höyrykostuttimien

Miten valita höyrykostuttimen: arvioita ja suosituksia

Höyrykostutin - suuret sähkölaitteesta, joka on suotuisia vaikutuksia ihmisten terveyteen. Opetella valita laitteen, mitä etuja ja haittoja, sekä arvioita siitä, katso alla.

Höyrykostutin vanhempien pitäisi ostaa, jos:

 1. Lapsi ei nuku hyvin.
 2. vauvan ihon kuivana ja hilseilevä.
 3. Lapsi on usein sairas jo pitkään.
 4. Lapsi väsyy helposti kotona.

Jos jokin näistä laitteista on, sinun murusia tarvitsevat tämän laitteen syynä edellä mainituista tilanteista voi olla kuivaa ilmaa. Tosiasia on, että jos lapsi on aina ylikuivattua väliaineessa, ympäröivän kaasun seos (pääosin typpi- ja happi) imee kosteutta lapsen kehon: ihon, hiusten, hengityselimiä, ja siten - ylikuivaamisen limakalvojen. Ja sen seurauksena - hengenahdistus, muodostuminen sakkaa on nenä, huono suojan viruksia, alhainen immuniteetti, jne Siksi kuiva ilma - .. Se on todellinen katastrofi, jolla selviytyä. Ja tehokkain tapa käsitellä niitä on ostaa laite, kuten höyrykostutin.

Mikä kosteuden tulee olla huoneessa?

Jotta henkilö huoneessa kosteuspitoisuuden pitäisi olla välillä 50-70%. Kasveista, jotka ne kasvoivat hyvin ja ei haalistu, - 55-75%. Huonekalujen, lattiat ja soittimia mahdollista - 40-60%.

Vertailun, talvella, kun lämmitys on päällä, taso kosteus rakennuksessa ei ylitä 20% ja sen pitäisi olla 2 tai jopa 3 kertaa enemmän. Joten älä laita pois ostamassa tällaista haluttua tuotetta, kuten höyrykostutin. Ja kuinka suuri määrä laitteita valita oikea, keskustellaan edelleen.

 1. Laite kylmää ilmaa höyryllä. Se toimii seuraavasti: erityinen puhallin, joka sijaitsee laitteen sisällä, vesi kiertää verkon läpi, jotka ovat pöly ja erilaisia ​​bakteereja, ja puhdistetaan kostutetussa huoneessa ilma virtaa.
 2. Laite kuumalla höyryllä. Se toimii samalla periaatteella kuin kylmä ilmankostutin, mutta on lisäksi lämmityselementti. Ja lopuksi huoneilmassa ei ole vain puhdasta, vaan myös lämmin.

Edut ja haitat kylmän Höyrykostuttimen

Edut Tämän laitteen ovat seuraavat:

- Se kuluttaa vähän virtaa;

- on säädettävä tarvitaan prosenttia kosteutta, ja melu;

- Se voidaan sijoittaa mihin tahansa lapsen huoneeseen, riippumatta lapsen iästä.

- Ilman lämpötilan lasku (vaikkakin merkityksetön, mutta se on), koska lähetetyn kylmä höyryn;

- tällaisen laitteen täysin kosteuttaa huoneeseen, mutta huono poistaa sen bakteereita.

Edut ja haitat kostuttimen kuumalla höyryllä

- alhainen hinta verrattuna ultraääni- tai ionisoivan laite;

- se voidaan tallentaa johtuen siitä, että se ei tarvitse ostaa ylimääräisiä suodattimia;

- tarpeeksi nopeasti kosteuttavat huoneilmaa;

- paria täydellisesti eliminoi bakteereita.

Tällaisen laitteen huonot puolet:

- on olemassa mahdollisuus, polttavan kuumaa höyryä, joten sinun täytyy laittaa se lasten ulottumattomissa

- Ei säätöä toiminta annoksella kosteusprosentin, joten on mahdollista kostutettua huone - tässä tapauksessa on tarpeen valvoa laitteen toiminta;

- johtuu siitä, että kuuma höyry tulee huoneeseen, ilman lämpötila nousee, tämä on erityisen huono kesällä, kun, ja niin kuuma.

Miten valita: ultraääni- tai höyryä?

