Höyrysulku seinät

Höyrysulku seiniin puutalojen

Mukavuus kotelo riippuu lämpötilasta ja kosteuden huoneessa. Puutalossa, joka voidaan saavuttaa kuumentamalla ja eristyksen laatua. Lisäksi vähentää kosteuden haittavaikutuksia seinille, lattia ja katto, sinun täytyy valvoa määrä höyrysulun, ja tämä on vaikea tehtävä.

Liiallinen kosteus vaikuttaa haitallisesti puurakenne talon. Jakomenetelmä suihku, keitto, pesu, märkäpuhdistus parit etsivät tapa ulos huoneesta. Koska se on paljon suurempi kuin ilmakehän paine, höyryn paine kattoon, seinään, lattia, joka yhdessä lämpötilaero suosii kondenssiveden muodostumista. Hitaasti kyllästäminen puurunko ja tiivistys veden vääristää ja tuhoaa ne: materiaalit mädäntyä, homeisia, niiden suorituskyky laskee.

Jos parhaillaan valmistelussa laudat katto ja seinät tehtiin höyry- ja vedenpitävät materiaalit lag ja lattialaudat ei ole tätä suojaa. Lisäksi, seksuaalinen lattia ensimmäisessä kerroksessa talon laskeutumaan maahan, mikä lisää kosteuden haittavaikutuksia sitä. Jotta vältettäisiin prosessi tuhoutumisen puutalon rakentamista, tulisi huolehtia luotettavan höyrysulun. Suojaava kerros eristys ja estää kosteuden kanssa kosketuksiin puun, vapaasti ilman vapauttamiseksi sisätiloista ulos. Tämän ansiosta käyttöiän kotona kasvaa merkittävästi.

Edut höyrysulun puutalot

Puu (jopa käsittelemätön) on korkea lämmöneristys ja hyvä läpäisevyys. Luonnollisuutta tämä materiaali antaa mahdollisuuden rakentaa taloja ilman pelkoa siitä, että haitallisia höyryjä vapautuu sisäilmaan. Lisäksi hyödyt, puu on merkittäviä haittoja. Kyky kerätä kosteutta merkitsee laskua lämmönkestävyys tason ja provosoi laajennus puun. Ulkonäkö hometta seinillä ja muut osat talon heikentää esteettisiä ominaisuuksia asunnon ja voi aiheuttaa erilaisia ​​sairauksia vuokralaisia.

Seurauksena säännöllisesti kostutus ja kuivaus puurakenne heikkenee tiiviit liitokset, jotta niistä tulee ilma-huuhdeltiin. Jos höyrysulku seinään puinen talo ei ole järjestetty, materiaalit kulkee kosteaa ilmaa sen läpi, ja kosteuden säilyttämiseksi siitä. Parantaa työoloja seinät ja muut elementit puun tulisi sijoittaa parogidroizolyatsionny este risteyksessä lämmin ilma ja kylmä seinämäosan.

rakennusmateriaalien markkinat tarjoavat erilaisia ​​Hydron, joilla on erinomaiset ominaisuudet. Tyypillisesti suojella seinät puutaloja käyttämällä kosteuden hengittävä mebrany ja elokuvia, mutta myös muunlaisia ​​parogidroizolyatsii. Mitä materiaalit soveltuvat lämpöeristyksen ja höyryn este kotelo:

