Höyrypuhdistimet kodin kotitalouksille, miten valita

Höyrypuhdistimet kotitalouksille - miten valita paras malli? Arvostamme 10 parasta höyrypesua

Nykyään kotitalouksille on tarjolla laaja valikoima höyrypuhdistusaineita. Miten valita tietyn mallin monenlaisia, voit päättää perehtynyt ominaisuuksia, joita suositellaan erityisesti kiinnittää huomiota.

Kuvattu laite on alun perin käytetty desinfiointiin lääketieteellisissä laitoksissa. Tämän laitteen rakenne on melko yksinkertainen, ja siinä on höyrygeneraattori, joka pumppaa höyryä suuttimen läpi paineen alaisena. Jos pinta on tarpeen päästä eroon allergeenien, pöly, lika, mikrobit ja bakteerit, sopii erinomaisesti tähän höyrypuhdistinta.

Jos olet kiinnostunut höyrypuhdistusaineista kodin kotitalouksille, miten valita oikea vaihtoehto, sinun on päätettävä jo ennen ostoksia. Tätä varten sinun on ymmärrettävä tällaisten yksiköiden tyypit, joita edustaa käsimallit, kompaktit höyrypyykimet ja laitteet, jotka yhdistävät pölynimurin ja höyrypuhdistimen toiminnot. Ensimmäisessä tapauksessa puhumme laitteesta, joka on kätevä käyttää ja varastoida, ja toiminnassa se mahdollistaa vaikeasti tavoitettavien paikkojen käsittelyn. Lisäetuna on edullinen hinta. Kuitenkin myös haittoja, jotka ilmaistaan ​​tuotteen vaikuttavassa painossa, laitteen massa voi nousta 2 kiloon. Tällaisten laitteiden pitäminen kädessäsi pitkään on melko vaikeaa.

Kun otetaan huomioon kotihoidon höyrypuhdistimet, miten valita oikea vaihtoehto, olet varmasti ajatellut. Kultainen keskiosa on kompakti höyrypuhdistaja, joka on keskellä pölynimurin ja kädessä pidettävän laitteen välissä. Pinnan käsittelyä varten talonmiehen ei tarvitse pitää laitetta käsissään. Haittana on kaapelin pieni pituus, jonka kaikki tällaisten laitteiden valmistajat rikkovat. Jos haluat pitää talon puhtaana ja vaikuttava live mökkialueella, se on parasta valita höyrypuhdistuslaitteilla kuin pölynimuri. Tämä malli tarjoaa korkean suorituskyvyn, mutta se maksaa enemmän.

Mallin valinta säiliön kapasiteetille ja tilavuudelle

Kun kuluttajat pitävät höyrypuhdistusaineita kotitalouksille, miten valita tietty vaihtoehto? Ensimmäinen asia, jonka pitäisi kiinnittää huomiota, on valta. Jos et halua puhdistusta kestää pitkään, on parempi mieluummin malli, jolla edellä oleva parametri on yli 1000 wattia. Säiliön tilavuus määrittelee, kuinka kauan voit käyttää laitetta täyttämättä sitä vedellä. Yhden tunnin puhdistukseen tarvitaan 2 litraa nestettä. Tämä on tilavuus olisi noudatettava, kun ostavat mallin höyrypyyhe. On tärkeää kiinnittää huomiota myös säiliön pohjassa olevaan materiaaliin, alumiiniset lokerot olivat ne, jotka näyttivät itsensä parhaiten käytön aikana.

Höyrynpaineen mallin valinta ja lisätoimintojen saatavuus

Höyrypuhdistusaineella on oltava tietyt toiminnot, vain puhdistus on tehokasta. Jos odotat myönteistä tulosta, on tärkeää tarkistaa, onko mallilla höyryn tehonsäätäjä. Avulla tätä apuohjelmaa, voit valita sukupolven kuivaa höyryä, joka on hyödyllinen silloin, kun se tulee hoitoon vaatteita tai huonekaluja. Puhdistuksen jälkeen pinta pysyy täysin kuivana.

Lisätoiminnoina voit harkita suojaa lapsilta. Jos tällainen lisäys on olemassa, höyrypuhdistaja maksaa enemmän. Jos tarvitset varoventtiilin ja höyrylukituksen, on tärkeää lukea tuotepassi ennen ostamista. Jos haluat valita parhaan höyrypesurin, on tärkeää harkita, että jokaiselle mallille on ominaista tietty paine. Kuluttajat, jotka eivät harjoita ammattitaitoista puhdistusta, on hyvä luopua vaihtoehdoista, jotka antavat noin 6 palkkia. Mutta kotitalouskäyttöön, laitteet, joiden teho ylittää 3 baaria, ovat täydellisiä. Älä ole houkutelleet alhaisin kustannuksin, valitsemalla vähemmän painetta käyttäviä malleja, koska ne ovat kestämättömiä lian poistamisen ja vanhojen tahrojen käsittelyssä.

