Höyrysulku seinät

Höyrysulku seiniin puutalojen

Mukavuus kotelo riippuu lämpötilasta ja kosteuden huoneessa. Puutalossa, joka voidaan saavuttaa kuumentamalla ja eristyksen laatua. Lisäksi vähentää kosteuden haittavaikutuksia seinille, lattia ja katto, sinun täytyy valvoa määrä höyrysulun, ja tämä on vaikea tehtävä.

Liiallinen kosteus vaikuttaa haitallisesti puurakenne talon. Jakomenetelmä suihku, keitto, pesu, märkäpuhdistus parit etsivät tapa ulos huoneesta. Koska se on paljon suurempi kuin ilmakehän paine, höyryn paine kattoon, seinään, lattia, joka yhdessä lämpötilaero suosii kondenssiveden muodostumista. Hitaasti kyllästäminen puurunko ja tiivistys veden vääristää ja tuhoaa ne: materiaalit mädäntyä, homeisia, niiden suorituskyky laskee.

Jos parhaillaan valmistelussa laudat katto ja seinät tehtiin höyry- ja vedenpitävät materiaalit lag ja lattialaudat ei ole tätä suojaa. Lisäksi, seksuaalinen lattia ensimmäisessä kerroksessa talon laskeutumaan maahan, mikä lisää kosteuden haittavaikutuksia sitä. Jotta vältettäisiin prosessi tuhoutumisen puutalon rakentamista, tulisi huolehtia luotettavan höyrysulun. Suojaava kerros eristys ja estää kosteuden kanssa kosketuksiin puun, vapaasti ilman vapauttamiseksi sisätiloista ulos. Tämän ansiosta käyttöiän kotona kasvaa merkittävästi.

Edut höyrysulun puutalot

Puu (jopa käsittelemätön) on korkea lämmöneristys ja hyvä läpäisevyys. Luonnollisuutta tämä materiaali antaa mahdollisuuden rakentaa taloja ilman pelkoa siitä, että haitallisia höyryjä vapautuu sisäilmaan. Lisäksi hyödyt, puu on merkittäviä haittoja. Kyky kerätä kosteutta merkitsee laskua lämmönkestävyys tason ja provosoi laajennus puun. Ulkonäkö hometta seinillä ja muut osat talon heikentää esteettisiä ominaisuuksia asunnon ja voi aiheuttaa erilaisia ​​sairauksia vuokralaisia.

Seurauksena säännöllisesti kostutus ja kuivaus puurakenne heikkenee tiiviit liitokset, jotta niistä tulee ilma-huuhdeltiin. Jos höyrysulku seinään puinen talo ei ole järjestetty, materiaalit kulkee kosteaa ilmaa sen läpi, ja kosteuden säilyttämiseksi siitä. Parantaa työoloja seinät ja muut elementit puun tulisi sijoittaa parogidroizolyatsionny este risteyksessä lämmin ilma ja kylmä seinämäosan.

rakennusmateriaalien markkinat tarjoavat erilaisia ​​Hydron, joilla on erinomaiset ominaisuudet. Tyypillisesti suojella seinät puutaloja käyttämällä kosteuden hengittävä mebrany ja elokuvia, mutta myös muunlaisia ​​parogidroizolyatsii. Mitä materiaalit soveltuvat lämpöeristyksen ja höyryn este kotelo:

 1. Kattomateriaalina. Etuna tämäntyyppisten materiaalia vedeneristys - on edullinen, mutta kateaineen sopivampi asennettavaksi katoille maatilan rakennuksia, eikä suojella seinät puutaloja. Lisäksi tällaiset välineet ei ole tarkoituksenmukaista käyttää pääasiallisena höyrysulun, mutta lisäkerroksen tehokkaampi materiaaleja.
 2. Alumiinifoliolla. Kalvo, jonka yksi puoli on päällystetty metallilla, muut on vahvistettu verkkoon. Tämä järjestely auttaa luomaan sisällä höyrysulku ja kerros, joka heijastaa lämpöä. Eristää puinen talo, folio höyrysulun ryömii metallipinnoite ulkopuolelle. Laittaa seinät tällaisen materiaalin pitäisi olla varovainen, ettei vahingoita sen eheyttä. Jos päätät folio kotiinsa asuminen ei vain suojattava korroosiolta, mutta myös eristetty.
 3. Diffuusiokalvon. Höyryä läpäisevä materiaali suojaa kotelon kosteudelta, säätelee sen määrää johtuen sen kyvystä siirtää ilmaa (jossa on kaksi tai yksi puoli). Höyrysulku kalvo on korkea höyryn läpäisevyys kerroin, joka johtuu materiaalin mikrorakenteella. Merkittävä etu on se, ettei diffuusi kalvon välisen eristyksen ja kalvotuuletin ontelon tarjoaa maksimaalisen tehokas tilankäyttö. Tällainen höyrysulku seiniin puutalojen eristeellä huone. Toisin kuin muun tyyppiset höyrysulun, kalvolla on korkea hinta - se on ainoa haitta.
 4. Polyeteeni- tai polypropeenikalvo. Verrattuna polyeteeni, polypropeeni on kestävämpi, jotka kestävät ilmakehän ilmiöiden. Kuitenkin höyrynsulkukalvo käytetyn materiaalin olla merkittävä haitta - kohteesta eriste estää kosteuden tiivistymisen se, mikä johtaa nopeaan suorituskyvyn menetys tällaisen höyrysulun seinään. Moderni materiaalin tyyppi on erityinen kerros viskoosiselluloosaa sisältöä. Se imee suuria määriä kosteutta, vähitellen kuivuu alle ilmanvaihto. Tärkeimmät edut elokuvien seinät puurakennuksia on demokraattisia kustannukset, kestävyys, asennuksen helppous.

Toiminnot Asennus höyrysulusta seiniin puutalojen

Höyrysulku on kiinnitetty paitsi suojella kodin seinien kosteudelta, mutta myös varten lämpenemisen huoneeseen. Mount Technology materiaali riippuu päällä sen soveltamisesta. Rakentajat voivat laittaa höyrysulku uiko- tai sisä- puolella seinää, kunnosta riippuen rakennuksen, kuten tukkien, muut tekijät. On tiettyjä ominaisuuksia asennuksen Parobarer klo kiinnitystä materiaalia sisä- tai ulkopuolelta.

Jos talon seinät ovat Hirsirakenteiset, ilmanvaihtoritilä ei voida jättää: niiden toiminto suoritetaan aukot risteyksessä levyt. Jos rakenne on valmistettu sileästä puusta, jossa on suorakulmainen tai neliömäinen poikkileikkaus, laittaa höyrysulku suoraan seinälle ei voi olla - se johtaa vaikeus höyryn poistokanavaan. Tässä tapauksessa ensimmäinen puu telineeseen tungetaan 2,5 cm: n (vaihe väliin on 1 cm). Kerran asennettu kori, johon luovat eriste. Se venytetty vedeneristys elokuva, ja vasta sen jälkeen voidaan aloittaa koristelu seinät.

Jos se on tehty oikein, se toimii huoneeseen pysynyt normaalin ilmasto, joka on ihanteellinen paitsi tyyppiä hirsitalojen, mutta myös runkorakenteiden. Kuvattu menetelmä asentamiseksi ulomman höyrysulku seinät on yksinkertainen, joten se voidaan tehdä itsenäisesti, ilman osallistumista pätevän rakentajat.

Sisäistä eristys puutalon

Ensimmäisessä vaiheessa sisäpakkauksesta merkitsee strippaushöyryn suojaseinä pinta, jota seuraa niiden käsittely antiseptisella. Edelleen, ohjeiden mukaisesti asettaa säleistä häkki. Luumeneita kiskot on sijoitettu lämmitin (esimerkiksi mineraalivillaa), jonka yli naula tai nitoja on kiinnitetty höyrysulku. Jos tätä tarkoitusta varten on valittu diffuusiokalvon, sen puutaulun suoraan eristettyyn materiaalia tai väliin jää eristeen ja höyrysulun onteloon 5 cm. Kalvo on venytetty hyvin, muuten suojaavia ominaisuuksia ovat huonot.

