Höyrysulku IZOSPAN on käyttöohjeissa

Izospan: tyypit, ominaisuudet ja käyttöohjeet

Yhtiö "Hex" vuonna 1998 alkoi valmistaa höyrysulku alla "IZOSPAN" brändi - funktionaalisia materiaaleja. Tuotteet lyhyessä ajassa saanut tunnustusta johtuen korkeat standardit ja edullinen hinta. Käyttöohjeet IZOSPAN mahdollistavat valita kalvo mukaisesti ehtojen ja oikein asentaa höyrysulku eristeen järjestelmässä rakenteiden talon tai kattoon.

Höyrysulku merkki Izospan

Izospan - kuitukangas kalvo tai kalvo, jota käytetään osana eristys rakenteiden suojaamiseksi kosteudelta lämmöneristys, sekä elimet puun ja metallin ulkonäkö laho ja korroosiota.

Rakentamiseen vedenpitäväksi Izospan käyttää, joka on asennettu suoraan kattotuolien alle korin, höyrysulku asennuksen parvi suojelemiseksi kuitueriste kosteudelta kertymistä. Lisäksi höyrysulku kalvoa käytetään lämmöneristykseen ullakon lattiat, lattiat ja katot, lämpöeristys seinien tiloista.

Seiniin puurakenne, eristää ulkopuolelta, sovelletaan höyryä läpäisevä kalvo, joka suojaa kuitua eriste sään ja estää höyryn karkaamisen.

Esimerkki käyttö eristetyssä katto

Ennen ostamista materiaalia, sinun täytyy ymmärtää, millaisia ​​tarjouksia IZOSPAN valmistajan, niiden ominaisuuksissa ja tarkoituksen. Valikoima sisältää rullamateriaaleilla kudotun kankaan ja kalvot, mukaan lukien ylimääräiset pinnoite. Asennuksen IZOSPAN toimiminen riippuu tarkoituksen tietyn tyyppistä tuotetta.

Höyrysulku ominaisuudet Izospan eri lajeilla on merkittäviä eroja. Luokituksen mukaisesti, on olemassa kolmenlaisia ​​materiaaleja:

 1. vesi- ja vetroizolyatsionnye kalvo;
 2. hydrauliset ja höyrysulun kalvoja, joilla on erilaiset ominaisuudet;
 3. höyrynsulku web-aineet, edistää teplosberezheniyu.

materiaalit brändi ryhmä Izospan IZOSPAN Jokaisella tyypillä on useita vaihtoehtoja. Hinnalla millä hyvänsä aakkosellinen merkintöjä, mikä yksinkertaistaa valintaa ostopaikkaan ja auttaa ymmärtämään, miten voidaan soveltaa yhteen tai muusta materiaalista. Suuntaviivat käyttöön, voit lukea tarkempia ohjeita.

Höyryä läpäisevä kalvo vedenpitäväksi tuulensuojina

Kalvo ei-kudotun kankaan luoda vedenpitäväksi höyryä läpäisevä este on suunniteltu ulkotilojen lämpöeristys, kattojen ja seinärakenteisiin. Materiaali ei ole välittää kosteutta ja joka kykenee suojaamaan lämmittimen altistumiselta sateen ja tuulen.

Lisäksi vedenpitäväksi eristys, diffuusiokalvon suorittaa toinen toiminto - ei kondensoitua kosteutta pääsemästä kuitu eriste rakentamalla seinän yhdessä höyryn. Höyry nopeasti poistettu ulkopuolelle, niin että puurakenteet eivät uhkaa sientä ja eristeen menettää eristysominaisuudet.

Esimerkki katto höyrysulku

Diffuusiomembraaneja on polypropeeni. Ne ovat turvallisia ihmisten terveydelle ja estää homeen. Laajuus käytön:

 • Lämpöeristys harjakatot kanssa kaltevuuskulma on yli 35 °;
 • rakentaminen puutalot;
 • sivuraide seiniin tai vuori;
 • Vesi- ja lämmöneristys tuulilasin alla ventfasada.

Izospan A, AM, AS, AQ proff, A UED

Hallitsija vesi- tuulenpitävä höyryä läpäiseviä kalvoja ovat ei-kudotut materiaalit eri tiheys:

 • Izospan A (tiheys 110 g / m 2) - läpäisevän kalvon koko linjan, antaa kosteutta paeta ulkopuolella, mutta ei lähetä sen sisällä. Asennettaessa on jätettävä rako ilmanvaihtoa varten.
 • Izospan AM (90 g / m 2) - kolmikerroksinen kalvo. Tekniset tiedot IZOSPAN AM mahdollistavat asennuksen suojaavan vesi- ja vetrobarer ilman tuuletusta kuilu, koska ilma kiertää kerrosten väliin materiaalin ja poistaa kosteuden.
 • Izospan AS (115 g / m 2) - ja kolmen kerroksen kudotun diffuusio, mutta verrattuna AM tiheämpi.
 • Izospan AQ proff (120 g / m 2) - ammattilainen materiaalia. Izospan AQ proff on kolmikerroksinen rakenne, jossa on vahvistettu vahvistaminen. Käytä Izospan AQ proff suositellaan eristetyt ulkoseinän tai katon järjestelmään jonkin aikaa tarvitse lähteä ilman ulkoista suoja- ja koristeellisen päällysteen. Ominaisuudet IZOSPAN AQ proff - lisääntynyt kestää kosteutta, UV-valon ja mekaanisia vaurioita.
 • Izospan kanssa UED - alkaen IZOSPAN materiaali on tunnettu siitä, että läsnä on palonsuoja lisäaineita. Palamaton kalvo käytetään, jos se on tarkoitus toteuttaa hitsaustoimintaan läheisyydessä eristetyn rakenteen, esimerkiksi asennus ilmanvaihto julkisivujen.

Taulukko höyryä läpäisevä kalvo

Mikrohuokoiset kalvot on tehty kaksi tai kolme kerrosta. Niiden ominaispiirre on erilainen materiaalin laadun edestä ja takaa. Toinen puoli on sileä, toinen - karkea. Hydro tuulenpitävä Izospan kuumentimeen sijoitettu valkoinen puoli, kun se tulee kalvoihin Izospan AQ proff, AM ja AS. Diffuusiovallin Izospan A ja A UED ohjeiden mukaisesti asennettu sileä puoli ulospäin. Hänen mukaansa kertynyt lauhde pitäisi valua viemäröintiä.

