Höyrystimeen kattilan

Ominaisuudet höyrystimien valinta kotiin

Jokainen, joka on jo ostanut höyrynkehitin talon, voi kuvitella, miten hän käyttää elää ilman tätä laitetta. Tämä laite on tarkoitettu paitsi silitys - itse asiassa, yksikkö on paljon muita kykyjä.

Mitä voidaan tehdä laitteella

Höyrygeneraattorin talon pystyy tällaiseen työskentelyyn:

 • pystysuoraan höyryä vaatteita;
 • puhdistaa erilaisia ​​materiaaleja;
 • poistaa tahroja eri pinnoilta;
 • Toimitamme LVI ja laatta peittäminen likaa ja bakteereita.

Tällaiset ominaisuudet johtuvat hyvin periaatetta laitteen toiminnan: seisoo kuivaa höyryä, joka voidaan lämmittää lämpötilaan, joka on 140-160 ° C Voimakas höyry tapahtuu "maaginen" puhdistus mukainen pintoja ja materiaaleja.

Miksi vaatteita höyryssä

Tunne laitteen ominaisuuksista ihmiset ihmettelevät: "Miksi höyryttää vaatteita? Eikö se riitä silittää sitä? "Avulla strippaus todella tasoittaa jopa vahvin väärinkäytösten ja rypyt materiaalissa. Kangas ei pilaa vaikutuksen alaisena lämpötila - höyrystimen antaa sen suuruus vain 98-99 ° C, joka ei venyttää kankaan kuituihin (sen sijaan, he saavat äänenvoimakkuutta ja elastisuus). On mahdollista työskennellä täydellisesti jopa kaikkein vaikeimmat materiaaleista.

On muitakin etuja:

 • asiat ovat outo haju häviää;
 • prosessissa tapahtuu desinfiointi ja hävittäminen saprofyyttejä (pölypunkit), joka on erityisen tärkeää vuodevaatteet;
 • voit työskennellä kalusteiden verhoilu;
 • poistettu kiinni nukka ja lemmikkien karvat.

Tärkeä ominaisuus: siellä on silitysrauta ilman lauta - vaatteet itse, kun se on pystyasennossa.

Työskennellä kalusteiden välttämätöntä valita oikea tyyppi harjalla käytetty. pehmeät harjakset ihanteellinen herkkä kankaat ja karkea - jäykempi.

Valitessaan laite, ei haittaa tuntee nykyisen tyyppisten laitteiden poistossa.

 1. Höyrygeneraattorin vaatteet merkityksellisiä korvaaminen kokonaan rautaa. Asianmukaista valinta Silityskeskus selviytymään paremmin työn tavallista rautaa. Lisäksi hän silittää verhot, se voi myös pestä ikkunoita ilman mitään kemikaaleja.
 2. Jos haluat ostaa malli korjuuseen, Sitten tällainen laite muistuttaa imurin ainoalla erolla, että sen sijaan, että pölyä keräimen on syytä integroitu höyrynkehitin. Tämä laite käytetään tyypillisesti Siivousyritykset, koska se on erittäin korkea hinta.
 3. Jos budjetti sallii, voit ostaa ammatillinen malli. Se on monitoiminen laite, joka yhdistää ja silityskeskuksen, ja laite puhdistaa.

Millä ominaisuudet etsiä ostaessaan

Miten valita höyrynkehittimen? On olemassa useita kriteereitä, jotka auttavat sinua valitsemaan todella hyvä väline:

 • mahdollisuus höyrystämiseen;
 • höyryn syöttö paine;
 • teho;
 • säiliön tilavuus;
 • lämmitys aika;
 • liitteitä;
 • materiaalin pohjan.

Kotitalous höyrygeneraattori voisi näyttää tältä:

 • on erillisessä kattilassa, joka kehittää höyryä;
 • välittömästi höyryn;
 • on mahdollisuus vaihtaa vesi - se käyttää kokoelma (tai pari alukset) mukana tässä tehtävässä.

Kotikäyttöön useimmiten valitsevat toinen vaihtoehto - välitön tehtävän suorituksen alkaa toimia muutaman minuutin kuluttua höyryn ja virtaa.

