Huonekaluja kuormalavoja kuvasta

Huonekaluja lavat, lavat (40 kuvaa) - ideoita

Nykymaailmassa se on usein varsin turhaa materiaalien käsissä kokeneita suunnittelijoita on tulossa eräänlainen "fishkoy9raquo,, mikä on muotia olla kotona. Niin oli kuormalavoja (muuten kutsutaan lavat).

Lava on jäykkä kehto kuljettaa lastia kerätty levyt on järjestetty tietylle etäisyydelle toisistaan. Mielestäni jokainen meistä, ainakin kerran, nähnyt lavat nurkissa takapihalla kaupassa.

Nyt huonekalut lavat - ei ole vain halpa ja ympäristöystävällinen, mutta myös tyylikäs ja muodikas. Näiden huonekalujen liittyy Eco tyyli, joka on hiljattain kasvattanut suosiotaan. Siksi tavanomaisten kuormalavojen ja laatikoiden on erittäin tärkeä huonekalujen tuotantoon.

Mielenkiintoista! Ecostyle - "luonnollinen tyyli", erittäin suosittu asukkaiden kaupunkien on se, että luonnollinen motiivi esiintyy sisustus.

Näyttäisi siltä, ​​että voi olla helpompaa toisiinsa palkki kaksi puista ristikoita. Voit kuitenkin luoda alkuperäisen ja tyylikkäitä kalusteita puutarhaan ja kotiin yksinkertainen rakenne ensi silmäyksellä.

Bed lavojen. Kyllä, kyllä, älä ihmettele tavanomaisten kuormalavojen luoda erittäin mukava ja kodikas sänky kesämökillä, rentoutua huvimaja, jne Tämä ei ole iso juttu. Yksinkertaisesti kiinnitä toisiinsa tarjottimet, maalata ne tai polakirovat ja antaa hyvän patja. Siinä kaikki, sinulla on erinomainen sänky, tärkeintä - halpa ja ympäristöystävällinen.

Penkit ja pöydät on valmistettu lavaa. Penkit ja pöydät on valmistettu kuormalavojen on paljon suositumpi kuin sängyssä. Tällaiset pienet asiat juuri tarpeeksi rakentaa, muutamalla kuormalavoja. Väritys se ja lisäämällä antiikki veistetty jalat ja useita pieniä asusteita, voit helposti saada poikkeuksellisia eriä sisäpuutarhaan.

Ideoita eri henkarit, telineet, hyllyt kuormalavojen äärimmäisen tiukka osa elämäämme. Se jopa eivät tarvitse mitään. Väri, maali, lisätä baari, laittaa lattialle - ja täällä on jo hylly kenkiä, ja jos lisäät pari koukkuja - ja tyyli ja muoti henkari on valmis. Yhdistämällä useita lavoja toistensa pystyasennossa saat suuren telineeseen tallentaa kirjoja.

Huonekalujen laatikot on erittäin helppo tehdä ja vähemmän suosittu kuin huonekaluja lavaa. Vanhojen laatikoiden, maalattu mielenkiintoisia värejä ja koristeltu, joka tyyliin huone näyttää erittäin tyylikäs ja omaperäinen. Ne voi tallentaa kaikkea lasten leluja keittiövälineitä.

Käyttämällä kuormalavoja, voit itse ja mieleisekseen luoda täsmälleen huonekalu ja juuri niin kuin haluat. Kokeile ja onnistutte!

Kalusteet Lavojen: 100 kuvia menestynein ideoista

Nykyään huonekaluja lavat on tulossa yhä yleisempiä. Ja tämä ei ole yllättävää, koska se voi olla mukava, käytännöllinen, tyylikäs ja omaperäinen. Se edellyttää myös sopii sekä pihalla tavallisen Country House, ja hieno sisustus. Puusta rakenne yhdistettynä erilaisia ​​viimeistelyjä ja mahdollisuus yhdistää eri kodintekstiilit tuotteita jättävät tilaa mielikuvitukselle ja mahdollistaa ammatillinen suunnittelijat ja amatööri harrastajat antamaan jokaiseen oma ainutlaatuinen luonne. Valitsimme sinulle tuoreita ideoita voisi näyttää kauniita huonekaluja trukkilavalta ja top 100 kuvia, jotka inspiroivat sinua, ja haluat myös liittyä yhteisö ihmisiä, jotka käyttävät huonekalut lavojen päivittäin.

Huonekaluja lavat suosittu valokuvaprojekteja

On vaikea uskoa, mutta kuormalavojen voi olla täysin tahansa huonekalu. nerokkuus suunnittelijat - sekä ammattilaiset että harrastelijat - aivan uskomattomia.

