Höyrypesurilla kotiin miten valita

Höyrypesurit kotiin, kotitalous - miten valita paras malli? Top 10 parasta höyrypesurit

Tänään myyntiin laaja valikoima höyrypesureita kotitalouksien kotiin. Miten valita tietyn mallin monenlaisia, voit päättää perehtynyt ominaisuuksia, joita suositellaan erityisesti kiinnittää huomiota.

Kuvaa laitteen alun perin käytetty desinfiointiin hoitolaitosten. Suunnittelussa tämä laite on varsin yksinkertainen, sijaitsee sisällä höyrynkehitin, joka tuottaa höyryä suuttimen läpi. Jos pinta on tarpeen päästä eroon allergeenien, pöly, lika, mikrobit ja bakteerit, sopii erinomaisesti tähän höyrypuhdistinta.

Jos olet kiinnostunut höyrypuhdistimille kotitalouksien kotiin, miten valita vaihtoehdon haluat, sinun on päätettävä ennen ostoksia. Tehdä tämän, ymmärtää erilaisia ​​tällaisia ​​yksiköitä, jotka on esitetty kädessä pidettävä malleja, höyrypesureita ja kompakti laite, joka yhdistää toiminnot pölynimurin ja höyryn puhtaampaa. Ensimmäisessä tapauksessa puhumme tuotteen, joka on helppo käyttää ja varastoinnin ja käytön pystyy käsittelemään kaukaisissa paikoissa. Kuten lisätty plus toimii kohtuulliseen hintaan. On kuitenkin olemassa myös haittoja, jotka ilmaistaan ​​vaikuttava tuotteen paino, yksikköpaino enintään 2 kg. Pidä kädessään tällaisia ​​laitteita pitkään on vaikeaa.

Harkitsee höyrypesurit kotiin, kotitalous, miten valita vaihtoehdon haluat, luultavasti ajattelevat. Kultainen on kompakti höyrypesurilla, joka on risteytys pölynimuri ja kädessä pidettävä laite. Hoitamiseksi pintaan, omistaja ei tarvitse pitävät laitteet käsissään. Haittana on pieni pituus johto, joka sin kaikki valmistajat tällaisia ​​laitteita. Jos haluat pitää talon puhtaana ja vaikuttava live mökkialueella, se on parasta valita höyrypuhdistuslaitteilla kuin pölynimuri. Tämä malli tarjoaa korkean suorituskyvyn, mutta kustannukset ovat kalliimpia.

Mallinvalinta vallasta ja säiliön tilavuus

Kun kuluttaja näkee höyrypuhdistimille kotiin, kotitalous, miten valita tietty vaihtoehto? Ensimmäinen asia huomaa on valtaa. Jos et halua piika kestänyt pitkään, se on parasta valita malli, joka on parametri edellä mainittu 1000 wattia. Säiliön tilavuus määrittää, kuinka kauan voit käyttää laitetta ilman täydennystä sitä vedellä. Tunniksi puhdistus tulee tehdä 2 litraa nestettä. Juuri tämä tilavuus pitäisi noudattaa ostaessaan höyrypuhdistinta malleja. On tärkeää kiinnittää huomiota myös materiaalin juuressa säiliö, se on parasta ovat osoittautuneet käytössä on alumiinia osastoja.

Valinnan malli höyryn paineessa ja läsnäolo lisätoimintojen

Höyrypesurilla kotitalous on oltava tietty toiminnallisuus, ainoa tapa olla tehokas puhdistus. Jos odotat tulos on positiivinen, se on tärkeää tarkistaa, onko malli höyryvoiman säädin. Avulla tätä apuohjelmaa, voit valita sukupolven kuivaa höyryä, joka on hyödyllinen silloin, kun se tulee hoitoon vaatteita tai huonekaluja. Puhdistuksen jälkeen pinta on täysin kuiva.

Kuten lisätoimintoja, voit harkita lasten suojelua. Läsnäollessa Tällaisen höyrypesurilla lisäosat maksaa enemmän. Jos sinulla on varoventtiili ja pari lukitus on tärkeää ennen ostopäätöksen tutustua Passista tavaroita. Jos haluat valita paras höyrypesurilla, on tärkeää huomata, että jokainen malli on ominaista tietty paine. Kuluttajat, jotka eivät aio ryhtyä ammattisiivouksessa, on parasta luopua vaihtoehtoja, jotka antavat noin 6 bar. Mutta kotikäyttöön täydellinen laitteita, joiden kapasiteetti on yli 3 bar. Sinun ei pitäisi sortua edullisia, valitsemalla malli vähemmän paineita, koska ne ovat kestämätön lian ja jalostus vanhoja tahroja.