Hydroprotective ja höyrynsulkukalvo

Hydroprotective ja höyrynsulkukalvo on tarkoitettu asennettavaksi sisätiloihin. Sitä käytetään suojaukseen ja rakenteita kosteudelta, joka parantaa lämmönjohtavuutta lämpöeriste, se edistää tuhoaminen puun ja metallin. Käyttö elokuvan läpäisemätöntä höyryä ja tiivistymistä ja pidentää käyttöikää eristys ja rakennustöitä, jos asennus on suoritettu oikein.

Laajuus vesi- ja höyry sulkukalvojen:

 • Kerros järjestely emäs;
 • kokoamiseksi eristetty katto (suojamateriaalin, eristys tasainen tai harjakaton);
 • eristys Walling avaruudesta, äänieristys väliseinät;
 • Päällekkäisyys suojaus - kellareihin, väli-, katto (palvelee vedenpitäväksi este);
 • muuttamisesta puupitoisen tai puulattia (puu lattia, lattia rimat, laminaatti).

Annetun höyrysulku lattialle

Valmistaja antaa monenlaisia ​​materiaaleja, jotka toimivat höyrysulun ja vedenpitäväksi. Kaikenlaisia ​​IZOSPAN eroavat tiheyden ja niiden toiminnot:

 • In Izospan (tiheys 72 g / m 2). Höyrynsulku Izospan on yksi suosituimmista tyyppisiä materiaalin kustannuksella suorituskyvyn ja edulliseen hintaan. Kun se paroizoliruyutsya sisäseinät, katto ja kellari lattiat, ullakot ja parvea katon eristys.
 • Izospan C (90 g / m 2). Film vesieristys betonilattiat. Aineisto on kirjattu suojella lämmöneristystä on jyrkät katot.
 • Izospan D, DM (105 g / m 2). Izospan D ja DM - lajikkeiden lujat materiaali. Tavaramerkki DM on anti-kondensaatio pinta. Izospan D, DM on suunniteltu korkeaa kuormia. Izospan D & DM lähinnä vedenpitäväksi tasainen tai harjakatto. Materiaali soveltuu käytettäväksi väliaikaisena kattoihin. Myös Izospan D auttaa ratkaisemaan ongelmia betonilattialle tai kellariin kattoon, jos malli vaatii luotettavaa suojaa kosteudelta.
 • Izospan RS (84 g / m 2), RM (100 g / m 2). Kuten Izospan D, nämä variantit on tunnusomaista korkea kalvon lujuus. Erityisesti se saavutetaan kolmikerroksinen rakenne IZOSPAN RS ja RM - sijaitsee keskellä Polypropeeniverkko. Hakemus IZOSPAN RS ja RM - järjestely hydraulisten ja höyrysulku katto ja seinärakenteita, lattioiden, sisäkattojen, katto tahansa.

Monenlaisissa sovelluksissa ja materiaalispesifikaatioissa Izospan D, C, B, Izospan RS ja RM, mikä tekee niistä suosituin kaikkien Rainamateriaalien tuotemerkin.

Taulukko höyry ja vedenpitäväksi

Izospan D, kuten muutkin ryhmän jäsenet on kaksi ulkokerrosta, joissa eri toimintoja. Yksi sileät pinnat, toinen - karkea ja kuitu-. Karheus ulkopuolella auttaa pitämään materiaalin ominaisuuksia ja haihduttaa pinnalle ratkaista höyryn ja lauhde, jolloin se voi nopeasti haihtua.

Kankaat, korkea lujuus (Izospan D, Izospan RS, RM) valmistuksen aikana käsitellään vettä hylkivä koostumuksia. Hydrofobinen materiaali on sopiva käytettäväksi pinnoitekerros on asennus lika lattiat, sementtitasoituslaasteille konkreettisia emäksen kosteissa tiloissa.

Asennettaessa höyrysulun noudattaen Izospan tarvitaan sileä pinta materiaali eristää. Suunnittelusta riippuen käyttöolosuhteista, voi olla tarpeen aikaansaada ilmarako 40-50 mm, joka tarjoaa sään kosteutta.

Lämpöeristetty höyry vedenpitävät materiaalit

Keskuudessa Izospan aineet erikseen on saada aikaan kalvo, joka levitetään shoopirovaniya (sputteroinnilla) aluminidipinnoitusta. Piirre kalvomateriaalin on kyky heijastaa lämpösäteilyä.

Sisä folio kalvoa käytetään luomaan höyryn ja vedenpitäväksi este suojelemiseksi lämmön eristys, sekä parantaa energiatehokkuutta eristys. Asennettaessa kalvo ulkopuolella rakennusmateriaali suojaa eristeen sateelta ja sään.

Käytä folion materiaalin ullakolla

Ryhmä koostuu kalvomateriaalista, jonka rakenne mahdollistaa lämpöhäviön vähentämiseksi lämmitetty tilaa. Nimenomaisesti materiaalit merkein Izospan FB, Izospan FS, Izospan FD, Izospan FX valitaan mukaisesti ominaisuuksien emäksen ja kansi.

 • Izospan FB (kuvio tiheys 132 g / m 2). Perusteella rakenne on ohut korkea tiheys pahvi. Izospan FB ulkosivulla on varustettu Mylar päällystetty alumiini pinnoitteella. Laajuus käyttö - Headliner ja seinät saunat ja kylvyt. Izospan FB pystyy pitämään 90% lämpösäteilyn.
 • Izospan FD (132 g / m 2). Tämän polypropyleenistä perusteella, jonka toisella puolella kerros alumiinia. Izospan FD luo suojan kattoon ja lattiaan ullakon käytetään järjestelyssä lattialämmitys, vesi tai sähkö.
 • Izospan FS (92 g / m 2). Perusteella IZOSPAN FS on valmistettu kuitukangas, joka levitetään Foiling. Izospan FS - tämä on roll materiaalia, joka ei pelkää vettä, kestävä ja helppo asentaa. Käytetään katto ja lämpöä paroizolyator varten harjakattoja sekä väliseiniin.
 • Izospan FX (145-175 g / m 2). Izospan FX eroaa vaahdotettu polymeerinen substraatti 2-5 mm paksua alumiinia pinnoite. Izospan FX voidaan käyttää erillisenä tai kiinnittää lämmöneristeenä yhdessä muiden tyyppisten lämmittimet. Laajuus käyttö - lämpöä heijastavan, vesi- ja höyrytiivis kuorien seinien, kattojen, ullakon. Myös, koska lämpöä heijastavan substraatti on sijoitettu laminaatin.

