Höyrysulku seinä runko talo

Contents

Höyrysulku kehyksessä talossa

Höyrysulku puutalossa. Jokainen, joka rakentaa tiili puutalo kysyttiin se ensimmäinen paikka! Olen jo kirjoitti höyrysulun ja vedeneristys, mutta päätti erikseen paljastaa teema kamppailussa höyryllä, koska virheet höyrysulkuja ovat hyvin kriittisiä tulevaisuuden talon.

höyrysulku - mitä tahansa kalvoa, joilla on alhainen vesihöyryn läpäisevyys, joka on asennettu kehykseen talon sisällä, jotta se ei anna pari päästä lämmitin ja pitää jälkimmäinen jatkuva märkä.

Älä sekoita sitä vedeneristys, joka on sijoitettu ulkopuolelle ja tarve suojata puurunko kosteudelta! Se käyttää erityistä kalvo.

Tarvitsenko höyrysulku puurunkoinen talo

Kyllä. Teknologia kotelossa edellyttää välttämättä läsnä höyrysulun materiaalien seinät, lattiat ja katot! Meidän täytyy luoda täydellisen silmukan höyrysulun, niin usein karkasniki kutsuttu "termospullo taloa".

Mikä on höyrynsulkukalvo:

 • ei kastu eristeenä (ei päästä kosteutta sitä)
 • vakauttaa ilmasto puurunkoinen talo

Tätä varten erityinen höyrynestomateriaalin, ei-kudotut ja muut kalvot eivät sovi.

Kumpi puoli laittaa (noudattaen) höyrysulun?

Ja otat tavallista höyrynsulkukalvo, ja sitten puolella ei tarvitse katsella. Mutta jos sinulla on jo erikoistuneita paroplenku, katso ohje. Kaikki on kirjoitettu. Eivät vain laiska tai pyydä rakentajia.

Lisäksi valmistajan miten laittaa höyrysulku tuotannostaan, kukaan ei tiedä niistä jokaisesta oman muistiinpanoja. Mutta on loogista osittain hänen brändin oli sisällä ja näimme sen, he myös yrittänyt meille!

sisään IZOSPAN-B se on helppoa. Karkea pinta sisällä, se on vielä märkä, sileä puoli paroplenki laittaa lämmitin.

Tämän kysymyksen siitä, miten voitaisiin luoda höyrysulun päättyy. Voit kiivetä paikalle valmistajan eristää elokuva ja nähdä missä tarkkaa tietoa, kuten sivuston Yutafol (IZOSPAN ei ole normaali sivusto).

Höyrysulku seinä runko talo

Seinien sisällä puu- tai kehyksen talo eristää parit seinästä, joka on sisäpuolella. Ulkona se ei voi lukita, seinään mätänee.

Höyrysulku seinät kehyksen talo

Väliseinät paroizolirovat ei tarvitse, paitsi poikkeukset - märkätiloissa. Todella on parempi laittaa PE elokuva sisällä! Mutta ei molemmin puolin seinää.

Jos olet huolissasi, että eristys on pölyä ja saapuu luoksesi helposti - laittaa väliseinät molemmin puolin - höyryä läpäisevä kalvo tulee!

lattia höyryä, ja katto puurunkoinen talo

Paroizolirovat kerros voi olla kalvo (standardi), mutta se on mahdollista, ja hieman helpompaa - vuori laminaatti + vanerista tai OSB lattialle antaa hyvän tuloksen. Tai jopa linoluem. Sex - ei paikka, jossa on suuri osa höyrystä höyryn todellisuudessa menee pääasiassa ajan!

Kattoon on vaikeampaa. Katto tarvitse paroizolirovat elokuva tarkasti, koska kaikki höyry tulossa. Olen tekstiä siitä, miten se näyttää talossani - asennus puuhäkit kattoon.

Höyrysulku katossa puurunkoinen talo

Päällekkäisyys kerrosten välissä paroizolirovat ei ole tarpeen, koska ylä- ja alaosassa lämmintä ilmaa. Mutta ylimmässä kerroksessa on toinen asia, ja siellä toimimme kattoon.

FAQ. Usein kysyttyjä kysymyksiä höyrynsulun puurunkoinen talo

Höyrysulku. Tai sen ulkopuolella?

Tietysti sisällä! Höyry kulkee lämmin ja kylmä.

Joista valita höyrysulku muurauskehikon talo

Seiniin ja yleensä parempi höyryn runko talo - tämä on yleinen polyeteeni kalvo 200 mikronia paksuus (ohuempi).