Lavojen tehdä vuodepaikkaa:

Taulukot monenlaisia ​​lajeja ja määränpää. Lehdestä:

Sekä kirjoittaminen:

Ja jopa tietokone:

keinokivi alle television vanhoista kuormalavoja:

Ja kylpyhuonekalusteet huone:

Ne ovat jopa sisäänrakennettu keittiökoneet!

Monille faneille tehdä jotain käsillään, yksi tärkeimmistä eduista huonekaluja lavoja on, että se voidaan tehdä itsenäisesti. Mitä se ei tarvitse taitoja ammatillinen puuseppä tai kalliita erikoistyökaluja. Monet hankkeet ovat tällä alalla toteutettavissa kirjaimellisesti käsin, handsaw ja vasaran!

Oikeastaan, mielenkiintoisin ja alkuperäisiä malleja huonekalujen lavojen että näemme näissä kuvissa luoma amatöörit, eikä ammattilaisia. Tärkeintä kaikille näille ihmisille - nauttia prosessista ja mahdollisuus tehdä upeita asioita, jotka miellyttää silmää ja tehdä elämän mukavaksi.

Lisäksi jos järkevä lähestymistapa suunnitteluun ja viimeistely sen tuotteita, itse tehtyjä huonekaluja kuormalavoja voi säästää paljon rahaa perheen budjetin.

Miksi tuhlata rahaa pöytään Puutarhan, jos voit hyödyntää pari turhaa kuormalavojen muutamassa tunnissa?

Kalusteet lavojen: luonnollinen ja ekologinen

Ei ole mikään salaisuus, että luonnon materiaaleja ovat kauniita itsessään. Ja puu - ei poikkeus. Senkin jälkeen tulossa utilitaristinen juttu, koska lava, se ei menetä luonnollista vetovoimaa. Siksi tahrat, lakkojen ja läpikuultavalla maalilla - win-win vaihtoehto viimeistelyyn huonekaluja kuormalavoja.

Ja tietenkin, huonekaluja kuormalavoja, kuten näissä kuvissa näyttää hyvältä puutarhassa tai verannalla talon, kauniisti sulautuu ympäröivään luontoon.

Johtuen huonekaluja kuormalavoja voi viedä luonto mukaasi ja tuo hänet kaupunkiasuntoa.

Tai luovat miellyttävän tunnelman kahvilassa.

Yhä useammat ihmiset haluavat valmistetut huonekalut kuormalavoja, koska he haluavat osallistua ympäristöön.

Ostaminen tai tehdä huonekaluja kuormalavoja, ne vähentävät kysyntää huonekalujen muovista ja muita synteettisiä materiaaleja.

Puhumattakaan siitä, että he saavat mahdollisuuden nauttia kauniita ja käytännöllisiä asioita, valmistettu ympäristöystävällisistä luonnon materiaaleja.

Jokainen, joka päättää ostaa tai tehdä omin käsin huonekaluja kuormalavoja, houkuttelee jotain erityistä. Joillekin se on tyyli, muoti, toisille - mukavuutta ja toiminnallisuutta, kolmannen - luonnon ja elämäntapa. Jokainen voi löytää näissä kuvissa on jotain itsellesi.

Yksinkertainen ideoita sisustukseen: huonekaluja puisten kuormalavojen

Viihtyisyys talossa on erittäin tärkeää meille jokaiselle, ja monet omistajat ovat valmiita käyttämään paljon aikaa ja rahaa luoda kaunis, mukava sisustus. Kuitenkin tiedämme jo, että voit saavuttaa haluttu tulos ilman kustannuksia, keinoin käsillä. On käynyt ilmi, että niin alhaisesta näköinen kohteita, kuten puisia kuormalavoja, voi palvella sinua hyvin: kukaan voi tehdä juuri mitään huonekaluja kodin ja puutarhan sivuston omilla käsillään.

Puutarhakalusteet ja huonekalut vintillä puulavat - ja syyt suosio erityistä valmistusta

Sisustussuunnittelijat ovat jo pitkään ottaneet ajatuksen minimalismia suunnittelussa tilaa, ja menestyksekkäästi toteuttamaan sen. Viime aikoina suuri suosittu tyyli "parvi» (loft alkaen Englanti - ylimmässä kerroksessa varasto, työpajoja, teollisuustilat). Voit helposti tunnistaa sen karkea tiiliseinät, ulkopuolelle jäävien ilmanvaihtokanavat, ruosteinen palkit. Se on kuin yhtiön opiskelijoiden, se ei löytänyt sopivan asunnon, päätin asettua hylätty varasto, ja löivät häntä eniten tarpeen. Huonekalujen tällöin löytyy kirpputorilta, jos ei laita yhdessä improvisoitua.