Arvostaminen 10 parhaan höyrypyyhintämallin arvosta

Jos tarvitset höyrypesurilla kotiin, reaalihinta johon pitäisi ehdottomasti olla kiinnostunut, kannattaa kiinnittää huomiota suosituimmista malleista, jotka on valittu kuluttajat. Myynnin johtaja on Karcher SC 2 Premium, jonka hinta on 11 000 ruplaa. Laitteen lähdössä laite pystyy antamaan 3 baarin höyrynpaineen. Kotelon sisällä on litran vesisäiliö, laitteen teho on 1500 wattia. Puhdistuksen helpottamiseksi voit käyttää yhtä seitsemästä syöttistä.

Tämän valmistajan tehokkaampi malli on SC 4 Premium, joka on vaikuttavampi hinta - 25 000 ruplaa. Valmistaja lisäsi höyryn paineen 3,5 baariksi, vesisäiliön tilavuus pysyi samana. Teho on 1800 wattia, koska lisäys on rauta.

Philipsin höyrypuhdistimen korkealaatuinen ja kohtuuhintainen hinta

Jos valitset höyrypuhdistustasi kotiisi, tarkistukset, joiden hintaa on syytä tarkistaa ennen ostamista, voit kiinnittää huomiota Steam Plus FC7020 / 01 -maksuun, jonka maksaa 7500 ruplaa. Valmistaja toimitti laitteen vesisäiliöllä, jonka tilavuus on 0,45 litraa. Kotelon sisällä on sisäänrakennettu pölynimuri, ja laitteen teho on 1300 wattia. Laitteen käytön aikana voit käyttää yhtä kahdesta suuttimesta. Tämä höyrysilitysraudan lisäksi kaikilla edellä mainituilla eduilla on vielä yksi, mikä ilmaistaan ​​houkuttelevassa ulkonäössä. Kotelo on maalattu valkoiseksi ja siniseksi.

Kuluttajat, jotka haluavat säästää rahaa, voivat ostaa FC7012 / 01 MultiSteam, jonka hinta on 4900 ruplaa. Säiliön tilavuus on pieni - 0,06 litraa. Laitteen teho on kuitenkin varsin vaikuttava, se on yhtä suuri kuin 1200 wattia. Laitteessa on kuusi suutinta, myynnissä on valkoinen ja sininen.

Budjetti ja toiminnallisuus

Höyrypuhdistaja "Kitfort KT-&089raquo; voidaan osoittaa budjettivaihtoehdoista. Tämä malli maksaa 5700 ruplaa, mutta se on yleislaite, jonka ansiosta voit desinfioida ja puhdistaa pintalämpötilasta. Samaan aikaan kemiallisia keinoja ei tarvitse käyttää. Laitteen tehonkulutus on 1500 wattia, säiliön tilavuus on 1,5 litraa. Höyrypuhdistaja "Kitforth9raquo; kykenee selviytymään herkistä ja tiheistä kudoksista.

Toinen mallin edellä mainittu valmistaja on KT-903, jota voidaan kutsua myös suosittu vaihtoehto. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että tämä laite on edullinen hinta, joka on 10 500 ruplaa, tämä laite on monikäyttöinen ja voi korvata pesupölynimurin, tuulilasinpyyhkimen, desinfiointilaitteen ja höyrynkeittimen kankaille. Lämmitysaika on vain 3 minuuttia ja laitteen teho on 2000 wattia. Laitteen käyttöpaine on 4 bar, höyryn lämpötila pistorasiassa on 145 astetta. 1,5 litran kattilan kapasiteetti mahdollistaa puhdistuksen tankattaessa säiliötä pitkään aikaan. Täydellisessä sarjassa toimitetaan vaihdettavan säiliön tilavuus 1 litran tilavuus. Jos olet kiinnostunut Kit-valmistajasta, edellä olevan brändin höyrypuhdistaja on erinomainen ratkaisu.

Jos haluat seurata enemmistön kokemuksia, voit valita seuraavat mallit: Redmond RSC-2010 Blue 4,500 ruplan hintaan; Zelmer VC1260, jonka hinta on 6500 ruplaa; tai Vitesse VS-330, jonka maksaa 3800 ruplaa. Mutta höyrypuhdistaja Endever, korkeista kustannuksistaan ​​huolimatta, ansaitsi positiivisimman palautteen, koska se tarjoaa korkean 3,5 barin höyrynpaineen, vain 3 minuutin kuumennusajan ja vaikuttavan höyryn syötön 17 grammaa minuutissa.

Paras höyrypesuri ostajien arvosteluille

Haluatko huoneesi paistaa puhtaasti? Sitten riittää rahaa kotitalouskemikaaleille ja tuskin purista likaa! Nykyaikainen laite - höyrypuhdistaja, on jo pitkään saanut miljoonien käyttäjien sydämet. Tällaisen laitteen avulla voit desinfioida vaikeasti tavoitettavia paikkoja ja kiittää kuumaa höyryä - päästä eroon viruksista, bakteereista ja allergeeneista. Kuvittele, ihanteellinen puhtaus ja jopa terveydellisiä etuja. Koska on vaikea ostaa hyvää laitetta, eikä kaikki tiedä mitä etsiä, autamme sinua ymmärtämään ja artikkelissa kerromme yksityiskohtaisesti kuinka valita höyrypuhdistin kotiisi ja teet luokituksen parhaan vuoden 2017!