Jossa tilata ja kuinka paljon höyryä suojaseinä

Materiaali eristys ja höyrynsulun puiset seinät voi ostaa rautakauppaa. Laajimman esitetty erikoistunut hypermarketeissa. Lisäksi höyrysulku voi tilata verkossa, mutta varmista henkilökohtaisesti tuotteen voit ostaa vain saatuaan. Paljonko on höyrysulku seiniin puutalojen? Alla on taulukko, jossa on esimerkkejä hintojen materiaalien eri valmistajilta.

Höyrysulku seinät tiilitaloa

Tahansa tiili talo, höyry on tärkeä ja välttämätön osa sen suunnittelu, joka suojaa seinät ja eristeen kosteus ei. Se on tämä ommeltu ylös, vältetään muodostumista monia vivahteita, kuten homeen, härmän ja muita ongelmia. On huomattava, että laskemme sopivia materiaaleja ei vaadi erityistoimia. Tärkein seikka katsotaan riittävän valmistelun seinämien talon. Yhdessä tämä on edessään valinta rakennuksen komponentteja, joita tarvitaan työtä.

Tyypillisesti höyry tiivistyselementit on yksinkertaisesti kiinnitetty vaakasuoraan pintaan, ja kaulitaan suunnassa ylöspäin. Materiaaliraina on järjestetty pystysuunnassa vaan vaakatasossa. Ne asennetaan käyttäen sinkitty ja pitkospuita pitkin.

Tällä hetkellä tiedossa on höyryä eristävät materiaalit lämpöeristys tiili- talo:

 • - tavallinen polyeteeni kalvo;
 • - asfaltti, katto ja muut höyrysulku perustuvia materiaaleja bitumi;
 • - alumiinifolio;
 • - nestemäinen kumi;
 • - IZOSPAN, megaizol ja muut;
 • - polyuretaanivaahdon.

Klassinen höyrysulku pidetään edelleen polyeteenikalvo. Käyttämällä sitä asettamat erityisvaatimukset, koska materiaali vaurioituu helposti asennuksen aikana. Muista, että tämä elementti on rei'itetty pohja, muuten se viivästyttää yhdessä höyryn ja ilma on vielä. Optimaalisen mikroilmasto rakennuksen sisällä tällaisessa tapauksessa todennäköisesti, se ei toimi.

Saa tehdä omia höyrysulun kalvon rei'itys. Näihin tarkoituksiin edellyttää erityistä rullan työpinnan joita on teräviä piikkejä tai nauloja, vasaroidaan.

Toisin kuin kalvo eristävästä materiaalista tavanomaisin kalvo on se, että se koostuu useista kerroksista, joista kukin suorittaa tietyn toiminnon.

Varmistaa eristys ja lämmöneristys tapahtuu käyttäen sinkiläpistooli tai käsin, kynnet galvanoitu pinnoite. Estää kosteuden pääsyn tilaan talon, sekä seinä, on suositeltavaa alareunan höyrysulun alapuolelle asennettava perustason esimuodostettu merkinnät. Asettamalla materiaaliarkit välttämättä toteutettu päällekkäin edellisen kerroksen päällekkäisyys on 50 mm tai enemmän. Yritykset edelleen tehdä niistä vettä hylkivä tiivistysvälineet erityistä teipillä tai teippiä höyrysulun. Kaikki saumat on hyvin liimattu, aukkoja ei pitäisi olla.

