Huonekalut kuormalavoista ja kuormalavoista

Huonekalut kuormalavoista, kuormalavoja (40 kuvaa) - alkuperäisiä ideoita

Nykymaailmassa erittäin usein tarpeettomat materiaalit kokeneiden suunnittelijoiden käsissä ovat tällainen "chip 9raquo", joka on muodikasta kotona. Joten se tapahtui kuormalavoilla (muuten niitä kutsutaan lavoiksi).

Kuormalava on jäykkä tuki lastin kuljettamiseksi, joka on kerätty levytiloista, jotka sijaitsevat etäisyydellä toisistaan. Mielestäni kukin meistä, ainakin kerran, näki kuormalavat makaavan myymälän takapihalla.

Huonekalujen kalusteet eivät ole vain halpoja ja ympäristöystävällisiä, mutta silti tyylikkäitä ja muodikkaita. Tällaiset kalusteet kuuluvat eko-tyyliin, joka on äskettäin kasvanut suosionaan. Siksi perinteisten kuormalavojen ja laatikoiden käyttö huonekalujen valmistuksessa on erittäin tärkeää.

Mielenkiintoista! Etchikol - "luonnollinen tyyli" on erittäin suosittua asukkaiden keskuudessa megacities ja se, että sisätiloihin osallistui luonnollinen motiivi.

Näyttäisi siltä, ​​että se voi olla yksinkertaisempi kuin kaksi puupalkkia, jotka on yhdistetty baariin. Kuitenkin tästä yksinkertaisesta ensimmäisellä silmäyksellä on mahdollista luoda alkuperäisiä ja tyylikkäitä huonekaluja talliin ja taloon.

Kuormalava. Kyllä, kyllä, älkää yllättele tavallista lavaa luo erittäin mukava ja viihtyisä vuode kesämökkiin, rentoutua huvimaassa jne. Tässä ei ole mitään monimutkaista. Se riittää yksinkertaisesti kiinnittämään kuormalavat keskenään, maalata ne tai polakirovat ja asettaa hyvä patja. Se on kaikki, sinulla on loistava sänky, mikä on tärkeintä - halpa ja ympäristöystävällinen.

Penkit ja pöydät kuormalavoista. Penkit ja pöydät ovat paljon suositumpia kuin sängyt. Tällaiset asiat ovat yksinkertaisia ​​rakentaa, ja niillä on kirjaimellisesti useita kuormalavoja. Ja maalaamalla ne vanhanajan alle ja lisäämällä veistettyjä jaloja ja muutamia pieniä lisävarusteita, voit helposti saada epätavallisia sisustuselementtejä huvilaan.

Erilaisten ripustimien, seisontatuen, lavahyllyjen ideat ovat erittäin tiiviisti integroituneet elämäämme. Täällä ei edes tarvitse tehdä mitään. Väri, maali, lisätä baari, laittaa lattialle - ja täällä on jo hylly kenkiä, ja jos lisäät pari koukkuja - ja tyyli ja muoti henkari on valmis. Useiden kuormalistojen liittäminen toisiinsa pystysuorassa, saat erinomaiset hyllyt kirjojen tallentamiseen.

Huonekaluista valmistetut kalusteet ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja yhtä suosittuja kuin kuormalavojen kalusteet. Vanhat laatikot, jotka on maalattu mielenkiintoisiksi väreiksi ja zadekorirovannye-tyyliksi huoneesta, näyttävät hyvin elegantilta ja alkuperäisiltä. He voivat tallentaa kaiken lasten leluista keittiövälineisiin.

Käyttämällä kuormalavoja voit luoda omia huonekaluja ja haluamaasi tapaa. Kokeile sitä ja onnistut!

40 uskomattomia huonekalujen ajatuksia kuormalavasta

Viime vuosina on kiinnitetty paljon huomiota erilaisten "roskojen" käsittelyyn luomaan uskomattomia sisäisiä ratkaisuja - alkuperäinen, toimiva ja erittäin budjetti. Tämä liike alkoi Euroopassa ja Amerikassa ja vähitellen tulee Venäjälle, aluksi tällaiset projektit valaisevat suunnittelijat ja vähitellen muoti saavuttaa laajat massat. Kurssilla on kaikki: autonrenkaat, vanhat, joissakin paikoissa rikki-astiat, romumetalli ja tietenkin rakennuspaletit (kuormalavat), niistä ja puheesta tässä paikassa ...