Mukaisesti käskyn, kuten materiaalit kuten Izospan FB, Izospan FS, Izospan FD, Izospan FX pino siten, että lämpöä heijastavan kalvon puoleisella huoneen puolella.

Asennus hydro-suojaa tuulelta ja höyrysulku on eristetty harjakattojen

Kun otetaan huomioon tekniset parametrit materiaalin, kuten tuulilasi vedenpitäväksi eristetyt harjakaton katto piirakka käyttää Izospan merkki A. etsiä tarvittava määrä tarvittavan materiaalin laskea alueen kaikki säteet ja laskea rullien lukumäärä.

Muuttamisesta IZOSPAN vedenpitäväksi kattojen (merkki valinta A: n ja vastaavan tyyppiset materiaalista - AM, AQ proff) suoritetaan käyttämällä asiakirjan:

 • Alustavassa vaiheessa kuitueriste levyt väliin orret.
 • Puinen kehys katon tulisi sijoittaa ulkopuolelle vedenpitäväksi roll materiaalia - vaakasuoria juovia, alaosasta alkaen.
 • On tärkeää olla sekoittamatta millä puolella luotavasta Izospan eristys - vedenpitäväksi eristys laittaa valkoinen puoli merkitsemätön.
 • Pinoaminen on päällekkäin ylemmän kaistan alempaan 15-20 cm ilman rainan jännitystä, mutta myös välttää notko - toisin aikana voimakas tuuli materiaali tekee melua.
 • Tässä prosessissa luodaan materiaali on kiinteä orret käyttäen niittejä sinkiläpistooli.
 • Ylempi nauha on asennettu harjaosan on taitettu toisen rampin käyttöohjeissa IZOSPAN osoitti, että on toivottavaa välttää liittymisen rainojen pulpettikattoinen harjaosan.
 • Mukaan palkit pakattu teline luoda tuuletusvälin (paksuus tangot - 40-50 mm) ilmavirta edistää erittymistä kosteuden eristekerroksen. Kiinnitettäviä telineitä alle ennalta liima tiivistenauhan, jäljempänä ne rima on kiinnitetty katto.
 • Kaikki nivelet ja risteykset vedenpitäväksi materiaali liimattu rakenteisiin asentamiseksi teipin.

Jos vedenpitäväksi este eristetty harjakaton valittu Izospan DM, käyttöohjeissa annettava eristyksen sen ja tuuletusrako. Tämä voidaan tehdä, täytetyt vasta-orret. Lisäksi harjun poistoaukoille olisi säädettävä. Kattotiiliä pie eristetty harjakaton

Harjakatto, eristetty kuitu eriste, on laatu höyrysulku parvi tai ullakkotila estää kosteuden eristys on vaurioitunut. Näitä tarkoituksia varten, voit käyttää eristystä kalvolaatuista B tai RS tai valita sopivan kalvomateriaalia.

Mieti miten laittaa höyrysulun, seuraavat ohjeet:

 • Elokuva Izospan tuotemerkki, RS on sileä ja karkea puoli. Antaa se pitäisi olla sileä pinta lämmöneristeen, ja karkea - huoneen puolella. Kun muuttamisesta, web vaakasuoraan limittäisjatkoksen prokleivaya erityistä nauha. Materiaali on kiinnitetty orret kannattimien avulla.
 • Folio Izospan yksinkertainen sovellus - yleensä ei ole olemassa kysymyksiä, joka puoli on annettu materiaali, koska se on selvää, että metalloidun puolen tulisi heijastaa lämpösäteilyä lämmönlähteestä huoneessa. Limittäin rainojen (FX-pusku) ja on kiinnitetty runkoon suluissa. Asennusohjeet vaativat alumiiniteippiä liimaukseen nivelet.

Kaavio eristetty katto

Asennus vedeneristys eristämättömille jyrkät katot

Suojella puinen runko eristämättömät katto sateelta, tuulelta, kondensaatio, kuten tuulensuojalevynä hydroprotective suositeltavaa kalvo Izospan merkki D tai DM (anti-kondensaatti eroaa pinta), ja RM tai RS.

Katoille monimutkaisia ​​asetuksia, tai edelleen lämpöeristys katon, on suositeltavaa käyttää höyryä läpäisevän materiaalin vahvistettu luokan AQ proff.

Koska lämmin vedeneristyskermit ennen asennusta ei tarvita, materiaali on rullattu kerran yli orret ja leikattu. Liuskat asennetaan vaakasuoraan ylöspäin sinkiläpistooli niiteillä tai nauloja suuri pää. Päällekkäisiä kaikkien vaaka- ja pystysuoraan nivelet -. 15 cm ja päittäisliitosten olisi prokleivat käyttämällä erityistä asennus nauha. Teipillä päälle on asennettu vesitiiviin pitkin kattotuolien tiivistämiseksi kiinnityskohta. Edellä vasta-täytetyt jatkuvasti tai harva kori asennus katolle katemateriaalin.

Roofing pie eristämätön harjakaton

Joka pinon hydroprotective tuuli este:

 • elokuva D, DM, RM, RS sileä puoli ylöspäin, jotta katon kannella;
 • Levitetään vesitiivis kalvo, mukaan lukien AQ proff, valkoinen puutaulun alas.

Hydroprotective levitetyn kalvon D, DM, RM tai RS järjestely edellyttää lisäksi ilmanvaihto harjakohtaa.