Älä ota mainittua suojaa seinämien talon lämmöneristys absoluuttisena miltään tunkeutuminen höyryn sisällä. kalvo on yleensä käytetään, joka kaikesta huolimatta, joka kykenee läpäisemään tietyn määrän ilmaa. Muuten sisäpuolella tilat muodostavat kasvihuoneilmiötä, jonka seuraukset on paljon huonompi kuin kastumista eristyksen ja rakentaminen tiiliseinät talon. Kosteus laadullisesti erotetaan ilmavirrasta kulkee siten se ei enää toimii sisältä tärkeimmistä komponenteista. Kun käytetään erityistä eristystä sisemmällä "turkki" märkää syöttövirta taataan ilmanpoistoa.

Asiantuntijat höyrysulun komponentit yhä useammin tavallista tahna. Se on, kun jähmettyminen ja hankkivat sen suorituskykyä, täysin kykenevä ansa kosteutta virratessaan ilman riittäviä määriä. Jalostus tiiliseinät talon suoritetaan yleensä ennen viimeistelyä rakennuksen.

a. Monikerroksinen kondensoimattomalla höyry «Brane D Super»;

b. Vahvistettu höyry vedenpitäväksi Izospan RS;

vuonna. Heijastava lämpö-hydro-höyry Izospan FX;

Yksi kerros vedenpitäväksi materiaalin korkea vesihöyryn läpäisevyys Tyvek Solid.

On höyrynsulku sisäseinämään tiiliä

Laadulliset ja vaikea asentaa, höyrysauna vaadi kalliita eliitti tiili. Laite on höyrysulku, kuten rakenteet ovat hyvin monimutkaisia. Lisäksi höyry voi tarvita suuri moderni kodeissa, joissa on useita väliseiniä, jotka jakavat tilan useita vyöhykkeitä. Ne ovat yleensä käsitellään ääntä imevää ainetta, kuten lasikuitu tai mineraalivilla, pelkäävät kosteutta. Jos se ei varoita, niin nämä komponentit menettävät hyviä ominaisuuksia ja muodon lyhyessä ajassa. Se on tästä syystä, vielä päällekkäin höyrysulun. Sen asennus voidaan suorittaa käyttämällä tavanomaisia ​​sälepohja, hoidettiin antiseptisellä koostumus.

Käsittely väliseinät on aina kaksisuuntainen. Liitokset on päällekkäin vähintään 30mm. Nuance on tärkeä, ja hetkeäkään, että ne eivät saisi olla sama molemmilla puolilla ja olevan lähempänä kuin 500mm yksi suhteessa toiseen. Ihanteellinen ratkaisu olisi käyttää kalvon kanssa kalvokerros. Kiiltävä puoli on suunnattu ulospäin.

Tapauksessa jatkokäsittely tiiliseinien kotiin sivuraide, höyrynsulku pitäisi ajatella alkuvaiheessa rakentamisen. Ja tässä tapauksessa, folio elokuva on erinomainen valinta. Eriste on sijoitettu puurunko, jossa tiiviit liitokset vedenkestävällä teipillä.

Miten on höyrysulku tiiliseinät talon?

Höyry voidaan suorittaa useilla tavoilla, joista jokainen on sen edut, ominaisuudet ja spesifisyys.

Yksinkertaisesti suorittaa halutun suojan seinien sisäpuolelta, käyttäen polyeteenikalvo ja diffuusion kalvon, jonka paksuus on enintään 1 mm. Siis todella minimoida tunkeutuminen höyryn sisälämmitin. Ja lisää entisestään lämmönkestävyys, mikä tekee rakenteesta kestävämpi. Älä unohda, että höyrysulku seinäpinnat tiilitalo sisäpuolelta pitäisi tulla yksi silmukka, mukaan lukien tutkimus kellarissa ja ullakolla.

Usein käytetty erityistä materiaalia perusteella folio lämpöä heijastavan kyky. Se on helppo kiinnittää mihin tahansa pintaan tai metalli tai liiman liuosta. Huolehdi asemoitua oikein heijastava puolella. Sen suunta on sisälle huoneeseen.