Tämä käy ilmi asiantuntijat, parhaat tulokset saadaan erillinen sähköinen höyrykattilan. Odotukset maksaa pois suuria mahdollisuuksia työhön - lämpötila saavuttaa ennalta määrätyn maksimi. Joka tapauksessa, hankinta on välttämätöntä ymmärtää tarkoituksiin, joita varten hankinta tehdään. Jos epäilet, että sinun täytyy silittää paljon asioita, pari ajaa laitteen on oltava suuri.

Tämä menettely tapahtuu siksi, että tietty paine - mitä korkeampi indeksi, sitä tehokkaammin työvälineiden. Tämä luku on yleensä välillä 2-6 bar, mutta se on parempi antaa etusija enimmäisrajaa. Se helposti toimia jopa raskaiden materiaalien (pois puku ennen verhot).

Valinta höyrygeneraattorin vaikuttaa tällaisten hetkiä:

 • steam jet suorituskyky - 90-140 g / min (paremman tuloksen asetettu maksimiarvo paine-);
 • höyryn läsnäollessa puhallus vaihtoehto (maksimi höyry - 95-260 g / min);
 • mahdollisuus toimia laitteen pystysuorassa asennossa;
 • mahdollisuus jatkuvan höyryn syöttö (80-140 g / min).

höyry käytetään toimimaan yli kuivatut asioita taittuu jotka eivät tasoitetaan normaalissa silitystä. via pystyhöyrytys voit taputtaa verhot ja asioita ripustimet.

Valita oikea malli, emme saa unohtaa teho. Kun indeksi on suurempi kuin 1800 W, laite, jossa on höyrynkehitin soveltuu käytettäväksi eri kudosta. Käyttää päivittäin voit ostaa laitteen, jossa on pieni kapasiteetti. Työn laatu tulee olemaan tasolla, ja rahat jäävät lompakossa säästynyt.

Valmistajat tuottavat tekniikka, jossa on höyrynkehitin, joka on varastointi 500 ml: aan 2 litraa. Kun aiotaan silittää paljon vaatteita, on parempi valita maksimikapasiteetti. Mutta tämä etu luo joitakin haittoja - Laite kooltaan suurempia, raskaammaksi. On epätodennäköistä, että tällainen malli soveltuu käytettäväksi esimerkiksi vanhusta.

Toinen tärkeä kriteeri on kysymys siitä, miten valita höyrygeneraattoria - lämmitysaika. Tämä toimenpide vaikuttaa helppous ja nopeus toiminta. Keskimäärin tämä prosessi on 2-10 minuuttia. Kotelo tulee valita malli, joka tulee höyrylaiva hälytys 3 minuuttia.

Niistä on järkevää sanoa, jos se myydään monitoimilaite. On syytä miettiä etukäteen, mitä tämän listan vinkit ovat todella tarpeen:

 • rautaa silitys (yleensä se on mukana);
 • Harjasuulakkeella puhdistukseen mattojen;
 • suutin laajennettu kärki työskentelyyn ahtaissa tiloissa;
 • zhestkofakturnaya suutin tiputtelua.

Kuinka monta suutinta jokaisessa tällaisessa laitteessa - valmistaja päättää. Tiettyjä vaatimuksia esittänyt letkuun - sen pitäisi olla pitkä ja vahva puhdistusta tapahtui mahdollisimman mukava.

Tämä tekijä Silityskeskus vaikuttaa suoraan laitteen tehokkuutta. Pohja höyrygeneraattorin on valmistettu eri materiaaleista.

 1. ruostumaton teräs antaa päällysteen lujuus ja kestävyys. Laitteet nopeasti lämmittää ja sammuttaa.
 2. alumiini vähentää kustannuksia ja kokonaiskustannuksia laite on helposti vahingoitu osuessaan painiketta. Toinen kielteinen - vaatteisiin voi olla paistaa.
 3. keraaminen pinnoite helppo puhdistaa tavallinen kankaalla, itse laite jäähtyy nopeasti ja lämpenee. Iso haitta - hauraus, joten kannattaa varoa putoaminen korkealta.
 4. Täydellinen silitys titaani pohjat. Ne lämpenevät nopeasti, kauan palvella ja älä pilaa vaatteita. On miinus - tällaisessa laitteessa on erittäin raskas.
 5. Teflon tai lasikeramiikkaa kestävä, kätevä ja tehokas käytössä. Malleja Tällaisen päällysteen on myös kallein.
 6. Erittäin kätevä ajoneuvojen yhdistetty ulkopohja (Alumiini alustaan ​​teflonia tai keraaminen pinnoite), joka samanaikaisesti suojaavat vaatteet valolta ja ilman punnituslaitteessa itsessään.

