Höyrysulku IZOSPAN spesifikaatioista

Käyttö- IZOSPAN B ja sen ominaisuuksia

Jotta nykyinen eristys ominaisuus, täytyy ehdottomasti käyttöohjeet IZOSPAN B. uusinta energiatehokasta teknologiaa eivät koske vain peitä seinät ja lattiat rakennuksen lämmöneristys, mutta myös luomiseen puskurin höyrysulun välinen eristys ja sisätilat. Rooli Tämän kerroksen pelataan eri polymeerikalvoja, joihin kuuluvat Izospan K. Mitä puolella lämmittimen laittaa ja muut höyrysulku asennusohjeita löytyy jatkamalla lukemista.

Polymeerikalvoja Höyrysulun luoda suojaava puskurina eristys ja sisätilan

Nimi materiaalin tulee yrityksen nimi, joka tuottaa sitä. Se viittaa useisiin hyvin erilaisia ​​ominaisuuksia ja tarkoitus polymeerikalvoja. Kaikki tuotteet tämän tuotemerkin on yleensä jaettu kolmeen pääryhmään:

 • suojaavat tuulen ja veden kalvo Izospan A. Ne ovat laajasti käytetty katto ja julkisivu toimii suojaelimen kattorakenteen, ja sisäosan ilmanvaihto julkisivujen sateelta. Kun tämä kalvo kykenee kulkemaan läpi höyry ulos sen ulkopuolelle. Tämä ominaisuus näiden membraanien antaa kosteutta muodostamiseksi tiivistyminen eristyksen tai osia ristikon katon järjestelmä. Jotkin lajit ovat palonestoainetta hoitoon. Keskimääräinen vesihöyryn läpäisevyys määritetään lähellä indeksi 3500 g / m päivässä. On todettava heti, että materiaali ei voi käyttää katolla, jonka kallistuskulma on alle 35 ° C: ssa Pakollinen vaatimus - asennuksen tulisi suorittaa vain normaaleissa sääolosuhteissa;

Tarkoitus IZOSPAN - ole varaa saada pari huonetta ja eristekerroksen ja siellä kondensaatin muodostamiseksi

 • älä anna veden ja höyryn kalvo, kuuluvat kokoonpano Izospan B. Toisin kuin sen vastine on asennettu sisätiloissa. Sen jälkeen, kun kaikki, hänen tehtävä - ei, jotta höyry päästä tiloihin eristekerroksen ja siellä kondensaatin muodostamiseksi. Suljettu kalvo eristys laatat ovat aina kuiva, mikä estää niitä plakin muotista ja sienipesäkkeet. Käyttöohjeet IZOSPAN B kuvataan yksityiskohtaisemmin;
 • Kanssa Izospan tarkoituksena ei ole vain suojata eristekerroksen tuulen, kosteuden ja höyryn, mutta myös luoda ylimääräinen vaikutus johtuu eristävästä erityinen pinnoite, joka kykenee heijastamaan infrapunasäteilyä. Tämä vähentää virrankulutusta kotiin, luoda hyvä säästöjä lämmitykseen. Se on rakenne, joka koostuu kahdesta kerroksesta. Yksi kerros on aina tasainen ja toinen karkea, on parempi pitää lauhde. Materiaali on erittäin vedenpitävä ja 1000 mm. vettä. Art. Sen vastustuskyky höyryn läpäisy on 7,0 Pa / mg.

Tekniset ominaisuudet kalvojen Izospan:

Vinkki! Käyttöohjeet IZOSPAN B viittaa siihen, että kun kyseessä on foliovauriota teräviä esineitä, sitä voidaan ja tulee korjata. Tämän vian sijainti on mitoitettu erityinen liimakalvo.

Kaikki nämä lajit niiden eroja, on useita myönteisiä, niiden yhteisiä piirteitä:

 • ne ovat helppoja asentaa, ja se toimitetaan rullina muodossa;
 • ei pelkää ultraviolettisäteilyn;
 • eivät absorboi kosteutta;
 • niiden kustannukset ovat hyvin kaikille, jotka harjoittaa rakennuksessa tai eristystä kotinsa.

Seuraavaksi yksityiskohtaisesti tarkastella käyttöohjeisiin IZOSPAN B ja sen tekniset ja laadulliset ominaisuudet, koska se on tällainen kalvojen on suosituin, koska hyvin yhdistämällä kuluttaja- ominaisuudet ja hinta.

