Höyrypesurilla kotiin

Höyrypesurit kotiin, kotitalous - miten valita paras malli? Top 10 parasta höyrypesurit

Tänään myyntiin laaja valikoima höyrypesureita kotitalouksien kotiin. Miten valita tietyn mallin monenlaisia, voit päättää perehtynyt ominaisuuksia, joita suositellaan erityisesti kiinnittää huomiota.

Kuvaa laitteen alun perin käytetty desinfiointiin hoitolaitosten. Suunnittelussa tämä laite on varsin yksinkertainen, sijaitsee sisällä höyrynkehitin, joka tuottaa höyryä suuttimen läpi. Jos pinta on tarpeen päästä eroon allergeenien, pöly, lika, mikrobit ja bakteerit, sopii erinomaisesti tähän höyrypuhdistinta.

Jos olet kiinnostunut höyrypuhdistimille kotitalouksien kotiin, miten valita vaihtoehdon haluat, sinun on päätettävä ennen ostoksia. Tehdä tämän, ymmärtää erilaisia ​​tällaisia ​​yksiköitä, jotka on esitetty kädessä pidettävä malleja, höyrypesureita ja kompakti laite, joka yhdistää toiminnot pölynimurin ja höyryn puhtaampaa. Ensimmäisessä tapauksessa puhumme tuotteen, joka on helppo käyttää ja varastoinnin ja käytön pystyy käsittelemään kaukaisissa paikoissa. Kuten lisätty plus toimii kohtuulliseen hintaan. On kuitenkin olemassa myös haittoja, jotka ilmaistaan ​​vaikuttava tuotteen paino, yksikköpaino enintään 2 kg. Pidä kädessään tällaisia ​​laitteita pitkään on vaikeaa.

Harkitsee höyrypesurit kotiin, kotitalous, miten valita vaihtoehdon haluat, luultavasti ajattelevat. Kultainen on kompakti höyrypesurilla, joka on risteytys pölynimuri ja kädessä pidettävä laite. Hoitamiseksi pintaan, omistaja ei tarvitse pitävät laitteet käsissään. Haittana on pieni pituus johto, joka sin kaikki valmistajat tällaisia ​​laitteita. Jos haluat pitää talon puhtaana ja vaikuttava live mökkialueella, se on parasta valita höyrypuhdistuslaitteilla kuin pölynimuri. Tämä malli tarjoaa korkean suorituskyvyn, mutta kustannukset ovat kalliimpia.

Mallinvalinta vallasta ja säiliön tilavuus

Kun kuluttaja näkee höyrypuhdistimille kotiin, kotitalous, miten valita tietty vaihtoehto? Ensimmäinen asia huomaa on valtaa. Jos et halua piika kestänyt pitkään, se on parasta valita malli, joka on parametri edellä mainittu 1000 wattia. Säiliön tilavuus määrittää, kuinka kauan voit käyttää laitetta ilman täydennystä sitä vedellä. Tunniksi puhdistus tulee tehdä 2 litraa nestettä. Juuri tämä tilavuus pitäisi noudattaa ostaessaan höyrypuhdistinta malleja. On tärkeää kiinnittää huomiota myös materiaalin juuressa säiliö, se on parasta ovat osoittautuneet käytössä on alumiinia osastoja.

Valinnan malli höyryn paineessa ja läsnäolo lisätoimintojen

Höyrypesurilla kotitalous on oltava tietty toiminnallisuus, ainoa tapa olla tehokas puhdistus. Jos odotat tulos on positiivinen, se on tärkeää tarkistaa, onko malli höyryvoiman säädin. Avulla tätä apuohjelmaa, voit valita sukupolven kuivaa höyryä, joka on hyödyllinen silloin, kun se tulee hoitoon vaatteita tai huonekaluja. Puhdistuksen jälkeen pinta on täysin kuiva.