Katsaus suosituimmista malleista

Markkinajohtajana myynti tällaisten laitteiden on merkki Philips - kaikki tarjoavat erilaisia ​​vallan ja höyryn tuotannon. Yksi tunnustettu mallien nimetty Philips GC6602 - valitsevat sen, voit olla varma mukava työ: sen keveys 1,2 kg, tilavuus on 2400 wattia. Huomaa höyrystimen: säiliön tilavuus on 1500 ml ja lämpökapasiteetin - 360 g / min.

Laite käyttää järjestelmää Philipsin Easy De-Calc, joka puhdistaa mittakaavassa, siten pidentäen generaattorin.

Erityisen suosittu käyttäjät, jotka voivat nopeasti höyryä tahansa kudos - kuten farkut ja pellava. Ei vaikea on työ verhoilla. Lahjuksia ja että ainoa ei jätä jälkiä.

laitteet MIE (Modern Silitysvälineet) on myös suosittu ystäville laatua parogenerotov. Talousarvion malli höyrystimien talon MIE Bravissimo työskentelevät kattilajärjestelmän, höyrynkehitys-. Ominaisuus combi - höyry saavuttaa 150 g / min höyryn isku 5,5 bar. Nykyisen optio pystyhöyrytys ja kuivasilitykseen.

Höyrygeneraattorin MIE Bravissimo

Tehokas silityskeskus Tefal Helppo Painamalla GV5246 on 2400 W, ja säiliö on sijoitettu 1 litraan vettä. Paino on, tietenkin, tuntui 4,5 kg. Paine höyrystimessä on 4,5 bar, ja höyry 90 g / min on manuaalisesti säädettävissä. On myös funktio höyryn isku - 100 g / min. Se käsittelee vaatteita ja pystysuunnassa.

Silityskeskuksen Tefal Helppo Painamalla GV5246

Joten, miten valita arvoinen höyrynkehitin talon? On otettava lähtökohdaksi tarpeista, jotka motivoivat käyttäjä täyttää saman ostoksen. Tässä tapauksessa asia olisi todella tarpeellista ja perusteltua hankinta.

Joka raudan ja höyrygeneraattorin on parempi ostaa: koti- tai ammattikäyttöön?

Niin olet päättänyt muuttaa vanha kunnon rautaa niin pitkälle kodinkoneiden kuten höyryä. Ja kummastuttaa kysymykseen: "Mikä on rautaa ja höyrygeneraattorin on parempi ostaa?". Aikakauden vapaiden markkinoiden se on hyvin monimutkainen: valinta on valtava, tuotemerkin, silmissä häikäistynyt, ja hinta haarukka johtaa epätoivoon.

Tässä artikkelissa näytämme mitä ohjataan valita paras rauta höyrygeneraattorin yhdistää mainiosti arvo, laatu ja toimivuus. Määritellä, mitä ovat etuja tavanomaisiin höyryä silitysrauta. Ja myös miettiä tarkkaan erot kotimaisen mallin ammatti kotiin.

Motiivit siirtymistä yksinkertainen rauta höyrystimeen rautaa

 • He käsittelevät monimutkaisia, huonosti mukautuu tavallista silitys asioita. Esimerkiksi, vaatteet ohuiden kankaiden luonnon tai asetaatti, kanssa starched muassa tuotteet pellava ja puuvilla.
 • Ne ovat kertaluokkaa tuottavampia ja voi säästää jopa 200% ajasta kuluu silittää.
 • Ne ovat välttämättömiä, jos sinulla on suuri perhe, jotka vaativat säännöllistä pesua ja silitystä. Ja kaikki "prelestyah9raquo; Tämä jännittävä toiminta kerrot maalit mitään emäntä, nostaa rautaa vuoren yli liinavaatteet ja pyyhkeet

 • Vaikutus höyryn generaattori envied jopa kallein rautaa. Voimakkaasti läpäisevä höyryn - tämä on hyvä lisä mekaaniset ja termiset vaikutukset kohdistaman rautaa. Höyry tunkeutuu syvälle kuitujen läpi kankaan, proparivaya ja pehmentävä niitä. Tämän seurauksena asia perusteellisesti ja nopeasti otglazhivaetsya.
 • Höyrystimet voidaan käyttää höyryttämällä pystyasentoon - alkaen mekkoja ja puvut on telineeseen verhot, verhot ja verhot.
 • Rauta höyrynkehitin ei tarvitse hieroa raivo hankala taittuu hankalissa paikoissa. Näin se auttaa pariskuntia. Niinpä vaatteet eivät näy kiiltää pohjasta ja ei kärsi metallikiinnikkeisiin.