Asennus höyry vedeneristys tasakaton eristetty

Jos tasakaton vaatii ulkoista eristys, käytetään Izospan merkki D tai RM, se on myös sallittua käyttää kalvon RS ja C rullataan alustaan ​​betonilaattojen päällekkäin menevän paneelin 15-20 cm. Valinta puolella pinoaminen merkitystä. Liittämiseksi nauhat yhteen ja kiinnittämällä ne betonirakenteiden soveltaa lujan liitoksen nauhan. Asennettu päälle eristeen ja katto terassilla.

Kakku tasakatto

Laitteiston ullakko lattiat

On tärkeää käyttää oikeita materiaaleja järjestely ullakko lattiat, valitsevat heidät mukaan käyttöolosuhteisiin ja käyttötarkoitukseen:

 • Jos haluat suojata lämpöeristimen välisen päällekkäisyyden eristämätön ja lämmitetty huone ullakon sään ja kosteutta, sen varmistamiseksi, että höyryn poistumista siitä, käytetyn kalvon AQ proff, AM tai AS. Stela kangas pitäisi olla valkoista puolelta lämmöneriste, päittäin, joilla ei ole aukkoja.
 • Höyryn ohjaus kerros ja suojaa samalla sisäänpääsyä vastaan ​​hiukkasten lämmittimen on asennettu osa asunnon. Tuotemerkin elokuva, RS, C tai DM pitäisi laittaa väliin rouhinta ja viimeistely katon verhoiluun. Karhea puoli alaspäin. On toivottavaa saada aikaan tuuletusvälin (40-50 mm) välillä katon ja rouhinta paroizolyatorom.

Ajo ullakko

Höyrysulku huoneen puolelta karkea kattoon voidaan asentaa kalvoaineet. Heijastava kerros on alaspäin. Hänen ja viimeistely materiaali olisi vajausta 40-50 mm.

Kaikenlaisia ​​kankaita limittäin 15-20 cm nivelet ja paikkoja lähekkäin liimataan kyseisen aineiston asennus nauha.

Kuvaus Izospan materiaalit mahdollistaa, millaisilla kalvot ja elokuvia, ymmärtää, miten valita ja kuinka pino höyryä ja vedeneristys.

Ohjeet käytettäväksi höyrysulun Izospan

Ihminen on jatkuvasti parantamaan kotinsa, yrittäen mahdollisimman paljon suojella sitä ulkopuolisilta vaikutteilta. Tämä ei ole yllättävää. Onhan sitä parempi eristys on suojattu talon kellarissa talon sisältä, sitä kauemmin kestää sinulle.

Tärkeä osa monimutkainen täydellisen suojan ulkoisia vaikutuksia kotona pidetään höyrysulun asennus. Ilman höyrysulku rakennuksen eristys ja jopa yksinkertaisia ​​rakenteita on vaikeuksissa.

Höyrynsulku Izospan per pakkaus

Valinnassa höyrysulku on suositeltavaa kiinnittää huomiota kalvon Izospan B, jota käsitellään tässä artikkelissa.

1 Ominaisuudet Elokuva Izospan

Yhtiö on mukana valmistus Izospan höyrysulun jo jonkin aikaa. Markkinoilla kotimaisten materiaalien, nämä kaverit osoittivat paras puoli. Että vain on se, että tällä hetkellä useita satoja tuhansia koteja suojattujen Izospan höyryn pinnoitteilla.

Suosio höyrysulun on ilmeinen. Sen avulla voit suojata rakenteen yksi vakavaa vahinkoa aiheuttavia vaikutuksia - päästää liikaa höyryä.

Se, että höyryn itse oli alun perin tuote ihmisen toiminnasta. Ja toisin kuin saman kosteutta, se helposti kulkee kaikki mallit, jopa betonin tai tiili. Ainoat poikkeukset ovat täysin höyrysulun materiaaleja.

Mutta sitten on toinen ongelma - täydellinen höyryn läpäisevyys vaikuttaa kielteisesti ilmanvaihtoa huoneeseen, vaikka ulkopuolella suoritettuun eristys perusta. Talo tulee tukkoinen, se ei voi hengittää, ja tämä, koska ymmärrät, ei ole paras kehitystä.

Vakava nämä ehdot ja lämmittimet itse. Itse asiassa, se on suojata sekä suunniteltu höyrynsulkukalvo Izospan B. Jos lämmitin ei ole suojattu, niin ennemmin tai myöhemmin se alkaa kerätä kosteutta. Tiivistyvä, se kerääntyy eristys, mikä vähentää sen tehokkuutta.

Seurauksena kaikki tämä johtaa paitsi vähenemiseen laatua eristys, mutta myös sen täydelliseen tuhoon.

Elokuva Izospan B on ainutlaatuisia teknisiä ominaisuuksia. Se ei tuota polyeteeniä, samoin kuin höyrysulun halpoja materiaaleja ja sadan prosentin polypropeenikerros. Lisäksi vahvistettu polypropeenia. Rikkoa sitä tai aiheuttaa vakavaa vahinkoa hyvin vaikeaa.

Itse materiaali on valmistettu sulattamalla koostumus ja sitten liikkuvan se on ennalta määrätty paksuus ja liikkuvan erityinen akselit. Huomaa, että kun kaikki nämä menettelyt muodostuu erittäin tiivis ja täysin yhtenäisen kalvon.

Karkea pinta kalvon Izospan

Tässä on vain höyrysulku Izospan hieman erilainen kuin muualla. Se, että se on kaksi puolta. Siksi on jopa opas käytön elokuva, missä tarkalleen määritellä, kumpi tuote on kiinteä lämmittimiä.

Ja tämä on erittäin tärkeää. Miksi? Kyllä, koska eri puolilla on eri tehtävät. Toinen puoli on sileä IZOSPAN Lähes harjattu polypropeenia. Toinen on myös karkea pinta.

Sileä puoli Kalvon aina kiinnitetty eristystä lämpöeristyksen säätiön ja sokea alue. Karhea puoli elokuvan pitäisi varoa, että on toisella puolella eristyksen.

Tämä johtuu siitä, että karheus Izospane alun perin tehokkaan kondensaattiyhdistelmään.

Normaaleissa olosuhteissa, lauhde, mutta voimakas paine ei luo höyry virtaa aina alas lattialle rakentamiseen. Siellä se imeytyy puuhun jättäen pitkä polkuja, ja todellakin vakavaa haittaa kaikki rakenteet.

