Höyrysulku katto

Höyrysulku kattoon puukatoissa: materiaalit, asennus, selostuksia

Kun kokoavat talon ensimmäiseen kysymykseen höyrysulku päällekkäisyyksiä ei synny. Tästä asiasta kodin omistaja alkaa ajatella, kun se tulee lämmöneristyksen huoneeseen. On käynyt ilmi, että kaikki kotimaiset mestarit osaavat varustaa höyrysulku. On myös tärkeää päättää, mitä materiaalia käyttää tähän tarkoitukseen. Loppujen lopuksi yksinkertainen elokuva, esimerkiksi käytetään harvemmin nykyään.

Tarve höyrysulku kattoon päällekkäisyys

Höyrysulku katto puinen katto tarvitaan. Näin vältetään höyryn tunkeutuminen osaksi eristekerros. Materiaalit on suojattu haitallisilta vaikutuksilta kosteutta. Tämä välttää kosketusta kostean ilman lämmitin. Jos jätämme näitä sääntöjä, se homeen peitossa ja sientä. Koko rakennus kestää huomattavasti vähemmän. Loppujen lopuksi tulisi suojella vastaan ​​kielteisiä vaikutuksia.

Läsnäolo höyryn eristekerros ei voi vain suojata materiaaleja vedestä, mutta myös vähentää lämpöhäviötä. Jos päällystyskerroksen tyhjäksi, ne heijastavat suurimman osan lämmöstä, lähettämällä takaisin huoneeseen. Mutta kostea ilma pääsee vapaasti pakenemaan ulkopuolelle. Päätehtävänä kansi ulkonee eristyssuoja kertyminen kosteutta siinä.

Ennen kuin tehdään vuonna höyrysulku katto parketti, sinun täytyy ostaa materiaalia, ottaen huomioon talousarvioon työn sekä tavoitteet. Tällä perusteella seuraavia aineita:

 • polyeteeni;
 • jossa kalvo vaikutus kalvon;
 • asfaltti;
 • lakat;
 • tiivistystahnat;
 • kalvomateriaalista.

Kun se tulee kalvoja kalvon vaikutus, ne eivät salli kosteutta tiloissa. Muun muassa ne estävät häntä tulee ulos. Lakkojen yms on sama vaikutus. Ja tässä on yksi halvimpia materiaali on asfalttia. Melko usein, asiantuntijat neuvovat ei käytä tavanomaisia ​​polyeteenikalvo höyrysulun asennusta varten. Sitä käytetään vain äärimmäisissä tapauksissa. Tällainen pinnoite ei läpäise ilmaa, joten rakentaminen suljettuun koteloon. Tässä tapauksessa huone ei ole tuuletettu, kondensaatio kerääntyy kalvon pinnalle. Seurauksena - kosteus kerääntyy rakennuksen sisällä, syntyyn vaikuttavien hometta ja homeen.

Sanotaan päätät tarvitset höyrysulku kattoon parketti. Tässä tapauksessa asfaltti voi käyttää vain, jos rahaa ei ole tarpeeksi laadukasta materiaalia. Hän ei ole kestävä. Valitse se lähinnä siitä syystä, että se on edullinen. Asiantuntijoiden mukaan paras ratkaisu on höyrysulku perusteella nestemäisen tahnoja tai kalvo elokuvia. Niitä voidaan käyttää luotettavasti suojaamaan päällekkäisyys antaa lähdön kostean höyryn ulkopuolelle.

Suositukset asentamiseksi höyrysulun

Höyrysulku katto parketti pitäisi paitsi oikein valittu ja asennettu, ja tekniikka. Pääsääntöisesti, materiaali asetetaan sisälle tiloissa. Jos lämpötila laskee kylmässä riittävän suuri ja lämpötila nousee pisteen alle 30 ° C: ssa, höyrysulku on asennettu molemmille puolille. Tämä estää esiintyminen tiivistyminen eristyksen ja säilyttää enemmän lämpöä sisätiloihin. Mutta ei siinä kaikki. On muistettava, että höyrynsulku olisi vahvistettava kattoon kunnes varustaa eristekerros. Kangas venytetty ilman notko ja ryppyjä. Lähellä kappaletta päällekkäin limittäin. Kaikki liitokset on liimattu teipillä rakenne, joka sallii ilman kulun.