Kun edut selvä. Katsotaanpa tarkemmin höyrystimien

Ne jaetaan kahteen ryhmään: kotitalous- ja ammattikäyttöön (ammatillinen höyrygeneraattorit kodin usein vielä kutsutaan puoliammattilainen).

Riippumatta koostuu kolmesta osasta:

Tärkeimmät erot ammattimaisen höyrynkehitin talon (ja selvä etu) kotitalouden on saada tilava metalli kattilan (höyrykattilan). Se on siellä välittömästi täynnä vettä ja kuumennetaan höyryn tilaan, syötetään sitten läpi letku rauta. Kotimaisessa höyrygeneraattorin vettä kaadetaan muoviseen säiliöön, josta toimitetaan haihduttamalla kattilassa. Niinpä kattiloissa höyrystimien kotimaan volyymi merkittävästi huonompi ammattilainen.

Pienempi kattila, alempi muodostuneen höyryn se. Kotitalouksien höyrystimet antaa tehokas höyrysuihkulaitteella - niin sanottu toiminto "höyry". Mutta se on lyhyt, ja on tauko ennen seuraavaa on valmis "portsiya9raquo;. Ammatillinen höyrystimet johtuu tilava kattila, voivat liikkua keskeytyksettä pitkään.

Edut kotimaisen höyrystimien kuuluvat pieni koko, paino, nopea käyttövalmiudessa (lämpö minuutin tai kaksi, että seitsemästä kymmeneen ammattimaisille).

Tämäntyyppinen höyrygeneraattorin on täydellinen niille käyttäjille, jotka harvoin taputtaa ja ei kauan.

Professional höyrygeneraattorit

Ensinnäkin voidaan todeta, että alle "professionalnym9raquo; emme tarkoita voimakas teollinen höyrynkehitin, jota käytetään paikoissa, joissa on todella voimakas kuormitus (silitys kauppa, ompelimo, hotelli, pesula, kuivapesu jne)

Puhumme ammattilainen höyrystimien, niin sanotusti kotiin määränpää. Toisin sanoen, kompakti ja käyttäjäystävällinen versiot teollisuuden höyrystimien.

Mitä etsiä valitessaan ammatillinen rauta höyryllä generaattori:

Mitä hän roominess, sitä kauemmin se toimii ilman tankkausta. Mutta tämä ominaisuus on toinen puoli - suuri kattilan vesi kuumenee pidempään. Siksi paras kotikäyttöön on kattila ja puoli litraa. Riittää keskeytymätöntä (joka ei vaadi vettä keveiden) toimivat noin tunnin. Tänä aikana on aikaa höyryä hyvin merkittävä määrä asioita.

Sen massa ammattitaitoinen höyrystimien ne on valmistettu teräksestä, ja pohjat rautoja - alumiiniseosta. Kanssa suotuisa vaikutus lujuuteen ja valmiudesta johtuen vaihteluista jokapäiväistä elämää.

Höyry voi sekä tasoittaa asioita. Enemmän puhdistaa ja desinfioida. Näin ollen, yksi ammatillinen höyrystimien täyttää monia malleja, joka kautta universaali liitin voidaan kytkeä sarjaan ja rautaa, ja muita hyödyllisiä laite - mobile höyrystimen.

Sen lisäksi, että ammatti höyrygeneraattorin myös rohkaista teitä ostaa erityisen lauta seistä. Höyrystimien koska laitteisto on hieman hankalaa, edellyttää vankempi ja sovitettu erityispiirteet sen työpinnan. Mutta valmistajat tarjoavat usein ylimääräisiä alennuksia ostaessaan nämä sarjat kerrallaan.

Visuaalinen ero koti- ja ammattikäyttöön höyrystimien toiminta osoittaa tämän videon esimerkki höyrystimien MIE Stiro PRO 100 ja BoschSensixxTDS4581:

Suoraan valmistajat

Kotitalous höyrystimien tuottavat lähes kaikki hyvin tunnettuja tuotemerkkejä "domashney9raquo; tekniikka: Philips, Tefal, Bosch. Voit valita laajasta ja kannalta ominaisuuksia ja muotoilua, ja hinta.

