Höyrysulku seiniin puutalojen

Höyrysulku seiniin puutalojen

Mukavuus kotelo riippuu lämpötilasta ja kosteuden huoneessa. Puutalossa, joka voidaan saavuttaa kuumentamalla ja eristyksen laatua. Lisäksi vähentää kosteuden haittavaikutuksia seinille, lattia ja katto, sinun täytyy valvoa määrä höyrysulun, ja tämä on vaikea tehtävä.

Liiallinen kosteus vaikuttaa haitallisesti puurakenne talon. Jakomenetelmä suihku, keitto, pesu, märkäpuhdistus parit etsivät tapa ulos huoneesta. Koska se on paljon suurempi kuin ilmakehän paine, höyryn paine kattoon, seinään, lattia, joka yhdessä lämpötilaero suosii kondenssiveden muodostumista. Hitaasti kyllästäminen puurunko ja tiivistys veden vääristää ja tuhoaa ne: materiaalit mädäntyä, homeisia, niiden suorituskyky laskee.

Jos parhaillaan valmistelussa laudat katto ja seinät tehtiin höyry- ja vedenpitävät materiaalit lag ja lattialaudat ei ole tätä suojaa. Lisäksi, seksuaalinen lattia ensimmäisessä kerroksessa talon laskeutumaan maahan, mikä lisää kosteuden haittavaikutuksia sitä. Jotta vältettäisiin prosessi tuhoutumisen puutalon rakentamista, tulisi huolehtia luotettavan höyrysulun. Suojaava kerros eristys ja estää kosteuden kanssa kosketuksiin puun, vapaasti ilman vapauttamiseksi sisätiloista ulos. Tämän ansiosta käyttöiän kotona kasvaa merkittävästi.

Edut höyrysulun puutalot

Puu (jopa käsittelemätön) on korkea lämmöneristys ja hyvä läpäisevyys. Luonnollisuutta tämä materiaali antaa mahdollisuuden rakentaa taloja ilman pelkoa siitä, että haitallisia höyryjä vapautuu sisäilmaan. Lisäksi hyödyt, puu on merkittäviä haittoja. Kyky kerätä kosteutta merkitsee laskua lämmönkestävyys tason ja provosoi laajennus puun. Ulkonäkö hometta seinillä ja muut osat talon heikentää esteettisiä ominaisuuksia asunnon ja voi aiheuttaa erilaisia ​​sairauksia vuokralaisia.

Seurauksena säännöllisesti kostutus ja kuivaus puurakenne heikkenee tiiviit liitokset, jotta niistä tulee ilma-huuhdeltiin. Jos höyrysulku seinään puinen talo ei ole järjestetty, materiaalit kulkee kosteaa ilmaa sen läpi, ja kosteuden säilyttämiseksi siitä. Parantaa työoloja seinät ja muut elementit puun tulisi sijoittaa parogidroizolyatsionny este risteyksessä lämmin ilma ja kylmä seinämäosan.

rakennusmateriaalien markkinat tarjoavat erilaisia ​​Hydron, joilla on erinomaiset ominaisuudet. Tyypillisesti suojella seinät puutaloja käyttämällä kosteuden hengittävä mebrany ja elokuvia, mutta myös muunlaisia ​​parogidroizolyatsii. Mitä materiaalit soveltuvat lämpöeristyksen ja höyryn este kotelo:

 1. Kattomateriaalina. Etuna tämäntyyppisten materiaalia vedeneristys - on edullinen, mutta kateaineen sopivampi asennettavaksi katoille maatilan rakennuksia, eikä suojella seinät puutaloja. Lisäksi tällaiset välineet ei ole tarkoituksenmukaista käyttää pääasiallisena höyrysulun, mutta lisäkerroksen tehokkaampi materiaaleja.
 2. Alumiinifoliolla. Kalvo, jonka yksi puoli on päällystetty metallilla, muut on vahvistettu verkkoon. Tämä järjestely auttaa luomaan sisällä höyrysulku ja kerros, joka heijastaa lämpöä. Eristää puinen talo, folio höyrysulun ryömii metallipinnoite ulkopuolelle. Laittaa seinät tällaisen materiaalin pitäisi olla varovainen, ettei vahingoita sen eheyttä. Jos päätät folio kotiinsa asuminen ei vain suojattava korroosiolta, mutta myös eristetty.
 3. Diffuusiokalvon. Höyryä läpäisevä materiaali suojaa kotelon kosteudelta, säätelee sen määrää johtuen sen kyvystä siirtää ilmaa (jossa on kaksi tai yksi puoli). Höyrysulku kalvo on korkea höyryn läpäisevyys kerroin, joka johtuu materiaalin mikrorakenteella. Merkittävä etu on se, ettei diffuusi kalvon välisen eristyksen ja kalvotuuletin ontelon tarjoaa maksimaalisen tehokas tilankäyttö. Tällainen höyrysulku seiniin puutalojen eristeellä huone. Toisin kuin muun tyyppiset höyrysulun, kalvolla on korkea hinta - se on ainoa haitta.
 4. Polyeteeni- tai polypropeenikalvo. Verrattuna polyeteeni, polypropeeni on kestävämpi, jotka kestävät ilmakehän ilmiöiden. Kuitenkin höyrynsulkukalvo käytetyn materiaalin olla merkittävä haitta - kohteesta eriste estää kosteuden tiivistymisen se, mikä johtaa nopeaan suorituskyvyn menetys tällaisen höyrysulun seinään. Moderni materiaalin tyyppi on erityinen kerros viskoosiselluloosaa sisältöä. Se imee suuria määriä kosteutta, vähitellen kuivuu alle ilmanvaihto. Tärkeimmät edut elokuvien seinät puurakennuksia on demokraattisia kustannukset, kestävyys, asennuksen helppous.

Toiminnot Asennus höyrysulusta seiniin puutalojen

Höyrysulku on kiinnitetty paitsi suojella kodin seinien kosteudelta, mutta myös varten lämpenemisen huoneeseen. Mount Technology materiaali riippuu päällä sen soveltamisesta. Rakentajat voivat laittaa höyrysulku uiko- tai sisä- puolella seinää, kunnosta riippuen rakennuksen, kuten tukkien, muut tekijät. On tiettyjä ominaisuuksia asennuksen Parobarer klo kiinnitystä materiaalia sisä- tai ulkopuolelta.

Jos talon seinät ovat Hirsirakenteiset, ilmanvaihtoritilä ei voida jättää: niiden toiminto suoritetaan aukot risteyksessä levyt. Jos rakenne on valmistettu sileästä puusta, jossa on suorakulmainen tai neliömäinen poikkileikkaus, laittaa höyrysulku suoraan seinälle ei voi olla - se johtaa vaikeus höyryn poistokanavaan. Tässä tapauksessa ensimmäinen puu telineeseen tungetaan 2,5 cm: n (vaihe väliin on 1 cm). Kerran asennettu kori, johon luovat eriste. Se venytetty vedeneristys elokuva, ja vasta sen jälkeen voidaan aloittaa koristelu seinät.

Jos se on tehty oikein, se toimii huoneeseen pysynyt normaalin ilmasto, joka on ihanteellinen paitsi tyyppiä hirsitalojen, mutta myös runkorakenteiden. Kuvattu menetelmä asentamiseksi ulomman höyrysulku seinät on yksinkertainen, joten se voidaan tehdä itsenäisesti, ilman osallistumista pätevän rakentajat.

Sisäistä eristys puutalon

Ensimmäisessä vaiheessa sisäpakkauksesta merkitsee strippaushöyryn suojaseinä pinta, jota seuraa niiden käsittely antiseptisella. Edelleen, ohjeiden mukaisesti asettaa säleistä häkki. Luumeneita kiskot on sijoitettu lämmitin (esimerkiksi mineraalivillaa), jonka yli naula tai nitoja on kiinnitetty höyrysulku. Jos tätä tarkoitusta varten on valittu diffuusiokalvon, sen puutaulun suoraan eristettyyn materiaalia tai väliin jää eristeen ja höyrysulun onteloon 5 cm. Kalvo on venytetty hyvin, muuten suojaavia ominaisuuksia ovat huonot.

Jossa tilata ja kuinka paljon höyryä suojaseinä

Materiaali eristys ja höyrynsulun puiset seinät voi ostaa rautakauppaa. Laajimman esitetty erikoistunut hypermarketeissa. Lisäksi höyrysulku voi tilata verkossa, mutta varmista henkilökohtaisesti tuotteen voit ostaa vain saatuaan. Paljonko on höyrysulku seiniin puutalojen? Alla on taulukko, jossa on esimerkkejä hintojen materiaalien eri valmistajilta.