Parvi tyyli merkitsee karheus, raakuus huoneen ja huonekalujen trukkilavalta sopivat täydellisesti sen

Täällä tällaiset materiaalit käsillä ja alkoi puisia kuormalavoja tai. Kävi ilmi, että kunnon lähestymistapa ne voivat olla paitsi mukava, mutta myös alkuperäinen sisustus. Lisäksi tämä materiaali esineet joutuvat kuten tyylejä maan, minimalistinen, maalainen, Provence. Lisäksi puu - erittäin suosittu materiaali rakennusalalla ja viimeistelytyöt, huonekalujen ja koriste-esineitä.

Puulavat lähtöaineena: valinta sääntö, piirustuksia

Puiset kuormalavat, ja kuormalavojen käytetään pakkausmateriaalina, joka helpottaa kuljetusta eri tavaroita. Paino Yleensä kuormalava on 15-20 kg, ja mitat vaihtelevat kohde:

 • Standardi lavan - 120h100h12 cm; Kaavio standardi puulava
 • lava - 120h80h12 nähdä. Kaavio puinen europallet

Valmistukseen puisen kuormalavan on valittu, eri lujuus ja kestävyys, koska toiminnan aikana rakenne on kestettävä kuormia jopa 1000 kg. Useimmin käytettyjä ovat yleisimpiä meidän leveysasteilla puulajeja: mänty, lehmus, tammi. Joten voit turvallisesti käyttää huonekalujen jo käytetty kuormalavoja, ne ovat hyvin kestävät uuden kuorman.

Kiinnittää huomiota! Toisin standardilavat on merkitty kuolla lopussa kasvoja. Valmistuksessa huonekalujen, leimojen voi toimia uutena koristeluun.

Merkintä leimat päihin lavojen tulee lisäksi koristelu tulevaisuuden kalusteiden

Koska päätarkoitus lavojen - pakkauksina materiaalia tavaroiden kuljettamiseen, ja sitten saada ne ei ole vaikeaa. Voit ostaa lavat (uusi tai käytetty) mainoksissa sivustoilla. A voidaan kosketukseen valmistaja tai nyt säännöllisesti käyttävien kuormalavoja. Usein hävitys pakkausmateriaalien vaatii paljon aikaa ja rahaa, joten yritys on ilo antaa teille lavojen ilmaiseksi tai nimelliseen hintaan.

Tietyissä taitoja puusepän, ​​voit tehdä oman lavaa. Voit tehdä tämän sinun täytyy puupalkit poikkileikkaus 60-70 mm ja 15-20 cm: n paksuinen lautoja. Leikkaa levyjen koosta halutun mitat työkappaleen mukaan tulevaa suunnittelua ja kiinnitä ne standardimenetelmällä.

Kuin käsitellä kuormalavoja ennen käyttöä

Puiset kuormalavat ovat erittäin käteviä, koska niitä voi käyttää kaikkiin käyttötarkoituksiin: purkaa, kiinnittää yhteen, yhdistellä muiden materiaalien kanssa, maalata tai kiristää kankaalla. Mutta joka tapauksessa materiaalin ensisijainen käsittely ja valmistelu on välttämätöntä. Loppujen lopuksi käytettyjä kuormalavoja voidaan käyttää elintarvikkeisiin, rakennusmateriaaleihin ja paljon muuta.

 1. Ensinnäkin on välttämätöntä puhdistaa kuormalavat lian ja pölyn avulla. On parempi, jos pese ne kuumalla vedellä ja saippualla ja kuivaa ne perusteellisesti raitisessa ilmassa.
 2. Seuraavassa vaiheessa poistetaan säröt ja karheus. Koska aiot istua nojatuolilla tai sohvilla kuormalavoista, usein koskettavia pöytiä, sinun on tehtävä pinnan sileäksi. Levyjen levyt on mahdollista pyyhkiä keskirasvan hiekkapaperilla, mutta jos on paljon materiaalia, on parempi käyttää hiomanauhaa. Tässä tapauksessa käytä aina suojavaipaa ja suorita työtä ilmastoidussa huoneessa. Varmista, että hiekkalaatan lavat hiotaan hiomalautasella tai hiomakoneella
 3. Et voi jauhata koko kuormalavaa kokonaan, mutta vain ne pinnat, jotka suoraan koskettavat kehoa käytön aikana. Mutta jos suunnitellaan monimutkaista muotoilua, on parempi purkaa kuormalavat ennen jalostusta ja panna jokainen levy joka puolelta.
 4. On suositeltavaa huolehtia tulevien huonekalujen suojaamisesta kuormalavoilta korkealta kosteudelta. Jos aiot sijoittaa huonekaluja pihalle tai puutarhaan, sinun on tehtävä se. Peitä kuormalavat alustalla, jossa on kosteudenkestävä vaikutus, joka on suunniteltu ulkotöihin. Muussa tapauksessa ilmakehän ilmiöiden vaikutuksesta puu alkaa muuttua harmaaksi, ja alhaiset lankojen kosketuskohdat rappeutuvat yhteen kauteen.