Jos laittaa suojata materiaaleja epätasainen ulkosivulta, ja aseta vastapäätä lämmittimen, niin kaikki kosteus tiivistyy suoraan kalvolle. Siellä hän pysyy.

Laskelmat asiantuntijoiden mukaan on filmille, kosteus haihtuu nopeasti eikä ole aikaa tehdä paljon vahinkoa ympäröivään rakenteeseen.

Kuten tietyillä sovelluksilla, ohje elokuvan Izospan sanoo, että se voidaan käyttää viimeistely:

 • Kattorakenteet ja säteet;
 • Paul;
 • Seinät, sekä sisä- että ulkopuolella;
 • Laminaattilattia ja parketti.

Kuten näette, soveltamisalaa tätä materiaalia on varsin laaja. Ei ole yllättävää, se ei maksa mitään modernia lämmöneristystä kakku ilman höyrysulku.

Toteamme vain, että kunkin mallin, ei väliä kuinka vaikeaa tai helppoa on, on sen pinoaminen teknologian ja opetuksen IZOSPAN B ulointa eristystä puutalon säätiö osoittaa, että kussakin tapauksessa on tarpeen noudattaa eri asennus tekniikoita. Kuitenkin ne kaikki otetaan huomioon tulevaisuudessa.

Käyttö höyrysulku Izospan sisäseinälle

Nyt poimia tärkeimmät edut ja haitat höyrysulku Izospan B. ohje sanoo, että elokuva Izospan on paljon etuja. Ja se on totta. Erityisesti verrattuna tavanomaisiin höyryä pinnoitteilla.

 • Helppous;
 • Korkea lujuus;
 • Kaksipuolinen pintaan;
 • Korkea tekniset ominaisuudet;
 • Erinomainen katkaisu kuumaa höyryä;
 • Yksinkertaisin asennus, voidaan levittää millä tahansa käytettävissä ratkaisuja;
 • Edulliseen hintaan kuin rakeistettu vaahdotettu lasi.

Mitä haittoja, ne ovat nähneet tämän materiaalin melkein ei ollut. Jossain se voi tuntua, että hinta on vähän liioiteltu, mutta se ei ole. Laadun on hintansa. Izospan in - se on todella laadukas ja luotettava materiaali.

Hän on paljon parempi selviytymään kaikki kuormat on tarkoitettu sitä, ja ne ovat erittäin kestäviä ja kätevä käyttää.

Ohjeet tämän materiaalin käyttö tarjoaa opastusta, jotka liittyvät järjestyksessä pinoaminen kalvon lämpöä eristys kakku.

Ja se sisältää tiedot syystä. On tärkeää ottaa huomioon kaikki tekniset tiedot tuotteen ja hävitä se asianmukaisesti. Muuten mahdollisimman tehokkaasti et saa.

Siten, lämpöeristyksen kakku koostuu yleensä seuraavat määrät:

Järjestys sijoittaminen elementit voivat vaihdella. Esimerkiksi kun viimeistely vedeneristyskermit tulisi aina olla välillä orret ja eristyksen. Joka muuten on aivan selvää. Onhan sen tehtävänä on suojata eriste veden tunkeutumista, jos tarkkoja ollaan, sademäärä.

Sijoittaminen suojakalvon kehyksen puheenvuoroa

Mutta kun ulkona viimeistely vedenpitäväksi julkisivut Izospan AM tulee olemaan jo eristyksen ulkopuolella, kun höyry tapahtuu seinän ja eristyksen. Tässäkin, käännä logiikka riitä ja kaikki loksahtaa paikalleen.

Höyrynsulku on leikattava pois höyry, joka tulee ulos huoneesta. On esimerkiksi julkisivu se kulkee suoraan seinän läpi. Vedeneristys täytyy myös suojata rakenne suoralta kosteudelta. Merkittävä veden lähteenä kadulla - tämä saostuminen.

Siksi eristävän kalvon, ja vaihtavat paikkaa. Kuten näette, aika oikea sijoittaminen materiaalien on erittäin tärkeää. Ei ihme, että alle ohjeen lohko yksilöivät niin paljon tilaa.

2.1 Viimeistely betonirakenteet

Kun työskennellään katto Izospan muotti tavanomaisen tekniikan. Asenna ensin vedenpitäväksi alla ontelon orret. Ne asetetaan eristeen. Lämmitin on alle kiinnitetyn jo hyvin eristekalvo.

Ja kiinnitä se sisällä karkea puolella huonetta. Tämä tarkoittaa, että sileä puoli IZOSPAN B pitäisi koskettaa lämmitintä.

Kun sisäseinät monin tavoin teknologian toistetaan, täällä vain vedenpitäväksi ei tarvita. Ainoat poikkeukset ovat kylpyhuoneet.

Tässä höyrysulku samalla tavalla kiinnitetty eristys sisäpuolella. Sivussa seinien eristystä eivät lainkaan, tai tulee olemaan, mutta yksinkertainen kalvon suojaksi, joka suorittaa toiminnot vakuutuksen sen sijaan jotain todella tärkeää.

Julkisivuissa olemme myös muutaman sanan sanoi edellä. Kun koristelu julkisivu, höyry Izospan sopivat seinän ja eristyksen. Hänelle seinä, käännä karhea puoli.

Lattialla tilanne on epäselvä, mutta ohjeita tässä suhteessa, puhuu selkeästi. Kun viimeistely lattiaan höyrysulun Izospan Lämmitin on sijoitettu päälle.

Eli ensimmäinen on netto paikkaa, vedeneristys jonka yläpuolella antaa eristys. Mutta vielä suurempi on erittäin Izospan B.

Alle laminaatti ja parketti polypropeeni höyrysulku Izospan sisään kokonaan voidaan kiinnittää alustaan, on huomattava, on erittäin kätevä. Mutta työssä on toivottavaa olla hyvin varovainen, ettei vahingoita elokuva. Vaikeuttavat, mutta mahdollista, siksi suosittelemme olla erittäin varovainen.

Izospan sopii hyvin helposti. Sitten vain seuraa ohjeita, ja se on erittäin yksinkertainen.

