Höyrysulku on IZOSPAN

Ohjeet käytettäväksi höyrysulun Izospan

Ihminen on jatkuvasti parantamaan kotinsa, yrittäen mahdollisimman paljon suojella sitä ulkopuolisilta vaikutteilta. Tämä ei ole yllättävää. Onhan sitä parempi eristys on suojattu talon kellarissa talon sisältä, sitä kauemmin kestää sinulle.

Tärkeä osa monimutkainen täydellisen suojan ulkoisia vaikutuksia kotona pidetään höyrysulun asennus. Ilman höyrysulku rakennuksen eristys ja jopa yksinkertaisia ​​rakenteita on vaikeuksissa.

Höyrynsulku Izospan per pakkaus

Valinnassa höyrysulku on suositeltavaa kiinnittää huomiota kalvon Izospan B, jota käsitellään tässä artikkelissa.

1 Ominaisuudet Elokuva Izospan

Yhtiö on mukana valmistus Izospan höyrysulun jo jonkin aikaa. Markkinoilla kotimaisten materiaalien, nämä kaverit osoittivat paras puoli. Että vain on se, että tällä hetkellä useita satoja tuhansia koteja suojattujen Izospan höyryn pinnoitteilla.

Suosio höyrysulun on ilmeinen. Sen avulla voit suojata rakenteen yksi vakavaa vahinkoa aiheuttavia vaikutuksia - päästää liikaa höyryä.

Se, että höyryn itse oli alun perin tuote ihmisen toiminnasta. Ja toisin kuin saman kosteutta, se helposti kulkee kaikki mallit, jopa betonin tai tiili. Ainoat poikkeukset ovat täysin höyrysulun materiaaleja.

Mutta sitten on toinen ongelma - täydellinen höyryn läpäisevyys vaikuttaa kielteisesti ilmanvaihtoa huoneeseen, vaikka ulkopuolella suoritettuun eristys perusta. Talo tulee tukkoinen, se ei voi hengittää, ja tämä, koska ymmärrät, ei ole paras kehitystä.

Vakava nämä ehdot ja lämmittimet itse. Itse asiassa, se on suojata sekä suunniteltu höyrynsulkukalvo Izospan B. Jos lämmitin ei ole suojattu, niin ennemmin tai myöhemmin se alkaa kerätä kosteutta. Tiivistyvä, se kerääntyy eristys, mikä vähentää sen tehokkuutta.

Seurauksena kaikki tämä johtaa paitsi vähenemiseen laatua eristys, mutta myös sen täydelliseen tuhoon.

Elokuva Izospan B on ainutlaatuisia teknisiä ominaisuuksia. Se ei tuota polyeteeniä, samoin kuin höyrysulun halpoja materiaaleja ja sadan prosentin polypropeenikerros. Lisäksi vahvistettu polypropeenia. Rikkoa sitä tai aiheuttaa vakavaa vahinkoa hyvin vaikeaa.

Itse materiaali on valmistettu sulattamalla koostumus ja sitten liikkuvan se on ennalta määrätty paksuus ja liikkuvan erityinen akselit. Huomaa, että kun kaikki nämä menettelyt muodostuu erittäin tiivis ja täysin yhtenäisen kalvon.

Karkea pinta kalvon Izospan

Tässä on vain höyrysulku Izospan hieman erilainen kuin muualla. Se, että se on kaksi puolta. Siksi on jopa opas käytön elokuva, missä tarkalleen määritellä, kumpi tuote on kiinteä lämmittimiä.

Ja tämä on erittäin tärkeää. Miksi? Kyllä, koska eri puolilla on eri tehtävät. Toinen puoli on sileä IZOSPAN Lähes harjattu polypropeenia. Toinen on myös karkea pinta.

Sileä puoli Kalvon aina kiinnitetty eristystä lämpöeristyksen säätiön ja sokea alue. Karhea puoli elokuvan pitäisi varoa, että on toisella puolella eristyksen.

Tämä johtuu siitä, että karheus Izospane alun perin tehokkaan kondensaattiyhdistelmään.