Työvälineet kuormalavoille

Joten tärkein työmateriaali - kuormalavat - on jo käytössäsi. Ennen kuin aloitat huonekalujen valmistuksen, varastoi tällaisia ​​työkaluja ja materiaaleja:

 • metalliset kulmat;
 • poraa poraamalla;
 • pultit ja ruuvit;
 • suojalaitteet (lasit ja käsineet);
 • keskirasvaa tai hiomakoneita hiekkapaperilla;
 • pohjamaali;
 • Mittauslaite - mittanauha tai viivain;
 • harjalla.

Jos sinulla ei ole sähköstaattoreita sormenpäilläsi, sinun täytyy työskennellä vasaralla, vaihtamalla pultit ja ruuvit nauloilla. Totta, tällainen työ vie enemmän aikaa sinulta, eikä tulos ole niin laadukas.

Työstä saatat tarvita sähkötyökaluja, joissa on kynnet, naulat, pultit ja ruuvit, mittanauha, ruuvimeisseli

Jos haluat antaa tuotteelle entistä näkyvämmän ulkoasun, käytä lakkaa tai maalia puuhun, valitsemalla haluamasi värin. Lisäksi monimutkaisten mallien valmistukseen voidaan tarvita muita materiaaleja ja muita elementtejä: pyörät, metalliset jalat, kankaat, lasi.

Huonekaluja, joista useimmat on tehty kuormalavoista

Näyttää siltä, ​​että kuormalavat sopivat yksinkertaisimpiin malleihin, joihin voi istua vain puutarhassa. Itse asiassa, jonkin verran vaivaa ja mielikuvitusta, voit luoda todellisen taideteoksen, joka toiminnallisen tarkoituksensa lisäksi voi olla kodin koristelu. Yksittäisen tyylisuunnan huomioimalla voit helposti asentaa talon huonekaluilla, jotka on valmistettu kuormalavasta omilla käsillä.

Suosittelemme tutustumaan tällaisesta yksinkertaisesta materiaalista luotujen sisustustuotteiden vaihtoehdoista.

Telineet, pöydät, kahvipöydät

Uskotaan, että pallot taulukot - kaikkein helppokäyttöinen, joten ne ovat suosittuja kotiin mestareita. Jopa ilman erityistä kokemusta puusepäntyöstä, voit nopeasti ja helposti rakentaa pienen pöydän pari palloja.

On paljon valmistus- ja käsittelyvaihtoehtoja. Voit yksinkertaisesti hioa valmiin tuotteen tai lakata sitä lämpimällä sävyllä puuhun ja suojata sitä ympäristövaikutuksilta. Voit maalata pöytää ja soveltaa siihen piirustuksia huoneen sisustuksen mukaan. Suunnittelijat suosittelevat pöydän yläosaan lasilevyä: tämä ei ainoastaan ​​anna pöydälle alkuperäistä nykyaikaista ulkoasua vaan myös helpottaa huomattavasti tuotteen puupinnan hoitoa.

Kolmesta kuormalavasta on helppo tehdä kirjoitus- tai ruokapöytä ja pöydällä voit laittaa lasilevyn

Sinulla ei ole paljon vaikeuksia tehdä jopa kirjoitus- tai ruokapöytää. Tätä varten riittää järjestämään useita lavoja, jotka ovat kohtisuorassa työtasoon käytetylle lavalle. Voit varustaa laatikoita kuormalavan yläosan ja pohjan välissä.

Paletit ovat erinomaisia ​​sängynkehyksen tekemiseen. Esimerkiksi se voi olla yksi riviin asennettujen kuormalavojen pohja ja saat yksinkertaisen monipuolisen sohvan aasialaiseen tyyliin, jossa kaikki kalusteet ovat alhaiset. Voit myös kiinnittää kuormalavat 2-3 tasoon tai laittaa ne puupohjaisiin, kuten sängyn klassiseen versioon. Joka tapauksessa sinun ei tarvitse huolehtia valmiin tuotteen tuuletuksesta. Mutta on miinus: on parempi olla hypätä sellaiselle sängylle, ruhojen levyt eivät kestä kovaa kuormaa.