Käyttö polymeerikalvojen järjestelyssä katon lisää sen luotettavuutta ja kestävyyttä

Tekniset ominaisuudet höyrysulun Izospan B

Tämän tyyppinen sisältää kaksikerroksisen höyrynsulku kalvo, joka ei voi ainoastaan ​​estää kosteutta, mutta eivät salli pari tunkeutua niihin. Ne ovat 100% polypropeenia. Nämä kalvot valmistetaan rullina, joiden leveys on 160 cm. Yksi rulla voidaan päällystää pinta-ala on 70 m. Tiheys kalvon on 70 g / m. Nämä kalvot ovat riittävän vahvoja, koska niiden kuormitus tauko kuitua pitkin on 128 N / cm, ja poikittainen 104 N / cm.

Vesihöyryn hinnat ovat hyvin alhaiset, ja ne ovat lähellä merkki 22,4 g / m / päivä. Vedenpitävä - 1000 mm. vettä. st., joka on riittävä. UV-kestävyys havaitaan 4 kuukauden kuluessa jatkuvan altistuksen. Tekniset tiedot höyrysulku Izospan B avulla soveltamaan sitä laajalla lämpötila-alueella, joka on -60-80 ° C: ssa

Ulkonäön kalvon telan Izospan

Käyttöohjeet IZOSPAN B

Ennen tätä materiaalia varten höyrysulku olisi tunnettava joitakin vaatimuksia sen asennus:

 • päällystämällä eristys, joka on asennettu pystysuoraan tai kaltevat pinnat, työ on suoritettava huolellisesti ylhäältä alas. Materiaalinauha on kiinnitetty vaakasuorassa suunnassa päällekkäin 15 cm: Special liimakalvoa mahdollistaa eristää nivelet .;
 • tahansa osapuoli lämmittimen Izospan B lay, kaikki eivät tiedä. Samaan aikaan se on erittäin kriittinen, koska virheellinen pinoaminen täysin tyhjäksi vaikutus käyttämällä tätä materiaalia. On tarpeen muistaa, että sileä puoli on aina sijoitettu lämmitin, ja karkea johdetaan huoneeseen;

Järjestelmän oikean soveltamisen kalvon höyrynsulun lattian eristys käyttämällä kevytsoraa

 • liittää kalvon läpi suojattavan pinnan avulla tikkuja puun, kiinnikkeet ja nitoa ase.

Koska tämä höyrynestomateriaalin on laajempi sovellettavuus, pidämme erityisen asennuksen useita erilaisia ​​pintoja. Kun luoda höyrysulku ullakolla, kalvo voidaan kiinnittää kattotuolien kahdella tavalla.

Katemateriaalien: tyypit ja ominaisuudet, ominaisuudet. Kuvaus yleisimpiä Kateaineiden erilaisia ​​ja erilaisia. Käyttö ja asennus ominaisuuksia.

Ensimmäisessä tapauksessa kalvo on kiinnitetty palkit poikkileikkaus ei ole suurempi kuin 5 cm päälle orret. Näin eristelevyt jäädä. Ne eivät saa olla paksumpi kuin orret itse.

Toisessa tapauksessa kalvo on kiinnitetty sivuille orret, sivuuttamaan ne myös, baareja. Hieno viimeistely katto on jo päällä höyrysulun. On syytä muistaa, kummalla puolella laittaa lämmitintä Izospan B.

Izospan filmi asetetaan eristeen päälle puulattia lag

Jos höyrysulku edellyttää katolle ullakon ennen sen lopullista suljetun katemateriaali, se on helpompaa tehdä alapuolella orret laatikollisen kiskot asennuksen viimeistely. Sängyssä sileä kalvo ylöspäin, kiinteä käyttäen nitoja ja sitten asettaa kattotuolien välisenä matot lämpöä eristävää materiaalia.

Rakentaminen katto piirakka Izospan elokuvia

Käyttöohjeet sisätiloissa IZOSPAN B yhdistetään tekniikan asennettu kuumennin ohjausprofiilit. Sen sijaan, että metalliprofiilit, puiset palkit paksuus on yhtä suuri tai hieman suurempi kuin eristeen paksuus voidaan käyttää. Profiili kiinnitetty seiniin pystysuoraan, siten, että etäisyys kahden vierekkäisen liuskan välis- on yhtä suuri kuin leveys eristelevyjen.