Aluksi se on tarpeen määritellä työskentelyalueella. Laske pinta-ala, joka on vahvistettava höyrysulun suojaa ja moninkertaistaa tämä numero ,1-+0,15 (täytyy lisätä 10-15% kokonaispinta-alasta). Esimerkiksi oletamme, että rakennusten lämmöneristys toteutetaan mineraalivillalla. Mineraalivilla on suojattava kaksi puolta: seinistä - lauhteesta ja sisällä tilojen - höyrystä.

Kuten paroizolyatora meidän asiantuntijat ehdottavat valita yksi komposiitin folio heijastavia materiaaleja: alyufom, penoterm tai penofol.

Valinnan jälkeen materiaali on tarpeen valmistella pinnan annetun höyrysulun. Koska tämän tyyppisiä materiaaleja on erittäin alhainen lujuus, on tarpeen tarkasta seinäpinnan - nielut voi helposti vahingoittaa eriste. Poista kaikkea, mikä voi heikentää eristeen ja puhtaana pölystä ja liasta.

Lisäksi vedenpitäväksi on kiinnitetty kylmällä puolella eristys. Koska teema tämä artikkeli ei ole vesitiivis, oletetaan, että seinä on suojattu kosteudelta kalliita ja korkealaatuisia mikro-sementti injektio menetelmällä, tai -metakrylaatti geelejä.

Sitten mineraalivilla on asennettu sijoittamalla mineraalivilla työntövoiman kiskojen.

Seuraava vaihe on annettu höyrysulku yli eristyksen ja sitten kiinnitetään säleet. Kankaita täytyy sopia tiiviisti toisiinsa, ja nivelet liimataan metalloitu nauha höyrysulun.

Lopussa viimeistely on tehty, esimerkiksi, vuori, jos rakensivat kylvyssä.

Kun se on mahdotonta tehdä ilman höyrysulun tiiliseinien talon sisällä?

On välttämätöntä toteuttaa pintasuojauksen seuraavissa tilanteissa:

 • 1. sisäseinien sovelletaan eristys. Useimmiten se on mineraalivillaa, koska se tarjoaa hengittävät. Merkittävä Tämän menetelmän haittana on suuri hygroskooppisuus materiaalin, jolloin sen hävittäminen. Ainoa tapa on luoda höyrysulun.
 • 2. Kun halutaan huoltaa haluttua mikroilmasto tilaan. Lisäsuojaa seinät auttaa luomaan luotettava, tehokas ja toimiva kosteussulku ja riittävästä ilmanvaihdosta.
 • 3. Tarvittaessa tarjoaa tehokkaan tuulilasit, erityisesti ilmanvaihto julkisivujen. Seurauksena todella vähentää kuorman ensisijaisen eristyksen ja antaa "hengittävät". On syytä muistaa, toteuttamisesta ilmanvaihdon raon, jonka läpi näytetään liiallinen kosteus.

Lopuksi voidaan sanoa, että mikä tahansa höyry ohjauslaite olisi tarjota luotettava ja tehokas tiivistys telakointi sijainnin eristysaineet. Päätavoitteena on asianmukaisten komponenttien - eristys suoja kosteutta vastaan, koska se luonnollisesti vaikuttaa erittäin pitkä ja erittäin tehokas. Unohdetaan tämä ongelma johtaa siihen, että lämpösuoja sisällä muutaman vuoden talosi tiiliseinät menettävät positiivisia ominaisuuksia ja tulee arvoton.

Höyrysulku seiniin puutalojen sisälle ja ulos

Perinteiset materiaalia talonrakennusta - se on puu. Hän alkoi käyttää jopa kaukaisessa menneisyydessä. Yrittäessään saada ympäristöystävällisiä majoitusta, modernit ihmiset kiinnittävät yhä enemmän huomiota tähän materiaaliin. Mutta asennus on edelleen on muuttunut. Ja tämän vuoksi meidän on käytettävä muita rakennusmateriaaleja tänään. Näitä ovat höyryä, ja seinän puutalossa. Se, että hän on ja mihin sitä käytetään tässä artikkelissa, jutellaan.