Höyrysulku - kalvo, joka on kiinnitetty erityistä nauloja laaja hattu. Korvata kyseiset laitteisto voidaan nitoa sinkiläpistooli. Näissä tulee ympäröidä tiivistettä pahvista tai muusta vastaavasta materiaalista, jotta elokuva repeämä. Vaihe kiinnityspisteiden väliin ei saisi olla enemmän kuin 30 cm. Kun kalvo suunnitelma helma päällekkäisiä luonnos, vahvistamisesta avulla metalli- profiileja tai rima elementtejä.

Usein yleismies miettiä, miten oikein asennetaan höyrysulku. Kumpi puoli luoda materiaalia, se on tärkeää päättää ennen töiden aloittamista. Siten, sileä puoli kalvon tarkoituksena on ulospäin kohti karkea laatta. Jos sekoittaa, niin saat päinvastainen vaikutus. Se on se, että vesihöyryn asettuu eristeen sisällä. Tämä johtaa väistämättä tuhoutumiseen materiaalin. Välillä höyrysulku ja katemateriaali pitäisi jättää pieni rako. Tämä on totta, kun on tarkoitus antaa höyrysulku molemmin puolin. Tämä lähestymistapa mahdollistaa kostea ilma pääsee kiertämään vapaasti ja mennä ulos.

Asiantuntijalausuntojen asennukseen

Kun annetun höyrysulku on tarpeen jättää on reikiä ja rakoja rainojen väliin. Näin varmistetaan suojelu lämpöeristys ja rakenneosia rakennuksen. Jos haet höyrysulun levy, asennus suoritetaan katolta. Se sijaitsee alle eristysainekerrokseen, kun sen täydellinen asennus. Ulkopuolella tulisi olla yksi kerros höyrysulku. Näin varmistetaan paremman suojelun eristyksen. Neste katto höyryä käytetään ulkoisesti aikaisemmin valmistettuun suunnittelu. Kuivaamisen jälkeen ensimmäinen kerros on välttämätöntä ottaa käyttöön kaksi erillään täydellinen kuivuminen. On parempi tehdä tällaista työtä lämpimällä säällä. On tärkeää odottaa sadetta.

Rakentamisen aikana kaikki talon vaatii höyrysulun. Kumpi puoli luoda materiaalia, sinun täytyy kysyä alussa työn. Esimerkiksi, kalvoverkkojen melko aktiivisesti käytetään nykyään vesihöyryn hidastin kerros. Heillä on yksi etu, joka on kyky vähentää lämpöhäviöitä. Voit tehdä tämän, folio puoli huoneeseen lämpöä karkaa takaisin taloon.

Arvioita standardin höyrysulku katto

Jos olet sitä mieltä, mitä valita höyrysulku katto kotiin, sinun pitäisi kuunnella lausunnon omistajien omaisuutta. He väittävät, että standardi ei toimi oikein, jos sijoittaa sen sisäpuolelle sulkevan rakenteen. Vesihöyry ei virtaa kattoon ja eristys. Yleisin tämän tyyppisiä materiaaleja ovat: "Tehnonikol9raquo;" Izospan9raquo, ja "Ekolayf9raquo;.

Arvioita höyrysulun kerros refleksi

Höyrynsulku - aineet, jotka voidaan yhdistää yhdeksi ryhmäksi. Kuten eräs alalaji valita variantteja refleksi kerroksella. Sen käyttäjät, heillä on heijastava vaikutus. Älä missaa höyry lämpösäteily menee huoneeseen. Ne toimivat lisäeristys. Niiden käyttö, tunnettu kotimaisten mestareiden tehokkaimmin osoitti lisääntynyt höyryä. Yleisimmin käytetty "Penofol9raquo; ja "Alukraft9raquo;.