Normaaleissa olosuhteissa, lauhde, mutta voimakas paine ei luo höyry virtaa aina alas lattialle rakentamiseen. Siellä se imeytyy puuhun jättäen pitkä polkuja, ja todellakin vakavaa haittaa kaikki rakenteet.

Jos laittaa suojata materiaaleja epätasainen ulkosivulta, ja aseta vastapäätä lämmittimen, niin kaikki kosteus tiivistyy suoraan kalvolle. Siellä hän pysyy.

Laskelmat asiantuntijoiden mukaan on filmille, kosteus haihtuu nopeasti eikä ole aikaa tehdä paljon vahinkoa ympäröivään rakenteeseen.

Kuten tietyillä sovelluksilla, ohje elokuvan Izospan sanoo, että se voidaan käyttää viimeistely:

 • Kattorakenteet ja säteet;
 • Paul;
 • Seinät, sekä sisä- että ulkopuolella;
 • Laminaattilattia ja parketti.

Kuten näette, soveltamisalaa tätä materiaalia on varsin laaja. Ei ole yllättävää, se ei maksa mitään modernia lämmöneristystä kakku ilman höyrysulku.

Toteamme vain, että kunkin mallin, ei väliä kuinka vaikeaa tai helppoa on, on sen pinoaminen teknologian ja opetuksen IZOSPAN B ulointa eristystä puutalon säätiö osoittaa, että kussakin tapauksessa on tarpeen noudattaa eri asennus tekniikoita. Kuitenkin ne kaikki otetaan huomioon tulevaisuudessa.

Käyttö höyrysulku Izospan sisäseinälle

Nyt poimia tärkeimmät edut ja haitat höyrysulku Izospan B. ohje sanoo, että elokuva Izospan on paljon etuja. Ja se on totta. Erityisesti verrattuna tavanomaisiin höyryä pinnoitteilla.

 • Helppous;
 • Korkea lujuus;
 • Kaksipuolinen pintaan;
 • Korkea tekniset ominaisuudet;
 • Erinomainen katkaisu kuumaa höyryä;
 • Yksinkertaisin asennus, voidaan levittää millä tahansa käytettävissä ratkaisuja;
 • Edulliseen hintaan kuin rakeistettu vaahdotettu lasi.

Mitä haittoja, ne ovat nähneet tämän materiaalin melkein ei ollut. Jossain se voi tuntua, että hinta on vähän liioiteltu, mutta se ei ole. Laadun on hintansa. Izospan in - se on todella laadukas ja luotettava materiaali.

Hän on paljon parempi selviytymään kaikki kuormat on tarkoitettu sitä, ja ne ovat erittäin kestäviä ja kätevä käyttää.

Ohjeet tämän materiaalin käyttö tarjoaa opastusta, jotka liittyvät järjestyksessä pinoaminen kalvon lämpöä eristys kakku.

Ja se sisältää tiedot syystä. On tärkeää ottaa huomioon kaikki tekniset tiedot tuotteen ja hävitä se asianmukaisesti. Muuten mahdollisimman tehokkaasti et saa.

Siten, lämpöeristyksen kakku koostuu yleensä seuraavat määrät:

Järjestys sijoittaminen elementit voivat vaihdella. Esimerkiksi kun viimeistely vedeneristyskermit tulisi aina olla välillä orret ja eristyksen. Joka muuten on aivan selvää. Onhan sen tehtävänä on suojata eriste veden tunkeutumista, jos tarkkoja ollaan, sademäärä.

Sijoittaminen suojakalvon kehyksen puheenvuoroa

Mutta kun ulkona viimeistely vedenpitäväksi julkisivut Izospan AM tulee olemaan jo eristyksen ulkopuolella, kun höyry tapahtuu seinän ja eristyksen. Tässäkin, käännä logiikka riitä ja kaikki loksahtaa paikalleen.

Höyrynsulku on leikattava pois höyry, joka tulee ulos huoneesta. On esimerkiksi julkisivu se kulkee suoraan seinän läpi. Vedeneristys täytyy myös suojata rakenne suoralta kosteudelta. Merkittävä veden lähteenä kadulla - tämä saostuminen.