Mitä ja miten höyryä, seinät puutaloja

Höyrysulku ulkoseinien puutalon tarvetta mineraalivillaeristeellä. Tämä eristys on erittäin altis kosteudelle. Koska suuri hygroskooppisuus se voi kerääntyä vettä. Tämä vähentää merkittävästi lämpöä koteloinnin materiaalin ominaisuuksiin. Estämiseksi epämiellyttäviä seurauksia sinun täytyy suojata kosteudelta mineraalivillaa puolelta.

ulkopuolella tuuli- ja vedenpitäväksi suojaavat vesi. Se estää eroosiota eristys ja osui häntä sademäärä. Myös tarjoavat yleensä ilmanvaihto ilmakerroksen paksuus on noin 50 mm, mikä mahdollistaa pinta-eristys siirtää vaarallisia lauhde.

Nimeäminen höyrysulku seinä

Mutta suunnittelu kakun seinämien talon, huomaa, että kosteus pääsee virtaamaan sisälle rakennukseen. Tämä pätee erityisesti puusta tai minkä tahansa muun rakenteen valmistettu höyryä läpäisevästä materiaalista (esimerkiksi, kehys). Suojaa kosteutta höyrysulun sovelletaan. On tarpeen estää liikkeen höyryjen sisällä talon seinät ja ei salli mineraalivillaa tyyppi kosteutta.

Rakentamisen markkinoilla edusti paljon erilaisia ​​materiaaleja laitteen tai höyrysulun puurunko talo. Kaikki ne jaetaan kahteen pääryhmään:

Myös, että uusi materiaali on esiintynyt, joka on obmazochnuyu eristys. Se on nestemäinen kumi. Ratkaisu koostuu polymeerien ja sitä käytetään nestemäisessä tilassa. Levittämisen jälkeen pinta on antaa kuivua. Tulos työ on kalvo, joka on läpäisemätön höyryn tai nesteen. Mutta seinät puinen tai puutalo tällainen höyrysulku ei sovelleta. Se on moderni vaihtoehto tavanomaiset materiaalit rakennusten rakentamiseen tiili ja betoni.

Sillä kyseisessä tapauksessa tarvitse perinteisten eristys rulla materiaaleja. Ennen työn aloittamista, on tarpeen saada selville, mitä kalvot ovat erilaisia ​​kuin kalvo, ja mitä parempi tehdä höyrysulku mineraalivillaeristeellä.

Materiaalien käyttö tämäntyyppisen on tullut suosittu jo pitkään. Yksinkertaisin ruumiillistuma rakentajat käyttää kaikkia tavanomaisia ​​Polyeteenikalvot. Polyeteeni tässä tapauksessa voi olla sileä tai rei'itetty. Asiantuntijat suosittelevat käyttämään ensimmäisen tyypin höyrysulun. Materiaalin paksuus ei saa olla pienempi kuin 0,2 mm. Höyrysulku talon seinät on suositeltavaa valita kaksikerroksisen kalvoja.

Asennus polyeteenikalvo

Muovimateriaaleja on riittävän suuri useita haittoja. Haitat ovat:

 • alhainen vetolujuus materiaali vaurioituu helposti asennuksen aikana;
 • Lyhytikäinen;
 • estäen ilmavirtauksen (syntyy kasvihuoneilmiö), on kiinnitettävä enemmän huomiota rakennuksen ilmanvaihto.

Jos kalvo aikana kiinnitysreiät tai halkeamia, suojaava kapasiteetti laskee merkittävästi. Tästä syystä on välttämätöntä tehdä työtä tarkasti jopa vahvistettu elokuvia. etuna polyeteeni - edullisia ja korkean käytettävyyden (voi ostaa lähes joka rautakaupasta).

Toinen suoritusmuoto elokuvia - polypropeenia. Ne muistuttavat ulkonäöltään ja ominaisuuksiltaan polyeteeni, mutta kiisti useita puutteita:

 • lisääntynyt vahvuus;
 • pidempi;
 • kestävyys ylikuumenemisen;
 • riski pienenee halkeilua.

polypropeenikalvo

Haittana on suuremmat kustannukset ja samalla alhainen ilman läpäisevyys, kuten propeenia.