Paletit voi ostaa eri organisaatioilta, jotka käsittelevät kuormalavojen myyntiä ja ostoa suurissa kaupungeissa, melko samanlaisia ​​yrityksiä. Niiden suora tarkoitus on suojata kuormattuja laatikoita, säiliöitä, rakennusmateriaaleja, laukkuja kuivilla seoksilla kuljetuksen aikana. Kuormalavat on valmistettu ekologisesta materiaalista - puusta, joka on yleensä mäntyä, mikä tarkoittaa, että ne ovat helposti käsiteltäviä.

Joten esitän teidän huomionne 40 ideaa huonekalujen valmistamisesta kuormalavoista:

1. Lasipullo ja pullo pallosta

2. Huonekalut mökeistä kuormalavoista

3. Hylly keittiöstä puulautoista

4. Hylly, kuormalavan kukkalaatikko

5. Pallet seinälle

6. Vaatehattu kuormalavoista

7. Sohva ja sohvapöytä kuormalavoista

8. Pystysuora maisemointi kuormalavasta

9. Lasten sisustus ja kirjahyllyt palloteiltä

10. Etupaneeli kuormalavojen pyöriin

11. Kuormalava

12. Puutarhahylly puusta

13.Podium on pallet puutarhassa

14. Pallet seinälle - hylly pienille asioille

15. Puutarhakalusteet kuormalavoista

16. Kuormalavojen pystysuora vuode

17. Puinen pöytä omilla käsillä

18. Kukkapenkki puupaneeleista

19. Seinä kuormalavoista

20. Lepovyöhyke maassa

21. Puutarhakalusteet kuormalavoista

22. Laatikko kuormalavojen taimista

23. Huonekalut palettien omista käsistä

25. Aseta keittiössä lavasta

26. Seinäpaneeli puuseinällä

27. Puinen pöytä työkaluille omilla käsillä.

28. Kierrä lavaa

29. Puinen reki omilla käsillä

30. Paneeli seinälle

31. Wicket puutarhassa

32. Puolavalmisteiden baaritiski

33. Puinen jalusta kirjoihin

34. Puutarhakalusteet

35. Seiso kukkia puutarhassa

36. Puiset koristepaneelit

37. Puutarhakasku pallosta

38. Tuoli pallosta

39. Korkea pöytä ja tuolit

40. Teepöytä

Lisää kommentti Peruuta vastaus

Kanava on YouTubessa!

Mielenkiintoisin

Tilaa - RSS-syöte

Tarjoaminen on mahdollista indeksoidulla aktiivisella linkillä. Jotkut valokuvat on otettu julkisista lähteistä.

Yksinkertaisia ​​ideoita sisustuksestasi: Teemme huonekaluja puulavalta

Mukavuus talossa on erittäin tärkeä meille kaikille, ja monet omistajat ovat valmiita käyttämään paljon aikaa ja rahaa luomaan kaunis, mukava sisustus. Kuitenkin tiedämme jo, että voit saavuttaa halutun tuloksen ilman paljon kuluja, käyttämällä tätä tarkoitusta varten improvisoituja keinoja. On selvää, että tällaiset vaatimattomat esineet, kuten puiset kuormalavat, voivat tehdä hyvää työtä: voit tehdä melkein minkä tahansa kodin ja puutarhan huonekaluja omiin käsiisi.

Puutarhakalusteet ja parvirakenteiset huonekalut puulavalta - suosion ja valmistuksen syyt

Sisustussuunnittelijat ovat pitkään ottaneet käyttöön ajatuksen minimalismista tilojen suunnittelussa, ja se on onnistuneesti toteutettu. Äskettäin tyyli "parvi" (parvi englantilainen - varaston ylimmässä kerroksessa, kauppa, teollisuustilat) on erittäin suosittu. Voit helposti tunnistaa sen tuuletushuoneiden ulkopuolelta jääneiden karkeiden tiiliseinien avulla, ruosteiset palkit ovat päällekkäin. Ikään kuin opiskelijayritys, joka ei löytänyt sopivaa asuntoa, päätti asettua hylätylle varastolle ja toimittaa sen tarpeellisimmaksi. Huonekalut tässä tapauksessa löytyvät kirpputorilta tai jopa kootaan yhteen improvisoidusta rahastosta.