 1. Kattomateriaalina. Etuna tämäntyyppisten materiaalia vedeneristys - on edullinen, mutta kateaineen sopivampi asennettavaksi katoille maatilan rakennuksia, eikä suojella seinät puutaloja. Lisäksi tällaiset välineet ei ole tarkoituksenmukaista käyttää pääasiallisena höyrysulun, mutta lisäkerroksen tehokkaampi materiaaleja.
 2. Alumiinifoliolla. Kalvo, jonka yksi puoli on päällystetty metallilla, muut on vahvistettu verkkoon. Tämä järjestely auttaa luomaan sisällä höyrysulku ja kerros, joka heijastaa lämpöä. Eristää puinen talo, folio höyrysulun ryömii metallipinnoite ulkopuolelle. Laittaa seinät tällaisen materiaalin pitäisi olla varovainen, ettei vahingoita sen eheyttä. Jos päätät folio kotiinsa asuminen ei vain suojattava korroosiolta, mutta myös eristetty.
 3. Diffuusiokalvon. Höyryä läpäisevä materiaali suojaa kotelon kosteudelta, säätelee sen määrää johtuen sen kyvystä siirtää ilmaa (jossa on kaksi tai yksi puoli). Höyrysulku kalvo on korkea höyryn läpäisevyys kerroin, joka johtuu materiaalin mikrorakenteella. Merkittävä etu on se, ettei diffuusi kalvon välisen eristyksen ja kalvotuuletin ontelon tarjoaa maksimaalisen tehokas tilankäyttö. Tällainen höyrysulku seiniin puutalojen eristeellä huone. Toisin kuin muun tyyppiset höyrysulun, kalvolla on korkea hinta - se on ainoa haitta.
 4. Polyeteeni- tai polypropeenikalvo. Verrattuna polyeteeni, polypropeeni on kestävämpi, jotka kestävät ilmakehän ilmiöiden. Kuitenkin höyrynsulkukalvo käytetyn materiaalin olla merkittävä haitta - kohteesta eriste estää kosteuden tiivistymisen se, mikä johtaa nopeaan suorituskyvyn menetys tällaisen höyrysulun seinään. Moderni materiaalin tyyppi on erityinen kerros viskoosiselluloosaa sisältöä. Se imee suuria määriä kosteutta, vähitellen kuivuu alle ilmanvaihto. Tärkeimmät edut elokuvien seinät puurakennuksia on demokraattisia kustannukset, kestävyys, asennuksen helppous.

Toiminnot Asennus höyrysulusta seiniin puutalojen

Höyrysulku on kiinnitetty paitsi suojella kodin seinien kosteudelta, mutta myös varten lämpenemisen huoneeseen. Mount Technology materiaali riippuu päällä sen soveltamisesta. Rakentajat voivat laittaa höyrysulku uiko- tai sisä- puolella seinää, kunnosta riippuen rakennuksen, kuten tukkien, muut tekijät. On tiettyjä ominaisuuksia asennuksen Parobarer klo kiinnitystä materiaalia sisä- tai ulkopuolelta.

Jos talon seinät ovat Hirsirakenteiset, ilmanvaihtoritilä ei voida jättää: niiden toiminto suoritetaan aukot risteyksessä levyt. Jos rakenne on valmistettu sileästä puusta, jossa on suorakulmainen tai neliömäinen poikkileikkaus, laittaa höyrysulku suoraan seinälle ei voi olla - se johtaa vaikeus höyryn poistokanavaan. Tässä tapauksessa ensimmäinen puu telineeseen tungetaan 2,5 cm: n (vaihe väliin on 1 cm). Kerran asennettu kori, johon luovat eriste. Se venytetty vedeneristys elokuva, ja vasta sen jälkeen voidaan aloittaa koristelu seinät.

Jos se on tehty oikein, se toimii huoneeseen pysynyt normaalin ilmasto, joka on ihanteellinen paitsi tyyppiä hirsitalojen, mutta myös runkorakenteiden. Kuvattu menetelmä asentamiseksi ulomman höyrysulku seinät on yksinkertainen, joten se voidaan tehdä itsenäisesti, ilman osallistumista pätevän rakentajat.

Sisäistä eristys puutalon

Ensimmäisessä vaiheessa sisäpakkauksesta merkitsee strippaushöyryn suojaseinä pinta, jota seuraa niiden käsittely antiseptisella. Edelleen, ohjeiden mukaisesti asettaa säleistä häkki. Luumeneita kiskot on sijoitettu lämmitin (esimerkiksi mineraalivillaa), jonka yli naula tai nitoja on kiinnitetty höyrysulku. Jos tätä tarkoitusta varten on valittu diffuusiokalvon, sen puutaulun suoraan eristettyyn materiaalia tai väliin jää eristeen ja höyrysulun onteloon 5 cm. Kalvo on venytetty hyvin, muuten suojaavia ominaisuuksia ovat huonot.

Jossa tilata ja kuinka paljon höyryä suojaseinä

Materiaali eristys ja höyrynsulun puiset seinät voi ostaa rautakauppaa. Laajimman esitetty erikoistunut hypermarketeissa. Lisäksi höyrysulku voi tilata verkossa, mutta varmista henkilökohtaisesti tuotteen voit ostaa vain saatuaan. Paljonko on höyrysulku seiniin puutalojen? Alla on taulukko, jossa on esimerkkejä hintojen materiaalien eri valmistajilta.

