Höyrysulku katto parketti

Höyrysulku kattoon puukatoissa: materiaalit, asennus, selostuksia

Kun kokoavat talon ensimmäiseen kysymykseen höyrysulku päällekkäisyyksiä ei synny. Tästä asiasta kodin omistaja alkaa ajatella, kun se tulee lämmöneristyksen huoneeseen. On käynyt ilmi, että kaikki kotimaiset mestarit osaavat varustaa höyrysulku. On myös tärkeää päättää, mitä materiaalia käyttää tähän tarkoitukseen. Loppujen lopuksi yksinkertainen elokuva, esimerkiksi käytetään harvemmin nykyään.

Tarve höyrysulku kattoon päällekkäisyys

Höyrysulku katto puinen katto tarvitaan. Näin vältetään höyryn tunkeutuminen osaksi eristekerros. Materiaalit on suojattu haitallisilta vaikutuksilta kosteutta. Tämä välttää kosketusta kostean ilman lämmitin. Jos jätämme näitä sääntöjä, se homeen peitossa ja sientä. Koko rakennus kestää huomattavasti vähemmän. Loppujen lopuksi tulisi suojella vastaan ​​kielteisiä vaikutuksia.

Läsnäolo höyryn eristekerros ei voi vain suojata materiaaleja vedestä, mutta myös vähentää lämpöhäviötä. Jos päällystyskerroksen tyhjäksi, ne heijastavat suurimman osan lämmöstä, lähettämällä takaisin huoneeseen. Mutta kostea ilma pääsee vapaasti pakenemaan ulkopuolelle. Päätehtävänä kansi ulkonee eristyssuoja kertyminen kosteutta siinä.

Ennen kuin tehdään vuonna höyrysulku katto parketti, sinun täytyy ostaa materiaalia, ottaen huomioon talousarvioon työn sekä tavoitteet. Tällä perusteella seuraavia aineita:

 • polyeteeni;
 • jossa kalvo vaikutus kalvon;
 • asfaltti;
 • lakat;
 • tiivistystahnat;
 • kalvomateriaalista.

Kun se tulee kalvoja kalvon vaikutus, ne eivät salli kosteutta tiloissa. Muun muassa ne estävät häntä tulee ulos. Lakkojen yms on sama vaikutus. Ja tässä on yksi halvimpia materiaali on asfalttia. Melko usein, asiantuntijat neuvovat ei käytä tavanomaisia ​​polyeteenikalvo höyrysulun asennusta varten. Sitä käytetään vain äärimmäisissä tapauksissa. Tällainen pinnoite ei läpäise ilmaa, joten rakentaminen suljettuun koteloon. Tässä tapauksessa huone ei ole tuuletettu, kondensaatio kerääntyy kalvon pinnalle. Seurauksena - kosteus kerääntyy rakennuksen sisällä, syntyyn vaikuttavien hometta ja homeen.

Sanotaan päätät tarvitset höyrysulku kattoon parketti. Tässä tapauksessa asfaltti voi käyttää vain, jos rahaa ei ole tarpeeksi laadukasta materiaalia. Hän ei ole kestävä. Valitse se lähinnä siitä syystä, että se on edullinen. Asiantuntijoiden mukaan paras ratkaisu on höyrysulku perusteella nestemäisen tahnoja tai kalvo elokuvia. Niitä voidaan käyttää luotettavasti suojaamaan päällekkäisyys antaa lähdön kostean höyryn ulkopuolelle.

Suositukset asentamiseksi höyrysulun

Höyrysulku katto parketti pitäisi paitsi oikein valittu ja asennettu, ja tekniikka. Pääsääntöisesti, materiaali asetetaan sisälle tiloissa. Jos lämpötila laskee kylmässä riittävän suuri ja lämpötila nousee pisteen alle 30 ° C: ssa, höyrysulku on asennettu molemmille puolille. Tämä estää esiintyminen tiivistyminen eristyksen ja säilyttää enemmän lämpöä sisätiloihin. Mutta ei siinä kaikki. On muistettava, että höyrynsulku olisi vahvistettava kattoon kunnes varustaa eristekerros. Kangas venytetty ilman notko ja ryppyjä. Lähellä kappaletta päällekkäin limittäin. Kaikki liitokset on liimattu teipillä rakenne, joka sallii ilman kulun.