Arvioita höyrysulun ohjattu läpäisevyys

Jos mietit mitä käyttää höyrysulun enimmäismäärän, näet materiaalit rajoitettu läpäisevyys. Kuten asiakkaiden, tämä lähestymistapa on järkevä siinä tapauksessa kotelo ei käytetä jatkuvasti. Tähän voisi sisältyä maa taloja. jolloin höyrystyminen sykli ei ole vakaa. Ja lähdön jälkeen isännät elvyttämiseen höyryn eristekerros on rajoitettu läpäisevyys höyryn paeta ulkopuolella. Mukaan ostajien, tällaiset membraanit pystyvät ylläpitämään halutun höyrysulun. Niiden läpäisevyys on Sd = 2-4 m.

Arvioita höyrysulun vaihtelevalla läpäisevyys

Tämäntyyppinen voidaan käyttää, kun tehdään kunnostustöitä on ullakko kerroksessa. Tässä lähestymistavassa vain höyryä voi asettaa päälle, tuuletusrako ilman selvittämisestä. Läpäisevyyskerroin tässä tapauksessa vaihtelee alueella 5 m, mikä on totta kuiva kalvo; jos se on kostea materiaali, mainittu parametri on 0,2 m. Useimmiten kuluttajat valitsevat Delta-Sd-Flexx, joka liittyy keskiarvo höyrysulun.

Kalvot pidetään uuden tyyppinen höyrysulun materiaaleja. Mukaan ostajille, ne tarjoavat höyryn ja Gidrobarer. Verrattuna elokuvia, jälkimmäinen ei läpäise vettä ja höyryä, joka ei riipu suuntaan. Jos puhumme kalvot, niille on ominaista yksisuuntainen läpäisevyys. Tämä osoittaa, että se ei ollut yhdentekevää millä puolella ne sijoitetaan. Kiinteistön omistajat korostavat, että höyry kulkee materiaalin läpi, kun taas vesivuoto ei pysty vastaamaan. On huomionarvoista, että kalvot voivat olla yhden, kahden tai monikerroksinen. Edullisin on toinen vaihtoehto. Tehokkuuden virstanpylväitä tapauksista pysyy samalla tasolla.

Kustannukset höyrynestomateriaalin

Höyrysulku - elokuva, joka voidaan valmistaa eri yrityksissä. Kun se tulee materiaalia gidroparoizolyatsionnom yritys "Izospan9raquo,, sellainen, jota edustaa kirjaimella B, kuluttaja kustannukset 1000 ruplaa. Jos haluat valita vetrovlagozaschitnuyu kalvo "Izospan A" niin se täytyy maksaa 1500 ruplaa. Myynnissä löydät lisää ja estävät materiaalia höyry ja vesi. Jos hänellä on nimi "Izospan D», joudut maksamaan 1400 ruplaa. Höyrysulku kattoon puinen katto, jonka hinta on 1300 ruplaa., Se voidaan esittää myös vahvistettava elokuva. Jos haluat tällainen, niin voimme harkita Polinet Lux, jonka mitat ovat seuraavat: 2x25 metriä.

Olemme tutkineet tyyppisiä höyrysulun kattoon. Riippuen budjetin ja tavoitteesi, voit valita yhden niistä. Aina ei ole suositeltavaa tallentaa, koska esimerkiksi tavallinen elokuva ei voi täyttää tehtävänsä.

Höyrysulku katto

Enimmäismäärän modernia taloa on varsin monimutkainen monikerroksinen suunnittelu. On tärkeää ennakoida ja suorittaa kaikki käsittelyvaiheet, jotta huone on aina optimaalinen kosteuspitoisuus ja eliminoi muodostumista sairauksia aiheuttavia bakteereja, hometta ja homeen eristyksen. Näitä tarkoituksia varten vaatii höyrysulun enimmäismäärän. Olisi välittömästi huomattava, että materiaalit tulisi pinota tiettyjen sääntöjen ja tekniikoiden tai virheitä tehdä lisäsuojaa hyödytön.

Mitä tarkoitusta varten on katto höyrysulun?