Mutta jos todella haluat, voit ostaa höyrysulku tai IZOSPAN Yutafol, mutta minulle - se on rahan haaskausta. Amerikkalaiset käyttävät yleensä sitä ilman polyeteeni ja tuotemerkkejä.

Onko mahdollista laatia talon ilman höyrysulun?

Joissakin ilmastossa, kuten etelässä, se on todellakin mahdollista rakentaa runkotalot eristämättä elokuva. Mutta nämä vaihtoehdot ovat ainutlaatuisia ja niiden pitäisi olla hyvin selkeä luottaa piirakat ja kastepiste. En olisi niin kokeilla

Tarvitseeko minun prokleivat höyryä, ja miten?

Kyllä! Mitoitus kalvo voi olla erityisen butyylikumi teippiä tai liimaa. Vain tällä tavalla on oikea, on mahdotonta prokleivat höyrysulku.

Miten tehdä höyrysulku videon:

Jotta voidaan arvioida levy, sinun täytyy olla rekisteröitynyt käyttäjä sivuston.

Maxim Kazakov

Erikseen suunnitellut ja rakentaa omin käsin puutalo kaikkia sääntöjä varustetussa kotelossa. Olen bloggaaminen oikea karkasostroenii Kanadan ja Skandinavian tekniikkaa. Olen rakentaa ja suunnittelu runko taloa. Mail viestintä: [email protected]

Rekisteröityä puutalo kuin laittoman rakentamisen oikeudessa

Hyväksynnät rakentamiseen puutalo

Ikkunoiden asennus kehyksen talo (ei vain omissa käsissä)

Viime vuonna olin aikana syyskuun ja joulukuun pystytettiin puutalo, kuin hullu, kysyin häneltä kun sisällä kaikkia päällystää OSB DSP.

1. palkit, ulkoseinät, lattiat - 200x50, väliseinät - 100 * 50

2. Kaikki peitetty höyrysulku sisäpuolella, seinät ja katto palkkien / tapit, jne. OSB 9 mm ilman ilmarakoa

3. Lämmitin 150 on kokonaan täytetty kokonaan tai 200 mm.

4. Laite sukupuolen seuraavasti: päälle palkkien sänky, höyry, jne. 150h40 kartonkia niiden välissä on rako on 3-4 cm, ylhäältä 18mm OSB .. ja DSP (su)

Lukijoiden kysymyksiä: Minulla on seuraava ongelma. Koska levyt olivat luonnollisesti kosteus, sekä niiden vielä peitetty ognebiozaschitoy kaikki jo rakennettu viileässä / märkä, märkä aikana kävi ilmi, että levyt (150h40) ilmeisesti sänky oli märkää ja suljetaan välittömästi (lattia). Tuloksena oli termospullo: Ala-höyry, alkuun OSB, joka myös ei lähetä kosteutta.

Kiipesin ylös ja tuli tarkistaa, mitä levyt meni home / sieni. Nyt pakko ampua OSB / DSP kartonkia kaksi nestettä (Neomid valkaisuainetta ja bioturvallisuus ulkokäyttöön), lisäksi tarvitse repiä irti hallituksen, koska alemman tason ei käsitellä. Tässä yhteydessä kysymykseen: onko pitää höyrysulun tai poistaa sen, tai korvata sen höyryn läpäisevyys kalvo, esimerkiksi IZOSPAN A Antaa höyrysulku tai kalvo tukkien tai lautojen I on kolme kerrosta, alkuun on kylmä. Niinpä kysymykseni koskettaa lattiaa ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa.

Toinen kysymys. Miten tuulettaa etäisyyttä levyt ja onko tarpeen? Ehkä järkevää nostaa höyrynsulun seinään vain lattiaan (ylös tai OSB / DSP-pohja), ja sen jälkeen jättää kierrättää ilmaa ilmanvaihto ero levyjen (150h40) seinän / väliseinän? Nyt höyry seinistä siirtymistä lattian. Ei ole aukkoja.

kerroksessa toisessa kerroksessa - elokuva ei tarvita siellä. elokuvan ensimmäisen kerroksen - tarvitset elokuva. aluksella voidaan hoitaa ja antaa takaisin, anna kosteutta rapautuu ja sulje se uudelleen, luulen, mitään pahaa ei pitäisi olla heidän kanssaan loppuun. tuulettaa lattia ei ole tarpeen, puurunkoinen talo olisi germitichnym itsensä ja tuulettuu ilmanvaihto.