Höyrysulku - kalvo, joka on kiinnitetty erityistä nauloja laaja hattu. Korvata kyseiset laitteisto voidaan nitoa sinkiläpistooli. Näissä tulee ympäröidä tiivistettä pahvista tai muusta vastaavasta materiaalista, jotta elokuva repeämä. Vaihe kiinnityspisteiden väliin ei saisi olla enemmän kuin 30 cm. Kun kalvo suunnitelma helma päällekkäisiä luonnos, vahvistamisesta avulla metalli- profiileja tai rima elementtejä.

Usein yleismies miettiä, miten oikein asennetaan höyrysulku. Kumpi puoli luoda materiaalia, se on tärkeää päättää ennen töiden aloittamista. Siten, sileä puoli kalvon tarkoituksena on ulospäin kohti karkea laatta. Jos sekoittaa, niin saat päinvastainen vaikutus. Se on se, että vesihöyryn asettuu eristeen sisällä. Tämä johtaa väistämättä tuhoutumiseen materiaalin. Välillä höyrysulku ja katemateriaali pitäisi jättää pieni rako. Tämä on totta, kun on tarkoitus antaa höyrysulku molemmin puolin. Tämä lähestymistapa mahdollistaa kostea ilma pääsee kiertämään vapaasti ja mennä ulos.

Asiantuntijalausuntojen asennukseen

Kun annetun höyrysulku on tarpeen jättää on reikiä ja rakoja rainojen väliin. Näin varmistetaan suojelu lämpöeristys ja rakenneosia rakennuksen. Jos haet höyrysulun levy, asennus suoritetaan katolta. Se sijaitsee alle eristysainekerrokseen, kun sen täydellinen asennus. Ulkopuolella tulisi olla yksi kerros höyrysulku. Näin varmistetaan paremman suojelun eristyksen. Neste katto höyryä käytetään ulkoisesti aikaisemmin valmistettuun suunnittelu. Kuivaamisen jälkeen ensimmäinen kerros on välttämätöntä ottaa käyttöön kaksi erillään täydellinen kuivuminen. On parempi tehdä tällaista työtä lämpimällä säällä. On tärkeää odottaa sadetta.

Rakentamisen aikana kaikki talon vaatii höyrysulun. Kumpi puoli luoda materiaalia, sinun täytyy kysyä alussa työn. Esimerkiksi, kalvoverkkojen melko aktiivisesti käytetään nykyään vesihöyryn hidastin kerros. Heillä on yksi etu, joka on kyky vähentää lämpöhäviöitä. Voit tehdä tämän, folio puoli huoneeseen lämpöä karkaa takaisin taloon.

Arvioita standardin höyrysulku katto

Jos olet sitä mieltä, mitä valita höyrysulku katto kotiin, sinun pitäisi kuunnella lausunnon omistajien omaisuutta. He väittävät, että standardi ei toimi oikein, jos sijoittaa sen sisäpuolelle sulkevan rakenteen. Vesihöyry ei virtaa kattoon ja eristys. Yleisin tämän tyyppisiä materiaaleja ovat: "Tehnonikol9raquo;" Izospan9raquo, ja "Ekolayf9raquo;.

Arvioita höyrysulun kerros refleksi

Höyrynsulku - aineet, jotka voidaan yhdistää yhdeksi ryhmäksi. Kuten eräs alalaji valita variantteja refleksi kerroksella. Sen käyttäjät, heillä on heijastava vaikutus. Älä missaa höyry lämpösäteily menee huoneeseen. Ne toimivat lisäeristys. Niiden käyttö, tunnettu kotimaisten mestareiden tehokkaimmin osoitti lisääntynyt höyryä. Yleisimmin käytetty "Penofol9raquo; ja "Alukraft9raquo;.

Arvioita höyrysulun ohjattu läpäisevyys

Jos mietit mitä käyttää höyrysulun enimmäismäärän, näet materiaalit rajoitettu läpäisevyys. Kuten asiakkaiden, tämä lähestymistapa on järkevä siinä tapauksessa kotelo ei käytetä jatkuvasti. Tähän voisi sisältyä maa taloja. jolloin höyrystyminen sykli ei ole vakaa. Ja lähdön jälkeen isännät elvyttämiseen höyryn eristekerros on rajoitettu läpäisevyys höyryn paeta ulkopuolella. Mukaan ostajien, tällaiset membraanit pystyvät ylläpitämään halutun höyrysulun. Niiden läpäisevyys on Sd = 2-4 m.

Arvioita höyrysulun vaihtelevalla läpäisevyys

Tämäntyyppinen voidaan käyttää, kun tehdään kunnostustöitä on ullakko kerroksessa. Tässä lähestymistavassa vain höyryä voi asettaa päälle, tuuletusrako ilman selvittämisestä. Läpäisevyyskerroin tässä tapauksessa vaihtelee alueella 5 m, mikä on totta kuiva kalvo; jos se on kostea materiaali, mainittu parametri on 0,2 m. Useimmiten kuluttajat valitsevat Delta-Sd-Flexx, joka liittyy keskiarvo höyrysulun.