Ranking top 10 malleja höyrypesureita

Jos tarvitset höyrypesurilla kotiin, reaalihinta johon pitäisi ehdottomasti olla kiinnostunut, kannattaa kiinnittää huomiota suosituimmista malleista, jotka on valittu kuluttajat. Johtaja myynti on Karcherin SC 2 Premium, joka maksaa 11000 ruplaa. Lähdössä tämä laite pystyy tuottamaan höyrynpaine on alueella 3 bar. Kotelon sisällä on litran vesisäiliö, laite teho on 1500 wattia. Helppo puhdistaa voit käyttää yksi seitsemästä suuttimet.

Tehokkaampia malleja valmistajan on SC 4 Premium, joka on enemmän vaikuttava kustannus - 25 000 ruplaa. Höyrynpaine valmistaja nousi 3,5 bar, että veden tilavuus säiliö pysyy samana. On yhtä suuri kuin 1800 wattia, lisänä toimii rautaa.

Korkea laatu ja kohtuullinen hinta höyrypuhdistinta brändin Philips

Jos valitset höyrypesurilla kotiin, reaalihinta johon on syytä tutkia ennen ostamista, voit kiinnittää huomiota version Steam Plus FC7020 / 01, jotka joutuisivat maksamaan 7500 ruplaa. Valmistajan toimittamia laite vesisäiliö, jonka suuruus on 0,45 litraa. Kotelon sisällä on rakennettu pölynimuri ja laite tehon on 1300 wattia. Kun laitteiston toimintaa, voit käyttää kahta suutinta. Tämä höyry puhtaampia, lisäksi kaikki edellä mainitut edut, on yksi, joka on ilmaistu houkutteleva ulkonäkö. Asuntojen maalattu valkoinen ja sininen.

Kuluttajat, jotka haluavat säästää rahaa, voit ostaa FC7012 / 01 MultiSteam, jonka hinta on 4900 ruplaa. Tilavuus säiliö on merkityksetön - 0,06 litraa. Kuitenkin laitteen kapasiteetti riittävän vaikuttava, se on 1200 wattia. Laitteet on varustettu kuusi suutinta, sillä myynti on esitetty valkoinen ja sininen.

Budjetin ja toiminnallisuus

Höyrypesurilla "Kitfort CT&089raquo; Se voi johtua budjetti vaihtoehto. Tämä malli maksaa 5700 ruplaa, mutta se on universaali laite, joten voit desinfioida ja puhdistaa Lämmönkestävyys pinnalle. Sinun ei tarvitse käyttää kemikaaleja. Yksikkö virrankulutus on 1500 wattia, säiliön tilavuus on 1,5 litraa. Steam Cleaner "Kitfort9raquo; Se pystyy käsittelemään herkkä ja tiheä kangas.

Toinen malli on mainittu valmistaja on CT-903, jota voidaan kutsua myös suosittu vaihtoehto. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että tämä laite on käytettävissä arvo, joka on 10 500 ruplaa, tämä laite eroaa monipuolisuus ja voi korvata pesuainetta puhtaampaa, tuulilasinpyyhkijät, puhdistusautomaatti höyrystimen ja kudoksissa. Veden lämmitys aika vain 3 minuuttia, ja laitteen virta on 2000 wattia. Laite on tunnettu siitä, että työpaine alueella 4 bar, höyryn ulostulon lämpötila on 145 astetta. Kapasiteettia kattilan 1,5 litraa tuottaa puhdasta, ilman täydennystä säiliö pitkään. Joukko tulee kapasiteetti vaihdettava säiliön tilavuus on 1 litra. Jos olet kiinnostunut valmistaja Kit, edellä mainittu höyrypesurilla tuotemerkki on loistava ratkaisu.

Jos haluat seurata kokemusta enemmistön, on mahdollista valita seuraavista malleista: Redmond RSC-2010 Blue arvosta 4500 ruplaa; Zelmer VC1260, joka on vastaava hinta 6500 ruplaa; tai Vitesse VS-330, joka on maksettava 3800 ruplaa. Mutta höyrypesurilla Endever huolimatta korkeat kustannukset, on saanut eniten myönteisiä arvioita, koska se tarjoaa korkean höyrynpaineen 3,5 bar, lämmitysaika vain 3 minuuttia, sekä vaikuttava virtaa höyryä, joka on 17 grammaa per minuutti.