Levyt väliin profiilien ja kiinnitetty seinään. Itse kalvon on jo vahvistettu päälle näiden ohjauslevyjen profiileja tai puupalkeilla. Rainamateriaalin kiinnitetään vaakasuoraan päällekkäin 15 cm. Tämän jälkeen suljettu kipsilevy seinään tai muuhun levymateriaalia.

Periaate käyttää höyryn este Izospan on lämpeneminen lattian

Vinkki! Laitteessa on puuseiniä höyrysulun, ne täytyy käsitellä antiseptistä ainetta ja hyönteisiltä. Tämä antaa uusia tae teosten laatu.

Izospan D: Käyttöohjeet

Lisäksi Classic kolmenlaisia ​​IZOSPAN, nyt myynnissä muitakin variantteja, joilla on joitakin muita ominaisuuksia. Esimerkiksi suuri lujuus ja alhainen lämmönjohtavuus IZOSPAN D, voidaan käyttää tämän kalvon vedenpitäväksi tasainen kattojen ja jopa betonilattialle. Hän pystyy kestämään paljon enemmän kuormaa kuin edeltäjänsä.

Olisi huolehdittava siitä, saumojen lähelle uloskäyntikohdat viestinnän katolle ja risteyksessä höyrynsulun levyt

Käyttöohjeet IZOSPAN D tässä tapauksessa on hyvin yksinkertainen. Paneelit on rullattu tasaiselle katolle pinta ja päällekkäisyyttä lisätty 150-200 mm. Reunat nauha on kytketty Izospan SL. Päälle eristys ja rakentamisessa katon. Vedeneristämiseen lattian materiaali on lisätty valetaan niin, että vähintään 10 cm: n on taitettu sen seinään. Liimaliitokset samasta nauhasta. Edellä vedeneristys kaadetaan betonilaatan tasoittamiseen pintaa, johon jo asennetun pintamaali.

Tärkein kohta on IZOSPAN IZOSPAN D ja B, jotka puoli esittää lämmittimen niitä. Väärä asennus voi maksaa aikaa ja rahaa kuluu hukkaan. Siksi sinun on tiukasti ohjeita.

Askel askeleelta ohjeet käsillään kuivarakennusseokset: ominaisuudet toimivat

Lämpeneminen parvekkeet käsillään: askel askeleelta Photo Ohjeet

Höyrysulun seiniin puutalojen: materiaalit ja laitteen ominaispiirteisiin

Puutalo omin käsin. Askel askeleelta ohjeiden rakennuksen vaiheiden

Video PAVING muuttamisesta käsiään: askel askeleelta opas

Eristys seinämien talon sisätiloissa ja ominaisuuksia materiaalivalinnat

Izospan A - asennuksen tuulilasi kotiisi

Kaikki modernissa rakennuksessa tarpeen korkealaatuisten tuuli ja höyrysulun, mikä tekee mahdolliseksi saada aikaan Izospan A - ei-kudotut rakennusmateriaali valmistetaan rullina ja se on suunniteltu seinien ja kattojen rakennuksia.

Izospan A - käyttöalue ja tekniset

Elokuva Izospan A ja muut vastaavat materiaalit ovat nykyään hyvin suosittuja rakentamisen markkinoilla. Ne ovat käteviä luomiseksi sulkukerros asennuksen aikana eristyksen, jonka kautta kokonaan poistaa mahdollisuuden kosteuden lämmöneristys linssin suojaamiseksi. Moderni kalvomateriaalit valmistettu puhtaasta polypropeenista, ilman absorboimaan vettä, koska niitä voidaan käyttää eristämiseen eri esineitä, jotka vaihtelevat standardi yksikerroksisten rakennusten ja talojen, rakennusten ja päättyy asumaton maatilan rakennuksia.

Sovellus IZOSPAN ja voit suojata sisäisiä rakenteiden osat kosteudelta

Laajaa käyttöä Izospan kalvo, koska läsnä on useita tärkeitä etuja. Edut kuten eristekerros ovat:

 • vahvuus;
 • ympäristöystävällisyyttä;
 • suuri joustavuus;
 • lämpö harkinta;
 • tuulisuoja;
 • UV-suoja;
 • vastustuskyky haitallisia ulkoiset tekijät;
 • säästävä suorituskyky vuosikymmeniä.