Kalvot pidetään uuden tyyppinen höyrysulun materiaaleja. Mukaan ostajille, ne tarjoavat höyryn ja Gidrobarer. Verrattuna elokuvia, jälkimmäinen ei läpäise vettä ja höyryä, joka ei riipu suuntaan. Jos puhumme kalvot, niille on ominaista yksisuuntainen läpäisevyys. Tämä osoittaa, että se ei ollut yhdentekevää millä puolella ne sijoitetaan. Kiinteistön omistajat korostavat, että höyry kulkee materiaalin läpi, kun taas vesivuoto ei pysty vastaamaan. On huomionarvoista, että kalvot voivat olla yhden, kahden tai monikerroksinen. Edullisin on toinen vaihtoehto. Tehokkuuden virstanpylväitä tapauksista pysyy samalla tasolla.

Kustannukset höyrynestomateriaalin

Höyrysulku - elokuva, joka voidaan valmistaa eri yrityksissä. Kun se tulee materiaalia gidroparoizolyatsionnom yritys "Izospan9raquo,, sellainen, jota edustaa kirjaimella B, kuluttaja kustannukset 1000 ruplaa. Jos haluat valita vetrovlagozaschitnuyu kalvo "Izospan A" niin se täytyy maksaa 1500 ruplaa. Myynnissä löydät lisää ja estävät materiaalia höyry ja vesi. Jos hänellä on nimi "Izospan D», joudut maksamaan 1400 ruplaa. Höyrysulku kattoon puinen katto, jonka hinta on 1300 ruplaa., Se voidaan esittää myös vahvistettava elokuva. Jos haluat tällainen, niin voimme harkita Polinet Lux, jonka mitat ovat seuraavat: 2x25 metriä.

Olemme tutkineet tyyppisiä höyrysulun kattoon. Riippuen budjetin ja tavoitteesi, voit valita yhden niistä. Aina ei ole suositeltavaa tallentaa, koska esimerkiksi tavallinen elokuva ei voi täyttää tehtävänsä.

Opas turvalliseen höyrynsulun puulattiat

Luotettavan päällekkäisyys suoja kosteutta vastaan, se on suoritettava vesi- ja höyryä. Ensimmäinen materiaali estää kosteuden nestemäisessä muodossa, ja ei salli toisen parin tuhota rakenteen. Höyrysulku varten kattoon parketin on erityisen tärkeää silloin, kun se on suunniteltu eriste, eli paksumpi rakenne on siirtyminen positiivisen ja negatiivisen lämpötila (kastepiste).

Tämä kysymys on hyvin tärkeä, koska jos laitat tavaraa ei ole olemassa, se ei toimi tai tulee olemaan, mutta se on väärin. On tärkeää muistaa yksi sääntö: aina sovi höyry lämmin ilma, ja vedeneristyksen kylmältä. Yleensä nämä materiaalit toimivat yhdessä tarjota luotettavaa suojaa kerrosta talossa minkäänlaisesta kosteutta.

Eristys elokuva päälle asennetun lattian eristyksen

Näin ollen osoittautuu, että höyry puinen lattia ensimmäisessä kerroksessa on asennuksen jälkeen lämpöä eristävää materiaalia, ja suoja kosteutta vastaan ​​ilmassa välipohjien tai ullakon on lisätty alla.

Eristys elokuva kerrosten väliselle ja yläpohjan eristeet sijoitetaan alla

Jos laittaa oikea tavaraa, et voi huolehtia turvallisuudesta rakenteiden.

Höyrysulku kun kiinnitetään suunnitteluun kattoon tai lattiaan talossa ei ole ainoastaan ​​edellä mainittuun tarkoitukseen. Tehdyn materiaalin ehdottaa seuraavaa:

 • kattorakenteeseen, lisäksi suojan kosteutta vastaan, vastaanotetaan asiakassuhde useimpien orgaanisten vaurioita (multa, punainen, sieni), joka vaatii lämpimissä ja kosteissa olosuhteissa lisääntymiselle;
 • annetun kalvon päällekkäisyys kellarissa tai ullakolla kerrosten väliselle rakenteita voi merkittävästi lisätä palveluaika puun, vähentää taajuuden korjaus (huomattavia säästöjä toiminta);
 • Nykyaikaiset materiaalit voivat luoda lisää katto suoja tulipalossa ja kasvattaa palonkestävyyttä, on tärkeää varmistaa, että ihmisiä talossa oli evakuoitava;
 • pakkausmateriaali, jolla on hyvä kestävyys, - yksittäinen tapahtuma, usein korvaa höyrysulun ei tarvita, kerros ei onnistu.