Höyrysulku kehyksessä talossa

Höyrysulku kehyksessä talossa tehdään suojelemiseksi lämmöneristys kosteudelta, jotka voivat vaikuttaa niihin sisätiloissa. On syytä huomata, että perusedellytys tahansa asennus eristys on sen laatu ja suurin istuvuuden seiniin ja lattiaan rungon. Jos ainetta joutuu veden kanssa se menettää hyvää materiaalia ominaisuudet, muuttaa muotoaan ja sen tehokkuutta.

Luonnollisesti täysin irrallaan talossa kärsivät myös. Ainoa oikea ja järkevä ratkaisu tällaisten tilanteiden välttämiseksi on soveltaa höyrysulku. Artikkelissa kuvataan yksityiskohtaisesti miten tyyli se, varsinkin rakennuskohteiden ja että itse asiassa, on tämä komponentti.

Ominaisuuksista höyrynestomateriaalin

Höyrysulku kutsutaan erityinen koostumus, jolla on huokoinen rakenne, jolloin on mahdollista vähentää huomattavasti nopeutta vesihöyryn läpäisyä ja sen vaikutus lämpöeriste. On tärkeää ymmärtää, että materiaali pystyy vain vähentää merkittävästi, mutta ei poista negatiivinen prosessi. Se on kalvo, jossa on sileä ja karkea pinta, "polaarisuus", joka on erittäin tärkeä asennettaessa. Jälkimmäinen on suunniteltu näyttämään ja kosteuden haihtumista.

Toteuttamalla kuvattu vahvistamisesta eriste, olisi noudatettava sääntö: karhea puoli on lähetetty huoneeseen, ja sileä eristää komponentin. On toivottavaa, että kaikki komponentit on tiukasti kiinnitetty toisiinsa ja seinään tai lattiaan.

Läsnäolosta johtuen huokoisen kerroksen ja pinnan koko kehyksen taloa voi "hengittää". Näin ollen, vaadittu ilmanvaihto, ilmankierron tila on eliminoitu ja kasvihuoneilmiötä. Tuuletus tapahtuu ei vain avata ovia tai ikkunoita, mutta lattia ja seinät talon. Tutkimusten mukaan asiantuntijoiden log rakenne, pystysuora rakenne-elementit, joilla voidaan välittää jopa 35% ilmaa.

kategorisesti kielletty kehyksen sisällä talossa käytetään yleensä kiinteän yksiosainen polyeteenistä lattialle ja seinät. Se, että tällaisessa tilanteessa välillä näiden sidosten lopulta muodostetaan ja pysähtynyt kosteutta. Tämä johtaa väistämättä vahingollinen laho ja tuhoaminen kotiin malleja. Erikseen sanoa, että betoni seinät sekä läpi kosteutta ja ilmaa.

Korostamme, että höyrysulun ei ymmärrä polyetyleenikomponenttiin monia reikiä, ja monikerroksinen paketti, jossa on huokoinen rakenne. Olemassa olevat kalvoja kykyjään ja suorituskyky voi vakavasti poiketa toisistaan, mikä otetaan huomioon laskettaessa ja työtä suunniteltaessa.

Tänään paroizolyatory ominaisuuksia, jotka voidaan käyttää asuin- ja liikerakennukset tiloihin. Lisäksi ne eroavat tilojen käytön tyyppiä, mukaan lukien vähintään keskimääräisen, ja suuri ilmankosteus. Lopullisen materiaalin valinta olisi perustuttava toiminta taajuus rakenteen, kausi, erityisesti ilmastovyöhykkeeseen, ympäristön kosteus, jne.

Edellä esitetystä nähdään, että kalvo suojaa tarvitaan osittain estää kosteuden ja vesihöyryn talon rakenne, mukaan lukien seinät, lattia ja katto. Täysin prosessin tällä tavalla lopettaa valitettavasti on mahdotonta.

Noin höyrysulut puutalot

Höyrysulku runko seinästä höyrysulun seinät tavallisissa taloissa on erilainen, että lämmitin välilehti ei ole tasaiselle pinnalle, ja korin, joka on muodostettu puu- osien tai profiileja. Poikkileikkaukseltaan samanlainen rakenne voi näyttää tältä:

 • 1 - käsittely ulkovaippaan pinnat, sivuraide tai OSB-levyt;
 • 2 - eristys kosteutta vastaan ​​ja tuulen
 • 3 - alustan osia;
 • 4 - höyrynestomateriaalin;
 • 5 - komponentit lämmönsäästössä;
 • 6 - kori;
 • 7 - sisustus kotiin.

