Höyrysulku Axton on käyttöohjeissa

Mikä höyrysulku pitäisi kasvoista lämmittimen

Yleinen ongelma lämmityksen jälkeen talossa on puute odotetun vaikutuksen työstä. Näyttäisi siltä, ​​että perinteinen materiaali on valittu, esimerkiksi mineraalivillaa, kaikki tehty rakennusmääräykset ja tykin ja vielä kylmä sisällä. Syynä tähän voi olla tietämättömyys "asiantuntijat" perussääntöjen, kuten joka puolella laittaa proizolyatsiyu oikein. Katsotaanpa tarkemmin tässä vaiheessa.

Höyry jaetaan kaksi erilaista menetelmää sovellettaessa:

 • - höyryä, nestemäinen maali;
 • - höyrynsulku kalvo (kalvo).

Maali levitetään höyryn kautta ja -telat niissä paikoissa, joissa se on vaikea soveltaa telan, höyry: ventilyatsonnye ja savupiippujen sekä joissakin muissa paikoissa. Tämän perheen paroizolyatorov varustettu materiaaleja, kuten bitumia, tervaa, ja kivihiiliterva.

Ensinnäkin määritellä ne höyrysulun kalvojen niiden tarkoituksen mukaan. Sen erityispiirteet kalvoja käytetään rakentamiseen, ovat saatavilla seuraavissa versioissa:

 • - kalvon vesihöyryn sulkuominaisuudet;
 • - höyryä läpäisevä kalvo.

Suojata lasivillan altistumisesta kosteudelle sisäpuolelta on lisäksi asetettava höyrysulun. Kun eristävä katto, lattia tai sisätilojen koti, joka sijaitsee suoraan sitä, on suositeltavaa käyttää oikea elokuva. Huomaa, että eristävä kerros on pohja, laid mineraalivilla (huoneen puolella).

Tapauksissa, joissa suojaus on suoritettu ulkopuolella seinät, vastaavia komponentteja ei pitäisi olla rei'ityksiä tai huokosia.

Aina kiinnittää huomiota tärkeyttä vesihöyrynläpäisynopeus ja pienempi se on, sitä parempi sinulle. Erinomainen suoritusmuoto on tavanomainen muovikalvo. Ihanteellinen valinta olisi materiaalia lisävahvistusta. Läsnä alumiinifolion päällysteen pidetään vain plus. Älä unohda, että läsnäolo höyrysulun viimeistely johtaa useisiin kasvuun kosteuden eristettyyn tilaan, joten kannattaa huolehtia hyvän ilmanvaihtojärjestelmän.

Olemassa oleva erityinen eristys elokuva suoritetaan antioksidantin pinnoitteella. Johtuen siitä ei tapahdu kosteuden kertymistä. Tyypillisesti ne pitävät komponentin herkkä korroosiolle. Kyse on metallinen laatta, Katot, galvanointi, jne Saatavilla alapuolella kalvon karkea kudoskerroksen takaa tehokkaan ulostulo kosteutta. Hän pitää käsitellylle puolelle lämmittimeen, ja kudoksen pois, niin että mineraalivilla oli etäisyyttä 20..60mm.

Suorittamalla eristys talon seinät ulkopuolelta, käyttäen kalvoa, rakentaminen, joka kykenee haihduttamalla, suojaavat materiaalia vahva tuulenpuuskien. Lisäksi se soveltuu suojata harjakaton tyyppisten julkisivu emäksen vuotaa kosteudelta. Usein höyrynsulkukalvo on erittäin pieniä huokosia ja rei'itysten pinta, jolloin vesi on tehokkaasti ulostulo lämmittimestä ilmanvaihtokanavistoon. Prosessi on parempi kuin vastuuvapauden tapahtuu aktiivisesti höyryjä. Se tulee nopeasti ja tehokkaasti kuivaa eristys.

Tänään erottaa tällaista höyryä läpäisevä kalvot:

 • 1. Pseudo diffuusio kalvon läpäisevä enää 300gramm / m2 höyryjen 24 tuntia.
 • 2. Diffuusio kalvon vesihöyryn läpäisevyys on arvon 300..1000gramm / m2.
 • 3. Superdiffuzionnaya kalvolla, jonka höyrystyminen ilmaisin 1000gramm / m2.

Koska ensimmäisen tyypin eristys pidetään hyvän suojan kosteudelta, se usein pinnan alapuolelle katon, kuten ulkokerros. Se vaatii ylimääräisen ohjelmiston välissä ilmakerros ja kalvo on eristetty. Samalla komponentti ei sovellu käsittelyä julkisivu riittävän huono johdinparien. Tämä johtuu siitä, että tunkeutumisen pölyä kalvon huokosten ja muiden roskien kuiva kausi, miksi katoaa "hengitys" vaikutus ja kondensaatio kerääntyy pinnalle eristemateriaalin.

