Huonekaluja lavat käsillään kuva

Contents

Kalusteet Lavojen: 100 kuvia menestynein ideoista

Nykyään huonekaluja lavat on tulossa yhä yleisempiä. Ja tämä ei ole yllättävää, koska se voi olla mukava, käytännöllinen, tyylikäs ja omaperäinen. Se edellyttää myös sopii sekä pihalla tavallisen Country House, ja hieno sisustus. Puusta rakenne yhdistettynä erilaisia ​​viimeistelyjä ja mahdollisuus yhdistää eri kodintekstiilit tuotteita jättävät tilaa mielikuvitukselle ja mahdollistaa ammatillinen suunnittelijat ja amatööri harrastajat antamaan jokaiseen oma ainutlaatuinen luonne. Valitsimme sinulle tuoreita ideoita voisi näyttää kauniita huonekaluja trukkilavalta ja top 100 kuvia, jotka inspiroivat sinua, ja haluat myös liittyä yhteisö ihmisiä, jotka käyttävät huonekalut lavojen päivittäin.

Huonekaluja lavat suosittu valokuvaprojekteja

On vaikea uskoa, mutta kuormalavojen voi olla täysin tahansa huonekalu. nerokkuus suunnittelijat - sekä ammattilaiset että harrastelijat - aivan uskomattomia.

Lavojen tehdä vuodepaikkaa:

Taulukot monenlaisia ​​lajeja ja määränpää. Lehdestä:

Sekä kirjoittaminen:

Ja jopa tietokone:

keinokivi alle television vanhoista kuormalavoja:

Ja kylpyhuonekalusteet huone:

Ne ovat jopa sisäänrakennettu keittiökoneet!

Monille faneille tehdä jotain käsillään, yksi tärkeimmistä eduista huonekaluja lavoja on, että se voidaan tehdä itsenäisesti. Mitä se ei tarvitse taitoja ammatillinen puuseppä tai kalliita erikoistyökaluja. Monet hankkeet ovat tällä alalla toteutettavissa kirjaimellisesti käsin, handsaw ja vasaran!

Oikeastaan, mielenkiintoisin ja alkuperäisiä malleja huonekalujen lavojen että näemme näissä kuvissa luoma amatöörit, eikä ammattilaisia. Tärkeintä kaikille näille ihmisille - nauttia prosessista ja mahdollisuus tehdä upeita asioita, jotka miellyttää silmää ja tehdä elämän mukavaksi.

Lisäksi jos järkevä lähestymistapa suunnitteluun ja viimeistely sen tuotteita, itse tehtyjä huonekaluja kuormalavoja voi säästää paljon rahaa perheen budjetin.

Miksi tuhlata rahaa pöytään Puutarhan, jos voit hyödyntää pari turhaa kuormalavojen muutamassa tunnissa?

Kalusteet lavojen: luonnollinen ja ekologinen

Ei ole mikään salaisuus, että luonnon materiaaleja ovat kauniita itsessään. Ja puu - ei poikkeus. Senkin jälkeen tulossa utilitaristinen juttu, koska lava, se ei menetä luonnollista vetovoimaa. Siksi tahrat, lakkojen ja läpikuultavalla maalilla - win-win vaihtoehto viimeistelyyn huonekaluja kuormalavoja.

Ja tietenkin, huonekaluja kuormalavoja, kuten näissä kuvissa näyttää hyvältä puutarhassa tai verannalla talon, kauniisti sulautuu ympäröivään luontoon.

Johtuen huonekaluja kuormalavoja voi viedä luonto mukaasi ja tuo hänet kaupunkiasuntoa.

Tai luovat miellyttävän tunnelman kahvilassa.

Yhä useammat ihmiset haluavat valmistetut huonekalut kuormalavoja, koska he haluavat osallistua ympäristöön.

Ostaminen tai tehdä huonekaluja kuormalavoja, ne vähentävät kysyntää huonekalujen muovista ja muita synteettisiä materiaaleja.

Puhumattakaan siitä, että he saavat mahdollisuuden nauttia kauniita ja käytännöllisiä asioita, valmistettu ympäristöystävällisistä luonnon materiaaleja.

Jokainen, joka päättää ostaa tai tehdä omin käsin huonekaluja kuormalavoja, houkuttelee jotain erityistä. Joillekin se on tyyli, muoti, toisille - mukavuutta ja toiminnallisuutta, kolmannen - luonnon ja elämäntapa. Jokainen voi löytää näissä kuvissa on jotain itsellesi.