Siksi eristävän kalvon, ja vaihtavat paikkaa. Kuten näette, aika oikea sijoittaminen materiaalien on erittäin tärkeää. Ei ihme, että alle ohjeen lohko yksilöivät niin paljon tilaa.

2.1 Viimeistely betonirakenteet

Kun työskennellään katto Izospan muotti tavanomaisen tekniikan. Asenna ensin vedenpitäväksi alla ontelon orret. Ne asetetaan eristeen. Lämmitin on alle kiinnitetyn jo hyvin eristekalvo.

Ja kiinnitä se sisällä karkea puolella huonetta. Tämä tarkoittaa, että sileä puoli IZOSPAN B pitäisi koskettaa lämmitintä.

Kun sisäseinät monin tavoin teknologian toistetaan, täällä vain vedenpitäväksi ei tarvita. Ainoat poikkeukset ovat kylpyhuoneet.

Tässä höyrysulku samalla tavalla kiinnitetty eristys sisäpuolella. Sivussa seinien eristystä eivät lainkaan, tai tulee olemaan, mutta yksinkertainen kalvon suojaksi, joka suorittaa toiminnot vakuutuksen sen sijaan jotain todella tärkeää.

Julkisivuissa olemme myös muutaman sanan sanoi edellä. Kun koristelu julkisivu, höyry Izospan sopivat seinän ja eristyksen. Hänelle seinä, käännä karhea puoli.

Lattialla tilanne on epäselvä, mutta ohjeita tässä suhteessa, puhuu selkeästi. Kun viimeistely lattiaan höyrysulun Izospan Lämmitin on sijoitettu päälle.

Eli ensimmäinen on netto paikkaa, vedeneristys jonka yläpuolella antaa eristys. Mutta vielä suurempi on erittäin Izospan B.

Alle laminaatti ja parketti polypropeeni höyrysulku Izospan sisään kokonaan voidaan kiinnittää alustaan, on huomattava, on erittäin kätevä. Mutta työssä on toivottavaa olla hyvin varovainen, ettei vahingoita elokuva. Vaikeuttavat, mutta mahdollista, siksi suosittelemme olla erittäin varovainen.

Izospan sopii hyvin helposti. Sitten vain seuraa ohjeita, ja se on erittäin yksinkertainen.

Nauha liimaamiseksi höyrysulun nivelet Izospan Tuotetta

Izospan makasi lämmittimen, yrittää sijoittaa sileä puoli sen eristyksen korkki polystyreeniä. Asennus suoritetaan nitojan tai nauloja. On toivottavaa käyttää erityisiä asennus kynnet lankut puun, esikäsitellään säilöntäaineita.

Kalvo on limittäin 15-20 cm. Kukin yhteinen ja reiän tiivistämiseksi tarvitsevat erityistä nauha, joka voidaan ostaa prosessissa.

On tärkeää vahvistaa materiaalin tukevasti, jotta se voisi asianmukaisesti järjestää ja kerätä kosteutta itseensä.

Yli kiskot jo asennettu eturakenteessa tavanomaisen tekniikan. On toivottavaa jättää rako 1-2 cm: n kalvo ja kääntöpuoli pinta. Tämä päätös helpottaa ilmanvaihto IZOSPAN.

Nyt vain Nähtäväksi jää arvion elokuvan Izospan B.

Denis, 29 vuotias, Kamenka:

Izospanom käyttää monta vuotta. Sen vaatimukset ovat täysin tyytyväisiä. Erityisen iloinen mahdollisuudesta helppo asennus - kiinnitetty nitoja, nauha nivelet umpeen, ja olet valmis. Erittäin kätevä.

Nikolai, 59 vuotta, Kiev:

Izospan osti noin kolme kuukautta sitten. Ostin pelkoja kuin ei täysin uskonut, että tällaista suurta menot höyrysulku. Mutta nyt ymmärrän, että rahat kannattaa eriste kokonaan.

Eikä siinä kaikki, minä vain ei ole halua työskennellä jotain muuta, koska voin joutua vaikeuksiin, että viimeistely Izospanom ei esiinny.