Miten valita kodin höyrypuhdistimille koti - välineistä ja valintakriteerit

Alkuperäisen soveltamisalan käytön höyrypesureita - Puhdistus ja desinfiointi hoitolaitosten. Mutta viime vuosina nämä laitteet ovat siirtyneet luokkaan kotitalouden. Niiden avulla voit selviytymään erilaisten pintojen puhdistusta kotona ilman kemikaaleja. Jotta laite on palvellut tarpeeksi kauan ja tehokkaasti selviytymään tehtävänsä, on tärkeää sitoutua ostamaan sitä tarkoituksella. Ymmärrämme, miten valita kodin höyrypuhdistimille kotiin sekä pitävät kuvaus joistakin suosituimmista malleista.

Tarkoitus ja toimintaperiaate laitteen

Ennen selvittää, miten valita höyrypuhdistimella kotiin, mitkä toiminnot suoritetaan tämäntyyppisen kodinkone. Höyrypesurilla (höyry) - laite on tarkoitettu puhdistamiseksi eri pintojen käyttäen kuumaa höyryä.

Sen mekanismi toiminta on seuraava. Vesi kaadetaan säiliöön, jossa lämmityselementin vaikutuksen alaisena sähköenergian kiehuu ja muunnetaan höyryksi. Hän tulee letku ja ulos suuttimen läpi ulos. Läsnäolosta johtuen höyryn venttiilien kerääntyy, muodostaa ylipaine. Kun painat nappia, sulkimen avautumisen ilma tulee ulos suurella nopeudella ja suurina määrinä.

Puhdistus pinnat tapahtuu likaantumisen kostutusaineiden mikroskooppisen pisaroiden kuumaa vettä, sekä johtuen mekaanisesta hankauksesta höyryn virtaus, joka "kaataa" roskia. Tehostuminen saavutetaan erilaisia ​​harjoja ja suuttimet.

Mitä ominaisuuksia tekee kotitalouksien höyrypesurilla puhdistus talon tai asunnon? Sen toiminnot ovat:

 • lian poistamista tahansa kestävä pinta kosteutta ja korkeita lämpötiloja, - keraamiset laatat, ikkunat, peilit, jäähdytyslevyjen, WC, kylpyamme, pesuallasta, keittiö kodinkoneet (uuni huppu).
 • siivous paikkoihin pääsemiseksi - lähtö, rakoja, kapeat aukot, laattasaumojen;
 • tuhoaminen pölypunkit, luteet, saivareita, täitä;
 • hoitaa huonekalujen, mattojen, verhojen, vaatteiden (ei kaikissa malleissa).

Puhdistus kalusteet höyrypesurilla

Kuuma höyry on hyvä likaa koostuvat rasvat, öljyt, parafiini, vaha, liima, sokeri ja glyserolia ilman ylimääräisiä pesuaineita. Mutta tarvittaessa poistaa kalkkia, ruostetta tai virtsa kiven pintaan olisi sovellettava puhdistusvalmisteet, ja sitten käsitellä sitä höyryllä.

Huomaa: desinfiointi tehoa höyrygeneraattorin ei ole yleinen. Homeen ja jotkut ovat epävakaita ympäristössä virukset ja bakteerit kuolevat, lyömällä alle höyryn lämpötila on noin 100º. Mutta tuhoaminen monien muiden taudinaiheuttajien vaatia pidempää keittämällä.

Rakenne ja laitteet

Mietitkö, miten valita höyrypuhdistuslaitteilla siivota, se on tärkeää tietää, että laitteet voivat vaihdella ominaisuuksista ja joukko lisävarusteita. Peruspaketti sisältää:

 • höyrykattila (kattila) - vesisäiliön;
 • sähköinen lämmityselementti;
 • joustava letku, jossa on venttiili, joka vastaanottaa höyryä kattilan;
 • laukaista aseen höyryllä painiketta;
 • suutin.

Joissakin malleissa on funktio veden imeytymistä, jotka liuottavat likaa. Aukon läpi suuttimen se saa erilliseen säiliöön. Myös osana ammatillista laite on varustettu injektorilla ja pumpun, jolla syötetään pesuainetta suuttimen. Nämä vaihtoehdot on helpompi puhdistusprosessi, mutta huomattavasti nostavat höyrypesurilla.

Toiminnallisuutta laitteen määräytyy määrän lisävarusteita. Tyypit syöttejä:

 • harjat erikokoisia laatta, kivi, pehmustetut huonekalut, matot;
 • metalli kaavin pinnat eivät naarmuunnu;
 • froteepyyhkeet;
 • kärki puhdistukseen ikkunat;
 • suutin, jossa on kapea rako suuttimen puhdistus;
 • kohta kromi suutin, tyhjennys reikiä, nosturi;
 • rautaa silitys asioita;
 • utyuzhok varten höyryssä;
 • suutin hoidosta tekstiilien;
 • Turbo-harja, joka pyörii edelleen ja pestä pysyviä saastuminen;
 • gun freshening kasveja.