Parvi tyyli tarkoittaa karheutta, huoneen karkeutta ja lavan kalusteet sopii täydellisesti siihen

Nämä ovat käytettävissä olevia työkaluja ja puisia kuormalavoja tai kuormalavoja. Kävi ilmi, että oikealla tavalla ne voivat olla mukavia, mutta myös alkuperäisiä huonekaluja. Lisäksi esineitä tästä aineistosta löytyy sellaisissa tyyleissä kuin maa, minimalismi, maalaismainen, provence. Lisäksi puu on erittäin suosittu rakennus-, sisustus-, huonekalu- ja sisustuselementtejä.

Puiset kuormalavat lähdemateriaalina: valintasäännöt, piirustukset

Pakkausmateriaaleina käytetään puusta tai kuormalavoja, mikä yksinkertaistaa eri tavaroiden kuljetusta. Kuormalavan paino on yleensä 15-20 kg ja mitat vaihtelevat kohteen mukaan:

 • vakiolokero - 120x100x12 cm; Tavallisen puupaneelin malli
 • eurolla - 120x80x12 cm. Puinen euroraketti

Kuormalavojen tuotantoon valitaan puuta, jolle on tunnusomaista lujuus ja kestävyys, koska käytön aikana rakenteen on kestettävä jopa 1000 kg: n paino. Useimmiten käytetään yleisimpiä puun leveysalueilla: mänty, lehmus, tammi. Joten voit turvallisesti käyttää jo käytettyjä kuormalavoja huonekalujen valmistukseen, ne kestävät täysin uudet kuormat.

Kiinnitä huomiota! Toisin kuin standardi, euroalustat on merkitty leimojen muodossa etupuolella. Huonekalujen valmistuksessa nämä leimasimet voivat olla lisäkoriste.

Europalettien päätyjen merkinnät tulevat huonekalujen lisäkoristeet

Koska kuormalavojen päätavoitteena on tavaroiden kuljettamiseen tarkoitettu pakkausmateriaali, niiden hankinta ei ole vaikeaa. Voit ostaa kuormalavoja (uusi tai käytetty) mainoksessa asianomaisissa portaaleissa. Ja voit ottaa yhteyttä valmistajan tai yrityksen, joka säännöllisesti käyttää kuormalavoja. Usein vanhentuneiden pakkausmateriaalien hävittäminen vaatii runsaasti rahaa ja aikaa, joten yritys antaa mielellään sinulle kuormalavat ilmaiseksi tai symboliseen hintaan.

Tietyillä puusepän taidoilla voit itsenäisesti tehdä kuormalavoja. Tätä varten tarvitaan puupalkkeja 60-70 mm ja levyt 15-20 cm paksu. Leikkaa halutun kokoiset aihiot laudoista tulevan mallin mittojen mukaan ja kiinnitä ne tavanomaisen mallin mukaisesti.

Kuin käsitellä kuormalavoja ennen käyttöä

Puiset kuormalavat ovat erittäin käteviä, koska niitä voi käyttää kaikkiin käyttötarkoituksiin: purkaa, kiinnittää yhteen, yhdistellä muiden materiaalien kanssa, maalata tai kiristää kankaalla. Mutta joka tapauksessa materiaalin ensisijainen käsittely ja valmistelu on välttämätöntä. Loppujen lopuksi käytettyjä kuormalavoja voidaan käyttää elintarvikkeisiin, rakennusmateriaaleihin ja paljon muuta.

 1. Ensinnäkin on välttämätöntä puhdistaa kuormalavat lian ja pölyn avulla. On parempi, jos peset ne kuumalla vedellä ja saippualla ja kuivaa ne perusteellisesti raitisessa ilmassa.
 2. Seuraavassa vaiheessa poistetaan säröt ja karheus. Koska aiot istua nojatuolilla tai sohvilla kuormalavoista, usein koskettavia pöytiä, sinun on tehtävä pinnan sileäksi. Levyjen levyt on mahdollista pyyhkiä keskirasvan hiekkapaperilla, mutta jos on paljon materiaalia, on parempi käyttää hiomanauhaa. Tässä tapauksessa käytä aina suojavaipaa ja suorita työtä ilmastoidussa huoneessa. Varmista, että hiekkalaatan lavat hiotaan hiomalautasella tai hiomakoneella
 3. Et voi jauhaa koko tarjotin täynnä, mutta vain ne pinnat, jotka ovat suorassa kosketuksessa kehon toiminnan aikana. Mutta jos aiot luoda monimutkaisia ​​kuvioita, on parempi purkaa lavat ennen prosessointia ja hiottu jokaisen laudan joka puolelta.
 4. On suositeltavaa huolehtia tulevaisuuden turvaamisen huonekaluja lavojen korkea ilmankosteus. Jos aiot laittaa huonekalut pihalla tai puutarhassa, sinun täytyy varmistaa se on. Peitä levyt kosteudelta hylkivä esikäsittely, jotka on tarkoitettu ulkokäyttöön. Muuten puu vaikutuksilta ilmakehän ilmiöiden alkaa muuttuu harmaaksi, ja alareunassa hallituksen kosketuksissa maahan, mädäntyä yhden kauden.