Tähän mennessä valinta kostutus laitteita on valtava, jokaiseen makuun ja budjettiin. Mutta suosituin on kahdenlaisia: höyry ja ultraääni ilmankostuttimet. Usein ihmiset eivät tiedä, mitä on parempi ostaa, ja hälventää epäilyjä, kuvaamme edut ja haitat toisen vaihtoehdon (ensimmäinen olemme sanoneet yllä).

- Se toimii hyvin hiljaa, lähes äänettömästi.

- Paljon nopeammin saavuttaa tulos kuin höyrykostutin.

- Se on muita ominaisuuksia, kuten automaattinen sammutus haihduttamalla intensiteetti säädin, anturi suodattimen vaihto.

Miinukset ultraäänilaite:

- alle 4-vuotias (selittyy erityispiirteet rakenteen valon murusia) ei voida käyttää, jos on olemassa lastenhuoneeseen.

- Se on tarpeen muuttaa suodattimia, jotka ovat kalliita.

- Vajoaminen valkoinen plakki esineitä, asioita käytettäessä pelkkää vettä hanasta. Näin ollen, tässä tapauksessa on tarpeen ostaa erityisesti puhdistettu neste.

Nyt kun tietää kaikki edut ja haitat sekä välineet eivät ole kysymys siitä, mitä ilmankostutinta, ultraääni- tai höyryä, valita. Meidän pitäisi edetä taloudelliset edellytykset perheen sekä henkilökohtaisia ​​mieltymyksiä.

Tällainen laite, kuten kostuttimen, palaute on erittäin ristiriitainen. Kannattajat laitteen rajan sen tehokkuutta: ilmassa nopeasti kastuu, hyvinvointia lasten ja aikuisten parani merkittävästi. Tärkeä kriteeri, johon ihmiset kiinnittävät huomiota tähän, kun valitaan oikea laite - sen suunnitteluun. Monenlaisia ​​höyrykostuttimien, erityisesti lapsille: leppäkerttu, koirat, sienet, jne ...

Kielteisiä arvioita on myös olemassa, ja valitettavasti paljon. Ihmiset ovat tyytymättömiä siihen, että:

- haihduttamalla huonekalut usein pysyy valkoisena plakin;

- epämiellyttävä kaatamalla vettä säiliöön;

- meluisa väline toimii;

- kun laite on täydellä teholla tiivistymistä, mikä tapahtuu kannen alla, ja lopuksi kääntyy alle ilmankostutin lammikko;

- Kiinnitä kahva kehon epäluotettavia.

Mutta riippumatta siitä, kuinka monta ihmistä ei ole lueteltu miinuksia, positiivinen vaikutus käytöstä tämän laitteen näkyy kaikille.

Voidetta valitessa huomioitava seuraavat ehdot:

 1. koko huone, jossa laite toimii.
 2. laitteen asetuksista. Pienempi huone, kompaktimpi on olla väline.
 3. melu. Sen pitäisi olla enintään 30 desibeliä.
 4. veden laatu. On suositeltavaa ostaa puhdistettua vettä, joten sinun ei tarvitse kysyttävää saatavuudesta valkoisen plakin huonekaluja.
 5. Sähkönkulutuksesta. Tällaiset laitteet kuluttavat paljon valoa, joten on suositeltavaa valita laitteen, jolla on pienin kulutus.

Höyrykostutin vauvalle, voit valita oikea, jos noudattaa edellä mainittuja ohjeita.

Nyt tiedät miksi on ilmankostutin ja miten se vaikuttaa ihmisen elimistöön, erityisesti lapsiin. Keskustelimme myös siitä, millainen laite (ultraääni- tai höyry) valita itse, joka perustuu taloudellinen toimintakyky ja oman maun.

Onko hyötyä Höyrykostuttimen?

Tarvetta valvoa kosteus asuinalueella, erityisesti lasten huone, yksi melko varmaa. Sivistyneesti kosteuden valvonta on käyttää kotimaisia ​​ilmankostutin. Kysymys on vain valinta tyypin laite. Ottakaamme tarkemmin tämän toteutuksen kuin Höyrykostuttimen

Suhteellinen kosteus on tärkeä rooli ihmisen elämässä

Kosteus olohuoneessa - erittäin tärkeä tekijä meidän elinympäristön. Siitä riippuu paitsi terveyteen, mielialaan, tunne mukavuutta, mutta myös kykyä vastustaa sairaus, joka vaikuttaa hengityselimiä. Kuivatut nasofarynksissa voi olla suora reitti taudinaiheuttajia kehoon.