Höyry seinät puutaloja polypropeenin voi olla erityinen anti-kondensaatio pinnoite. Toisaalta materiaali on karkea pinta. Kosteus säilyy, ja sen jälkeen haihduttamalla. Kun käytetään tällaista kalvon on kyettävä välys seinän ja vuorauksen sisälle taloon.

Niillä alueilla, joilla se on annettava lisääntyneen tehokkuuden lämmön säilyttäminen, usein soveltaa kalvon alumiinikerros. Tällaisia ​​materiaaleja voivat heijastaa lämpöä takaisin rakennukseen kuin varmistaa lämmöneristyskyky. Tämä höyry on sopiva seinä- tai saunassa.

Paras suoritusmuoto suojata eristeen Kosteushöyrysulkupinnoitekoostumus kalvo olisi sisällä. On tärkeää olla sekoittamatta sitä muiden materiaalien samannimisten:

 • parodiffuzionnaya kalvo;
 • superdiffuzionnaya kalvo.

Näitä materiaaleja käytetään ainoastaan ​​vedenpitäväksi ja eriste on kiinnitetty ulkoisesti. Niiden tarkoituksena on estää kosteuden pääsyn eristys, mutta eivät estä liikkumista parin. Tämä mahdollisuus on höyryn neste ei kertyä mineraalivillaa. Asennettaessa vedeneristyksen vakavia ongelmia toiminnassa rakennuksen sijasta höyrysulun voi syntyä.

Höyrysulun kalvo ei ole vain suojata eristys kosteudelta, mutta myös antaa talon "hengittää"

Tuotanto höyrysulku kalvot ovat mukana monissa yrityksissä. Usein ne löytyvät tuotevalikoima yritysten mukana valmistuksessa mineraalivillaa ja vedenpitävä suoja. Tämä materiaali on ei-kudottu kangas on seuraavat positiivinen ominaisuudet:

 • luotettavaa este vaarallista pari eristys;
 • hyvä ilma läpäisevyys, ei johda kasvihuoneilmiötä rakennuksessa;
 • turvallisuudesta ihmisen terveydelle;
 • ympäristöystävällisyys.

Haittoja ovat kuitenkin suhteellisen korkeat kustannukset. Valinnassa kalvo tarvitaan, on tarpeen kiinnittää huomiota sen vahvuus. On lajeja, jotka eivät ole hyvä repeytymiskestävyyden liittää ne tarvitsevat erityistä hoitoa.

Asennettaessa on tärkeää noudattaa tarkasti järjestyksessä, joka sivuttain eristys. On tarpeen noudattaa tiukasti valmistajan suosituksia.

Rakentamisen aikana puutaloja, höyry on kiinnitetty sisäpuolelta, tuuli- ja vesivoiman - ulkopuolella. Poikkeuksena voi olla tapauksia, joissa lämmitin asettuu huoneen puolelle. Mutta tämä vaihtoehto uudisrakentamisessa ei ole toivottavaa. Tämä johtuu siitä, että säännöt eristemateriaalin on kiinnitetty kylmää ilmaa. Poiketa tästä on mahdollista vain, jos on pakottava syy.

Piiri kerrokset seinän puutalo

Ennen töiden aloittamista lämpeneminen seinät puutalon tulee puhdistaa ulkopinnalla liasta ja pölystä. Vahvistaa höyrysulun tarvittavan materiaalin valmistamiseksi metalli niittejä tai nauloja. Kaikki kiinnittimet on suojattava korroosiolta sinkkipinnoitteen.

Mitoitus nivelet materiaalirainojen tarvitsevat erityistä nauha. Asennettaessa kalvo säästää rahaa käyttävät usein nauhakonstruktio.

Liimaus nauha saumat

Kun elokuvia ja kalvot on asennettu ja sen ulkopuolella tiloissa on noudatettava muutamia sääntöjä:

 • rainat kiinnitetään seinään mihin tahansa suuntaan, kuvio;
 • päällekkäisyys kerroksesta toiseen tulee olla vähintään 10 cm;
 • nauhan leveys mitoitus nivelten - vähintään 10 cm;
 • ikkunan lähellä aukkojen tarpeen säätää pienellä marginaalilla ottaen huomioon muodonmuutos (se on kertainen);
 • Konami lähellä materiaali on suojattava auringonvalolta (tämä on erityisen epävakaa polyeteeni).