Erilaiset suuttimet höyrypuhdistinta

Analysoimalla miten valita paras höyrypesurilla kotiin, pitää mielessä, että ne ovat manuaalisia, lattia ja monitoiminen.

Moderni käsin höyrypuhdistimella koti on kompakti laite vedenkeitin. Sitä voidaan käyttää pintojen puhdistukseen pieni huone. Laitteen ominaisuuksia:

 • suhteellisen alhaiset kustannukset;
 • vähän virtaa - 600-1600 W;
 • pieni säiliö vettä (0,5 I), jolloin saadaan jatkuvaan käyttöön noin 15-20 minuuttia;
 • painaa noin 1 kg - sen jälkeen kun ohjausvarsi väsyy.

Joukko kädessä pidettävä laite toimii riippuu puristusvoiman. Joissakin malleissa selviytyä virkistävä kodintekstiilit, muut - pystyvät tyhjentää laatat ja saniteettituotteet.

Puhdistus lasien käsikirja höyrypuhdistinta

Ajattelu, miten valita kodin höyrypuhdistimille suuren talon, kannattaa kiinnittää huomiota ulkona laitteita. Suunnittelun, ne muistuttavat pölynimurit. Niiden elin on lattialla ja liikkuu pyörän. Käytön aikana emäntä on pidettävä käsissä vain letkun suutin. Ominaispiirteitä laitteiden:

 • suuri teho - 1500-2300 W;
 • tilava säiliö (1,5-3,2 litraa), jonka avulla on mahdollista toimimaan 30-60 minuutissa lisäämällä vettä;
 • useita suuttimia, joiden avulla erilaisten pintojen puhdistusta;
 • korkea hinta.

Lattia laitteet ovat helpompaa ja monipuolinen

Monitoimilaitteet mallit ovat parannettu versio lattian. Runkoon höyrynkehittimen voidaan kiinnittää erilaisia ​​vihjeitä pintojen puhdistukseen ja kiillotukseen raudan asioita höyryllä. Tällaisia ​​laitteita on ominaista suuri teho, merkittävä höyrynpaine ja suuri säiliö. Ne ovat kallein luokka höyrypesureita.

Nämä yksiköt yhdistävät toiminnot höyrypuhdistuslaitteilla siivota ja höyrystimen hoito J. OJEDA

Kotitalouden höyrypesurilla kotiin, miten valita jota pidetään artikkelissa on useita etuja:

 • nopea puhdistus, joka vietti pienellä vaivalla;
 • tuhoaminen patogeenisten mikro-organismien ja loisten;
 • mahdollisuus kieltää kotitalouskemikaaleja, mikä on erityisen tärkeää perheet pienten lasten ja allergikoille;
 • poistamalla epämiellyttäviä hajuja;
 • puhdistus päällysteet ja pehmustetut huonekalut tahrojen, myös ahtaissa paikoissa;
 • Matto virvokkeita;
 • torjunnan rasvaa ja kalkkia pinnoite keittiökoneet ja LVI.

Höyrypesurilla pystyy selviytymään puhdistus liesituulettimet

 • kalleus monitoimilaitteista tunnettuja tuotemerkkejä;
 • useimmilla pinnoilla höyrytyksen jälkeen tahroja edelleen, ne tulee puhdistaa mikrokuituliina;
 • Pinttyneen lian sinun täytyy tehdä työtä, lisäksi saattaa edellyttää kotitalouksien kemikaalien
 • muovi ei voida käsitellä, herkkä kankaat, maalatut pinnat;
 • Se voi vahingoittaa kuitua verhoilu ja matot jos ne samanaikaisesti käsitellä höyryä ja hierotaan voimakkaasti;
 • laite ei pysty selviytymään jälkiä kiinteiden väriaineiden, joidenkin liimaa, kipsi, sementti ja muut.

Huomautus: Tämän vaikutuksesta korkean lämpötilan saastuminen, joka sisältää eläinperäisiä proteiineja ovat "konservoituneita", joka on tullut ei-pääteltävissä. Höyrynkehitin ei voi käsitellä veritahroja, munat, maito, kastikkeet.

Valitessaan höyrypuhdistuslaitteilla keskeiset kriteerit ovat tehokkuus, kestävyys ja helppokäyttöisyys. Harkitsee eri vaihtoehtoja, kannattaa kiinnittää huomiota:

 • teho;
 • paine, syöttönopeus ja höyryn lämpötila;
 • tilavuus ja materiaali, josta se on tehty,
 • koko letkun ja johto;
 • lisätoimintoja.