Erityisen herkkä kosteudelle kehossa lapsen huoneeseen. Jos aikuinen on täysin hyväksyttävää suhteellinen kosteus 40-60%, lapsi kehys on paljon tiukempia.

Suhteellinen kosteus päiväkodissa tai esikoulussa tiloissa missään tapauksessa saisi laskea alle 50 prosentin. Yli 70% kosteuspitoisuus eivät ole tervetulleita.

Optimaalinen kosteus 50-70% lapsille

Varsinkin tyrmistynyt tilanteesta rajoitusten noudattaminen kosteuden maassamme. Se, että vieraat ja terveyttä koskevia vaatimuksia määrätä vain ylärajalla kosteus "huoneen ilmankosteus ei saisi ylittää ...», alaraja kosteuspitoisuus on ulkopuolella normeja huomiota. Tämän seurauksena suhteellinen kosteus kouluissa ja päiväkodeissa lämmitysjakso harvoin nousee yli 30%, ja enemmän - vieläkin alhaisempi. Onko mikään ihme epidemiat hengityselinsairauksien, "leikata" vuosittain kolmanneksesta puoleen luokan tai ryhmän päiväkoti?

Jos muutat asemaa tällaisten rakenteiden kallioperän koulutusjärjestelmän yksin on lähes mahdotonta, teet elämästä helpompaa lapsiaan kotona - on käsissämme. Ja auttaa meitä tässä taloudessa ilmankostutin.

Kaupallisesti saatavilla kostuttimet periaatteeseen toimintamuotoja suutinkooltaan, perinteinen, ultraääni- ja höyryä. Suuttimen tyyppi, spray vettä hienona suihkeena, jota kutsutaan myös "kylmä höyry". Tavanomaisissa kuumailmapuhallin ajetaan huokoisen materiaalin läpi kyllästetty vedellä. Ultraääni kostuttimet vaikuttaa veden ultrakorkean akustisen pulssin, mikä aiheuttaa poisto ilman, että vesi-liete. Veteen, vesi kuumennetaan 60-80 ° lämpötilaan ja aktiivisesti haihtuu kostuttamalla ilmaa.

Kukin näistä tyyppisiä laitteita liittyy omat etunsa ja haittansa, osoituksena palautetta käyttäjiltä, ​​mutta tänään haluan puhua tarkemmin noin höyrykostutin. Minkälainen hyödyt voivat houkutella ostaja Höyrykostuttimen?

Edut ja haitat Höyrykostuttimen

 • Hinta. Höyrykostuttimien ovat keskimääräistä hintaluokkaan. Karkeasti ottaen ne ovat kalliimpia kuin perinteiset, ja halvempaa ultraääni.
 • melu. Täällä höyrykostuttimien jälleen näyttää itsensä keskellä talonpoikia, melua tuottavan yli ultraääni, mutta huomattavasti vähemmän kuin perinteinen. Ainakin, jos melu on täysin mahdollista nukkua.
 • Lisääntynyt höyryn lämpötila. Irrotettavan laitteen höyryn lämpötila on riittävä kuoleman suuri määrä mikro-organismeja. Myös, höyry voi toimia ylimääräisenä lämmönlähde talvella.
 • Alhainen herkkyys veden laatua. Höyrystyminen - helpoin ja luonnollisin tapa ilman kosteuden kyllästämä, joten höyrykostuttimen ei tapahdu monet ongelmat, jotka liittyvät muun tyyppisiä laitteita. Erityisesti höyrykostuttimien on suuttimet, jotka saattavat tukkeutua liasta. Heillä ei ole vaihdettavia suodattimia, ja kuten perinteisissä kostuttimet. Höyrykostuttimien ei tarvitse täytetään uudestaan ​​tislattua vettä, eikä kata seinät, huonekalut Ruukku jättää kerros suolaa raid täytettäessä vettä hanasta. Ja se ei ole pahinta: suola plakin sisällä lapsen nenänielun ei todennäköisesti vaikuta myönteisesti lapsen terveyteen, ja juuri vuoksi lasten terveyttä ja tekeillä yleensä ostaa ilmankostutin.