Höyrysilityslaitteen laite ja käyttöperiaate

Kiinnitä huomiota, valmistajat vuosittain vain parantavat tuotantotekniikkaa. Ja vaikka höyrypuhdistaja ei ole uusi laite, uuden sukupolven mallit ovat ihanteellinen apu jokaisessa kodissa. Modernin höyrysilitysraudan muotoilu koostuu seuraavista:

 • Suuttimet ja tarvikkeet
 • Elementti lämmitysnesteeseen
 • Vesisäiliö
 • Pistoolityyppinen käynnistin
 • Joustava letku

Ennen kuin aloitat tämän laitteen käytön, täytä höyrykattila vedellä. Vain sitten kytke verkkoon. Muutaman minuutin kuluttua on havaittavissa, kuinka vesi kiehuu ja muuttuu höyryksi. Huomaa, että laukaisumekanismi tarjoaa painikkeita ja toimintatiloja, jotka sallivat vain painamisen jälkeen vapauttaa höyryvirran, joka saavuttaa jopa 100 celsiusasteen lämpötilan. Et voi edes huolehtia siitä, että kuuma höyry vahingoittaa terveyttäsi! Ulosvirtauksen löysän rakenteen vuoksi sinun ei tarvitse polttaa itsesi ja olla täysin turvallinen.

Katso myös - Mikä höyrymoppi on vuoden 2017 paras luokitus?

Höyrypuhdistusa pidetään yhtenä aikamme tehokkaimmista ja yleisimmistä laitteista. Aluksi laitetta käytettiin sairaaloissa ja lääketieteellisissä laitoksissa sukupuolten desinfiointiin, mutta ajan myötä soveltamisala laajensi näkemyksiään. Nyt, sen avulla voit puhdistaa paitsi tiloja, mutta myös silloin, kun puhdistat auton sisätiloja tai kodinkoneita. Valitun höyrynpesuainetta käytetään usein kylpyhuoneen puhdistukseen, mutta on monia muita käyttömahdollisuuksia, joista:

 • Puhdistus lasipinnat
 • Poistaminen karkaistu mutaa astiat ja laitteet
 • Desinfiointiin ja puhdistukseen pehmustetut huonekalut
 • Puhdistus vuodevaatteet alkaen punkit ja allergeenit

Ottaen huomioon kaikki edellä mainitut mahdollisuudet, laite voi olla ylpeä kutsutaan monipuolinen ja käytännöllinen käyttää. Ainoa ei suositella käytettäväksi vaha ja höyry puhtaampia lakkapintojen, ja lasi puhdas kylmä talvella (kun lämpötilaero mahdollisesti lasi halkeilua).

Monenlaisia ​​kodin laitteet kotiin, miellyttää sekä kalliita että budjetin malleja. Riippuen mieltymykset ja sovellukset, ammattilaiset erottaa kolme päätyyppiä höyrypesureita:

 1. Pölynimurit. Tämän tyyppisiä laitteita sopivat parhaiten ammattikäyttöön. Muita analogeja Laitteessa on suuri teho ominaisuuksia ja tehokkuutta. Kun otetaan huomioon korkea rakentaa laatua, kestävyyttä ja pakkaukset, sitä pidetään kallein. Haluatko valita mate kuin kymmenen vuotta? Silloin on parempi käyttää rahaa kerran, kuin viettää hermoja ja rahaa korjata.
 2. Kompakti. Mount suosio on kompakti malli tyyppi. Sijainnista johtuen säiliön lattialle, niitä voidaan verrata pölynimuri. Tämä on etu, koska sinun ei tarvitse pitää laitetta pitkään painoon. Ennen valintaa, hyvin perehtynyt kokoonpano ja pitkä letku ja kaapeli. Muista, että tällainen malli olisi letku on vähintään 3 metriä pitkä, ja johto - pidempi, helpompi käyttää. Tyypillisesti, kompakti höyrypesureita varten suuttimet erilaisten pintojen puhdistusta.
 3. Manuaalinen. Monet kysyvät: "Mikä on parempi ostaa höyrypesurilla kotiin edulliseen hintaan ja hyvä suorituskyky? - Tietysti manuaalinen. Tämä ainutlaatuinen keksintö mahdollistaa nopean ja helpon suorittaa puhdistus kaikki pinnat. Keveys ja tilaa säästävä muotoilu on helppo käyttää ja helppo säilyttää.

Miten valita höyrypuhdistimella paras talo?

