Huiman katto venyttää kuva

Kuvat kelluva alakatot. Kuvan alkuperäinen ratkaisu moderni muotoilu

Huiman katot - uutuus, joka ilmestyi hiljattain, mutta heti herätti fanien alkuperäisen suunnittelun. Koska sen epätavallinen suunnittelu, järjestelmä luo tunteen leijuu ilmassa katon, jolloin sisätilojen omaperäisyyttä ja ainutlaatuisuutta. Selata Web Photo hääriä alakatot, näet, että tällainen kauneus on vaivan arvoista ja kustannuksia. Loppujen lopuksi heidän avullaan voit luoda kotona upea sisustus korkean teknologian tyyliin.

LED-nauhan reunaa pitkin venyttää katto visuaalisesti tehdä se leijuu ilmassa

Jyrkkään katot eroavat muusta lajista. Kuvat huiman Vetokatto

Ymmärtää miksi Sisäkattokenttää luoda ainutlaatuinen vaikutus, on välttämätöntä ymmärtää laitteen ja niiden rakenne. Mikä on huiman katot poikkeavat normaalista jännitystä? Ensinnäkin rainan, jota käytettiin leijuu katot, eroaa tavanomaisista, aiemmin sovellettu. Toiseksi, se työllistää täysin eri järjestelmässä kiinnitys. Kattoon "leijuu" hänen ja seinä, muista jättää aukon, joka myöhemmin asennetut valot. Mitä se syttyy, riippuen toiveesi: se voi olla loisteputkia tai LED monivärisiä nauha, mutta se on kiitos sytyttää kattoon visuaalisesti erottaa seinästä. Kaikki nämä tekniikat tekevät mahdolliseksi saada vaikutus "kelluva" katto.

Huiman katot ovat ihanteellinen ystäville alkuperäisen suunnittelun

Edut kelluva katto valaistus

Sen lisäksi, että vaikutus huiman katto, katot antaa niiden omistajat muutamia etuja:

 • visuaalisesti laajentaa tilaa, joten jopa kaikkein vaatimaton kooltaan huoneet ovat tilavia;
 • antaa tunteen tehostamista tilaa. Järjestämällä valaistus syvennyksen seinän ja rakentaminen, terävät kulmat on tasoitettu, vahvistava vaikutus leijuu ylärajan;

Käyttämällä huiman katot auttaa toteuttamaan mitään ideoita

 • kyky käyttää suunnittelussa kattoon tai eri valon väri, luoda valoisa ja epätavallinen sisätilat ja tunteen juhla huoneessa (erilainen kuva huiman katot täydellisesti osoittaa monimuotoisuuden vaihtoehtoja tämäntyyppisen rekisteröintiä);
 • katto maalaus itsessään voidaan koristaa avulla valokuvien tulostamiseen. Monivärinen ja kirkkaan kuvan antaa uskomattoman tunne huoneen näin. Suosituin malli huiman katto - tähtitaivasta, mutta voi olla muita vaihtoehtoja: välillä ehdotetun kuvia on lähes rajaton;

Käyttämällä jyrkkään jännitys katto voi visuaalisesti suurentaa pieni huone alue

 • Korkeista katto ei tarvitse olla suorakaiteen muotoinen, ja voi olla mikä tahansa monimutkainen, kaareva suunnittelu, johon sisältyy rohkein ideoita. Paljon kuvia kelluva alakatot kuvaavat toteutumista kuinka monta epätavallisia ideoita oli mahdollista;
 • käyttämällä LEDien kuten valaistus, voit merkittävästi säästää energiaa ja rahaa;

Yläpuolella ruokapöytä varustettu kelluva sisäkaton

 • katot asennetaan nopeasti ja helposti;
 • kustannukset tämäntyyppisen kattoon iloisesti tyytyväisiä. Huiman katot - yksi edullisimmista vaihtoehdoista keskuudessa tämäntyyppistä kattoa.

Kangas venytys katot. Hyvät ja huonot valokuva tehdasvalmisteiset. Lajikkeet katto kudoksissa, erityisesti välitä. Asennus alakattoon käsillään.