Kostuttaa ilmaa, helpoin tapa höyryä

Tietenkään mikään laite ei voi vain olla hyötyä, höyrykostuttimien eivät ole poikkeus. Kuten tapana on, useimmat ongelmat ovat jatkoa ansioita.

 • Korkean lämpötilan höyryn lisää lämpöä kesän aikana.
 • Jos et seurata tasoa kosteus, niin melko pian höyrykostutin nostaa suhteellista kosteutta huoneen mittaamattomasti. Näin ollen, yhdessä -höyrykostutin ostaa laitteen mittaamiseksi suhteellisen kosteuden huoneessa - kosteusmittari. Onneksi tänään on helppo suudella mini sääasema, joka helposti sovi nurkassa pöydän tai hyllyyn. Kuitenkin hyödyllinen laite on hyödyllistä saada talossa. Riippumatta ostaa ilmankostutin. Vielä parempi on ostaa laitteen, jossa on sisäänrakennettu hygrostaatissa - erityinen anturi, joka itse poistaa laitteesta, kun ennalta määrätty kosteus.

Jos sinulla on ilmankostutin, kosteusmittari on myös oltava

Mitä etsiä valitessaan tietyn mallin höyrykostuttimen? Valitessaan tuotemerkin ja oppimisen arvostelut olisi otettava huomioon sellaiset tekijät kuin:

 1. Tilavuus huone, jossa laite toimii.
 2. Laitteen mittasuhteet. Tämä pätee erityisesti, kun käytetään pienellä alueella ryhmille.
 3. melu. Tämä vaihtoehto on määritelty mukana olevissa asiakirjoissa yksikkö. Tyypillisesti melutaso tällaisten laitteiden ei ylitä 30 desibeliä, joka ei häiritse terveellistä nukkua. Mutta jos ilmankostutin ostetaan lapsen huoneeseen, on otettava huomioon yksilölliset ominaisuudet lapsen, koska vähän hänen unelmansa.
 4. Veden kulutus. Jos talo on varustettu vesimittarit, ylimääräinen kulutus 10-12 litraa vuorokaudessa voi lentää paljon rahaa.
 5. Sähkönkulutuksesta. Tässä suhteessa, höyrykostuttimien melko kyltymätön.
 6. Sisäänrakennettu humidistat. Kyky ylläpitää kosteuden tietyllä tasolla pelottomasti sisältää laitteen yöllä.

Kaikesta tästä voidaan päätellä, että edut höyrykostuttimien vielä edelle haittoja. Jos tarvitset yksinkertaisen ja luotettavan laitteen kosteuden hallinta talossa. Kostuttimessa - valintasi.

ilmankostutin lapsille - miten valita. Ranking parhaista ilmankostuttimet lastenhuoneessa ja hinnat

Liiallinen kuivuus talossa vaivasi kotiäidit pitkään. Jos aiemmin se taisteli improvisoitua keinoin, mutta nyt on olemassa erityisiä laitteita. ilmankostutin lapsen huoneeseen kannattaa ostaa, joten lapset olivat sairaita harvemmin ja tuntuu hyvältä koko päivän. Ennen kuin ostat tietyn mallin, on tarpeen oppia lisää instrumentin.

Ilmankostuttimet - hyödyllisiä että haitallisia

Lääkärit vahvistavat, että ilman kostutus talossa on tärkeää, erityisesti pienille lapsille. Miksi tarvitsen ilmankostutin lapselle:

 1. Vauva organismi vapauttaa paljon lämpöä, menettää nestettä. Jos kotona ilma on liian kuivaa, niin vauva on lisääntynyt hikoilu, veri paksunee, mikä on haitallista hänelle.
 2. Kuiviin talossa vähentää immuunijärjestelmän ajan, vauva, ja vauva voi helposti sairastunut keuhkoputkentulehdus, nuha, keuhkokuume.
 3. Jos uskot arvion, kostutus auttaa ratkaisemaan ongelman silmien kuivuminen.