Vieläkään tiedä mitä höyrypuhdistuslaitteilla on parempi? Sinun ei tarvitse lukea uudelleen ton tietoa, tarvitsemme vain määrittää sovelluksen. Paras höyrypesurilla - joka täyttäisi täysin mieltymykset ja asiakkaan tarpeiden, joten kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin parametreihin:

 • Virta. Niistä useimmat parametrien se pidetään suurena ja tärkeinä valitessaan kodinkoneita. Mitä suurempi voima, sitä suurempi nopeus suorituskykyä ja tehokas puhdistaminen höyryllä. Paras höyrypesurilla arvioita ostajille, joiden teho on yli 1000 wattia. Huomaa, lattianpuhdistusaineita kapasiteetti on 1300-2300 wattia, mutta manuaalinen on puolestaan ​​- alkaen 700-1600 wattia.
 • Tilavuus höyrykattilan. Tämä indeksi on 0,5 ja jopa useita litraa. Huomaa, että mitä pienempi kapasitanssi, sitä enemmän täytyy täyttää sen vedellä. Ottaen huomioon työmäärä, itse poimia sopivan vaihtoehdon. Siten, jonka kapasiteetti on 1 litran kanssa pää on tarpeeksi 30-40 minuuttia non-stop-tilassa.
 • Väitti paino. Edullisesti höyry puhdistusaineita manuaalinen ja vaihtelee 1,6 kg (mitataan yleensä tyhjässä muodossa).
 • Varusteet ja niiden tarkoitus. Ostaessaan kalliita laitteita, kiinnittää huomiota komponenttien, joista on oltava: piste suutin, suutin puhdistukseen lattiat ja laatat, suora ja käsityökalu puhdistamiseen harjaa, suutin siivous ikkunoiden pintoja. Vähintään useita muita komponentteja, tulisi olla vähintään 3 kpl.
 • Kaapelin pituuden. Se on paras valita laitteen maksimipituus johto (4-6 m). Lisäksi se on harkitsemisen arvoinen funktio johtokela. Se on erittäin kätevä ja ei tarvitse manuaalisesti purkaa ja kierrä narua.
 • Pituus letku. Mikä näkyy pitkäaikaisen käytännön, letku ei ole aina hyvä vaikutus laatuun ja tehokkuuteen työssä. Jos otamme huomioon luokitus höyrypesureita, lähes kaikki mallit ovat keskipituus letkun. Tähän liittyy se, että on vähän valtuuksia, höyry kulkee aukon läpi - jäähtyy. Tämän seurauksena on usein Veden roiskuminen, mikä ei ole toivottavaa käsiteltäessä herkkiä pintoja.
 • Mitat rakenteen. Keskimäärin mobiili ja kädessä pidettävän höyrypuhdistimille saavuttavat koon 20h15h25 cm, ja nyt laitteen sisätila, esimerkiksi: Karcher SC 1702 (joka sisältyy ylhäällä höyrypuhdistimille) on kooltaan 50h33h33 cm.
 • Kuumennusaika ja maksimilämpötila. Huomaa, että riippuen ulostulon säiliön ominaisuuksien ja tilavuuskeskimääräinen lämmitys aika on 10 sekunnista 10 minuuttiin. Jos haluat kaikkein nopea lämmitys on mahdollisuus astioiden esilämmittää vettä. Täydellä lämmitysveden lämpötila saavuttaa 140 ° C, jolloin höyryn paine on noin 3,5 bar. Koska korkea lämpötila indikaattorit, lisäämällä puhdistuksen laatu ja bakterisidisesti.
 • Höyryn paine. Arvosana höyrypesurit osoitti, että nykyiset mallit on höyrynpaine 2-6 bar. Näiden ominaisuudet ovat lukuja voidaan nähdä usein, mutta on tärkeää ymmärtää, että paine säiliön sisällä, ja ei syötetä höyryä. Myös, höyrysuihkulla riippuu letkun ja suuttimen. Jos olet epävarma asiasta, joka on parempi ostaa höyrypesurilla kotikäyttäjille arvostelut suuntaavat ja erityisesti antaa neuvoja.
 • lämmitys tyyppi. Tärkeä muuttuja, joka on kerran läpi tai höyryn kattilassa. Toisessa suoritusmuodossa katsotaan tarvitaan eniten, ja suositellaan ostaa, koska virtalähde höyryn ja lämpötila ovat paljon korkeammat.
 • Izgotovitelny materiaalia. Laadukkaan suunnittelun - avain kestävyyttä ja mukavuutta. On parasta ostaa laitteita, jonka perustana on tehty kuumuutta kestävästä muovista. Ammattilaiset suosittelevat höyrypuhdistuslaitteilla alumiini vesisäiliö. Hyvän lämmönjohtavuuden metalli, vesi kuumennetaan nopeammin ja asteikko ei istu pinnalla.
 • Lisäpalvelut. Monet kalliimpia malleja, on laajennettu toiminnallisuus, jonka avulla seurata virtausnopeus, säädä teho, jne. Mutta jotta ymmärtää mikä niistä on paras höyrypesurilla, todellinen asiakkaiden arviot tekemään oikean valinnan.