Ennen vanhaan taloon puun ei tarvinnut lisäeristys tai koristeluun. Sen eristävät ominaisuudet olivat riittäviä, jotta ilmankierto huoneen ja ulkoa. Puu yksinkertaisesti "dyshala9raquo, ja se riitti.

Nykyisin kaikki työt tehdään tiettyjen vaatimusten mukaisesti ja laskelmat. Siksi lisäksi ympäristöystävällisyys ja houkuttelevuutta puutalon on silti normien energiatehokkuutta. Ja tämä on johtanut muutokseen käsite "talon puusta." Tällä hetkellä allaan ymmärtää usein "pirog9raquo; useita kerroksia rakennusmateriaaleja.

Tietenkin, ilma on vaikea saada läpi kaikkien näiden kerrosten. Vapaa liikkuvuus hänen rikki. Höyryä viivästyy sisälle "piroga9raquo;. Seurauksena kondensaatio sisälle kerääntyvä. Tuloksena on, että eristekerros on märkä.

Käytettävät materiaalit lämpöeristys talon, vaikutuksen alaisena kosteuden menettää ominaisuuksiaan, ne muuttavat muotoaan. Lisäksi lauhde aiheuttaa hometta ja homeen puussa. Seurauksena, häiriintynyt materiaalin rakenne. Puu alkaa "vykruchivatsya9raquo,, nivelet lokit rikottu.

Ymmärtää edellä kuvattu prosessi on tehnyt välttämättömäksi käyttää suojakerroksen. Tätä tarkoitusta varten, höyryä, ja käytetty seinät puutalon.

Se näyttää seinään "pirog9raquo; kehystyypin

Ymmärtää täysin, miksi höyryä käytetään seinät puutalon, on parasta tutkia kaikkia kerroksia "piroga9raquo,. Jos talo on rakennettu kehystyypin, se näyttää "pirog9raquo; seuraavasti:

 • viimeistely tilat;
 • höyry, sisäseinämät puutaloja;
 • kehikosta;
 • eristys;
 • eristekerroksen (tuuli, kosteus);
 • ulkovarusteiden talon.

Höyrysulku ulkoseinien puinen talo suoritetaan myös suojaa rakennusten tuulelta, kosteudelta.

Rakentaminen rakennuksen koko lokit

Käyttäen tukit muuttaa järjestystä vahvistamisesta rakennusmateriaalien ominaisuus runko-tyyppiset rakennukset. Näissä tapauksissa, se sopii höyrysulku seiniin puutalojen ulkopuolelta, eikä sisällä.

Edellä puutavara on vuorattu eristävällä kerroksella. Seuraava kehys on muodostettu eristykseen. Voit tehdä tämän, yleisimmin käytetty puulevy. Lisäksi vedenpitäväksi, joka on kiinnitetty. Ennen kaikkea tämä viimeistely kerros asetetaan. Missä tahansa sopivassa rakennusmateriaalien voidaan käyttää viimeksi mainitun. Niiden valinta on tänään hyvin suuri. Kaikki riippuu valintasi ja taloudelliset mahdollisuudet rakennuksen omistajat. Esimerkiksi, siten höyrysulku kiinnitetty seiniin puutalon alle sivuraide.

Tietyntyyppisissä rakennusmateriaalien voidaan käyttää höyrysulun:

 • Kalvo on valmistettu polyeteenistä, jonka paksuus on yhden millimetrin. Tämä on helpoin ja halvin vaihtoehto. Mutta sillä on yksi suuri puute. Se, että kalvo peittää normaalia ilmankiertoa. Tämän seurauksena seinät voi "dyshat9raquo;. Käyttää tällaista materiaalia täytyy olla hyvin varovainen. Hän helposti revitty. Ei ole tarpeen vetää sitä liian kovaa. Muuten väistämätön vuodenajan laajeneminen materiaalit voivat vahingoittaa kalvoa.