Työkaluja kanssa lavojen

Joten, perus työmateriaalia - lavat, - on jo käytettävissä. Ennen huonekalujen tuotantoon, olkaa tällaisia ​​välineitä ja materiaaleja:

 • metalli kulmat;
 • porakoneen pora;
 • aluslevyt ja pultit ja ruuvit;
 • suojavarusteita (käsineet ja suojalasit);
 • hiekkapaperilla tai keskipitkällä viljaa mylly;
 • pohjamaali;
 • Mittari - mittanauha tai hallitsija;
 • harjalla.

Jos sinulla ei ole käsillä porakoneen, täytyy työskennellä vasaralla, nauloja, vastaavasti korvaa ja ruuvit. Tällainen työ vie enemmän aikaa, mutta tulos ei ole yhtä laadukas.

Töihin, sinun on ehkä rasadkami sähkötyökaluja, naulat, ruuvit, ruuvit, mittanauha, ruuvimeisseli

Jos haluat antaa enemmän mallikas, käytä lakka tai maali puun valitseminen väri omaa. Lisäksi valmistuksessa monimutkaisempia rakenteita voi vaatia lisävarusteita ja osia muista materiaaleista: pyörät, metallijalat, tekstiilejä, lasia.

Huonekaluja, enimmäkseen trukkilavalta

Se vain tuntuu, että lavat ovat sopivia yksinkertaisia ​​malleja, jotka voivat olla vain puutarhassa istua. Itse asiassa hieman vaivaa ja mielikuvitusta, voit luoda taideteos muotoilun, jonka lisäksi sen toiminnallista merkitystä, voi koristella kotiin. Pitää yhden tyylillinen suuntaan, voit helposti voittaa talon huonekalut lavat, tehty omin käsin.

Ehdotamme tutustut enemmän vaihtoehtoja sisätilojen objekteja luotu tällainen yksinkertainen materiaalia.

Seisoo, pöydät, sohvapöydät

Uskotaan, että taulukot kuormalavojen - kaikkein yksinkertainen toteuttamiseksi, joten ne ovat suosittuja kotimaisia ​​mestareita. Jopa ilman paljon kokemusta kirvesmiehen, voit nopeasti ja helposti luoda pieni pöytä kahden tai kolmen paletin.

Valmistus ja jalostus vaihtoehtoja on monia. Voit hiottu valmiin tuotteen tai peitä sitä lakalla toivottaa lämpimästi varjossa puun ja suojella sitä ulkoisen ympäristön. Voit maalata pöydän, ja jopa laittaa hänen piirustusten mukaisesti sisustustyyliin huoneessa. Suunnittelijat suosittelevat laittaa päälle lasilevy kuin pöytälevyn: se ei vain anna pöydän alkuperäisen modernin ilmeen, mutta myös helpottaa suuresti ylläpitoa puupinta tuotteen.

Kolmesta kuormalavojen helposti valmistaa kirjallisesti tai ruokapöytä, pöytälevy voidaan laittaa lasilevy

Et tee paljon työtä, jotta edes työ- tai ruokapöytä. Riittää järjestää useita lavoja kohtisuoraan kuormalava käytetään työtaso. Se voidaan varustaa laatikkoa välisen aukon ylä- ja alaosassa lavan.

Lavat ovat ihanteellisia valmistuksessa sängyn runkoon. Esimerkiksi se voi olla pohjan lavan, asettaa peräkkäin, ja saat yksinkertaisen universaali laatikon Aasian tyyliin, jossa kaikki huonekalut on alhainen. Ja on mahdollista korjata lavojen tasojen 2-3 tai pidentää niitä puisia tukee kuten klassinen versio sängyn. Joka tapauksessa, sinun ei tarvitse huolehtia ilmanvaihto lopputuotteen. Mutta on haittapuoli: se on parempi olla hypätä sänkykehikon levyt eivät kestä raskasta kuormaa.

Lavojen saada alkuperäisen sänky ja pääty hänen

Paitsi sänky, lavat ovat ihanteellisia rakentamista sen pääty. Jos sisätilojen makuuhuoneessa on sattunut loft-tyyliä, kantria, minimalismia, tämä vaihtoehto - suuri löytää. Voit sijoittaa lavan päänä vaaka-, pysty- ja jopa rakentaa kapea hylly kirjoja ja lamput.