Kuten lisätoimintoja, voit harkita lasten suojelua. Läsnäollessa Tällaisen höyrypesurilla lisäosat maksaa enemmän. Jos sinulla on varoventtiili ja pari lukitus on tärkeää ennen ostopäätöksen tutustua Passista tavaroita. Jos haluat valita paras höyrypesurilla, on tärkeää huomata, että jokainen malli on ominaista tietty paine. Kuluttajat, jotka eivät aio ryhtyä ammattisiivouksessa, on parasta luopua vaihtoehtoja, jotka antavat noin 6 bar. Mutta kotikäyttöön täydellinen laitteita, joiden kapasiteetti on yli 3 bar. Sinun ei pitäisi sortua edullisia, valitsemalla malli vähemmän paineita, koska ne ovat kestämätön lian ja jalostus vanhoja tahroja.

Ranking top 10 malleja höyrypesureita

Jos tarvitset höyrypesurilla kotiin, reaalihinta johon pitäisi ehdottomasti olla kiinnostunut, kannattaa kiinnittää huomiota suosituimmista malleista, jotka on valittu kuluttajat. Johtaja myynti on Karcherin SC 2 Premium, joka maksaa 11000 ruplaa. Lähdössä tämä laite pystyy tuottamaan höyrynpaine on alueella 3 bar. Kotelon sisällä on litran vesisäiliö, laite teho on 1500 wattia. Helppo puhdistaa voit käyttää yksi seitsemästä suuttimet.

Tehokkaampia malleja valmistajan on SC 4 Premium, joka on enemmän vaikuttava kustannus - 25 000 ruplaa. Höyrynpaine valmistaja nousi 3,5 bar, että veden tilavuus säiliö pysyy samana. On yhtä suuri kuin 1800 wattia, lisänä toimii rautaa.

Korkea laatu ja kohtuullinen hinta höyrypuhdistinta brändin Philips

Jos valitset höyrypesurilla kotiin, reaalihinta johon on syytä tutkia ennen ostamista, voit kiinnittää huomiota version Steam Plus FC7020 / 01, jotka joutuisivat maksamaan 7500 ruplaa. Valmistajan toimittamia laite vesisäiliö, jonka suuruus on 0,45 litraa. Kotelon sisällä on rakennettu pölynimuri ja laite tehon on 1300 wattia. Kun laitteiston toimintaa, voit käyttää kahta suutinta. Tämä höyry puhtaampia, lisäksi kaikki edellä mainitut edut, on yksi, joka on ilmaistu houkutteleva ulkonäkö. Asuntojen maalattu valkoinen ja sininen.

Kuluttajat, jotka haluavat säästää rahaa, voit ostaa FC7012 / 01 MultiSteam, jonka hinta on 4900 ruplaa. Tilavuus säiliö on merkityksetön - 0,06 litraa. Kuitenkin laitteen kapasiteetti riittävän vaikuttava, se on 1200 wattia. Laitteet on varustettu kuusi suutinta, sillä myynti on esitetty valkoinen ja sininen.

Budjetin ja toiminnallisuus

Höyrypesurilla "Kitfort CT&089raquo; Se voi johtua budjetti vaihtoehto. Tämä malli maksaa 5700 ruplaa, mutta se on universaali laite, joten voit desinfioida ja puhdistaa Lämmönkestävyys pinnalle. Sinun ei tarvitse käyttää kemikaaleja. Yksikkö virrankulutus on 1500 wattia, säiliön tilavuus on 1,5 litraa. Steam Cleaner "Kitfort9raquo; Se pystyy käsittelemään herkkä ja tiheä kangas.

Toinen malli on mainittu valmistaja on CT-903, jota voidaan kutsua myös suosittu vaihtoehto. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että tämä laite on käytettävissä arvo, joka on 10 500 ruplaa, tämä laite eroaa monipuolisuus ja voi korvata pesuainetta puhtaampaa, tuulilasinpyyhkijät, puhdistusautomaatti höyrystimen ja kudoksissa. Veden lämmitys aika vain 3 minuuttia, ja laitteen virta on 2000 wattia. Laite on tunnettu siitä, että työpaine alueella 4 bar, höyryn ulostulon lämpötila on 145 astetta. Kapasiteettia kattilan 1,5 litraa tuottaa puhdasta, ilman täydennystä säiliö pitkään. Joukko tulee kapasiteetti vaihdettava säiliön tilavuus on 1 litra. Jos olet kiinnostunut valmistaja Kit, edellä mainittu höyrypesurilla tuotemerkki on loistava ratkaisu.