2,4 Laatoittaminen höyrysulun Izospan B (video)

Laske eristys kodeistaan

Heise Ruslan Teymurovich

Kysy kysymys

In "Story-LESA9raquo; Se toimii veljeni, joten olen aina tietää myynti- ja tarjouksia rakennusmateriaalien, mikä tarjoaa hyvän säästää ja joskus jälleenmyydä ostettu.

Nikita, sinulla on vakava, tietenkään, älä sano mitään.

Daria, jokainen spinning kuin pystyt, niin, että sarkasmi ei todellakaan ole tarkoituksenmukaista.

Olen esimies jengi harjoittaa eristystä yksityiskodeissa. Lämmöneristys aina ostaa "Sibekse9raquo, työskentelevät heidän kanssaan lähes kuusi vuotta. Kaikkiaan yhtiö ei ole koskaan pettäneet - kaikki hoitavat tehtäviään 5+

Hei. Kysyy onko IZOSPAN tarvitset eristyksen toisessa kerroksessa vaahto ja jos haluat jotain laittaa kasvot eristeeseen. kiitos

Erittäin kaunis näköala, tietoa ja kokemusta päällikön! Kiitos!

Viime vuonna mieheni eristä lomakoti TECHNOPLEX 5 cm. Mutta tänä vuonna emme saaneet ainakin kipsi seinään. Ylempi suojaava kerros on alttiina auringonvalolle ja tuuli kokoon ja helposti poistaa yhteydessä häneen. Kuiskata, onko se pystyy säästämään eristämiseen. Kiitos jo etukäteen vastauksesta.

On syytä huomata tässä kaupassa kuin "BAUTsENTR9raquo;. kaikki Omsk matkusti äskettäin löytää kaksi sadasosaa kylmämuotovaahdon tiheys - voisi ostaa ainoastaan ​​Baucenter, jossa se, hinta on hyvin tyytyväinen.

Olen hiljattain ehdottanut eristä Suomen thermopanels SPU SPU Korjausrakentaminen hallituksen ja SPU Vintti-Iita. Varma, että tämä materiaali on palamatonta, myrkytön, yleensä parktichen ja ympäristöystävällisiä. Mielelläni oppia tätä kamaa teidän mielestänne. Kiitos!

ja on sertifioitu se, että tätä materiaalia voidaan käyttää lastenhoitoa? Jos näin on, heittää pois linkin, kiitos.

Hydro - höyrynsulku "Izospan B». Ominaisuudet ja ohjata missä ja miten soveltaa eristemateriaalin

Vauhti teknologian ja modernin rakentamiseen liittyy innovatiivisten ratkaisujen kaikissa vaiheissa, muun muassa parantamalla rakennusten. Tärkeintä on eristää tiloihin kosteudelta ja kylmä. Tätä tarkoitusta varten eristävä kalvo markkinoilla useita merkkejä.

Optimaalinen hinta-suhde on höyry, "Izospan9raquo;. Tämä materiaali on kätevä kannalta asennuksen, sillä on korkea suorituskyky ja kohtuullinen hinta houkuttelee ostajia. Tarkastellaan tietyn elokuvan "Izospan9raquo; Luokan B

Erilaisia ​​tuotteita "Izospan9raquo;

Höyrysulku on edustettuna rakentamisen markkinoilla laajaa mallia alueella. Kullekin on oma tekniset tiedot, jotka määrittävät laajuus materiaalin. Yhteensä eristävä kalvot tämän tuotemerkin, on noin 14 lajeja. harkita 4 pääryhmään. Erityisesti:

Kalvo on suunniteltu lämpöeristys ja rakennusten suoja seinärakenteet kosteudelta ja tiivistymistä. Materiaali on suunniteltu kaksipuolinen kalvo, jonka toinen puoli on eristetty tuulelta ja kosteudelta, ja muut - poistaa haihduttamalla. Elokuva selviytymään sen toimintaa, se on asennettu eristeen ulkopuolelle.