Useimmiten lavojen valmistukseen käytetty puutarha tuolit ja sohvat, mutta asianmukaisen käsittelyn materiaalin ja lisäämällä sellaisia ​​lisäelementtejä huonekalut on ihanteellinen kotiympäristössä. Todennäköisesti tarvitset pehmeät istuimet ja selkänojat, mutta niiden rooli on helppo tehdä tyynyt.

Vain kaksi pannulla - ja käytössäsi suuri mukava tuoli

Iso plussa siitä, miten tuolit ja sohvat, että voit säätää korkeutta ja leveyttä tuotteen he haluavat, sekä lisätä tai poistaa käsinojat tarvittaessa.

Sohva lavalta voi olla mikä tahansa sopiva korkeus ja leveys

Jolla on riittävä määrä rakentaminen lavojen käsillä, voit helposti rakentaa joukko koostuu sohva (jopa kulmikas), pari nojatuolia ja sohvapöytä. Home - noudattaa samaa tyyliä ja piirikytkennät lavojen yhtenäiseksi rakenteeksi.

Tässä on paljon tilaa mielikuvitukselle, joten se on tuotteiden valmistuksessa mukana koristelu tiloissa. Ja tässä tapauksessa lava putoavat otolliseen hetkellä. Esimerkiksi voit tehdä paneelit samankokoisia levyjä, jotka aiheuttavat kuvaa tai liittää pieni hylly pikkutavaroille.

Erittäin kätevä hylly eri asioita

Yläosa kuormalavan kanssa siirtymään lähelle toisiaan levyt toimivat lokero, on riittävää liittää kahva mielenkiintoinen muoto.

Kiinnitä huipulle kahvan pannun - ja olet originaalilokerosta

Ja jos sinulla on lemmikki, kissa tai koira, joka haluaa olla, hän varmasti arvostavat viihtyisä paikka rentoutua. Prosessi on vieläkin helpompi valmistaa kuin sohva tai tuoli: kytkeä kohtisuoraan kaksi lavan ja vahvistaa pehmeä substraatti. Voit tehdä reikiä altaat vettä ja ruokaa.

Lemmikkisi mielellään sellainen mukava sohva

Sitä taustaa vasten luonteesta puukalusteet näyttää erityisen orgaanisesti, jopa ilman mitään erityistä hoitoa. Jos mökki kehittymätön Grilli, lavat auttaa tekemään sen mukavampaa. Pöytiä, tuoleja, penkkejä, keinu paikkaa ja edustaa ruokia, ja jopa aidan konttien väreille-kaikki tämä voidaan tehdä tavanomaisia ​​kuormalavoja.

Obstavte esikaupunkialueella kätevä ja kaunis huonekaluja kuormalavoja

Kuvagalleria: Osa puisia kuormalavoja

Askel askeleelta ohjeet huonekalu- trukkilavalta käsillään

Jos olet jo päättänyt, mitä haluat tuottaa, mutta ei ole aavistustakaan, miten tämä, tarjoamme useita vaihtoehtoja huonekaluja, pelkän kohteen yksinoikeuden. Asia Wizard peloissaan, ja teet työtä helposti.

Kiinnittää huomiota! Lukuun ottamatta kuormalavoja ja joissakin tapauksissa voit käyttää puulaatikot varastointiin vihanneksia tai jopa yhdistää nämä materiaalit yhden tuotteen. Seuraavaksi annamme pari vaihtoehtoa.

Sohvapöytä tai yöpöytä pyörillä

Ehkä meidän pitäisi aloittaa mahdollisimman yksinkertainen valmistaa, varsinkin jos olet uusi puusepän ja työskentely tarjottimet ensimmäistä kertaa. Saat sohvapöytä, tarvitset 1-2 lavan, ja lisäksi ne:

Aloitus.

