Höyrymoppi arvioita

Höyrymoppi arvioita

Viimeaikaiset keskusteltiin:

To 24 syyskuu 2009 19:45

Onko kukaan ostanut tämän ihmeen moppi? Haluaisin kokeilla, mutta se on sääli, että 4000 ei ole tiedossa antamiseksi

Se voi tuntua, että en tee mitään, mutta olen hyvin kiireinen solutasolla.

To 24 syyskuu 2009 19:59

Olin aikoinaan myös ajatus tällaisen ostaa, mutta sitten etsiä tietoa ja totesi, että laminaatti ei voi pestä - turpoaa. Ja minulla on kaikkialla paitsi keittiössä laminaatti. Joten minun oli luovuttava tätä ajatusta.

To 24 syyskuu 2009 20:05

Matto voi olla?

Se voi tuntua, että en tee mitään, mutta olen hyvin kiireinen solutasolla.

To 24 syyskuu 2009 21:11

Matto, sikäli kuin olen ymmärtänyt, voit.

Olen löytänyt jotain toisella foorumilla, voin kopioida täällä muutamia virkoja:

Ensinnäkin se on erittäin hankalaa ja lyijyä. toisella puoli voimakkaasti hydraatteja. up yskös. Se on parketti ja laminaatti ei ole gud. raastettua voidakseen suorittaa puhdistus olisi joukko manipulointi käytöksestä, kerätä vesitankki, kiinnitä se mopilla, kiinnitä kangas rätti kuten tiedätte, ja sivele se harmi opalaskivat puhdistuksen aikana koko huoneiston. Lyhyesti niin paljon ongelmia. Saumat laatta, kuten on esitetty video mainonta on kuviossa ei ole pesty ja höyrytetty. Se on paljon helpompaa ja nopeampaa ja tehokkaampaa pestä kaikki tavalliset mopilla tai vain kädet)) Vain kerron.

Mon 28 syyskuu 2009 12:35

Olen myös lukenut paljon arvioita internetissä näistä pyyhkäisynäytteitä. Ja yleinen johtopäätös itse tehdä tämän: he moppi jotka myyvät TV kaupat (H2O - näyttää kutsutaan) ne ovat halpoja, mutta se hajoaa nopeasti, huonosti puhdistettu, jne Ja ne, jotka ovat kalliimpia kaupoissa (10-15 THS.), Arvostelu niistä paljon paremmin. Mutta! Mielestäni rahaa pesu imuri helpompi ostaa jo, se on paljon enemmän toiminnallisia ja puhtaita vakavia.

Sun 22 marraskuu 2009 16:32

Olen 15-20000 pitää itse, kahvat, hyödyllisiä venytys))

Sun 22 marraskuu 2009 16:50

siltä näyttää 5 arvoinen.

Se voi tuntua, että en tee mitään, mutta olen hyvin kiireinen solutasolla.

Sa 28 marraskuu 2009 12:00

Selena kirjoitti 10-15000 jotka ovat kalliimpia ja vahvempi

Ke 13 tammikuu 2010 16:18

Aviomies antoi minulle uudenvuoden höyrymoppi (H2O MOP Ultra) ja aloitti välittömästi kokeesta minä kirjoitan kohteet selväksi.

Yleensä mopilla vika 2, kuten minulle, ei ole kovin merkittävä: hieman vaikea häntä siirtyä lattialle ja kun vesi säiliössä on alle puolet, ja et voi moppi, vesi ei kosketa lämmityselementti ja höyry ei mene, niin tarvitset täyttämällä säiliö vedellä enintään.

Pestä lattia tasainen alue 100m2 lähes 2 kertaa tarpeen kaataa vettä.

1. lattianpesua (linoleum, laatta).

Edut: hän se on erittäin moppi - pesemällä lattia hyvin

Haitat: aika rätti, joka voimakkaasti imee vettä kastua ja olisi muuttunut, (meidän huoneisto ala on lähes 100 m2) tarvitsevat 3 liinoja puhdistaa koko huoneiston ilman avioeroa.

Edut: virkistää väri maton hyvin ja ylempi Pölynkeräysjärjestelmää

Haitat: tahroja matto ei näy. Ehkä, jos paikalla on juuri ilmestynyt ja ei oikein uponnut, pese. Me matolla harmaa lenkkarit kynnyksen 4 kuukauden ikäiselle ei puhdistettu.

3. Furniture ei vieläkään ole puhdas, mutta mielestäni se on sama asia kuin matto.

4. vaatteita virkistävä ja strippaus hyvin.

5. En yrittänyt pestä ikkunoita, kuten talvella, mutta huuhdellaan hyvin.

Haitta: rasvaa uunin luukku (lasille) ei pestä ollenkaan, kokeile erilaisia ​​suuttimia voi olla hieroa pidempään - En tiedä. Mitä minulle hankausta tarpeeksi kauan. Sama asia ripaus vettä pesuallas ja amme.

Yleensä se voi tehdä kaikki, mikä on mahdollista tehdä tavallista liinalla ja lämmintä vettä, mutta se on paljon nopeampi ja helpompi., Pesu lattiat koko huoneistossa otin 15-20 minuuttia.

FR 26 maaliskuu 2010 23:47

Toi nopeasti ja edullisesti verrattuna televisioon.