Izospan kalvot johtuen niiden tekniset ominaisuudet, joka kykenee turvallisesti puun suojaamiseksi lahoamista, ja metallin korroosiota, ennakoida esiintyminen kondensaatio, heijastavat ilmavirta, säilyttää vakaa lämpötila rakennuksen lämpöä luovuttava. Korkein arvo eristeet ovat rakentamisen asuinrakennusta, ovat erityisen alttiita muodostumista kylmäsiltoja - talon ullakot, taloja liitteenä autotallien tai muita lisäyksiä ankarissa Venäjän ilmasto-olot.

Tyypit eristeiden - mikä on ero AF ja FB?

Nykyaikaiset rakennusmateriaalien markkinat tarjoavat omistajille valtava valikoima suoja- ja eristävät kalvot kaikentyyppisten ja laatuja. Asiantuntijat tunnistaa seuraavan tyyppisiä suojaa tuulelta, höyrysulku kalvot:

 1. 1. Standard. Se estää kondenssiveden muodostumista eristeeseen, sekä yksittäisten rakenne-elementtien rakennuksen - katto, seinät, jne ...
 2. 2. Kalvo. Ei ainoastaan ​​suojaa kondensaatio elementtejä esineen, mutta myös edistää poistoa ylimääräisen kosteuden sisätilojen talon.
 3. 3. folio. Metalloitu kalvo tai alumiini-päällystetyn kalvon suorittaa toimintoja höyryn ja lämmön eristys, ja sillä on myös heijastava ominaisuuksia.
 4. 4. aluskatteen. Tunnettu vahvin, lämpötilan muutosten ja ympäristön rasitusta.

Izospan - suurin kotimainen valmistaja eristys, jota voidaan käyttää antamaan suojaa tahansa rakennuksen ulkoisia uhkia vastaan. Markkinoilla on monia tuotteita tuotenimellä Izospan, suosituimpia joukossa ovat seuraavat:

 • Izospan A - laadullinen kalvo, joka suojaa rakennuksen tuulelta ja kosteudelta edistää poistoa höyryjen ulkopuolelle talon;
 • AF - lisäksi vakio-ominaisuuksia on suojaus tulta, paloturvallisuuden tarjota syttyviä esineitä;
 • AM - diffuuseissa kalvo kolmikerroksinen kalvo, joka suojaa esineitä tahansa ulkoisia vaikutuksia;
 • AS - diffuusi päällystämällä alhainen vesihöyryn läpäisevyys parametrit;
 • AQ - eristys suurin este ominaisuuksia;
 • B - suojelemiseksi eristyskalvo lauhteen, tulevat sisätilojen;
 • C - alusmateriaali suojelemiseksi eristekerroksen;
 • D - yleinen suojaava pinnoite, jossa on parametrit hyvä vesi- ja höyrysulku;
 • DM - elokuvan lisää kestävyyttä, jossa suojaa ultraviolettisäteilyltä;
 • FB - vedenpitäväksi eristys metallipinnoitteella jolla heijastava ominaisuuksia, käytetään korkean lämpötilan ja korkean kosteuden;
 • FD - metalloitu film luotettavan suoja muuta ulkoisia vaikutuksia;
 • FS - höyry ja vedenpitäväksi kalvo korkean lämpöä heijastavan ominaisuudet;
 • RM - vahvistettu vesitiivis kalvo.

Näiden tuotteiden kesken hydraulinen ja höyrysulku yksinkertaisesti valita sopiva pinnoite suojaa eristystä. Yksityiskohtaisempi kuvaus kaikista käytettävissä merkkejä markkinoilla löytyvät niiden pakkauksiin.

Elokuva montaasi Izospan A - miten asentaa eristyksen suojaus?

Asentaa ostetun elokuvan, tulisi olla varovainen ohjeita valmistajan, jossa otetaan huomioon perusominaisuudet Izospan materiaalit ja niiden ominaisuudet. Prosessi eristämisen asennus ei edusta mitään erityisiä ongelmia. Seuraavat työ voi olla omissa käsissä, turvautumatta asentajien. Tilaaja kuitenkin otettava huomioon kaikki ominaisuudet hankitun kalvo. Mitään virhettä voi johtaa siihen, että elokuvan sen tekniset ominaisuudet, ja näin ollen on uudelleen ostaa eristys ja suorittaa sen asennuksen.