Laitteessa on monia etuja. Kuitenkin ennen kuin ostat sen kotiin, on tarpeen tietää, mitä etuja ja haittoja on ilmankostutin. miinukset:

 1. Vapauttamaan kuumaa höyryä ulkopuolelle (tietyissä malleissa), koska mitä lapsi voi saada palovammoja.
 2. Huoneen lämpötilaa voidaan lisätä käyttämällä lämmittimiä sekä laitteen kostuttamiseksi.
 3. Perinteiset mallit ovat vaarallisia, koska ne ovat menossa mikro-organismeja, viruksia.
 4. Ultraääni laitteet pystyvät sekoitetaan nestemäisiä kemikaaleja laskeutua kalusteet ja vaaleat seinät lapsi.

On suositeltavaa käyttää tislattua vettä, jotta vältetään haitalliset vaikutukset terveydelle. Parempi valita laitteiston Hygrostaatilla ja näyttö seurata ilman parametreja. Vasta laitteen siellä. Ei voi käyttää kosteutta generaattori:

 • sairaudet keskushermostoon;
 • keuhkolaajentuma;
 • nivelreuma;
 • akuutti keuhkokuume;
 • loukkaukset aivokierron.

Miksi tarvitsen ilmankostutin

Asiakkaiden arviot ovat ristiriitaisia. Jotkut ehdottavat kosteusvoiteita, toisten mielestä laitteet voivat tehdä paljon vahinkoa. Asiantuntijat sanovat, että oikein käytettyinä automaattinen generaattorit kosteutta, ongelmia ei pitäisi syntyä. Miksi tarvitsen ilmankostutinta lapsellesi? On useita syitä järjestyksen ja ostaa laitteen:

 1. Vastasyntyneet eivät ole tottuneet hengittää likainen kuiva ilma, se on vaarallista, täynnä nestehukka.
 2. Laite vähentää mikrobien ilmassa, ja vain poimia virus tai vaikeampaa.
 3. Vähentää iho-ongelmia: kuorinta ja muut.
 4. Vauvat nukkuvat paremmin, kun huoneilman kostutetaan.
 5. Kaikilla muilla kostutusmenetelmä tehottomampaa kuin käyttää erikoislaitteita.

Ennen kuin ostat hyödyllinen laite kotiin, päättää hänen valinnastaan. Toiminto ilmankostutin on seuraava:

 • nesteytys;
 • puhdistus epäpuhtauksia;
 • itsenäisesti säilyttää kosteus (halutun parametrin);
 • suurin etu on aromatization (eteeriset öljyt sitruunan, kuusi, eukalyptus suojella lasta kylmältä);
 • laitteen tulisi toimia hiljaa;
 • käyttökelpoinen on tehtävä ilman ionisointi.

ultraääni ilmankostutin

Optimaalinen ratkaisu lapset ovat ultraääni malleja. Kosteus värähtelyjä jaettu pienemmiksi hiukkasiksi ja levinnyt ympäri. Etujen joukossa tämä tyyppi voi huomata kosteuden läsnä ollessa säätö, luonnollinen vesi sumutuksella menetelmä, äänetön, lasten turvallisuutta. Kuitenkin ultraääni ilmankostuttimet edellytä usein kasetti muutoksia. Hinta laitteen riippuu valmistaja. Alla ovat suosittuja malleja valokuvista.

Vuodesta tuottaja "Polaris":

 • Mallin nimi: PUH 3504.
 • Hinta: 2970 ruplaa.
 • Yleiset ominaisuudet: pienikokoinen malli osoitus puutteesta nesteen, laskea pinta jopa 24 neliömetriä Teho - 22 wattia, joka on kosketuspaneeli, 2 toimintatapoja.
 • Tärkeimmät edut: pieni koko, toiminnallisuus.
 • Miinukset: Ei löydy.
 • Mallin nimi: UHB-400.
 • Hinta: 2510 s.
 • Yleiset ominaisuudet: aromakapsuloy laite, enintään 40 neliömetrin alueelle Taustavalo kotelossa.
 • Tärkeimmät edut: mielenkiintoinen suunnittelu, aromia toiminto.
 • Miinukset: epämiellyttävä täyttö vettä, pieni säiliö.

Elektronisen laitteen kanssa höyrykostutus järjestelmä toimii samalla kattilaan. Neste kiehuu ja suihkutetaan. Höyrykostuttimien steriloitu tunnelmaa. Tietyllä kosteuden sammuttaa automaattisesti. Se etu, että tämä versio on kyky täyttää vesijohtovedellä, ettei patruunat. Kuitenkin laitteet ovat voimakkaita, kuluttavat paljon sähköä, vaarallisia lapsille (on palovammojen vaara).