Miten kelluvat katot: valokuva esimerkkejä

Jotta saavutetaan haluttu kelluvan vaikutus kokoonpano, erityinen profiili katot kohoavat alumiinia. Se on kiitos hänelle aura on luotu noin kehä huoneen. Yleensä leveys 10-20 mm. Tuloksena kapealla tietyssä kulmassa integroitu valonlähde, joka antaa sironneen valon, pehmentää tilaa. Jonka metalli profiili kiinnitetään erityistä läpikuultava insertti, joka kulkee 90% valosta, kun taas piilossa katseilta kevyet komponentit. Tämä ominaisuus johtuu sen erityinen läpikuultava kerros (mitä tarvitaan, ja tämä insertti, koska se on asennettu, online verkko, näet videon). Leijuu alakatto ansiosta onnistunut muotoilu, helpottaa vaihtaa, ja purkaa LED nauhat tarpeen.

Katot kohoavat makuuhuoneessa auttaa luomaan tarvittavat ilmapiirin rentoutumiseen ja terveellistä nukkua

Vinkki! Käytetään usein ylimääräisiä valaistuksen ohjaus, nimittäin monimutkaisten järjestelmien - kauko-ohjaus. Sen avulla voit mukavasti kytkeä päälle ja pois valot ja jopa muuttaa väriä taustavalon, jos se tarjotaan. Mutta on tärkeää muistaa, että kätevän käytön kaukosäädin on asennettava vastaanotto anturi niin, että se on alueella.

Kuinka tehdä huiman kattoon valaistus

Aloita harkita sitä, että riippuen suunnittelun monimutkaisuutta, huiman katot on kolmenlaisia:

 • sisarukset - on asennettu samaan tasoon. Helpoin vaihtoehto huiman katto, ei vaadi sen luomiseen erikoistaidon;

halo hehkuva ympärillä kehä kattoon luo tunteen leijuu ilmassa, painoton

 • Duplex - koostuvat kahdesta tasosta, jotka sijaitsevat eri korkeudella tasoilla. Perusteena tälle on suunnittelu katto tehty kipsilevyn. Toinen taso on valmistettu samasta materiaalista ja on kiinnitetty ensimmäiseen, joukkolatauksesta rakenne. Duplex jyrkkään katto - ihanteellinen sisätilojen pieni huone, koska sen yksinkertaisuus ja omaperäisyys samanaikaisesti;
 • monitasoinen - järjestelmän rakenne on suunnilleen sama kuin kahdessa edellisessä tapauksessa tuotetaan vain tasoja enemmän. Asentamiseen ylärajat käytetty erityinen liitetiedoston. Kuinka tehdä huiman katto, jossa on paljon eri tasoilla, voit tarkastella askel askeleelta opas lähetetty erikoistuneita sivustoja.

Käyttö LED-valaistus voi säästää energiakustannuksia

Vinkki! Suunnittelu kelluva katto on aina kiinnitetty kehä huoneen. Juuri tämän katto voi "kellua". Muista harkita tätä tosiasiaa suunniteltaessa tätä ratkaisua.

Kiitos kehittyneen kehittämiseen huiman kattoasennuslevyn järjestelmän mahdollistama rakentaminen monitasoisen rakenteita minkä muotoinen ja monimutkaisuus. Nykyään tekevät huiman katto kipsilevyjen käsiään - ei ole ongelma. Voit tehdä tämän Internetissä on olemassa paljon erilaisia ​​opetusvideoita. Huiman katot ovat yhä suosittuja, löytää kaiku sydämissä huipputekniikan tyyliin ystäville.

Rekisteröimiseksi huiman katon voidaan käyttää erilaisia ​​vallan, muodon ja värin valaistuslaitteita

Ennen asennusta venyttää katto huiman, sinun on suoritettava seuraavat valmistelutyöt:

 • huolellisesti mitata kaikki tarvittavat etäisyyttä;
 • Luo luonnos uusista puitteista;
 • ostaa kaikki tarvittavat materiaalit asennus mukaan laadintaan ja tarvittavat mittaukset.

Netissä voit helposti löytää neuvoja valita oikeat tarvikkeet kaikille asennusta huiman kattoon. Video vaiheen työt - Opas luomisessa itsenäinen rakenne.

Ajo patonkia asennus luomaan huiman pingotettu sisäkatto

Vinkki! Luoda suunnittelun tulevaisuuden huiman katto kipsilevyä on käytettävä ohuin ja kevyin muoto tästä materiaalista löytyy. Tämä auttaa pääsemään eroon ylipaino rakentamisen.