Professional höyrygeneraattorit on pitkälle erikoistunut alue, jossa yritykset, ehkä ei niin hyvin tiedossa massa ostajalle, mutta arvostettu asiantuntijoiden keskuudessa. Esimerkiksi italialainen ja Lelit MIE, joista kukin on riittävän monipuolinen malliston.

Alla olevasta taulukosta olemme koonneet sijoitusta höyrygeneraattorien rautaa edustettuna kotimarkkinoilla.

Kotitalous (ilman kattila)

vesisumua toiminto.

Säilytystilaa letkun ja johto.

kattilakivenestoaine.

Automaattinen johtokeräin.

Philips GC 9650

Philips GC 9620/20

Non-Stop-tila (mahdollisuus täytön aikana silitys).

Jatkuva höyryn paine.

MIE Stiro PRO 100

Jatkuva höyryn paine. Plug-in-liitäntä järjestelmä *

* Kyky yhdistää höyrylaiva. Tiedot tästä toiminnosta löytyy kohde kortti.

Yhteenvetona tuloksista meidän pieni tutkimus

Kuten näette, kustannukset joissakin malleissa kotimaisten höyrystimien vastaa suurelta kustannuksia kaupan. Se on valinta "kustannuksia" ei ole tärkein kriteeri. Kuvitella mittakaavassa.

Yhtäällä - väitteistä:

- futuristinen muotoilu, hi-tech, huipputeknologiaa.

-maksiminopeus otglazhivaniya;

- Vintage Style, vanha tyyli ja primitiivinen, luonnon materiaaleja.

Ja tärkein ja arvokas - omaa aikaa kuluu kotitöitä

Kun sanoin klassinen "henkilökohtaisesti kaikkien pitäisi olla kunnossa." Ja jos tekniikka auttaa katsomaan tyylikäs, upouusi ja vaivatonta - ei se ole sen arvoista?

Iron höyryllä generaattori - miten valita kodin ominaisuuksista, kuvauksesta, brändi ja hinta

Vuodesta toiseen elämän nykyihmisen on yhä helpompaa, varsinkin kun se tulee arkeen. Laitevalmistajat kotiin jatkuvasti tuottaa innovatiivisia laitteita, jotka tulla todellinen läpimurto markkinoilla. Yksi niistä on rauta höyrynkehitin, jolla silitys vaatteita, onko alempi tai ylempi vaate, yksinkertaistuu huomattavasti - alusvaatteet hänen näyttävät aina siisti. Hyllyiltä kaupoista kodinkoneet, rauta on suhteellisen uutta, mutta se on jo tullut suosittu ja kysynnän.

Mikä on rauta höyrygeneraattori

Rauta-höyrygeneraattorin talon verrattuna tavanomaiseen laitteeseen on tuottava ja toiminnallinen kodin silitysvälineet pysty- silitystä. Suunnittelu Tällaisen laitteen avulla saadaan aikaan vesisäiliö, jossa tulenkestävän seistä. Tämän rauta voidaan silittää keskeytyksettä lämmitykseen kankaan minkä tahansa koostumuksen. Höyrygeneraattorin ei ole täysin integroitu, kuten se on liitetty laitteeseen, jonka avulla sähköjohtojen ja paroprovodyaschih.

Höyrygeneraattorin rautaa talon pystyy yksinkertaistamaan silitys, mikä säästää aikaa ja voimaa käyttäjä. Säiliön mahtuu enemmän vettä kuin rakennetusta normaaliin rautaa, niin että kun suuri määrä vaatteita ei tarvitse jatkuvasti lisätä vettä. Tällainen laite on varustettu mahdollisuus pystysuoran strippaus kudosta. Suhteellisen alhainen pohjan lämpötila vähentää tulipalon, jos laite unohtaa sammuttaa. Joissakin malleissa voidaan sammuttaa itsenäisesti, onko aikaa liikkumatta.

Osalta toimintaperiaate, vesi kuumennetaan kattilassa yksikkö, muuntaa sen höyryä, jota syötetään erityisen letku ainoa. Seurauksena, rauta vaikuttaa kankaan tappi voimakas höyryä. Yleensä se on hyvin silitysrauta liinavaatteita pellava tai puuvilla, pimennysverhot, paitoja ja haalarit brutto kudos, ja suuria määriä.