1. Alusta alkaen, ei toimi, kävi ilmi, että ne testataan ennen lähetystä ja seurauksena vedentäytöllä jonnekin sisälle alkunsa ilmalukko. Poistettu, sijoitetaan bachek uudelleen vedellä, hieman järkyttynyt kaikki ok! ) On suurempi kuin tämä ei ollut.

2.Nedostatki todella on. tankki tarpeeksi kauan. Mutta pelkään, jos se oli enemmän kuin se olisi ollut vaikeaa.

3. Pese normaalisti, eikä yhtä värikäs kuin mainonnassa, mutta ei paha. Pikemminkin kätevä asia elämässä.

4. riisuttu vaatteita ei ole kovin kätevä, koska ajamaan tätä asiaa tarpeeksi kauan kova.

Vaikka kaikki jatkuu juzat!

Ostin mopin tässä:

Ke 21 huhtikuu 2010 17:40

=Ja olen onnellinen. Laatta pesee täydellisesti. Ja matot desinfioida, tappaa punkit. =

Ja kuka, luontoisetuna näki lanka koodin?

podkoldobina säännöllinen mainonta.

No totta kai pöly - paska, mutta se w huuhtele, joten sinun täytyy pyyhkiä

Katkaistu Enti kiinalaisten lelujen sakkapitoisuus hirviömäistä.

Ke 12 toukokuu 2010 17:29

Tiedäthän, en nähnyt punkit, mutta kun he tulivat mainostajille Kirby imuri, erittäin dorogoy- 3-3500. Dolyar ja mainonnan tarkoitus minä perechistili ja pehmustetut huonekalut ja lattiat, ja ylhäältä. vaatteita, olin järkyttynyt, mutta kun se tuli patja olin yhteydessä kautta flizilinovuyu lautasliina, ja vain yhdessä paikassa, kuten jaloissa tai sen saalis kerätään on pölyn määrää, että pari viikkoa koko asunnon tavallisten pölynimuri. Tämä on varmasti erittäin pölynimuri, mutta erittäin kallista, ja jos hän ei nähnyt - ei uskonut sitä, mutta se on jotain. Ja noin moppi, haluan-mutta erittäin kiusannut, lukeminen arvosteluja, voit pohtia. Ystäväni osti rauta höyrylaiva "TOBI9quot; - erittäin tyytyväinen, hän käänsi tavallista rautaa ja piiloutui, mutta olen itse nähnyt kuinka hän otutyuzhivaet - Super. ja mitä tehdä mopilla tiedä, ja jopa laminaatti, mutta aina halua ajatella, että et ole pettänyt. [/ I]

FR 25 kesäkuu 2010 15:59

Kaikki mitä myydään / mainostetaan TV kaupoissa - paljon rahaa avioeroa. nämä asiat ovat joskus vähemmän.

Mon 02 elokuu 2010 07:45

Jos olet lukenut foorumeilla pölynimurin yritys Kirby, on mahdollista ymmärtää yksi asia - tällaista rahaa ne ovat, sitä enemmän, että suuri määrä pölyä ja punkkien kaikki mielenosoitukseen suodattimet, kuten he sanovat omistajat näiden pölynimurit, aiheuttanut johtuu valtava työntövoima pölynimurin, jotta puhdistuspinta juuri vetänyt pois pienet karvat, jotka osoittavat meille, miten kauhea pöly pölynimurilla jatkuvasti mattoja ja huonekaluja vähitellen kalju. Ja vielä enemmän, jolla on runsaasti fuktsii ja suuttimet että pölynimuri ei pese lattia, itselleni, Tein kaiken paljon halvempaa - pari päivää istui pesuohjeista pölynimurit foorumit, lukea arvosteluja ja valita paras vaihtoehto - tai Philipsin tai LG, löytyy vain LG 5300 ruplaa., käyttävät jo monta kertaa, erittäin tyytyväinen.

Thu 05 elokuu 2010 15:16

Ja pidin höyrymoppia esitimme sen DR. Ja tunnustan syntinsä - ostin Kirby, erissä ja on erittäin onnellinen! Joista kumpikaan en kirjoita, ja monet päättää, että I - myyjä kaikkein mopit ja pölynimurit, mutta kyky asunnon puhdas kuin ei ollut, ja puhdistus kestää 1-1,5 tuntia, mutta se on melkein yleinen! Ja minulla on kaksi kissaa. Ja nyt tärkein asia näinä pribabahami tytär (15 vuotta) hauskaa päästä pois, ei aiemmin tehdä.

Mutta tämä on minun puhtaasti henkilökohtainen mielipiteeni, kukaan ei tullut mitään velvoittaa.

Luoma phpBB® Forum Software © phpBB Group

Höyrymoppi. Kuka on? se kannattaa ostaa?

Tytöt kompastellut Internetissä osoitteessa tämä ihme .. kuka on jo mukana? seurauksena? Yhtään arvostelua yleensä? Onko tämä hyödyllinen asia vai onko se toinen tyyppi razvodnyak tahansa fiksu pesun pölynimurit? Jaa kokemuksesi kiitos!