Huiman katot ovat saamassa suosiota

Voit siirtyä suoraan asennukseen kelluvan rakenteen katto:

 • ensin suorittanut rako, joka edelleen auttaa tekemään sileä pinta kattoon kuin mahdollista. Merkintä suoritetaan suositeltava etäisyys välillä katon ja seinän (10-15 mm);
 • mukaan tiemerkinnän kautta lävistys- reiät porataan;
 • jälkeen asennetaan alumiini patonkia huiman katot, pohjalta, joka on sitten kiinnitetty rima järjestelmä. Tällainen kori on kiinnitetty rakenteen avulla erityinen ripustimet, jolloin se pysyy suspensiossa. Tässä menetelmässä rakentamiseen on saatu päätökseen.

Asennus jännitys huiman katto asunnossa

Seuraava vaihe - suunnittelu valaistus. On tarpeen suorittaa johdotus ja valaistus asia, jotta voitaisiin luoda toivottua vaikutusta.

Vinkki! Jos olet uusi työskentelyä sähkö, parempi antaa ammatillista prosessi. Tai ainakin ennen, tutustu opetusvideoita ja lukea huolellisesti ohjeet ostettu pakki.

Viimeisessä vaiheessa työn runko on peitetty kipsilevy, joka on levitetty kitti ja alukkeita. Sitten riippuen asetuksista, jo valmis pinta on maalattu tai liimata tapetit sitä. Tässä asennuksen huiman katto voidaan pitää yli.

Profiili kattoon jyrkkään helposti mihin tahansa muotoon

Suunnitteluperiaatteet huiman pingotettu sisäkatto

Puhutaan värimaailman jo valmiina huiman katot (kuvia menestyneimmistä esimerkeistä voit katsoa Internetissä), on annettava joitakin ohjeita, jotka voivat toimia oppaana:

 • jos se on melko suuri huone, väri valittu koristeluun huiman katto, se ei välttämättä tarvitse olla yksi sävy muun sisustuksen. On täysin hyväksyttävää luoda kattoon kontrastin, joten se tärkein aksentti väri;

Leijuu alakattoon valaistus, joka koostuu kahdesta tasosta

 • tekstuuri katto voi olla mikä tahansa - kiiltävä pinta näyttää ole huonompi kuin matta. Esimerkiksi matta bezel täydellisesti kiiltävää pintaa Pohjarainan. Painatus- tai maalaus katossa - vaihtoehto varsinaisille tuntijoiden yksinoikeuden;
 • valintaan viimeistelymateriaalit suunnittelussa katto, yritä rajoittaa itse kaksi tai kolme väriä. Liian monta eri väriä katto on vaikea yhdistää toistensa kanssa;
 • Jos huone on kooltaan rajallinen, täydellinen ratkaisu olisi käyttää peilikattoineen pinta. Tällä menetelmällä visuaalisesti laajentaa tilaa ja luovat tunteen ääretön kattoon.

Katto, ikään leijuu ilmassa, se näyttää alkuperäisen ja odottamattomat

Vinkki! Suunnittelussa kattoon, voit käyttää melkein mitä tahansa väriä oman harkintansa mukaan, lisäksi mustaa ja hyvin tumman sävyt, harmaa ja sininen. Tummat värit "työntää", luo epämukavuuden tunne. Lisäksi tummat värit yleensä absorboivat valoa voimakkaasti.

Syntymisessä menetelmän sovelluksen rohkein ja alkuperäinen ideoita voisi nostaa käytön alakatot uudelle tasolle. Koska sen yksinkertainen mutta erittäin mielenkiintoinen, jota voi tehdä myös käsillään, huiman katto mahdollistaa peittää pinnan päähaitat katon ja käyttää täysin uutta lähestymistapaa, joka työskentelee tilan tuntua huoneeseen. Huiman katto valaistus - todellinen löytää faneille alkuperäisen suunnittelun.