Ennen ostamista, huomaa, että silitysrauta ja sisäänrakennettu höyrynkehitin maksaisi enemmän kuin tavanomaista ja siten monia malleja ei ole kovin kätevää tuulelle ja tallentaa sähköisesti. Lisäksi höyrynkehittimen yksikkö usein on puhdistettava mittakaavassa, ja laite ei ole sopiva kuivata märkä asia. Jos et ole hämmentynyt, sitten lukea käyttöehtoja laitetta höyrygeneraattorin:

 • Käytä rauta varovasti, estäen sen pudota.
 • Töiden jälkeen päättyy, ei kiire kääri soittimesi ja piilottaa - odota sen jäähtyä kunnolla.
 • Energian säästämiseksi silitä ensimmäisistä asioista, jotka vaativat matalia lämpötiloja.
 • Liukuva laite kankaalla, yritä liikuttaa samaan suuntaan.
 • Aivohalvaus asioita synteettisiä, joka ei kestä korkeita lämpötiloja, käyttää termostaatti ja silittää ne paremmin märässä muodossa.
 • Kaada astiaan ylimääräisen veden ei ole tarpeen, koska olisi tilaa höyryn muodostumisen.
 • Täytä vettä kattilassa raudan, kun valo sammuu "Höyry".

Valmistajat tarjoavat kattavan valikoiman laadukkaita ja luotettavia laitteita. Joiden joukossa on sekä kotimaisia ​​ja ammatillinen laitteiden tehokas höyrynkehitin. Kattaa pohja on tyyppiä Metallikeraamisen tai ruostumattomasta teräksestä, joka on erilainen naarmuuntumiskestävyyttä ja hyvä kestävyys. Tilaa silitys tekniikka kaikille kankaita pystyhöyrytys toiminnolla pystyt tahansa kaupunki maassa, on se Moskovassa, Pietarissa, jne Tunnettujen valmistajien kuten rautoja Philips, Tefal, Bosch ym.

Jos haluat ostaa höyrysilitysrauta verkkokaupassa toimitus postitse, aloita etsintä tunnetun tuotteen hollantilainen Philips. Tässä tapauksessa, huomaa, että kuva sivuilla ei aina vastaa todellisuutta. Laite on tehokas höyrynkehitin, jossa on pystysuora viiva strippaamalla höyryllä 500 g / min, on:

 • Mallin nimi: Philips GC &650;
 • hinta: 24400 s.;
 • ominaisuudet: teho - 2400 W, höyryn paine 7,5 bar, letkun pituus - 2 metriä, johto - 1,8 m, säiliö - 1800 ml, mitat - 23,3h28,5h45,3 cm, paino - 5,1 kg ;
 • ammattilaiset: automaattinen säätö lämpöhuolto- saatavuus suojaa mittakaavassa;
 • Miinukset: kustannukset, puute suihkutustoiminnon.

Iron integroitu höyrynkehitin Philips GC 7703/20 - demokraattisempaa arvo vastaavalla ilman vähemmän virtaa. Pohja SteamGlide keramiikasta. Pystyhöyrytys strippaus tässä laitteessa on 200 g / min:

 • Mallin nimi: Philips GC 7703/20;
 • hinta: 9740 s.;
 • ominaisuudet: teho - 2400 W, mahdollisesti höyrynpaine 5 bar, johto pituus - 1,6 m, säiliön tilavuus on 2200 ml;
 • Plussat: kattilakivenestoaine, on suhteellisen halpaa;
 • Haittoja: Ei automaattinen katkaisu, ei ole spray toiminto.

Irons varustettu höyrynkehitin, eri tehonsyöttökyvyn säiliön höyry letkun pituus ja muut yhtä tärkeät ominaisuudet vaikuttavat lopulliseen hintaan. Jos olet kiinnostunut ostamaan laitteen kotitalouden höyrynkehitin on hyvä virtalähde pari, sitten kiinnittää huomiota laite Tefal:

 • Mallin nimi: Tefal GV&071;
 • hinta: 23999 s.;
 • ominaisuudet: teho - 2400 W, tarjonta jopa 120 g / min, kolonnin pituus - 1,8 m, vesisäiliö vmeschaet1600 ml, höyrynpaine ei ole enempää kuin 7,5 bar;
 • Plussat: kattilakivenestoaine, itsepuhdistuvat, automaattinen säätö höyryä, johtokeräin;
 • Miinukset: pieni tankki, ei suihkutustoiminnon, kustannukset.