Monet olla miettimättä, mihin suuntaan lämmitin ja miten laittaa kaksi jäljellä tyyppisiä eristys. Kokemuksesta voimme sanoa, että on melko yksinkertainen. Kun läsnä on suuria huokosia kalvon eliminoi mahdollisuuden sulkimet, minkä vuoksi ei ole tarpeen jättää ilmanvaihdon kerroksen alaosassa. Tämän seurauksena se ei tarvitse asentaa ja vasta-sorvaus.

Kaupallisesti saatavissa diffuusio kalvon surround suorituskykyä. Sisällä kalvo on jo säädetty tuuletus kerros, jolloin kosteus ei pääse metallipintoihin. Spesifisyys kalvo, joka on samanlainen kuin yhden antioksidantin. Ero on vain veden poistamiseksi uunista. Tämä on edullista, koska jopa silloin, kun katto on kallistettu loivassa kulmassa asteina 3..15, sulje pois mahdollisuutta tippuu pohjasta. Näin ollen, korroosio tapahtuu vähitellen galvanoitu pinnoite, jonka jälkeen sen lopullinen tuhoutuminen.

Mikä puoli lämmittimen korjata höyrysulku

Ensinnäkin, sinun täytyy ymmärtää, mitä paikkoja on ehkä tehdyn höyrysulun kalvo, ja sitten määritettiin puolen höyrysulun.

 • 1. Jos eriste on sijoitettu edestä puolella seinää, höyrysulku kalvo on kiinnitetty ulko-osaan, se hydroprotection.
 • 2. käsittely katto ja katon edellyttää antioksidantin höyrysulun. tilavuus ja Diffuusiopinnoitteet käytetään usein. Ne on pinottu päällekkäin mineraalivillan pohjalta organisaation ventfasada.
 • 3. Koska lämpenemiseen katto ja katon höyrynsulkukalvo on asennettu alapuolen ristikoita.
 • 4. Eristys yläosan suojaamiseksi huonetta, katto, joka on järjestetty alle ullakkotila, vaatii pinoaminen höyrysulku kalvon alemmalla puolella lämmitin.
 • 5. täyttäminen sisällä oleva eriste seinät ja lattia on suositeltavaa antaa lisäeristys kalvon ulkopuolelle mineraalivillaa.

Monet "asiantuntija" rakentajat jopa ei ole käsitystä siitä, miten voidaan kiinnittää höyrysulun kalvo seinään: etu- tai kääntöpuolelle.

Paras ratkaisu olisi käyttää materiaalia, jolla on sama pinnan ja alapuoli.

Ja mitä tehdä, kun on kyse yksipuolinen, erityisesti antioksidantti eriste? Sinun tulisi tietää, että väärä puoli on kankaan pinnan, joka sijaitsee aikaan sijoittamalla huoneen sisälle.

Samaan suuntaan kuin piirretään metallin taso folio kalvo - kiiltävä puoli sisällä tiloissa.

tahansa kalvo höyrysulku materiaaleja pätee seuraava: sileä puoli sovi lämmitin, karkea puoli huoneeseen.

Sama koskee penopropilenovyh paroizolyatorov, jotka on sijoitettu sileä puoli lämmittimeen.

Valitseminen diffuusio komponentti, on suositeltavaa tutkia sen soveltamisesta käyttöohjeen huolellisesti. Sen pitäisi olla hyvin varovainen, koska yksi ja sama yhtiö pystyy tekemään kahdenvälisiä ja yksipuolisia eristeet.

On ymmärrettävä, että kun rulla venytetty, esimerkiksi lattialla - sisäpuolen pitäisi olla lattialla.

Lisäksi usein tummempi puoli on ulospäin.

Tarvitsenko ilmakerros lähellä kalvo?

Aina jättää hänet. Alasivulla erityisen kalvojen järjestetty raon leveys on enintään 50 mm. Tämä estää kosteuden tiivistyminen seinät, lattia ja eristyksen. On tärkeää välttää kosketusta vastakkaiset pinnat kalvon. Levitetään diffuusio kalvon lattialle, seinän tai katon, voit poistaa paljon ongelmia, koska sen kiinnittäminen voidaan tehdä suoraan lämpöeriste, kosteutta kestävä OSB tai vaneri. Ilmanvaihto kerros tarvitse muodostaa kalvon ulkopuolella. Suoritusmuodossa antioksidantin kanssa komponentin ilmavälin tulee olla 40..60mm molemmin puolin.

Jos seinät ja lattia kaikki on selvää, katosta ja katto tilanteen pidetään erillään. Kun tuuletusrako edellyttää erikseen asentaa kontrobreshetki puupalkeilla. Järjestämiseen tuuletettu julkisivu jätetään rako rakentamiseen vaakaprofiilien ja tuet on järjestetty kohtisuoraan seinään ja kalvon.

Vahvistamisesta kalvo seinät, lattia tai katto voidaan suorittaa nauloilla, joilla on laaja hattu, katkottua ase. Mutta tietysti paras vaihtoehto olisi kielteisiä käyttöä.