Bliin oikeastaan ​​kukaan? (((

On höyrypuhdistinta toimii lukien höyrymoppia, tiedä totuutta jos sitten moppi kerää nestettä takaisin, en mobiraet, rätti tarvitsevat kaiken aikaa pestä pois lika, mutta se pesee hyvin, paljon paremmin kuin mopilla-handsfree

Nyt katson kartinkah- ei höyryä puhtaampia ei ole aivan .. moppi, on oikeus käsitellä pitkiä ja sellaisella pompushkoy lopussa (ja siellä lopussa, mutta periaate on höyrypesurilla) ..

Nyt katson kartinkah- ei höyryä puhtaampia ei ole aivan .. moppi, on oikeus käsitellä pitkiä ja sellaisella pompushkoy lopussa (ja siellä lopussa, mutta periaate on höyrypesurilla) ..

Näin sen TV ostoksia myymälässä divane..tozhe Pidin tämä juttu!

Näin sen TV ostoksia myymälässä divane..tozhe Pidin tämä juttu!

täällä olen ja se on kiusallista .. että se myydään tahansa näistä " sohvalla".

No höyrypesurilla liian pitkä kahva) m syvyiseen siellä kuin mopilla), mutta sen sijaan siellä pompushki http://www.sko.ru/upload/iblock/977/97702dabba3575f833b665 bbc274d33a.jpg täysi vesisäiliö ja vahva höyrynpaine), tässä . noin moppi voidaan olettaa, että paine on hyvin vähän, koska laite näyttää lelu, niin ei ole vaihtoehto, koska se pesee vain täydellä mochnost (4 bar)

Luonnossa on höyrypesurit, mutta se on kallista ja hankalaa

Luonnossa on höyrypesurit, mutta se on kallista ja hankalaa

Hän imuroi kaikenlaisia ​​pesuaineita ja höyryn eivät houkuttele minua, ne ovat liian isoja ja raskaita.

Paropylesos asia hankalaa, testaamme, slishkoom zaparno vain imuroida, niin osta erillinen höyrypuhdistinta ja pölynimuri, vaikkakin kalliimpi, mutta helpompaa

Olet väärässä, koska höyrypesurilla. He tulevat eri kokoja, ja se ei ole vaikeaa, paitsi että höyrypesurilla voit ostaa lisää vinkkejä, joiden avulla voit paitsi puhdistaa lattian.

Setäni työskentelee saksalainen yritys, se on usein työmatkoilla, ja toi minulle Saksasta höyrymoppia, haluan todeta, että se ei ole halvin malleja. En ole kokenut mitään erityistä innostusta, hän on vain hyvä laminaatin, mistä virkistävä pölyä.

Olet väärässä, koska höyrypesurilla. He tulevat eri kokoja, ja se ei ole vaikeaa, paitsi että höyrypesurilla voit ostaa lisää vinkkejä, joiden avulla voit paitsi puhdistaa lattian.

Setäni työskentelee saksalainen yritys, se on usein työmatkoilla, ja toi minulle Saksasta höyrymoppia, haluan todeta, että se ei ole halvin malleja. En ole kokenut mitään erityistä innostusta, hän on vain hyvä laminaatin, mistä virkistävä pölyä.

niin ja on koko laminaatti on tasainen. Yleensä, jos useampi-teen, jotta voisi pysähtyä töiden jälkeen ja Granny nopeasti pribratsya- erityisesti Siivoa lattia ei kiemurrella syöpää. joten en palaa, kun hän vahingossa nähdä tätä roskaa verkossa. mutta odotan melkein olemattomaksi, nimenomaan se ei (hän ​​kutsunut nimillä höyrymoppi), kunhan epäilykset ovat vielä suuremmat. mutta siellä oli toinen kysymys .. Mitä se teille kaikille höyrypuhdistinta ja mitä saat sen?

Minulla on) Pestään hyvin, mutta jotenkin kaikki tämä on peräpukamat: koota, lajitella. vesi kaada. + lanka, joka on kaikkialla vedetty ((((

Meille tällainen harja oli myös, mutta on rikki nopeasti. Tämän tuloksena kävi ilmi, että puhdistettua vettä on kaadettava, muutoin tukossa nopeasti. lyhyempi paska ja avioero rahoille.

kyllä, ja siitä höyryä, kuten saunassa, ei ole välttämätöntä, kun pestit lattia - kaikki "saippualla"

Työssäni kollega osti entwo-mopin, sohvan varastossa. Pettynyt, sanoi, että kerta, että kaikki hiukset harjojen kuumasta höyrystä koukussa ja että se on roskaa.

Itse ei ostanut eikä käyttänyt)))

Yleensä tällaisia ​​tuotteita myydään näissä "sohvalla" pannukakku. Stremno-järjestys)) Mutta video on kaikki mmmmm)))

RitaVy on niin turha höyrypuhdistusaineella. Ne tulevat erikokoisina, eivätkä ne ole lainkaan raskas, lisäksi voit ostaa lisävarusteita höyrypuhdistukseen, jolloin voit puhdistaa paitsi lattian.