Jos haluat seurata kokemusta enemmistön, on mahdollista valita seuraavista malleista: Redmond RSC-2010 Blue arvosta 4500 ruplaa; Zelmer VC1260, joka on vastaava hinta 6500 ruplaa; tai Vitesse VS-330, joka on maksettava 3800 ruplaa. Mutta höyrypesurilla Endever huolimatta korkeat kustannukset, on saanut eniten myönteisiä arvioita, koska se tarjoaa korkean höyrynpaineen 3,5 bar, lämmitysaika vain 3 minuuttia, sekä vaikuttava virtaa höyryä, joka on 17 grammaa per minuutti.

Paras höyrypesurit kotiin

Kotitalous höyrypesurilla - yksi taloudellinen ja ympäristöystävällinen kodinkoneet edustajille. Ostamalla tämän laitteen sinun ei enää tarvitse käyttää haittaavat keinot lattioiden, seinien, huonekalujen ... Tämä on suhteellisen uusi keksintö on yleistä. Meidän luokitus on valmis antamaan listan paras kotimainen höyrypesurit. Tarkastelu auttaa navigoimaan eri malleja tarjotaan ja ostaa kunnon kone.

Höyrypesurilla jonka yritys voi valita

Saksalainen valmistaja kodinkoneiden puhdistukseen. Yhtiö on perustettu vuonna 1935. Siitä tuli perustaja Alfred Kärcher, joka on alun perin suunniteltu kestävän perheen tuotantoa. Vuonna yhtiön säätiö, Alfred keksi energiatehokas suolaa uuniin. Tässä vaiheessa voidaan pitää lähtökohtana Karcher menestystä. Nykyään yhtiö on asemaltaan yksi parhaista valmistajista siivousvälineet Saksassa.

Komponentti kansainvälisen koulutuksen SBM Group. Pääasiallinen liiketoiminta yhtiö on energian tuottamiseksi. tuotemerkin tuotteita myydään yli 50 maassa ympäri maailmaa. Vuosittain yritys tuottaa noin 2 miljoonaa yksikköä tuotteen, mukaan lukien paitsi väline, mutta myös puutarhakalusteet ja kodinkoneet sekä lisävarusteita. Uudet kehityssuunnat ja innovatiiviset teknologiat mahdollistavat DeFort yöpyä oikealle tasolle.

Yhtiö, syntynyt maailmaan vuonna 1992. Päätavoitteena perustajista tuotemerkin tuolloin markkinoilla edullisten laitteet. Koska täysimittaisena kilpailijana yritys teki 10 vuotta sitten. tuotemerkin tuotteet ovat laadukkaita ja toiminnallisuus. Perinteisten kodinkoneiden, Smile valmistaa innovatiivisia yksikkö.

Venäläinen yhtiö on erikoistunut tuotantoon kodinkoneet. Tuotannon perustan tuotemerkki Kiinassa. tuotteen laatu, helppokäyttöisyys, miellyttävä muotoilu ja laajat käyttömahdollisuudet - Kitfort edullista tuotteen ominaisuudet.

Muodostaen luokitus - avain arviointikriteerit

Prosessissa laatimisen sijoitusta pohjaksi otettiin asiakaspalautetta tietyistä malleista höyrypesureita. Analyysi olennaiset tiedot mahdollistivat korostaa top parhaista laitteista. Keskeisinä arviointiperusteet laitteet, joita seuraavat ominaisuudet höyrypesureita:

 • koko vesisäiliö;
 • ajan jatkuvan toiminnan;
 • laitteet;
 • toiminnallisuutta;
 • suunnittelu;
 • mitat;
 • näyttö kapasiteetti;
 • tehokkuutta;
 • paino;
 • hinta.

Höyrypesurit ovat monikäyttöisiä ja keskitytty vain tietyntyyppisiä puhdistusta. Alla on parhaat mallit eri luokkiin.

Höyrypuhdistimella lattiat ja pehmustetut huonekalut - siisteys ja ympäristöystävällisyys

Höyrypesurilla puhdistukseen erilaisia ​​lattianpäällysteiden ja pehmustetut huonekalut. Tällainen laite voidaan kutsua tarpeeksi tehokas ja varastoidaan. Laitteet ovat usein tilaa vieviä porazmeru, mutta tulos työnsä ei jää huomaamatta.