Muista asentaa Izospan A tai muu eriste karkea iho.

Kaikki eristeet asennus voidaan jakaa useisiin vaiheisiin. Vuoden alusta tulisi asettaa Izospan A- tai muu eriste karkea iho. Sileä puoli eristävän pinnoitteen on noudatettava lämmitin. Kalvorainojen on levitetty vaakasuorasti alhaalta ylöspäin ja aina päällekkäin, sekä vaaka- ja pystysuorat saumat. Leveys päällekkäisyys tulisi olla noin 15 cm. Liimaus erillinen materiaalirainojen suoritetaan nitoja. Joka takaa täydellisen tiivistyksen asennetun suojella lämmitin, se on parasta käyttää erityistä nauha samalta valmistajalta.

Päälle eristävää materiaalia rungon pystytukien asetettu osa 4x5 cm tai metalliprofiileista. Metalli profiilit sopivat edelleen ulkopuolista jälkikäsittelyä kipsilevyä, ja puiset säleet - for vuori vuori tai erityisellä paneelit.

Tämän jälkeen pinta on kiinnitetty rakennukseen luuranko. Vedenpitäväksi kalvon ja vuoraus on oltava tuuletusvälin, jolloin patterin eivät ansa kosteutta. Tämä menettely soveltuu asennettavaksi eristemateriaalia Izospan brändin A. Jos muu elokuva hankittiin ja rakentamista voi olla sen yksilölliset ominaisuudet ja vivahteita, joiden huomiotta jättäminen voi johtaa vähenemiseen tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet perustettu suojaavia pinnoitteita.

Izospan A - moderni eriste, jonka avulla voidaan parantaa mukavuutta, viihtyisyyttä ja toimivuutta, jopa hänen omakotitalossa. Sovellus IZOSPAN viimeistelyyn pohjan ja yläpohjan voi merkittävästi pidentää katon asennettu puulattia ja rakennusmateriaalien yleensä. Elokuva luo vakaa ja suotuisa mikroilmasto taloja, suojaa eristys ja muut rakennuselementit haittavaikutuksilta kosteutta ja tuulta. Ja mikä tärkeintä - työskennellä luotettavin ja kalliita elokuvia helppoa. Omistajalle hyödyntäen käskyä ei ainoastaan ​​suojelemiseksi kodin ulkoisista tekijöistä, mutta myös säästää rahaa.

Täysi tai osittainen kopiointi tiedot sivustosta ilman aktiivinen linkki on kiellettyä.

Izospan käyttöopas. Izospan A, B, C, D, F

Izospan - kalvo eristävän pinnoitteen. Päätarkoitus elokuva - säilymisen varmistamiseksi alkuperäisen lämmöneristys ominaisuudet koko käyttöiän. On vaikea kuvitella nykyaikaisen rakennustyömaalla, ilman eri eristys. Mineraalivillaa, Penoplex, Izolon, Isover, erilaisia ​​solupolystyreenikappale ja polystyreeniä - kaikki nämä materiaalit vaativat oman turvallisuutensa.

Lämmöneristys käytännössä ympäröidä talomme säilyttää lämpöä jäädyttämistä ja sateisina päivinä, luo lohtua kuuma kesäkauden estää tunkeutuminen lämpövirran. Mutta miten suojella lämpöeristyksen vyöhykkeen negatiivinen ilmakehän ilmiöistä? Luotettavaa suojaa kosteudelta, sateelta, tuulelta rikkomatta, pyrkii tarjoamaan 100% polypropeenia, jolla on ylpeä nimi - Izospan.

Muodostavat esteen vaiheessa rakennuksen prosessia, toimii suojaavana eristeenä lämpösuoja, se on todellinen tarkoitus, joka on onnistuneesti meneillään höyryä IZOSPAN. Huolimatta sen näennäinen yksinkertaisuus, materiaali vaihtelee lajeittain. Tarjoamme sinulle - Izospan käyttöopas. Ymmärrä: IZOSPAN kumpi puoli asentaa. Mieti IZOSPAN tekniset ja IZOSPAN tehdyn menetelmällä.

Ennen siirtymistä yksityiskohtaisen tarkastelun, olisi selvennettävä, että elokuva valmistajan esittämien monenlaisia ​​ja ovat eri tarkoituksiin. Paroizoliruyuschie kalvojen ja membraanien on jaettu kokonaan höyryn ja vesi- nepronetsaemye ja osittain läpäisevät kosteutta vain yhteen suuntaan. Joidenkin materiaalien, läpäistyään lämmöneristyksen, parantaa sen suorituskykyä.