Asennus alakatot kahden tason huone: valokuvat ja suositukset

Plussat ja miinukset Sisäkattojen kylpyhuoneessa: kuvia ja vinkkejä

Valonheittimet katoissa. Photo asennusvaihtoehdot

Kipsilevykattoihin huoneessa: kuvia, ominaisuuksista, asennus kättensä

Venytys enimmäismäärät kuntosaleja. Valokuva Design pingotettu sisäkatto hallissa

Kangas venytys katot. Plussat ja miinukset valokuva elementti-

Kuvat kelluva alakattojen ja asennusohjeet

Uutuutena lähtevän vuodessa huiman katot, jotka ovat jo hyvin suosittuja Euroopassa. Tämä innovatiivinen ratkaisu mahdollistaa luoda katto talossa tunne ripustaa ilmassa, se näyttää hyvin omaperäinen ja odottamaton. Vaikutelmia tällaista enimmäismäärää ei voida pukea sanoiksi. Tämäntyyppinen suunnittelu katot sopii viihdettä ja tilojen, sisustettu tyyliin hi-tech. Manuaalinen asennus alakatot monitasoinen lukea täältä: http://etopotolok.com/vidy-potolkov/natyazhnye/xarakteristiki-i-montazh-mnogourovnevyx-natyazhnyx-potolkov.html.

Niin katso huiman katot

Huiman katot - mikä se on?

Jotta ymmärtäisimme millaisia ​​innovaatioita - huiman katot, on välttämätöntä ymmärtää sen rakenteeseen. Kangas jyrkkään katto poikkeaa muista tunnetuista alaslasketut katot, ja on erilainen asennus järjestelmään. Luoda seinän ja kankaalle katto hääriä vaikutus kehä on pysyttävä pieni aukko, joka asennetaan valot. Se voi olla yhtä päivänvaloa, ja monivärinen valot. Koska tämä järjestely kattojärjestelmän, valonsäteet erotetaan kattoon seinään, ja vaikuttavat vain hänen kelluva painottomissa. Kiistaton etu sitä paitsi tunne huiman, ovat:

 1. Visuaalinen tunne on virtaviivainen huoneessa, tämä vaikutus on luotu pieni peittäminen kulmat valonsäteet.
 2. Visuaalisesti laajentaa tilaa.
 3. Huiman katto voidaan tehdä eri väreillä, tämä koskee myös valaistusta, jota voidaan syöttää pulssi, antaa tunteen juhlan ollessa hänen ihmisiä.
 4. Kangas huiman katto ei tarvitse olla yksitoikkoista, voit käyttää valokuvien tulostamiseen. Se antaa sinulle uskomattoman tunne leijuu ilmassa kattoon kuvaa tähtitaivas. Monet seuraajia klassiseen tyyliin tai enemmän hillitty suunnitelmien muuttuessa niiden näkökulmasta, kun he näkevät upeita vaikutus huiman kattoon.
 5. Huiman katot voivat olla missä tahansa muodossa, kaarevat malleja, jotka auttavat tekemään todellisuutta monia kaikkein omaperäisiä ideoita.
 6. Käyttö LED-valaistus voi säästää talouden vaalealla.
 7. Asennus Sisäkattokenttää tehty melko helposti ja nopeasti.
 8. Verrattuna muunlaisia ​​alakatot, kustannukset huiman katto on melko edullista.

Valokuva erilaista huiman Vetokatto

Kuvassa esimerkissä jännitystä huiman katto sali käytön klassisen valaistus päivänvalo

Asentamista varten kelluva alaslasketut katot, erityinen kelluva alumiiniprofiili, jonka tuottaa halo seinään kehä noin 10-20 mm leveä. Asia on, että valonlähde on asennettu profiilin tietyssä kulmassa, valonsäteet hajallaan hyvin ja varovasti, luomatta varjoja karkea. Mukana profiilin kelluva katto on kiinnitetty läpikuultava insertti, ominaisuus, joka on erityisen translyutsidnom kerros, joka lähettää valoa 90%. Toinen etu alumiiniprofiilin on asennuksen helppous ja mahdollisuus purkaa LED nauhat. Kuvia alakatot Vipsiling tällä sivulla.

Kuviossa on esitetty profiilin kattoon leijuu poikkipinta

Alakatot, purjeet, suunnitellut kuuluisa suunnittelija Zaha Hadid, joka sijaitsee Lontoossa, galleriassa "Serpayntan". Koko rakenne katot kelluvat-purjeita on valmistettu joustavaa kangasta valmistettu käyttäen lasikuituja. Upea rakennus mahdollistaa kävijät katsomaan värikkäitä taivas läpinäkyvän materiaalin, lisätään joitakin sisustuselementtejä. Ja yöllä, koko järjestelmä huiman purjeet valaistaan ​​eri värejä, ja vaikuttavat valtava teltta.