Olevassa suljetussa tilassa lämpöä höyryn, jolloin sisäilman kosteuden on muodostettu. Muuttuvat sääolosuhteet ja lämpötila vaikuttaa merkittävästi arvo kosteuden huoneessa. Lisäksi jälkeen lämmityskauden, lämmin ilma sekoittuu kylmää, jolloin muodostuu vesihöyryä.

Höyry jonka paine ilmakehän paineen yli, yrittää päästä ulos. Koska katto on säännöllisesti alttiina kosteudelle.

Muuttamisesta höyrysulun tarvitaan, kun pinnan toisella puolella toimii lämmin ilma, ja toisella puolella - kylmää ilmaa. Höyrysulku on suoritetaan katon eristys, sekä kellarikerroksen. Rakentamisen aikana yksityiskotien lämmittämätön ullakko (kylmä katto), höyry kattoon ulottuvat ikkunat on oltava.

Annetun höyrysulku kattoon välttää monia ongelmia. Se tekee mahdottomaksi käyttää höyryn lattiarakenteen ja muodostaa oikea muodostumista mikroilmaston alueella.

Huolimatta siitä, että katto höyrynsulku saattaa vaikuttaa tarpeettomalta ja huomaamaton vaihtoehto kotiisi, että se tarjoaa optimaalisen tunnelmaa kotiin säilyttää eheys ja kestävyys.

Enimmäismäärän omakotitalon, sekä sen katto, on monikerroksinen. Kukin kerros on oma erityinen tarkoitus:

 • 1. Ensimmäinen pintalevy on yläpohjan, jossa on suojaava funktio tunkeutumista vastaan ​​alempaan huoneeseen pölyä ja likaa.
 • 2. Asennus tehdään lattialla rajat palkit ja palkit - palkkien. Ne ovat perusta tulevaisuuden höyrysulun kalvo, jolloin saadaan aikaan tarvittava välys.
 • 3. Seuraavaksi on eriste, ja lämpöä eristävä vaahtokerros tai toimii muodostavien mineraalivillaa. Huolimatta siitä, että mineraalivilla on hygroskooppinen, se täyttää lisääntynyt vaatimukset paloturvallisuuden. Vaahto käytännössä ei ime kosteutta, mutta jotkut lajit voivat ylläpitää palamista.
 • 4. sisäpuolelle tila on kiinnitetty palkin kuplan katto, joka myöhemmin asettaa höyrysulun kalvo ja viimeistely.
 • 5. Jos lopullinen käsittely tapahtuu käyttämällä kipsilevyjen, asennus höyrysulku on keskeneräinen kattoon sauvat ja tangot.
 • 6. Fine viimeistely suoritetaan käyttämällä vuoria, tangot, levyt puuta, jne.

Yleiskatsaus höyrysulku materiaaleja

Valitse materiaalit katon höyrynsulun on nyt melko yksinkertainen. Valikoima tuotteita kotimaisten ja ulkomaisten valmistajien on kymmeniä ehdotuksia, joista jokainen vaatii erityishuomiota ja erillinen artikkeli. Kuitenkin, pitäisi tietää, että kunkin komponentin sen toiminnallinen komponentti voi olla olennaisesti erilainen kuin muut. Siksi on suositeltavaa vastuuta ja oikea lähestymistapa valintaan höyrysulun komponenttien erityistä katon tyypin ja erityisiä malleja.

Valitessaan höyrysulku on otettava huomioon kaikki vivahteita rakennuksen käytön. Huomaa, että tavanomaisten kalvojen johtuen sen rakenteesta, ei antaisi poistaa kondensaation ullakolla. Sen vuoksi on suositeltavaa käyttää komponentteja, joilla on huokoinen rakenne.

Kuitukankaat tyyppinen katto

Muuttamisesta höyrysulku kattoon mukana vahvistamalla raudoitusverkkoon tai paksu kangas, joka tarjoaa erinomaisen rakenteellista lujuutta. Katto saa käyttää eri Kosteushöyrysulkupinnoitekoostumus komponentteja.