Paletista saat alkuperäisen sängyn ja sen päätylaudan

Sängyn lisäksi lavat sopivat hyvin päätyseinän rakentamiseen. Jos makuuhuoneesi sisustus on suunniteltu tyyliin parvi, maa, minimalismi, tämä vaihtoehto on ihana löytää. Voit asettaa kuormalavan päänojaksi vaakasuoraan, pystysuoraan ja jopa rakentaa kapea hylly kirjoihin ja valaisimiin.

Useimmiten kuormalavoja käytetään puutarhatuolejen ja sohvien valmistukseen, mutta materiaalin asianmukainen käsittely ja lisäelementtien lisääminen sopivat täydellisesti kotiympäristöön. Todennäköisesti tarvitset pehmeät istuimet ja selkänoja, mutta heidän roolinsa ovat helposti sohvatyynyt.

Vain kaksi lavaa - ja sinulla on käytettävissänne erinomainen mukava tuoli

Suuri plus tällaisten tuolien ja sohvien valmistukseen on, että voit mukauttaa tuotteen korkeutta ja leveyttä halutulla tavalla sekä lisätä tai poistaa käsinojat tarvittaessa.

Kuormalavalla oleva sohva voi olla sopiva korkeus ja leveys sinulle

Kun sinulla on riittävästi rakennuspalettia, voit helposti rakentaa koko kokonaisuuden, joka koostuu sohvasta (jopa nurkasta), nojatuolista ja sohvapöydästä. Tärkeintä on noudattaa samaa tyyliä ja järjestelmää, jossa kuormalavat liitetään yhteen rakenteeseen.

Siellä on paljon tilaa mielikuvitukselle, joten se on tuotteiden koristeluun liittyvien tuotteiden valmistuksessa. Ja kuormalavat tässä asiassa tulevat kätevästi. Voit esimerkiksi tehdä samankokoisen paneelin, johon voit lisätä kuvan tai kiinnittää pieniä hyllyjä pienillekin tavaroille.

Erittäin kätevä hylly eri asioille

Kuormalavojen yläosa ja levyt, jotka on siirretty lähelle toisiaan, toimivat tarjottimena, riittää kiinnittää mielenkiintoinen muoto siihen.

Kiinnitä kuormalavan kahvan yläreuna - ja saat alkuperäisen lokeron

Ja jos sinulla on lemmikki, kissa tai koira, joka haluaa makaa ympäriinsä, niin hän varmasti arvostaa viihtyisää lepopaikkaa. Prosessi on vielä helpompaa kuin sohva tai nojatuoli: liitä kohtisuorasti kaksi kuormalavaa ja pehmeä tausta. Voit tehdä reikiä altaiden asentamiseen vedellä ja ruoalla.

Lemmikkisi on tyytyväinen tällaiseen mukavaan uuniin

Luonnon taustalla puun huonekalut näyttävät erityisen orgaanisilta, jopa ilman erityistä hoitoa. Jos dachassa on grillialue, kuormalavat auttavat sinua tekemään mukavampaa. Pöydät, tuolit, penkit, keinut, istuimet ja astiat ja jopa aidat, joissa on kontteja kukkia varten - kaikki tämä voidaan tehdä tavallisista kuormalavoista.

Aseta lomamökki mukavilla ja kauniilla huonekaluilla kuormalavoista

Kuvagalleria: puutavaran tuotteita

Vaiheittainen ohje huonekalujen valmistuksesta kuormalavoista omilla kädillä

Jos olet jo päättänyt, mitä haluat tehdä, mutta et tiedä miten se tehdään, tarjoamme sinulle useita vaihtoehtoja huonekaluista yksinkertaisista esineistä nykyiseen yksinoikeuteen. Päällikön tapaus on pelkää ja voit helposti selviytyä työstä.

Kiinnitä huomiota! Kuormalavojen lisäksi joissakin tapauksissa voidaan käyttää puisia laatikoita vihannesten varastointiin tai jopa yhdistää nämä materiaalit yhteen tuotteeseen. Seuraavaksi annamme pari vaihtoehtoa.

Sohvapöytä tai yöpöytä pyörillä

Ehkä kannattaa aloittaa yksinkertaisin valmistus, varsinkin jos olet uusi puusepäntyö ja työskentelet kuormalavojen kanssa ensimmäistä kertaa. Sohvapöydälle tarvitset 1-2 lavoa ja niiden lisäksi:

Aloitetaan töistä.