Pinoaminen suoritetaan höyrysulun päällekkäin limityksellä on vähintään 10 cm. Kun vahvistamisesta höyrysulun liitokset on liimattu tai erityinen teippi on höyrysulun.

Lopuksi, että kalvot salli rakennuksen rakenteen palvelemaan hyvin pitkään. Muita tapoja saavuttaa positiivinen korrelaatio lämpötilan ja kosteuden, valitettavasti, ei saavuteta. Paitsi tätä - älä unohda sääntöjen muuttamisesta höyrysulku. Useimmat valmistajat tavaroiden kanssa ja jakaa asennusohjeet. Tämä on erityisesti totta diffuusion ja superdiffuzionnye kalvo. Joten älä ole laiska tarkistaa osto myyntiassistentti kaikkiin kysymyksiin.

Toivottavasti pidät artikkeli, äänestys alussa artikkelin ja jätä mielipiteet ja ehdotukset ja kommentit!

Asennus höyrysulun: miten?

Kun rakennus omakotitalon, on tärkeää paitsi rakentaa seinät, lattia ja katto, kannattaa silti laittaa oikea eristys. Jos näin ei tehdä, rakennus ei käytetä pitkään aikaan. On tärkeää tietää, mikä puoli antaa höyrysulku antaa tarvittavat eristystä huoneen ilmakehän.

Mikä tekee höyrysulun eristyksen

Suojellakseen eristemateriaalin märästä altistumisesta, poikkeukselliseen elokuva. Talvella, huoneilman lämpötilan ja sen ulkopuolella on hyvin erilainen, joten kosteuden tiivistyminen tapahtuu pinnoille seinät ja katto. Tämä johtaa kostutus- lämmöneristeen ja lopettamaan tehtäviensä suorittamiseksi. Huone jäähtyy pilaantunut rakenteellisia yksityiskohtia rakennuksen.

Alkaa rakentaa oman kodin, luottamusmiehen saa unohtaa tätä tärkeää näkökohtaa rakentanut asuntoja vuokralaisten onnellinen kodikkuutta, mukavuus ja ystävällinen ilmapiiri.

Minkä tyyppisiä höyrynsulkukalvo on hänen mount

Suojaa mineraalivilla ja paisutettu polystyreeni märkä altistumisen käyttämällä kalvoa. Se voi olla:

 1. Folgirvannoy. Tämä on kalliimpaa materiaalia. Sen avulla voit tehdä paitsi höyrysulku, mutta myös heijastaa lämpöä huoneeseen. On myös tärkeää, kumpi puoli laittaa höyrysulku lattialle tai seinälle.
 2. Standardia. Tämä muunnelma tavallista paksu muovikalvo - on kallein ja ole kestävä, ja pani lattialle ilo.
 3. Kalvo. Rajoitettu höyrysulku ominaisuuksia voidaan ohjata kondensaatin lähdön.

Miten muotoilla höyrysulku

Ennen kuin ostat elokuvan, kaikkien pitäisi laskea. Siinä ei ole mitään monimutkaista täällä.

Joskus se on esitetty ohjeissa, millä puolella sisä- ja joitakin ulkoa. Puuttuessa tällaisia ​​tietoja, on tarpeen tarkastella lähemmin ulkoiset tekijät, mitkä puolella laittaa höyrysulku eristys.

Tapauksessa, jossa kalvon kummallakin puolella on toinen väri sitten valon puolelle IZOSPAN A on täytettävä laittaa lämmitin.

Selvittää kumpi puoli laittaa höyrysulku lattialle, voit katsoa seuraavat tekijät. Jos vedeneristys etsii lattiaan, niin se tarkoittaa, sisäosan. On pantu puitten kiukaan kylkeen.

Ulkosivulla kankaan on kasa ei kulje kosteutta, ja sisäpuolella nukkaamattomalla kalvo. Sileä puoli höyrysulun sijoitetaan lämmittimen.

Tietäen joka tapa korjata höyrysulku eristys, kaikki työ tehdään tehokkaammin. Asentaa eriste, höyrysulun asennettu. Ilman tätä elementtiä ei tehdä enemmän kuin yksi osa rakenteen, paitsi seinät ja lattia, mutta katto, julkisivu.

Päätehtävä vaihtokauppa höyrysulun on muodostumisen estämiseksi kosteutta. Tässä prosessissa elämää, huoneilmaa alkaa kostutettava ja höyryn muodostumisen tunkeutuu viimeistely ja eristys.

Eristävä muodostetut kerrokset kertyminen ja säilyminen kosteutta. Talvella lämmin höyryn kosketuksiin, kylmä seinät ja ilman tiivistymistä. Ominaisuudet kosteassa aineistoa häviää.

Kertyneestä kosteus, syntyminen sienen alkaa muotin. Seurauksena tämän lämmön eristemateriaalin heikkenee ja ei voida luoda Hydro ilmanvaihto.

Millaisia ​​materiaali on höyrysulku

Katsomassa mitä käytetään lämmitykseen materiaalia, este asennus voidaan suorittaa ennen päin viimeistely tehdään. Sovelletaan, vaikka ulkona suojaa. Totta se on omat erityispiirteensä. Höyrysulun tehdä maalaamalla tai elokuva.