Höyrysulku seinä - luotettava suoja kosteudelta talot

Kun talon rakentamiseen erityinen paikka vie askeleen suojata seinät kosteudelta ja höyryä. Tehdä ehdottoman välttämätöntä, koska kosteus voi aiheuttaa ulkonäkö haitallisten hometta ja homeen. Tämän välttämiseksi sinun täytyy tehdä laadukkaita höyrysulku. Mitä materiaaleja käytetään tähän tarkoitukseen tarkastellaan muita.

Seinien vastaan ​​kosteutta - joka tapauksessa sitä tarvitaan?

Päätehtävä, joka suorittaa höyrysulun seinä, on estää kertyminen kosteuden eristys. Laite lämpöä eristävä kerros levitetään materiaaleja hyvin ilmaa läpäisevä. Jos kosteutta pääsee eristys ja kertyy sinne, eristyskerroksen lakkaa suorittamiseksi. Paikoissa, joissa vesi lopulta poiketa seinät tapetti, rappaus pinnoite heikkenee, on sieni ja hometta. Sen jälkeen, muotti ja sieni voi levitä kaikki seinät. Sitten heidät kovasti. Lisäksi sieni-itiöt ovat haitallisia ihmisen terveydelle.

Höyrysulku estää kosteuden kertymistä eristeeseen

höyrysulku laite suoritetaan useissa tapauksissa:

 1. 1. eristys sisätiloissa. Tämä on erityisen tärkeää, jos eriste on valmistettu materiaaleista, jotka perustuvat villaa. Lasivillaa mineraalivilla ovat erinomaisia ​​lämpö eristeet, lisäksi ne tarjoavat "hengittävä" seinien, kerroit ilmaan. Niiden pääasiallinen haitta - ne imevät kosteutta. Mitä enemmän se kertyy, sitä huonompi nämä materiaalit säilyttävät lämmön ja siten helposti vaurioitunut. Tämä voidaan välttää, jos höyrysulun seinät tehdään.
 2. 2. rakennuksissa, joissa on tehty seinärakenne useista kerroksista. Kerrostuminen merkitsee pakollinen läsnäolo suojaa höyryjä ja kosteutta. Tämä pätee talojen runkorakenteiden.
 3. 3. ulkoseinät ja ilmanvaihto julkisivujen. Paroizolyator tässä tapauksessa on enemmän suojassa tuulelta. Sen läsnäolo ei anna ilmavirta aktiivisesti kiertävä. Tämän ansiosta ulkopinnat kokee vähemmän stressiä ja paremmin suoriutumaan toiminnoistaan.

Höyry pinnoitteilla on oltava hyvä ilmanläpäisevyys

Höyrysulun materiaaleja käytetään, joka estää kosteuden tunkeutumisen, mutta tämä johdetaan mikrohuokosten läpi ilmatilat. Että höyrysulku on suurin vaikutus, on tarpeen järjestää ilmanvaihtojärjestelmään, kuten luonnollinen ilmanvaihto ei ole riittävä. Sekä laadullinen ilmanvaihto kerros höyrynestomateriaalin suojaa huoneen kosteus. Kuitenkin universaali paroizolyatorov joka voi suojata rakenteen katolta kellariin, ei ole olemassa. Niiden valinta riippuu materiaalista ja seinärakenteiden. Jos sisäilman kosteus on oikea, höyryn eristekerros ei ole tarpeen.

Tyypit paroizolyatorov - jotkut haluavat työskennellä ulkona ja sisällä talossa

Suojella seinät kosteushöyryä, useita erilaisia ​​materiaaleja. Ensinnäkin on mastiksi. Tällaisia ​​materiaaleja levitetään suoraan pinnalle seinämän, luodaan kerros, joka suojaa tehokkaasti ei ainoastaan ​​kosteutta vastaan, mutta mahdollistaa myös seinät "hengittää". Mastiksi levitetään seiniin ennen viimeistely kerros suoritetaan koriste viimeistely materiaaleja.

Mastiksi levitetään pinnalle ennen viimeistely

Myös, käyttö polyeteenikalvosta, jonka paksuus on pienempi kuin 0,1 mm. Tämä on yksi yleisimmin käytetty vaihtoehtoja höyrysulun. Kun kerroksen yksikkö ei ole tarpeen voimakkaasti vetämään elokuvan niin, että se ei murru. Haittana tavanomainen kalvo on, että se ei ole rei'ityksiä, ja sen vuoksi ei ole hengittävä. Mutta nyt alan alkoi valmistaa rei'itetty polyeteeni, joka on hengittävä, jonka avulla voit luoda mukava mikroilmasto asuinpaikan.