 1. Ensinnäkin lokeron on puhdistettava ja otshlifovki. Varovasti pyyhi se lialta ja pölyltä, ja sitten jauhaa porakoneella erityisellä suutin puuta. On mahdollista pyyhkimällä pinta hiekkapaperilla. Puhdas ja hiekka lokero liitetiedoston puun
 2. Pura lava, poista varovasti naulat vasaralla ja sorkkarauta. Taita hallituksen lähelle toisiaan työtaso. Liimaa ne ja olla varma kynsien kaksi lautaa sisäpuolella. Pura lava aluksella ja laita ne työtaso
 3. Odota, kunnes liima on kuivunut, jonka jälkeen vahvistaa sisäsivun pöytälevyn Lisää useita levyt. Näin sinun on paikka tallentaa lehtiä. Alapuolelle, lisätään muutamia levyt
 4. Peitä työtaso pohjamaali, ja kuivuessaan - kerros lakka. Yritä nyt pyörillä. Liittää ne pohjaan työtasot, kynä merkitä sijainnin ruuvien. Testata renkaita alapuolelle työtaso
 5. Arm itseäsi poralla ja poraa suunnitellussa paikkoja ruuvin reikiin. Kiinnitä pyörät. Kiinnitä pyörät merkittyihin paikkoihin

Yksinkertainen mutta erittäin mukava sohvapöytä käyttövalmis. Kuten näette, aikaa ja vaivaa kesti melko vähän valmistuksen.

Yksinkertainen sohvapöytä pyörillä

Opetusvideota tuotantoon palettipöytää

Nyt kun olemme tehneet pöytä, eivät häiritse, ja tuoli hänelle. Zaymomsya ne heti, koska tarvittavat työkalut ovat samat kuin edellisessä tapauksessa.

 1. Ensin täytyy leikata pannulla puoli, ja tehdä se sinun pitkin sijaitsee keskellä hallituksen. Tuloksena puolikkaat puoli, leikata enemmän. Saat istuimen, selkänojan ja kaksi käsinojat. Leikkaa kuormalava osiin istuimille
 2. Jauhaa kaikki yksityiskohdat. Valita ne, jotka tullaan takaisin, jotta toinen puoli leikattu loivassa kulmassa: kohde on asennettava kulmassa. Liitä selkänoja ja istuin on loivassa kulmassa
 3. Kun yhdistää selkänojan ja istuimen ruuvit, kiinnitä ne kahden käsinojat, on tarkoitettu pitämään johdolla. Tuotteen oli vahva ja luotettava, kiinnitä yksityiskohdat nauloja ja ruuveja. Selkänoja ja istuin on turvallinen välillä käsinojat
 4. Kun olet valmis yhteyden kaikkien komponenttien valmis kattamaan istuin ensin pohjamaali, sitten maalata. Jos haluat laittaa tuotteen tilaan, se voidaan maalata sopivan väri- ja koristele tyynyillä tai pehmeää paikkaa. Maalata tuoli ja laita se tyynyt

Siirrytään monimutkaisempia rakenteita. Lavat on väli-levyt, joissa voit pitää asiat pieni. Mutta jos yrität, voit tehdä sängyssä laatikoilla. Hänelle tarvitset 6 lavat; Kolme niistä ennalta-pura yksittäisiksi levyt. Ja vielä:

 • vanerilevyjä;
 • pora;
 • Bulgaria;
 • palapeli;
 • ruuvi;
 • neliveto;
 • kahvat laatikot;
 • pohjamaali;
 • maali puun tai lakka;
 • harjalla tai telalla;
 • hiekkapaperi;
 • tyynyt ja istuin.

Ennen kuin teet mitään tarjottimia on puhdistettava ja kiillotettu.

 1. Yksi koko lava muodostaa perustan sohva, johon haluat liittää pyörät suoraan. Jos mahdollista, ostaa varastoon rullat, joissa on jarrujen. Yhden kokonaisen lavan, kiinnitä pyörät
 2. Toinen kuormalava tulee takaisin. Leveä, leikkaa se alas 47 cm, pituus - jopa 91 cm. Leikata molemmin puolin paletin vähemmän kuin pohja
 3. Valmistus kolmannen pannulla käsinojat. Leikataan kahteen osaan kuormalavojen koko on 47 x 80 cm. Toinen pannulla, halkaistuna, toimivat käsinojat
 4. Takaosassa meidän sohvalla ja istuimet tulee olla jatkuvaa pintoja, niin sinun täytyy täyttää välit hallituksissa lavaa. Voit tehdä tämän sinun täytyy kuormalavoja, purettiin alussa. Luotettavuutta nivelet voivat promazyvat liimaa. Täytä aukot hallituksissa purettuna lavan
 5. Ruuveilla tai ruuveilla, kiinnitä pohjan takaisin.
 6. Kummallakin puolella sohva korjata loput 2 kappaletta lavan - käsinojat. Peitä sohva pohjamaali, top - lakka tai maali ja anna kuivua kokonaan.
 7. Tällä välin, on mukana valmistus kahdesta identtisestä laatikoita vanerilevyt. Korkeus jokainen laatikko vastaa aukon korkeus välillä ylä- ja lavan lauta miinus 5 mm, leveys ja pituus -. 37,5 cm 2 Leikkaa osat alaosien 8 ja laipat, ruuveilla tai liimalla liittyä. Kiinnitä kahva ulkopuolella. On suositeltavaa naulata kattilan pohjaan poikittaisen johtokunta, joka pitää sisälaatikon, ennen kuin asetat ne. Kerätä kaikki palaset sohva, valmistaa laatikot, tuotteen väri ja anna kuivua