 1. Ensin lava vaatii puhdistusta ja kiillotusta. Pyyhi se perusteellisesti lian ja pölyn kohdalta ja hienota se poraamalla erikoisella puuntyöstöllä. Voit naarmuttaa pinta hiekkapaperilla. Puhdista ja hiekkaa kuormalava puupalkkiin
 2. Irrota lava, poista kynnet varovasti vasaralla ja kynsillä. Sen jälkeen taita levyt tiukasti toisiinsa työtasossa. Liimaa ne ja varmista, kynsile kaksi levyä sisäpuolella. Irrota lava levyille ja käännä ne työtasolle
 3. Odota, että liima kuivuu, ja kiinnitä sitten pöytälevy sisäpuolella muutamalla levyllä. Näin sinulla on paikka tallentaa lokit. Lisää pohjaan muutamia kortteja
 4. Peitä pöytälevy pohjamaalilla, ja kun se on kuivaa, kerros lakkaa. Kokeile nyt pyörää. Kiinnitä ne työtason pohjaan, merkitse ruuvien alue lyijykynällä. Kiinnitä pyörät työtason alapuolelle
 5. Poraa ja poraa ruuvin reikien määrätyissä paikoissa. Kiinnitä pyörät. Kiinnitä pyörät merkittyihin kohtiin

Yksinkertainen mutta erittäin söpö sohvapöytä on valmis käytettäväksi. Kuten näette, kestää hyvin vähän aikaa ja vaivaa valmistaa se.

Pyörien yksinkertainen sohvapöytä

Videon opetusohjelma kuormalavoista

Koska olemme valmiit pöydällä, se ei pysähdy tekemään nojatuolia. Teemme sen heti, koska työkalut ovat samat kuin edellisessä tapauksessa.

 1. Ensin sinun on leikattava lokero kahteen, ja tee se keskelle korttia. Leikkaa puolikkaat kahteen. Saat istuimen, selkänojat ja kaksi käsinojua. Leikkaa kuormalava osiin istuimille
 2. Jauhaa kaikki yksityiskohdat. Valita ne, jotka tullaan takaisin, jotta toinen puoli leikattu loivassa kulmassa: kohde on asennettava kulmassa. Liitä selkänoja ja istuin on loivassa kulmassa
 3. Kun yhdistää selkänojan ja istuimen ruuvit, kiinnitä ne kahden käsinojat, on tarkoitettu pitämään johdolla. Tuotteen oli vahva ja luotettava, kiinnitä yksityiskohdat nauloja ja ruuveja. Selkänoja ja istuin on turvallinen välillä käsinojat
 4. Kun olet valmis yhteyden kaikkien komponenttien valmis kattamaan istuin ensin pohjamaali, sitten maalata. Jos haluat laittaa tuotteen tilaan, se voidaan maalata sopivan väri- ja koristele tyynyillä tai pehmeää paikkaa. Maalata tuoli ja laita se tyynyt

Siirrytään monimutkaisempia rakenteita. Lavat on väli-levyt, joissa voit pitää asiat pieni. Mutta jos yrität, voit tehdä sängyssä laatikoilla. Hänelle tarvitset 6 lavat; Kolme niistä ennalta-pura yksittäisiksi levyt. Ja vielä:

 • vanerilevyjä;
 • pora;
 • Bulgaria;
 • palapeli;
 • ruuvi;
 • neliveto;
 • kahvat laatikot;
 • pohjamaali;
 • maali puun tai lakka;
 • harjalla tai telalla;
 • hiekkapaperi;
 • tyynyt ja istuin.

Ennen kuin teet mitään tarjottimia on puhdistettava ja kiillotettu.

 1. Yksi koko lava muodostaa perustan sohva, johon haluat liittää pyörät suoraan. Jos mahdollista, ostaa varastoon rullat, joissa on jarrujen. Yhden kokonaisen lavan, kiinnitä pyörät
 2. Toinen kuormalava tulee takaisin. Leveä, leikkaa se alas 47 cm, pituus - jopa 91 cm. Leikata molemmin puolin paletin vähemmän kuin pohja
 3. Valmistus kolmannen pannulla käsinojat. Leikataan kahteen osaan kuormalavojen koko on 47 x 80 cm. Toinen pannulla, halkaistuna, toimivat käsinojat
 4. Takaosassa meidän sohvalla ja istuimet tulee olla jatkuvaa pintoja, niin sinun täytyy täyttää välit hallituksissa lavaa. Voit tehdä tämän sinun täytyy kuormalavoja, purettiin alussa. Luotettavuutta nivelet voivat promazyvat liimaa. Täytä aukot hallituksissa purettuna lavan
 5. Ruuveilla tai ruuveilla, kiinnitä pohjan takaisin.
 6. Kummallakin puolella sohva korjata loput 2 kappaletta lavan - käsinojat. Peitä sohva pohjamaali, top - lakka tai maali ja anna kuivua kokonaan.
 7. Tällä välin, on mukana valmistus kahdesta identtisestä laatikoita vanerilevyt. Korkeus jokainen laatikko vastaa aukon korkeus välillä ylä- ja lavan lauta miinus 5 mm, leveys ja pituus -. 37,5 cm 2 Leikkaa osat alaosien 8 ja laipat, ruuveilla tai liimalla liittyä. Kiinnitä kahva ulkopuolella. On suositeltavaa naulata kattilan pohjaan poikittaisen johtokunta, joka pitää sisälaatikon, ennen kuin asetat ne. Kerätä kaikki palaset sohva, valmistaa laatikot, tuotteen väri ja anna kuivua