Maalituotteiden ovat: bitumi, terva, tervaa.

Tällainen höyrysulku on sovellettu ilmanvaihto putket, savupiippujen, katon kaltevuuden metallia ja rajoitettu alue käyttää toista IZOSPAN A.

Yleisemmällä höyry tiivistys materiaaleja ovat kalvon, jossa on monimutkainen monikerroksinen rakenne, jonka läpi höyry voi tunkeutua. Tällaiset tuotteet tarjoavat muodossa diffuusiomembraaneja, polypropeeni, polyeteeni.

Muovimateriaali ei ole kestävä. Tässä suhteessa, se on tehty tai monikerroksinen lujitettu lisäämällä verkkokankaasta. Tämä materiaali ei läpäise höyryä.

Kalvo voi olla heijastava folio kilpi, toiselta puolelta. Tämä eristys on sopiva tilat korkean kosteuden ja korkean lämpötilan höyrysulku: video.

Korkea lujuus laatu merkitty polypropeenin tuote, jossa on kudottu pohja ja polypropyleenikerroksia kummallakin puolella. UFPh-säteet eivät voi työskennellä tämän materiaalin. Erityinen koostumus on päällystetty suojaava tuote, parantaa laatua ja materiaalin kyky vastustaa esiintyminen kosteutta.

Toisella puolella kalvon hallussaan antioksidantti kerros, joka kykenee tuottamaan muodostuneen kosteuden imeytyminen ja nopean haihtumisen sen valmistamiseksi, kun läsnä on ilmanvaihtojärjestelmän.

Rajallinen vesihöyryn läpäisevyys höyrysulun on diffuusiomembraaneja. Tämä materiaali on polymeeri ja polypropeenia. Toinen tyyppi kalvo on eri virtaa säästävä kyky ja korkeiden lämpötilojen kestävyys ja kyky tuottaa kilo UFPh. Se erottuu metallinen ulompi kerros.

Miten laittaa höyrysulku eri materiaaleista

Ensimmäinen, selvittää millä puolella on pinottu eristys elokuva kuumentimeen seinälle tai kattoon. Sen määrittämiseksi, kumpi puoli asentaa höyrysulun olisi käytettävä ymmärtää ominaisuuksia höyrynestomateriaalin. Meidän täytyy tarkastella ulkoa ja sisältä tuotteen.

Tuotteet, joiden pehmeä pinta - ulompi. Sisempi osa löytyy sileä puoli: video alla.

Etsi sisäpuolelle telan voivat rullata sen lattialle. Materiaali on kohti sisäpuolta kerroksessa.

Jos tarkastellaan värin, ulompi osa on tummempi kuin sisällä.

Tietenkin, miten laittaa tietynlainen höyrysulun olisi määriteltävä etukäteen. Saatat joutua asettamaan laatikkoon ja tekevät asennuksesta levyjen ruuveilla ja liimalla teippiä nivelet.

Jotkut tuotteet on sama pinnat. Tässä tapauksessa, asennusaika höyrynsulut kehys voi olla kummallakin puolella. Yleensä tämä ilmiö tapahtuu polyeteeni höyrysulun.

Jos A: lla on IZOSPAN kalvo, niin on mahdollista määritellä ulomman osan materiaalista.

Sileä karkea pinta tunnettu siitä, polypropeeni ja membranovye tuotteita. On tarpeen laittaa sileä puoli tämän materiaalin eristys.

Kalvoihin kaksipuolisella hengittävä pinta ei ole merkitystä, kumpi puoli kankaan, niin että oli kunnossa.

Miten muotoilla höyrysulun seinälle

Tehdyn tehdä rikkomatta perusvaatimukset. On tärkeää tehdä työtä niin, että höyrynsulku menettänyt eheys. Materiaalista pitäisi olla halkeamia ja leikkauksia. Täytettävä kaikki nämä vaatimukset on mahdollista, jos:

 • tuottaa nauhat telakointi päällekkäisyys;
 • liitokset voidaan kytkeä nauhan leveys yli sata millimetriä;
 • vahvistamisesta tekemistä käyttämällä puisia nauhat;
 • älä vedä paljon materiaalia.

Asianmukaisesti täyttää kaikki nämä vaatimukset, on eristemateriaalin ei muodosta lauhde.

Siirtyä asennukseen ei saa, kun se valmistuu eristystyöt. Ei ole väliä missä mount IZOSPAN Ja lattialle, seinän tai katon käyttöä. Työ on pysty- ja vaakasuunnassa, riippuen joissa olisi varmistettava höyryä. Miten tyyli tavaraa lattialle tai muulle pinnalle?

Jos työtä seinillä, asettamalla materiaali pystysuoraan, poikkitangot olisi puisilla orret. Bändit pitäisi estää kymmenen senttiä. Alempi arvo tulee viallinen liitos. Kukin sauma on tiivistettävä. Tehdä tämän, sovelletaan teipillä. Vaaka sijoitus bändejä valmistettu pinoaminen yläpuolelta.