Mukava ja tyylikäs sohva trukkilavalta valmis. Jää vain laajentaa tyyny, ja voit nauttia lomasta omaksua rakkaan kissa.

Tällaiset sohva valittaa kotiisi ja lemmikit

Opetusvideota: sohva valmistus kuormalavojen

Olemme edelleen olla mukana järjestelyssä asunnosta. Hyvä moderni teknologia ja ympäristö täytyy sovittaa niin, että uuden plasma-tv, teemme näyttäviä yöpöytä. Ja se ei ole helppoa, mutta toimiva: voit laittaa sen asemaan tai lehtiä, laita DVD-soitin.

Helppo valmistaa toiminnallisia TV-teline

Yöpöytä voi koristella, levittää koriste- kiviä tai kiinnittämisestä kehä joulukuusi Garland.

 1. Kun olet puhdas ja otshlifuete kuormalavoja, ne olisi pohjustetaan ja maalata haluttaessa. Prime valmisteltuun pannut ja väri
 2. Siirrymme nyt kokoonpanoon. Aloittaa, halkaistuna lokeroihin, ja kunkin viipaleen powertrowel hiekkapaperilla: pinta tulee huolellisesti hiottu. Ruuvaa pyörät pohjaan lokeron valittu perusteella, ja maali uudelleen. Aseta lokerot päällekkäin muiden. Kokoa valmistettu kuormalavojen rakentamisen
 3. Kun maali on kuivunut, sisustaa kaappi: kiinnitä koriste-elementtejä, valaistus, kiviä. Koristella melkein valmis kaappi koristeelementteinä ja valaistus
 4. Se on vain pitää yhdessä lavat toisiinsa ruuveilla tai pulteilla. Secure tarjottimet yhteen ruuveilla

Kuten näette, tämä kaappi on erittäin tilava ja mukava. Kun tarvetta on, voit helposti siirtää sen toiseen paikkaan.

Ei tarvitse käyttää paljon aikaa ja energiaa, tarjoamme sinulle helppo vaihtoehto tehdä sängyn. Hänelle tarvitset:

 • kolmen paletin samankokoisia, on mahdollista ottaa 120 x 80 cm;
 • ruuvi;
 • kynnet;
 • pora;
 • ruuvimeisseli;
 • hiekkapaperi;
 • Primer puun;
 • lakka tai maali;
 • vasara;
 • harjat;
 • rulla.

Yritä valita hyvä, vahva kokonaisuus lavoja, joilla ei ole pitkä puhdistaa ne.

 1. Valmistetut lavat ovat huolellisesti käsitelty hiekkapaperilla tai poraa erityisellä suutin. Kun olet valmis, pyyhi kaikki kostealla liinalla. Treat lavat hiekkapaperilla
 2. Peitä lavat pohjamaali, telalla - se on paljon nopeampi kuin kanssa harjalla. Odota täydellisen kuivumisen pinnoille. Telalla kansi kuormalavoja pohjamaali
 3. Nyt on aika maalilla. Soveltaa sitä ainakin kaksi kerrosta (jokainen edellisen kerroksen tulisi kuivua kokonaan). Sen sijaan, että maali, voit maalata tai tahra. Levitä maali useita kerroksia
 4. Täydellisen kuivumisen jälkeen jatkaa yhdisteeksi rakenne. Bond on pitkällä sivulla. Do poraa reiät hallituksissa lavasta ja ruuvaa ruuvit. Kääntöpuolella, joka on samassa tasossa seinän kanssa, vahvistaa runko puisia lautoja.
 5. Jää vain laittaa patja, peitto ja tyyny valmiiseen runkoon. Kokoa sängyn runko, korjaa ja makasi patja

Vt tällä periaatteella, voit tehdä runko parivuode, ottaen 6-8 lavaa. Jos haluat pitempi runko, pino lavoja 2 tai 3 riviä.