Toisessa suoritusmuodossa Tefalin pystysuora strippaus. Pohja on laitteen Durillium, lisää:

 • Mallin nimi: Tefal GV7761;
 • hinta: 12999 s.;
 • ominaisuudet: teho - 2400 W, höyrynpaine on enintään 6,2 bar, syötetään korkeintaan 120 g / min, letkun ja kaapeli - 1,7 m, tilavuus säiliön - 1700 ml, paino - 5,4 kg;
 • edut: suojaa mittakaavassa, itsepuhdistuva, automaattinen sammutus;
 • Miinukset: ei Splash toimintoa.

Saatavilla markkinoilla erilaisia ​​rautoja, varustettu höyrynkehitin monia ammatillisia silitys laitteiden voimakas höyryllä. Tällaiset laitteet pystyvät selviytymään työmäärän, ne on varustettu erilaisia ​​lisätoimintoja. Kustannusten rauta ammattikäyttöön silitystä paljon kalliimpaa kuin perinteinen malli. Jos päätät kokeilla ensiasunnon version, sitten katsoa Boschin yksikön ulkopohjat ovat CeraniumGlisséePro:

 • Mallin nimi: Bosch TDS 6010;
 • hinta: 12480 s.;
 • ominaisuudet: teho - 2400 W, höyrynpaine ei ylitä 5,5 baaria, tarjonta jopa 120 g / min, lasketaan na1500 ml kapasiteetti, on funktio i-Temp, käyttövalmis 2 minuutin kuluttua;
 • ansioita: Suoja skaalaus, itsepuhdistuva, automaattinen sammutus 30 sekunnin kuluttua vaaka-asennossa;
 • haittoja: ei spray toiminto, pieneen tilavuuteen.

Iron höyrygeneraattorin Silter on varustettu sisäänrakennetulla painemittari ja höyryn säädin. Vesi laite lämpenee vain 8 minuuttia. Sen kuivaa höyryä generaattori, joka kykenee tuottamaan jatkuvan höyryn 90 minuuttia, sitten se on välttämätöntä valmistaa dozalivku vettä. Seistä rauta on valmistettu kuumuutta kestävästä materiaalista:

 • Mallin nimi: Silter Super mini Gazzella 2020 / PD;
 • hinta: 15490 s.;
 • Tekniset tiedot: Teho - 800 W, kattilan - 1000 W, höyryn paine - 2,5 bar, kattilan kapasiteettia - 1 L, paino - 6 kg;
 • ansioita: 4, suoja ylikuumenemiselta höyrygeneraattorin kytkeytyy automaattisesti pois päältä, koska alhainen veden;
 • Miinukset: on kalliimpaa kollegansa, pieni määrä.

Ostaa rautaa ja muita laitteita kokeilla suurissa myymälöissä, koska Tämä lisää merkittävästi mahdollisuuksia saada osakkeen tai myydä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden ostaa oikea tuote hyvän alennuksen. Mielenkiintoinen hankinta tekniikka saattaa tulla Italian kokoonpano Lelit PS 25. Se on varustettu höyrynkehitin ja kaikki perusominaisuudet, jotka helpottavat ja nopeuttavat prosessia silittämällä vaatteita ja liinavaatteet. Moderni ja kompakti laite on sisäinen venttiili ja luotettava sähkövastukset:

 • Mallin nimi: Lelit PS 25;
 • hinta: 32275 s.;
 • ominaisuudet: teho - 1800 W, paino - 7,4 kg, jatkuva toiminta-aika - 65 minuuttia, säiliön tilavuus - 2500 ml, höyrynpaine 5 bar, johto pituus - 1 m, letku - 1,8 m, paino - 7, 4 kg;
 • edut: hyvä tilavuus, kattila, jossa on erityinen suojaava pinnoite, joka ei muodosta kalkkikarstan;
 • Miinukset: korkeat kustannukset, ettei auto-off-järjestelmä.