Lisätään, että rei'ittämättömänä elokuvan eristystyöt käyttäytyy erinomaisesti. Mutta se voidaan pitää miinus pieni kaistanleveys verrattuna polypropeenia tarjouksia.

Läsnäolo heijastava pinta on optimaalisesti soveltuu höyrysulun:

Materiaali hyvin todistettu käytön luotettavuuden, lämpötilan muutosten, voimaa, ali valoa. Jopa rakennusvaiheen aikana höyrynsulkukalvo olevan tehokas suojelu taloja ja puurakenteiden sadannan.

Saat maallikoita on epäselvää, milloin se on tarpeen säätää eristyksen, ja millä puolella sen oppaan. Vastaus näihin kysymyksiin on yksinkertainen.

Polypropyleenikomponenttia, koska niiden yksipuolisen suorittamisen oikea antaa karkea tason sisällä tilaa, ja kiiltävän pinnan ulkopuolelle.

Varmista, että höyrysulku rakentamiseen enimmäismäärät olisi jäljellä ventzazor, jolloin ylimääräinen kosteus voidaan tehokkaasti näytetään ympäristössä.

Kalvot tämän tyyppisten osoittavat hyvää vesihöyryn läpäisevyys. Ne perustuvat synteettisiin kuuluu yleensä erityinen rakenne. Materiaali mahdollistaa erinomaisen lauhde ulos tiloista. Sillä on useita vaihtoehtoja, joista jokainen on oma kaistanleveys. Tämä on edullista tilat eri suhteissa sisäisen lämpötilan ja kosteuden.

Annetun höyrysulku kattoon kylvyssä

Jos kerrostalon höyrysulun hoito joissakin tapauksissa ei välttämättä tarvita, kylpy on erittäin tarpeellista rakennusvaiheessa. On tunnettua, että kuuma ja kostea ilma nousee aina, mikä luo ei-toivottu vaikutus päällekkäisyyttä, ja tätä ei voida hyväksyä.

Asennus sisäkattotiiviste kylvyssä voidaan tehdä monella tavalla, myös perinteinen ja innovatiivisia:

 • 1. katto puuta koristeltu ylimääräisiä säleet tai lankut, joissa on vähintään 60 mm paksu. Höyry eristävää materiaalia toimii alumiinifoliolla tai vahattu. Sen jälkeen, kun se levitetään koko katon tason pitäisi laittaa ohut kerros savea. Viimeinen vaihe on sovellus lämpöeristyksen.
 • 2. Katto palkit päällystää ympärileikkaamattoman levyt, jälkeen asennetaan höyrysulun. Kuten edellisessä suoritusmuodossa, katto on peitetty savi ja kuljettaa lisäeristeistä. Sitten asetetaan kerrossänky runkorakenne. Kun kyseessä kylvyn oikeat painotukset paneeleiden Aspen tai limetit.
 • 3. Moderni rakentaminen liittyy käytön kehittyneempien teknologioiden ja komponenttien. Tässä tapauksessa puhutaan polyeteenikalvon, asfaltti koostumukset, kalvot ja kalvot. Ne on luotu, sekä muita rakennuksia. Erona on vain ylimääräinen lattiamateriaali eristys ja sen jälkeen puu pinta.

Hyödyllisiä vinkkejä tehdyn höyrysulku kattoon

Ensinnäkin, sinun täytyy tarkistaa, eristyksen ja miten se tehdään tehty. Joissakin tapauksissa, se edellyttää uusien karkea rakenne, joka tarjoaa perustan asennuksen lämpösuojan elementti. Näin varmistetaan, että tarvittavat suorittamaa toimintaa katon järjestelmään.