Hydro pystyvät turvallisesti poistaa monia ongelmia lattioihin ja katto. Materiaalin valinta omakotitalossa riippuu taloudelliset mahdollisuudet ja toiveet tulevan omistajan. Aiemmin kuten Hydro, lähes kaikkialla käytetty muovikalvo, mutta se ei pysty täysin suorittamaan molempia tehtäviä asennusvaiheessa katossa.

Polyeteenikalvo voi samanaikaisesti toimia Hydro

Parempi parempana nykyaikaisia ​​materiaaleja, joilla varmistetaan laadukas suojelu katon ja lattian talon. On olemassa useita muotoja aineen tuotannossa. Markkinoilla tarjotaan seuraavanlaisia ​​pinnoitteen yms rakentamiseen:

 • kylmä asfaltti;
 • kuuma bitumi;
 • PVC,
 • Ling-sulfonaatti perustuu bitumi;
 • kumi;
 • kukersolnye bitumi.

Käsittely rakennuksen katto tällaisten materiaalien mutkistaa se, että päällekkäisyys Hydro levitetään vaakasuoraan pintaan yläpuolella ihmisen kasvua. Työntekijä on oleskella nostettuna pään. Nämä työolosuhteet huomattavasti vähentää laatua. suositeltavaa harkita tätä vaihtoehtoa varmistaa luotettavan suojauksen kuin höyrysulun kalvo (ei pidä sekoittaa parodiffuzionnymi, jotka toimivat sulkuosaston ja vapauttaa vesihöyryä ulkopuolella).

Moderniin kalvo suojella katto ja lattiat talossa on seuraavanlaisia ​​materiaaleja:

 • Kalvot, joissa on vaihteleva kapasiteetti läpäisynopeus. He voivat työskennellä estää kulkua kostean ilman molempiin suuntiin. Tällaiset Hydro lattiat eivät vaivaudu muuttuvien kosteusolosuhteet huoneessa, elokuva pystyy sopeutumaan omaan.

Mukautuva kalvo on vaihteleva kapasiteetti läpäisynopeus

 • Kalvoja rajoitettu vesihöyryn läpäisevyys. Niiden kyky poistaa kosteutta on tiukasti säänneltyä ja riippuu materiaalin valinta. Ne on asetettu päätellä ylimääräisen kosteuden tilan tilavuutta.

  Film Limited höyrynläpäisykyky sopii koteihin ei-pysyvä oleskelulupa

 • Kalvo alumiinifoliolla. Tällaisten materiaalien takaa korkean suojelun kantavien rakenteiden kotona pari. Lisäksi purkaminen kosteudelta Hydro avulla lämpö säilyy rakennuksen sisällä. Se heijastuu pinnasta kalvon ja ei jätä tilavuus huoneen. Erityisesti sellainen tärkeä ominaisuus, kun korjaus ja rakentaminen kylpyjä, kylpyhuoneet ja muut huoneet, joissa ilma on velvollinen pitämään kohonnut lämpötila.

  Lämpöä heijastavan höyrysulku pitää lämpöä huoneeseen

 • Ominaisuudet katto höyrysulku puusta

  Asennus tahansa materiaali on varsin yksinkertainen. Koska lajike on vaikea antaa yksi universaali tavalla. Useimmiten, valmistaja määrittelee tarkat suositukset käyttöön sen materiaalin ja vaatimukset töiden suorittamisesta.

  Valmistajat tuottavat usein vesi- ja osittain parozaschitu. Se on parasta eristää eristys ja puuta kosteudelta valita kahden kalvon (höyrysulku ja vedenpitävä) yhdestä yrityksestä. Tämä mahdollistaa puhua turvatoimien luotettavuus ja noudattamista tekniikkaa.