Huonekaluja rakennus lavat (lava) omin käsin

Nykyään ihmiset arvostavat yhä enemmän käytännöllisyys ja taloudellisuus, erityisesti järjestely talonsa ja esikaupunkialueilla. Tämän vuoksi kasvava suosio hankkii huonekaluja puurakennus lavat (lavat) tehty omin käsin. Tällainen rakennusmateriaali antaa lähes rajattoman vapauden luovuudelle ja suoritusmuotojen pannuja. Lavojen kerätä lähes kaikkea - tuolit lasten allas. Online-tilaan, helposti löytää mestarikursseja, testata niiden vahvuus ja inspiraatiota omia luomuksiaan. Kerää "suunnittelija" väkisin joku tuntee kirvesmiehen. Ja koristella lopputuotteen, voit tahtoa. Täällä rajana on vain mielikuvitus ja taloudelliset mahdollisuudet.

Kuormalavoja on merkitystä paitsi parvella

Syyt suosioon huonekaluja lavojen johtuu seuraavista tekijöistä:

 • Saatavuus rakennusmateriaali. On suuri määrä mainoksia lavojen b / y, hinta on enintään 30 s. kappaleelta. On myös mahdollista poimia lavojen rakennustyömaalla ilmaiseksi, esisopimuksen myyjän kanssa. Myös uutta palettia voi tilata suoraan toimittajalta, hinta uusissa lavojen noin 200 ruplaa. Sopia, hinnat ovat alhaiset, varsinkin kun otetaan huomioon, että yksi lavojen voi helposti tehdä täydellinen penkin tai paljon hyllyjä.
 • kokoonpanon helppoutta. Kun kokoonpano huonekalujen lavojen käsitellä edes noviisi puuseppä, joka osaa toimia hiekkapaperilla, saha ja vasara.
 • Käytännöllisyys. Huonekaluja lavat on hyvin toimiva ja ei vaadi erityistä hoitoa, se on myös erittäin kestävä. Kaikki käytetty sen luomiseen ponnisteluista korvataan viikon kuluessa.
 • Tyyliin. Huonekaluja kuormalavoja täydentävät hyvin eri tyylejä sisätilat. Se sopii täydellisesti sisätilojen asunnon suunniteltu parvi tyyli. Ja pastelliväriset suunnittelussa lavojen täydentävät hyvin sisätilojen tyyliin Provence. Ystäville arvostavat edut Japanin minimalismia alhainen vuodetta kerätään rakentaminen kuormalavojen.
 • Ympäristöystävällisiä. Rakentaminen tarjottimet kootaan puusta.

Piirustukset normaali lavat ja eurolavojen

Mitkä ovat rakentamassa puisia kuormalavoja? Tämä ei ole mikään muu kuin tavanomainen tuet rakennusmateriaali, joka kuljetetaan rakennustyömaalle. Lavat alunperin suunniteltu siten, että sen on oltava muodoltaan jäykällä telineellä.

Käyttö lavojen sen käyttötarkoitusta: Seiso rakennusmateriaalit

Koska kuormitukset rakentaminen on huomattava paino, käytetään puisen kuormalavan on erittäin suuri lujuus, joka tekee siitä kestävän. Kuormalavojen kootaan sellaisella turvamarginaali kestämään kuormia jopa tuhat kg..

 • Standardi lavan - 120h100h12 cm;

Keskimääräinen paino yksi lavan rakentaminen noin 15-20 kg.

Lavat ensisijaisesti kerätty havupuusta (mänty, lehtikuusi, kataja, marjakuusi). Nämä kivet on suuri lujuus, hyvä puusepän. Lehtikuusi enemmän ja on luonnollista vastustuskykyä kosteutta, eli ei huonone altistuminen kosteudelle. Pienet yksityiskohdat kuormalavoja tiheä katajaa. Esimerkillinen lavat kerätään täysin automatisoitu laitteet.

Venäjän markkinoilla voi ostaa kuormalavojen kotimaisten ja ulkomaisten tuotantoon. On olemassa erityisiä vaatimuksia valmistukseen kotimaan ja Euroopan lavaa. Laatuvaatimukset puutavaran ja lavan kokoonpano Euroopan korkeammalla. Käyttämällä kuormalavoja, sinulla on varmuus siitä, että puuta, josta ne on korjattu, kulunut kasvinsuojelun hoitoja eli desinfiointi. Desinfiointi suoritetaan puhdistamiseksi puun kaikenlaisia ​​bakteereja ja tuholaisia.

Taitavat käsityöläiset kehotetaan sovelletaan kokoelma huonekaluja vain Kuormalava, koska ne eivät vaadi liian kovaa hiontaa ja turvallisempaa kannalta nauloista.

Jos puu lava on sinertävä sävy, sanotaan, että hän oli menossa ulos raaka-levyt, ja siksi se on huonolaatuista. Tämä lava on parempi olla käyttämättä kokoonpanoon huonekaluja.

Jos aiot käyttää rakennusta lavojen kokoonpanoon huonekalut, se on edellytys niiden esikäsittely ennen töiden aloittamista ja soveltaminen suojapinnoitusta loppuvaiheessa.