Höyrysulku talon seinät on kiinnitetty housunkannattimet puhdistettuun pintaan. Tämän jälkeen materiaali ruhon kiskon asennetaan peittämään eristeen ja asennus. Toimivaltainen suojelu mineraalivillaa kaikenlaisista kosteus pidentää käyttöikää rakennuksen.

Höyrysulun seiniin puutalojen: materiaalit ja laitteen ominaispiirteisiin

Muoti rakentaa ympäristöystävällisiä asuntoja ennustettavasti takaisin entiseen suosio Puutalot. Tämä luonnollinen materiaali on kiistattomia etuja: se on taloudellinen, kestävä, esteettinen, tunnettu siitä, että alhainen lämmönjohtavuus ja mahdollistaa luoda huoneen hyvin erityisen mikroilmaston. Kuitenkin, sieni, hometta ja kosteus voivat hylätä kaikki nämä edut. Ulospääsy tilanne muuttuu höyrysulku seinät puutaloja.

Eristys elokuva on kiinnitetty puiseen runkoon suluissa

Miksi tarvitsemme höyrysulku seiniin puutalojen

Yksi erityispiirteet puun on sen kyky "hengittää." Yksinkertainen puutaloja rakennettu vanha tapa, se riittää antamaan riittävää höyrykierrossa välillä sisä- ja kadun.

Nykyaikaisessa taloa tärkeä rooli paitsi ympäristöystävällisiä, arvoa ja kauneutta, mutta myös noudattamista energiansäästön standardeja. Tämän vuoksi, tavallinen puinen seinä on tullut, itse asiassa, että monikerroksinen kakku palkkien, eristys, vedenpitävät materiaalit ja viimeistely.

Kuten kerrostaminen estää vapaata höyry. Tämän seurauksena, se kerääntyy eristys, muuttaen sen muotoa ja vähentää lämmöneristys ominaisuudet, ja lauhde vähitellen tuhoaa puussa, mikä aiheuttaa homeen muodostumisen ja sienten, muuttamalla muoto tukkien, provosoi kehittäminen halkeamia ja nivelet tiivis. Näin ollen oli tarpeen lisätä yksi kerros seinässä kakku - kerros höyrysulku.

Esimerkki järjestely eristys ja höyrysulun seinä puinen talo

Kuitenkin jopa moderni puutalo, höyryä ei aina tarvita. Flitches, polulafet, hienonnettu kanssa ax tai käsin sahatavaran sen luonnon suuri kosteus voi kuivua useita vuosia, ei saa siirtyä sisäistä toimintaa. Tässä tapauksessa, jossa höyrynsulun on mahdollista säästää suuria rakennusaika, suojaava materiaali lahoamista ja hometta, eristeenä - kertymistä kosteutta.

Vinkki! Liimattu tai LIERIÖMÄISET puutavaran edes tuotantovaiheessa menettää suurimman osan kosteus, oletusarvo koot ja urat sallivat saavuttaa huomattavia tiiviys asennettaessa seinät, joka mahdollistaa ei käyttää höyrysulun.

Kaikki ulkoseinät kehyksen talon pitäisi suojata kosteudelta

Huomioi myös materiaalia käytetään eristeenä. Esimerkiksi, mineraalivilla, joka on yksi yleisimmistä eristekerros absorboivat kosteutta, alkaa vähitellen laskeutua, muuttaa muotoaan, ja sen suojaavia ominaisuuksia laskuun. Tämä liittyy pakollinen käyttö höyrysulku. Toisin kuin mineraalivilla, vaahto on sijoitettu siten, että liitokset on tiivistetty, ja höyrynestomateriaalin täysin kosteutta läpäisemätön.

Päätyyppiä käytettävien materiaalien höyrysulun puutalo

Materiaalin valinta varten höyrysulun seinän riippuu monista tekijöistä: miten aiot eristää talon - ulkoa tai sisältä, mistä rakennuksen kuntoon, taloudellisista kapasiteettia, eristykset.