Endever Odyssey Q-901 - paras vaihtoehto suuren mittakaavan puhdistus

Volume vesisäiliö, riittävän suuri teho, pitkäkestoinen akku tilassa laadun takaamiseksi globaalin satoa. Tämä tuote on varustettu erinomainen: on joukko suuttimia puhdistamiseen eri pinnoille. höyrypesurilla muotoilu voidaan kutsua maalainen. Kuitenkin tärkein tehtävä Endever Odyssey Q-901 oli ilmeisesti alle voima.

Näkyvä etu höyrypesurilla tuotemerkin ovat:

 • erinomaiset laitteet;
 • Suuri teho - 1,8 kW;
 • pitkä autonominen tila - jopa 45 minuuttia;
 • laadukasta työtä;
 • tilavuuskapasiteetti vettä - 1,5 litraa.

Käyttäjät on tunnistettu, vain yksi negatiivinen malli - korkea laite paino (4100 g).

Yhteensä Asiakkaan arvio suuri. Tämä tuote on täysin odotusten mukaisesti.

Kärcher SC 2 - paras höyrypuhdistimella lapsiperheelle

Alkuperämaa - Saksa. Suhteellisen pieni teho-höyryn puhtaampia säädetään höyryn paineessa jopa 3,5 bar. Vesi säiliössä lämpenee nopeasti - vain 6,5 minuuttia. Voit säätää asteen höyryn tarjontaa. On lasten suojelu.

Jäsenet panivat merkille seuraavat ammattilaiset laitteista:

 • tehokkuutta;
 • houkutteleva design;
 • saatavuus lasten suojelu;
 • toiminnallisuutta;
 • helppohoitoisuus;
 • hyvä rakentaa laatua.

Ainoa asia, joka hämmentää ostajat on karkea mekanismi taitto virtajohto: se vain haavan yläosassa, ei sijaitsee höyrypesurilla koteloa.

Useimmat käyttäjät olivat tyytyväisiä hankintaan. Hyvä laatu strippaus pehmustetut huonekalut ja lattiat havaittiin jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.

Höyrypesurilla ikkunoihin - kiiltävän puhtauden helposti ja vaivatta

Nämä laitteet ovat pienikokoisia ja helppokäyttöisiä. Teholuokitus heillä on pieni - yleensä enintään 1 kW. Kustannukset ovat höyrypesureita merkittävästi alentaa edellisen laitteiden luokka.

Smile ESC 922 - paras höyrypuhdistimella pienen määrän työtä

Erittäin helppokäyttöinen ja low-end puhelin. Tilavuus vesisäiliö - 220 ml. Höyrypesurilla mahdollistaa puhdistuksen suurissa tiloissa - Johdon pituus mahdollistaa (5m). Pakkaus sisältää lisäsuutinta - 2 kappaletta.

Se on tarjota useita etuja kuvataan mallia:

 • kompakti koko;
 • mukava Pääsuuttimen;
 • hyvä paine höyry-;
 • kevyt;
 • kohtuulliseen hintaan;
 • Johdon pituus;
 • helppokäyttöisyys.

Haittana höyrypesurilla Smile ESC 922 käyttäjien mainita puute suojaa suihkujen kuumaa höyryä. Se vaatii taitoa vahingossa saa polttaa prosessissa.

Suurin osa ostajien oli tyytyväinen malliin. Kohtuullinen hinta laitteen on merkitystä.

Kaikkein kompaktissa - DeFort DSC-1200

Miniature laite 1 kW teho. Vesisäiliö tilavuus on 300 ml. Siirryttyään tilaan täysi valmius työskennellä koneen täytyy olla 2 minuuttia. Paketti sisältää mitta ja suppilo, sovelletaan säiliötä täytettäessä. Tässä on erilaisia ​​vinkkejä ja harjaa käsitellä pahoin saastunutta.

Tärkeimmät edut ovat höyrypesurilla:

 • tiiviys;
 • erilaisia ​​suuttimia pakkaus sisältää;
 • hyvä rakentaa laatua.

