Höyrypuhdistimet

Mikä höyrypuhdistaja kotiisi on parempi

Katsot mainoksia, käyttäjien videoita, kotimaisia ​​materiaaleja, ulkomaalaisia, leikkaavat silmien suuntaa. Tyypillinen amerikkalainen blockbuster (muuten kieli ei käännä kutsutaan), joka on omistettu höyrypyyhkeille, osoittaa itsepäinen taistelu, vihollisten tuhoutuminen: lika, pöly ja rasva. Länsi haluaa tarkkailla selvitystyön voimakkaiden tyypillisten työntekijöiden toimintaa. Vaihdat kanavaa - venäläisiä aiheita, näet houkuttelevia kotiäitiä, houkuttele silmiä höyrypuhdistusaineita. Päätimme, joten kohdeyleisö on merkitty. Venäjän selvitysyrityksillä ei ollut aikaa kirjoittaa tavallisia tyypillisiä työntekijöitä, emäntä on ... Mikä talon höyrypuhdistaja on parempi.

Ennen kuin määritämme höyrypyyhkimen tehtävät. Spectrum, joka alkaa keittiöpöydällä ja päättyy vessassa. Nyt ei ole tarvetta puhdistaa wc rätillä, keksittiin uusia tieteellisiä menetelmiä. Nuorille on helpompaa: jokainen osaa käyttää pölynimuria. Etu, joka on likaisen työn kunni, saadaan käsihöyrystimellä, joka on varustettu itsenäisellä tehonsyöttöyksiköllä. Kylpyhuoneen pienjänniteverkossa käytettävät toimintasäännöt ovat hyväksyttäviä. Aseta vedenkeitin hyllylle, perhe voi puhdistaa, kunnes muta on kuivunut. Plus paljon, pienet asiat ennakoivat kodin elämän hyvinvointia. Tänään keskustelemme aiheesta siitä, kuinka valita höyrypuhdistaja kotiin.

Kysy itseltäsi, mikä höyrypuhdistaja valitsee talon, ei tiedä soittimien ominaisuuksista. Alla on laadullinen (lukuja, joissa ei ole) digressiota, ylimääräisiä yksityiskohtia, kvantitatiivisia ominaisuuksia ei oteta huomioon. Unohda merkki laadusta, termi on tieteellinen. Katsotaan, kuinka valita höyrypuhdistaja taloon, suuntaudu itse lukemaan, älä suorita tarkastelua vinosti. Tuntemus on nolla. Huomaavaan lukijaan kerronta auttaa tekemään valinnan höyrypyyhkeestä. Tärkeintä on ymmärtää laitteen tarkoitus, selvittää tuotetut lajikkeet, joissa ainutlaatuiset ominaisuudet ovat sopivia.

Ostajan mielestä on vaikeaa vastata mihin höyrypyyhkijä on, mitä heille miellyttää, toisin kuin höyrystin, pölynimuri - myös letku! Itse asiassa jälleenmyyjien ehdot aiheuttavat sekaannusta. Hämmennyksiä täydentää luonnossa syntyneet hybridit höyrystin-höyrypuhdistaja, kolmas ihme, joka pystyy suorittamaan täyden monimutkaisen puhdistustyön, imuroimalla. Lyhennetään lyhyesti perusasiat, kun tarkastelemme yksityiskohtia.

 1. Höyrynpuhdistinta kutsutaan yleensä puhdistettavaksi. Ammattimallit mahdollistavat kuoren kuorinnan, kaavin, luonnonkivipuutarhat.
 2. Höyryt voivat puhdistaa. Höyrypuhdistin on tarkoitus voittaa muta. Höyryt ovat mukana tekemässä jumalallista huonolaatuista huonekalua, mattoja. Höyry tappaa mikrobeja, punkkeja, tasoittaa taitoksia. Höyrystimet käyttävät usein sileitä. Silitysvaatteiden mukana on erityinen suutin.

Ohimennen näemme interspecific yhdistelmiä. Käsikäyttöisten höyrypuhdistimien osalta: tuotteissa on virtajohto tai akku. Viimeksi mainitut ovat raskaampia, mutta itsenäisiä. Molemmat lajikkeet ovat hyviä nykyisten pienten tehtävien suorittamiseen. Pyyhi värjätyt keittiön lattiat rikki muna. Huomaa: höyrypuhdistaja ei poista likaa. Liukenee, huuhdotaan ja jakaa rasvat. On myös hyvä ostaa pölynimuri akryylillä tai syklonilla. Jälkimmäisessä tapauksessa vältä vettä (sinun on saatava suodattimet kuivumaan).

Lukijat ilmestyvät nyt selvästi: höyrypuhdistimen tarkoituksena on pehmentää mutaa, liuottaa jätevesi.

Höyrypuhdistimet ovat suosittuja kaduilla, kylpyhuoneissa. Hybridit vapautetaan. Höyrypuhdistaja välittömästi tulee pölynimuri, joka on varustettu akryylillä, instrumentilla on yli 60 tuhatta ruplaa. Näet säästävän kodin talousarvion ratkaisun. Valmistajat tietenkin tietävät tuotannon puutteista, joten Tuttoluxo 6s ilmestyy. Höyryn, yhdistetyn pölynimurin, samanaikainen puhdistus on ansiokkaan rakastajan unelma! On gizmo 88000 ruplaa, sinun on vielä löydettävä myyntipiste. Mukavuus itsellesi! Pölynimuri&höyrypuhdistaja voi rauta, toimii ilmankostuttimena.

Höyrypuhdistaja ja pölynimuri Tuttoluxo 6s

Katsotaan elokuvaa, joka kuvaa höyrypuhdistusaineiden Tuttoluxo 6: n ansioita, lue arvosteluja (luultavasti suurin osa Zepterin markkinointiosastolta ostetuista), kerromme tekijän mielipiteen. Täydellinen sarja näyttää: höyrynpuhdistin Tuttoluxo 6s on suunniteltu kaikkiin tilanteisiin. Ensinnäkin kiinnitetään huomiota todellinen litteä rauta silitys, joka on varustettu teräspohja. Suutin on poissa edullisten mallien joukosta, joten se ei voi ostaa rautaa erikseen. Höyrygeneraattori toimii 4,5 baarin kattilan paineessa, koska se muodostaa ulostulon, on vaikea sanoa (määräytyy kokoonpanon mukaan, suuttimen poikkipinta), kuvitella: vesiputken paine, lämmitys on 3 baaria. 1,5 kertaa ero on.