Kaikkein edullisessa suoritusmuodossa kalvo on kalvo. Se on samanlainen kuin analoginen polyeteenistä, mutta on useita kerroksia, jotka tehokkaasti kosteutta johtamalla riittävä määrä ilmaa. Kalvon läpi johtuen niiden suorituskyky ominaisuuksien maksimaalisen toiminnallisuuden eriste. Niiden käyttö ei jäädy seinät, hajottaa, mikä pidentää käyttöikää rakennuksen.

Edullisin vaihtoehto höyrysulku - membraanikalvo

Kalvo elokuvat ovat saatavilla eri tyyppejä. Jokaisessa tapauksessa voit poimia paroizolyator tehokkaimmin näyttää ominaisuudet käytön aikana:

 • Kun taas eristävä seinät ulkopuolelta rakenteen päälle lämmöneristeen fit "Izospan" lisäaineiden kanssa, jotka lisäävät paloturvallisuus, "Megaizol A", "Megaizol SD".
 • Sisäiseen käyttöön, "Megaizol B" - polypropeenikalvo kahden kerroksia, joilla on anti-kondensaatio pinta.
 • Rakenteita kanssa märkätilojen, kuten kylpyammeet ja sauna, höyrysulku, joka asettaa erityisen korkeat vaatimukset koskevat höyryä ja vedenpitäväksi materiaaleja, kuten "Izospan". Piirre näiden materiaalien - läsnä heijastavan kerroksen.

Kaikki polypropeenikalvoille on vahvistettu lasikuidulla.

Laite on höyrysulku - oppiminen menettely

Asianmukaisesti täyttämättä höyrysulun, sinun täytyy tietää, että se on ulkopuolelta ja sisäpuolelta rakennuksen tehdään eri. Eristys väliseinien suoritetaan sisäpuolelta, niin höyrysulku on myös sijoitettu sisäpuolelle. Pohjakerroksessa ja kellarissa höyryn eristekerros on tehty ulkopuolella. Altaissa, höyryä tarvitaan molemmilta puolilta, pinoaminen tekniikka on samanlainen kuin pohjakerroksessa.

Ennen lämpöeristyksen toimii pohjakerroksessa olisi valmisteltava työtasolle. Ensinnäkin pitäisi olla selvää, sitten soveltaa suojakalvon. Monimutkaisempi sovellus tekniikka on nestemäinen kumi, koska se edellyttää erityisiä laitteita. Koostumus materiaali sisältää kaksi seosta, joka välittömästi polymeroituvat sekoituksen jälkeen. Näin ollen, liuos valmistetaan juuri ennen käyttöä ja levitetään dvuhfakelnogo ase, suihkuttamalla paineistettua nestettä.

Kun laite suojakerros vesihöyryä vastaan ​​bitumi seuraavat vaiheet suoritetaan:

 • ensimmäinen kerros mastiksia levitetään, suorittaa toiminnon alukkeen;
 • edelleen levitetään kaksi kerrosta bitumimateriaalien muodossa rullina tai mastiksin.

Rakenteita yläpuolella kellarissa ja pohjakerroksessa, höyrysulku seinät suoritetaan sisällä. Kun laite sisällä höyrysulun pitäisi noudattaa joitakin sääntöjä:

 • sinun on ensin asentaa laatikon;
 • kasatun laatikon eriste;
 • pinotaan sitten kalvo, ja jos se on heijastava pinta, heijastin pitäisi ottaa käyttöön sisällä;
 • tiivistämiseen liitokset on liimattu;
 • kontrobreshetka järjestetty polypropeenia;
 • loppuvaiheessa viimeistely suoritetaan.

Kun laite suojaavan kerroksen kosteutta ja höyryn on toivottavaa jättää vapaata tilaa ilman liikkeen ja poistamalla liika kosteus.

Huoneessa on höyrysulku laitteen tekniikkaa puitteet ja puurakenteet

Kehyksessä rakennuksen rakenteisiin eristys sijaitsee kolmasosa seinämän paksuus on pienempi kuin 150 mm, kuitenkin, ja ehdottoman välttämätöntä järjestää höyryn eristekerros. Jos höyrysulun on heikko, lämmitin käynnistyy ja alkaa kerääntyä kosteutta, menettää eristävien ja alkaa murentua. Paroizolyator runkoon ja leikata. Kiinnitetään sen avulla rakentamisen nitoja. Saumat suljetaan teipillä tai mastiksi on voideltu.