Kiinnitämme huomiota siihen, että noin 65%: n "kakku" lämpöeristyksen. Eniten huomiota sen parantaminen, noudattaminen pinoaminen teknologian käyttö laadukkaita höyrysulku ja mahdollistaa materiaalin säästämiseksi ja runkopalkkien kotona.

Spesifisyys annetun höyrysulku

Se voi tuntua, että kaikki on yksinkertainen, se on vain tarpeen vahvistaa puolustuksen pystysuoraan pintaan ja tarkistaa mihin suuntaan kääntyä sen suhteen sisätilaan huoneeseen. Kiinnitys suoritetaan nitoja rakenne, ja saumat suljetaan teipillä. Itse asiassa on olemassa useita vivahteita, jotka tulisi ottaa huomioon. Seuraavat ovat yleisiä virheitä, jotka eivät ole sallittuja työn aikana:

 • - vastaisesti pienetkin eriste aukkoja;
 • - annetun komponentin pienellä taittuu;
 • - huono liimaus ja tiiviit liitokset;
 • - väärän valinnan työryhmän;
 • - käyttö rakentamatta, ja pakkaus nauha.

Läsnäolo vähintään yhden tietyn laskuvirhe voi johtaa siihen, mitä on jo muutaman vuoden eristyksen tulee arvoton, imee kosteutta ja lakkaa hoitaa ensisijainen tehtävä. Lopulta sinun täytyy uudelleen eristyksen talon, kuten seinät, lattiat ja katot. Tietenkin tämä johtaa huomattavaan taloudellisia investointeja.

Mukainen asennustekniikalla höyrysulku kalvon pinnalle levitetään ylhäältä alas, ja leikataan suikaleiksi. Se suositteli, että reunat eivät mene päällekkäin vähintään 100mm. Muista tehdä mitoitus näistä paikoista erityinen nauha höyrysulun, joka suojaa vuotoja.

Vieressä materiaalin puisia elementtejä seinät ja lattia on hyvin seurataan tarkasti. On kääriminen ja sitova reunoilla. Asennus kalvon puuhun Frame komponentti rakentaminen suoritetaan nitoja tai galvanoidut naulat.

Toivomme, että tiedon seuraavista munivien höyrysulku kehyksessä taloa, yksityiskohtien asennuksen ja käytön tuotantoteknologian avulla jokainen tulla tietoon asian kysymystä eristys, höyrynsulku ja suojata oma koti.

Höyrysulku muurauskehikon talon: Miten tehdä

Käyttöiän maksimoimiseksi rungon talossa, on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota sen höyrysulun rakennusvaiheessa. Tässä artikkelissa saat selville, mitkä materiaalit ovat parasta käyttää välttääkseen epämiellyttäviä seurauksia altistuksesta kosteudelle, sekä tutustuu yleisimmät virheet prosessissa annetun höyrysulun materiaaleja.

Valittaessa materiaalia höyrysulun

Tarkastellaan erityisiä esimerkkejä kunkin materiaalin, sen edut ja haitat.

Tunnettu, mutta vähemmän yleinen materiaali, joka on aiemmin käytetty luomaan höyrysulun puutaloissa. Tänään sen soveltaminen käytännössä ei anna asianmukaista vaikutusta ja luotettavuutta.

Niistä eduista voidaan tunnistaa vain käytettävissä ainekustannukset.

 • Mahdollisimman huolellisesti pakkaus. Polyeteeni voi vetää, venyttää välttämiseksi muodonmuutoksia tai repeämiä. Lisäksi voimakkaasti venytetty se voi helposti menettää toimintakykyä ja yhtenäisyyttä aikana vuotuinen lämpötila ero.
 • Usein väärin elokuva kääntyy puutalo höyrysaunassa, se ei anna seinät normaali "dyshat9raquo, kerääntyy sisälle taloon kostea ilma, joten pysyä siinä mukava eikä epämiellyttävää.

Olemassa erityisiä sekoituksia, joita käytetään lattialle ja seinämien talon ennen luomista ulkovarusteiden. Sen avulla voit luoda luotettava höyrysulun ulkopuolella seinät puurunkoinen talo. Kukersolnaya bitumista mastiksi - yksi suosituimmista. Sen soveltaminen ei edellytä luomista riman seinät. Sitä voidaan soveltaa useita kerroksia, mutta jokainen täytyy laadullisesti kuiva.