Yksi suosituimmista ja yleisesti käytetty luokkien "Izospana9raquo,. Erikoisuus materiaalin tähän luokkaan on ehdoton vesihöyryn läpäisevyys. Nämä ominaisuudet ovat rakenteen vuoksi eristävän kalvon. Toiselle puolelle kalvo on sileä ja toisessa on selvä pinnan karheus. Sileä rakenne suojaa sisä- tuulen, ja sisäänvedetyn villusten edistää kosteuden.

Tämä tuote suorittaa identtisen funktion "Izospanom9raquo; B-ryhmän, mutta on korkeampi hinta. Perusmateriaaliin on supertiiviiseen polypropeenia rainan, joka suojaa luotettavasti sisustuselementtejä ulkoisilta vaikutuksilta. Kalvo soveltuu käytettäväksi kylmillä alueilla ja tarjoaa tilaa eristäminen, vaikka rajoituspyynnön seinälevyt tai kattoelementit.

Se on universaali elokuva, joka sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Keskeistä materiaali on korkea kestävyys mekaanisia vaurioita vastaan ​​ja neutraaliksi suoraan UV-säteiltä.

On syytä huomata, että markkinat löydetty elokuva luokka «A. M »« A. S »« A. Q Proff ». Toisin kuin perus- prototyyppejä, kalvoilla on tiheämpi datarakenne kalvon (usein kolmikerroksinen) ja niillä on suurempi repäisylujuus. Tietenkin, parempi suorituskyky ja kustannukset nousevat suhteellisesti materiaalia.

Jos puhumme tekniset parametrit, voimme erottaa seuraavat ominaisuudet:

repäisylujuus

22,4 gr. / M2 päivässä

1000 mm. vettä. Art.

Se levitetään lämpötilassa, joka on -60-80 astetta.

Ottaen huomioon nämä ominaisuudet, varastoidaan ulkona materiaali ei suositeltavaa pitää operatiivisten ominaisuuksien.

Edut ja haitat hydro - höyrysulku

Eristäminen "Izospan9raquo; Se kuuluu luokkaan rakennusmateriaalien, niin on etunsa ja haittansa. Tämä ominaisuus on tunnusomaista minkä tahansa tuotteen, kuitenkin, kun kyseessä höyrysulun tämän merkin, sekä huomattavasti suurempi kuin haitat. Mieti vahvuuksia materiaalin.

Kiistattomia etuja ovat muun muassa seuraavat ominaisuudet:

Korkea vedenhylkimisen.

Vastustuskykyä ulkoisia tekijöitä ja mekaanisia vaurioita.

Absoluuttinen inerttisyydestä patogeenisten mikroflooran (seinä hometta, sieni).

Jatkuva käyttö - vähintään 50 vuotta.

Haitat ovat kalleus joidenkin mallin ryhmien ja puute palonkestävyyden.

Tämä ryhmä "B" (B) pidetään yleinen, joten se kestää monitahoinen laajuudeltaan. Ainoa rajoitus asennus on sisustusrakenne. Ulkoisten eristys "Izospan9raquo; B ei ole sopiva tähän tarkoitukseen on olemassa muita ryhmiä. Kun sisäinen eristys, eristemateriaali levitetään tällaisiin pintoihin:

Lattiat, joissa korkea kosteuspitoisuus.

Substraatti parketti tai laminaatti.

Tämä vaatimus johtuu siitä, että eriste kakku ei selviytymään toimii ilman paroizoliruyuschey kalvo.

Kummalla puolella pinon lämmittimen?

Mukaan virallinen ilmoitus:

Kattotiiliä. Sileä puoli on lämmitin.

Seinien. Sileä puoli on lämmitin.

Ullakko. Kalvo on sijoitettu viimeistely materiaalin tilojen ja karkea katto katto (sileä puoli keskeneräinen katto).

Sokkeli päällekkäisiä. Karkea puoli lämmittimen.

Käyttöohjeet eristemateriaalin

Huolimatta monipuolinen käyttö rakennusmateriaalina, valmistaja asetetaan useita vaatimuksia asennukseen, mikä on noudatettava riippumatta soveltamisalan materiaalin. Erityisesti:

Pysty- ja kaltevat pinnat (katto, seinät) asennus suoritetaan ylhäältä alas vaakaraidoitetut sijainti.