Valokuva-stretch kattoon purjeet

Miten tehdä kelluva sisäkaton?

Korkeista rakentaminen alaslasketut katot ovat erilaisia:

  Lue eduista kankaan alakatot ja erityispiirteet niiden asennuksen.

 • sisarukset, ovat kaikkein yksinkertainen ja asettaa samaan tasoon;
 • duplex asennettu runko kipsilevyn, ja siihen kiinnitetyn yhden kehyksen, luodaan toinen taso;
 • monitasoinen - asennetaan samalla tavalla kuin edelliset, vain hieman erilainen kiinnitys.
 • Myös kipsilevyn rakenteita tarpeen valita kaikkein hienoin sellaista materiaalia, joka ei lisää ylimääräistä painoa järjestelmään.

  laitteen tekniikka ja asennus alakatot huiman on edistyksellinen muotoilu, joka on mahdollistanut rakentamisen jopa kaikkein monimutkaisia ​​rakenteita, jotka koostuvat useita tasoja.

  Asennus alakatot huiman

  Päältä ennen asennusta, sinun täytyy:

  • tehdä huolellisia mittauksia,
  • suunnittelun yhteydessä
  • perusteella kaikki tiedot, ostaa tarvittavat materiaalit.

  Sitten laskenta suoritetaan luoda enimmäismäärä, vaakasuora pintajännitys katto:

  1. välinen etäisyys pääpinnan kattorakenteen ja jännitys on 10-15 cm;
  2. Merkinnät porattu rei'itin;
  3. jäljempänä esitetyn profiilin, johon rima, joka on rakennettu;
  4. kehikkoa, joka puolestaan ​​on valmistettu erityisillä ripustimet luoda kelluvan rakenteen;
  5. jälkeen runkorakenne pitäisi alkaa johdotus, luoda valoa, jota ilman se ei ole toivottua vaikutusta huiman;
  6. sitten se kehys, asetetaan kipsilevy, joka sen jälkeen, kun pinnoitus on tarpeen kitti ja pohjustettu,

  Huiman katto Vipsiling kuvassa

  Hinta huiman katot

  Kustannus per 1 metri on huiman katot ja kelluva siima alkaa 1300 ruplaa. Tämä hinta sisältää myös erityinen profiilin huiman katto ja LED nauhat. Mitkä ovat kiiltävän alakatot luetaan tällä sivulla.

  Mistä ostaa huiman katot?

  Mistä ostaa Moskovassa:

  1. Yritys Potolok-plus, Moscow, Putilkovskoe Shosse, 109a, puh. +7 (495) 641-61-83;
  2. Yhtiö "alakatot Sky", Moskova, Volokolamsk valtatie, 116, rakennus 4, puh. +7 (495) 646-6-67 .;
  3. Yhtiö "Kattoon House", Moscow, st. Veshnyakovskaya, 12. D, puh.: 8 (495) 375-03-15.

  Mistä ostaa Pietarissa:

  1. "Palvelu-Plus", St. PeterburgGrazhdansky Prospect House 119, puh. +7 812 41-51-39;
  2. Alakatot "Nawada», Pietarista, ul. Dmitrovskaya, d 3, 1, puh.: 8 (981) 7777-147 ..;
  3. Pisteluku "Gostremont", Pietarista, ul. Opettaja, d. 23, kirjaimella A, BC "atolli" puh.: 8 (812) 927-02-96.

  Katsomaan video seminaarissa Sisäkattokenttää:

  Tämä innovatiivinen ratkaisu lukien alakatot antoi suunnittelijat valtava potentiaali toteuttaa ideoitaan ja luoda uusia ideoita. Katot kohoavat paitsi luo erinomaisen näkymä alla, samoin kuin naamarit sääntöjenvastaisuuksia perus kattoon, tuottaa erittäin laadukasta kattavuutta, jonka mukaan on mahdollista piilottaa kaikki viestintä johdot. Nykyään tämä uusi tuote on jo voittanut paljon sympatiaa. Lue lisää siitä, miten valita matta venyttää katto ja mitkä ovat niiden edut.

  Kommentit

  Hyvin omaperäinen ja söpö näyttää. Olen vain innoissani. Tunne keveys ja tilan. Olemme juuri menossa tekemään korjauksia. Olen vakuuttunut hänen miehensä tällaisia ​​huiman katot. Meillä on pieni huone, juuri meille sopivat. Alueella on enemmän ääntä.