  Ajo kattoon höyrysulun

  Kuinka liittää sisä- materiaalia (ja aina on asennettu sisäpuolelle, suojaava elementit lämmin huoneilma, mitä rakenne altistetaan viimeistely) voidaan vähentää seuraavat suositukset yleismies:

  • Älä unohda monta kerrosta katon muotoilu. Jos kerrokset luettelo, kiinteä sisällä alhaalta ylöspäin, saamme seuraavan sekvenssin: vuori, höyrysulun, päällekkäin runko, eristys, vedenpitävät, lattiarakenteesta. Tämä menettely sopii viestinnän ja ullakko kerroksessa. Kun tehdyn materiaalin ullakon sijainti höyrysulun, eristys ja tiiviste osa ei vaihtelevat suhteessa toisiinsa.
  • tarvitaan pinta pohjustus koostumuksia, jotka käsittävät antiseptisen komponentin Ennen pakkausmateriaalia.
  • Liittää seuraavien kerrosten on mahdollista vasta täydellisen kuivumisen alukkeen.
  • Höyry on mentävä seinään vähintään 20 cm. On myös tarpeen tarjota päällekkäisiä materiaalirainaa (ainakin 10 cm) ja mitoitus vasteen ja kiinnittämiseksi runkoon teipillä.
  • Höyrysulku päälle kootun laatikon, joka on kiinteä sisäkaton. Sorvaus voi olla joko puu- tai metalli- profiilia.

  Höyrysulku kattoon parketin: teknologinen säännöt laite

  Jotta voitaisiin vähentää lämpöhukkaa läpi rakennuksen rakenteisiin, varustaa ne eristyskerroksen. Lähes kaikenlaisia ​​eristys, joita tarvitaan suojaamaan tunkeutumista ilmakehän vesihöyryn ulkopuolella ja sisäpuolella kotiin. Että laite on höyrynsulku ei tulisi hoitaa disdain, koska tämä eristys komponentti lähettää vähäisempi merkitys kuin vedenpitäväksi. On erityisen tärkeää tietää, miten höyryä, rakennettu katto puinen katto, jota käytetään erittäin herkkiä ylimääräinen vesi materiaaleja sen rakentamiseen.

  Rooli höyrysulku rakentamiseen

  Rakenteiden sisällä höyryvirtoja jatkuvasti alttiina varataan välttämättömissä kotitöihin, hengitys kotitaloudet, jotka saavat hygienia jne. Tunkeutuminen veden leijumaan ilmaan rakennuksen vaipan ja kiinteistötekniikan eristävät kielteisiä vaikutuksia niiden tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet.

  Kosteisiin pintoihin höyryn ripeästi vakiintuneen pesäkkeitä sienten, hämmästyttävällä nopeudella johtaa sopimattomuus lähes kaikenlaisia ​​materiaaleja. Rot ja rikkoutuneiden puuelementtejä. Liottaa eristys menettää noin puolet eristyskyky kuin sisältämä vesi lisää olennaisesti lämmönjohtavuus.

  Tyydyttynyt suspendoitiin veteen, se aina ohjaa lämmintä ilmaa, jossa vähemmän paine ja kosteus. Meidän leveysasteilla, kaikkein parametrien lämpötilan ja kosteuden rakennusten sisällä on paljon suurempi kuin ulkomailla. Tämä ominaisuus selittää liikkeen suunnan, joka käsittää parin ilmamassan siirryttäessä tilojen ulkoisen ympäristön.

  Pääosan savujen omien fysikaalinen luonne nousee "go" ilmakehään kautta sulkevan järjestelmän. Useimmat aktiivisesti käsittää paria ilmavirtoja "hyökkäys" katto palkit, ylempi segmentti seinien ja katon rakentaminen. Ne ovat jotain ja täytyy voimakkaasti puolustautua veden tunkeutumiselta läsnä ilmassa.

  Virtaus prosessi-ilma massa vyöhykkeessä, jossa on pienempi paine ja veden kyllästyminen kutsutaan diffuusio. Siinä ei ole mitään erityisen väärin, jos rakentamisen aikana rakennustöitä ei sallittu virheitä. Kostea ilma vain ei kulkeudu sisätilaan lämpöä eristävä pannulla tai siirtää pois rakennetta vaurioittamatta.

  Jos kuitenkin talonrakennusta Eristetty järjestelmät olivat rikkomuksia teknologista määräyksiä, vesi säilyy rakennuksen kirjekuoret. Parhaimmillaan tuloksena on lisääntynyt lämpöhäviö, tunteen ikuisen kylmää ja kosteaa. Pahimmassa - tulevasta tuhosta tai vahingoittumisen rakenteisiin sanella pakollisia uudistamista.

  Suojelu garret päällekkäisiä parin

  Toiminto eristetään kalvon lämmöneristys kakku on estää veden tunkeutumista leijumaan ilmaan rakennuksen rakentamisen. Niin se on höyrysulku on lopetettava haihduttamalla tai ei siirry tai vähentää minimiin arvoja, joka onnistui saamaan sen läpi.