On pinottu päällekkäin vaatii vähintään 15 senttimetriä.

Liitokset Lisäeristyskerros teipillä.

Sileä puoli on aina lähellä lämmittimen, karkea tutkii huoneeseen.

Jos puhumme yksityiskohtia, sovelluksesta riippuen tilaa "Izospan9raquo; asennettu seuraavissa kaavioissa.

Höyry on sijoitettu suoraan orret, joiden väliin asetetaan kerros eristys. Kiinteät elokuva kiristys baareja, alkuun menee vaippa ja kattomateriaalina. "Izospan9raquo; steplperom on liitetty lämmityslaite ei uppoavat, ullakolle venytetty lanka tai asentaa lisää rimat.

Izospan AQ proff, AM, AS

Sisäseinät eristys menee seuraavan kaavion:

Ääneneristäviä materiaalikerros.

Lukitus höyrysulku ulkokuoren voidaan galvanoitu profiili.

Höyry lattia on asennettu tällaiseen järjestelmään, palkkien välissä on vedenpitäväksi ja eristyslevyjen. Edellä on höyrysulku liuskoja, jotka on kiinnitetty tankoihin palkkien tarjota tuuletus ero eristeen kakku ja lattia. Loppuvaiheessa asennettu lautoihin.

Paro-vedenpitäväksi sarjan D, RM

Heijastava lämpöä höyryn vedenpitäväksi FX sarja

"Lämmin lattia" järjestelmä

Heijastava höyry vedeneristys luokan FD, FS, FX

Täällä, asennus on samanlainen kuin edellinen järjestelmään. Ainoa ero on kaksipuolinen asennus höyrysulkuja: ullakolta ja sisustus.

Kalvo Izospan AQ proff, AM, AS

Höyrynsulku Izospan RS, The

ilmanvaihto julkisivujen

Eristys sarjan AF +

Elements of asennusjärjestelmän

Muistuttaa, että "Izospan9raquo; B on tarkoitettu sisäiseen käyttöön, ulkoseinän, höyry suoritetaan tyypillisesti muita materiaaleja ryhmä. Kuitenkin käyttö "Izospana9raquo saa lauhkeilla alueilla; B ulkopuolella. Suorittaessaan tällaista järjestelmää tulisi noudattaa:

Vuonna seinärakenteet asennettuna tuppi tankojen 3-5 cm: n paksuinen. Tämä on tarpeen varmistaa tuuletusrako. Sitten, höyrysulku nauhat kiristyvät, on kiinnitetty tankoihin kontrobreshotkoy.

Hydro-vedenpitävä kalvo luokan AQ proff, AM, AS A

Pinottu eristelevyjen.

On huomattava, että tällainen järjestelmä sopii puurakennuksia.

Valmistus kaikenlaisten "Izospana9raquo; harjoittavat LLC "Geksa9raquo,, joka on omaa tuotantoa Tverin alueen. Yhtiö on kalvojen eri kalvo paroizoliruyuschimi, kosteutta hylkivä ja energiaa säästäviä ominaisuuksia.

Tuotteet laaduntarkkailumenetelmillä kaikissa tuotannon, on kansainvälinen vaatimustenmukaisuustodistuksia. Näiden ominaisuuksien ansiosta, tuotteet yrityksen "Geksa9raquo; Se nauttii suurta kysyntää kotimaan ja Euroopan markkinoilla.

terveellisiä neuvoja

Sementti liete voi olla lihavoitu, joka on taipuisampi ja helppo käyttää. Voit tehdä tämän, lisää pesuaine - aina pohjalta saippuaa, kuten "Fairy", mieluummin kuin synteettistä pesuainetta.

Höyry IZOSPAN A, B, C, D käyttöopas

Höyry - tyyppi erikoistunut kestämistä, suoja rakenne-elementtejä, joita käytetään eri tarkoituksiin kosteudelta ja höyryä, ja myös tiivistymisen. Höyrysulku materiaalit eivät ole vain pitkittää STROYKONSTRUKTSIYA palvelua, mutta myös luotettavasti suojella heitä altistumiselta hometta ja homehtua.