Kohteesta minuses syytä huomata, riittävän suuri yksikön painosta niin kokoja.

DeFort DSC-1200 on saanut hyvän käyttäjäkokemuksen arvosanat. Pieni höyrypesurilla kuten isännät, ja sen tärkein tehtävä laitteen pärjää täydellisesti.

Monitoiminen siivooja auttaa saastumisen

Tällaisia ​​laitteita ovat universaaleja. Ne auttavat pese laattalattia, haihduta takki siisti ikkunan. Tehokas, hyvin varustettuja yksiköitä selvitä siivous edes suurin asunnon. Kustannukset monikäyttöinen höyrypesureita Venäjällä alkaa 10000 ruplaa.

Höyrypesurilla Kitfort KT-903 - paras vastine rahalle

Hyvin vakuuttava laite. Pidetään luotettavimpana yksikkö sen luokkaan. Virta höyrypesurilla - 2000W. Paketti sisältää useita työkaluja ja muita tarvikkeita. Joissa Kitfort KT-903 voi pestä ikkunat, lattiat, ovet, huonekalut. Runtimes höyrypesurilla - 1 tunti. Mallissa on epätavallinen muotoilu.

Käyttäjillä on seuraavat ominaisuudet mallin:

 • hyvät varusteet;
 • pitkähkön akku;
 • houkutteleva design;
 • hyvälaatuisia strippaus;
 • Suuri teho;
 • monipuolisuus;
 • monitoiminnallisuus;
 • helppokäyttöisyys.

Höyrypesurilla kuten ostajat, monet pitävät tällainen hankinta on todella hyötyä. Riittävän korkeat kustannukset laite on perustellusti edellä mainitut edut mallia.

1. Joten tarvitset apua lattioiden ja pehmustetut huonekalut talon tai asunnon. Jos olet onnellinen omistaja laajamittainen asuinalue, sinun on välttämätön höyrypuhdistuslaitteilla Endever Odyssey Q-901.

2. Jos on lapsia, kaikkein turvallisin laite olisi Karcherin SC 2 - Tämä laite on varustettu suojan höyryllä palovammoja.

3. Puhdista lasipinnat sopiva budjettimalli Smile ESC 922. pienikokoisin ja vähemmän arvokas laite olisi DeFort DSC-1200.

4. siivous suurten laitosten, sekä strippaus vaatteet sopivat monitoiminen höyrypesurilla Kitfort KT-903.

Paras höyrypesurit asiakkaille arvostelua

Haluatko oman huoneen kuohuviini puhtaudesta? Stop tuhlaa aikaa kodin kemikaaleja ja vaikea pestä lika! Moderni laite - höyrypuhdistuslaitteilla, on jo pitkään voittanut sydämet miljoonia käyttäjiä. Tällaisen laitteen, sinun prodezinfitsiruete kaukaisissa paikoissa, mutta koska kuuma pari - eroon viruksia, bakteereja ja allergeeneja. Kuvitelkaapa, puhtaus, ja jopa terveyshyötyjä. Niin hyvä laite ostaa on vaikeaa, ja kaikki eivät tiedä, mitä etsiä, autamme sinua ymmärtämään ja kuvata yksityiskohtaisesti artikkelissa, miten valita höyrypuhdistimella kotiin ja sijoittui paras vuonna 2017!

Suunnittelua ja toimintaa höyrypesurilla

Huomaa valmistajat vuosittain vain parantaa tuotantoteknologiaa. Ja anna höyryn puhtaampia ei ole uusi laite, uuden sukupolven malli - täydellinen avustaja jokaiseen kotitalouteen. Suunnittelu modernin höyrypesurilla sisältää:

 • Tarvikkeet ja varusteet
 • Elementti nesteen lämmittämiseksi
 • vesisäiliö
 • Trigger pistooli
 • joustava letku

Ennen kuin alat työskennellä tämän laitteen on täytettävä vedellä höyrykattilan. Vasta sitten yhteys sähköverkkoon. Muutaman minuutin kuluttua, se nähdään vesi kiehuu ja muuttuu höyryksi. Huomaa, että liipaisinnapin ja tilat ovat, jolloin vain puristamisen jälkeen, vapauttaen höyryvirta, saavuttaa lämpötiloja jopa 100 astetta. Voi edes huolissaan siitä haittaa terveydelle kuumaa höyryä! Johtuen löysä rakenne jäteveden, voit polttaa ja täysin turvallisesti.