Lisää huolenaiheita värjäyssuojauksesta. Laadullisissa höyrylaivoissa harja on varustettu lisälämmitteellä, mutta ei suihkujen suihkukoneiden läsnäolo. Uskomme, että tässä ei ole mitään tehtävää, mutta raudalla on lämmin pohja. Piirustus mainosmateriaaleista paljastaa teräsvalmistuksen materiaalin. Muiden muovisuuttimien lämmöneristimien kondensaatiossa laskeutuu vähemmän (johtokyky pienempi). Useat keskeytykset aiheuttavat vesipisaroiden muodostumista.

Tuskin soitamme suuttimen rakenteen mukavaksi. Flamer nenä muoto muistuttaa yksi aukko vaikuttaa imu. Likaa pehmitetään ensin höyryllä, jonka jälkeen kerätään vesipisara. Arhiudobno, mutta kantaa kolossi keittiössä päivittäin ... Vaihtoehdot laskurit riistetty ja tekniset herkullinen. Harvoin manuaalinen höyrypuhdistaja on 4,5 baarin paine. Tyypillinen manuaalinen malli, 2200 ruplan arvoinen, tuottaa höyryä 40 grammaa minuutissa. Paine hiljennetään. Kapasiteetti 0,5 litraa. Tarpeeksi liottaa 15 minuuttia. Onnistua kävelemällä kauppaan tarkistaa gadget (akku kustannuksia, jet on tarpeeksi vahva hangata kulhon), miksi ei! Käsittele vaatteet eri laitteella.

Puhuen suoraan, höyrystin on hyvä puhdistaa pehmeitä huonekaluja ja mattoja. Harvinainen huoneistossa on tällainen sarja. Vaurioittaako höyrylakan? Tuttoluxo 6: n poistoaukon lämpötila saavuttaa 150 astetta. Se on helppo polttaa, huonekalut, uskomme, vaikutus vaikuttaa epämiellyttävältä. Raudan pohja lämmittää jopa 200-250 astetta, harvinainen eksentrinen yrittää murskata huonekaluja. Huomaamme, että jälleenmyyjille ei ole mainontaa. Kun altistamalla hinnasta, anna tavarat informaatiotukea, leike on melko heikko. Tyttö on söpö ...

Tekninen seloste tekee selväksi: raudan lämmityskapasiteetti on 850 wattia. Paljon tai vähän? Keskimäärin. Tefalissa miljardit mallit kuluttavat 2 kW (kuuluisa jättiläinen). Yhteenvetona, luottakaa höyrypuhdistusaineiden ja pölynimurien levyt? Uskomme, kyllä! Höyrynpaineen arvo ohjaa meitä, määrä on erinomainen. Tuotantomäärä on pieni, on 55 grammaa minuutissa, on käännösvirhe. Joko yksiköt ovat myötätuntoisia. Doubt? Tutki langattoman silitysraudan osaa itsenäisesti aura Tefal-sivustoa, mainostekniikka Free Move.

Tuttoluxo 6s on varustettu varren liitetiedoilla. Kun ostat, pyydä selvennystä käyttötarkoituksesta. Tee valinta, kun otetaan huomioon saadut tiedot. On selvää, että et halua käyttää nukkua vessassa. Lattialle (ei kylpyhuoneelle), vaihtoehto syntyy. Kauppa näyttää hienovarainen temppu, joka ei ole kovin korostava. Sanotaan, että pölynimurin tehonkulutus on 1200 W, kun taas moottorissa on 1600 W-malli. Uskomme, että harvinaiset ostajat ymmärtävät tieteellisen puheen. Selitämme.

1600 W ei ole imuteho. Pölynimurin raja nousee harvoin yli 500 (tarpeeksi 350 W). Uskomme valmistaja haluaa sanoa: tuote imee, kuten pölynimuri, joka kuluttaa 1600 wattia 230 voltin verkosta. Imuteho on 350 W (tyypillinen arvo). Puhumme noin (parametri hiljennetään). Se muistuttaa mainontaa "tavallinen jauhe", "kiinteä jauhe". On vaikea selvittää ensimmäisen tarkkoja ominaisuuksia. Aika korjata voimakkaasti korvat. Kerro heille syklonimalli, jonka höyrypuhdistimen moottori antaa 25 pistettä (prosenttia) kertoimesta. Sitten voit puhua numeroista.

Valmistaja vakuuttaa: moottori on hiljainen. Suosittelemme tiedustelemaan, ennen kuin ostat, höyrynpuhdistimen Tuttoluxo 6s keräysmoottori. Vastaus on "En tiedä" tai "kyllä". Alennettu melutaso ei ole saavutettavissa. Esimerkiksi astianpesukoneet käyttävät vain asynkronisia moottoreita. Standardin vaatimusten mukaan melutaso on vähäinen. Samoin tehdään jääkaapit. Höyrynpuhdistimien tekniset ominaisuudet eivät ole selkeitä kodinkoneiden segmentin taustalla.

Anna toinen neuvo. Haluat valita höyrypuhdistimen vaatteille, huolehtikaa Philipsistä. Täysin asennettujen malleja, joissa on kaksinkertainen voimakas teline, ripustaa vaatekaappi. Etsi höyrystin ennemmin. Höyrypuhdistaja on työkalu puhdistusaineille. Bosch-laitteiden luokittelu on järkevää. Teoreettinen kiinnostus Katso virallinen verkkosivusto. Toivomme, olemme pyytäneet lukijoita, mitä valita höyrypuhdistaja.

Professional höyrypuhdistaja

Venäläinen mainonta sijoittaa höyrypuhdistimen paikalliseen keittiökaluun. Pyyhi kaappeja, liesi, pöytä, harvemmin - lattia. Koneesta välttämätön kumppani käy ilmeisesti. Sivusta lähtevät ihmiset kysyvät itseltään, miksi he tarvitsevat sitä. Riittää ostamaan yksinkertainen höyrystin, joka on varustettu yhdellä tai kahdella suuttimella ...

Mikä höyrypuhdistaja talo valita. Professional! Katsotaanpa tapa toimittaa materiaalia Amerikalle vuoden 2009 Vapor Steam Cleaner VC-4000-C mallista. Neliömäinen gizmo, paino 7 kg (tukeva kuljetushihna, joka kätevästi peittää ihmisen olkapää), joka on varustettu pyörillä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo. Neljä pyörää, jotka muistuttavat oikeaa tuolia (ruostumatonta terästä), tekevät siitä selvän: maastoauto heikentää ruohon, lehtien ja lian tukkeutumista.