Nauha liimaamiseksi höyrysulun nivelet Izospan Tuotetta

Izospan makasi lämmittimen, yrittää sijoittaa sileä puoli sen eristyksen korkki polystyreeniä. Asennus suoritetaan nitojan tai nauloja. On toivottavaa käyttää erityisiä asennus kynnet lankut puun, esikäsitellään säilöntäaineita.

Kalvo on limittäin 15-20 cm. Kukin yhteinen ja reiän tiivistämiseksi tarvitsevat erityistä nauha, joka voidaan ostaa prosessissa.

On tärkeää vahvistaa materiaalin tukevasti, jotta se voisi asianmukaisesti järjestää ja kerätä kosteutta itseensä.

Yli kiskot jo asennettu eturakenteessa tavanomaisen tekniikan. On toivottavaa jättää rako 1-2 cm: n kalvo ja kääntöpuoli pinta. Tämä päätös helpottaa ilmanvaihto IZOSPAN.

Nyt vain Nähtäväksi jää arvion elokuvan Izospan B.

Denis, 29 vuotias, Kamenka:

Izospanom käyttää monta vuotta. Sen vaatimukset ovat täysin tyytyväisiä. Erityisen iloinen mahdollisuudesta helppo asennus - kiinnitetty nitoja, nauha nivelet umpeen, ja olet valmis. Erittäin kätevä.

Nikolai, 59 vuotta, Kiev:

Izospan osti noin kolme kuukautta sitten. Ostin pelkoja kuin ei täysin uskonut, että tällaista suurta menot höyrysulku. Mutta nyt ymmärrän, että rahat kannattaa eriste kokonaan.

Eikä siinä kaikki, minä vain ei ole halua työskennellä jotain muuta, koska voin joutua vaikeuksiin, että viimeistely Izospanom ei esiinny.

2,4 Laatoittaminen höyrysulun Izospan B (video)

Laske eristys kodeistaan

Heise Ruslan Teymurovich

Kysy kysymys

In "Story-LESA9raquo; Se toimii veljeni, joten olen aina tietää myynti- ja tarjouksia rakennusmateriaalien, mikä tarjoaa hyvän säästää ja joskus jälleenmyydä ostettu.

Nikita, sinulla on vakava, tietenkään, älä sano mitään.

Daria, jokainen spinning kuin pystyt, niin, että sarkasmi ei todellakaan ole tarkoituksenmukaista.

Olen esimies jengi harjoittaa eristystä yksityiskodeissa. Lämmöneristys aina ostaa "Sibekse9raquo, työskentelevät heidän kanssaan lähes kuusi vuotta. Kaikkiaan yhtiö ei ole koskaan pettäneet - kaikki hoitavat tehtäviään 5+

Hei. Kysyy onko IZOSPAN tarvitset eristyksen toisessa kerroksessa vaahto ja jos haluat jotain laittaa kasvot eristeeseen. kiitos

Erittäin kaunis näköala, tietoa ja kokemusta päällikön! Kiitos!

Viime vuonna mieheni eristä lomakoti TECHNOPLEX 5 cm. Mutta tänä vuonna emme saaneet ainakin kipsi seinään. Ylempi suojaava kerros on alttiina auringonvalolle ja tuuli kokoon ja helposti poistaa yhteydessä häneen. Kuiskata, onko se pystyy säästämään eristämiseen. Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

On syytä huomata tässä kaupassa kuin "BAUTsENTR9raquo;. kaikki Omsk matkusti äskettäin löytää kaksi sadasosaa kylmämuotovaahdon tiheys - voisi ostaa ainoastaan ​​Baucenter, jossa se, hinta on hyvin tyytyväinen.

Olen hiljattain ehdottanut eristä Suomen thermopanels SPU SPU Korjausrakentaminen hallituksen ja SPU Vintti-Iita. Varma, että tämä materiaali on palamatonta, myrkytön, yleensä parktichen ja ympäristöystävällisiä. Mielelläni oppia tätä kamaa teidän mielestänne. Kiitos!

ja on sertifioitu se, että tätä materiaalia voidaan käyttää lastenhoitoa? Jos näin on, heittää pois linkin, kiitos.

Ominaisuudet kaikenlaisten höyrysulun Izospan ja käyttöohjeet katon

Izospan - eristyskalvo kotimaista tuotantoa "Hex" on yleisesti käytetty kattotiiliä. Mikä on tätä kamaa, millaiset se on tarvittaessa ja jos niin tehokas todellakin, kuten valmistaja väittää? Näiden kysymysten sekä tutkia tekniset tiedot ja oppia vivahteita valinta ja asennus sääntöjen on oltava pitkä ennen ostamista. Tee se juuri nyt.

Soveltamisala höyry-kosteudeneristys kalvot ↑

Filmipohjalle - polypropyleenipäällysteen antaa voimaa, kestävyys rikkoutumista ja paine. Levitystelan eristys pidentää monikerroksisten rakenteiden ja auttaa saavuttamaan optimaalinen suhde kosteuden ja lämpötilan talossa.

Käyttäen muutoksia IZOSPAN on optimaalinen ratkaisu seuraavissa tilanteissa:

 • suojelu lämmöneristys ja sisäinen rakenne yksityiskohtia tunkeutuminen höyryn ja kosteuden;
 • Järjestely "katto kakku";
 • tarjoaminen höyry vastus ullakon, katto ja lattia kannet;
 • eristäminen rakenteita sateelta, UV-säteily alueilla riittämätön kytkeytyy kattoelementtien;
 • lisäksi vedenpitäväksi kellareissa erilaisia;
 • tehokkuuden parantamiseksi lämpöä eristävää materiaalia.

Korkean suorituskyvyn ominaisuuksia ja kohtuullisin kustannuksin olivat tärkeimmät tekijät kysyntä on kasvanut materiaalien "Hex".

Luokittelu ja ominaisuudet telan eristys ↑

Valmistaja on kehittänyt koko tiivistys- materiaaleista. Jotkut lajit IZOSPAN ja niiden käyttö on varsin yleistä. Muut muutokset tuotteiden ja maksimoida päinvastoin -uzkospetsializirovannye luovuttaa suojaavia ominaisuuksia tietyin asennusolosuhteita.