Arvostelu höyrypesurit kotiin 2017

Höyrypesurit alue on varsin laaja, mutta on syytä muistaa, että laadukas ja kestävä laite voi ostaa vain tunnettujen valmistajien on luokitus, joka sisältää: Kärcher, DeFort, Smile, Kifort, Endever, suurmestari, Philips.

 • Suurmestari GM-Q1 Multi Elite - paras höyrypesurilla talon vuonna 2017. Monitoiminen malli ei vain puhdistaa lattia, mutta myös johtaa rypistynyt asia kunnossa. On mahdollista raudan yhteyden (mukana). Teho 1950 wattia ja kapasitiivinen säiliö tuottaa 2,3 litraa jotta puhdistaminen mahdollisimman tehokkaasti ja mukavasti.
 • Kitfort KT- 903 - yksi parhaista malleja laatu-hintasuhde. Se on laaja käyttöalue, koska joilla on korkea teho ominaisuudet - 2000 wattia. Pienet höyrypesurilla ja tyylikäs täydennys tahansa sisustukseen ja arvostaa pitkäaikainen jopa 60 minuuttia.
 • Höyrypesurit, mitoitettu paras puhdistukseen huonekalujen ja lattia - Endever. Malli Odyssey Q-410 - paras keskuudessa heidän ikäisensä. Laitteessa on suuri säiliö vettä (1,5 I), joka on lämmitetty vain muutaman minuutin ajan 130 ° C: ssa Myös erilaiset suuttimet mukana, jonka avulla on mahdollista puhdistaa ja siivota erilaisia ​​kohteita.
 • Mikä höyrypuhdistuslaitteilla sisältää funktionaalisia "lasten suojelua"? Tietenkin Kärcher SC 2! Malli on vähän virtaa, mutta se ei ole este laatu selviytyä puhdistusta. Tilavuus on 1 litra on täysin pystyy lämmetä jälkeen 6,5 minuuttia. Lisäksi on olemassa suoja mittakaavassa ja tilat säätämiseksi höyryn syötön.
 • Usein pestä ikkunat ja lasipinnat, mutta en tiedä mitä höyrypuhdistuslaitteilla on parempi? Sitten kiinnittää huomiota mallin Smile TSK Pienikokoinen ja edullinen avustaja, jonka teho on 1000 W ja kapasiteetti säiliö - 220 ml. Huomaa, malli on melko pitkä johto, joka on hyödyllinen suuren mittakaavan ympäristöissä. Varustettu kaksi suutinta puhdistukseen lasin ja kudoksen puhdistusaineita.
 • DeFort DSC-1200 - kompakti malli keskimäärin 1200W. Höyrypesurilla valmistettu korkealaatuisesta termoplastista, jonka kapasiteetti on 300 ml. Valmistunut laite dekantterilasiin ja eri suuttimet.
 • Jos tarvitset monitoimilaite silitystä ja höyrytys, niin paras liike on Philipsin GC660 / 05. Höyrypesurilla paras luokitus kestää useita vuosia jo. Valmistajat ovat hoitaneet mahdollisimman mukavasti ja varustettu irrotettava laitteen vesisäiliö. Lisäksi on automaattinen johtokeräin. Älä unohda valtaa ominaisuuksista - ne ovat enintään. Metallituotteet liitetiedostoja, Naulakko ja suojaava lapanen.
 • Smile ESC 924 - moderni malli pienikokoinen, jossa on 800-watin kapasiteetti Vesi - 250 ml. Sen voit unohtaa, että tällaisia ​​asioita ryppyinen ja likainen huone. Hyvä tulos rahani!

Valppautta ja muistaa, että kotitehtävät käyttäen höyrypuhdistuslaitteilla vaatii erityistä huomiota. Noudattaa kaikkia ohjeita ja noudata turvallisuusohjeita ja tulos ylittää kaikki odotukset.

Toivomme, että nyt sinun ei tarvitse ongelmia tarkkuus ja tiedät miten valita höyrypuhdistimella talon vuonna 2017!

Miten valita kodin höyrypuhdistimille koti - välineistä ja valintakriteerit

Alkuperäisen soveltamisalan käytön höyrypesureita - Puhdistus ja desinfiointi hoitolaitosten. Mutta viime vuosina nämä laitteet ovat siirtyneet luokkaan kotitalouden. Niiden avulla voit selviytymään erilaisten pintojen puhdistusta kotona ilman kemikaaleja. Jotta laite on palvellut tarpeeksi kauan ja tehokkaasti selviytymään tehtävänsä, on tärkeää sitoutua ostamaan sitä tarkoituksella. Ymmärrämme, miten valita kodin höyrypuhdistimille kotiin sekä pitävät kuvaus joistakin suosituimmista malleista.

Tarkoitus ja toimintaperiaate laitteen

Ennen selvittää, miten valita höyrypuhdistimella kotiin, mitkä toiminnot suoritetaan tämäntyyppisen kodinkone. Höyrypesurilla (höyry) - laite on tarkoitettu puhdistamiseksi eri pintojen käyttäen kuumaa höyryä.