  Mikä ei keksiä huiman katot. Tunne keveys on todella olemassa. Vain tällainen mestariteos suuri alue tilaa tarvitaan, sen sijaan standardin asuntoja sovdepovskih rakennuksia.

  Rakas Inge, aivan samoin laajalla alueella huone ei ole paljon tarvitse ajatusta aivan sama on laajentaa pieneen tilaan, ja koska tähän profiiliin, ja tämä vaikutus saavutetaan - huoneeseen tuntuvat enemmän! katsokaa arts38.rf paikassa kuin olemme mukana tällaista asennusta Sisäkattojen vuonna Irkutke

  Huiman katot: miten ne näyttävät?

  Viime vuosina enimmäismäärä ei laskeutua catwalkeilla moderni sisustus, ja hyvin harvat ihmiset eivät tiedä, mitä se on. Mutta muotimaailmassa erittäin dynaaminen, ja kaikki uudet kohteet täydennetään uusilla muutoksin joka antaa suunnittelijoille enemmän vaihtoehtoja ainutlaatuinen sisustus.

  Huiman katto on eräänlainen jännitys rakenteisiin, se on saamassa suosiota, koska luotu "ilma" vaikutus, ja sen sijaan tuhat sanaa kuvaamaan sitä, suosittelemme, että yksinkertaisesti katsomaan valikoima kuvia.

  Kuten näette, nämä katot on ihanteellisesti yhdistetty täysin eri sisustustyyleihin. Ei ole yllättävää, ne on nopeasti tullut olennainen osa tyylikäs muotoilu asuintilojen, kahviloita, baareja, ravintoloita ja klubeja.

  Nimi tämän muotoilun voitti, koska se on asennettu seiniin eivät sulkeudu, ja pieni (10-20 mm) alue, ja sisäänrakennettu valonlähde on sijoitettu tiettyyn kulmaan - kaikki tämä luo tunteen, että katto on vain leijuu ilmassa, tai leijuu . Lisäksi, valonsäteet sileä kulmat huoneen, jolloin huoneen harmoninen ja helppoa.

  Vertailu kelluva ja tavanomaisten alakattoon

  Mitä eroa on kelluva ja normaalia jännitteitä rakenteita? Jos puhumme materiaaleista - se on aivan sama PVC kyllästetty polyuretaanilla tai polyesteriä. Kuten valaistuksen, katto taso on visuaalisesti erottaa seinästä te tuttu ohut LED tai RGB-nauha, jota ilman kaikki olisi vaikea kuvitella moderni sisustus.

  Mutta tässä on asettaa huiman katot ovat olennaisesti erilaisia ​​asennus järjestelmä - erityinen profiili, valmiiksi asennettu kehä kokonaan tai osaa tiloista. Se liitetään edellä energiaa säästävä nauha, joka peittää seinät 10-20 cm katon alapuolella.

  Ja se valo siroaa eikä näyttämään kaulakoru, LED nauha on päällystetty erityisellä läpikuultava tai pistoke on takana terä - riippuen profiilin. Siten vain näkyvää valoa hajallaan piilossa, mutta ei sen lähde.

  Tavallisista jännitys rakenteisiin huiman katot on ominaista se, että voit helposti purkaa taustavalon tarvittaessa tai haluttaessa mutta vain käytettynä profiiliin kuuluu levittää ruutuun.

  Kilpailuetuja ovat se, että ehdottomasti kaikki "ilmava" suunnittelu riippumatta väri ja koostumus kangasta on visuaalisesti nosta katto, jolloin huoneeseen paljon suurempi.

  Huiman katto voidaan luoda avulla Kipsilevyjen, mutta ne maksaa paljon kalliimpaa, ja asennus menee paljon enemmän aikaa, puhumattakaan puhdistusta. Lisäksi nämä erot, huiman katot ovat kaikki edut keskeytetty rakenteita - ne suojaavat sinua tulva, asennetaan muutamassa tunnissa, takaavat "puhdas" korjata piilota deffekty tärkein katon läpi kulkee putkia ja johtoja. Ne ovat kestäviä, turvallisia, hygieeninen ja hyvin vaatimattomia hoitoa.