Mukava ja tyylikäs sohva trukkilavalta valmis. Jää vain laajentaa tyyny, ja voit nauttia lomasta omaksua rakkaan kissa.

Tällaiset sohva valittaa kotiisi ja lemmikit

Opetusvideota: sohva valmistus kuormalavojen

Olemme edelleen olla mukana järjestelyssä asunnosta. Hyvä moderni teknologia ja ympäristö täytyy sovittaa niin, että uuden plasma-tv, teemme näyttäviä yöpöytä. Ja se ei ole helppoa, mutta toimiva: voit laittaa sen asemaan tai lehtiä, laita DVD-soitin.

Helppo valmistaa toiminnallisia TV-teline

Yöpöytä voi koristella, levittää koriste- kiviä tai kiinnittämisestä kehä joulukuusi Garland.

 1. Kun olet puhdas ja otshlifuete kuormalavoja, ne olisi pohjustetaan ja maalata haluttaessa. Prime valmisteltuun pannut ja väri
 2. Siirrymme nyt kokoonpanoon. Aloittaa, halkaistuna lokeroihin, ja kunkin viipaleen powertrowel hiekkapaperilla: pinta tulee huolellisesti hiottu. Ruuvaa pyörät pohjaan lokeron valittu perusteella, ja maali uudelleen. Aseta lokerot päällekkäin muiden. Kokoa valmistettu kuormalavojen rakentamisen
 3. Kun maali on kuivunut, sisustaa kaappi: kiinnitä koriste-elementtejä, valaistus, kiviä. Koristella melkein valmis kaappi koristeelementteinä ja valaistus
 4. Se on vain pitää yhdessä lavat toisiinsa ruuveilla tai pulteilla. Secure tarjottimet yhteen ruuveilla

Kuten näette, tämä kaappi on erittäin tilava ja mukava. Kun tarvetta on, voit helposti siirtää sen toiseen paikkaan.

Ei tarvitse käyttää paljon aikaa ja energiaa, tarjoamme sinulle helppo vaihtoehto tehdä sängyn. Hänelle tarvitset:

 • kolmen paletin samankokoisia, on mahdollista ottaa 120 x 80 cm;
 • ruuvi;
 • kynnet;
 • pora;
 • ruuvimeisseli;
 • hiekkapaperi;
 • Primer puun;
 • lakka tai maali;
 • vasara;
 • harjat;
 • rulla.

Yritä valita hyvä, vahva kokonaisuus lavoja, joilla ei ole pitkä puhdistaa ne.

 1. Valmistetut lavat ovat huolellisesti käsitelty hiekkapaperilla tai poraa erityisellä suutin. Kun olet valmis, pyyhi kaikki kostealla liinalla. Treat lavat hiekkapaperilla
 2. Peitä lavat pohjamaali, telalla - se on paljon nopeampi kuin kanssa harjalla. Odota täydellisen kuivumisen pinnoille. Telalla kansi kuormalavoja pohjamaali
 3. Nyt on aika maalilla. Soveltaa sitä ainakin kaksi kerrosta (jokainen edellisen kerroksen tulisi kuivua kokonaan). Sen sijaan, että maali, voit maalata tai tahra. Levitä maali useita kerroksia
 4. Täydellisen kuivumisen jälkeen jatkaa yhdisteeksi rakenne. Bond on pitkällä sivulla. Do poraa reiät hallituksissa lavasta ja ruuvaa ruuvit. Kääntöpuolella, joka on samassa tasossa seinän kanssa, vahvistaa runko puisia lautoja.
 5. Jää vain laittaa patja, peitto ja tyyny valmiiseen runkoon. Kokoa sängyn runko, korjaa ja makasi patja

Vt tällä periaatteella, voit tehdä runko parivuode, ottaen 6-8 lavaa. Jos haluat pitempi runko, pino lavoja 2 tai 3 riviä.