Teho vaikuttaa aika, jonka aikana vesi laitteessa saatetaan kaasumaiseen tilaan, samoin kuin taso kulutetun sähkön. Optimaalinen määrä:

 • käsin - 700-1600 wattia;
 • Lattia - 1300-2300 wattia.

Paine, syöttönopeus ja höyryn lämpötila

Höyryn suoraan laadun parametrit riippuvat puhdistusta. Kotimaan höyrypesurit paine vaihtelee 1,5-5 bar. Korkeampi se on, sitä nopeammin ja suuremmassa määrin kuumaa ilmaa tulee ulos suuttimesta. Riittävä puhdistus - 3 bar. Se tarjoaa höyrynsyöttölaitteesta nopeudella noin 200 grammaa per minuutti.

Höyryn lämpötilan tulisi olla vähintään 110-140 ° C. On syytä pitää mielessä, että tuotanto on alhaisempi kuin kattilassa. Jos indeksi on alle 110 ºC, älä päästä eroon multaa, rasvan ja muun pinttyneen lian.

Vesisäiliön tilavuus vaikuttaa lämmitys- aika ja jatkuvan toiminnan. Riittävä kapasiteetti puhdistukseen asunto 30-40 minuuttia - 1,5-2 l. Saatavana Ulkoiluvälinevarasto kapasiteetiltaan 5 litraa, mutta niitä kuumennetaan pitkään.

Valitsemalla manuaalinen höyrypesurilla, älä tähtää erittäin suuria säiliöitä. Kun vettä täytetään painon yksikkö on erittäin korkea. Optimaalinen - +0,3-+0,5 litraa.

Materiaali kattilan voi olla terästä tai alumiinia. Toinen suoritusmuoto on edullinen, koska se tarjoaa nopean lämpenemisen ja on vähemmän altis kattilakivikerrostumista.

Pieni höyryn puhtaampia letkun pituus tekee mahdottomaksi puhdistetut pinnat, jotka ovat korkeus nostamiseksi ulkoyksikön kova. Tämä vaihtoehto olisi päästävä 1,5-3 m. On kuitenkin otettava huomioon, että kulkiessaan höyryletku jäähtyy ja tiivistyy. Höyry puhtaampia pienikapasiteettisella letku ei saa olla liian pitkä.

sarake mitat määrittää laitteen ohjattavuutta. Optimaalinen pituus - 4-6. M kätevästi, kun on mahdollisuus automaattiseen käämitys.

Etsittäessä vastausta kysymykseen, mikä on parempi ostaa höyrypesurilla kotiin, todellista apua valinnan ratkaisee. Omistajat viittaavat siihen, että väline on varustettava lisäksi seuraavat ominaisuudet:

 • säädin, jonka avulla on mahdollista valita lämpötila ja virtausnopeus höyryn, ja sen kosteus kylläisyyttä;
 • irrotettava säiliö - se on helpompaa täyttää vedellä;
 • venttiili, ei anneta mahdollisuutta avata säiliön, jos se on positiivinen paine;
 • lastensuojelu - painiketta, estämällä höyryn poistamista;
 • ohjauspainikkeet kahva;
 • mahdollisuus jatkuvaan höyryä, joka on käyttökelpoinen hoidettaessa suuria pintoja.

Vihje: Kun ostat höyrypesurilla on tärkeää löytää tasapaino kaikkia vaihtoehtoja ja valita laitteen, jossa on joukko toimintoja. Tehokkaampi laite, sitä suurempi tilavuus säiliön sitä vaaditaan jatkuvaa toimintaa.

Koonnut asiantuntijat arvioivat höyrypuhdistimille Kodintuotteiden kuuluu sellaisia ​​tunnettuja tuotemerkkejä kuten Philipsin, Kärcher, Ariete, Clatronic, MIE vapauttaen laitteet eri hintaluokissa. Harkitse ominaisuuksia useita suosittuja malleja.

Suurmestari GM-Q7 Multi Elite - monitoiminen höyrypesurilla täydellisinä, joka sisältää erilaisia ​​harjaspäissä ja hiukset rauta tasoittaa asioita. Koska sen suuri kapasiteetti, yksikkö voit poistaa kalkkia kylpyhuoneessa, tasaavat takki paksu kangas, puhdista kivilattia, ja niin edelleen. Se on varustettu vaaka-strippaus.

Karcher SC 2 - kerros höyrypuhdistimen hyödyllisiä lisätoimintoja: säädettävä höyry, lasten suojelu, järjestelmä mittakaavassa. Se on kompakti ja kevyt (noin 3 kg). Pakkaus sisältää useita suuttimia: harjalla, suuttimen, Terry kankaalla. Laite on käyttövalmis, kun 6,5 minuutin kuluttua yhteyden verkkoon. johto kelausmekanismi ei ole kovin kätevää.