Höyrypuhdistaja talon mielellään vie etunojan, runko, ei rastryasetsya kallista, kuten jokapäiväisiä malleja. Ammattilaitteet, rautahyytelö. Kiinteä setti, joka tarjoaa kattavan ratkaisun ongelmiin. Katsotaanpa uuden ystävän taitoja.

 • Tilanne on numero yksi. Vieraat ovat tehneet puutarhan grilli taulukon, et voi katsoa ilman lievää inhoa. Valikosta ei voi kuvata, lähistöllä ei ole osallistujia kysymään. Höyrypuhdistaja talon triviaa jättää huomiotta. Laitteen tyylikkäiden kykyjen näyttäminen aiheutti selvitysyhteisön voimakkaan työntekijän. Ottaa suuttimen yhdellä kädellä, rätti. Muutaman sekunnin altistus höyryksi pieni pyöreä harja udelali alue, näemme ... Pyyhi liinalla. Kotihöyrynpuhdistusaineella käsitelty lika antaa mielellään. Lähellä tummaa raid-rasvaa ja vältti ikävästi vapaaehtoisen ponnisteluja.
 • Aseta liikkuuko verannalle, täynnä keraamisia laattoja. Ensimmäinen höyry puhtaampia suihku kulkee sokkeli päällystetty kiiltävä lasite. Tyytyväinen siihen, kuinka puhdas ilmapiiri ympärillä muuttuu. Tärkein yllätys odottaa laatta. Vanttera palvelija Clearing Company heiluttaen höyrypesurilla, osoittaa, mitä on tullut loistava laatat, metamorfoosi huokoinen hitsit. Harmaa nivelet tullut lumivalkoinen (vaalea laasti) tuottaen höyrypuhdistinta toimia. Mikään muu kuin suihkukone höyryä ei tyrmätä lika syvennyksistä.
 • Tapahtumapaikka wc. Höyrypesurit ovat vapaasti. Joskus ei tarvitse koskea kauhistus (väitetty sijainti - julkinen laitos). Puolen tusinaa aivohalvauksia harjan höyrypesurilla (etäältä), keraamiset tuotteet muuttunut. Kylpyhuoneessa on pesuallas, kylpyamme, bidee ... Päätelmänä instanssia lattia.
 • Going ruokasali, etsivät leivontaan, äskettäin kesti pitkä kuuma mehukas pallo. Kone on peitetty senttimetri rasvakerros, joka tekee yhdenlaisen kotiäiti luopua. Kääntölaite tulee puhdasta metallia (kuten mainonta osoitettu Villabadzho Villarivo ja kyliä). Vaivaudu muuttamaan suuttimen kun wc tai desinfioida erityiskeinoja. Prosessihöyryä puhtaampia metallipinnoille ilman pelkoa.

Elokuvan juoni laite heitetään kaikkialla: kouluissa, ravintoloissa, sairaaloissa ja tehtaissa. Paras höyrypesurilla kotiin Villa kokoja. VC - 4000 - C, leikkiä, voittaminen maasto pakottaa esteitä. Virtajohto edustaa paksu-suojattu kaapeli, varustettu tehokkaalla virtaliitin. Kaupallinen höyrypuhdistimella siivoan on suunniteltu vetämään raskaita palveluun. ruiskutuspaine on 5 atmosfääriä tekninen (72 naulaa neliötuumaa kohti), jonka avulla siro puhdistetaan itsepintainen tahroja. Vesi lisäys tuotantoa keskeyttämättä erityisellä alapuolelle. On suositeltavaa kaadetaan höyrypesurilla puhdistettiin vain nestettä.

Monster Plus tuntuu hyvältä vehje. Ensimmäinen - neuvoi liikkeet - käyttämällä välineenä tankkauksen, avaa kansi varovasti, odota tuuletus ylimääräinen höyry. Tislattua vettä kaadettiin. Mukava ominaisuus, kotiin höyrypesurilla säiliö on läpinäkyvä, voidaan välttää riski verensiirtoon. Huomaa kun vesi loppuu.

Näkymät tyypilliselle pölynimuri. Ensi silmäyksellä, erottaa mainitun höyryn puhtaampaa laite, joka kykenee harvinainen tuntija. Pisaran muotoinen runko pyörillä, aaltopahvin letku, virtajohto. Erot näkyvä nolla paitsi Kierrekansi joka peittää säiliö.

Ennen laitteen valmistaa vaivata. Toiminta tuttuja omistaja silityksen höyrystimien. Utelias höyrypesurilla suutin. Lisäksi standardi, namozolil silmä nähnyt pari ainutlaatuinen:

 1. Suoritetaan puhdistus liedet rasvaa paremmin taakse, pyöreä harja on varustettu erityisellä metalliverkolla. Parodioi tiskaus - vaivattomasti poistaa pinttyneen lian.
 2. Teurastus poistettu Pölynimurit pesu, desinfiointi viettää mutta ... Ota neula liitetiedoston, liukastua poikkipuu läpi, yrittäen saada uurteita sifonin. Muutaman minuutin yrityksiä poistamaan syy mädäntynyt haju. Valmistaja väittää: useimmat bakteerit kuolevat.
 3. Mikä yllätti höyrypesurilla - moppi talossa. Pieni, huonompi mitat lattioiden, pieni kopio, jonka tarkoituksena on puhdistaa kivipenkit, ikkunalaudat.
 4. Erityiset rakosuutin kääritty liinalla, toimii erityinen pestä ohjaa työntöikkunoista. Yhdysvalloissa, talon ovissa on samaa rakennetta. Monster Plus höyrypesurilla tehty nimenomaan puhdistaa talon.
 5. Muistaa, mainittu ammatillinen malli VC - 4000 - C puhdistaa laattojen välisistä liitoksista korkean paineen takia. Meidän hirviö setti rikastaa pienellä harjalla. Selviytyminen riveissä, vain hitaammin.