Setäni työskentelee saksalaisessa yrityksessä, usein liikematkoilla ja toi minulle höyrymopin Saksasta. Haluan huomauttaa, että se ei ole mallien halvin. En kokenut mitään erikoista innostusta, se on vain hyvä laminaattilattialle, virkistävästä pölystä, joten minulla on laminaattilattia koko huoneiston. Yleensä, jos tarkemmin, se on, että voisin pudota mummon työn jälkeen ja nopeasti siivoamaan erityisesti pestä lattia ilman koryachas syöpä. joten sain tulipalon, kun näin vahingossa tämän roskat netissä. mutta näytän käytännöllisesti katsoen kenenkään, se on konkreettista, ei ole läsnä (häntä kutsutaan höyrymoppi), joten epäilyt kaikki ovat suurempia. mutta oli toinen kysymys .. Ja mitä tämä sinulla on höyrypyyhkeille ja miksi olet ostanut sen?

Et ennen kaikkea tee tilausta TV-SHOP: n kautta, äläkä osta mopia heidän liikkeeseensä. Jos otat, etsi sitten muu myymälä, jossa voit itse ostaa ja saada takuukortin.

Minulle kerher, tässä http://dom-karcher.ru/cat/24/gid/2 siellä jo täydellinen sarja suuttimet + on mahdollista kerätä vielä keikkoja. Annan heille ikkunat / peilit, suihku, laminaatti, laatta keittiössä (esiliina ja lattia), hanat, lavuaarit (keraaminen ja ruostumaton teräs), liesi. Minulla on myös rauta, joka kytkeytyy tähän höyrypuhdistukseen, tasoittaa jopa ylisuuren pesun. Oikeastaan ​​sen takana ja ostanut talon puhdistusta. )) Kaikki yhdessä menimme alle 30 000 (mutta vain 5 rautaa tuhannella tuhannella), suuttimia vaihdan kuuden kuukauden välein, mutta se on kannattavaa, en osta lainkaan kotitalouskemikaaleja (no, vain wc: lle ilman sitä missään) ja jälleen En hengitä koko tätä kemiaa. Katsot malleja höyryn aseita, siellä voit valita eri.

17 kiitos! totuus on iso.

17 kiitos! totuus on iso.

No, tämä ei ole suurin, sitten vesi pitäisi olla sama jossain sijoitettu, ja siirtymä puhtaamman suunniteltu puhdistukseen aikaa) Ja että sivusto, jonka liitän antanut ole kaikissa malleissa, katso Internetissä, vaan löytää myymälä, niin sanotusti elää näyttävät.

Tietenkin, moppi on tietenkin kompaktimpi, mutta sen toiminnot eivät kestä kauan ja mielestäni on huono. Mutta höyrypuhdistaja on superpala.

Olen, olen erittäin tyytyväinen. mutta ostin myymälässä. Minulla oli auringonsäteet höyrymoppi

Minulla on, pidän. En pidä Steam Swabran nimeä niin hauska

Minulla on) Pestään hyvin, mutta jotenkin kaikki tämä on peräpukamat: koota, lajitella. vesi kaada. + lanka, joka on kaikkialla vedetty ((((

et voi purkaa ja löytää paikkansa, hän ei ole niin suuri, mutta johdon kustannuksella pölynimurilla on myös lanka

Minulla on moppi Black & Decker on sellainen http://www.vegamarket.ru/paroochistiteli/Black_Decker_FSM160 0-QS 2 kuukautta käyttää usein, pidän hänestä edes suutin mattoja siellä.

Tytöt tappoivat vahingossa Internetissä tämän ihmeen .. joku jo on sen? seurauksena? mitä palautetta yleensä? Onko hyödyllinen asia vai onko se toinen laimennustyyppi, kuten kaikki fiksu pesuainepölynimurit? Jaa vaikutelmasi!

Moppi on välttämätön asia kaikissa asunnoissa. Mop wringing - universaali asia, unelma mistress, puhdistaa nainen. Aikaisemmin moppeja oli vain kaksi tyyppiä - spongy ja köysi. Nykyään valinta on paljon laajempi, ja palvelut moderni Tuhkimo moppi mikrokuituisen tai froteeta, suuttimilla, likomärkä puhdistusaineita tai staattisen suuttimet.

Mopin valinta on ensimmäinen asia, joka sinun on kiinnitettävä huomiota tuotteen kahvaan. Se riippuu siitä, kuinka kätevä, käytät valitun ostoksen. Periaatteessa kahvat on valmistettu muovista ja metallista. Älä tallenna materiaalia, josta se on tehty. Mopit ovat erittäin suosittuja, joissa on mikrokuituiset suuttimet. Ne imevät täydellisesti veden yhdessä puhdistusaineiden kanssa, joita käytetään lattianpesuun.

Muista, että oikein valittu moppi helpottaa suuresti kotisi puhdistusta.

Suosittelen puhdaspyyhepussi. Ostin cleanmallin puhtaasta yrityksestä linkin cleanmall.ru/catalog/dlya-polov/shvabra-dlya-mitiya-pola-s-o tzhimom

Minulle annettiin hikoilu villapaita. Käytetty toistaiseksi parin kerran, mutta viileä, pidin siitä. Vettä suositellaan, tietenkin, tislattua, mutta luulen, että kalgonilla saattaa olla ehkä myös. Ei avioeroa, lanka ei häiritse minua kovin paljon. Lapsi on eristettävä vain sadonkorjuun aikana. Ja niin on puhtaus ja kauneus asunnossa. Vain mikrokuitukangas jokaisen puhdistuksen jälkeen Tyhjennä (3 minuuttia käsiä - minä saippuaa, sekoitan muutaman kerran ja huuhdoin). Hän ei kerää roskia. No, se on kuka sitä käsitellä. Yleisesti ottaen olen edelleen iloinen. Erinomainen vaihtoehto laiska ja belorochek =)

Kirjoitin höyrypuskurin Book Clubissa (Belgorod), mutta se ei liiku. Ehkä teen jotain väärin?