MIE Bello - tehokas monitoimilaite. Paketti sisältää lattia moppi, suutin ikkunoiden, huonekalujen puhdistus kärki, harja hiukset rauta kuorimiseen vaaka- ja rautaa silitys. Käyttäjien arviot osoittavat, että kaikki tehtävät laite suhtautuu täydellisesti. Miinus - muoviset pyörät alareunassa kotelon, joka koputtaa liikkeen kovalle lattialle.

Laadukkaita ja kestäviä höyrypuhdistinta - luotettava avustaja kotitaloudessa asioihin. Käsittely eri pinnoille kuumalla höyryllä voit nopeasti eroon lian ilman voimakkaita kemikaaleja ja vaivaa. Mutta lämpö ja kosteus voivat vahingoittaa joitakin materiaaleja. Tämän välttämiseksi on tärkeää noudattaa käyttöohjetta laitteen.

9 paras kotimainen höyrypesureita

Paras esimerkki täydellinen yhdistelmä ekologiset ja taloudelliset joukossa kodinkoneet - kotiin höyrypuhdistinta. Se oli hänen esiintymisensä kodin eroon huonoja "himii9raquo, tekevät paistaa puhtaus kerroksessa, mikroaaltouuni, laatta kylpyhuoneessa. Höyrypesurit tuli käyttöön vasta melko äskettäin, mutta jo löytyy malleja jokaiseen makuun ja kukkaro.

Mitä etsiä höyrypuhdistusta valittaessa?

 • On vesisäiliön tilavuus. Jos aiot puhdistaa koko huoneiston tällä laitteella, etsi höyrypuhdistin, jonka tilavuus on vähintään 1,5-2 litraa. Liesi- tai höyryvaatteiden pesuun sopii pieni manuaalinen höyrypesuri, jonka tilavuus on 300-500 ml.
 • On Settiin. Aiotko puhdistaa vaatteesi? Etsi laite, jossa on kangasliitäntä ja erityinen ripustin. Lisävarustepakkaukset ovat erilaisia ​​eri malleissa.
 • On johdon pituus. Laite toimii vain verkosta. Tyhjennä lattia suuressa huoneessa, jonka pituus on 1,5 m, ei ole helppoa!
 • On jatkuva toiminta-aika. Höyrypuhdistimet voivat toimia yhtäjaksoisesti 10 minuutin ja 1,5 tunnin ajan.

Ja nyt kääntymme tarkastelemaan parhainta kotitalouksien höyrypesurimallia, jotka esitellään markkinoillamme vuoden 2016 loppupuolella - vuoden 2017 alkupuolella, jotka ansaitsevat suurimman positiivisen palautteen asiakkailta

Hyvä kompakti ja suhteellisen edullinen kädessä pidettävä höyrypuhdistaja. Suunniteltu puhdistettavaksi ilman tai kotitalouskemikaalien vähäistä käyttöä. Se mahdollistaa tehokkaan taistelun vanhojen rasvojen kanssa keittiökalusteilla ja pintoilla, puhtailla keraamisilla laatoilla, saniteettituotteilla, pesepeileillä ja ikkunoilla. Sitä voidaan käyttää epäpuhtauksien poistamiseen ja desinfioida pehmeät huonekalut, matot, lasten lelut, höyryvaatteet ja verhot.

Suuttimien joukossa (pistesuutin, lattialle, suutinrungolle), jatkojouselle, mittauslasiin ja suppiloon. Säiliön tilavuus on 270 ml. Tehokkuutta ylläpidetään 1100 watin hyvästä tuotoksesta ja korkeasta 3,5 barin höyrynpaineesta. Tietoja toimintatilasta lähtöön noin 3 minuutin kuluttua päällekytkemisestä ilmoittaa sammuneen merkkivalon. Verkkokaapelin pituus on 3 metriä.

 • Söpö design;
 • Kevyt paino;
 • Nopea lämmitys.
 • Pieni vesisäiliön kapasiteetti.

Kannettava kädessä pidettävä höyrypuhdistaja, joka erottuu parhaiten kilpailusta, optimaalisista ominaisuuksista johtuen. Virrankulutus, ehkä ei korkein - 900-1050 W, mutta höyrynpaineen enimmäisarvo - 4,2 bar - parhaimmillaan hintaluokissa toimivien kompaktien höyrynmallien mukaan. Ja tämä viittaa siihen, että hyvään tehokkuuteen sähkön hinta on vähäinen. Lisäksi Grand Master GM-VSC38B hintalappu on saatavana.