Käsittely kerros höyry puhtaampia, moppi talo muuttuu kolme kerrosta kangasta. Ilman sitä takeet valmistajan, tarpeeksi pestä harjat 2 neliömetriä kerros. Vei fancy kylpyhuone, tehty töitä, tuli ulos, pestä rätillä. Laite toimii höyrylaiva. Huonekalut, ottomaanit, matot, ikkunat, mene helposti. Steam Cleaner poistaa tahroja, bakteereita, anna tuoreutta. Mainosmateriaali sanovat: höyryävän tuhoaa allergeeneja.

Huomaa täydellinen tarvikkeet huippuryhmien moppi laajentaminen kahdesta osasta, paljonko höyryä jäähdytetään kuljettamalla pitkä matka, mainonta säilyy hiljaisuus. Perinteisesti käyttää erityisiä tekniikoita estää lämmön vuotoa: lisälämmitin harjalla jet. Muuten, on suositeltavaa pienentää matkasta, jonka höyry kattilasta esineitä.

Höyrypesurilla Monster Plus unohtaneet silittää vaatteita. Uskomme Venäjän käsityöläiset yritämme laitteeseen, heille annetaan mahdollisuus.

Toisin höyrypuhdistuslaitteilla kuvattu hai Steam Pocket edustaa yhtä moppi, joka sijaitsee kattilan pohjalle lähellä harjan. Veikkauksen ei ole tarpeen, omistaja on pakko kantaa aseita Gizmo. Puolustuksen, esimerkiksi, suosii paino on pieni (koko). Kertakäyttöinen vuorikankaan. Tarvikkeet heitetty ulos jokaisen käyttökerran jälkeen, mutta naisilla ei ole tarvetta maaperän itsensä kanssa mudan. Arvokas lahja - Mariners ennätys, kun perä 8. maaliskuuta.

Kääntyvä kappaleita outo käänteitä kehityskaari, kaksipuolinen. Pohja likainen? Käännä harja höyrypesurilla ylösalaisin. Reippaasti, kyky selvittää satunnaisessa asemassa, kolmionmuotoinen pää antoi pääinstrumentti sotaisa nimi. Ääriviivat haitat pieni veden, ei ole tarpeen vetää hankalaa höyrypuhdistimella "imuri" kotiin.

Ehkä pääpiirteet mainittu. Manuaalinen malleissa on paristoja, jotka näyttävät teapots keittiö, jossa on pitkä nokka. Mene torakat aterioida kaapin (hyönteiset eivät siedä korotetussa höyryn lämpötila).

Tarvitsenko höyrypesurilla kotiin. Päättää itse. Tyypillisiä funktionaalisia kuvattuja malleja. Ymmärtää, että tämä asia auttaa kuntoon auto, polkupyörä. Monet asiat helposti pestä, jolla käsillä vilkas virtana.

Eroa ammatillisen ja manuaalinen höyrypuhdistinta

Tulos valinta riippuu siitä, miten me otamme höyrypuhdistimella omakotitalon tai asunto korkean nousee. Uskokaa minua - ero on iso. Yksityinen elinkeinonharjoittaja tarvitsevat ammattimaisen tehokas höyry puhtaampia hangata kuistilla, vuorattu laatat, puutarha polkuja, septitankki. Auraus raaka maa ylläpitää, ei jokainen laite. Mitä tulee asuntoon sopivampi käsin höyrypuhdistinta. Soveltamisala - pöytä, pesuallas, voidaan heittää tyschonku wc. Kysymys siitä, mitä ostaa höyrypesurilla kotiin, päätti kirjo tehtäviä.

Ensi silmäyksellä, jonka tarkoituksena on ilmeinen, näennäinen yksinkertaisuus. Pyytää ostaja maalata kontrastia ammatillinen malli, suurin vastaus - suurvalta. Ja varmasti tarkoita kulutusta. Katso 4000-S Pro Vapor höyrypesurit. Tyypillinen esimerkki työjuhta:

 1. Roikkuva pyörät kuten tuolihissi. Irtainta laakerit perinteisesti neljä toisin kotiin höyrypesurit, missä kolme kohtaavat. Suunnittelu shokki nostaa rungon yläpuolella ruoho, lika kappaleita, kun laite siirtyy maahan. Pyörät eivät putoa tunnin välein. Se kuulostaa hauska, mutta muistaa, että yksikön paino on yli kolmekymmentä puntaa (venäjäksi puuro) ilman vettä, kaikki loksahtaa paikalleen. Ei jokainen tuoli niin kovaa, liikkuvat paljon vähemmän. Ensimmäinen tunnusmerkki ammattilainen höyrypesurilla on vahvistettu pyörän suunnittelu. Sen pitäisi olla edullisesti terästä.

Professional höyrypesurilla on lojaali avustaja siivoan, lähialueilla, puhdistus autotallissa, penkit, autot, puutarhatyökaluja. Omistajan yksityisen asumisesta aikana, kuinka paljon käsityötä selvitystoiminnoista kestää, miten yksinkertaistaa tehtävän ammattilainen höyrypesurilla. Virta energiantuotanto on korkea. Nyt lukijat tietävät: ainoa ominaisuus eroja ei ratkaistu.

Odota vähän odottaa suuria saavutuksia. Parhaat höyrypesurit on varustettu käsikäyttöisellä pieni kattila sulkuventtiili, jossa vesi tulee. Yksinkertaisimmillaan, kaikki huomio on kutsuttu keittiöön kattilaan. Ottaako, päättää itse. Kirjoittajan mielestä - yksinkertainen laite helposti korvata mikä näyttää laitteen. Tea on muina aikoina kun sitä ei enää tarvitse ryömiä kontallaan, esittävien Yövuoro.

Standardi keitin helposti korvata höyrypesurilla, kestää yleisavainta karkaa kaksimetallinen levy, poista suodattimen silmäkoko nokan, vaihda levy, rei'itetty monireikäinen. Nauloja: sähköinen höyrypesurilla huononee.

Mitä tulee mallien kanssa kattilaan vaikeaa. 90%: n sisällä, jolloin saatiin pieni pumppu on varustettu ohitusventtiilin. Vesi poistuu kattilan höyryn paine laskee sisällä, kääntyy auki läppä. Höyrypesurilla käsikirja tämäntyyppinen antaa kasvava paine, virrankulutus enemmän. Kannattaa ottaa. Kädessä pidettävät höyrypesurit kattiloiden usein täydennetään putkimainen jatke. On helppo tulla höyrymoppia palvella pestä lattiat. Tämä höyry puhdistusaine soveltuu vaatteita, onko kiinnitetty, jotta haluttu suutin. Vaihda laite pystysuoraan silitystä Laite ei ole käytettävissä.