Liityin kyselyyn, joka kerhor pariparleter joka kokeili sitä? Onko laatta ja ruoste puhdistettu?

En ymmärrä miksi käsitellä laminaattia ja laatat höyryllä puhdistusaineella? Sinun on vain säännöllisesti tehtävä märkäpuhdistus vanhalla tavalla. Ja niin pitkälle kuin kaikki tietävät, laminaatti ei todellakaan pidä ylimääräistä kosteutta, miksi se riski?

Olen samaa mieltä, pyyhi pöly hieman kostealla rätillä, imuroi matot, pehmeät huonekalut pölynimurilla ja kuivapesuilla - ja tilaa! Minulla on vain hyvin vanha pölynimuri Rocket (muista tämä?), Ei enää poista suihkulähdettä, joten valitsen uuden. Täällä haluan kuulla, mikä on parempi ostaa pölynimuri (märkäpuhdistus ja robotti ei tarjoa).

Minulla on pölynimuri uudesta Bosch Relaxx-sarjasta&x ProSilence on vain 3 kuukautta vanha, epäröin pitkään ennen kuin valitsin sen, ja nyt suosittelen kaikkia, yhdessä sen voiman kanssa, se on niin hiljainen, että minä rohkeasti siivoa kun mieheni katselee jalkapalloa, kuvitellaan? Pölynimurin moottori on suljettu ääntä absorboivaan kapseliin, joten se ei käytännössä tee ääntä.

Jotain, mitä en voi kuvitella hiljaisella työpölynimurilla, on liian fantastista kertoa

Nämä ovat kaikki uutuudet ovat samaa arvoa samaa rahaa!

Oliko kukaan ostamaan HAANin korealaisen höyrypyyhkeen? Hyviä arvosteluja yhdessä foorumissa. Se on vain halvempaa kuin 8 tuhatta, eikä heitä karkoteta. Mutta tämä hinta on liian kallis moppi, uskon.

Ostin itseni shuck)) kiina. -schetinki suutin harjalla kuten sognulisi poplavilis-eli se riittää enintään 10 kertaa), pese lattia yhtä hauskaa saada)) matot, mutta virkistävä tahroja on jäljellä, jos ne ovat kroonisia. laatta pesee piristää, öljy poistaa hieman monimutkaisempi, enemmän olisi pyrittävä), puute Prix tilassa 4-eli vahva virtaava vesi kauhat)))) ja haluan höyrytettyä vahvempi)) varsinkin rasva mesta.a niin yleensä on tyytyväinen 2 tuhatta on ilo siitä, että se maksaa))) kun se toimii, se on jo kuukausi)))

Ostin höyrymoppia H2O viikko nazad.nu valehdella budu.tolko levy pestään ja pol.ostalnoe vielä kokeillut, koko ajan ei: (no, se tarkoittaa sitä, että levy oli (rehellisesti kohtaan) ei ole kovin hyvä, koska (palanut rasvaa, lyhyt kauhu likainen hyvin, vain että siellä on vähän, usein pestä myt.nu vielä shokissa niiiiin inhoaa ..!) nyt täytyy pestä uuni, vain katsoa tulos on edelleen olemassa 🙂 myös pestä lattiat, hyvin valitukset net.teper kokeilla pat verhot, matot, ei kuitenkaan ole erityisen vaikea uskoa: (Luulen, että jos Toto teki Ainakin yksi, ja sanoisin täydellisesti mielestäni enää käyttäneet rahaa zrya.hotya. 2tys.videla siellä näitä mainoksia, piti, ja sitten net näki halvempaa 2raza.i päätti ryhtyä, ainakin minä tiedä millainen asia 🙂 pitkä tai ei kauan palvella toiste zadumayus.ne'll täytyy ajatella hyvä vai ei-jo kokenut sama.prosto Mielestäni jokainen voi vain erilaisia, ja kommentit raznye.libo vain ole tajunnut, miten.

Vietin koko vuoden valitsin höyrymopin ja höyrypuhdistusaineen välillä, kaikki internet kiipeilivät, vertailivat, lukivat arvosteluja ja lopulta päättäneet ostaa höyrymopin Black&Decker FSMH1621. Tässä se on jo niin http://vegamarket.ru/paroochistiteli/parovaya_shvabra_Black_ Decker_FSMH1621_QS kuukaudessa käyttää tätä hienoa kämmentietokone, ja miten hän pesee lattiat ja moppi höyrypesurilla on irrotettava suuttimilla ja LVI keittiöön, uuni on nyt pestyt uutena, tiivisteen ikkunoille, keväällä yritän. Työssäni tyttöystäväni ilmoitti, että jo kaksi osti liian ilahduttavalta. Joten suosittelen kaikkia, älä pozheleete.

kyllä ​​paska, ei moppi.