Yhteensä on viisi päävaihetta käsittelyn rakentamisen lavojen valmistusprosessissa näiden huonekaluja.

 1. Ensinnäkin tarjottimia on puhdistettava epäpuhtauksia. Tämä koskee kuormalavoja olivat käytössä.
 2. Edelleen käyttää valmiin suunnittelun välttää sirpaleita ja koukkuja, Lavan hallituksen on hiottava. Valinnaisesti jauhaa kaikki pinnat tarpeeksi kävellä paikkoihin, jotka ovat kosketuksissa ihoon tai vaatteisiin. Tämä prosessi voidaan tehdä manuaalisesti, jos työ edessä ei ole liian suuri, käyttäen hiekkapaperia. Ja voit hyödyntää jauhatuslaitteistoa tai erityistä kiinnitystä pora. Työskennellä ilmastoidussa tilassa erityisessä hengityssuojainta rakentamiseen.
 3. Puun kuormalavojen hankittu vedenhylkimisen ja muste loppunut taloudellisemmin, jo valmiin tuotteen tarvitse pitää Pohjamaalipinnan. Jos suunnittelu käytetään yksinomaan kotona, sinulla on tarpeeksi öljyä pohjamaali. Käytettäessä tulevaisuudessa huonekalut kadulla on parempi soveltaa akryylipohjamaali, jolla on hyvä vettä hylkiviä ominaisuuksia.
 4. Haluttaessa lavalta huonekalut voidaan maalata.
 5. Viimeinen vaihe on soveltamisen lakan.

Leikkaus ja kokoonpanoon

Tässä on luettelo työkaluja, ehkä luoda huonekaluja rakentaminen puisia kuormalavoja:

 • Saha (manuaalinen tai sähköinen);
 • sorkkarauta;
 • vasara;
 • poraa poralla;
 • ruuvimeisseli;
 • naulat, ruuvit, pultit ja aluslevyt;
 • pohjamaali;
 • maali;
 • lakka;
 • harjat;
 • kynä;
 • suojavarusteet: suojalasit, naamio, käsineet.

Varoitus, varokaa! Suorita kaikki toimivat noudattaen turvallisuusmääräyksiä. Pidä huolta itsestäsi ja läheisillesi!

Suosituin huonekaluja, jotka voidaan valmistaa puisia kuormalavoja

voidaan koota puisia kuormalavoja mitään, se olisi halu ja fantasia. Tässä on esimerkki suosituimpia huonekaluja, jotka tekevät rakentaminen lavaa.

Taulukot kerätä toisenlainen: perusmalleihin koostuu kahdesta kuormalavoja, toimistoon lähimpänä vaihtoehtoja. Erittäin suosittu sohvapöydät pyörillä. Jotkut ihmiset haluavat lasia, ja monet jättävät puu. Etsimme, inspiroivia ja eteenpäin saavutukset!

Galleria: valmistus muunnelmia taulukot lavan

Sänkyjen jo vaativat useampia kuormalavoja. Fanit Japani-tyylinen sänky on valmistettu yhden rivin, mutta se on yleensä nukkumaanmenoa kahdessa rivissä. romantiikkaa ystäville viettää tuloksena kapealla valaistus. Entistä käytännöllinen vaihtoehto - sijoitettu Tuloksena syvennykset laatikot vaatteita. Ja tietenkin, älä unohda laittaa jäykkään kehikkoon hyvä patja mukava nukkua.

Kuvagalleria: vaihtoehdot valmistukseen makuuhuoneen kalusteita trukkilavalta

Sohvat ja tuolit kerätään kodin ja puutarhan. ne ovat myös tullut suosittu eri kahviloissa. Yleensä se on menossa kovaa runko käsinojat ja selkänoja. Muita jo ostanut tai ommeltu erityisiä tyynyjä tai pehmeä vuori. Miten sohvan tai tuolin, riippuu myös mieltymykset, toiveet ja kyvyt.

Kuvagalleria: sohvat ja nojatuolit lavojen

Lavojen erinomaisia ​​hylly kukkia, koristeet, astiat, kengät. jopa kaappi tai seinä voidaan asentaa, kuten halutaan.

Kuvagalleria: hyllyt ja hyllyt lavojen

Mökillä ja puutarha-alue voit kerätä mitään. Et voi paljon murehtia tyyli ja sisustus hemmoteltu puulaatikot. Camping kaikki mallit näyttää hyvältä, tärkeintä - mukavuus, yksinkertaisuus ja säästöjä. Jotkut jopa keräävät jo rakennusvaiheessa mökin kuormalavoja: kaksinkertainen seinät, jossa kivetty eristeen sisällä muotoilu tekee lämmin ja kestävä.