Do Boneco Air-O-Swiss:

 • Mallin nimi: S450.
 • Hinta 16990 s.
 • Yleiset ominaisuudet: toimi verkkovirralla, sopiva pinta-ala on enintään 60 neliömetriä. m. On kaksi toimintatilaa.
 • Tärkeimmät edut: helppo käyttää, ei vaadi ylimääräisiä komponentteja (patruunat, suodattimet).
 • Miinukset: melulle työssään, korkeat kustannukset.
 • Mallin nimi: Fred.
 • Hinta: 9150 s.
 • Yleiset ominaisuudet: normalisoi kosteutta huoneissa jopa 40 neliömetriä Voimakas lähdöt steriili höyryä varustettu ilmaisin nestettä pula.
 • Tärkeimmät edut: tyylikäs muotoilu tilaa, ja turvallisuus.
 • Miinukset: Korkea hinta

Ilmankostutin ja ilmanpuhdistin

Special komplekseja erilaisia ​​toimintoja - ihanteellinen asukkaille megakaupungeille. Ilmankostutin ja ilmanpuhdistin voidaan varustaa ionisaattori, otsonikäsittely, olla säädettäviä puhaltimen nopeuden, huoneen lämmitykseen. Tuotanto Tällaisten järjestelmien mukana yrityksiä ympäri maailmaa. Laite voidaan konfiguroida yksilöllisiin tarpeisiin. Alla on yleiskatsaus mallien mukana alkuun suosituin ostajien.

 • Mallin nimi: SC AW.
 • Hinta 1600 s.
 • Yleiset ominaisuudet: 10 wattia, palvelualue - 15 m² Se toimii jatkuvasti jopa 60 tuntia. Paino - 0,7 kg. Se on varustettu aromin.
 • Tärkeimmät edut: alhainen hinta, turvallisuus.
 • Miinukset: Ei sovellu suurille ryhmille.
 • Mallin nimi: KC-A51RW.
 • Hinta 22500 s.
 • Yleiset ominaisuudet: teho - 41 wattia, palvelualue - jopa 38 neliömetriä Se toimii 6 tuntia. Se on varustettu hiili ja HEPA-suodattimet (hieno suodatin), säätö, ajastin.
 • Tärkeimmät edut: monipuolisuutta, turvallisuutta.
 • Miinukset: korkea hinta.

perinteiset ilmankostutin

Tämä versio ilmestyi aikaisemmin kuin toiset. Ero mallien välillä on läsnä puhaltimen, joka kulkee ilmamassa läpi kostutettu suodattimen. Kylmä höyry saadaan aikaan mekaanisella vaimennus, virkistävä ilmapiiri normalisoi kosteus indikaattoreita. Osta Perinteinen ilmankostuttimet paikkansa erityisesti kesällä, kun erittäin kuuma. Vertailun vuoksi on syytä huomata, että tällainen laite ei voi kostuttaa ilmaa.

 • Mallin nimi: VE-200.
 • Hinta 7800 s.
 • Yleiset ominaisuudet: varustettu ominaisuuksia otsonointi, maku- ionisaatiota. 3 säädetään ilman puhdistusvaihetta.
 • Tärkeimmät edut: ei vaadi ylimääräisiä komponentteja, monitoiminen.
 • Miinukset: vähän virtaa.

Vaihtoehto "Philips":

 • Mallin nimi: HU4707 / 13.
 • Hinta: 5900 s.
 • Yleiset ominaisuudet: Taulukko, teho - 14W, palvelualue - jopa 15 neliömetriä. m.
 • Tärkeimmät edut: pienikokoinen, hiljainen.
 • Haittoja: vaatii säännöllistä suodattimen vaihtoa.

kompakti ilmankostutin

Pienissä huoneistoissa on erityisen tärkeää, että laite ei vie paljon tilaa. Pieni laite on helposti seinälle tai takana kaappi. Kompakti ilmankostutin voivat olla kalliita ostaa verkkokaupasta. Hän tekee erinomaista työtä tehtävänsä, ilman että se kiinnittää vauvan, koska jos lapsi polttaa tai pura laitetta, seuraukset voivat olla negatiivisia.