Joukko suuttimia: lyhyt, pitkä ja kaareva spray tekstiilivaatteet, jatkoletku, suutin, jossa on pyöreä harja, laite pesu ikkunat ja ovet. Lisäksi - mittauslasi ja suppilo. Vesisäiliön maksimikapasiteetti on 250 ml ja työkapasiteetti 175 ml. Tapauksessa on verkkoyhteyden ja valmiuden indikaattoreita (4 minuuttia). Höyryn lämpötila on 135 ° C, kun se saavuttaa 16&9deg;C-sulake puhaltaa.

 • tiiviys;
 • Alhainen hinta;
 • Säädettävä höyryn syöttö.

Toinen parhaista käsihöyrynpuhdistusaineiden edustajista, jolla on merkittävä etu - sen vesisäiliö on 350 ml. Ei jumala tietää, mikä arvo, mutta verrattuna useimpiin kollegoihin, joiden tilavuus on 175-250 ml, laite voi toimia jonkin verran kauemmin keskeytyksettä "tankkaamalla".

Laite on varustettu lämmittimen kapasiteetilla 1000-1050 W, joka pystyy tuottamaan 3,5 barin höyrynpaineen. Ulostulolämpötila voi nousta 130 ° C: een, mikä tarjoaa hyvät desinfiointivalmiudet. Verkkokaapeli, jossa kaksinkertainen eristys on kunnollista pituutta - 4,5 m.

Universal joukko suuttimia 7 voit puhdistaa kaikki lämpöä kestävistä ja kosteus pinnan, pese ikkunat ja peilit, poista syöpynyt rasvan keittiössä, irrottaa likaa ja hajuja matot, pehmustetut huonekalut, lasten leluja, vaatteita. Pakkauksessa on jatko- letku ja suppilo, jossa on mittakuppi.

 • Edullinen hintalappu;
 • Suojaus ylikuumenemiselta;
 • Ylipaineensyöttöventtiili.
 • Lyhyt jatko letku;
 • Useita paineita varten tarvitaan määräaikaisia ​​taukoja.

Parhaat lattialämmittimet

Luokan paras edustaja on kuuluisan saksalaisen valmistajan korkealaatuinen ja toimiva höyrypesuri. Ja vaikka malli ei ole halpa, hinta on oikeutettu optimaalisten ominaisuuksien ja laajan toimintakyvyn näkökulmasta.

Suuri ylläpidetty höyrynpaine - 4,2 bar - tekee laitteesta yhden luokkansa tehokkaimmista. Kovan pinnan puhdistaminen tällä nopeudella mahdollistaa jopa 99,99%: n bakteerien tappamisen ilman kemikaalien käyttöä. Toiminto VapoHydro kuumaveden ja höyryn sekoittamisen ansiosta auttaa eroon kaikkein pysyvistä epäpuhtauksista.

Rakentamiseen järjestelmä on toteutettu kahdella säiliöt - 0,5 l (kattila) ja irrotettava, kanssa 1,5 litran täydennystä vettä suoraan toiminnan aikana. Höyrysäädin on laitteen runkoon. Osista: lattian puhdistus Comfort Plus 2 jatkoputken 0,5 m, paikalla suutin höyry letku 2,5 m ase, pyöreä harja, käsityökalu kääritty frotee, kangas (mikrokuitua) puheenvuoroa, kalkinpoistoainepakkauksen.

 • Turvaventtiili, lapsiturvallinen suoja;
 • Teho - 2200 W (lämmitys 3 minuuttia);
 • Höyrysilitysraudan lisävaruste.
 • Korkea hinta;
 • Paino on 6 kg.

Ihana saksalainen höyrypuhdistaja. Suhteellisen alhainen teho (1500 W) mahdollistaa kuitenkin höyryn tuottamisen jopa 3,2 baarin paineella. Litvesisäiliöä kuumennetaan 6,5 minuutissa. Säädettävä höyrynsyöttö ja suoja asteikolta. Suojaa lapsilta.

 • talous
 • Nice design
 • Suojaa mittakaavalta
 • Epätyydyttävä mekanismi leikkaamaan johtoa

Vakuuttava malli hinnan ja laadun suhdetta kohtaan. Siitä on ominaista korkea luotettavuus. Tarjoaa höyrynpaineen jopa 4 bar (teho 2000 W). Mukana on useita lisälaitteita ja lisävarusteita. Voit pestä lattian, ikkunoiden, uskovat, puhtaat verhoillut huonekalut, laatta, höyryvaatteet jne. Ihanteellinen pitkäaikaiseen toimintaan (höyrypuhdistaja pystyy toimimaan keskeytyksettä 60 minuutin ajan). Suunnittelu koristaa kaikki korkean teknologian sisätilat.