Kuvagalleria: Kesämökki ja puutarhakalusteet trukkilavalta

Askel askeleelta ohjeet kaavioiden ja valokuvien

Mikä tahansa tuote on valmistettu puusta voidaan yksinkertaisesti hioa, kattavat tahra, lakka tai maali. Ironista kyllä, uusin versio voi olla varsin priglyadnym.

Mestarikurssi luomiseksi sohvapöytä

Sohvapöytä pyörillä - tämä on erittäin mukava ja tyylikäs pala kodin huonekaluja. Ja jos taulukko on tehty omin käsin, se on myös ylpeyden aihe omistajalle!

Luoda puinen sohvapöytä rakentamisesta kuormalavojen tarvitsemme seuraavat työkalut ja materiaalit:

 • kuormalava;
 • pihdit;
 • pora;
 • Tutka-Harjasuuttimen poran hioma fleece;
 • sorkkarauta;
 • vasara;
 • ruuvimeisseli;
 • ruuvi;
 • pyörät;
 • harja maalaus;
 • puuliimaa;
 • saippua;
 • väritön pohjamaali ja lakka.
 1. Puhtaan puun pinnan saastuminen poran mela.

Video: sohvapöytä trukkilavalta

Sängyn vieressä kaappi, maalattu satiini maalilla

Yöpöytä - tämä on erittäin mukava huonekalu. Se tekee makuuhuoneen mukava ja toimiva. Luoda taulukoita, tarvitset seuraavat materiaalit ja työkalut:

Askel askeleelta ohjeet kokoonpano:

 1. Tekemättä huonekalut alkaa aina piirustus tai luonnos. Joten ensimmäinen asia paperiarkin, piirtää kaavio taulukoita, haluamme tehdä.
 2. Puu liasta ja purkaa osiin helposti.
 3. Leikkaa levyt pyörösahaksi kehyksen, kuten on esitetty alla. Tarvitsee vain kymmenen laudat koko kehä.

Video: yöpöytä trukkilavalta

Koota nurkassa sohva, tarvitset kuusi lavaa, jonka mitat ovat 120x80 cm. Sen jälkeen, kun valmistelutyö puhdistus-, kiillotus ja maalaus yksinkertaisesti lisätä enintään kolme pannulla kulma, kuten kuvassa alla. Lisäksi alarivillä laittaa yksi enemmän useita lavoja.

Kerää kulmasohva kuormalavalta rakentaminen

Koko rakenne on kiinnitetty nauloilla tai ruuveilla. Takaisin Tämän sohva voidaan koota levyt. Meidän kehys on valmis, se pysyy pehmentää päänsä ja pehmeät tyynyt.

Video: yksityiskohtaiset ohjeet siitä sohvalla kokoelma kuormalavojen

Bed Lavojen käsillään

Sänky myös vaatii paljon rakennusmateriaali. Yleensä rakentaminen kerätään kaksi riviä ovat kuitenkin ne, jotka rakastavat Japanin minimalismia, ja annostele yhden rivin.

Sänky lavan voidaan koota käsillään

Jos olet rakentamassa sänky lapselle, olet tarpeeksi pohjalta kahden kuormalavoja, jotka ovat tarpeen laittaa yksi toisensa jälkeen, jotta suunnitteluun mitat ovat osoittautuneet 120 x 160 cm. Jos teet suuren sängyn, sitten vain kestää neljä lavaa.

Muista varoittaa lapsillesi, että tämä sänky voi hypätä, se on tästä hyvin hauras ja voi rikkoutua. Levyt on suunniteltu paljon painoa, mutta ilman teräviä hyppyjä kuormituksia.

Vaihtoehdot ja kokoonpano kaaviot parisänkyä enemmän. On mahdollista tehdä sänky kuormalavan neljästä koko on 240 x 160 cm, vastaavasti, on kaksi rivi 8 jättää Kuormalava.

Voit kerätä neliö sänky kuten kuvassa alla. Keskiosa on leikattu. Tältä sänky jättää yhdeksän kuormalavoja.

Voit käyttää seuraavia versiota kokoonpanon parivuode.

Mitat tällaisen vuode 160 x 200 cm ovat ihanteellisia vakio ostaa kaksinkertainen matraa. Extra sivuseinä voidaan leikata tai käyttää sängyn hyllyt.

Lyhyt kuvaus tulevasta työn luomista sänkyrakenne kuormalavoja:

 1. Ennen työn aloittamista kaikki lokerot puhtaaksi.
 2. Kerätään kynnet ja tarvittavat ruuvit sänky muotoilu.
 3. Hiominen alueita, jotka joutuvat kosketuksiin kehon sängyssä tulevasta käytöstä.
 4. Pohjamaalattu ja maalattu.
 5. Vaihtoehtoisesti voit lisätä Valolaatikot markkinarako.