Höyrysulku seinään on asennettu sisäpuolelle lämmittimen, jolloin muodostuu rako kerrosten väliin, mikä antaa tarvittavan huoneen ilmanvaihto ihanteellisten mikroilmaston.

Puiset rakennukset, höyryä tarvitaan myös. Mutta se ei ole välittömästi suoritettu. Tosiasia on, että rakentamisen aikana taloja puutavaran huomioon se, että puu kuivataan osittain ennen rakentamista, ja lopulta sen kuivua vielä lisähyödyntämisen valmiin kodin. Kunnes kuivan puun rakenteita ei suositeltavaa suorittaa höyrysulun.

Puutalossa, höyry seinä voi olla sisäinen tai ulkoinen. Jos ulkoinen eristys asetetaan päällekkäisiä paroizolyator. Saumat suljetaan teipillä. Lisäksi lämpöeristys kerros on järjestetty, joka on suojata vedenpitäväksi. Lopullisessa vaiheessa ulkopinnat.

Jos eriste pidetään sisällä, ensimmäinen laatikko on järjestetty. Se toimii perustana laitteiden vedeneristyskerroksen. Edelleen seinälle metalli- profiilin, johon on sijoitettu lämmöneriste. Seuraava kerros on valmistettu höyrynsulkukalvo. Saumat on huolellisesti saumat. Päätteeksi kotelon sisään.

Siten, huomasimme, miksi höyrysulun seinään. Sen tärkein tehtävä - luominen tulon esteiden kosteuden ja suojaavat eristys ja sisustuksia. Jos tarkkailla tekniikkaa ja käyttää asianmukaisia ​​paroizolyator, suunnittelu on suojattu kosteudelta ja termi rakenteen toimintaa jatketaan.

Täysi tai osittainen kopiointi tiedot sivustosta ilman aktiivinen linkki on kiellettyä.

Laite höyryn Palosulkuseinien rakennusten eri tarkoituksiin

Yksi tärkeimmistä tehtävistä kussakin vaiheessa rakentamisen on suojella kaikkien osien rakentamisen välitön kastuminen. Sen tuhovoima kykenee vaikuttaa haitallisesti rakennusmateriaali. Mutta on toinenkin, vähemmän ilmeinen, mutta yhtä vaarallisia vihollinen - höyryn tai kosteuden. Sientä, kosteus ja home - että vaikutukset laiminlyönti toimenpiteitä, jotka voivat estää näiden tekijöiden vaikutusta rakenteeseen seinään.

Höyrysulku on tarpeen erityisesti kosteissa ja lämpimillä alueilla samanaikaisesti. Esimerkiksi, tämä koskee lämmitetty kylpyammeet ja kellareissa, jotka ovat maanpinnan alapuolella ja on alttiina ulkonäön kosteuden. Sisällä tällaisia ​​rakennuksia höyryn muodostumisen - lämmin ilma vesipisarat, joka vaatii polku poistua tiloista. Näitä polkuja ja tulla seinät ja katto. Koska tässä tapauksessa höyry sukupolvi - jatkuva prosessi, ja pari alkaa vähitellen tuhota pintaan rakenteiden aiheuttaen kielteisiä seurauksia kotiin. Höyrysulku on yksi, joka on suunniteltu suojaamaan seinien tunkeutumisen höyryä, ja siten niiden hävittämistä.

Laite on höyrysulku - tapahtuma järjestetään ei ainoastaan ​​paikoissa, kuten kylvyssä tai kellariin. Että tällaisia ​​töitä on poistettu, jopa niissä tapauksissa, joissa rakennuksessa ulkopuoli eristetty materiaali on alhainen vastus diffuusion tai seinien konstruoitu homogeenisen materiaalin.

Universal höyrynestomateriaalin, toimi yhtä hyvin kaikilla rakennussuunnitelmansa katosta kellariin, ei ole olemassa. Joka valita höyrysulun, määrätä rakenneosat seinärakenteen.