 • Höyrysulku mastiksi hyvin hengittävä ja pidättää kosteutta, jolloin se ei voi päästä sisälle. Levitä se suoraan viimeistely huoneeseen.
 • Kalvo elokuva - paras vaihtoehto. Eristys luotettavasti suojattu kosteudelta, kun ilmankierto toteutetaan laittaa näytön.

Yleisin höyrysulku seinien puutalot kolmatta tyyppiä. Se on suojaava kalvo. Siksi tarkemmin sen ominaisuuksia.

Höyrysulku kalvo on innovatiivinen materiaali, joka ei näyttänyt niin kauan sitten. Sen tärkeimmät edut ovat:

 • Erinomaisen suojan kosteuden tunkeutumista.
 • Ilma kulkee kalvon läpi, joka estää ns kasvihuoneilmiötä.
 • Ehdottoman turvallista ihmisille.
 • Se ei tuota haitallisia aineita.

Vaiheessa valintaan rakennusmateriaalien tulisi kiinnittää huomiota vahvuus kalvo. Alentaa kustannuksia, jotkut valmistajat ovat vähentäneet tätä lukua. Soveltamisessa tällainen kalvo repeytyy helposti. Ja kuka tarvitsee vaurioitunut höyrysulun seiniin puutalojen?

Joka membraanin pino - on toinen tärkeä varoitus. Se tulisi noudattaa antaa höyrysulun täsmälleen, jota valmistaja vaatii. Jos laajentaa sitä toiselle osapuolelle, se ei tuo toivottua vaikutusta.

Menetelmät kiinnitys suojakerroksen

palkit erilaisia ​​voidaan käyttää asuntojen rakentamiseen. Riippuen tämä höyrysulun seiniin puutalojen voidaan asentaa ulkopuolelle kahdella tavalla.

Ensimmäinen käytetään tilanteissa, joissa pyöröhirrestä. Suojaava kerros voidaan kiinnittää suoraan tukin.

Tukkien suorakulmainen tai neliömäinen poikkileikkaus samanlainen ei ole vaihtoehto. Tällaisissa tilanteissa, on hyvin puun täytetyt telineeseen noin kaksi ja puoli senttimetriä leveä. Havaittu väli välissä on yhden metrin luokkaa. Höyrysulku kiskot on kiinnitetty joukko.

Käyttö höyrysulku sisälle huoneeseen

Suojaa kosteudelta eivät tarjoa ainoastaan ​​rakennuksen ulkopuolella. Se sopii niin höyrysulku seiniin puutalojen sisäpuolelta. Tällöin koko prosessi näyttää seuraavalta:

 • Sisä- puolella seinälle puinen laatikko. Tätä tarkoitusta varten, leveys hallituksissa viisi senttimetriä.
 • Lisäksi vuorattu kerros vedenpitäväksi. Näin seinän ja aukon muodostetun kalvon. On välttämätöntä, että huoneen ilmanvaihto.
 • Hallituksissa sorvaus läpi vedenpitäväksi kiinnittävät metalli profiilit.
 • Solu muodostuu profiilien väliin sovi eristys.
 • Päälle kaikki suljetun höyrysulun kalvo. Hän vahvistettuja sylissä. Liitokset on tiivistetty.
 • Täydentää "pirog9raquo; ulkokuori, joka kuuluu maaliin leikata.

Laid siten höyrysulku seiniin puutalojen sisällä estää kondensaatio ulkonäkö "piroge9raquo,.

Asioita muistaa asennuksen aikana

On erittäin tärkeää, ennen kuin aloitat vahvistamisesta höyrysulku kunnolla valmistautua puisen seinän. Voit tehdä tämän, kaikki nivelet ja halkeamat on täysin tiivis.

Ulkopuolella rakennusmateriaalin höyrysulun ei ole tarpeen vahvistaa tiukasti puiseen seinään. On välttämätöntä pitää väliset raot höyrysulun ja viimeistely. Ne ovat tarpeen ilmankierron. Niiden ansiosta lauhde elokuvasta menee pois luonnollisesti.