Sen jälkeen, korjaa nivelet. Puupalikat tehdään käyttäen galvanoitu niittejä ja nauloja. Kiinnittämiseksi puristustangolla käytetään niissä paikoissa, joissa on yhdistetty nauhan. Asetus stroybond tehdä pakkaus puupalkeilla kiinnittämiseen panelointi. Johtuen baareja takaa tuuletettu kuilu lähellä pintaa ja elokuva.

Miten käsitellä vaikeita alueita höyryn eristekerroksen sisälle huoneeseen

Joissakin paikoissa laittaa suojamateriaali voi olla vaikeaa. Jossa katto on kytketty ja ilmanpoistoputki, tuottaa käämitys putki, ja kiinnitettiin teipillä materiaali, nauha Kipsilevy saumat voidaan soveltaa.

Aukkojen lähellä luukku, kattoikkuna, sinun täytyy käyttää erityistä esiliina. Kiinnitä tuote olisi myös teipillä. Ikkuna-aukkoja lähelle kattoa on suljettu siten, että siellä oli muodonmuutos kertainen kaksikymmentä millimetriä. Tämä tehdään, jotta estetään luonnosta.

Varusta höyry valvontajärjestelmä talossa on oltava vastuullinen lähestymistapa. Steam on korkea läpäisevyys. Että hän ei voinut tunkeutua erityisen tärkeä asema huoneessa on hyvä suoja vesihöyryn läpäisevyys on varmistettava.

Oikein eristävä kaikki pinnat sisälle rakennukseen, se on pitkä aika elää turvallisesti kotona murehtimatta sen ennenaikainen.

Kopiointi materiaalien on sallittua vain aktiivinen linkki lähde. Käyttöehdot | Yksityisyyden suoja

Yleiskuva höyrynsulku Leroy Merlin (Axton): se tarjoaa ranskalaisen DIY-jälleenmyyjä?

Moderni ranskalainen Leroy Merlin, jolla on toimistoja monissa maissa ympäri maailmaa, kuuluisa ympäristöystävällisiä tuotteita oman tuotannon ja kyky rakentaa liikesuhteita muiden valmistajien. Tämän vuoksi, kun se vieraili samannimisen hypermarket Moskovassa, melko helposti yhdellä kertaa poimia ja ostaa mitä tarvitaan rakentamiseen ja viimeistely uuden talon. Mukaan lukien - vesi-, tuuli- ja höyrysulku edulliseen hintaan.

Siksi joskus voi nähdä kuvia järjestelyn ullakko, jota levitetään ohut kalvo ulkonäöltään, mutta käytännössä, mikä näkyi yllättäen turvallisen ja häiriöttömän, ja omistaja-kehittäjä kaikkien kysymysten tuotemerkeistä kohauttaa: "Ostin Leroy Merlin». Mutta haluat tietää tarkemmin! Siksi, että on todella höyry, Leroy Merlin ja mikä on hyvä, kerromme heti, ja havainnollistaa.

Höyrysulku Leroy Merlin: miten ymmärtää erilaisia?

Tunnettu yritys Leroy Merlin tänään tunnustettu ensimmäisenä Euroopassa myynnin kannalta tuotteiden rakentamiseen ja koristeluun. Kaikki Ranskan DIY-jälleenmyyjä sisältävät 183 hypermarkettia Kreikassa, Venäjällä, Italiassa, Puolassa ja monissa muissa maissa. Lisäksi nämä tuotteet esitetään omaa tuotantoaan, ja tilata muita merkkejä.

Siksi, jos kokematon henkilö, kuulemaan höyrysulku Leroy, käy supermarket, sinun on yllättynyt. Ja todellakin, siellä, koska mitä sekava: esillä Leroy Merlin ja kuuluisa Izospan, ja vähän tunnettu Texibit ja Axton, ja jopa jotkut tuotteet Tyvek! Miten tämä voi olla?

Itse asiassa Ranskan DIY-kauppiaan työskennellyt useiden kansainvälisten yritysten tarjota tuotteitaan sen hypermarketeissa. Ja oma tuotemerkki Tässä jaksossa - se Axton, joka tuottaa rakennusmateriaalien nimenomaan alle järjestys Leroy Merlin, tosin Venäjällä. Siksi, jos etsit arviota höyrysulun Leroy Merlin - tämä on vain noin kolme erilaista Axton höyrysulun elokuva.

Mark Axton: edullinen, luotettava ja ympäristöystävällinen höyry

Tavaramerkkinä Axton osoitettu ranskalaiselle Leroy Merlin. Hän on tunnettu valmistaja monenlaisia ​​rakentamisen markkinoilla tuotteita, ja se on tässä yritys tuotti suosituin seoksen ja kansi. Tänään Axton brändi on johtava asema markkinoilla, koska ranskalainen valmistaja tunnetaan laadusta ja kestävyydestä sen tuotteista:

Mutta useimmat höyrysulun Leroy Merlin tietää melko vähän ihmisiä, yllättäen, on käytännössä mahdotonta täyttää World Wide Web yksityiskohtaisia ​​selostuksia kyseisten elokuvien. Vaikka se on suhteellisen hyvä materiaali suojaa rakenneosien tiivistymisen ja kosteuden.