Kun annetun höyrysulku seinälle tarvitaan

On olemassa useita tapauksia, jolloin höyrysulku on pakollinen:

 • Kun eristys muurien, erityisesti jos eristys on tehty puuvillasta tyyppi. Mineraalivillaa ja ovat erinomaiset eristysominaisuudet, lisäksi, ne on luokiteltu "hengittävä materiaali". Kuitenkin villa on erittäin merkittävä haitta - pelko vettä, vaikutuksen alaisena, jonka he kastuu, menettää arvokkaita ominaisuuksia, ja vähitellen tuhotaan. Höyrynsulku, joka on järjestetty sisälle huoneeseen, tekee mahdolliseksi välttää näitä haitallisia seurauksia.
 • Monikerroksinen seinämä rakenteiden runko taloa on oltava sen koostumus ja höyryn. Tämä tapaus on samanlainen kuin edellinen - rakenteet sisäinen eriste.
 • Ilmanvaihdolla julkisivut ja ulkoseinät ja höyryn ohjaus kerros suorittaa rooli tuuliohjaimen. Höyryn annosten ja pehmentää ulkoinen ilmavirta suojaa ulompi eriste ylikuormitukselta ja antaa sen vapaa "hengitys". Esimerkkinä tästä voi olla seinään, eristys ulkopuolella ja peitetty puuvilla eriste sivuraiteelle. Höyrysulku, on tärkeä rooli tässä tilanteessa vetrobarera estää lisääntynyt puhaltaa seinärakenteisiin. Tuuletusvälin tarjoaa ylimääräisen kosteuden poistamiseksi pintakerroksesta tuulenpitävä.

Tärkeä tekijä, joka toimii saaden aikaan normaali huoneilmassa, sekä yksikön lämmön ja höyryn este, on tehokas, pysyvä tuuletus.

Joka rakennusmateriaali - paras lämpöeristys ja äänieristys seiniin? Lue, jotka haluavat suojata huoneiston melulta!

Ennen minkään asennus äänieristetyt seinät, huolellisesti tutkia, miten se tehdään. Tässä artikkelissa on koottu vinkkejä ammattilaisia.

Materiaalit, joita käytetään höyrynsulun

Termi "höyrysulku" ei tarkoita, että esteen on ehdottomasti missaa paria. Moderni kalvo materiaalit, jotka kykenevät varmistamaan kulkua vähimmäismäärä "kontrolloi" ilmavirran, joka takaa ilman "kasvihuoneilmiötä" huoneeseen. Liiallinen kosteus on viivästynyt kalvon ja vapautettu ilma se ei voi vahingoittaa seinärakenteeseen ja lämmitys materiaalia. Eristeet, se on varustettu sisäisellä "turkki" kaupataan tärkeällä kosteaa ilmaa oikea polku - läpi poistoilmajärjestelmä.

Tyyppisiä höyrynestomateriaalin:

 • Perinteinen höyry eristävää materiaalia pidetään polyeteeniä. Kun asennus on käsiteltävä varovasti vetämättä voimakkaasti elokuva ei ole rikki, kun kausiluonteista muutos ilmasto-olosuhteissa. Kuitenkin, jos polyeteeni ei rei'itetty, se ei jää paitsi parit, mutta myös ilmaa. Mukava mikroilmasto vuoksi on yksinkertaisesti mahdotonta luoda. Ja koska polyeteeni ei läpäise ilmaa, niin kalvon materiaali, koska se on höyrysulku ei ole tarpeen.

Jotkut keskustelualueet kehotetaan perforate polyetyleenikalvo vetoisesta hänen nauloja tai muita laitteita. Kuitenkin, kuten "uudistaminen" polyeteeni ei pysty tarjoamaan höyrysulun ja eristys rakenteiden. Kalvo materiaalit ovat samanlaisia ​​kuin polyeteenikalvon ulkonäkö mutta täysin erilainen monikerroksisen rakenteen.

 • Yksi höyrysulun materiaalit on suunniteltu erityisesti tätä tarkoitusta varten mastiksi. Applied pintaan seinät ja katto mastiksin kulkevat itse ilman ja kosteuden viivyttää vain. Tuottaa käsittely pinnat ennen viimeistelyä.
 • Uuden sukupolven materiaalien höyrysulun on kalvo kalvo. Heillä on kyky pysäyttää kosteutta, kun kulkee ilmaa. Kalvot on tietty, oikea toiminnan varmistamiseksi eristys vesihöyryn läpäisevyys. Puuvilla eristys höyrysulku, joka ei kastu, eivät jäädy, "hengitys" seinät, säilyttäen sen eheys ja kyky toimia pitkän ajan.

Käytettäessä kalvomateriaalit usein ilmarako laite vaaditaan.