  Ja tietenkin, mahdollistaa toteuttaa rohkein ja luovan suunnittelun ratkaisuja ja luoda triviaali sisustus ansiosta eri värejä, kuvia, erilaisia ​​muita valaistuksen vaihtoehtoja ja haluttu määrä kerroksia.

  Luultavasti olet kiinnostunut niin tärkeä hetki, koska hinta onkin ilo. Laskettaessa kustannukset kelluvan rakenteen seuraavat tekijät on otettava huomioon:

  • erikoisprofiileja kelluvia rakenteita ovat kalliimpia kuin normaali;
  • Valkoinen LED Strip erivärinen kustannukset;
  • 10 metrin välein nauhan tarvitsevat virtalähteen ja siten paikka isäntänä;
  • Värivalinta (RGB) LED nauhat täytyy ostaa konsoli, joka mahdollistaa säätää värejä ja valoteho.

  Käytetään kelluvat rakenteet LED Strip voivat toimia sekä perus- että lisävalonlähde, ja kiitos vedenpitävä lajikkeita sitä voidaan soveltaa kaikissa huoneissa. Pienissä huoneissa - esimerkiksi pieni eteinen, olisi riittävää, mutta jos haluat, voit aina lisätä tai seinälle valonheittimet asettaa kankaaseen.

  Esimerkiksi suurissa tiloissa lisäksi taustavalon, voit käyttää keskeinen valaistus muodossa alkuperäisen kattokruunut, ja useita pisteen valoja tai paneelit. Yhdistelmä valaistus ja puoli valaistus voi olla tarkoituksenmukaista makuuhuoneessa, jos et tarvitse kirkasta valoa.

  Taustavalo voi toimia analogisen päivänvaloa, mikä on erityisen tärkeää, että huoneissa ei ole ikkunoita. Ohjata se on mahdollista, koska tavanomainen kytkin, ja jonka avulla kauko-ohjaimella.

  LED-lamput ovat pulssi, tai luoda liikkuvan aallon, ja se on suuri mahdollisuus asettaa juhlava tunnelma napin painalluksella. Lähtevän katosta valo voi olla lämmin tai kylmä. Jos venytetty kankaalle lämpimät värit, kylmä valo ei tule olemaan kovin huomattava, mutta silti missään huoneessa on kodikas lämmin valaistus. Kuitenkin lämmin keltainen valo voidaan tehdä yhdelle seinälle tai katon osaan, ja valkoinen - toisaalta ja olisi hyvä vaihtoehto kaavoitus tupakeittiö ja tilava keittiö, jossa lämpöä liesi, voit hidastaa kylmää valoa, ruokailutila tehtäisiin lämpimämpi valo.

  Pehmeä, miellyttävä ja hillitty hehku huiman katto voi toimia yövalo lapsellesi. Mukaan monet vanhemmat tässä valossa lapsilla nopeammin ja valmis menemään nukkumaan ja nukahtaa ilman pelkoa pimeässä. Rekisteröintiä lasten paras ratkaisu on kankaalle valokuvan tulostaa tai näyttää etuja lapsesi piirustus ja useita erilaisia ​​valaistus - aina kirkkain menestyksekkääseen keskittyminen opetuksista Vaimennetujen varmistaen syvän unen. Erityisen vaikuttava on yhdistelmä kelluvan katon photoprint ja zapotolochnoe taustavalo. Puut, taivas, aurinko, perhosia, kukkia, tai esimerkiksi, viiniköynnöksen vie ulos huoneiston luonnon helmaan.

  Voi ostaa nauha, jossa on suuri (140-200) tai alempi (30-60) lukumäärä diodeja metriä kohden, mikä varmistaa huone on sopiva kirkkaus, tai luoda virkistävä tai romanttinen atmosfäärissä, mieluummin nauha, jossa on säädettävä valoteho.

  Sisäänrakennettu kattoon profiili RGB-nauha voidaan sallia valita valon väri venyttää katto tarjoaa 4-20 eri versioita. Sinulla on kaikki sateenkaaren värit, joiden avulla vähintään päivittäin asettaa uuden tuulella sisämaassa, kokonaan muuttaa sen ulkonäköä. Huiman alakattoon värikorostuksilla tietyn värin muuttaa samaan huoneeseen, näet nämä kuvat.

  vuorotellen vilkkutilassa eri väreillä on täydellinen ystäville talon puolueiden tai diskoissa, kun voit ohjata valoa musiikki automaattisesti tai manuaalisesti kaukosäätimellä.