Mutta vaikka tällaisia ​​elokuvia eroavat toisistaan ​​niin tärkeä laatu EU: n kansalaisille ympäristöystävällisyyttä. Eurooppalaiset ostajat aina kiinnittää huomiota turvallisuusmääräysten ja riski haittaa terveydelle. Voimme sanoa, että ulkonäkö ostoksia Axton brändin Venäjän markkinoilla muutaman muuttaa tilannetta parempaan ansiosta laadukkaan ja turvallisen rakennusmateriaaleja. Ja niin ne, jotka ovat jo saaneet höyrysulun kotiansa, olivat varsin tyytyväisiä ja iloisesti yllättynyt, koska hinta on melko pieni!

Axton B: höyry talojen ja budjetin vaihtoehtoja

Axton B - puhdasta vettä höyrynestomateriaalin, joka suojaa rakenteet tai eristys höyryn ja lauhteen. Se on valmistettu korkealaatuisesta polyeteenistä ja toimitetaan rullina, joiden leveys on 1,5 metriä. Paino tällaisen telan on 4, 2 kg. Toimii myös pitkään ja on sovellettavissa kaikentyyppisiin rakennuksiin:

Axton B on merkitty "B", mikä tarkoittaa, että se on suunniteltu vain suojata eristyksen sisäpuolelta huoneeseen. Soveltuu lattioiden, seinien ja lattioiden ja katon kaltevuuden. Mutta tässä tapauksessa, muista, että materiaali "B" käytetään yksinomaan eristetyssä katot, ja eristämättömät tai eristetyt tasainen kehittäneet materiaaleja C ja D, kun taas B-tyypin höyryä Harva tällaista gidronagruzok.

Ja nyt - epäilyt asiakkaita. Se on tehokas, onko todellakin tällainen sakko, yksinkertainen, höyryä, kysyt? Kyllä, niiden erityistehtävät. Katsotaan tätä asiaa tarkemmin.

Kuten on jo todettu lukuisia tutkimuksia, ihanteellinen höyrysulku ominaisuudet ovat ainoastaan ​​lasia ja metallia. Kaikki muut materiaalit, mukaan lukien sekä tavanomainen eristekalvon tyyppi Axton B, ja vedenpitäväksi bitumista kalvo tai, vielä joitakin vesihöyryn läpäisevyys tekijä - enemmän tai vähemmän. Näin ollen, on tärkeää, että ne eristekerroksen, joka on järjestetty sisällä, höyrysulun on suurempi vastus kuin ne, jotka ovat lähempänä Kylmän alueen suunnitteluun.

Yksinkertaisesti sanottuna, sitä suurempi este täyttää höyry matkalla, sitä enemmän se pysyy siellä pitkään. Ja höyrysulun olisi kaikkein kiinteä ja luotettava este tässä suhteessa. Mutta joskus, erityisesti käytettäessä puuvillaa lämmittimet, minkä jälkeen kylmällä puolella katon varustaa tuuletus virta ja pieni osa kostean ilman läpi vuotanut höyrysulun eivät ole kovin luotettavia, helposti päätellä siellä.

Mitä se tekee? Ja miksi ei helpommaksi aluksi laittaa samaan tiukka Axton D? Kyllä, niin luomme maksimi ilman ja vesihöyryn läpäisevyys, mutta myös kääntää ullakolle osaksi "termospullo". Mutta ilmasto on tärkeää! Varsinkin jos puhumme puurunkoinen talo täynnä vuorivillaa, joka on aina ollut korkea kerroin vesihöyryn läpäisevyys. Tällaisissa tapauksissa on helpompaa kirjaimellisesti "puhaltaa pois hieman höyryä," ilman haittaa rakennetta, samalla kun seinät "hengittää". Ja talousarvio Axton B tähän ongelmaan on melko vialla.

Puhutaanpa Axton B. Asennus ominaisuuksia Tässä piilee merkittävä haitta tämän höyrysulun: huolimattomasta käsittelystä se repii helposti! Siksi ei ole tarpeen venyttää ja tuntea voimaa, tietäen, että hän tulee aina olemaan budjetti vaihtoehto tällaisia ​​vikoja:

Asennus Axton B on toinen tärkeä seikka. Olet ehkä huomannut askel askeleelta kuvia, jotka keräävät elokuva sinkiläpistooli? Itse asiassa jopa valmistaja ei suosittele suluissa tähän tarkoitukseen, mutta vain erityistä nauloja tasainen hattu.