Yhteinen merkki kalvo höyrysulku materiaaleja

Kalvo materiaaleista valmistettuja monenlaisia. Ja jokainen malli on suunniteltu tiettyjä käyttöalueita, joissa se voi osoittaa määrätty enimmäismäärä sen ominaisuudet:

 • Höyry kestävä materiaali asennettu eristeen ulkopuolelle, suhteessa ulompaan lämmitetty tila - "Izospan A", "Izospan A" UED (tulta hidastava lisäaine), "Megaizol A", "Megaizol SD». Näitä materiaaleja käytetään suojaamaan rakenteita ulkoseinien palkin, paneeli, runko, komposiittirakenteita lumi ja tuuli, ilmakehän kosteus kaikenlaiseen ulkona päättyy - sivuraide, paneeli, jossa ulompi eristävä seinät suoritusmuodossa.

On tärkeää, että höyrysulku kalvo on tiukasti vasten lämmitintä, on lujasti kiinnitetty kiinnityselimiin järjestelmän, oli auki vyöhykkeitä tai SAG, joka voi aiheuttaa "plop" vaikutuksen alaisena äkillinen tuulenpuuskien.

 • Munivia sisällä sovelletaan "Megaizol B" - kaksikerroksinen kalvo, anti-kondensaatin pinta. Talvella, tämä estää seinämän materiaalin tiivistymistä, sieni, syövyttävä tuhoaminen rakenteellisia elementtejä. "Megaizol B" suojaa myös sisätilojen huoneen joutumasta eristys hiukkasia. Se suorittaa saman toiminnon "Izospan B".
 • Materiaalit hydraulinen ja höyrysulun heijastava kerros - "IzospanFD", "IzospanFS", "IzospanFX" - suunniteltu höyrysulun laitteita huoneissa erityisvaatimuksia niiden lämmöneristyskyky, esimerkiksi kylpyammeet ja sauna.

Säännöt höyrysulku kehysseinämänä

Kosteussulku on runko taloa on erityisen tärkeää tehdä oikein: asetetaan haluttu membraanin, kiinnitetty huolellisesti sen viestit nitoja, liimaus nivelet erityinen nauha tai mastiksin promazyvat.

Tapauksissa, joissa lämmittimen käytetään ecowool, polyuretaani, polystyreeni, ja huone on järjestetty tehokas tuuletus runkoon rakenteet voidaan tehdä ilman höyrysulku. Jos päätös höyrysulun tarve laite, on mahdollista käyttää yhtä kahdesta olemassa olevien mallien järjestelmät:

 • Ensimmäisessä järjestelmässä, höyrysulun ommeltu otoslaskurissa. Höyrysulun päälle kalvo tila on vuorattu kipsilevy, paneelien tai muu seinä tarkoitettua materiaalia sisustukseen. Tämä vaihtoehto on sopivin rakennuksiin, jotka on suunniteltu kauden oleskelua ja ei ylläpidetä talvella. Se - huviloita, huoneistot tai kaupoissa, yhdistyi parkkipaikalla. Tällaisessa suoritusmuodossa tehokas huoneen ilmanvaihto olisi säädettävä.
 • Toinen rakentava kaavio laite tarjoaa höyrysulun kalvon yli pystysuoraan tai vaakasuoraan rima tarjoaa ilmarako 30-50 mm: n päähän seinästä. Tämä rakenne soveltuu koteihin vakituisesti tai pitkäaikaista käyttöä talvella, koska tässä tapauksessa suuren kosteuden sisälle taloon.

Laitteessa on höyrysulku seinät puutalon

Läpäisevyys puuseinät ylittää huomattavasti ominaisuus tiili- tai kiviaineksen ja riippuu paksuudesta tukkien tai puutavaran, tiivisteuria, halkeamien esiintymisen.

Liimapuuta, joita käytetään seinien rakentamisessa, kuivattiin tuotanto-olosuhteissa on alhainen kosteuden taso, on urat tiivistettä, vähäinen kutistuminen, ja siten syötetyn höyryn lämmittimen rajoitettu määrä.

Seinät rakennusten puutavaran tai puutuotteiden luonnollisten kosteus kuivataan voimassaoloaikana. Ja 4-5 vuotta seurauksena kutistuminen halkeamia, muodonmuutoksia, levyt ja tukkien koko vaihtelee, uria tiiviys on jatkuvasti rikottu. Koko tänä aikana talossa on mahdotonta suorittaa sisustusta, koska pääsy lähtö palauttamista eheyden olisi mahdotonta. Tässä tapauksessa on kaksi uloskäyntiä. Ensimmäisessä - odottaa täydellistä kuivumista puuta. Toinen - järjestää höyrysulun seinään, esimerkiksi kalvo elokuvat "Izospan B", "Izospan FB" tai "Izospan FS».