Tänään, useiden valmistajien ovat saatavilla legkokrepyaschiesya Kosteushöyrysulkupinnoitekoostumus kalvojen ja membraanien suojelemiseksi katot, seinät, lattiat ja katot. Tech kannella höyrysulku vaihtelee riippuen materiaalista ja rakenne on suojattu, mutta ei varmasti noudattaa yleisiä sääntöjä.

Miten sovittaa höyryä. opetus

Asennettaessa höyrysulku on oltava seuraavat:

 • tarvittavat työkalut ja kiinnittimet: sälepohja, ruuvit, metalli-, höyrysulku sakset, katkottua ase ja rakentaminen nauha liittää kappaletta höyrysulku;
 • höyrynestomateriaalin laskemiseksi kokonaispinta-ala päällekkäisten pintojen, plus päällekkäisyydet kaikilta puolilta ainakin 15 cm.

Asennettaessa höyrysulku on tarpeen noudattaa seuraavia sääntöjä:

 1. kiinnikkeiden kaikkien materiaalien tarpeen vain sisältäpäin. Sallittu höyrysulku kiinnitetty sekä sisä- ja huoneen ulkopuolella, kun ulkolämpötila on alle (─25 ° C) ja riittävä suojata seinät paksuus. Kun suojaava katto höyrynsulku kiinnitetty vain sisällä kaikki lay "kakku";
 2. höyrynsulku olisi vahvistettava stroysteplerom vain pitkin ulkoseiniin. Kukin seuraava arkki asetetaan päällekkäin (15 cm), ja liimaliitokset stroyskotchem. On tarpeen varmistaa, että ei ole häiriöitä materiaalin ei ole reikiä ja muita vikoja. Vuoden loppuun höyrysulun voidaan kiinnittää puinen (muovi) suikaleiksi, naulaamalla ne seinäpinnan (tai katon orret) nauloilla;
 3. teline naulataan jaolla 30 cm, minkä jälkeen eristys pino. Välinen tila kiskojen kanssa halutun ventzazor helppouden ja nopeuden kosteuden haihtuminen;
 4. höyrysulku arkki laitetaan valmiiksi asennettu suojatulle pinnalle spetskarkas metallisen (puu) profiili, joka on kiinnitetty ruuveilla seinään. Höyrysulku on kiinnitetty luuranko, nivelten välttämättä liimata stroyskotchem. Höyrysulku levyt kiinnitetään ruuveilla säilyttää materiaalin eheys;
 5. ilmanvaihdolla julkisivun eristetty höyry pinottu kahteen kertaan eristyskerroksen, ja sitä, muodostaen siten tehokkaan teploparoizolyatsionnuyu kolmikerroksinen järjestelmä.

Muista käyttää höyrysulun betonirakenteita - lattiat ja seinät.

Nykyään monia erilaisia ​​tuotetun höyryn esteitä, joista kullakin on eri ominaisuuksia ja piirteitä sovellus.

Izospan tekniset

Izospan A on höyryä läpäisevä kalvo suojaamaan katon ja rakennuksen seinät, katot ja julkisivu lauhteen. Täten tehokkaan veden haihtumista sisällä lankku "kakku", se ehkäisee stroykostruktsy. Katto tällainen kalvo on käytetty niiden laadut jopa 35 astetta.

Izospan B on yleinen kaksikerroksisen höyrysulku yksinomaan asennusta sisällä. Sitä käytetään suojaamaan pohja, seinät, katto, ullakko tai vintti sekä lämmitin. Sillä on suuri tiheys ja korkea hyötysuhde.

Izospan C on hydraulinen ja höyrynsulun kaksikerroksinen kalvo on tarkoitettu lattia on neuteplyaemyh katot, ja myös ullakon.

Izospan D on yleinen kalvon vedenpitäväksi höyry ja kaikki rakennuselementit emästen laite neuteplyaemyh katot betoniperustuksia, välipohjien;

Izospan AM edustaa spetsmaterial lujuutta kalvon kalvojen, vahvistettu materiaali suojaa sitä mehpovrezhdeny. Hän sopii aivan eriste ja suojaa sitä sään ja tiivistymistä.