Katso myös - Mikä on paras höyrymoppia - luokitus 2017

Höyrypesurilla on yksi tehokkaimmista ja monipuoliset aikamme. Aluksi laite käytettiin Sairaaloissa ja terveyskeskuksissa desinfiointiin lattiat, mutta ajan mittaan, soveltamisala on laajentanut näköaloja. Nyt hänen apua, voit poistaa paitsi huone, mutta myös käyttää puhdistukseen auton tai kodinkoneita. Valitut höyrypesurilla käytetään usein puhdistettava kylpyhuone, mutta on monia muita mahdollisuuksia käyttöön, mukaan lukien:

 • Puhdistus lasipinnat
 • Poistaminen karkaistu mutaa astiat ja laitteet
 • Desinfiointiin ja puhdistukseen pehmustetut huonekalut
 • Puhdistus vuodevaatteet alkaen punkit ja allergeenit

Ottaen huomioon kaikki edellä mainitut mahdollisuudet, laite voi olla ylpeä kutsutaan monipuolinen ja käytännöllinen käyttää. Ainoa ei suositella käytettäväksi vaha ja höyry puhtaampia lakkapintojen, ja lasi puhdas kylmä talvella (kun lämpötilaero mahdollisesti lasi halkeilua).

Monenlaisia ​​kodin laitteet kotiin, miellyttää sekä kalliita että budjetin malleja. Riippuen mieltymykset ja sovellukset, ammattilaiset erottaa kolme päätyyppiä höyrypesureita:

 1. Pölynimurit. Tämän tyyppisiä laitteita sopivat parhaiten ammattikäyttöön. Muita analogeja Laitteessa on suuri teho ominaisuuksia ja tehokkuutta. Kun otetaan huomioon korkea rakentaa laatua, kestävyyttä ja pakkaukset, sitä pidetään kallein. Haluatko valita mate kuin kymmenen vuotta? Silloin on parempi käyttää rahaa kerran, kuin viettää hermoja ja rahaa korjata.
 2. Kompakti. Mount suosio on kompakti malli tyyppi. Sijainnista johtuen säiliön lattialle, niitä voidaan verrata pölynimuri. Tämä on etu, koska sinun ei tarvitse pitää laitetta pitkään painoon. Ennen valintaa, hyvin perehtynyt kokoonpano ja pitkä letku ja kaapeli. Muista, että tällainen malli olisi letku on vähintään 3 metriä pitkä, ja johto - pidempi, helpompi käyttää. Tyypillisesti, kompakti höyrypesureita varten suuttimet erilaisten pintojen puhdistusta.
 3. Manuaalinen. Monet kysyvät: "Mikä on parempi ostaa höyrypesurilla kotiin edulliseen hintaan ja hyvä suorituskyky? - Tietysti manuaalinen. Tämä ainutlaatuinen keksintö mahdollistaa nopean ja helpon suorittaa puhdistus kaikki pinnat. Keveys ja tilaa säästävä muotoilu on helppo käyttää ja helppo säilyttää.

Miten valita höyrypuhdistimella paras talo?

Vieläkään tiedä mitä höyrypuhdistuslaitteilla on parempi? Sinun ei tarvitse lukea uudelleen ton tietoa, tarvitsemme vain määrittää sovelluksen. Paras höyrypesurilla - joka täyttäisi täysin mieltymykset ja asiakkaan tarpeiden, joten kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin parametreihin:

 • Virta. Niistä useimmat parametrien se pidetään suurena ja tärkeinä valitessaan kodinkoneita. Mitä suurempi voima, sitä suurempi nopeus suorituskykyä ja tehokas puhdistaminen höyryllä. Paras höyrypesurilla arvioita ostajille, joiden teho on yli 1000 wattia. Huomaa, lattianpuhdistusaineita kapasiteetti on 1300-2300 wattia, mutta manuaalinen on puolestaan ​​- alkaen 700-1600 wattia.
 • Tilavuus höyrykattilan. Tämä indeksi on 0,5 ja jopa useita litraa. Huomaa, että mitä pienempi kapasitanssi, sitä enemmän täytyy täyttää sen vedellä. Ottaen huomioon työmäärä, itse poimia sopivan vaihtoehdon. Siten, jonka kapasiteetti on 1 litran kanssa pää on tarpeeksi 30-40 minuuttia non-stop-tilassa.
 • Väitti paino. Edullisesti höyry puhdistusaineita manuaalinen ja vaihtelee 1,6 kg (mitataan yleensä tyhjässä muodossa).
 • Varusteet ja niiden tarkoitus. Ostaessaan kalliita laitteita, kiinnittää huomiota komponenttien, joista on oltava: piste suutin, suutin puhdistukseen lattiat ja laatat, suora ja käsityökalu puhdistamiseen harjaa, suutin siivous ikkunoiden pintoja. Vähintään useita muita komponentteja, tulisi olla vähintään 3 kpl.
 • Kaapelin pituuden. Se on paras valita laitteen maksimipituus johto (4-6 m). Lisäksi se on harkitsemisen arvoinen funktio johtokela. Se on erittäin kätevä ja ei tarvitse manuaalisesti purkaa ja kierrä narua.
 • Pituus letku. Mikä näkyy pitkäaikaisen käytännön, letku ei ole aina hyvä vaikutus laatuun ja tehokkuuteen työssä. Jos otamme huomioon luokitus höyrypesureita, lähes kaikki mallit ovat keskipituus letkun. Tähän liittyy se, että on vähän valtuuksia, höyry kulkee aukon läpi - jäähtyy. Tämän seurauksena on usein Veden roiskuminen, mikä ei ole toivottavaa käsiteltäessä herkkiä pintoja.
 • Mitat rakenteen. Keskimäärin mobiili ja kädessä pidettävän höyrypuhdistimille saavuttavat koon 20h15h25 cm, ja nyt laitteen sisätila, esimerkiksi: Karcher SC 1702 (joka sisältyy ylhäällä höyrypuhdistimille) on kooltaan 50h33h33 cm.
 • Kuumennusaika ja maksimilämpötila. Huomaa, että riippuen ulostulon säiliön ominaisuuksien ja tilavuuskeskimääräinen lämmitys aika on 10 sekunnista 10 minuuttiin. Jos haluat kaikkein nopea lämmitys on mahdollisuus astioiden esilämmittää vettä. Täydellä lämmitysveden lämpötila saavuttaa 140 ° C, jolloin höyryn paine on noin 3,5 bar. Koska korkea lämpötila indikaattorit, lisäämällä puhdistuksen laatu ja bakterisidisesti.
 • Höyryn paine. Arvosana höyrypesurit osoitti, että nykyiset mallit on höyrynpaine 2-6 bar. Näiden ominaisuudet ovat lukuja voidaan nähdä usein, mutta on tärkeää ymmärtää, että paine säiliön sisällä, ja ei syötetä höyryä. Myös, höyrysuihkulla riippuu letkun ja suuttimen. Jos olet epävarma asiasta, joka on parempi ostaa höyrypesurilla kotikäyttäjille arvostelut suuntaavat ja erityisesti antaa neuvoja.
 • lämmitys tyyppi. Tärkeä muuttuja, joka on kerran läpi tai höyryn kattilassa. Toisessa suoritusmuodossa katsotaan tarvitaan eniten, ja suositellaan ostaa, koska virtalähde höyryn ja lämpötila ovat paljon korkeammat.
 • Izgotovitelny materiaalia. Laadukkaan suunnittelun - avain kestävyyttä ja mukavuutta. On parasta ostaa laitteita, jonka perustana on tehty kuumuutta kestävästä muovista. Ammattilaiset suosittelevat höyrypuhdistuslaitteilla alumiini vesisäiliö. Hyvän lämmönjohtavuuden metalli, vesi kuumennetaan nopeammin ja asteikko ei istu pinnalla.
 • Lisäpalvelut. Monet kalliimpia malleja, on laajennettu toiminnallisuus, jonka avulla seurata virtausnopeus, säädä teho, jne. Mutta jotta ymmärtää mikä niistä on paras höyrypesurilla, todellinen asiakkaiden arviot tekemään oikean valinnan.

