1800 ml, mitat - 23,3h28,5h45,3 cm, paino - 5,1 kg ;
 • ammattilaiset: automaattinen säätö lämpöhuolto- saatavuus suojaa mittakaavassa;
 • Miinukset: kustannukset, puute suihkutustoiminnon.

Iron integroitu höyrynkehitin Philips GC 7703/20 - demokraattisempaa arvo vastaavalla ilman vähemmän virtaa. Pohja SteamGlide keramiikasta. Pystyhöyrytys strippaus tässä laitteessa on 200 g / min:

 • Mallin nimi: Philips GC 7703/20;
 • hinta: 9740 s.;
 • ominaisuudet: teho - 2400 W, mahdollisesti höyrynpaine 5 bar, johto pituus - 1,6 m, säiliön tilavuus on 2200 ml;
 • Plussat: kattilakivenestoaine, on suhteellisen halpaa;
 • Haittoja: Ei automaattinen katkaisu, ei ole spray toiminto.

Irons varustettu höyrynkehitin, eri tehonsyöttökyvyn säiliön höyry letkun pituus ja muut yhtä tärkeät ominaisuudet vaikuttavat lopulliseen hintaan. Jos olet kiinnostunut ostamaan laitteen kotitalouden höyrynkehitin on hyvä virtalähde pari, sitten kiinnittää huomiota laite Tefal:

 • Mallin nimi: Tefal GV&071;
 • hinta: 23999 s.;
 • ominaisuudet: teho - 2400 W, tarjonta jopa 120 g / min, kolonnin pituus - 1,8 m, vesisäiliö vmeschaet1600 ml, höyrynpaine ei ole enempää kuin 7,5 bar;
 • Plussat: kattilakivenestoaine, itsepuhdistuvat, automaattinen säätö höyryä, johtokeräin;
 • Miinukset: pieni tankki, ei suihkutustoiminnon, kustannukset.

Toisessa suoritusmuodossa Tefalin pystysuora strippaus. Pohja on laitteen Durillium, lisää:

 • Mallin nimi: Tefal GV7761;
 • hinta: 12999 s.;
 • ominaisuudet: teho - 2400 W, höyrynpaine on enintään 6,2 bar, syötetään korkeintaan 120 g / min, letkun ja kaapeli - 1,7 m, tilavuus säiliön - 1700 ml, paino - 5,4 kg;
 • edut: suojaa mittakaavassa, itsepuhdistuva, automaattinen sammutus;
 • Miinukset: ei Splash toimintoa.

Saatavilla markkinoilla erilaisia ​​rautoja, varustettu höyrynkehitin monia ammatillisia silitys laitteiden voimakas höyryllä. Tällaiset laitteet pystyvät selviytymään työmäärän, ne on varustettu erilaisia ​​lisätoimintoja. Kustannusten rauta ammattikäyttöön silitystä paljon kalliimpaa kuin perinteinen malli. Jos päätät kokeilla ensiasunnon version, sitten katsoa Boschin yksikön ulkopohjat ovat CeraniumGlisséePro:

 • Mallin nimi: Bosch TDS 6010;
 • hinta: 12480 s.;
 • ominaisuudet: teho - 2400 W, höyrynpaine ei ylitä 5,5 baaria, tarjonta jopa 120 g / min, lasketaan na1500 ml kapasiteetti, on funktio i-Temp, käyttövalmis 2 minuutin kuluttua;
 • ansioita: Suoja skaalaus, itsepuhdistuva, automaattinen sammutus 30 sekunnin kuluttua vaaka-asennossa;
 • haittoja: ei spray toiminto, pieneen tilavuuteen.

Iron höyrygeneraattorin Silter on varustettu sisäänrakennetulla painemittari ja höyryn säädin. Vesi laite lämpenee vain 8 minuuttia. Sen kuivaa höyryä generaattori, joka kykenee tuottamaan jatkuvan höyryn 90 minuuttia, sitten se on välttämätöntä valmistaa dozalivku vettä. Seistä rauta on valmistettu kuumuutta kestävästä materiaalista:

 • Mallin nimi: Silter Super mini Gazzella 2020 / PD;
 • hinta: 15490 s.;
 • Tekniset tiedot: Teho - 800 W, kattilan - 1000 W, höyryn paine - 2,5 bar, kattilan kapasiteettia - 1 L, paino - 6 kg;
 • ansioita: 4, suoja ylikuumenemiselta höyrygeneraattorin kytkeytyy automaattisesti pois päältä, koska alhainen veden;
 • Miinukset: on kalliimpaa kollegansa, pieni määrä.