Tarina paljastaa teema mitä ostaa höyrypesurilla kotiin, yli. Kerro lukija ymmärtää, laskelma on rajoitettu:

 • arvo laitteen;
 • käyttötarkoitusta kone;
 • tuotemerkin laatua.

Lisää tärkeämpää on läheisyys palvelukeskuksissa varaosien saatavuus. Silly - ostaa kotitalouksien höyrypesurilla, korjaus (kuljetus), joka johtaa arvo toisen laitteen. Osuvasti yksi forumchanin:

"Ensin tallenna kovalla tuotemerkki, niin säästöt varoja käytetään korjaus hankinta."

Suhteen hinta, määrä määrittää käytetty aika etsiä hyvä höyrypesurilla. Jos kohde on kallista, on aiheellista mitata seitsemän kertaa, päinvastoin, jotta poikia, menot 1-2000. Se hallinnoi, kun pari päivää, palauttaa rahat säästää käyttämällä höyrypuhdistuslaitteilla hakuajan liiketoimintaa.

 • Mitä ostaa höyrypuhdistinta
 • Miten valita höyrypuhdistinta
 • Mikä on paras lämmitin talon
 • Kumpi on parempi ostaa pölynimuri

Tarvitsen höyrypuhdistuslaitteilla pestä ja laatat rasvasta. Kaikki nämä keinot mainonnan pesu ei sovi minulle. Mitä neuvoja?

Miten valita kodin höyrypuhdistimille koti - välineistä ja valintakriteerit

Alkuperäisen soveltamisalan käytön höyrypesureita - Puhdistus ja desinfiointi hoitolaitosten. Mutta viime vuosina nämä laitteet ovat siirtyneet luokkaan kotitalouden. Niiden avulla voit selviytymään erilaisten pintojen puhdistusta kotona ilman kemikaaleja. Jotta laite on palvellut tarpeeksi kauan ja tehokkaasti selviytymään tehtävänsä, on tärkeää sitoutua ostamaan sitä tarkoituksella. Ymmärrämme, miten valita kodin höyrypuhdistimille kotiin sekä pitävät kuvaus joistakin suosituimmista malleista.

Tarkoitus ja toimintaperiaate laitteen

Ennen selvittää, miten valita höyrypuhdistimella kotiin, mitkä toiminnot suoritetaan tämäntyyppisen kodinkone. Höyrypesurilla (höyry) - laite on tarkoitettu puhdistamiseksi eri pintojen käyttäen kuumaa höyryä.

Sen mekanismi toiminta on seuraava. Vesi kaadetaan säiliöön, jossa lämmityselementin vaikutuksen alaisena sähköenergian kiehuu ja muunnetaan höyryksi. Hän tulee letku ja ulos suuttimen läpi ulos. Läsnäolosta johtuen höyryn venttiilien kerääntyy, muodostaa ylipaine. Kun painat nappia, sulkimen avautumisen ilma tulee ulos suurella nopeudella ja suurina määrinä.

Puhdistus pinnat tapahtuu likaantumisen kostutusaineiden mikroskooppisen pisaroiden kuumaa vettä, sekä johtuen mekaanisesta hankauksesta höyryn virtaus, joka "kaataa" roskia. Tehostuminen saavutetaan erilaisia ​​harjoja ja suuttimet.

Mitä ominaisuuksia tekee kotitalouksien höyrypesurilla puhdistus talon tai asunnon? Sen toiminnot ovat:

 • lian poistamista tahansa kestävä pinta kosteutta ja korkeita lämpötiloja, - keraamiset laatat, ikkunat, peilit, jäähdytyslevyjen, WC, kylpyamme, pesuallasta, keittiö kodinkoneet (uuni huppu).
 • siivous paikkoihin pääsemiseksi - lähtö, rakoja, kapeat aukot, laattasaumojen;
 • tuhoaminen pölypunkit, luteet, saivareita, täitä;
 • hoitaa huonekalujen, mattojen, verhojen, vaatteiden (ei kaikissa malleissa).

Puhdistus kalusteet höyrypesurilla

Kuuma höyry on hyvä likaa koostuvat rasvat, öljyt, parafiini, vaha, liima, sokeri ja glyserolia ilman ylimääräisiä pesuaineita. Mutta tarvittaessa poistaa kalkkia, ruostetta tai virtsa kiven pintaan olisi sovellettava puhdistusvalmisteet, ja sitten käsitellä sitä höyryllä.

Huomaa: desinfiointi tehoa höyrygeneraattorin ei ole yleinen. Homeen ja jotkut ovat epävakaita ympäristössä virukset ja bakteerit kuolevat, lyömällä alle höyryn lämpötila on noin 100º. Mutta tuhoaminen monien muiden taudinaiheuttajien vaatia pidempää keittämällä.

Rakenne ja laitteet

Mietitkö, miten valita höyrypuhdistuslaitteilla siivota, se on tärkeää tietää, että laitteet voivat vaihdella ominaisuuksista ja joukko lisävarusteita. Peruspaketti sisältää:

 • höyrykattila (kattila) - vesisäiliön;
 • sähköinen lämmityselementti;
 • joustava letku, jossa on venttiili, joka vastaanottaa höyryä kattilan;
 • laukaista aseen höyryllä painiketta;
 • suutin.

Joissakin malleissa on funktio veden imeytymistä, jotka liuottavat likaa. Aukon läpi suuttimen se saa erilliseen säiliöön. Myös osana ammatillista laite on varustettu injektorilla ja pumpun, jolla syötetään pesuainetta suuttimen. Nämä vaihtoehdot on helpompi puhdistusprosessi, mutta huomattavasti nostavat höyrypesurilla.

Toiminnallisuutta laitteen määräytyy määrän lisävarusteita. Tyypit syöttejä:

 • harjat erikokoisia laatta, kivi, pehmustetut huonekalut, matot;
 • metalli kaavin pinnat eivät naarmuunnu;
 • froteepyyhkeet;
 • kärki puhdistukseen ikkunat;
 • suutin, jossa on kapea rako suuttimen puhdistus;
 • kohta kromi suutin, tyhjennys reikiä, nosturi;
 • rautaa silitys asioita;
 • utyuzhok varten höyryssä;
 • suutin hoidosta tekstiilien;
 • Turbo-harja, joka pyörii edelleen ja pestä pysyviä saastuminen;
 • gun freshening kasveja.