Vahvistettu kalvo on lisääntynyt tiheys

Demokraattisimmat näkymä höyrysulun on polyeteeniä (edullisesti vahvistettu) kalvo. Se on saatavilla hintaan, mutta se ei eroa voimaa ja kestävyyttä. Suurin haitta - täynnä ilmaa ja kosteuden kestävyys, mikä johtaa kertyminen pinnan kosteudesta ja vähentää merkittävästi sen höyryn sulkuominaisuudet.

Vinkki! Polypropeenikalvo puuttuu joitakin haittapuolia polyeteenikalvon. Se on vahvempi, ja sen osatekijöiden selluloosakuituja estää kondenssiveden muodostumista.

Höyrynsulkukalvo on saatavana rullina, joten se on helppo työskennellä

Laminoitu muovikalvo on päällystetty alumiini tai alumiinifoliolla (paksuus suurempi kuin 0,02 mm) ei ainoastaan ​​tarjota höyrysulun, mutta myös heijastavat lämpöä sisällä talot, varmistaa optimaalisen energiansäästöä.

Eristys seinämien talon ulkopuolelta alla sivuraide: valitse materiaalin ja asennustapa. Valitse eristykset. Materiaalien ominaisuudet, niiden edut ja haitat. Perusasennuksen vaiheet.

Yhdistää höyry ja termiset eristysominaisuudet kalvon polymeerit (vaahdotettu poliprofen ja penofol) ja lasikuitu.

ulkopuolella käytetään usein myös kattomateriaalin, ja valinta on pysähtyä bitumi, joka on päällystetty molemmilta puolilta höyrysulun seinän puinen talo.

Pie seinien puurunkoinen talo

Erinomainen suorituskyky on diffuusion kalvon. Tämä kestävä ilmaa läpäisevä materiaali voi olla useita kerroksia, se on yksipuolinen ja kaksipuolinen, ja lisäksi antaa käyttöön vesi- ja lämmöneristys. Sen haittoja kuuluvat korkeat kustannukset. Lisäksi, se ei sovellu höyrynsulku ulkoseiniä.

Tärkeää! Älä sekoita höyrysulku ja vedeneristys. Vedenpitäväksi estää veden tunkeutumisen ja muodostunut tiivistynyt höyry on estää ja edistää hyvän ilmankierron.

Reunojen höyrynsulkukalvo yhdistää päällekkäisiä

Äskettäin suosiota höyrysulun seiniin puutalojen izospanom - laatu höyryä läpäiseviä kalvoja ja kalvojen eri lujuus ja tiheys. Yksinkertaiset ja selkeät ohjeet käytön höyrysulku izostan ohjeita, joiden avulla on helppo hoitaa asennuksen kokemattomatkin rakentaja.

Toiminnot Asennus höyrysulusta seiniin puutalojen

Höyrysulku - tärkeä virstanpylväs lämmitettäessä koteihin. Teknologia sen asennus riippuu siitä, onko ulkoinen tai sisäinen eristys talot, joka puolestaan ​​riippuu rakennuksen kuntoon, tyyppi tukkien ja niin edelleen. D. Eli jos haluat lämmittää vanhassa puutalossa ja parantaa sen ulkonäköä, asennettu kuumennin ulkopuolella. Jos talo tai uuteen vaiheeseen ulkovarusteiden on päättynyt, talon eristetty sisäpuolelta.

Höyrysulku ominaisuudet eristeen täydentää ja pidentää koko rakenne

Asennus höyrysulku ulkoiseen lämmöneristys puutalon

Asennettaessa höyrysulku ulkoseinään talon pyöröhirsien, et voi jättää ilmanvaihtoritilä. Niiden tehtävänä on täyttää mitätön risteyksessä lokit itse. Jos talo on rakennettu sileä säteen neliön tai suorakaiteen muotoinen poikkileikkaus, höyrysulku asetettava suoraan puun voi. Tämä aiheuttaa höyryn kierron häiriö. Tukeiksi täytyy täyttää säleiden paksuus 2,5 cm jaolla 1 m. Ja vasta sitten voidaan laittaa höyrynestomateriaalin, kiinnittämällä se hakasella ase.

Suojakalvo estää veden tunkeutuminen höyryn lämmöneristysmateriaali

Sitten asetetaan kori, joka on sijoitettu eristeen, ylhäältä kiristetään vedenpitävä kalvo siirretään lopuksi ulkoiseen hieno viimeistely.