 • Pakkauksessa on runsaasti lisävarusteita
 • Pitkä käyttöaika
 • Mielenkiintoinen suunnittelu
 • Ei suurin vesisäiliö
 • Kunnollinen paino

Paras yleinen höyrypesuri - rautaa höyrykattilat

Kärcher SC 4 Premium + Rauta pakki monipuolinen johtuu ensisijaisesti onnistunut yhdistelmä laadukkaita ja luotettavia höyrypuhdistinta pystyvät ilman suurempia vaikeuksia selviytyä siivoan ja tehokas höyrysilitysrauta jolla silitys tuotteita erilaisia ​​kankaita tulee asian yksinkertainen eikä hankalia ja aikaa kestää puolet tavalliseen tapaan.

Lattian puhdistaminen on tehokkainta tuotemerkin Comfort Plus -liitännän ansiosta joustavalla liitännällä ja kätevällä vaihtamalla lautasliinaa ilman kosketusta lian kanssa. Laite on varustettu 2000 W: n lämmittimellä, maksimihöyryn paine on 3,5 baaria. Valmius virran kytkemisen jälkeen on 4 minuuttia. Kahden säiliön järjestelmä, joista yksi irrotettava (0,8 l) mahdollistaa veden lisäämisen ilman puhdistusta.

Höyrypuhdistaja on varustettu monitoimimilla premium-suuttimilla koville pinnalle ja 2 metrin pituisella höyryletkulla pistoolilla. Kädensijassa on kaksitasoinen höyrynvirtauksen säätölaite, turva on lapsilukko ja turvaventtiili.

 • Laadun toteutus;
 • Pysäköintipaikka;
 • Silitysfunktio.
 • hinta;
 • Yksittäisten monimutkaisten epäpuhtauksien paineet eivät riitä.

MIE Bello on suosittu 3-in-1 monitoiminen kotitalouskone. Höyrysilityslaitteessa (teho 1700 W) luodaan luottamuksellisesti keittiön, kylpyhuoneen ja wc: n saastuminen. Voit puhdistaa ja desinfioida pehmeät huonekalut, matot, auton sisätilat. Sisältyy: lattiamassa, suorakulmainen suutin lasille, kartiomuutokset harjoilla, kolmiomaiset ja suuret neliömäiset suuttimet.

MIE Bellon käyttämistä höyrystin-muotoon on käytettävissä erityinen rauta tehonsäätöllä ja pitkällä höyryletkulla (2,5 m). Sen avulla voit poistaa ryppyjä vaatteilla, verhoilla. Lopuksi kolmas vaihtoehto on ammattimainen rauta, jossa on korkkikahva ja höyrygeneraattori, joka voi tasoittaa melkein minkä tahansa kudoksen.

Mallin avainominaisuus on höyryn paine, jonka paine on 5,5 bar. Indikaattori on melko kiinteä, mutta kuinka paljon se vastaa todellisuutta on vaikea tarkistaa. Myös myyjien epäilyt ja vakuuttelut laitteen italialaisesta alkuperästä aiheuttavat epäilyjä. Ohjeita itse laitteeseen, ei, koska on voimakas tunne, että se on tehty paljon Apenniinien niemimaalta itään.

 • Monipuolisuus ja monikäyttöisyys;
 • Tehokas höyry;
 • Runsas säiliö - 1,7 litraa.
 • overpriced;
 • Ei kovin mukavat muovirullat.

Tämän mallin avulla voit järjestää rypytetyn kerroksen ja puhdistaa laattojen kylpyhuoneen. Myös se on mahdollista yhdistää rautaa täydelliseen sarjaan ja sileä monimutkaisia ​​kankaita - höyryn paine 3,5 baarissa on melko tarpeeksi. Tehokas (1,95 kW) ja melko ulospäin, yksikkö ei ole halpa, mutta täysin oikeuttaa sen hinnan. On olemassa lukuisia lisälaitteita ja muita lisävarusteita, jotka mahdollistavat lähes minkä tahansa puhdistuksen tai silitysraudan.

 • Suuri määrä vesisäiliötä (2,3 litraa)
 • Muutamia keikkoja ja silitystä sarjassa
 • Mahdollisuus horisontaaliseen irrottamiseen

On syytä muistaa, että kotitöiden suorittaminen höyryllä puhdistetulla laitteella edellyttää turvallisuusmääräysten noudattamista. Älä aseta käsiä ja kasvot höyrysuihkun alle (ellei kyseessä ole erityinen SPA-laite). Varmista ennen työskentelyä, että pinta ei heikkene kosteudesta ja höyrystä. Noudata ohjeita, ole varovainen - ja höyrypuhdistaja todella puhdistaa. Ja luokitus auttaa sinua valitsemaan!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

18 − = 12