Hänen työnsä mekanismi on seuraava. Vesi, joka täyttää säiliön, jossa on lämmityselementti, sähköenergian vaikutuksesta kiehuu ja muuttuu höyryksi. Se tulee letkuun ja poistuu suuttimen läpi. Venttiilien läsnäolon takia höyry kerääntyy muodostaen ylipaineen. Kun painat pulttia avaavaa painiketta, ilma lähtee suuresta nopeudesta ja huomattavasta määrästä.

Puhdistuspinnat johtuvat kuumavesisäiliöiden mikroskooppisten pisaroiden kostuttamisesta sekä höyryvirtauksen mekaanisesta vaikutuksesta, joka "koputtaa" roskat. Vaikutuksen vahvistaminen saavutetaan erilaisten harjojen ja suuttimien avulla.

Mitä mahdollisuuksia kotitalouspuhdistusaineilla on kodin tai huoneiston puhdistamiseen? Sen toiminnot:

 • lian poistaminen kosteudesta ja korkeista lämpötiloista kestävistä pinnoista - keraamiset laatat, ikkunat, peilit, jäähdyttimet, wc-altaat, kylpyammeet, pesualtaat, keittiökoneet (uunit, liesituulettimet).
 • vaikeasti tavoitettavien paikkojen puhdistaminen - urat, halkeamat, kapeat reiät, toisiinsa tarttuvat saumat;
 • pölypunkkien, kääpiöiden, niittien, täiden hävittäminen;
 • hoito huonekaluista, mattoista, verhoista, vaatteista (ei kaikissa malleissa).

Huonekalujen puhdistaminen höyryllä puhdistetulla

Kuuma höyry torjuu hyvin epäpuhtauksista, jotka koostuvat rasvoista, öljyistä, parafiinista, vahasta, liimasta, sokerista ja glyseriinistä ilman lisäainevalmisteita. Poista tarvittaessa kalkkia, ruostetta tai virtsakiviä pinnalta, jotta puhdistusaineita on tarpeen käyttää ja käsitellä se höyryllä.

Huomaa: Höyrygeneraattorin desinfioiva vaikutus ei ole yleinen. Muotti, samoin kuin muutamat virukset ja bakteerit, jotka ovat vähemmän stabiileja ympäristössä, kuolevat ja putoavat höyryvirran alle noin 100 asteen lämpötilassa. Mutta monien muiden taudinaiheuttajien hävittämiseksi tarvitaan pitkittynyt kiehutus.

Laitteen suunnittelu ja varusteet

Kun otetaan huomioon, miten höyrypuhdistaja valitaan talon puhdistamiseksi, on tärkeää tietää, että laitteet voivat poiketa suunnittelutoiminnoista ja lisävarusteista. Perusvarustukseen kuuluu:

 • höyrykattila (kattila) - vesisäiliö;
 • sähkölämmityselementti;
 • Joustava letku venttiilillä, joka vastaanottaa höyryä kattilasta;
 • laukaista pistooli höyrypainikkeella;
 • suutin.

Joissakin malleissa on veden absorptiotoiminto, jossa epäpuhtaudet liukenevat. Suuttimen halkeaman kautta se tulee erilliseen säiliöön. Lisäksi osa ammatillisesta laitteistosta on varustettu injektorilla ja pumppulla suuttimen pesuaineen syöttämiseksi. Nämä vaihtoehdot helpottavat puhdistusprosessia, mutta lisäävät huomattavasti höyrypuhdistimen kustannuksia.

Laitteen toiminnallisuus määräytyy lisävarusteiden mukaan. Suuttimien tyypit:

 • erikokoiset harjat laatat, kivi, verhoiltu huonekalut, matot;
 • Metallinen kaavin pinnoille, joita ei ole naarmuuntunut;
 • pyyhkeet pyyhkeet;
 • ikkuna-ikkuna;
 • suutin, jossa on kapea nokka halkeamien puhdistamiseksi;
 • pistesuutin kromiosille, tyhjennysaukoille, hanat;
 • silitysrauta;
 • höyrysilitysrauta;
 • tekstiilituotteen suutin;
 • turboharja, joka myös pyörii ja pyyhkii jatkuvasti likaa;
 • ruiskutuspistooli virkistäviä kasveja varten.

Erilaiset suuttimet höyrynpesuainetta varten

Päättäessäsi valita paras höyrynpuhdistaja kotiisi, sinun on otettava huomioon, että ne ovat käsin, lattia ja monitoiminen.

Moderni kädessä pidettävä höyrypuhdistaja kotiin on kompakti laite vedenkeittimen muodossa. Sitä voidaan käyttää pienen huoneen pintapintoihin. Laitteen ominaisuudet:

 • suhteellisen alhainen hinta;
 • pieni teho - 600 - 1600 W;
 • pieni vesisäiliö (enintään 0,5 litraa), mikä takaa jatkuvan käytön 15-20 minuutissa;
 • paino n. 1 kg - jonkun käyttöajan jälkeen käsi väsyy.