Perusvaatimukset höyrynsulun, lämmöneristys komponenttien suojaamiseksi:

 • - höyrysulku olisi laittaa sisemmän tilan ja lämmittimen;
 • - katon koko alueen olla kokonainen tiiviste, joka estää kosteuden pääsyn ulkopuolelta;
 • - kalvon asennus tehdään heijastavan osan sisällä tiloissa, ja sen ja lämmitin jätetään tuuletusrako;
 • - hyväksyä valumisen kalvon, joten on suositeltavaa soveltaa haluttu jännitys;
 • - kiinnitys materiaalit puuosien tarjota niittejä tai nauloja laaja hattu, mutta jos malli betonin tai metallista - kannattaa valita erikoisliimoja ja nauhat;
 • - kalvo levitetään koko pinnalle katon jatkuvan kerroksen ja epäjatkuvuus alalla olisi valmistettava materiaalista limittäin vähintään 100 mm.

Höyrysulku nauha Delta-Duo Tape

Asennettaessa höyrysulun elokuvia kattoon kaikki liitokset ja päällekkäisyyksiä liimataan. Vahvistettu nauha polyakryylityyppistä Delta-Duo Tape voit tiiviisti liittää rainoja limittyy höyrysulun elokuvia. Vain Delta-Duo Tape käytetään yhdistämään vedenpitäväksi elokuvia ja kalvoja. Nauha on korkea tartuntavoima, on pitkittäiset ja poikittaiset vahvistaminen 38mm leveys.

Laajuus hihnan - yhdisteen eri katteilla: höyry-, vedenpitäväksi ja tuulilasit. Puun liimaukseen voi olla sileä, OSB tai metallin pintaan lämpötiloissa yli + 5 ° C: ssa

Sanotaan, että tutkimus asettaa välitavoitteita takaa jokaiselle mahdollisuuden itsenäisesti tuottaa höyrysulku omassa kotona. Keskitymme huomiota siihen, mitä on tärkeää laskea pinta hoidettavan arvioimaan luonnetta ja ominaisuuksia tiloissa. Muista, että oikein säädetyn suoja luo terveellinen ja mukava ilmapiiri kodissasi.

Toivottavasti pidät artikkeli, äänestys alussa artikkelin ja jätä mielipiteet ja ehdotukset ja kommentit!

Asianmukainen höyryä kattoon. Höyrysulku puinen katto

Katto - on monimutkainen monikerroksinen suunnittelu. Kaunis viimeistely - ei osoita laatu ja toimivuus. Pysyisi mahdollisimman huoneen ilmankosteus, esiintymisen ennaltaehkäisyyn hometta ja homeen oikea katto höyry voidaan suorittaa. Virheiden välttämiseksi työskenneltäessä tutkii kaikki näkökohdat ja noudattamiseen teknologian pinoaminen materiaalia.

Miksi kattoon höyrynsulku?

Jokaisessa huoneessa on oma mikroilmasto. Riippuen vuodenajasta ja säästä lämpötilan ja kosteuden muutoksia määräajoin. Lämmityskauden aikana, lämmin ilma sekoittuu kylmää ja transformoitiin höyryä, se nousee ylöspäin. Jatkuva altistuminen kosteudelle on haitallinen vaikutus kattoon, ajan mittaan, rakenne heikkenee ja lahoa, hometta alkavat näkyä, mikä on erittäin haitallista ihmisten terveydelle. Höyrysulku katto toimii sulkuna sisäänpääsyä höyryä katot. Se auttaa muodostamaan oikean sisälämpötilan.

Höyrynsulku katto - ensisilmäyksellä huomaamaton menettely koko talon, mutta että se säilyttää oikea tunnelma ja eheyden rakennuksen monta vuotta.

 • Käyttöikä kattojärjestelmien ja lattialla on paljon.
 • Ulkopuolelle ulkonäkö hometta ja homeen.
 • Lämpöhäviöt ovat minimaaliset tilat.
 • Lisääntynyt paloturvallisuus.
 • Höyry pinnoitteilla vaadi huoltoa koko elinkaaren ajan.

Nykyaikaisessa rakentamisessa, höyry-katto kotiin sallitaan riittävän monenlaisia ​​materiaaleja, mutta ne eivät kaikki yhtä hyvin hoitamaan tehtävänsä. Joten kannattaa harkita tarkkaan valintaan. Ottaa huomioon, että ei vain materiaalia, mutta on myös kattorakenteisiin.