 • Hyvä hengittävä ja mahdollistavat seinien runko talon "hengittää".
 • Edullinen.
 • Suuri valikoima valinta mastiksi.
 • Mastiksi turvallisesti pitää kosteuden ja pitää rungon talon lämmöneristys vaurioilta.
 • Mahdollisen tarkkuuden käytön aikana.
 • Vaatii sovellus esikäsitelty seinät, karhennetun pinnan.
 • Levitä hyvin ohut kerros, esiintyminen vältettiin epätasaisuudet.

Se on moderni ja edullinen rakennusaine, jonka avulla voit luoda luotettava höyrysulku. Luomiseksi ulkoinen höyrysulun muurauskehikon talo. Edellyttävät ennalta paksuisen tankojen ympärystä pitkin seinän koko ei ole suurempi kuin 50 50 cm.

 • Suhteellisen alhaiset kustannukset.
 • Saatavuus materiaalia.
 • Tarkkuutta työssä välttämiseksi epätasaista liitokset ja vialliset hitsit.

Optimaalinen materiaali höyrysulun muurauskehikon talo. Ja toiminnallisia ominaisuuksia niitä myös kutsutaan höyrysulun kalvo. Ne suojelee luotettavasti talon tunkeutuminen kosteus ei eristeessä ja huoneen itse, sekä tarjoaa mukavan majoituksen puurakennus jo vuosia.

Ainoa haittapuoli - melko korkeat kustannukset tämän materiaalin, mutta se maksaa itsensä toiminnan kehyksen talon, ei tarvitse pelätä korvaa eristyksen, samoin kuin tuhoaminen puurunko koko talon, koska erityinen kalvo elokuva antaa hänelle pitkäaikainen mahdollisen suojan kosteutta ulkoapäin ja parin puolella - sisäpuolella.

 • Korkea käyttöikä.
 • Helppo asentaa.
 • Luotettavuutta.
 • Korkea toiminnallisuus.
 • Tärkein ominaisuus höyrysulku asennus ulkopuolella on välttää yleisiä virheitä asennuksen aikana kaksinkertainen eristys, joka usein vaikuttaa ruhon mädäntyä ja kosteuden kertyminen laitteen sisällä.

  1. Pinoaminen tehdään välillä lämmittimen ja seinän.
  2. On erityisen tärkeää varmistaa, että käytettävissä on erityinen ilman rako.
  3. Kalvot, joilla on erityinen liimakerros sijoitettu sisäpinnan puolelle eristys. On tärkeää varmistaa, että vedenpitävä kalvo pysyi päälle.

  Vaiheiden sisällä höyrysulun

  asiantuntija-apua höyrynsulun muurauskehikon

  1. On tärkeää käyttää erityistä eristävä tuulenpitävä kalvo ulkoseinän, niin että he voivat turvallisesti ohittaa kosteutta, ja eivät pidä sitä lämmitin.
  2. Jos kiinnität höyrysulun molemmin puolin eristyksen seinät nopeasti kastua ja menettävät eristävä kyky. Pidä tämä mielessä, kun materiaali ja sen myöhemmän asennuksen.
  3. Jos sitä ei käytetä, höyryn ja lämmön eristys yksinkertaisesti hautaa ulkoinen viimeistely materiaaleja, on todennäköistä, että eriste (erityisesti puuvillasta perusteella) nopeasti kastuu ja menettää kykynsä.

  Säästöjä höyrysulun materiaaleista on täynnä enemmän vakavia taloudellisia investointeja tulevaisuuteen. Harkita tätä tekijää, ja valitsemalla korkealaatuisia materiaaleja höyrysulun muurauskehikon talo.

  Höyrysulku kesämökit

  Tuulilasiin. Klassinen versio

  Parannettu tuulilasi. Sopivia väliaikaisia ​​katto

  Kysy kysymys

  Jos et löydä vastausta kysymykseesi meidän tietopohjaa, voit pyytää meitä. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti täytä alla oleva lomake.

  Lähetä kysymyksesi, olkaa kärsivällisiä. Pidämme kysymyksiä tulossa niin pitkälle kuin mahdollista ja vaivaa. Joskus ongelma vaatii enemmän neuvotteluun. Mutta me vastata kysymykseen.

  Painamalla "Lähetä" nappia, hyväksyt käyttöehdot.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  − 3 = 2