En sanoisi niin, ostin höyryn Musta&Decker ja erittäin tyytyväinen.

Tytöt tappoivat vahingossa Internetissä tämän ihmeen .. joku jo on sen? seurauksena? mitä palautetta yleensä? Onko hyödyllinen asia vai onko se toinen laimennustyyppi, kuten kaikki fiksu pesuainepölynimurit? Jaa vaikutelmasi!

Tytöt, vaimoni osti lattian pesukerran Ultra Speed ​​Professional, onnellinen elefantti ja hinta ja laatu, joskus käytän sitä, autan vaimoni, älä kadu, jos otat

tilataan verkkokaupasta KlinMoll

Minulla on. Voin sanoa yhden asian, lattian peseminen (laatta) on aivan super. Ei ole tarpeen pyyhkiä yhtä kohtaa pitkään ja hankaa sitä pahasti. Mattoon - tulos ei ole huomattu. Linoleumi pesee liikaa, mutta on yksi haittapuoli - moppi kiinni lattiaan, ja kahva on hyvin hlipenkaya, koko ajan pelkään, joka murtaa. Kylpyhuoneessa laatta ei myöskään ole huono pesu ja puhdistaa. Kivaa rautaa asioita painolla. Itse asiassa kaikki on. En puhdistanut levyä, joten en voi sanoa tulosta.

Miinukset: lyhytjohto; hlipovatenkaya kahva. Ja mikä tärkeintä, tarvitset paikkaan, jossa voit tallentaa mopin ja paljon pribomboja siihen.

Lopuksi ostaa saman verran. Ajattele, se ei ole välttämätöntä, että se (hieman kallis, koska minulle), mutta jos antaa, niin moppi kätevä.

Kaikki tervetulleita! eilen osti höyrymoppia ja haluan jakaa vaikutelmia, ja se on minun kaksinkertainen. Yhtäältä se on todella puhdas, tahroja keittiö pesee piristää ilman vaivaa, mutta haitat ovat myös puuttuvat. Tärkeintä on painavampi kuin keskimääräinen paino höyrymoppia noin kolme kiloa, joten pesu koko talo, itse jäin ilman takaisin. Miten pestä ikkuna tai vakavuus kylpyhuoneen hanat, en voi edes kuvitella. Toinen miinus on erittäin hankalaa muuttaa puhdistus sauva, olen sitä mikrokuitusuodatuskerros, kun poimien muutaman kerran on tarpeen poistaa ja otstirovat ja se on ongelma jälleen vetää hänen märkä moppi ja taltioi kaikki Velcro. Toinen puute on johto, joka vaikuttaa. Yleisesti tulos, mielestäni tämä rahaa, jos siellä on jotain voit ostaa ihme tekniikkaa, vaan pelastamaan satuttaa itsensä jotain vuoksi mopin vain ole sen arvoinen. Paljon parempi ostaa puserrettakoon moppi 200 ruplaa, mikä on helpompaa.

Eivät ota tätä TERRIBLE G..NO. RAHAA sääli

Käyttäjän Woman.ru sivuston ymmärtää ja hyväksyy, että hän on yksin vastuussa kaikkien materiaalien osittain tai kokonaan julkaistaan ​​sitä kautta Woman.ru palvelua.

Käyttäjän Woman.ru sivusto varmistaa, että sijoittaminen materiaalin ennen sen ei loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen tekijänoikeudet), ei kuitenkaan rajoita heidän kunniaa.

Käyttäjän Woman.ru sivusto, lähettämällä materiaaleja, mikä kiinnostaa niiden julkaiseminen päällä ja sitoutuu niiden jatkokäyttö, muokata Woman.ru sivusto.

Käyttäen ja tulostaa uudelleen painotuotteita woman.ru sivusto on mahdollista ainoastaan ​​aktiivinen linkki resurssi.

Valokuvien käyttö on sallittu vain kirjallisella suostumuksella sivuston hallinnon.

Sijoittaminen henkisen omaisuuden kohteiden (kuvia, videoita, kirjallisia teoksia, tavaramerkit)

Online woman.ru sallittu ainoastaan ​​henkilöille, joilla on kaikki tarvittavat oikeudet tämä majoitus.

Copyright (c) 2016-2018 Yhtiö "Victor Shkulev Hearst Publishing"

Verkko painos «WOMAN.RU» (Zhenschina.RU)

Rekisteröintitodistus Media EL №FS77-65950 antama Liittovaltion valvonta Communications,

Tietotekniikasta ja joukkoviestinnän (Roskomnadzor) 10 kesäkuu 2016. 16+

Perustaja: Osakeyhtiö "Victor Shkulev Hearst Publishing"

Päätoimittaja: Voronov V.

Ota toimituksellisen tietoja viranomaisille (mukaan lukien Roskomnadzor):

Höyrymoppi!

Jopa minä sekoittaa =)))

Shampoo päänahan

tässä se on vielä halvempaa ja sellainen suuttimet puuttuu. itse tällainen tuijottaa, tarpeettomasti. raskas pesu imuri väsynyt vetää.