Höyrysulku katto puutalossa sallii vain erikoismateriaaleja. Pinnalle kalvon kertyy yksinkertainen kondensaatti, sen rakenne ei ole kosteutta ulostulo. Tekniset materiaalit on huokoinen rakenne, joka tarjoaa optimaalisen kosteus.

Erikoistunut höyrysulku polypropeenikalvo

Tärkein etu tämän materiaalin - korkea lujuus, korkea lämpötila ja valonkestävyys. Rakentamisen aikana katon tällainen kalvo voi suojata talon lumelta, sateelta ja muut luonnon vaikutteita. Kun työskennellään näitä materiaaleja, monia vaikeuksia syntyy, kun höyry tuotetaan suoraan kattoon. Kummalla puolella päällekkäin elokuvan? Tämä on tärkein kysymys aloittelijoille. Polypropeenikalvo puolinen ja lankku karhea puoli alaspäin ja kiiltävä ylös. Kun höyrysulku ilmanvaihto katto rako on järjestetty suunnittelussa. Tällä hetkellä materiaali on melko usein. Korkea vesihöyryn läpäisevyys ja edullinen hinta tekevät siitä erittäin suositun.

Roofing kuitukankaita

Tämän tyyppinen höyrysulun vahvistettu kangas tai verkko, joka antaa lisävoimaa. Katto Kosteushöyrysulkupinnoitekoostumus materiaalit voivat olla eri tyyppisiä.

Rei'ittämätön kalvo on parhaiten eristys työtä. Kuitenkin, niiden kyky höyryn läpäisevyys on paljon alhaisempi kuin polypropeenin kudottu kanssa. On myös suoritusmuotoja, joissa on heijastava kerros. Ne eivät enää sovellu asuintiloja, ja käytettäväksi kylpyjä, uima-altaat ja kylpyhuoneet.

On erinomaiset vesihöyryn läpäisevyys ominaisuudet. Valmistettu synteettisestä materiaalista, jolla on tietty rakenne. Höyrysulun puinen katto hengittävä kalvot tarjoavat korkean lauhtumistila. Viime aikoina uudenlainen tällaista materiaalia. Kapasiteetti riippuu lämpötilasta ja kosteuden huoneessa.

Jos katto rakennuksessa voi tehdä ilman höyrysulun, kylvyssä, tämä vaihe on tarpeen. Kuuma höyry keskittyy pääosin yläosassa huoneen, niiden tunkeutuminen päällekkäisyys ei ole sallittua.

Höyrysulku katto kylvyssä on tehty varsin erilaisia ​​menetelmiä: vanha, todistettu innovatiivinen, käyttämällä nykyaikaisia ​​materiaaleja:

 1. Kirjautumaan päällystää kattolevyn tai rima paksuus on vähintään 6 cm. Materiaalina höyrysulku sovellettu kyllästetty (vahattu) paperi tai alumiinifoliolla. Asennuksen jälkeen valitun materiaalin koko kehän katto on peitetty savea, ja eristeen päälle asetetaan.
 2. Toinen menetelmässä käytetään ympärileikkaamattomain levyt. Palkit verhotun sisäkattolevyyn, minkä jälkeen sopii kosteutta höyrysulun päällystettynä savi ja eristys. Sen jälkeen asennetaan suunnittelu ihon vuori. Loppuun saunat käytetään useimmiten Puulistoja basswood tai haapa.
 3. Nykyaikaisessa rakentamisessa usein vanhentuneita materiaaleja ja savea, ne korvataan uudella höyrysulun materiaaleja. Kylpy käytetään höyrysulun kalvo perustuu folio, polyeteeni tai bitumilla. Asennus on sama kuin muiden kasvien, ainoa ominaisuus on hionta paksu eristys ja sen jälkeen puuta leikata.

Ennen luonut höyrysulku katossa, haluat varmista, että sinulla on lämmitin tai luoda karkea rakenne, joka on sijoitettu lämpösuoja materiaalia. On välttämätöntä, että moitteettoman toiminnan kattosysteemin.