Kädessä pidettävän laitteen toiminnot riippuvat paineesta. Jotkut mallit toimivat vain pehmustetuilla huonekaluilla, muut - pystyvät puhdistamaan laatat ja putkityöt.

Puhdista ikkuna ikkunat manuaalisella höyrypuhdistimella

Ajattelu siitä, miten valita kotitalouksien höyrypesurit suurelle talolle, kannattaa kiinnittää huomiota lattiaan tarkoitettuihin laitteisiin. Suunnittelussa ne muistuttavat pölynimureita. Heidän ruumiinsa on lattialla ja liikkuu pyörien kanssa. Työn aikana emännän pitää pitää vain letku, jonka suuttimessa on kädet. Laitteiden erottamiskyky:

 • suuri teho - 1500-2300 W;
 • tilava säiliö (1,5-3,2 l), joka mahdollistaa työskentelyn 30-60 minuuttia ilman vettä;
 • useita suuttimia, jotka mahdollistavat eri pintojen puhdistuksen;
 • korkea hinta.

Lattialaitteet ovat kätevämpiä ja monipuolisempia

Monitoimiset mallit ovat edistyksellinen lattian versio. Höyrygeneraattorin runkoon voit kiinnittää useita vinkkejä pintojen puhdistamiseen sekä raudan höyryn tasaamiseen. Tällaisille laitteille on ominaista suuri teho, merkittävä höyrynpaine ja suuri säiliö. Ne kuuluvat kalleimmista höyrypuhdisteluryhmistä.

Tällaiset yksiköt yhdistävät höyrypuhdistimen toiminnot talon ja höyrylaivan puhdistamiseen lumen hoitamiseksi

Kotitalouksien höyrynpesuainetta kotiin, kuten artikkelissa on valittu, on useita etuja:

 • Nopea puhdistus, joka vie mahdollisimman vähän vaivaa;
 • taudinaiheuttajien ja loisten hävittäminen;
 • mahdollisuus luopua kotitalouskemian käytöstä, joka on erityisen hyödyllinen pienille lapsille ja allergioille;
 • epämiellyttävien hajujen poisto;
 • pinnoitteiden ja verhoiltujen huonekalujen puhdistaminen tahroista, myös vaikeasti tavoitettavissa olevissa paikoissa;
 • virkistys matot;
 • Rasvojen ja kalkkikiven poistaminen keittiökoneiden ja putkistojen välillä.

Höyrypuhdistaja kykenee selviytymään liesituulettimen puhdistamisesta

 • hyvin tunnettujen tuotemerkkien monikäyttöisten laitteiden korkeat kustannukset;
 • Monilla pintoilla höyrykäsittelyn jälkeen tahrat jäävät, ne on pyyhitään mikrokuituliinalla;
 • On tarpeen pyrkiä poistamaan vanhoja epäpuhtauksia, lisäksi kotitalouksien kemikaalien käyttöä voidaan vaatia;
 • älä käsittele muovia, herkkiä kankaita, lakatut pinnat;
 • pehmustettujen huonekalujen ja mattojen verhoilu kuituja voidaan vahingoittaa, jos niitä käsitellään samanaikaisesti höyryllä ja voimakkaasti hierotaan;
 • laite ei selviydy kiinteiden väriaineiden, tiettyjen liimatuotteiden, kipsin, sementin ja muiden ominaisuuksien jäljillä.

Tärkeää: Korkean lämpötilan vaikutuksesta eläinproteiineja sisältäviä epäpuhtauksia voidaan "säilyttää", eli ne eivät ole aktiivisia. Höyrygeneraattori ei pysty käsittelemään tahroja verestä, munista, maidosta, kastikkeista.

Höyrypuhdistusta valittaessa keskeiset kriteerit ovat tehokkuus, kestävyys ja helppokäyttöisyys. Ottaen huomioon eri vaihtoehdot, kannattaa kiinnittää huomiota:

 • teho;
 • paine, virtaus ja höyryn lämpötila;
 • säiliön tilavuus ja materiaali, josta se on tehty;
 • letku ja johto mitat;
 • lisätoimintoja.

Teho vaikuttaa siihen aikaan, jona laitteen vettä johdetaan kaasumaiseen tilaan, sekä kulutetun sähkön tason. Optimaalinen ilmaisin:

 • manuaalisesti - 700-1600 W;
 • lattialle - 1300-2300 wattia.

Paine, virtaus ja höyryn lämpötila

Puhdistuksen laatu riippuu höyryn parametreista. Kotitalouksien höyryjen puhdistusaineiden paine vaihtelee 1,5-5 baaria. Mitä korkeampi se on, sitä nopeammin ja kuuma ilma jättää suuttimen. Riittävä puhdistustaso - 3 baaria. Se antaa höyryn nopeudella noin 200 grammaa minuutissa.