Video: Master Class luoda sänkyyn puisia kuormalavoja rakentamisen

Keeping kengät eteisessä - se on arka aihe asukkaille pieniä asuntoja kapeita käytäviä. Tämä ongelma on erityisen akuutti syksyllä ja keväällä.

Tässä suoritusmuodossa, kuten kuvassa yllä käytetty pienellä vaivalla mukava ja kompakti varastointi ulkoilujalkineiden. Tällainen vaihtoehto sopisi hyvin maassa tai asunnossa parvi tyyliin.

Kuitenkin, jos et ole fani yksinkertaisia ​​ratkaisuja, tai muoto kenkä varastointi et pidä, niin voit rakentaa klassinen hyllylle pyörillä ja ottomaanien alkuun.

Jotta omin käsin hylly kenkiä ottomaanien, tarvitset:

 • kuormalavojen;
 • tyyny;
 • Neljä pyörää;
 • pohjamaali, maali;
 • työkalut: hiekkapaperilla, sahat, kynnet, pora, ruuveja, ruuvimeisseli tai ruuvimeisselillä.

virstanpylväitä:

 1. pura kuormalava;
 2. Scrollsaw lauta oikean kokoinen;
 3. keräämällä hylly nauloilla ja ruuveilla;
 4. nahat pinta-levyt;
 5. Kiinnitä pyörät;
 6. gruntuem ja maali hylly;
 7. top korjata pehmeä tyyny.

Meidän hylly käyttövalmis sekä kotona maassa.

Video: mestarikurssi luomisesta telineet kengät

Lisäykset sisätilojen vihannesten laatikot

Toinen rakennusmateriaali luoda huonekalut omin käsin - se laatikoita ulos vihanneksia. Pääasiassa siksi ne keräävät kaikenlaisia ​​hyllyt, purkamatta alkuperäisen suunnittelun. Joskus ne sopivat erinomaisesti sisustus, tai jopa käyttää suunnittelussa tapahtumia tyyliin Provence. Seuraavat valinta kuvia oman inspiraation. Ole luova ja saada ilo prosessissa!

Kuvagalleria: hyllyiltä puuhäkit pois vihanneksia

Video: pool lavojen kanssa kädet

Video: bar kuormalavoja

Video: muodikkaat huonekalut mökille lavan

Ajatus siitä, että se on mahdollista koota huonekaluja omin käsin monille tuntuu olevan jotain saavuttamaton kannalta kykyjensä ja taloudellisten mahdollisuuksiensa. Kuitenkin käyttö huonekaluissa rakentamisessa kuormalavojen tekee monet miettimään tätä vaihtoehtoa. Saatavuus ja edullinen rakennusmateriaali, sekä suhteellinen helppous kokoonpano ovat jo tehneet tämän huonekalut on hyvin suosittu. Ja ideoita sisustus, jonka ilmentymä jossa käytetään puisia kuormalavoja, auttavat täyttämään unelmat tyylikäs ja toimiva mukavasti kotona ja puutarha-alueet ilman suuria taloudellisia investointeja. Halu, lennon mielikuvituksen ja vähimmäismäärän kirvesmiehen taidot - avain menestykseen. Saavutuksina ja hyviä ideoita!

Tervetuloa! Nimeni on Galina. Olen 30 vuotias. Minulla on kaksi korkeakoululaitoksille. Erikoisuus - kiinteistörekisterin insinööri. Ammatti - arvioitsijan. Olen tällä hetkellä virkavapaalla lastenhoitoon.

Lavojen lahjakas käsissä

Kuormalavojen tavaroiden kuljetus ... hyvin, että ne voivat olla merkittäviä? Jossa niitä voidaan käyttää, paitsi sen aiottuun tarkoitukseen? Onko se nuotiolla. Tara on todella hankalaa, iso, vie paljon tilaa, joten siitä on taipumus päästä eroon. Tällaisia ​​lavojen näkevät kaikki. On käsityöläiset jonka käsissä karkea nämä levyt saada toinen, hyvin toisenlaista elämää.

Huonekalut lavat - ainutlaatuinen ilmiö joka suhteessa. Se on helppo valmistaa, kestäviä ja tietenkin on ainutlaatuinen omaperäisyys. In roolin uusi omistaja lataamiseksi rakennusmateriaalien yksinkertaisesti tunnistamattomiksi. Haluatko oppia salaisuuksia hänen hämmästyttävä muutos?

Kuvan alkuperäinen vuode taustavalaistu kuormalavoja

Ei ole mikään salaisuus, että asiat on rakennettu omin käsin, ei vain tehdä pala elinvoimaa ja lämpöä mestarit, he pystyvät tekemään ympäristöä, jotka olivat, todella ainutlaatuinen, ei-triviaali ja muistaa sen omaperäisyys. Melkoisesti aikaa ja rahaa - ja nyt kohdata ylellisyyttä huonekalut, jota koristaa paitsi kotona, mutta myös ympäröivään maisemaan.