  Taustavalon voi kulkea katosta seinään, koska se on aina mahdollista liittää yli kehä LED nauha kuvia, TV, sekä kapealla tai tikkaat ja muuta paitsi väri kattoon, mutta myös koko huoneen.

  Toinen uudistus maailman design voidaan kutsua kelluvan verho, joka tarjoaa eheys ja yhden vaakatasossa mitään "häilyä" design. Joten voit muodostaa käsityksen siitä, tarjoamme sinulle toisen joukon valokuvia.

  Hidden kiinnike on hyvin käytännöllinen huoneelle matalat katot, koska kelluva verhot tekevät huoneen yläpuolella ja tilava. Lisäksi hintaan tavallisen reunuslista verhoihin olisi paljon kalliimpaa, kun ajatellaan koristeluelementit tarve maalauksen, ja muista tekijöistä.

  Jos valo ikkunasta et vieläkään tarvitse, on mahdollista rajoittaa piilossa verhon, joka on kiinnitetty suoraan profiiliin venyttää kattoon ja "poimii" ylimääräistä korkeutta räystäät.

  Jos sinulla on yksiö, ullakko, tai melko suuri makuuhuone, voit upottaa piilotetut läpikuultava verho sängyn yläpuolelle, toistaen ympäryksen. Tämä luo kodikas ja romanttinen makuutila, ja suojautua hyönteiset.

  Tyyppisiä huiman jännityksen rakenteiden

  Kiiltävä tai matta, vaalea tai tumma, kuten näette, jopa kaikkein yksinkertaisia ​​tapoja leikata kattoon leijuntaefekti tekee tahansa huoneeseen paljon epätavallinen.

  Kelluva vetolujuus rakenteet ovat yhden tason, joka on mukana, kun asennuksen vain yhdessä tasossa, kahden tason ja monitasoinen, sijaitsee kahdessa tai useammassa tasossa.

  Luoda monimutkaisia ​​kuvioita elementtejä kunkin seuraavan tason liitetään edelliseen. Tässä tapauksessa, lukuun ottamatta PVC-kalvo tai kangas rainoja, jotka vievät tyypillisesti ensimmäinen, korkeamman tason, käyttäen erilaisia ​​materiaaleja -. Kipsilevyt, PVC-levyt, metalli, puu, jne., Ja taustavalo voidaan sijoittaa paitsi suunnittelu kehä, mutta upottaa kukin erillinen ulkoiseksi yksiköksi.

  Jos monitasoinen katot sopivin korkeiden rakennusten, split-tason suunnittelu, yllättäen, auttaa voittamaan edullisesti pieni tilantarve - tämä vaatii toisen valkoisen tason ympäryksen ja valo suunnataan paitsi seinään, vaan myös kattoon. Älä unohda, että kiiltävä kankaat on kyky visuaalisesti lisätä tilaa, koska sen heijastavat ominaisuudet.

  Eri tasot voivat vaihdella paitsi korkeutta, mutta myös väriä tai koostumus. Soaring voi olla oikea yksittäisiä moduuleja tai kuvitteellisella kaareva muotoja. Tämä split-tason suunnittelu voit yhdistää huiman katot ja läpikuultavia, jolloin huippumoderniksi ulkonäköä tilava huone tai toimistossa.

  Niiden avulla paljon, mikä vaatii erotustilan voidaan helposti jakaa 2-3 tai jopa suurempi määrä funktionaalisia alueita. Tehosteen tai kelluvien zakarniznoy taustavalo laitoksessaan loisi vaikutelman, että kaikki elementit katon itse roikkuvat ilmassa kuin UFO.

  Kuinka monella tavalla käytettävissänne luoda kelluvia rakenteita ja miellyttävä muutoksia sisustus - peilattu trendikäs kiiltoa tai vakinainen katseen samettinen matto, hienostuneisuutta ja aatelin joustavaa kangasta tauluja, suora, aalto tai siksak linjat kerrossänky malleja, lämmin, kylmä, tai monivärisiä valoja. Yksi voi yhdistää vain mielikuvitus ja ryhtyä piirustuksiin.

  Toivotamme teille inspiraatiota sekä nopeasti ja kauniisti remontoitu!

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  50 − 40 =