Variantti Polaris:

 • Mallin nimi: PUH 3102 ( "Apple").
 • Hinta: 590 s.
 • Yleiset ominaisuudet: ultraääni, se toimii jopa 4 tuntia palvelualue - 10 m²
 • Tärkeimmät edut: alkuperäisen suunnittelun, pieni koko, alhainen hinta.
 • Miinukset: pieni hoitoalueella.
 • Mallin nimi: Bao 55.
 • Hinta: 1600 s.
 • Yleiset ominaisuudet: ultraääni sumuttavaan alue - jopa 25 neliömetriä. Se toimii enintään 11:00 peräkkäin.
 • Tärkeimmät edut: kompakti, halpa.
 • Miinukset: alle keskiarvon luotettavuutta.

Vauva voi nukkua ja pelin aikana ilman hajamielinen moitteetonta toimintaa ilmankostutinta, sinun pitäisi valita hänen laitteen hiljainen. Jos laite on jatkuvasti hurina, se on ärsyttävää jopa aikuisia vuokralaisia. Etsi paras vaihtoehto mahdollisen luetteloissa jakaminen perinteisten tai ultraääni malleja. Kanssa amy hiljainen kostutin voidaan valita seuraavasta yksityiskohtaisesta kuvauksesta laitteen toimintoja.

Vaihtoehto "Panasonic":

 • Mallin nimi: F-VXH50.
 • Hinta: 32 990 s.
 • Yleiset ominaisuudet: Paino 8,6 kg, teho 45 W, toimii jopa 40 neliön. Varustettu indikaattori puhtaus ja suodattimen vaihto. Edellyttäen yökäytöllä.
 • Tärkeimmät edut: toimiva, hiljainen ja tehokas.
 • Miinukset: suuri koko, korkea hinta.

Vuodesta proizvodietlya "Termika":

 • Mallin nimi: AH 6-300 TC.
 • Hinta: 3150 s.
 • Yleiset ominaisuudet: 30 W, ionisaation toiminto kostuttaa ilmaa kylmän höyryn.
 • Tärkeimmät edut: alkuperäisen suunnittelun, alhainen hinta.
 • Miinukset: Ei löydy.

ilmankostutin aromaterapiaa

Hyvin usein moderni valmistajat tuottavat monikäyttöinen kostuttimet, joka yhdistää aromi, ionisaatio, puhdistus ilmamassojen tupakansavun ja niin edelleen. Saat lastenhuoneessa ilmankostutin aromaterapiahöyryhuone - hyvä vaihtoehto. Eteeriset öljyt sitrushedelmät, minttu, eukalyptus auttaa suojaamaan lasta virus SARS ja flunssan, ja laventeli virkistää vauva. Miellyttävä tuoksu vaikuttaa positiivisesti hyvinvointiin kaikkien asukkaiden talon.

Mahdollisuus NeoClima:

 • Mallin nimi: NHL-220L.
 • Hinta: 1690 s.
 • Yleiset ominaisuudet: pienikokoinen ultraääni ilmankostutin lapsille, joilla on aromaattisia taustavalo.
 • Tärkeimmät edut: pieni koko, toiminnallisuus, alhainen hinta.
 • Miinukset: se vaatii huolellista käsittelyä irrotettaessa lamppu.
 • Mallin nimi: RAH-770.
 • Hinta: 1950 s.
 • Yleiset ominaisuudet: se on valmistettu turvallisia aineksia, ultraääni, huoneisiin jopa 15 neliömetriä
 • Tärkeimmät edut: houkutteleva design ilmankostutin lapsille, alhainen hinta, aromia toiminto.
 • Miinukset: vähän melua (kitistä), kun havaittavissa hiljaisuus.

Ilmankostuttaja jossa kosteusanturi

Kosteutta generaattorit toimia niin kauan kuin säiliöt eivät lopu vettä. Kuitenkin overmoistening ilma vahingoittaa vauvaa ei ole pienempi kuin kuiva. Devices ajastimella - suuri. kostuttimelle kosteus anturi valvoo indikaattorit huoneessa ja kytkeytyy automaattisesti pois päältä, kun haluttu taso. Tässä muutamia vaihtoehtoja Hygrostaatilla.