Izospan FB on erityinen parobarerom perustuu voimapaperi, toiselta puolelta metalloitu lavsan. Tämä on sekä höyry- ja vedeneristys, sopii täydellisesti lattia monimutkaisia ​​harjakatot sekä saunat, jossa sinun täytyy jatkuvasti ylläpitää korkeaa lämpötilaa ja kosteutta. Tällaisessa kalvo, ja korkeampi hinta, mutta se on usein yksinkertaisesti korvaamaton katon.

Höyrysulku IZOSPAN käyttöohje

1. Izospan erilaisia ​​mekaanisia vetolujuus ja murtumisesta, ympäristöystävällisyys, paloturvallisuus (se sisältää spetsdobavka provosoida itsestään sammuvia sytytettynä), hyvä työstettävyys, koska se voidaan helposti leikata, ei revitty ja ei ole juuttunut.

Sitä käytetään luomaan höyrysulku katolla, ullakolla ja kellaritiloissa kompensoimaan eroa lämmitetty ja lämmittämätön huonetta. Sen tiheys on 110 g / sq. m, rulla pituus - 50 m, leveys -. 140 cm Izospan A on ultraviolettivaloa kestävä.

2. Izospan soveltaa tarvittaessa lämpöeristys seinien, lattioiden rakennuksen sisällä katon. Yleensä se ladotaan kerros eristettä tiloista.

Lay "kakku" sisältää seuraavan sekvenssin kerrosten ulkopuolelta sisäpuolelle:

 • katemateriaalina;
 • IZOSPAN kerros A (tai AS);
 • asentamiseksi vasta-IZOSPAN A ja luoda ventzazora;
 • IZOSPAN kerros B;
 • ristikon palkit;
 • sisustus kerros.

Tämän tyyppinen höyrysulku estää sisäänpääsyn hiukkasten parantaminen kuitueristeen ja kosteutta pisaroita.

Tehharakteristiki IZOSPAN B: tiheys 72 g / m, rulla pituus - 50 m, leveys - 140 cm.

3. Izospan C eroaa muun tyyppisiä höyrysulun materiaalista niin, että sitä voidaan käyttää suojaamaan katot kaltevuus luistimet joka on pienempi kuin 35 astetta. Useimmiten se johtuu sen käyttö mahdollistaa lämmittämätön ullakko pysyvät kuivina, kun taas kellareihin - estää ulkonäkö seinät ja katot sekä lauhdepisaroiden edistävät hajun muodostumisen ja hometta.

Tekniikka Munivien tämä materiaali on varsin yksinkertainen:

 • alkaa antaa höyrysulku (katolla) alapuolella, jossa materiaali ei pitäisi voimakkaasti vetämällä, jolloin vapaa tila;
 • kehää pitkin katon kangas höyrysulun kiinnitetty stroysteplerom nivelissä liimataan stroyskotchem;
 • kun annetun havainnoi päällekkäisten materiaalin vaakasiteet ja verticals 15-20 cm;
 • Jälkeen materiaalin venyttämiseksi ja kiinnittämällä se lisäksi kiinteän vastaterän-osa 5 x 4 cm. Kiinnitys tangot kuljetetaan nauloilla tai ruuveilla.

Alhaisella rinne katto lankku IZOSPAN Vain puulattiat, asennettu orret.

Kuten voidaan nähdä, käyttö höyrysulun tekniikka eroaa erittäin yksinkertaisuus. Se on kautta höyrysulun rakenne-elementit on suojattu kosteudelta, tehokas lauhteenpoiston. Höyrysulku kalvo on paljon lisää käyttöikää rakennusmateriaalien, jolla on positiivinen vaikutus käyttökustannuksia.

Käyttämällä erilaisia ​​IZOSPAN riippuu ehdoista sen asennuksesta konkreettisiin rakennuselementtejä, joten ennen ostamista tulee huolellisesti tarkistaa nimittämisestä aine ja sen käyttömahdollisuuksia.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

8 + 1 =