Höyrysulku IZOSPAN tekniset

 • Materiaali on vedenkestävyys;
 • Joustavuus on kuin kehua, vaikein osiin ja taipuu kiertää ei ole vaikeaa;
 • Kestävyys UV-säteilyä;
 • Vastustuskyky huonolta säältä,
 • Se ei aiheudu haitallisia aineita. Turvallisia ihmisten terveydelle. Se ei vahingoita ympäristöä.
 • Kestämään lämpötilaeron välillä - 60 ° C: sta + 80 ° C: ssa
 • Tulenkestävät elementit valmistuksessa lisätty, määrittää ryhmä G4 syttyvyys, palovaaran osoituksena vastaavat todistukset.

Izospan on eri, kun otetaan huomioon alueen rakennuksen käytön. Ainutlaatuinen rakenne eristykset IZOSPAN on yksittäisistä määritelmistä ja oma merkki. Valmistajat luokittelevat tuotteet aakkosellinen indeksit A, B, C, D, F, R. Yhdistelmä aakkosellinen indeksit lisää lukuisia erilaisia ​​sovellus- ja asennuksen IZOSPAN. Jokainen uusi nimitys merkitsee - oman IZOSPAN sovellus. Tämä seikka on otettava huomioon rakentamiseen kotinsa.

katto, höyry IZOSPAN

Kalvon, kuten sulkuventtiilin, vesihöyryn vapaasti kulkee eristeen. Se ei häiritse painovoimainen ilmanvaihto eristys. Toisaalta, luotettavasti estää kosteuden läpäisyä ulkoilmaan, estää kondenssiveden muodostumista, tuuli ei tuhoa rakennetta lämmitin.

Johtuen vedenpitävä materiaali ulkopuolella kalvon käytetään laajasti laitteessa kattorakenteet, yleisesti käytetty suojaseinä ja ilmanvaihto julkisivuja. tahansa tarkoitukseen. Mr. idroizolyatsionnoe ominaisuus, joka on pitkä IZOSPAN kalvo pidentää eristyksen. Vielä parempi eristys lopulta tuhonnut tuuli, käyttö Izospan Se on ihanteellinen ratkaisu suojaamaan talon ulkopuolelta.

Lyhyesti sanottuna, selvennykäämme kummalle puolelle lämmitin Isospan A. Kysymys on, kumpi puoli on istutettu. A ei pitäisi olla kaukana tyhjäkäynnistä. Kuten huomautimme, sen toiminta toteutetaan takaiskuventtiilin periaatteella. Tai, jos haluat: - anna jokainen ulos, älä jätä ketään. Kalvo on poistettava ulkopuolelta lämmittimen päälle. Sileä puoli, joka on helppo määrittää kosketuksella, pitäisi "näyttää" kadulla. Tela leikataan sopivaksi kooltaan leveiksi nauhoiksi ja siististi siististi päällekkäin seuraavalla kerroksella.

Vesihöyrykaton katto alkaa pohjalla. Asennettaessa isospan A membraaneja on vältettävä kosketusta lämpöeristeen kanssa. Kalvon koskettaminen vähentää huomattavasti sen vedeneristysominaisuuksia. Todennäköisesti ne, jotka kävivät isoisänpaimenkoiran telttaessa, huomasivat, että jos sormesi sormella "katolla" sisästä sateelta, niin kirjaimellisesti 10 minuutissa, tämä paikka tippuu. Tästä syystä Isospan A: n pakkaus sallitaan vain kaksoiskerroksella.

Isospan-lattiat tehdään lämmöneristeen ulkopuolelta hyllyillä olevista hyllyistä. Kalvon käyttö lisää eristysastetta ja pidentää koko rakenteen käyttöikää. On äärimmäisen tärkeää, että työn aikana pystyt hallitsemaan mahdollisen turvotuksen tai vääntymisen puuttumista. Muussa tapauksessa tulet jatkuvasti tuulenpuhaltaja kuuntelemalla kimmoisen kalvon kallistumisominaisuuksia. Ohut tanko riittää vahvistamaan isospan A, jolloin lämmittimeen jää 2-3 cm vapaata tilaa.