Kun kyseessä on ruhon kotiin tilanne on juuri päinvastainen. Ja eristys ei tarvita jäykkä seinä. Se on kiinnitetty tankojen väliin, jonka runko on koottuna. Tämän seurauksena kaksi kolmasosaa koko seinän lämmitin. Siksi on huolellisesti suojata kosteudelta. Muuten materiaali menettää kaikki sen eristysominaisuudet, ja muita ominaisuuksia. Muodonmuutos eristyksen johtaa aukkoja.

Sääntöjä asennus höyrysulku

Jotta saavutetaan maksimaalinen vaikutus käytöstä höyrysulun kalvon auttaa noudatetaan joitakin yksinkertaisia ​​sääntöjä:

 • Piirtäminen kalvo tulee kääntää teille, ei seinään.
 • Yksittäisten osien eristyksen liitteenä kierros. Heidän on löydettävä toisistaan ​​vähintään kymmenen senttiä.
 • Valssaustuotteen vain vaakasuunnassa.
 • Kaikki saumat. Voit tehdä tämän, ne liimataan nauha, jonka leveys olisi enemmän kuin kymmenen senttiä.
 • Liimattu nauha myös monimutkaisia ​​elementtejä sen suunnittelussa: kulmat, syvennyksiä, kohoumia, aukot ikkunoita ja ovia, ja niin edelleen. Nauha liimataan kaikkien viereisten pintojen. Tämä parantaa kireys.
 • Lähellä ikkunat on tarpeen säätää kalvon marginaali erikseen ei ole korruptoitunut muodonmuutoksen aikana. Varastossa on muodossa ryppyjä.
 • Aineisto on täysin suojattu auringon säteet häntä. Tämä pätee erityisesti lähellä ikkunoita.
 • Kiinnitysmenetelmä riippuu höyrynestomateriaalin. Elokuvien polyeteeni ja polypropeeni ovat kiinteät tavanomaiset sinkiläpistooli tai nauloja. Että materiaali ei vaurioitunut, on suositeltavaa naulata häntä laivanlankut. Niiden avulla höyryä vasten häkki. Kaiken tämän on kiinteä. Kalvo on vakaampi ja ei repeytyy helposti. Mutta se voidaan kiinnittää samalla tavalla.

Höyrynsulku ei suorita sille tarkoitetun tehtävän, jos asennus on suoritettu kanssa rikkomuksia. ovat yleisimpiä virheitä:

 • Asennus tehdään epäsäännöllisesti. Tämä merkitsee sitä, huono saumaustiivisteitä suoritettu, suuri määrä poimuja, aineelliset vahingot mekaanisesti.

 • Materiaali valitaan oikein. Valitsemalla eristys, on syytä ottaa huomioon tarkalleen missä se tulee asentaa sisä- tai ulkopuolelle. Esimerkiksi, membraanin diffuusi soveltuu vain sisäkäyttöön.
 • Vaikutus kaksinkertainen höyrysulun. Se johtuu ei-mount tekniikkaa. Tietyt materiaalit on kiinnitetty tukevasti seinään. Toisille sinun täytyy kerätä laatikon.

Valmistajat höyrysulku materiaaleja

Liian monet nykyajan yritykset tuottavat elokuvan höyrysulku. Suosituin näistä ovat:

Höyrysulku seiniin "Izospan9raquo puutalo; Gexa yrityksen kannattaa mainita erikseen. Tämä yritys tuottaa useita erilaisia ​​höyrysulun materiaaleja. Niitä voidaan käyttää sisällä tai ulkopuolella tiloissa, seinälle tai kattoon, ja "piroga9raquo; eristyksellä tai ilman.

Höyrysulku puutalo auttaa pitämään mukavan ympäristön sisätiloissa ja merkittävästi pidentää rakennuksen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

20 + = 22