Myynnissä löytyy kymmeniä eri malleja silitys laitteiden kanssa höyrynkehitin, joista yksi on malli brändin Braun. Laite on erinomainen teho jatkuvasti höyryinjektiolla 120 g / min. ja ainoa tehty 3D Exolar. Lisätietoja laitteen ominaisuudet:

 • Mallin nimi: Braun 3042 WH;
 • hinta: 15011 s.;
 • ominaisuudet: teho - 2400 W, paine 5,5 bar höyrykattilan on suunniteltu 2000 ml, höyry - 330 g / min, on ECO-tila ;.
 • ammattilaiset: tilavuus kattilan, automaattinen säätö höyryä, kattilakivenestoaine, automaattinen sammutus;
 • haittoja: ei spray toiminto.

Kotimaan silitys laite, jonka pohja on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja hyvä kyky höyrynkehittimen MIE Bravissimo - se on luotettava tekniikka kohtuuhintaan. Oranssi ja musta design mikä erottaa laitteen suunnittelu, joten se omaperäisempi. On totta, että laitteessa ei ole useita tärkeitä tehtäviä:

 • Mallin nimi: MIE Bravissimo;
 • hinta: 12500 s.;
 • ominaisuudet: teho - 2200 W, maksimi höyryn paine 5,5 bar, jatkuvaa tarjontaa jopa 150 g / min, kattilan vesi - 1100 ml.
 • ammattilaiset: hinta, on pari säädön automaattisessa tilassa, suojaa mittakaavassa;
 • haittoja: ei spray toiminto, höyryn puhallus, automaattinen sammutus.

Malli Metalnova Vapor 2600 italialaiselta yhtiöllä on erinomaisia ​​ominaisuuksia, jonka avulla erinomaisia ​​tuloksia silitystä. Kanssa höyrygeneraattorin käsitellä jopa aloittelija, niin laite on varustettu tarvittavat ohjausparametrit. Se otglazhivaet monimutkaisetkin materiaaleja kuten sametti ja villa:

 • Mallin nimi: Metalnova Vapor 2600;
 • hinta: 18690 s.;
 • ominaisuudet: teho - 1950 W, höyryn paine jopa 3 bar, kattilan tilavuus - 1,5 l;
 • ammattilaiset: on funktio pystysuoran silitystä;
 • Miinukset: kallista kustannukset.

Oikeat ja hyvin valittu laite on välttämätön jokaiseen kotiin. Tällainen laite on oltava korkea turvallisuustaso, ja tämä koskee herkkä silitys, mutta myös automaattisesti sammuttaa laitteen jos unohdat sammuttaa. Valinta rautaa höyrystimen on suositeltavaa suorittaa kriteerien mukaisesti alla:

 • Tilavuus kattilan ei saisi olla pienempi kuin 900 ml.
 • Paine höyry- täytyy ylittää arvon 3 bar.
 • Varmista, että laitteet on helppo puhdistaa mittakaavassa.
 • Se on hyvä, jos valittu laite on funktio höyryn lämpötilan säätö ja automaattinen sulkulaitteella.
 • Otettava huomioon myös se, että ohuempi ainoa tekniikka, sitä helpompi voit selvitä niistä.

Arviot

Ostin Tefalin GV6732 Iron höyrystimen ja automaattinen katkaisu ominaisuus 13000 ruplaa. Hyvä teho 2200 W, ainoa ja kermet, suhteellisen pieni paino on 4,25 kg, mahdollisuus pystysuoran strippaus. Suunnittelu yleensä hyvä. On paikka Winding kaapelit ja letkut. Kuitenkin, höyryä liian hitaasti.

Kaikkien silitysrauta eniten kiinnostunut Philips GC 9650 kanssa päällepuhalluksen höyryn 500 g / min. ja kattilan 1800 ml. Totean automaattinen sammutus ja puhdistus vaahdon. Aivohalvauksia täydellisesti ja vaivattomasti, lämpötilan säätö tapahtuu automaattisesti. Kotelossa ei ole yhtä luotettava kuin haluaisimme, ja kannattaa vähän kallis.

Alexander, 35 vuotias

Valitsemalla silitys laite höyrynkehittimellä on valinnut Bosch TDS 373 118 s eduista korosta suuri teho, höyry- ja jolla suuttimia herkkä kudoksia ainoan CeraniumGlissée, kohtuullisin kustannuksin. kattilan teho on suhteellisen pieni - 1400 ml. Lisäksi, ei ole automaattinen säätö höyryä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 4 = 3