Kuten huomasimme, isospan A suojelee ensinnäkin tuulelta, ja toiseksi se luo erinomaisen vesivoiman. Lauhdessa on vaara, joka imeyttää eristyskondensaatiota, joka ennen se kulkee kalvon läpi höyryn muodossa, kyllästää eristeen kosteudella. Kostuttaminen vain 5% johtaa lämmöneristyskyvyn pienenemiseen puoleen. Edelleen perspektiivi - lauhteen tunkeutuminen metalliin, jonka jälkeen katon muutos silaani.

Antikondensatnaya-pinta yhdessä höyryn ja vedenkestävän vaikutuksen kanssa säästää tällaisista ongelmista. Asennustyön suorittaminen katon järjestelyssä on ymmärrettävä selvästi, että paras katto -eristys, joka on vähitellen kyllästynyt vesihöyryllä.

Esteen luominen sisäisille pareille - Isospane B toimii eräänlaisena parobarrierina. Materiaali koostuu kahdesta kerroksesta, joiden kerros on sileä ja rakenteeltaan eristävä rakenne, toinen puuvillaosa, suunniteltu absorboimaan lauhde.

Siksi päällysteen asennus tehdään aina pehmeällä puoli alaspäin aukolla viimeistelyaineisiin, tuuletukseen ja kuivaukseen. Tyypin B päällekkäisyys on vähintään 10 senttimetrin pidike lämmittimen puolelta ja kiinnitetty rakennustelineellä tai muulla tavalla.

Materiaalin rakenne yhdistää kaksi kerrosta: toisaalta sileä pinta, toisella - intrepid. Pyyhekerros säilyttää lauhteen myöhemmällä säällä. Isospan C muodostaa eristeen höyrysulun estäen huoneen sisällä muodostuneiden vesipartikkelien höyryjen imeytymisen. Materiaalia käytetään laajalti seinien rakentamisessa, eristettyjen, kaltevien kattojen ja väliseinien päällekkäisyyksien asennuksessa. Pouro-vedeneristys C-tyypin avulla on varustettu erilaisilla sementtipinnoilla ja tasaisten kattojen rakentamisessa.

Sana, materiaalin rakenne ja ominaisuudet ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin tyyppi B. Samanaikaisesti sillä on suurempi turvamarginaali, joten erittäin tiheän kudoksen luotettavuus on korkeampi. Isospan C ostaa, kuluttaa kuluttajan kalliimpaa kuin tyyppi B noin 50-60%.

 • 100% polypropeenia;
 • Soveltuva lämpötila-alue -60 - +80 ° C;
 • Katkaiseva kuorma: pituussuuntainen / poikittainen. H // 5cm vähintään 197/119
 • steamtight
 • veden kestävyys on vähintään: 1000 mm vettä.
 1. Kalteva katto "päällekkäisyydellä" vähintään 15 cm
 2. Lattian suoja ullakolla. Höyrysulkueristyskerros, leviää eristeen yläosasta, sileä puoli alaspäin;
 3. Betonikerros. leviää betonipinnalle, sileä puoli alaspäin;
 4. Puiset lattiat horisontaaliseen toteutukseen.

Kallistetun kattoverin lattia on tehtävä alhaalta ylöspäin. Materiaali on päällekkäin noin 15 senttimetriä. Päällekkäiset liitokset, jotta vältytään paineenalennuskynästä yhdessä erityisen tahmean nauhan puolien hengen kanssa, kaksoispuolisen Scotchin tyypin mukaan. Suunnittelu kiinnitetään 5 cm: n letkuilla. Kattotiilet ja höyrysulkukerros välissä on vähintään 5 senttimetriä.

Izospan C ulottuu päälle eristys on tarpeen tuulettaa jättää rako on noin 50 millimetriä materiaalirainasta ennen lämpöä eristävää materiaalia. Laite betonilattia C-tyypin ulottuu päällekkäin betonin pinnalla, ja levitetään sitten perän terä, ja vasta sen jälkeen lattiapäällyste on asennettu.

Erittäin luja, täysin vesitiivis vesieristysmateriaali. Polypropyleenikankaan yksipuolisen laminoitu polypropeeni pokrytiem.Universalnost kosteutta höyryn kestävä materiaali, liittyy laajaa käyttöä rakentamisessa tuotantotekniikoita rakentaminen kaikenlaisten rakenteiden.