Arvostelu höyrypesurit kotiin 2017

Höyrypesurit alue on varsin laaja, mutta on syytä muistaa, että laadukas ja kestävä laite voi ostaa vain tunnettujen valmistajien on luokitus, joka sisältää: Kärcher, DeFort, Smile, Kifort, Endever, suurmestari, Philips.

 • Suurmestari GM-Q1 Multi Elite - paras höyrypesurilla talon vuonna 2017. Monitoiminen malli ei vain puhdistaa lattia, mutta myös johtaa rypistynyt asia kunnossa. On mahdollista raudan yhteyden (mukana). Teho 1950 wattia ja kapasitiivinen säiliö tuottaa 2,3 litraa jotta puhdistaminen mahdollisimman tehokkaasti ja mukavasti.
 • Kitfort KT- 903 - yksi parhaista malleja laatu-hintasuhde. Se on laaja käyttöalue, koska joilla on korkea teho ominaisuudet - 2000 wattia. Pienet höyrypesurilla ja tyylikäs täydennys tahansa sisustukseen ja arvostaa pitkäaikainen jopa 60 minuuttia.
 • Höyrypesurit, mitoitettu paras puhdistukseen huonekalujen ja lattia - Endever. Malli Odyssey Q-410 - paras keskuudessa heidän ikäisensä. Laitteessa on suuri säiliö vettä (1,5 I), joka on lämmitetty vain muutaman minuutin ajan 130 ° C: ssa Myös erilaiset suuttimet mukana, jonka avulla on mahdollista puhdistaa ja siivota erilaisia ​​kohteita.
 • Mikä höyrypuhdistuslaitteilla sisältää funktionaalisia "lasten suojelua"? Tietenkin Kärcher SC 2! Malli on vähän virtaa, mutta se ei ole este laatu selviytyä puhdistusta. Tilavuus on 1 litra on täysin pystyy lämmetä jälkeen 6,5 minuuttia. Lisäksi on olemassa suoja mittakaavassa ja tilat säätämiseksi höyryn syötön.
 • Usein pestä ikkunat ja lasipinnat, mutta en tiedä mitä höyrypuhdistuslaitteilla on parempi? Sitten kiinnittää huomiota mallin Smile TSK Pienikokoinen ja edullinen avustaja, jonka teho on 1000 W ja kapasiteetti säiliö - 220 ml. Huomaa, malli on melko pitkä johto, joka on hyödyllinen suuren mittakaavan ympäristöissä. Varustettu kaksi suutinta puhdistukseen lasin ja kudoksen puhdistusaineita.
 • DeFort DSC-1200 - kompakti malli keskimäärin 1200W. Höyrypesurilla valmistettu korkealaatuisesta termoplastista, jonka kapasiteetti on 300 ml. Valmistunut laite dekantterilasiin ja eri suuttimet.
 • Jos tarvitset monitoimilaite silitystä ja höyrytys, niin paras liike on Philipsin GC660 / 05. Höyrypesurilla paras luokitus kestää useita vuosia jo. Valmistajat ovat hoitaneet mahdollisimman mukavasti ja varustettu irrotettava laitteen vesisäiliö. Lisäksi on automaattinen johtokeräin. Älä unohda valtaa ominaisuuksista - ne ovat enintään. Metallituotteet liitetiedostoja, Naulakko ja suojaava lapanen.
 • Smile ESC 924 - moderni malli pienikokoinen, jossa on 800-watin kapasiteetti Vesi - 250 ml. Sen voit unohtaa, että tällaisia ​​asioita ryppyinen ja likainen huone. Hyvä tulos rahani!

Valppautta ja muistaa, että kotitehtävät käyttäen höyrypuhdistuslaitteilla vaatii erityistä huomiota. Noudattaa kaikkia ohjeita ja noudata turvallisuusohjeita ja tulos ylittää kaikki odotukset.

Toivomme, että nyt sinun ei tarvitse ongelmia tarkkuus ja tiedät miten valita höyrypuhdistimella talon vuonna 2017!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

4 + 1 =