Se, että niitit katkottua ja kynsien ei olennaisesti erilainen kuin yhden sekunnin mitään muuta kuin koko. Mutta on jotain, joka on suuri merkitys ohut kalvo: se on voima lähtö niitit nitojasta. Seuraavaksi se on kaikki riippuu tiheydestä puuta, johon olet kynsien höyrysulku. Jos keskimääräinen tiheys orret, sitten kannatin helposti lentää läpi elokuvan, ja se ei satuta, ja jos enemmän rock solid, niin lähtö voima ei riitä, ja se nepridavlennoy kiinnike orret pintaan. Tässä tapauksessa sinun täytyy lopettaa sitä tai poimia ja Kumpikaan ei muista ei ole hyvä, koska Axton B elokuva todella ohut eikä erityisen vahva.

Toinen kohta: kiinnike on yleensä valmistettu mustasta metallista, vaikka se on korroosionkestävää materiaalia suositellaan paikoissa kiinnitys höyrysulun. eli käyttö niitit eivät ole kiellettyjä, mutta on suositeltavaa käyttää niitä vain vahvistaa Axton B orret, mutta ei keskellä elokuvan, muuten välttää vuodot.

Axton C: vankka ja luotettava höyry

Kuten tiedätte, useimmat meistä rakastavat rakentamisessa supermarketissa valittaessa eristeet kaikki tuntevat vahvuus ja hyvä katsoa:

Axton C höyrysulun tyypin "C" ja se on suunniteltu vain yksi höyrysulun eristys, vesi- ja höyry eristys ja eristämättömät katto. Koska sinne hän täyttää molemmat tavoitteet: ei anna höyryn ja pitää vettä, vain eri puolille eristeen.

Siinä se ja houkutella höyryä Axton C, vain katsomalla, että kun se tulee selväksi, että hän ei pelkää jännitystä ja eivät murru asennuksen aikana:

Vertaamalla C höyrysulun Axton Axton B, monet sekoittaa että tiukempi tuntuu. Itse asiassa, mitä tulisi tehdä, sillä kaikki riippuu ehdot työn materiaalin, ja jos riittävän ohut kalvo, ja joissakin tapauksissa este olisi poprochnee. Sen jälkeen, kun katto on aina altistettiin negatiivisille ympäristön vaikutuksille, kuten sade, lumi, tuuli ulkopuolella ja aktiivinen vesihöyryn sisältä. Niin tehtävästä riippuen tarvitaan jonnekin lähes 100% höyryä läpäisemättömällä ja missä päinvastoin, se riittää, ja 70%: n suoja.

Sen jälkeen, kun kaikki, itsessään, höyry Axton C - tämä on kaksikerroksinen tiheästä materiaalista, jota voidaan käyttää höyrysulku klassisen eristetty katto, ja koska yleinen ei-eristetty katto ja eristetty tasainen. Se soveltuu myös kellareihin lämmittämätön kellareihin!

Koko salaisuus Axton Koska tiheys on, että vesi-eristeet on valmistettu erityisen korkean laadun polypropyleeni kuitua, ja sitä käytetään suojelun kattorakenteen vedestä ja suojaa höyry ja lauhde. Tämäntyyppinen elokuva todella on kestävä ja ei menetä ominaisuuksiaan koko ajan toiminnassa. Lisäksi Axton C on vastustuskykyinen bakteerien ja aggressiivinen vieraassa ympäristössä, ja se mahdollistaa hänen käyttää aivan kaikkia rakennuksia, vaikka teollisuus.

No, plus ympäristöturvallisuuden, joka erottaa kaikki tuotteet Leroy Merlin. Ja työskentely eristeen - ilo:

Se on erityisen sopiva työskentelyä Axton C, kun kerroksessa höyrysulun, vieriä tarvitsee vain ottaa käyttöön:

Ja nyt voimme todeta merkittävä haitta höyrysulku Axton C Leroy Merlin. Esimerkiksi monet kuluttajat valittavat, että he saavat höyrysulun ja yhtäkkiä huomaa, että yksi puolella hänen sileä, ja toinen - karkea, mutta sisällä ei asennusohjeet! Ja jopa yrittää löytää sivusto Axton mitään lyijyä, koska tämä ei yksinkertaisesti ole ikään kuin mitään tietoa näistä seikoista paikalle hypermarketien Leroy Merlin.

Siksi Axton C haltijoiden on joko aallon kätensä, vahvistaa elokuva on, miten se menee, tai kuunnella neuvoja kokeneita ja vertaa Axton C Izospanom C, joka on hyvin samanlainen ominaisuuksia. Voimme sanoa, että hän ja yksi vaihtoehto - oikea ja höyrynsulun käyttäytyy ennallaan asennettaessa karhea puoli lämmittimen, ja sileä. Standardi höyrynsulku toimii yhtä molempiin suuntiin, toisin kuin Superdiffuzionnaya kalvo, jolla on erityinen rakenne ja jossa anti-kondensaatio ominaisuudet eivät vaatimukset "karvaisuus", mutta kun läsnä on erityisiä kanavia lähdön kosteutta. Siksi nykyään monet uskovat läsnäolo kokenut rakentajien yleensä mitään "eri puolilla" on höyrysulku yksinkertainen markkinointikikka.