Izospan D kestää keskivaikeasta vaikeaan mekaanisia kuormituksia, on resistentti revetä, kestämään voimakkaita tuulenpuuskien, ja talvella selviytymään suuren lumen kuormituksen. Verrattuna muihin vastaaviin elokuvalehtiin, Izospan D on saavuttanut tunnetuksi kestävämmän ja luotettavan vaihtoehdon.

Minkä tahansa tyyppisessä katossa, esteenä, joka estää alle-katon kondensaatin muodostumisen. Ekvikaalinen käyttö vesihöyryn ja höyryn eristyksen laitteissa rakennusten ja rakenteiden pystyttämisen aikana. Puurakenteiden suojaus. Materiaali vastustaa suuresti negatiivisia ilmakehän ilmiöitä.

Isospan D: ää käytetään usein rakennustyömailla tilapäisenä katon päällekkäin ja suojaavan seinän asentamisessa rakennetuissa tiloissa. Tällainen katto tai seinä voi kestää jopa neljä kuukautta. Erityisen suosittua tyyppiä D käytetään betonilattian asentamiseen, mikä vaatii vedenpitävää kerrosta, joka suojaa maaperän kosteudelta.

 1. Ei-eristetyissä kattoissa puusta valmistettujen rakenteiden suojaamiseksi;
 2. Suojauksena alilattiakondensaatista;
 3. Suojaus negatiivisista ilmakehän ilmiöistä;
 4. Kellarikerrosten järjestely;
 5. Betonilattian asennus

Jos on haaste säilyttää sisäosien kodin vaikutuksilta höyryjen johtuvat toiminnan elämän, ja pidentää käyttöikää eristys, oikea ratkaisu on käyttää höyrysulun vaihtoehtoja kirjaimella nimitys "D". Viime vuosina yhä useammat omistajat maalaistalot ymmärtää merkityksen roolia höyrysulun materiaalien kasvava kysyntä painava vahvistusta.

Isospan D levitetään suoraan kattotuoleille suoraan kaltevan katon eristettyyn pintaan. Tässä tapauksessa materiaalin kerrokset ovat samat, eikä sinua voi hämmentyä kummalle puolelle lämmittimeen Isospanille. Asennus tehdään vaakasuunnassa, päällekkäin, rullat leikataan haluttuun kokoon kangasta helposti.

Työ suoritetaan katon alemman elementin läpi ja seuraa vähitellen ylöspäin suuntaan. Liitokset, kun ne on liimattu nauhalla SL kaksoispuolella. Pinta molemmilla puolilla oleva liima kytkeytyy kahden höyrynkannen väliin - vedeneristys. Runkoputki on kiinnitetty telineisiin, joissa on puinen ristikko tai niitti.

Yhteenvetona tarkastelemme vielä, että valmistaja tuottaa 14 tällaista rullaeristystä. Olemme tarkastelleet vain neljää perustyyppiä. Ostajalla, jolla on erityispiirteitä, on aina mahdollisuus ostaa isospan juuri omiin tarpeisiinsa. Lisäksi valmistaja ei pysy paikallaan ja laajentaa jatkuvasti tuotevalikoimaa, esimerkiksi on kalvon muunnos, jossa on palonestoaineita.

Tarkastelumme perusteella on selvää, että materiaalin käsittely ei vaadi monimutkaisia ​​erityisosaamista ja melkein mitä tahansa ihmistä. Yksinkertaisuus sovelluksessa eikä korkeat asennuskustannukset tekevät rakennusmateriaalista laajan käytön pectruilla. Höyrysulkumateriaali ottaa täysin käyttöön toiminnot, jotka takaavat kodin ja teollisuuden lämpöeristyksen luotettavuuden ja pitkäikäisyyden.

8 kommenttia

Luokat

 • Vesihuolto (11)
 • Kaasupylväät (16)
 • Infrapuna lämpöpatterit (4)
 • Viemäröinti (3)
 • Ilmastointi (3)
 • Kattilat (42)
 • Pumppulaitteet (15)
 • Lämmitys (5)
 • Höyrysulku (6)
 • Uunit (1)
 • Hyödyllisiä (6)
 • Kattopeitteet (3)
 • Jäähdyttimet (6)
 • Putket (8)
 • Lämmittely (10)

Valitse Widget Settings -välilehden sisältö.

Valitse Widget Settings -välilehden sisältö.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

76 + = 82