Vaihtoehto Stadler Form:

 • Mallin nimi: O-021 Oskar.
 • Hinta: 11890 s.
 • Yleiset ominaisuudet: Malli tavanomainen ilmankostutin lapsille ionisaatiota toimintoa. On kaikkien indikaattorien humidistat.
 • Tärkeimmät edut: monipuolinen, turvallinen.
 • Miinukset: iso, korkea hinta.
 • Mallin nimi: RAH-776.
 • Hinta: 3099 s.
 • Yleiset ominaisuudet: Ultraääni Hygrostaatilla. Se toimii jopa 28 tuntia. Alue spray - 50 m². m.
 • Tärkeimmät edut: monipuolinen, turvallinen.
 • Miinukset: Ei lukko, halpa muovi, ei tuuletin.

Miten valita ilmankostutin lapsille

Moderni liikkeet tarjoavat monia ratkaisuja kuiviin talossa. Voit ostaa laitteita ionisointisäännöksiä kuuma tai kylmä höyryä, lattia ja pöytä. Kuitenkin ennen kuin ostaa tällaisen laitteen, olisi otettava huomioon ominaisuudet eri malleja: kesto työn tarjontaa, palvelualueet ja muut. Suositeltava valikoima ilmankostutin tekemistä tavoitteisiin:

 1. Niille, jotka etsivät halpa vaihtoehto, se on harkitsemisen arvoinen perinteinen höyry tai mallin mukaan. Ne on helppo asentaa ja hallita, ovat edullisia, hyvin selviytymään päätehtävänä.
 2. Jos olet kiinnostunut paitsi normaalia kosteus, mutta myös puhdistamisen haitallisia mikrobeja, on suositeltavaa valita valvontaan ilman puhtauden, pesuallas, tai epäsuotuisat monimutkainen.
 3. Suurelle huone on hyvä hankinta ultraääni ilmankostutin, ilmasto monimutkainen.
 4. Jos vesijohtovesi talossa huonolaatuinen, ja ei haluta käyttää rahaa kasettien puhdistusta, sinun pitäisi valita höyryä laitteita, perinteisiä tai upota.
 5. Ultraäänilaite sopii niille, jotka eivät pelkää lisäkustannusten kasettien.
 6. Jos huone ei ole sijaa merkkilaite on tarpeen ostaa ultraäänilaite tai höyryä.
 7. Jos vauva on kevyt nukkuja, tarvitset hiljainen vaihtoehto. Täällä meidän ilmasto tai ultraäänipesurin.

Miten valita ilmankostutinta lastenhuoneessa? On huomattava, että optimaalinen ratkaisu sisäkäyttöön ovat kalliita lämmitysjärjestelmiä tai ultraääni laitteita. Ne hyvin selviytymään ongelma kuiva ja puhdas, eivät aiheuta allergiaa, ovat turvallisia myös imeväisille ja astmaa. Käyttäen vakiovaruste voidaan puhdistaa ilman epäpuhtauksien kaupunkialueilla jopa miljoona, ja teollisuusyrityksiä.

Video: miten valita ilmankostutin vauvan

Kristina, 25 vuotias

Talomme on hyvin kuiva ja pölyinen, niin syntymän jälkeen lapsen päättänyt ostaa ilmankostutin ZH 3 alkaen Zanussi. Ultraäänilaitteet, on funktio ilman puhdistusta. Se toimii hiljaa, kätevä kosketusnäyttö. Tämä lasten ilmankostutin on varustettu tangolla, joka auttaa tappaa bakteereita ja viruksia huoneessa. Hinta laite on täysin hyväksyttävää.

Uskon, että ilmankostutin vauvoille on erittäin tärkeää, koska murusia kolmen ensimmäisen elinkuukauden, heikko immuunijärjestelmä. Osta halpa Kotiklubi laite tallentaa "Foxtrot". Laite toimii hitaasti mutta hiljaa, selviytyy hyvin perustoiminnot. Vesisäiliön tilavuus tilava, riittää 10-12 tuntia.

Uskon, että keskimääräinen intensiteetti haihduttamalla ilmankostutin välttämättä tarvita lastentarha. Hankimme malli Scarlett SC-986, ja ovat erittäin tyytyväisiä. Ilmestymisen jälkeen laitteen katosi ongelmia, kuten nenän tukkoisuus, ihon kuivuminen, talon pöly. Melu laite toiminnan aikana vähän, pieni veden kulutusta, sekä virrankulutusta.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

4 + 1 =