Erilaiset suuttimet höyrypuhdistinta

Analysoimalla miten valita paras höyrypesurilla kotiin, pitää mielessä, että ne ovat manuaalisia, lattia ja monitoiminen.

Moderni käsin höyrypuhdistimella koti on kompakti laite vedenkeitin. Sitä voidaan käyttää pintojen puhdistukseen pieni huone. Laitteen ominaisuuksia:

 • suhteellisen alhaiset kustannukset;
 • vähän virtaa - 600-1600 W;
 • pieni säiliö vettä (0,5 I), jolloin saadaan jatkuvaan käyttöön noin 15-20 minuuttia;
 • painaa noin 1 kg - sen jälkeen kun ohjausvarsi väsyy.

Joukko kädessä pidettävä laite toimii riippuu puristusvoiman. Joissakin malleissa selviytyä virkistävä kodintekstiilit, muut - pystyvät tyhjentää laatat ja saniteettituotteet.

Puhdistus lasien käsikirja höyrypuhdistinta

Ajattelu, miten valita kodin höyrypuhdistimille suuren talon, kannattaa kiinnittää huomiota ulkona laitteita. Suunnittelun, ne muistuttavat pölynimurit. Niiden elin on lattialla ja liikkuu pyörän. Käytön aikana emäntä on pidettävä käsissä vain letkun suutin. Ominaispiirteitä laitteiden:

 • suuri teho - 1500-2300 W;
 • tilava säiliö (1,5-3,2 litraa), jonka avulla on mahdollista toimimaan 30-60 minuutissa lisäämällä vettä;
 • useita suuttimia, joiden avulla erilaisten pintojen puhdistusta;
 • korkea hinta.

Lattia laitteet ovat helpompaa ja monipuolinen

Monitoimilaitteet mallit ovat parannettu versio lattian. Runkoon höyrynkehittimen voidaan kiinnittää erilaisia ​​vihjeitä pintojen puhdistukseen ja kiillotukseen raudan asioita höyryllä. Tällaisia ​​laitteita on ominaista suuri teho, merkittävä höyrynpaine ja suuri säiliö. Ne ovat kallein luokka höyrypesureita.

Nämä yksiköt yhdistävät toiminnot höyrypuhdistuslaitteilla siivota ja höyrystimen hoito J. OJEDA

Kotitalouden höyrypesurilla kotiin, miten valita jota pidetään artikkelissa on useita etuja:

 • nopea puhdistus, joka vietti pienellä vaivalla;
 • tuhoaminen patogeenisten mikro-organismien ja loisten;
 • mahdollisuus kieltää kotitalouskemikaaleja, mikä on erityisen tärkeää perheet pienten lasten ja allergikoille;
 • poistamalla epämiellyttäviä hajuja;
 • puhdistus päällysteet ja pehmustetut huonekalut tahrojen, myös ahtaissa paikoissa;
 • Matto virvokkeita;
 • torjunnan rasvaa ja kalkkia pinnoite keittiökoneet ja LVI.

Höyrypesurilla pystyy selviytymään puhdistus liesituulettimet

 • kalleus monitoimilaitteista tunnettuja tuotemerkkejä;
 • useimmilla pinnoilla höyrytyksen jälkeen tahroja edelleen, ne tulee puhdistaa mikrokuituliina;
 • Pinttyneen lian sinun täytyy tehdä työtä, lisäksi saattaa edellyttää kotitalouksien kemikaalien
 • muovi ei voida käsitellä, herkkä kankaat, maalatut pinnat;
 • Se voi vahingoittaa kuitua verhoilu ja matot jos ne samanaikaisesti käsitellä höyryä ja hierotaan voimakkaasti;
 • laite ei pysty selviytymään jälkiä kiinteiden väriaineiden, joidenkin liimaa, kipsi, sementti ja muut.

Huomautus: Tämän vaikutuksesta korkean lämpötilan saastuminen, joka sisältää eläinperäisiä proteiineja ovat "konservoituneita", joka on tullut ei-pääteltävissä. Höyrynkehitin ei voi käsitellä veritahroja, munat, maito, kastikkeet.

Valitessaan höyrypuhdistuslaitteilla keskeiset kriteerit ovat tehokkuus, kestävyys ja helppokäyttöisyys. Harkitsee eri vaihtoehtoja, kannattaa kiinnittää huomiota:

 • teho;
 • paine, syöttönopeus ja höyryn lämpötila;
 • tilavuus ja materiaali, josta se on tehty,
 • koko letkun ja johto;
 • lisätoimintoja.

Teho vaikuttaa aika, jonka aikana vesi laitteessa saatetaan kaasumaiseen tilaan, samoin kuin taso kulutetun sähkön. Optimaalinen määrä:

 • käsin - 700-1600 wattia;
 • Lattia - 1300-2300 wattia.

Paine, syöttönopeus ja höyryn lämpötila

Höyryn suoraan laadun parametrit riippuvat puhdistusta. Kotimaan höyrypesurit paine vaihtelee 1,5-5 bar. Korkeampi se on, sitä nopeammin ja suuremmassa määrin kuumaa ilmaa tulee ulos suuttimesta. Riittävä puhdistus - 3 bar. Se tarjoaa höyrynsyöttölaitteesta nopeudella noin 200 grammaa per minuutti.

Höyryn lämpötilan tulisi olla vähintään 110-140 ° C. On syytä pitää mielessä, että tuotanto on alhaisempi kuin kattilassa. Jos indeksi on alle 110 ºC, älä päästä eroon multaa, rasvan ja muun pinttyneen lian.

Vesisäiliön tilavuus vaikuttaa lämmitys- aika ja jatkuvan toiminnan. Riittävä kapasiteetti puhdistukseen asunto 30-40 minuuttia - 1,5-2 l. Saatavana Ulkoiluvälinevarasto kapasiteetiltaan 5 litraa, mutta niitä kuumennetaan pitkään.

Valitsemalla manuaalinen höyrypesurilla, älä tähtää erittäin suuria säiliöitä. Kun vettä täytetään painon yksikkö on erittäin korkea. Optimaalinen - +0,3-+0,5 litraa.

Materiaali kattilan voi olla terästä tai alumiinia. Toinen suoritusmuoto on edullinen, koska se tarjoaa nopean lämpenemisen ja on vähemmän altis kattilakivikerrostumista.