Tämän vaihtoehdon avulla voit tallentaa erityinen tunnelma huoneessa johtuu siitä, että puu ei piilota alle maaliin sisälle taloon. Se sopii paitsi tukin, mutta myös kehystää taloa on riittävän erilainen yksinkertaisuus, joka sallii höyrysulun ulkopuolella seinien puutaloja omin käsin.

Oikein asennettuna kalvo, kosteus tulee ulos tiloista ja ei saa takaisin

On kuitenkin olemassa tiettyjä haittoja. Puun on oltava täysin kuiva, mikä voi kestää yli vuoden. Siksi tämä vaihtoehto ei ole kovin sopiva uusi rakennus. Lisäksi liitokset on tiivistettävä, tiivistettiin urat molemmin puolin, ja vain vettä hylkivä materiaaleja voidaan käyttää lämmitintä. Käyttöikä tällainen rakenne on erilainen kestävyys.

Asennus höyrysulku sisäisellä lämmöneriste puutalon

Myös tapa luoda höyrysulku laskemme puuseinät sisälle taloon. Voit tehdä tämän, seinät on puhdistettu perusteellisesti ja käsiteltiin antiseptisella koostumus. Set päälle laatikon säleet. Välillä lämmitin nauhat päällekkäin, ja höyrysulku on asennettu sen päälle. Se on kiinnitetty niiteillä tai nitojalla nauloja laaja hatut.

Esimerkkejä järjestely kehystys höyrysulku seinä ja seinän puutavaran

Jos höyrysulku käytetään diffuusio kalvon, se on sijoitettu suoraan eristyksen. Muuten, sinun täytyy jättää väliin eristyksen ja paroizolyatorom etäisyys noin 5 cm. Elokuva on tiukkana, muuten suojaominaisuutensa laskuun. On höyrysulku kiinnitetty verhous, ja olemme esittäneet sen maaliin sisustus. Välinen etäisyys vuorauksen ja kalvon tulisi olla vähintään 3 cm, muuten vapaaseen liikkeeseen on rikki, ja kertyneet kalvon kosteus ei haihdu.

Yleiset säännöt kaikkea höyrysulun seiniin puutalojen

On olemassa muutamia yleisiä sääntöjä, joiden avulla hyvin valita materiaali ja suorittaa asennuksen.

Kangas höyrysulku on suositeltavaa asentaa metallinen nauha tai niittejä

Estämään kosteuden sisäänpääsyä kalvo on kiinteä päällekkäisyyttä vähintään 2 cm. Pino se voi olla useita kerroksia, mutta koko höyryn eristekerros ei saa ylittää 4 mm. Saumat on suljettava käyttäen erityistä teipillä. Jos höyrynsulkukalvon käytetään, sovelletaan metalloidun nauhan.

On myös tärkeää selvittää, mikä tapa antaa höyrysulku. Toisin sanoen, mitkä puoli höyrysulun seinän puinen talo on sisä- ja mitä ulkoa. Esimerkiksi kalvo on asennettu kevyemmällä lämmittimeen. Samoin sileä puoli paroizolyatora aina sopivat eristys ja pehmeä - ulos. Aina mahdu kiiltävä puoli höyrysulun, joka koostuu alumiinikerroksesta. Kun eristys ulkoseinät sileä puoli materiaalin seinää vasten, ja karkea on aina kadulle päin.

Metalloitu karhea puoli on rainan tulisi suunnata huoneeseen

Siten, huomasimme, kuinka tärkeää on estää homeen, härmän ja liiallinen kosteus puutalossa. Höyrysulun seiniin, edellyttäen pätevä järjestely, paitsi pidentää rakennuksen, mutta eivät anna sen pilata esteettistä ulkonäköä.

Eristys seinämien talon ulkopuolelta alla sivuraide: valitse materiaalin ja asennustapa

Katulaattojen sisäseiniin. Tyypit ja ominaisuudet asennus

Eristys seinämien talon sisätiloissa ja ominaisuuksia materiaalivalinnat

Viimeistely puutalo sisällä. Photo alkuperäinen sisätilat

Lämpeneminen puutalossa ulkoa: valinta materiaalin ja teknologian

Vesihuollon yksityiskodeissa hyvin, varsinkin asennusjärjestelmä

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 1 = 3