Parobarer seinien pitäisi muodostaa yksi silmukka höyrysulun, jossa on hiottu ja limitettyjen ullakon.

Jos laite toimii höyrysulun seinä suoritetaan asianmukaisesti ja ammattimaisesti, sitten tämä talo on aina lämmin ja kodikas, ja seinät on luotettava suoja kosteutta vastaan. Yksityiskohtaisia ​​kaavioita ja kuvia höyryn seinien:

Jos lukemisen jälkeen artikkelin sinulla on kysyttävää, suosittelemme katsoa tämän videon, jossa asiantuntijat puhuvat miksi tarvitset höyrysulku ja miten tehdä omiin käsiinsä:

Kerro ystävillesi ja työtovereiden kautta sosiaalisen verkostoitumisen painikkeita. Kiitos!

Artiklakohtaisissa "Laite on höyrysulku seiniä rakennusten eri tarkoitukseen"

En ole koskaan ajatellut, että höyry on niin tärkeä. Nyt ymmärrän miksi tiiliseinät syreyut. Tietenkin, päästä eroon kosteus asunnossa kuin. Mutta tajusin, että se ei ole helppoa. Ja on tarpeen eristää ja höyrysulku tehdä erityinen elokuva, ja jopa pakollinen ilmanvaihto. se kääntyy pois, vaikka ikkunat laitteessa on koneellinen ilmanvaihto asetettu. Yleensä on käynyt ilmi, hyvin vakava asia. Mutta luulen. Jos otat tuloksen pitäisi olla hyvä.

Hyvä väittävät nyt, mitä pitäisi olla höyrysulun, materiaali, josta sen pitäisi olla, sen tarkoitus, jne Mutta jopa 15-20 vuotta sitten tällaisista tekniikoita ja ei usko, he sitoivat seinille vaneria tai kovalevyn, ja jättää asian siihen. Ja kun vuosi tai kaksi alkoi ilmestyä sientä, liota seinät, tässä on ajattelua. Olen henkilökohtaisesti oppinut höyrysulun vuonna 2007, kun järjestämässä kellarissa hänen autotalli, hän löysi muistion, jossa aikakauslehti "DIY" Crate tehty eristettyjä, tehty ilmaraot, vietti ilmanvaihto ja nyt kaikki on hyvin, vain kosmeettisia korjauksia ja tehdä.

Päätehtävä elokuva on paroizoliruyuschey nedopustit lauhde tunkeutuminen tepoizoliruyuschy materiaalia. Kosteus voi tunkeutua mineraalivillaa ja siellä asettua tippojen muodossa. Se edistää kosteuden

Olemme aina höyrysulun asentaa paikkoihin tiloihin, missä hän alkoi syntyä lauhde. On niin sanottu raaka tilaa huoneeseen. Voit tehdä tämän, meidän täytyy ensin löytää syy. Jos se on huono eristys tai vedeneristys, tämä sivusto on ensin sammuttaa nämä kerrokset. Tämän jälkeen voit alkaa höyryä Eristystyöt.

Käyttö höyrysulun materiaali on polyeteenikalvo uskoa tuottamatonta. Hän, toisin kuin kalvo elokuva ei ole hengittävä. Ja jos se on rei'itetty, se yhdessä ilman ja höyryn kulkea. Sitten ei ole mitään järkeä asentaa sitä.

Kirjailija - pesty debiloid käyttöön lukijoita harhaan.

Ensimmäinen, lainaan, "termi" höyrysulku "ei tarkoita, että esteen on ehdottomasti missaa höyry." Järkyttää. Termi "höyrysulku" ja se on höyrysulku, eli paria se ei läpäise.

Toinen, lainaus, "höyry todiste materiaalit asennettu eristeen ulkopuolelle, ulompi suhteessa lämmitetty tilaa -." Izospan A "" Izospan A 'UED (tulta hidastava lisäaine),' Megaizol A "" Megaizol SD »» Jälleen Järkyttää . Määritelmän mukaan tuottajien näistä elokuvista, he ovat gidrovetrozaschitnymi korkea Höyry- ja kosteudeneristetään ei ole mitään tekemistä.

Kolmas lainaus. "Tapauksissa, jos käytetään vaahtoja ... ..." (c), rakentajat täytyy vittu katkaisemaan kätensä, ja ymmällään normaalia toimintaa ilmanvaihto.

Ja nämä kömmähdyksiä koko artikkeli - kuin hullu shag.

Vilpittömästi, yhtiön työntekijä, joka tuottaa julkisivumateriaaleihin.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 1 = 1