Toinen nimi lavat - lavaa. Ne on valmistettu kova, ei hoideta, on kuitenkin erittäin kestävä, kestää paljon painoa, lankkuja koottu tietyn kaksiportainen rakenne.

Kuormalavojen vakiomalli

Kokeilla käsi työskentelevät huonekaluja lavoille. Saada muutama käytetty, lavat kaatopaikalle ja tehdä sinulla on jotain alkuperäistä, joka auttaa tekemään ikimuistoinen asettaa kotona tai sisäkenttä.

oleskelualue sohvilla trukkilavalta

Tietenkin, sinun täytyy antaa aikaa valmistelutyöhön, puhdistettu ja hiottu karhea pinta, tehdä tarvittavat mittaukset, ostaa tarvikkeet, lakka ja maali, mutta tässäkin tilanteessa aluksi selvää, että käteistä menoja pienet asiat eivät mene mihinkään verrattuna summat, jotka pyytävät nyt uuden huonekalujen samantyyppisiä. Vietti aikaa ja vietti voimat korkoineen hyvitetään syntynyt uusi huonekalun, joka pitää lämpöä kädet.

Sohva ja tuoli lavalta koristella minkä tahansa osan

Älä kiirehdi sanoa ei idea. Onhan nimittäin mitä teitä estää? Vaikka et isporite useita halpoja lavoja että mikään katastrofaalinen tapahtuu myönteisessä tapauksessa, voit varmistaa asennettaviksi, mikä varmasti kohokohta sisustus, ja se kannattaa kokeilla.

Sohva Maljojen tulee kohokohta puutarhan

Kalusteet kuormalavoja: Hyödyt

Tärkeimmistä eduista tämän huonekalut on tarjota:

1. muotivirtaukset. Järjestely sisätilat ovat yhä ei-vakio-osat, jotka on valmistettu kuormalavojen, ja tämä tyylillinen haara kehittyy edelleen.

Puheenjohtaja tarjottimia, sopii moderni sisustus

2. Käytännöllisyys ja edullisuus. Kaikki tehtiin kuormalavoja on paljon käytännöllisempää käyttää ja halvempia kuin tuotetaan tehtaassa. DSPshnye malleja menettää ja suunnittelun omaperäisyys, ja laatuominaisuuksia.

Ulkokalusteet trukkilavalta on paljon edullisempaa

3. 100% ekologinen. Levyt tulossa lavoille, taatusti ole käsitelty kemikaaleja, stabilisaattoreita, säilöntäaineita ja kyllästys, joten eivät kanna mitään piilotettuja uhkia. Puu, eikä mitään muuta.

Kuormalavoja Puiset soveltuvat siksi valmistukseen keittiökalusteiden

4. Depository ideoita luovuuden eri aloilla.

5. Oppitunnin kaikille kotitalouksille. Käsittelyn aikana ja lisääntymiselle huonekaluja kuormalavoja, jokainen voi löytää pisteen hakemuksen vaivaa.

Kuormalavojen vaikka on epätavallinen pakkaus muoto kuitenkin pidetään pakkausmateriaali ja siten tarvetta etsiä niitä oikeinkirjoituksen kyllä ​​myyntipisteistä. Yleensä malleja voi varata löytämällä mainostanut käytettyjen pakkausten. Tällaiset tiedot eivät ole harvinaista temaattisen portaaleja. Tuotteiden kustannukset useimmiten vain symbolinen.

Sohva suuren yrityksen kuormalavoja

Voit ottaa yhteyttä suoraan valmistajilta kuormalavoja ja yritykset harjoittavat rahtikuljetukset. Monet mielellään antaa sinulle jäte on täysin ilmainen. Hävitä itse sitä yläpuolella.

Ruokapöytä lasia kuormalavan

Joskus lavoja kerätään erikseen. Tällöin hallituksen pitäisi ostaa 15-20 mm: n osa ja semidesyatimillimetrovym baari. Ne on leikattu mittojen mukaan tulevaisuuden rakentamisen ja sitten sinetöidä standardimenetelmällä.

Mikä olisi kulutustavaroiden huonekaluja lavat saada todella vahva?

Tämä on yksi tärkeimmistä asioista, jotka tulevat esiin hakuprosessi lavaa. Ja se ei ole sattumaa. Lajikkeiden paketit ovat itse asiassa useita. Ne ovat erikokoisia, ja kunnossa. Hankkia tarvittavat ne variantit, jotka täyttävät vaatimukset euron tai EPAL-. Ne eivät ole vaikea oppia, läsnäolon ansiosta leiman.

EUR lavat standardi helposti erottuu erityisen leimautuminen

Hyvä tarjottimia Kanadan ja Yhdysvaltojen tuotantoa. Laatu materiaali on huomattavasti korkeampi kuin kansallinen näytteet, mutta silti on kaupan lyöntejä, mikä on täysin mahdollista kääntää alkuperäisessä koristeluun.