Axton D: tiivis ja kestävä Vesieristys

Eksyminen välinen valinta millaisia ​​höyrysulun mieluummin normaalin ostajan Leroy Merlin silmäillen Axton D, koska se näyttää luotettavin. Mutta ulkonäöltään se on todella paljon, kuten hyvin tavallinen teltta! Ja se ei todellakaan ole paljon se on erilainen, mutta se on paljon halvempaa: yhtä hyvin pitää vettä, repäisylujasta ja näyttää eräänlainen tiheä potkut. Tässä ovat tekniset ominaisuudet höyrysulun Axton D:

Jotkut käsityöläiset tähteet jopa asennuksen jälkeen höyry-tiiviste tähteet sallittuja puutarha- tarpeisiin, joten ne hyvä hotbeds. Ja koska he ovat kertoneet Axton D on varsin aktiivisesti kasvava kurkut! Miksi ei, koska materiaali on ympäristöystävällistä! Hän Axton D - on erittäin kestävä polypropeenikalvo, pääasiallinen tarkoitus - kestävät suuria mekaanisia kuormituksia.

Toisaalta Axton D seurauksena se on vähemmän suosittu kuin muita elokuvia tämän merkin johtuu siitä, että se näyttää hieman oudolta ja epätavallinen tavallista Venäjän asukkaat - karkeana burlap kangaspala, ja koska olemme niin tottuneet kondensoimattomalla karhea puoli "oikea" tyyli. Ja tutkittava huolellisesti Axton D, asiakkaat usein saanut rulla Axton Bed Axton C tai kainalossa. Vaikka todellisuudessa syvästi vakuuttunut enemmistön kokenut katontekijöiden, kun kyseessä on höyrysulku "karvoituksen" elokuva ei ole mitään tekemistä sen kanssa tehokkuuden vesihöyryn läpäisevyys, kuten olemme edellä mainittiin.

Tässä on hyvä esimerkki siitä, asennus Hydro-höyrynsulku Axton D kädet:

Jos regenerointi ullakon päälle Axton D on suljettu kipsilevy tai arkki asetettu, sitten käytä sälepohja tai profiileja, on kiinnitetty suoraan este. Jos tämä ei ole mahdollista, niin älä huoli ja kiinnitetään suoraan höyrysulun loppuun. Ja niissä paikoissa, joissa sinun täytyy liittää ikkunan Axton D, katso valmistajan suosituksen ikkunan, joka yleensä jo valmiista ratkaisuista.

Kuinka kaunis väittää Leroy Merlin missään piilotettu suunnittelu koko maailma teknisiä yksityiskohtia. Siksi suosittelemme huolellisesti harkita budjetin, mutta vahva höyrysulun Axton - ehkä tämä on juuri sitä mitä etsit!

Höyrysulku - tärkeä osa kattorakenteen, koska kosteus pyrkii tuhoamaan Materiaalit. Kun katto talonsa käyttää höyrysulun yhtiöltä Leroy Merlin. Se oli erittäin helppo käyttää, ja mikä tärkeintä, harmittomia ympäristölle. Valikoima Yrityksen on vaikuttava määrä höyrysulun materiaalien ratkaista erilaisia ​​ongelmia rakennuksessa, joten rohkeasti yhteyttä valmistajaan.

Kun talon rakentamiseen antaa lämmöneristyskyky katon ja kellarikerroksen tarvitaan luomaan höyrysulku. Omat valintani putosi myymälässä Leroy Merlin, kuten Se on tunnettu monenlaisia ​​rakennusmateriaalien ja muiden tavaroiden kotiin ja puutarhaan. Työssäni Valitsin höyrysulun Axton sellaisenaan se on rulla ei-kudottua kangasta, jossa on eristäviä ominaisuuksia. Tuotteiden laatu on riittävä, jossa tehtäväksi hänelle selviää "erinomainen". Sen erittäin helppo vakiinnuttaa, mutta meidän on varottava vetää.

Tein höyrysulku maassa, paljon rahaa eivät halua kuluttaa, ja johtaja ehdotti Axton B Leroy Merlin. Minulla oli epäilyksiä, mutta se on halpa, joten kesti. Yllätys oli hyvä asia, jossa sen toiminta selviytyy ole huonompi kuin kalliita materiaaleja, ja mikä tärkeintä - erittäin helppokäyttöinen. Hän on ohut, se on helppo selviytyä, olen sitä lopulta jopa seinää vasten kotimainen savua, lisäksi se ei otzhiraet paljon tilaa.

Loimme materiaalia. Se, että olet kirjoittanut, että repii helposti - se on vähättelyä, herrat. Tällaiset schlock Leroy ei odottanut. Huolimattomuus maksaa rahan haaskausta ja pilasi höyrysulku. Haluan vielä suositella käyttämällä todistettu Izospan käytäntö. Rikkaampi tuotevalikoima, ja laatu on korkeampi. Vaikka Leroy, todella, kaikista materiaaleista on varastossa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 14 = 21