Opetusvideota: valmistus kuormalavojen sänky

Teline lavoille tai puulaatikot

Helpoin tapa valmistaa kuormalava telineestä - poistaa se poikkipalkin 2 ja upottaa tai enemmän levyt samalla etäisyydellä toisistaan, niiden korjaamiseen ruuveilla. Nämä kortit toimivat hyllyt. Tietenkin, tuote on hiottavaa ja lakattu tai maalattu.

Pieni jalostaminen pannulla - ja olet valmis teline hyllyillä

Jää vain korjata teline seinälle. Avulla vesivaa'an naarmuttavat seinien 2 kohta kaikkialla. Niiden välinen etäisyys on hieman pienempi kuin leveys teline, noin 5 cm. Pisteiden pora reikiä, aseta tulpat. Kierrä ruuvit siten, että niiden hattuja ei tiukasti kiinni. Päällä hallituksen lavan telineeseen merkitse saman pisteen, porata reikiä, kiinnitä ruuveilla silmukka. Saranat voivat olla metallia tai köysi.

Voit lisätä lavan jalat vanhasta taulukosta antaa sille hengen antiikin

Ripustaa telineeseen seinällä. Jos näette, on mahdollista kiinnittää alahyllyn vuosikerta jalka vanhasta taulukosta: tämä vahvistaa entisestään rakentamista ja antaa sille hengen retrotyyli.

Teline voidaan valmistaa puisia laatikoita käytetään tallentaa vihanneksia. On vielä yksinkertaisempi: tarvitset 12 identtistä laatikot hyvässä kunnossa. Perusteellisesti hiekkaa tahra ja peitä ne tai tumma lakka. Emme kuitenkaan voi ottaa minkä tahansa maali puun sisäväriin. Kiinnitä ne yhteen kaikilta tahoilta nauloilla tai ruuveilla. Rakenne on riittävän stabiili, koska laaja pinta, ja ei vaadi ylimääräisiä kiinnitys seinään.

Ja useita laatikoita, jotka on kiinnitetty toisiinsa, saat tilava hyllyt ruokakomero, pukuhuone tai olohuoneessa

Tämä teline on paitsi sovellu ruokakomero tai kellarissa, se on olohuoneessa näyttää hyvältä.

Video: Miten saada hyllyille kuormalavojen

Rakentaa yksinkertainen kenkäkaapit

Syöttäminen talon kadulta, riisua kengät. Mutta että se ei tiellä, se on laittaa jonnekin. Tarjoamme sinulle hyvin yksinkertaisen version valmistuksen seistä kenkiä.

Ensimmäinen asia löytää sopiva lokero ja hioa sitä tai kiillottaa koneella.

Hiekka tarjottimia, hiominen-kone

Vaikein osa tätä oppitunnin - valitse maalilla. Mutta tämä valinta riippuu toiveesi ja fantasioita. Tärkeintä, että se oli erityinen maali puulle. Voit jopa yhdistää useita värejä.

Prime pannulla, ja kuivuessaan, maali valittua väriä.

Prime lavasta ja väri

Joten kaiken työn! Valmis obuvnitsu laittaa käytävällä sisäänkäynnin läheisyydessä ja käyttää niille suunniteltuun tarkoitukseen - yksinkertaisesti paikka kengät lavan paikkaa.

Valmiin kenkäkaapit sijaitsee lähellä sisäänkäynti talon

On toinenkin variantti valmistuksen tukia kengät, ja se on niin yksinkertaista. Voit käyttää puisia laatikoita ulos vihanneksia. Vain hio niitä, maali haluamasi väri ja järjestää lattialle tai ripustaa seinälle kiinnikkeistään.

Voit tehdä Kenkätelineet, väri ja sijaitsee oikeassa järjestyksessä laatikot vihanneksia

Ne, jotka ovat jo mukana valmistuksessa huonekalujen valmistettu puisia kuormalavoja, mukaan on - suuri toimintaa koko perheelle, jolloin ei vain viettää aikaa hyötyä, mutta myös hauskaa keskustella, löytää kykyjään. Toivomme, että tämä työ täytyy pitää siitä, varsinkin kun et voi vain tehdä huonekaluja mukaan meidän suosituksia, mutta myös lisätä jotain omaa. Jos sinulla on jo kokemusta luomisessa tuotteita kotiin ja puutarhan kuormalavojen, ota jakaa sen kanssamme kommentteja. Sytyttää työtä ja viihtyisyyttä!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

80 − 76 =