Höyryn lämpötilan on oltava vähintään 110-140 ºC. On otettava huomioon, että se on pienempi pistorasiassa kuin kattilassa. Jos indikaattori on alle 110 ºC, muotista, rasvasta ja muista voimakkaista epäpuhtauksista ei ole mahdollista päästä eroon.

Vesisäiliön kapasiteetti vaikuttaa lämmityksen ja jatkuvan käytön ajankohtaan. Huoneiston puhdistaminen riittävästi 30-40 minuutin sisällä on 1,5-2 litraa. Lattialaitteita, joiden kapasiteetti on 5 litraa, valmistetaan, mutta niitä kuumennetaan pitkään.

Kun valitset manuaalisen höyrysilitysraudan, älä kohdista liian suurta säiliötä. Kun vesi täyttyy, laitteen paino on erittäin korkea. Optimaalinen muunnos - 0,3-0,5 l.

Kattilan materiaali voi olla terästä tai alumiinia. Toinen vaihtoehto on edullinen, koska se tarjoaa nopean kuumentamisen ja on vähemmän altis skaalausta varten.

Höyrysilitysraudan letkun lyhyt pituus on mahdotonta puhdistaa pintoja, jotka ovat korkeudella, sillä lattiayksikön nostaminen on vaikeaa. Tämän parametrin tulisi olla 1,5-3 m. Mutta on syytä harkita, että letkun läpi kulkevan höyryn jäähtyy ja tiivistyy. Höyrynpuhdistusaineissa, joiden lähtö on vähäinen, letku ei saisi olla liian pitkä.

Johtimen mitat määrittävät laitteen ohjattavuuden. Optimaalinen pituus on 4-6 m. Se on kätevää, kun automaattinen käämitys on mahdollista.

Kysymykseen vastaaminen, mikä höyrypuhdistaja on parempi ostaa taloon, arvioi auttaa määrittämään valinnan. Omistajat ilmoittavat, että laitteessa on oltava seuraavat lisätoiminnot:

 • säädin, joka sallii höyryn syötön lämpötilan ja voimakkuuden valitsemisen sekä sen kyllästymisen kosteuden kanssa;
 • irrotettava säiliö - on kätevämpää täyttää se vedellä;
 • venttiili, joka ei salli säiliön avaamista, jos siinä on ylipaine;
 • lasten suojelu - painike, joka estää höyryn vapautumisen;
 • kahvan ohjausnäppäimet;
 • mahdollisuus jatkuvaan höyryn syöttöön, mikä sopii suurille pinnoille.

Vihje: Kun ostat höyrynpesuainetta, on tärkeää tasapainottaa kaikkien parametrien välinen tasapaino ja valita laite, jossa on tarvittavat toiminnot. Mitä tehokkaampi laite, sitä suurempi säiliön tilavuus on jatkuvaa käyttöä varten.

Kotitalouksien höyrypyyhkeiden asiantuntijoiden kehittämä luokitus sisältää sellaisten tunnettujen tuotemerkkien tuotteita, kuten Philips, Karcher, Ariete, Clatronic, MIE, jotka tuottavat laitteita eri hintaluokissa. Harkitse useita suosittuja malleja.

Grand Master GM-Q7 Multi Elite on monitoiminen höyrypuhdistaja, joka sisältää erilaisia ​​puhdistussuuttimia ja rautaa pehmentääkseen asioita. Suuren tehon ansiosta laitteen avulla voit poistaa kalkkia asteikolla kylpyhuoneessa, tasoittaa tiiviin kankaan kerroksen, puhdistaa kivilattia ja niin edelleen. Varustettu horisontaalisella irrotustoiminnolla.

Karcher SC 2 on höyrynpuhdistin, jolla on hyödyllisiä lisätoimintoja: höyryn säätö, lastensuojelu, vaaitusvastejärjestelmä. Se eroaa pienikokoisista ja kevyistä (noin 3 kg). Sarjaan kuuluu useita lisälaitteita: harjat, suuttimet, mahryn lautasliinat. Laite on valmis työskentelemään 6,5 minuutin kuluttua verkkoon liittymisestä. Johtimen leikkausmekanismi ei ole kovin kätevä.

MIE Bello - tehokas monitoimilaite. Paketti sisältää lattia moppi, suutin ikkunoiden, huonekalujen puhdistus kärki, harja hiukset rauta kuorimiseen vaaka- ja rautaa silitys. Käyttäjien arviot osoittavat, että kaikki tehtävät laite suhtautuu täydellisesti. Miinus - muoviset pyörät alareunassa kotelon, joka koputtaa liikkeen kovalle lattialle.

Laadukkaita ja kestäviä höyrypuhdistinta - luotettava avustaja kotitaloudessa asioihin. Käsittely eri pinnoille kuumalla höyryllä voit nopeasti eroon lian ilman voimakkaita kemikaaleja ja vaivaa. Mutta lämpö ja kosteus voivat vahingoittaa joitakin materiaaleja. Tämän välttämiseksi on tärkeää noudattaa käyttöohjetta laitteen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

88 − = 84