Opetusvideota: valmistus kuormalavojen sänky

Teline lavoille tai puulaatikot

Helpoin tapa valmistaa kuormalava telineestä - poistaa se poikkipalkin 2 ja upottaa tai enemmän levyt samalla etäisyydellä toisistaan, niiden korjaamiseen ruuveilla. Nämä kortit toimivat hyllyt. Tietenkin, tuote on hiottavaa ja lakattu tai maalattu.

Pieni jalostaminen pannulla - ja olet valmis teline hyllyillä

Jää vain korjata teline seinälle. Avulla vesivaa'an naarmuttavat seinien 2 kohta kaikkialla. Niiden välinen etäisyys on hieman pienempi kuin leveys teline, noin 5 cm. Pisteiden pora reikiä, aseta tulpat. Kierrä ruuvit siten, että niiden hattuja ei tiukasti kiinni. Päällä hallituksen lavan telineeseen merkitse saman pisteen, porata reikiä, kiinnitä ruuveilla silmukka. Saranat voivat olla metallia tai köysi.

Voit lisätä lavan jalat vanhasta taulukosta antaa sille hengen antiikin

Ripustaa telineeseen seinällä. Jos näette, on mahdollista kiinnittää alahyllyn vuosikerta jalka vanhasta taulukosta: tämä vahvistaa entisestään rakentamista ja antaa sille hengen retrotyyli.

Teline voidaan valmistaa puisia laatikoita käytetään tallentaa vihanneksia. On vielä yksinkertaisempi: tarvitset 12 identtistä laatikot hyvässä kunnossa. Perusteellisesti hiekkaa tahra ja peitä ne tai tumma lakka. Emme kuitenkaan voi ottaa minkä tahansa maali puun sisäväriin. Kiinnitä ne yhteen kaikilta tahoilta nauloilla tai ruuveilla. Rakenne on riittävän stabiili, koska laaja pinta, ja ei vaadi ylimääräisiä kiinnitys seinään.

Ja useita laatikoita, jotka on kiinnitetty toisiinsa, saat tilava hyllyt ruokakomero, pukuhuone tai olohuoneessa

Tämä teline on paitsi sovellu ruokakomero tai kellarissa, se on olohuoneessa näyttää hyvältä.

Video: Miten saada hyllyille kuormalavojen

Rakentaa yksinkertainen kenkäkaapit

Syöttäminen talon kadulta, riisua kengät. Mutta että se ei tiellä, se on laittaa jonnekin. Tarjoamme sinulle hyvin yksinkertaisen version valmistuksen seistä kenkiä.

Ensimmäinen asia löytää sopiva lokero ja hioa sitä tai kiillottaa koneella.

Hiekka tarjottimia, hiominen-kone

Vaikein osa tätä oppitunnin - valitse maalilla. Mutta tämä valinta riippuu toiveesi ja fantasioita. Tärkeintä, että se oli erityinen maali puulle. Voit jopa yhdistää useita värejä.

Prime pannulla, ja kuivuessaan, maali valittua väriä.

Prime lavasta ja väri

Joten kaiken työn! Valmis obuvnitsu laittaa käytävällä sisäänkäynnin läheisyydessä ja käyttää niille suunniteltuun tarkoitukseen - yksinkertaisesti paikka kengät lavan paikkaa.

Valmiin kenkäkaapit sijaitsee lähellä sisäänkäynti talon

On toinenkin variantti valmistuksen tukia kengät, ja se on niin yksinkertaista. Voit käyttää puisia laatikoita ulos vihanneksia. Vain hio niitä, maali haluamasi väri ja järjestää lattialle tai ripustaa seinälle kiinnikkeistään.

Voit tehdä Kenkätelineet, väri ja sijaitsee oikeassa järjestyksessä laatikot vihanneksia

Ne, jotka ovat jo mukana valmistuksessa huonekalujen valmistettu puisia kuormalavoja, mukaan on - suuri toimintaa koko perheelle, jolloin ei vain viettää aikaa hyötyä, mutta myös hauskaa keskustella, löytää kykyjään. Toivomme, että tämä työ täytyy pitää siitä, varsinkin kun et voi vain tehdä huonekaluja mukaan meidän suosituksia, mutta myös lisätä jotain omaa. Jos sinulla on jo kokemusta luomisessa tuotteita kotiin ja puutarhan kuormalavojen, ota jakaa sen kanssamme kommentteja. Sytyttää työtä ja viihtyisyyttä!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 4 = 3