Postimerkit lavoille voi hyvinkin olla kohokohta huonekalut

Jos mitään tällaista saada et voi, et enää murehtisi meidän kuormalavoja muunnoksen jälkeen, myös näyttää hyvältä.

Kuinka valmistautua lokerot käyttöön

Variantteja huonekalujen kuormalavoja voidaan tuottaa runsaasti. Tätä varten kokonaisuutena, ei taitettava muotoilu ja osat. Joten sinulla ei ole suunniteltu kuluvien tuotteiden, se ensinnäkin, täytyy käsitellä oikein. Voit tehdä tämän, hallitus on puhdistettu ja kiillotettu tasaisuus joka ei ollut sirpaleita. Kätevin tapa tehdä tämä hiomakone. Puinen pinnalla se toimii moitteetta.

Lavoja tulee kauttaaltaan hiottu

hiontaprosessi pitäisi olla ilmanvaihto. Älä unohda käyttää hengityssuojainta ja suojalaseja. Tämä suojaa sinua mahdollisilta vammoja ja hengittäminen puupölyn. Kohdistetaan jauhatus voi olla vain se osa, joka voi ohjata vartalokosketukseen.

Luominen tyhjä kirjakieleen mittasuhteet kuormalavoja olisi oikein jäsentää. Pyysit työ lajittelu puhdistettua levyt leveyden yli ja.

Kuormalavojen tarvitset räätälöity malli purkaa

Jos tulevaisuudessa huonekalut koottu kuormalavoja, joilla liikennöidään kaduilla, esimuotin tulisi esikäsitellä suojaava yhdisteitä, jotka estävät sen negatiivinen reaktio kosteudelle.

Trukkilavalta voidaan rakentaa mitä erilaisimpia huonekalusuunnittelun.

Jätteiden tarjottimet - erinomainen lähde puutarhakalusteet. He tekevät suuria penkit ja penkit, tuolit ja pöydät, sängyt ja paljon muuta. Voit jopa rakentaa jotain baari varjossa suuri puu. Kerää näitä eriä ei ole vaikeaa. Koko lavat mene pöytätasot, istuimet ja suunnittelee pohja ja rikki - ymmärtää ja vietetään aseiden, selkä, jalat. Turvallisuuden varmistamiseksi kokoonpanon ja tehdä suunnittelun vankka apua pitkiä nauloja, ruuveja ja liimalla.

Trukkilavalta saada täydellinen kalusteet puutarhan

Tee kadunkalusteet kestäviä lavoja voi jälkeen peittämällä se lakalla tai pohjustus värjäys erityisellä maalilla.

Lavojen saadaan paitsi suuria huonekaluja maiseman, mutta myös kodin sisustamiseen. Heistä menossa suuri bed kehyksiä. Lisää vain muutama kuormalavoja ja kansi päälle paksu patja. Jos sänky on paljon kapeampi kuin leveys paletin, ne voidaan lyödä podiumina tai käänne sängyn penkki jalat. Jos haluat, voit tehdä sängyn pääty. Se sopii myös osia lava.

Trukkilavalta voidaan koota upea runko sängyn

Ne, jotka ovat hyvissä väleissä käsillään, voidaan koota hyödykkeiden pakkauksissa suuri sohva, joka koristaa virkistysalue. Side kaide ja takaisin on valmistettu tähteet ja tähteet, ja istuma-asento on päällystetty pehmeällä tyynyt. Yksinkertaisuuden vuoksi liikkuvan kerroksen voidaan varustaa pyörillä.

Sohva pyörillä rentoutumiseen nurkassa paletin

Puulavat - on lähes valmis sohvapöytä. Vain oshkurte tarjotin ja kiinnitä se jalat. Pöytälevy voidaan piilottaa alle karkaistua lasia. Tämä antaa suunnittelun omaperäisyys ja tehdä siitä sellainen täydellinen. Jos tämä vaihtoehto ei sovi sinulle - käyttö tahra tai patina tekniikkaa. Joka tapauksessa tulos on mahtava.

Sohvapöytä trukkilavalta

Huonekalut on kuormalava koristamaan lasten - on myös hyvä ratkaisu. Helpoin tapa kerätä ne sängyn vauva. Koko lavan yksinkertaisesti kiinnitä sivuosat ja on sijoitettu tuloksena rakenne mukava patja. Vähintään hyvä lasten lipastot, kaapit, tuolit on valmistettu tästä materiaalista.

Talo lastentarha lavan

Lopulta, paletin - sopivin materiaali rakentamiseen pelin keskus. Käyttämällä lavat näihin tarkoituksiin, yrittää hoitaa niitä erityisen huolellisesti, koska lapset - ihmiset levoton ja hallita kiivetä kaikkein saavuttamattomissa paikoissa.