Tuulenpitävä kalvo A-luokan ↑

Luokkaan A edustaa höyryä läpäisevästä polymeeristä kalvoja, joiden tarkoituksena on suojata sisäisiä elementtejä. Materiaali helpottaa poistaminen höyryn ilmakehään. Eristys käytetään regeneroinnissa eristetyn katon, runko seinät ja ilmanvaihto julkisivujen.

Izospan hylkivä on sileä ulkopinta ja sisäsivun - huokoisen substraatin. Tämän rakenteen johdosta, kosteutta lämmitin imeytyy nopeasti kalvon läpi ja poistuu. Kun eristeiden asentamiseen luokkaan A tulisi noudattaa kahta sääntöä:

 1. Hyväksyttävä käytettäväksi katto, kallistuskulma 35 ° tai suurempi.
 2. Asennustyöt tehdään tyyni ja kuiva sää.
 3. Korkealaatuisten vastuuvapauden höyryn on tarpeen säätää ilmarako. Tätä varten, täytetyn orret kontrolloida kiskoon.

Muutokset IZOSPAN AM ja AS - on kolmikerroksinen kalvo diffuusi. Vuodesta lähimmäistään, ne eroavat alentuneen vesihöyryn läpäisevyys sekä mahdollisuutta laatia ilman rimat.

Brand vedeneristys elokuvia B ja C ↑

Kalvo eristäminen B-luokan rakenne on samanlainen kuin ryhmä A. Suurin ero aineet - hyvä vedenkestävyys (vähintään 1000 mmAq). Höyrysulun selviytyy tehtävä - suojella puisia ja metallisia elementtejä vaikutuksista tiivistyminen ja kosteuden rakennuksen sisällä.

Vuonna Izospan katsotaan monipuolinen ja soveltuu seinien, katon ja sisäinen lattiat. Se on seuraavat ominaisuudet:

 • pitkittäiset ja poikittaiset vetokuormituksen - 130/107 N / 5 cm;
 • tiheys - 72 g / neliömetri.;
 • lämpötila-alueella - -60 ° C: sta + 80 ° C: ssa

Höyry vedenpitäväksi kalvot B-ryhmän on asetettu vastaamaan ilmaväli on 5 cm yläpuolella paalun puolella höyrysulun. Se estää karkea puoli lauhteenpoistin jälkimaku. Parantunut laatu höyryn eristekerroksen selittää merkitystä tämän materiaalin vedettäessä parketti ja laminaatti päällysteet.

Samoin rakenne ja ominaisuudet S. Izospan on piirre eristäminen - suuri turvamarginaali ja, sen seurauksena, - korkea luotettavuus ja kestävyys. Kuorma tauon 197/119 N / 5 cm, ja tiheys - 90 g / sq. m. vedenpitäväksi tyyppi arvo ylittää analogeja B-ryhmän

C-luokan Izospan rakenne täysin eristää päässä kapillaarista kosteutta ja lauhde.

 • Suoja "kylmä" ja eristetty katto;
 • höyryä ja vedeneristys tasakatto;
 • Kosteus horisontaalinen puulattiat ja betonilattiat.

Raskaat kankaat D ↑

Höyry Izospan D on kaksikerroksinen kudottu kangas high-tech-polypropeenia. Monitoiminen elokuva kestää auringon säteilyn, kestettävä huomattavaa mekaanista rasitusta ja lumi kuormia. Hydrauliset ja höyrysulku sarja D-tyypin tai DM superseosmateriaalista tunnettu - nauha 5 cm leveä kangas ei jonka muotoa paino 106 kg.

Korkea tekniset ja toiminnalliset piirteet selittävät monipuolisuutta eristys elokuva luokka D Materiaali riittävästi korvaa minkä tahansa edellä kuvattujen analogien ja selviytyä monimutkaisempia tehtäviä:

 • vedeneristys kerrosta maanpinnan ja konkreettisen perustan;
 • kellarissa routaeristyslevyillä korkeassa ilmankosteudessa;
 • parantaminen ja suojelu tilapäisen kattorakenteet sademäärä.

Uusi kehitys - säästävien materiaalien ↑

Höyrynsulkukalvo Izospan FB tuotemerkkejä, FD, FS ja FX - ovat nykyajan high-tech vedeneristys materiaaleja, jotka voivat heijastaa 90% infrapunasäteilyä. Progressiivinen eristys toimii luotettava este tiivistymisen, tuulta, kosteutta ja samanaikaisesti - lisää energiatehokkuutta.

Termisesti eristys FD ja FS luokka on valmistettu kaksikerroksisesta polypropeenikalvo. Perusteella IZOSPAN FX - polyeteeni vaahto erivahvuisista ja merkki FB - voimapaperia. Riippumatta alatyypin eristäminen yhdeltä puolelta metalloitu. Heijastavuus materiaalin käytetään suuria määriä järjestely "lämmin talo", nimittäin:

 • tukimateriaalina varten eristetty lattia;
 • suojakuoren lämpöpatterit;
 • eristys kellareihin, ullakoilla ja välipohjat;
 • rakentaminen ja saunat.

Tärkeää! Energiansäästö elokuva ei läpäise vesihöyryä. Ottaen huomioon erityispiirteet niiden käyttö on mahdollista vain rakennuksissa, joissa järjestelmä koneellinen ilmanvaihto.

Laadukas analoginen tai merkki: vivahteita valinta ↑

Venäjällä suuri kysyntä tavaroiden "Hex", julkaissut "Izospan" tavaramerkki. On kuitenkin olemassa vähemmän tunnettuja ja sen analogit markkinoilla:

 1. "Megaspan" erikoistunut rakentaa kalvoja ja eristävät kalvot. Kokoonpanolla toistaa rivi Izospan höyrysulkuja kattoihin, seiniin, kattoihin, julkisivut, jne. D. Materiaalit Megaspan edullinen eikä huonolaatuisempi pääkilpailijat mistä "Hex".
 2. "Keramospan" tuottaa eristys kalvo, tunnettu ominaisuuksia, jotka ovat samanlaisia ​​kuin alkuperäinen.
 3. Axton - ulkomaiset valmistaja rakennusmateriaalien, kuten Hydro-höyrysulku. Erityistä huomiota kiinnitetään terveyden ja ympäristön turvallisuutta niiden tuotteita.