Pieni höyryn puhtaampia letkun pituus tekee mahdottomaksi puhdistetut pinnat, jotka ovat korkeus nostamiseksi ulkoyksikön kova. Tämä vaihtoehto olisi päästävä 1,5-3 m. On kuitenkin otettava huomioon, että kulkiessaan höyryletku jäähtyy ja tiivistyy. Höyry puhtaampia pienikapasiteettisella letku ei saa olla liian pitkä.

sarake mitat määrittää laitteen ohjattavuutta. Optimaalinen pituus - 4-6. M kätevästi, kun on mahdollisuus automaattiseen käämitys.

Etsittäessä vastausta kysymykseen, mikä on parempi ostaa höyrypesurilla kotiin, todellista apua valinnan ratkaisee. Omistajat viittaavat siihen, että väline on varustettava lisäksi seuraavat ominaisuudet:

 • säädin, jonka avulla on mahdollista valita lämpötila ja virtausnopeus höyryn, ja sen kosteus kylläisyyttä;
 • irrotettava säiliö - se on helpompaa täyttää vedellä;
 • venttiili, ei anneta mahdollisuutta avata säiliön, jos se on positiivinen paine;
 • lastensuojelu - painiketta, estämällä höyryn poistamista;
 • ohjauspainikkeet kahva;
 • mahdollisuus jatkuvaan höyryä, joka on käyttökelpoinen hoidettaessa suuria pintoja.

Vihje: Kun ostat höyrypesurilla on tärkeää löytää tasapaino kaikkia vaihtoehtoja ja valita laitteen, jossa on joukko toimintoja. Tehokkaampi laite, sitä suurempi tilavuus säiliön sitä vaaditaan jatkuvaa toimintaa.

Koonnut asiantuntijat arvioivat höyrypuhdistimille Kodintuotteiden kuuluu sellaisia ​​tunnettuja tuotemerkkejä kuten Philipsin, Kärcher, Ariete, Clatronic, MIE vapauttaen laitteet eri hintaluokissa. Harkitse ominaisuuksia useita suosittuja malleja.

Suurmestari GM-Q7 Multi Elite - monitoiminen höyrypesurilla täydellisinä, joka sisältää erilaisia ​​harjaspäissä ja hiukset rauta tasoittaa asioita. Koska sen suuri kapasiteetti, yksikkö voit poistaa kalkkia kylpyhuoneessa, tasaavat takki paksu kangas, puhdista kivilattia, ja niin edelleen. Se on varustettu vaaka-strippaus.

Karcher SC 2 - kerros höyrypuhdistimen hyödyllisiä lisätoimintoja: säädettävä höyry, lasten suojelu, järjestelmä mittakaavassa. Se on kompakti ja kevyt (noin 3 kg). Pakkaus sisältää useita suuttimia: harjalla, suuttimen, Terry kankaalla. Laite on käyttövalmis, kun 6,5 minuutin kuluttua yhteyden verkkoon. johto kelausmekanismi ei ole kovin kätevää.

MIE Bello - tehokas monitoimilaite. Paketti sisältää lattia moppi, suutin ikkunoiden, huonekalujen puhdistus kärki, harja hiukset rauta kuorimiseen vaaka- ja rautaa silitys. Käyttäjien arviot osoittavat, että kaikki tehtävät laite suhtautuu täydellisesti. Miinus - muoviset pyörät alareunassa kotelon, joka koputtaa liikkeen kovalle lattialle.

Laadukkaita ja kestäviä höyrypuhdistinta - luotettava avustaja kotitaloudessa asioihin. Käsittely eri pinnoille kuumalla höyryllä voit nopeasti eroon lian ilman voimakkaita kemikaaleja ja vaivaa. Mutta lämpö ja kosteus voivat vahingoittaa joitakin materiaaleja. Tämän välttämiseksi on tärkeää noudattaa käyttöohjetta laitteen.

Höyrypesurit kotiin, kotitalous - miten valita paras malli? Top 10 parasta höyrypesurit

Tänään myyntiin laaja valikoima höyrypesureita kotitalouksien kotiin. Miten valita tietyn mallin monenlaisia, voit päättää perehtynyt ominaisuuksia, joita suositellaan erityisesti kiinnittää huomiota.

Kuvaa laitteen alun perin käytetty desinfiointiin hoitolaitosten. Suunnittelussa tämä laite on varsin yksinkertainen, sijaitsee sisällä höyrynkehitin, joka tuottaa höyryä suuttimen läpi. Jos pinta on tarpeen päästä eroon allergeenien, pöly, lika, mikrobit ja bakteerit, sopii erinomaisesti tähän höyrypuhdistinta.

Jos olet kiinnostunut höyrypuhdistimille kotitalouksien kotiin, miten valita vaihtoehdon haluat, sinun on päätettävä ennen ostoksia. Tehdä tämän, ymmärtää erilaisia ​​tällaisia ​​yksiköitä, jotka on esitetty kädessä pidettävä malleja, höyrypesureita ja kompakti laite, joka yhdistää toiminnot pölynimurin ja höyryn puhtaampaa. Ensimmäisessä tapauksessa puhumme tuotteen, joka on helppo käyttää ja varastoinnin ja käytön pystyy käsittelemään kaukaisissa paikoissa. Kuten lisätty plus toimii kohtuulliseen hintaan. On kuitenkin olemassa myös haittoja, jotka ilmaistaan ​​vaikuttava tuotteen paino, yksikköpaino enintään 2 kg. Pidä kädessään tällaisia ​​laitteita pitkään on vaikeaa.

Harkitsee höyrypesurit kotiin, kotitalous, miten valita vaihtoehdon haluat, luultavasti ajattelevat. Kultainen on kompakti höyrypesurilla, joka on risteytys pölynimuri ja kädessä pidettävä laite. Hoitamiseksi pintaan, omistaja ei tarvitse pitävät laitteet käsissään. Haittana on pieni pituus johto, joka sin kaikki valmistajat tällaisia ​​laitteita. Jos haluat pitää talon puhtaana ja vaikuttava live mökkialueella, se on parasta valita höyrypuhdistuslaitteilla kuin pölynimuri. Tämä malli tarjoaa korkean suorituskyvyn, mutta kustannukset ovat kalliimpia.