Vauvan sänkyä trukkilavalta

Sekin voidaan rakentaa samaan alustaan, niin että huonekalut - ei ole ainoa asia, joka voidaan tehdä lavalta. Sitten ajatella miehillä ei ole lainkaan. Vain pystysuuntaisia ​​ja puutarha suunnittelu valvontaa tiiviisti toisiinsa koko kehän elementtien määrätyn osuuden. Käytössä Baredin poikkitangot voit laittaa kukkaruukut. Saamme hyvin viehättävä aita.

Aidan tarjottimia

Telineet ja toimittamisen kukkia

Saharan standardilavat rakentaa perusta kukkapenkkiin, koonnut laatikot kylvökone ja säiliöitä taimet. On se muutamassa minuutissa, mutta toiminta on erittäin kätevä. Lisäksi nämä asiat vain sovi maiseman suunnittelu.

Tyylikäs kenkäteline lavalta

Puolikuormalavasta työkappale on hyvä puutarha keinu. Koko lava ja kaikki mitä voi tehdä koko riippumatossa nukkumaan, keinuvat paksuja ketjuja ja piilotettu katos. Rentoudu heiluminen laatikko todella Royal.

Keinut kuormalavojen

Jos olet valmistautuu ensimmäisen kerran kokeilla kätensä alalla luomista huonekaluja kuormalavoja, niin älä aloita keksinnön polkupyörän.

Anna esikoinen on jotain yksinkertaisempaa, kuten henkari sali maalaistalon.

Ripustin hallissa kuormalavojen

Hoitaa koko tai puoli on edellä kuvattu rakenne. Muuten, talo on paljon kosteutta, varsinkin, söi se pysyy asumaton talvella, joten älä vialla kävellä lavalle suojaava antimykoottinen pohjamaali luotettavuutta. Nyt ottaa käsissä sahan ja alkaa luoda, terän pituus ulomman hallituksen satunnaisessa järjestyksessä. Maalata tai koristella työkappaleen saatu millä tahansa muulla tavalla kiinnittää levyt ja turvallisesti koukkuja ripustaa seinälle valmista tuotetta. Kotitaloudet ihastuvat!

Kirkas ripustin lavan

Pidin yllättää? Vaikeuttaa tehtävän! Tee penkki verannalla, jossa illan teekutsut. Nyt sinun pitää näin suuren lokero kahteen osaan, joista toinen on hieman leveämpi kuin sinun pitäisi saada. Juuri hän menee istuimen. Kapeampi loput, vastaavasti, tulee mennä takaisin. Kiinnitä tukiaseman taakse tarvitaan alueilla. Niin se on turvallisempaa. Istuimen alla poimia saman korttelin joka toimivallaltaan vakaa jalkojen. Kävele tuotteen loppuun. Mukavuuden lisäämiseksi, istuin voidaan laittaa pehmeät tyynyt tai patjan ommel.

Kätevä penkki ulkopuolella lokeroissa

Entä huonekaluja kuormalavoja saunassa? Uskallat tehdä alkuperäisen sohvalla? Hylkää synti, koska emissiokurssi 7 lavaa, vanerilevy kymmenkunta, vaahtoa ja verhoilu kangasta. Sitten kaikki tulee banaalisuutta on yksinkertainen. Kolme lava näytteillä kirjaimella G. Jokaisessa sarjassa on yksi, ja se on kaikki kasaantuu sinetöity alueita, ruuveja ja nauloja. Tuloksena Istuin ja selkänoja on ommeltu ylös vaneri, jonka päälle on kiinnitetty leikata vaahto. Kiristä kaikki työkappaleen kangasta, vahvistamisesta hänen nitoja. Vasemmalle leikata ja liittää pohjaan suunnittelu jalat-baareja ja voivat siirtyä tuotantovaiheeseen, vaikka ei tuotantoon - tämä liian äänekkäästi. Kattaus on melkein valmis. Hän vain ei ole jalkoja, ja ehkä pyörät jos haluat tehdä mobiili.

Mukavat sohvat Lavojen värikkäitä tyynyjä

Luo kalusteet lavat - paitsi jännittävä, mutta myös kannattavaa. Tyyppi kädessä, varustaa niin talosi, mökki, torppa, ja yritä sitten töitään Internetiin käyttäjille. Varmasti et saa yhden luodakseen jotain vastaavaa. Siten vähitellen kehittyä suosikki harrastus kannattavaa liiketoimintaa ja vaikuttaa melko looginen johtopäätös viattoman harrastus, eikö?

Kuvagalleria - huonekaluja kuormalavoja

Mural suunnittelussa moderni keittiö

Mitä muuta tarkistaa?

© 2018 · Kopiointi materiaalien ilman lupaa on kielletty

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 21 = 25