Asianmukaisen suojelun lämmöneristys katon höyry on suoritettava noudattaen seuraavia sääntöjä:

 • Ennen asennuksen aloittamista tulisi tuottaa tiivistys kaikkien osien katon (savupiippu, ilmanvaihtokanavien). Tämä on estää kosteuden tunkeutumisen ulkopuolelta.
 • Höyryn ohjaus kerros asetetaan väliin eristyksen ja sijainti.
 • Suurin osa materiaaleista on kiinnitetty samalla tavalla. Asentamista varten puurakenteet käytetään nauloja isolla hattu tai niittejä, vasaraan nitoja. Vahvistaessaan betoni- tai metallia käyttämällä erityisiä nauhoja.
 • Jos höyrynsulkukalvo on heijastava folio kerros, tämä kerros olisi sijoitettu huoneeseen. Välinen eristys ja elokuva tulee jättää pois tuuletusta.
 • Elokuva tulee kattaa koko kehä katon aukottomasti ja taukoja. Risteyksessä päällekkäisyys tulisi jättää (ainakin 10 cm). Riviä höyrynestomateriaalin sidottu rakenne teipillä tai vahvikeliuskat.
 • Kiinteä kalvo olisi kohtalaisen tiukka ilman löysällä.

Katto höyrysulku on monimutkainen prosessi. Kun aloitat työt sinun täytyy oppia jk läpikotaisin ja asennus tekniikkaa tai käyttää palveluja päteviä ammattilaisia.

Läpikäynti höyrysulku

Kuten katto, puutalo katto on monikerroksinen. Kukin kerros, toimiiko:

 • Ylempi kerros palvelee yläpohjan. Se suojaa koko kattorakenteen vastaan ​​lian ja pölyn. Myös lattia ullakon mahdollistaa matkustaa vahingoittamatta lämmöneristeitä kattoon.
 • Lattia ullakolle poikki palkit baareissa. Nämä tangot painetaan vasten ensimmäisen kerroksen paroizoliruyuschey kalvo. Tuloksena on ero sen ja lattian.
 • Mezhuyev palkit asetetaan eriste. Hänen rooli voi olla mineraalivillaa tai vaahtoa. Mineraalivilla imee kosteutta, mutta sen etuna on paloturvallisuus. vaahtomuoviominaisuuksien päinvastoin: se ei ime kosteutta, mutta hyvä syttyvää.
 • Huoneen puolella palkin on kiinnitetty karkea kattoon. Se on tukirakenteen viimeistely, höyrysulun kalvo kiinnitetty.
 • Jos lopullinen viimeistely suoritetaan kipsilevy, höyrysulku on kiinnitetty keskeneräinen kattoon baareissa tai kiskoja.
 • Lopullinen viimeistely voidaan suorittaa käyttäen mitä tahansa materiaaleja vuoraukset, tangot, kipsilevy tai puulevyjen.

Menetelmät viimeistelyn paroizolirovannogo katto puutalo

On olemassa useita tapoja viimeistely kattoon:

 • Puisilla paneeli tai sivuraiteelle.
 • Keskeytetty kipsilevy järjestelmä.
 • Loppuun kiillotettu bar.
 • Podshivnoy kattoon.

Asentamiseksi täysin sileä alakattoon, levyt OSB, vanerin tai vastaavan arkkimateriaalin. Ne ovat tukevasti kiinnitetty rakenteeseen oikeus vierekkäin. Kiinnittimet valitaan riippuen materiaalin painon, pääasiassa ruuvit. Kaikki viestintä tapahtuu ennen lopullista viimeistelyä. varustaa lisäkiinnittimiä Asennettaessa jousitus.

Tutkittuaan kaikki esitetyt ominaisuudet ja virstanpylväitä, voit luoda manuaalisesti höyrysulku katon puutalossa. Kun ostat materiaali, jotta vältetään turhia kuluja, sinun täytyy mitata Quadrature ja tältä pohjalta, ostaa oikea määrä. Asianmukainen höyry on avain terveen ilmapiirin talossa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

48 − 42 =