Ostaa rautaa ja muita laitteita kokeilla suurissa myymälöissä, koska Tämä lisää merkittävästi mahdollisuuksia saada osakkeen tai myydä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden ostaa oikea tuote hyvän alennuksen. Mielenkiintoinen hankinta tekniikka saattaa tulla Italian kokoonpano Lelit PS 25. Se on varustettu höyrynkehitin ja kaikki perusominaisuudet, jotka helpottavat ja nopeuttavat prosessia silittämällä vaatteita ja liinavaatteet. Moderni ja kompakti laite on sisäinen venttiili ja luotettava sähkövastukset:

 • Mallin nimi: Lelit PS 25;
 • hinta: 32275 s.;
 • ominaisuudet: teho - 1800 W, paino - 7,4 kg, jatkuva toiminta-aika - 65 minuuttia, säiliön tilavuus - 2500 ml, höyrynpaine 5 bar, johto pituus - 1 m, letku - 1,8 m, paino - 7, 4 kg;
 • edut: hyvä tilavuus, kattila, jossa on erityinen suojaava pinnoite, joka ei muodosta kalkkikarstan;
 • Miinukset: korkeat kustannukset, ettei auto-off-järjestelmä.

Myynnissä löytyy kymmeniä eri malleja silitys laitteiden kanssa höyrynkehitin, joista yksi on malli brändin Braun. Laite on erinomainen teho jatkuvasti höyryinjektiolla 120 g / min. ja ainoa tehty 3D Exolar. Lisätietoja laitteen ominaisuudet:

 • Mallin nimi: Braun 3042 WH;
 • hinta: 15011 s.;
 • ominaisuudet: teho - 2400 W, paine 5,5 bar höyrykattilan on suunniteltu 2000 ml, höyry - 330 g / min, on ECO-tila ;.
 • ammattilaiset: tilavuus kattilan, automaattinen säätö höyryä, kattilakivenestoaine, automaattinen sammutus;
 • haittoja: ei spray toiminto.

Kotimaan silitys laite, jonka pohja on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja hyvä kyky höyrynkehittimen MIE Bravissimo - se on luotettava tekniikka kohtuuhintaan. Oranssi ja musta design mikä erottaa laitteen suunnittelu, joten se omaperäisempi. On totta, että laitteessa ei ole useita tärkeitä tehtäviä:

 • Mallin nimi: MIE Bravissimo;
 • hinta: 12500 s.;
 • ominaisuudet: teho - 2200 W, maksimi höyryn paine 5,5 bar, jatkuvaa tarjontaa jopa 150 g / min, kattilan vesi - 1100 ml.
 • ammattilaiset: hinta, on pari säädön automaattisessa tilassa, suojaa mittakaavassa;
 • haittoja: ei spray toiminto, höyryn puhallus, automaattinen sammutus.

Malli Metalnova Vapor 2600 italialaiselta yhtiöllä on erinomaisia ​​ominaisuuksia, jonka avulla erinomaisia ​​tuloksia silitystä. Kanssa höyrygeneraattorin käsitellä jopa aloittelija, niin laite on varustettu tarvittavat ohjausparametrit. Se otglazhivaet monimutkaisetkin materiaaleja kuten sametti ja villa:

 • Mallin nimi: Metalnova Vapor 2600;
 • hinta: 18690 s.;
 • ominaisuudet: teho - 1950 W, höyryn paine jopa 3 bar, kattilan tilavuus - 1,5 l;
 • ammattilaiset: on funktio pystysuoran silitystä;
 • Miinukset: kallista kustannukset.

Oikeat ja hyvin valittu laite on välttämätön jokaiseen kotiin. Tällainen laite on oltava korkea turvallisuustaso, ja tämä koskee herkkä silitys, mutta myös automaattisesti sammuttaa laitteen jos unohdat sammuttaa. Valinta rautaa höyrystimen on suositeltavaa suorittaa kriteerien mukaisesti alla:

 • Tilavuus kattilan ei saisi olla pienempi kuin 900 ml.
 • Paine höyry- täytyy ylittää arvon 3 bar.
 • Varmista, että laitteet on helppo puhdistaa mittakaavassa.
 • Se on hyvä, jos valittu laite on funktio höyryn lämpötilan säätö ja automaattinen sulkulaitteella.
 • Otettava huomioon myös se, että ohuempi ainoa tekniikka, sitä helpompi voit selvitä niistä.

Arviot

Ostin Tefalin GV6732 Iron höyrystimen ja automaattinen katkaisu ominaisuus 13000 ruplaa. Hyvä teho 2200 W, ainoa ja kermet, suhteellisen pieni paino on 4,25 kg, mahdollisuus pystysuoran strippaus. Suunnittelu yleensä hyvä. On paikka Winding kaapelit ja letkut. Kuitenkin, höyryä liian hitaasti.

Kaikkien silitysrauta eniten kiinnostunut Philips GC 9650 kanssa päällepuhalluksen höyryn 500 g / min. ja kattilan 1800 ml. Totean automaattinen sammutus ja puhdistus vaahdon. Aivohalvauksia täydellisesti ja vaivattomasti, lämpötilan säätö tapahtuu automaattisesti. Kotelossa ei ole yhtä luotettava kuin haluaisimme, ja kannattaa vähän kallis.

Alexander, 35 vuotias

Valitsemalla silitys laite höyrynkehittimellä on valinnut Bosch TDS 373 118 s eduista korosta suuri teho, höyry- ja jolla suuttimia herkkä kudoksia ainoan CeraniumGlissée, kohtuullisin kustannuksin. kattilan teho on suhteellisen pieni - 1400 ml. Lisäksi, ei ole automaattinen säätö höyryä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 1 = 4