Super asia !! Ensin ostin kaikki kokeiltu. Sitten hän osti lahjoja ja äitini ja sisareni ja tyttöystävä. Kätevä ja pese lattiat ja puhdistaa kylpyhuoneen, verhot ja Pat;)

Kiitos, ja mitä olet ostanut?

Täällä tällainen on olemassa video oikea näyttää;). http://www.tvins.com/fi/products/h20mopx5/h20mopx5.php

Olen pohtinut sitä ja pestä ikkunat ja silti))) Kiitos)

Kyllä, se on mahdollista pestä ikkunoita, mutta minulla on toinen imuri, he saavat nopeammin, ja sitten minulla on paljon ikkunoita

SLU, niiden vaihtoehtoja on monia, haluan tätä ja arvostelut erityinen. Vasara Yandex höyrymoppia, heität nippu niitä mukautettuja arvostelu))))

Olen parketti, pesu Paropylesos johti kuolemaan hänelle. Sit pitkä odottamaan minulle palautetta, niin ei voi olla alennus, joka ostaa

Joku lahjoittaa parketti))))))

Haistan huomenna mennä ostamaan)))

davay6 sitten kertoa. ja keskimäärin kustannukset

Puhun tietenkin katsoin hintaa 3-6 myydä niitä, joten meidän on tarkasteltava - putiikkeja tyypin suuttimen lahjaksi joukko 3300 ja toimituksen.

he tuntevat ei paikka asua (((

meillä höyrypuhdistuslaitteilla Karcher, ihmeitä ei tietenkään tee, mutta asia talossa hyödyllistä.

Mekin talossa valtava höyrypesurilla, mutta se on valtava huoneisto

no meillä ei ole valtava

Viitaten alla antoi minulle

Täällä ovat arvioita löydetty devchenok

Kyllä, olemme jo ostanut :)))) Olen periaatteessa on vain yksi ei pidä, hän ei ole rasvaa puhdistaa, ei liukene, jne, joka on enemmän likaa mitoitettu ja mielestäni ei korvaa ihmisille, jotka ovat paljon laatat house. koska saumat puhdistaa hyvin.

Kuten aina toivottavaa, että kaikki itse ja puhdas))))

Joo unelmani robotti imuri, höyry puhdistamot :))) ajaisi itsensä kaikille saippuat :)))

Uskon, että pian julkaisee) Saatana ayrobot kierroksella jo juoksennellut asunnon kerätä roskat))))

olet kyllä. No, ja miten.

neeee, en aloittanut, poika hetkessä hän olisi rikki))) erään ystävän juoksuja, yöllä meluisa, pari kertaa lensi alas portaita, mutta kuten itse hiipii, kertyy pölyä, dlinnovorsye ei ldyubit mattoja ja kulmat tietenkin sillä kierros)))))))

Ah, niin olisimme, että hän oli syönyt, ei mattoja, hän olisi halunnut sen :)))

http://shop-robot.voips.ru/?from=yadir's nähdä niitä, voi myydä halvempia Avito

Kyllä neee he pts kallista Avito, jos se on pienempi, niin ei paljon :))), mutta minulla on knder että pian hän käyttää :)))

Kertoa minulle pölynimurisi))

peloissaan. ))) Kyllä, meillä on niin paljon likaa (pastaa, puuroa, wc-paperi, jne) Että hän tukahduttaa kerran :)))

Niin voi kissa ajaksi mopin kaapissa?)))

joten ylimääräistä rahaa Kokeiden siellä :)))

Odota, kunnes kasvaa Kinder)))) voi olla halvempaa totuttaa heidät kuivata?))

minun toistaiseksi vain tuhoaa :)))

En katso minua vielä runsaasti aikaa jäljellä)))) puhun prosessi hävittäminen)

Mutta ei, meillä on autismi, joten tippuu pois yleisen kehityksen suuntaa :)))

Kaikki on hyvin) keksiä pojat pesee riippumaton pölynimurit)))

Vanhempani osti muutama päivä sitten, yön yhdessä repiä koko talon, jopa lika välinen hana ja pesuallas, sanoi erittäin kätevä juttu. haluamme ottaa heiltä, ​​ja kokeilla))

Hienoa, kiitos, että on? Täällä olen mielestäni otettava-puhdistukseen tarkoitetulla Zhe keppi dmne kätevä

En ole nähnyt, onko tämä oikein tekee tai, pystyhöyrytys moppi täsmälleen TV Shop otettiin. ja pölynimuri mitä? lähettää linkin ECW, haluan nähdä, ja sitten me luultavasti pian muututtava

Täällä kuten minulle, mutta se on valtava asuntoa, raahattiin ulos kaupungista)))) täällä haluavat paroshvabru, huomenna menen ostamaan, älä odota)))

No, se paroshvabroy, jo testattu.