Tietoa. Yritykset käyttää yhtä tuotemerkkejä. Esimerkiksi, ominaisuuksia Megaspana Kun tekniset ominaisuudet höyrysulun IZOSPAN B.

Hintaero merkkituotteiden eristyksen ja analogit ovat joskus hyvin havaittavissa. Kuitenkin syistä cheapness saattaa olla liian heikko laatu. Häikäilemättömät valmistajat nauttia seuraavista:

 • Vähentää materiaalin tiheys. Paljain silmin tämä hiljaa, mutta vesi ja kestävyys heikkenee.
 • Poissaolo UV stabilointiaine - elokuva tulee alttiiksi auringonvalolle.
 • Käytön kierrätyspaperin raaka-aineiden lyhentää päällysteen.
 • Korvaaminen polyeteeniä tai polypropeenia lisättäessä liitu raaka johtaa "pyörtyminen" kalvorakenteen ja vähentää toiminta-aika.

pinoaminen teknologia katto hydro-höyrysulku ↑

asennus tekniikka eri eristekalvon ovat keskenään samanlaisia. Sekvenssi työ edellyttää viimeistelyssä betonirakenteiden. Alla on askel askeleelta opas käytöstä höyrysulku IZOSPAN In luoda "katto kakku".

Ohjeita asennustyöt ↑

Ennen kuin aloitat, sinun täytyy olla käsitys rakenteesta katon ja sijoittaminen sekvenssi kerrokset "katto piirakka". Eristys on tarpeen tiivistää ylhäältä ja alhaalta kiinnitetty höyrysulku. Molemmat elokuvat on kiinnitetty kattotuolien katon.

Tärkeää! Höyry Izospan Vuonna asennettu ylöspäin. Tyypillisesti yksi tela bändi ei riitä kattamaan katon kaltevuudesta. Näin ollen kalvo on rullattu pois ensin alareunassa katon, ja sen jälkeen - yläreunassa.

 1. Avaa rulla ja turvallinen vapaa reuna kalvorainan äärimmilleen palkin. Suorita tallennuksesta kiinnikkeet laaja hattu. Nopeuttaa toimintaa voidaan hyödyntää sinkiläpistooli niittejä.
 2. Avoin IZOSPAN rulla katon ja joustava kangas yhdensuuntainen lattian vastakkaiseen reunaan orret. On tarpeen tarkistaa, että höyrynsulkukalvo hieman löysällä. Vaikutuksesta matalan lämpötilan materiaali puristuu hieman kokoon ja vähentää.
 3. Leikkaa elokuvan pieni aukko, ja kiinnitä reunaan katon järjestelmään.
 4. Lisäksi korjata höyrysulun välituotteiden orret.
 5. Asennuksen jatkamista toista levyä. Izospan päällekkäin leveys B on 10 cm.
 6. Kiinnitä nauhan tukirakenteen.
 7. Väliset liitokset rainojen sidekudoksen liimanauhan Izospan SL-teipillä tai ML proff.

Tärkeää! Ennen Izospan ja lopulta kiinnitä se orret, on tarpeen varmistaa, että elokuva on vuorattu sileä puoli kiukaan ja karkea rakennuksen sisätiloihin.

Höyrynsulku katto: Asiantuntijalausuntojen ↑

Höyrysulku katto - tärkeä vaihe talon rakentamiseen. rakentajat virheet ovat kalliita kotitalouden. Parit kylvyn jälkeen ja keitto herätetään, tunkeutuvat eristys ja vähentää sen eristysominaisuudet. Ajan mittaan tämä johtaa nesteytys ristikot, hometta, jäätyminen talvella ja katto vaurioita sisäpintoja.

Ehkäiset asennettaessa höyrysulkuja on tärkeää ottaa huomioon joitakin vivahteita:

 1. Ennen asennusta, kannattaa lukea huolellisesti käyttöohjeet IZOSPAN kattotiiliä. Izospan luokkien A, B, C on kiinnitetty sisällä huoneessa.
 2. Kun pino ja vahvistamisesta suojaavan kalvon materiaali on tarpeen, jotta vältetään jännityksen esiintyminen reikiä ja muita vikoja.
 3. Höyry ja vedeneristys katon ullakolle counter-lukittu. Tulevaisuudessa tämä kori suoritetaan asennus sisustus. Lisäksi kiskot tarjota tiivistesulku välillä palkin ja eristekalvo.
 4. Työvaran puolin kunkin kankaan tulisi olla vähintään 15 cm. Tämä on riittävä, jotta höyrysulku päädyissä tai viereisen rampit.
 5. Sillä ei ole väliä, kummalla puolella pinon Izospan AM. Tärkein edellytys - asennus membraanikalvo suoraan lämmittimen.

Höyrynsulku eri mallia: layout ↑

sukupuoli, höyry, välttämättä suoritettava, saunoja, uima-altaat ja huoneet sijaitsevat yli kellarissa. Höyrysulku päälle asennetun vesi- ja lämmöneristys materiaaleja.

Eristysseinäpari höyryn tunkeutuminen voidaan suorittaa sekä sisä- ja ulkosivun rakennuksen. Menetelmän valinta riippuu sijainnista tilan lämmitin. Kun ulkopuolinen eristys tulee höyrysulun sijoittaa molemmille puolille eristeen - tämä toimenpide vähentää merkittävästi lämpöhukkaa.

Monoliittinen betoniperustuksen on huokoinen rakenne ja tarvitsee laatu vesi- ja höyrysulun. Suojaava suojus on sijoitettu yli betonialustalle ennen eristys. Paksuinen kalvo minimoi lian ja kosteuden estää kosteuden kellarissa.

Izospan oikeutetusti tunnustettu johtava kalvon kosteuden ja höyrysulun kattotiiliä.

Jotta suurimman osan materiaalista suojaavia ominaisuuksia, sinun täytyy ottaa vastuullinen lähestymistapa kysymys valinnasta muutoksia ja tee asennus mukaan tekniset vaatimukset. Ihanteellinen - antaa tämä vaikean työn ammattilaisten kanssa hyvä maine.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

3 + = 13