  Olemme huomanneet, että alueillamme usein pareittain ilmavirran vain siirtyy ulkoa rakennusten. Vain kesällä lämpö voi kääntää nykyinen. Ensimmäinen tapa kostea ilma olisi höyrysulku. Siksi ladotaan osa hyödynnetään tilaa edessä eristys.

  Laite on höyrysulku on alapinnan pidetään, jos ei ole tarkoitus lämmittää ullakolle. Tällöin ullakkotilaan ole mitään järkeä lainkaan eristää, koska se ei toimi lainkaan tai käytetään niin kylmä varastointi.

  Totta suojella vaippa rauskuja ja palkin puitteissa vielä. Ulkoisilta vaikutuksilta on asetettu vedenpitäväksi kondensoitumisvaara takia lämpötilaerot ja sen ulkopuolella rakenne, ilmanvaihtojärjestelmä on järjestetty.

  Vaatimusten rakentamismääräysten talvella lämpötila kylmälle ullakon saisi ylittää sitä kadulla yli 5 - 6º C Merkityt JV 17.13330.2011 sääntöjen mukaan tasaamiseksi lämpötilan ja kosteuden ja sen ulkopuolella parametrit ullakko on välttämätöntä järjestää luonnollisen tyyppinen ilmanvaihdon.

  Tämä tarkoittaa, että kattorakenne on annettava ilman reikiä, kattoikkunat, ilmastimet ja muut. Kokonaispinta-ala tuuletusaukot, riippumatta niiden tyypistä ja määränpää, olisi keskimäärin 1/300 päällekkäisen alueen tai vaakasuora projektio katon. Kuvattu toimenpiteet on riittävä pitämään tasapainon lämpötila ja kosteus määritelty rakenne standardeja.

  Spesifisyys höyrysulku laite

  Höyrysulun suoja ullakkokerros käyttää materiaaleja, joilla on alhaisempi vesihöyryn läpäisevyys. Tämä luonnehdinta osoittaa kykyä suorittaa haihduttamalla spesifinen tilavuus pinta-alayksikköä kohti on merkitty mg / m päivässä. Se on enemmän tai vähemmän, on kaikki portit.

  Huolimatta kyky puun siirtää vapaasti haihtua liikaa kosteutta ei ole toivottavaa. Luonnollinen orgaaninen aine on epästabiili lineaariset mitat, se laajenee märkänä. Luonnollisesti tämä ominaisuus otetaan yleensä huomioon suunnittelijoiden, mutta toivottuja ennakot puisten rakenneosien eivät mene niille lisäksi johtavat usein reikiintymistä.

  Normaalia toimintaa varten katon alla kylmä parvi on asemoitua oikein komponentit mukaan niiden kyky siirtää kostutusilma. Ensimmäinen komponentti on asetettava niin alhainen kuin mahdollista suorittaa höyryä, sitten vesihöyryn läpäisevyys, on suurempi kuin edellinen.

  Näin ollen, suojata laitteen parista valitun aineen pääasiassa kyky siirtää paria, lähellä nollaa tai yhtä jakeet yhtenäisyyttä. Huomaa, että saattaa olla useita kymmeniä, mutta on varmasti pienempi kuin eristeen. Vaikka otetaan huomioon se, että puu on melko korkea kyky suorittaa höyryn materiaali suojaa laitetta ei saa kulkea siitä enemmän kuin muutamia kymmeniä mg / m päivässä höyryjä.

  Ajo eristetty puulattiat, kun sivulta katsottaessa varustaa tiloissa, se pitäisi näyttää tältä:

  • Parozolyatsiya. Valmistettu kerros tetun, diffuusio kalvon polypropeeni tai polyeteeni kalvo. Rakentamisen aikana alkuun asetetaan lattialle. Kun korjaamalla ylärajan huoneet, liimattu tai kiinnitetty nauhat.
  • Lämmöneristys. Kerros suorittaa Sedimentin, tela tai laatta tyyppisiä lämmittimiä. Useimmiten täyttää tilan palkkien välissä, toisinaan päällekkäin päällekkäisyydet karkea lattia tai perän. Jos sitä ei ole tarkoitus toimia ullakolle, eristys on säädetty ilman vedeneristys ja tuulensuojaa.
  • Vedeneristys. Kerros tehtiin diffuusioon kalvon tai rei'itetty polyeteeniä. On järjestetty vain kun toimitaan parvi alapuolella lattia tai lattiapinnoite.