Älä usko sitä vain sammutettu))) hyvin, miten sanoa, vuonna Periaate olen tyytyväinen, ilman helikopterit ja mopit kanssa altaat, kuten mitään, katso, olen edelleen vain puhdistaa keittiön lattialle. Olen parketti kaikkialla, kuten siististi. Vedenkulutukseen nopeasti lämmittää hetkessä, kaapeli on normaalia, mutta hyvin hutera kynä, Kärcherin vetom suunnitelma omantunnon oli, mutta hän ja raskain. Pienille asuntoja yleensä ajatella, myöhemmin päästä huoneeseen, SCHA jo karannut

Onnittelut osto keittiö on perusteltua, sillä perusteella, että - laatat? paljon vettä lattialle oli?

hyvin kiinnostunut siitä, miten käyttäytyä lattialle (me laminaatti), ja matto - et ole siellä yrittää pieni alue. 🙂

ja seinillä, LVI - yleensä tavanomaista höyrynkehittimen - mainonnassa sanoa kaikki kestää!

Aion odotan raportin,

tänään, päivä onnistui syttyä Karcher ja jätä idea tavallinen asunto, tajusin, se on ylilyönti. ja ikkuna ei voi pestä - lyhyt.

So. Vesi paikoin tarpeeksi, ei lätäköitä, mutta voit pyyhkiä mopilla, tein ei itsessään kuivui. Se on keittiö, eteinen ja huoneet - on parketti. Kylpy, super, paljon vettä, mutta minä pyyhitään sienellä, koska se syö pois lika, mutta eivät kerää sitä, kangas on vierustat voi ridmat huivi, niin se on suuri. Torjuivat, sieni keräsi, hieno. Matto Kävelin ilman suutinta, kun se oli, freshened voimakkaasti syöpynyt luonnollisesti tarvitse enää voittaa, ja pienet nopeasti.

Pestiin keittiö murusia kerran kerätään pölynimurilla, olen samaa kiinni imuri, langaton, kätevä.

Muovi ikkunalaudalle, likaista vettä, kerran fleeced kangasta, ikkuna toivoen toukokuussa.

Yleensä niin kauan kuin normaali, että laminaatti sanoa - Minulla on lapsia parvekkeella yhdistetään, on laminaatti.

Imuroida aamulla, vesistöihin on, mutta kuivalla mopilla voidaan kerätä heti, jos harmittaa, mutta ei lätäkkö. Tärkeintä on, minä pestään kaikki maksimiteholla kanssa höyryn ja veden, niin, että keskimääräinen tai pieni tila ei voi olla.

Kärcher SV puurtaa paljon rahaa, periaate on sama, paitsi kaavioita.

se tuntuu melko hyvin, lisäksi huoneistossa, emme todellakaan ei ole käynnissä.

viittaus sivustoon heittää pliz, aion opiskella.

se on vihreä moppi moppi 5 on jotain?

ikkunoita voi olla varma, että hän on asennettu kovaa - heille kaiken ymmärrän on irrotettava ja puhdistettava höyrystimien ja hän saisi yläkertaan?

ymmärretty oikein, laminaatit ole kokeillut?

Ostin vihreä, laminaatti kokemus Karcher. Se on vain sähköinen MOP) kaada vettä ja rätti poistaa))) ja pakkauslaat yrittää myöhemmin

Miksi ei yhdistää osaksi myymälän, jossa hinta on laskenut huomattavasti? Miksi Top kuori?

En muista myymälä kutsuttiin, eivät välity ja lähetys halvempaan ulos 3100 onko

viittaus malliin ja putiikkeja! 😉

laminaatti - siinä mielessä ei?

Kaiken voi!) Ostettavaa Top kuori

Täällä höyrypesurit kiinnosti minua, näin yritys Karcher että tyhjiö-tyyppisiä suuttimia ole monia täydellisiä vaan erikseen myytävän paljon, se on tehokkaampi ja luonnollisesti kalliimpaa c. 5t.

Tytöt käyttävät höyrymoppi? With kolmannen vauva, päätin tehdä elämästä helpompaa itse)) ovat löytäneet resurssi, joka sisältää arviot tuotteista televisio infomercials, siellä ja mopit, mutta se ei voi vielä valita. kuten näette, tässä on tämä standardeihin http 😕 //www.asseenontvonline.ru/h2o-x2-steam-mop.html tai kaikki samanlaisia.

Tytöt, joilla on tällainen höyrymoppia, onko niin ihmeellinen, joka puhdistaa mitään todella? Olen kevyt persikka matto, ja tietenkin aika "leimattu out" onko mopin käsitellä tätä ongelmaa tai.

Näin tätinsä Moskovan eparovuyu mopilla. Olin vaikuttunut, mutta jotenkin podumalochs se on sen arvoista, luultavasti dofigischsche. En edes katsoa netti ei. ja sitten mieheni ja puhuin siitä.

Joku käyttää höyrymoppi H2O Ultra tai kuullut siitä. Haluan ostaa sen mainonnassa kuin se maalattu hyvin, haluan kuulla palautetta. http://www.0572.com.ua/index.php?productID=3285

Monta kertaa nähnyt mainoksia ja lukea höyrymoppia "Bradex", kaikki on välttämätöntä, että on hyvä asia ja erittäin tarpeellinen jokapäiväisessä elämässä. Minun täytyy siisteys ja järjestys talossa ovat hyvin herkkiä asenne (mutta pakkomielle ei ole))) yksinkertaisesti.

Tytöt, joilla voi olla tai on ollut höyrymoppia? En ymmärrä tätä typerää tai tarve? Luin arvosteluja internetissä ja ei ole tajunnut Minulla on kissa ja vauva on pian täällä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

16 − = 12