Mallinvalinta vallasta ja säiliön tilavuus

Kun kuluttaja näkee höyrypuhdistimille kotiin, kotitalous, miten valita tietty vaihtoehto? Ensimmäinen asia huomaa on valtaa. Jos et halua piika kestänyt pitkään, se on parasta valita malli, joka on parametri edellä mainittu 1000 wattia. Säiliön tilavuus määrittää, kuinka kauan voit käyttää laitetta ilman täydennystä sitä vedellä. Tunniksi puhdistus tulee tehdä 2 litraa nestettä. Juuri tämä tilavuus pitäisi noudattaa ostaessaan höyrypuhdistinta malleja. On tärkeää kiinnittää huomiota myös materiaalin juuressa säiliö, se on parasta ovat osoittautuneet käytössä on alumiinia osastoja.

Valinnan malli höyryn paineessa ja läsnäolo lisätoimintojen

Höyrypesurilla kotitalous on oltava tietty toiminnallisuus, ainoa tapa olla tehokas puhdistus. Jos odotat tulos on positiivinen, se on tärkeää tarkistaa, onko malli höyryvoiman säädin. Avulla tätä apuohjelmaa, voit valita sukupolven kuivaa höyryä, joka on hyödyllinen silloin, kun se tulee hoitoon vaatteita tai huonekaluja. Puhdistuksen jälkeen pinta on täysin kuiva.

Kuten lisätoimintoja, voit harkita lasten suojelua. Läsnäollessa Tällaisen höyrypesurilla lisäosat maksaa enemmän. Jos sinulla on varoventtiili ja pari lukitus on tärkeää ennen ostopäätöksen tutustua Passista tavaroita. Jos haluat valita paras höyrypesurilla, on tärkeää huomata, että jokainen malli on ominaista tietty paine. Kuluttajat, jotka eivät aio ryhtyä ammattisiivouksessa, on parasta luopua vaihtoehtoja, jotka antavat noin 6 bar. Mutta kotikäyttöön täydellinen laitteita, joiden kapasiteetti on yli 3 bar. Sinun ei pitäisi sortua edullisia, valitsemalla malli vähemmän paineita, koska ne ovat kestämätön lian ja jalostus vanhoja tahroja.

Ranking top 10 malleja höyrypesureita

Jos tarvitset höyrypesurilla kotiin, reaalihinta johon pitäisi ehdottomasti olla kiinnostunut, kannattaa kiinnittää huomiota suosituimmista malleista, jotka on valittu kuluttajat. Johtaja myynti on Karcherin SC 2 Premium, joka maksaa 11000 ruplaa. Lähdössä tämä laite pystyy tuottamaan höyrynpaine on alueella 3 bar. Kotelon sisällä on litran vesisäiliö, laite teho on 1500 wattia. Helppo puhdistaa voit käyttää yksi seitsemästä suuttimet.

Tehokkaampia malleja valmistajan on SC 4 Premium, joka on enemmän vaikuttava kustannus - 25 000 ruplaa. Höyrynpaine valmistaja nousi 3,5 bar, että veden tilavuus säiliö pysyy samana. On yhtä suuri kuin 1800 wattia, lisänä toimii rautaa.

Korkea laatu ja kohtuullinen hinta höyrypuhdistinta brändin Philips

Jos valitset höyrypesurilla kotiin, reaalihinta johon on syytä tutkia ennen ostamista, voit kiinnittää huomiota version Steam Plus FC7020 / 01, jotka joutuisivat maksamaan 7500 ruplaa. Valmistajan toimittamia laite vesisäiliö, jonka suuruus on 0,45 litraa. Kotelon sisällä on rakennettu pölynimuri ja laite tehon on 1300 wattia. Kun laitteiston toimintaa, voit käyttää kahta suutinta. Tämä höyry puhtaampia, lisäksi kaikki edellä mainitut edut, on yksi, joka on ilmaistu houkutteleva ulkonäkö. Asuntojen maalattu valkoinen ja sininen.

Kuluttajat, jotka haluavat säästää rahaa, voit ostaa FC7012 / 01 MultiSteam, jonka hinta on 4900 ruplaa. Tilavuus säiliö on merkityksetön - 0,06 litraa. Kuitenkin laitteen kapasiteetti riittävän vaikuttava, se on 1200 wattia. Laitteet on varustettu kuusi suutinta, sillä myynti on esitetty valkoinen ja sininen.

Budjetin ja toiminnallisuus

Höyrypesurilla "Kitfort CT&089raquo; Se voi johtua budjetti vaihtoehto. Tämä malli maksaa 5700 ruplaa, mutta se on universaali laite, joten voit desinfioida ja puhdistaa Lämmönkestävyys pinnalle. Sinun ei tarvitse käyttää kemikaaleja. Yksikkö virrankulutus on 1500 wattia, säiliön tilavuus on 1,5 litraa. Steam Cleaner "Kitfort9raquo; Se pystyy käsittelemään herkkä ja tiheä kangas.

Toinen malli on mainittu valmistaja on CT-903, jota voidaan kutsua myös suosittu vaihtoehto. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että tämä laite on käytettävissä arvo, joka on 10 500 ruplaa, tämä laite eroaa monipuolisuus ja voi korvata pesuainetta puhtaampaa, tuulilasinpyyhkijät, puhdistusautomaatti höyrystimen ja kudoksissa. Veden lämmitys aika vain 3 minuuttia, ja laitteen virta on 2000 wattia. Laite on tunnettu siitä, että työpaine alueella 4 bar, höyryn ulostulon lämpötila on 145 astetta. Kapasiteettia kattilan 1,5 litraa tuottaa puhdasta, ilman täydennystä säiliö pitkään. Joukko tulee kapasiteetti vaihdettava säiliön tilavuus on 1 litra. Jos olet kiinnostunut valmistaja Kit, edellä mainittu höyrypesurilla tuotemerkki on loistava ratkaisu.

Jos haluat seurata kokemusta enemmistön, on mahdollista valita seuraavista malleista: Redmond RSC-2010 Blue arvosta 4500 ruplaa; Zelmer VC1260, joka on vastaava hinta 6500 ruplaa; tai Vitesse VS-330, joka on maksettava 3800 ruplaa. Mutta höyrypesurilla Endever huolimatta korkeat kustannukset, on saanut eniten myönteisiä arvioita, koska se tarjoaa korkean höyrynpaineen 3,5 bar, lämmitysaika vain 3 minuuttia, sekä vaikuttava virtaa höyryä, joka on 17 grammaa per minuutti.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 39 = 42