  Jos käyttö ullakon ei suunnitella, vedenpitäväksi laitteen päälle eristekerroksen ei ole välttämätöntä. Hän siirtää stingrays, joka suorittaa työtä suojata koko katto järjestelmä ilmakehän vedestä. Päällemaalaamista eristekerros ei myöskään tarvitse suojaa tuulelta, koska lämmön puhaltaa ulos sarakkeen suojaa verhous itse.

  Huollon kattorakenteiden sisällä hyödyntämättä ullakon portaat on asennettu. Ne on sijoitettu suoraan tukkien, tarvittaessa laatta tai roll materiaalia. Ansat jaloissa, jos eristys on muodostettu täyttämällä kevytsoraa. Vapaasti muurattiin ullakon eristyksen ajoittain "löysää" ja paakkuuntumista ole laskenut eristyskyky.

  Tekniikkaa annetun höyrysulku

  Höyrysulun alle eristekerros on sijoitettu lokeroon muotoinen asetusta alkuperäinen jalkalista seinät. eli niin, että tämä este ei ole ainoastaan ​​välillä katon ja eristys, mutta myös välillä eristys ja yhteydessä häneen osaa seinämistä. Kansi suojamateriaali vaaditaan kunkin palkin tai seinäpaneelit.

  Muuttamisesta höyrynestomateriaalin päällekkäisyys on tehty:

  • Pyöristäminen kunkin palkin. "Ilman häiriö" materiaali levitetään pituussuunnassa raidat kohtisuoraan palkkien olevan syvennyksen kanssa mezhdubalochnoe tilaa. Leikkaus höyrysulun tehty tässä mielessä. Jos pituus yksi liuska ei riitä, se suoritetaan liimaamalla paneelit.
  • Käytössä kääntää ympäri, pannut sisällä kunkin osaston kilpi korkki. Materiaali leikataan paloiksi, jotka vastaavat koko suojuksen ja korkeus sen seinät.
  • Kanssa tehdyn päälle karkea lattia tai kiinnittämiseksi sisäpuolelle kattoon, jos eristys on suorittaa parantaa eristysominaisuuksia rakenteen aikana korjauksia.

  Riippumatta päällekkäisyys piirin laitteen höyryä ullakko katto puutalossa tulisi muodostaa jatkuva matto, ei vettä läpäisevä tai johtavan sen minimitilavuuteen. Tätä tarkoitusta varten rainamateriaalin rainat pinottu päällekkäin mainitun tuottaja, joiden koko on mainittava ohjekirjassa, ja liimataan kukin druzhkoj yksi- tai kaksipuolinen teippi.

  Roll out päällekkäisiä höyrysulun materiaalin tulisi olla, koska se purettiin valmistaja. Mikään kääntää, ja ei tarvitse kelata. Jotta ei sekoittaa osaan tehdyn valmistajan ilmoitetaan sivun kanssa kontaktiin päällekkäisyys.

  Miten valita oikea materiaali

  Höyrysulku on tärkeää paitsi asiantuntevasti laittaa, mutta myös valita sopivin materiaali laitteisiinsa. Tandem höyry - lämmitin on tarpeen suorittaa täydellisesti, estää mahdollisuutta märkä lämmöneristys kakku.

  Vanhin yksi pari suojalaite on rasva-savea, joka käsiteltiin päällekkäisyyttä kattoon alle tai yli. Yhdessä käytetty savi kuiva pintamaan, joka estää tunkeutumisen kuumaa ilmaa lämpöä ja kylmää kylmässä. Sen sijaan hienoksi jauhettua turvetta, lastut, sahanpurun, kuivia lehtiä ja vastaavia voidaan käyttää.

  Sen sijaan, että vanhentunut versiot eristävän materiaalin on nyt käytetty erityisesti suunniteltu suojaamaan lämpöä ja höyryä vuotaa. Niiden muotoilu on tehty huomattavasti helpompaa ja huomattavasti suuremmilla nopeuksilla. Kuitenkin eristävät ominaisuudet ovat huonompia kuin vanhanaikainen tekniikoita.

  Ja laite suojaa höyrysulku yläpohjan käytetään nyt:

  • glassiinipaperi. Budjetti suoritusmuodon vesihöyryn läpäisevyys on noin 70 mg / m päivässä. Sitä käytetään pääasiassa asuinrakennuksissa, joihin ei liity tason nostaminen kosteus yli standardin arvoista.
  • Kalvot polypropeenin ja polyeteenin. Läpäisevyys on laskettu yksikköä, noin 3-5 mg / m päivässä. Useimmat niistä ovat vahvistettuja materiaaleja, jotka kestävät äkillisen lämpötilan, mekaanista rasitusta ja UV-säteilyn. Sopivat koristeluun puiset palkit alle täyte eristys.
  • Vesieristettä foliopussiin. Läpäisevyys on keskimäärin 0,04-2,55 mg / m. Ommella koristeita huoneissa on korkeat kostea ja epävakaa terminen tausta: saunat, höyrysauna Venäläinen kylpylä, uima-altaat, kylpyhuonetta WC.
  • Anti-kondensaatio diffuusiokalvon. Niillä on mahdollisuus siirtää paria vaihtelee laajalla alueella 3-15, tai useita kymmeniä mg / m. Tämä on uusin monikäyttöinen lajikkeita. In käytetään ullakon kattoon voidaan asentaa niin, että alemman ja ylemmän puolen eristys.

  Anti-kondensaatio lajikkeet ovat saatavilla muodossa kahden- polymeerimembraani. Toisaalta, jotta voidaan ottaa käyttöön, että pari, ne ovat karkeita, jolloin vältetään kasteen muodostuminen. Vastakkaisella puolella on sileä, se estää kosteuden tunkeutumisen ulkopuolelta.

  Videoita sääntöjä höyrysulku laitteisiin

  Esimerkki pinoaminen höyrysulku rainamateriaalin kattoon:

  Elokuvan yksityiskohdista tehdyn eristää elokuva:

  Erotettuna vedenpitäväksi höyrynestomateriaalin vaihtoehdoista:

  Mukaisesti järjestetty teknologian vaatimusten höyrysulun poistaa ennenaikaista kulumista ja hävittäminen rakenteiden, poistaa kallista vuodot lämmittää, poistaa mahdollisuuden kosteuden maassa talon.

  Se on myös oltava varma rakentaa kerrostaa "kakku" höyry- ja lämmöneristys enimmäismäärän pienen omakotitalon Tällaisen valtavan määrän erilaisia ​​materiaaleja? Esi-isämme (isoisäni teki sitä) enimmäismäärää täytetty ullakolla kuivaa sahanpurua tai hiekkaa. Ei tehdä mitään muita, ja kaikki eristysominaisuuksia katon ovat korkeimmalla tasolla!

  Viime vuonna teki höyrysulku maassa, käyttäen polypropeenikalvo lauhde-pinnoite. Pinnoite suojaa tiivistymistä, pääsääntönä täällä - sileä pinta sietää karkea alas, laajentamalla sivuun huonetta. Päällekkäin, prokleivaya kaksipuolinen itseliimautuva, kestää 10 cm leveä. Jotta laatikon kreppi sinkiläpistooli. Lopussa talven, voin sanoa, että kastumatta jäädyttäminen ei ollut, ei sientä.

  Työskentelen kattoon ensimmäinen vuosi. Kun suoritetaan höyrysulku kattoon parketin ensimmäistä kertaa, tein pari virheitä. Ensinnäkään ei pitänyt eristemateriaalin, ja toiseksi, en tiedä mitä sinun pitää tehdä pieni tuuletus aita, no, minä unohtaa ongelman höyrysulun eheyttä. Kuten kaikki pienet asiat, mutta lopulta kaikki työ oli tehtävä uudestaan.

  Minä itse työskentelemään yrityksen talonrakennusta, huviloita, kylpyammeet jne Mutta viime aikoina olen päättänyt rakentaa talonsa. Teen kaiken niin kuin pitääkin, sääntöjen mukaan, mutta kun se tuli kattoon, aloin epäillä kysymys eristyksen. Pitkään pyrkinyt myös tehdä, ja tässä artikkelissa löytää paljon uutta. Käytin tätä polypropeenikalvo. Kaikki on täydellistä, katto on valmis vuoden talo on rakennettu. Erittäin hyödyllinen artikkeli.

  Jouduin tarvetta tehdä höyrysulku jossa rakennettu sauna. Olisi mahdollista täydentää edellä mainittu aine (erityisesti noin kylpy) tietoja yksittäisistä materiaalit estolaite höyrystä. Niiden erikoisuus on, että etupuolelta peitetään kalvolla kansi, joka johtaa usein erittäin hyvä energiatehokkuus. Tämä johtuu siitä, että eristyksen alumiinifolioliuskalla toimivaltainen asennustöissä teploreflektor eli Se heijastaa helleaalto vastakkaiseen suuntaan. Herkällä hetkellä, kun teet yhden asian, ja niin tiedätte että se vaikuttaa paljon erilaisia ​​tekijöitä.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2 + = 5