Hyllyt lastenhuoneessa

Toiminnallinen lasten hylly: 6 ideoita tehdä omin käsin

Lasten hylly, joka voi tehdä oman, muista tulla kätevä huoneessa varastointiin pikkutavaroille lasten rykmentin käytetty lisää tallennustilaa. Sen avulla voit tuota toivottuja tai kauniita esineitä näkyvästi. Useimmiten se on pienen pieni asiat: kirjoja, leluja, valokuvia, erilaisia ​​matkamuistoja. Tällaisia ​​kalleuksia, paitsi on aina käden ulottuvilla, mutta myös koristella huoneeseen. Hylly niitä tekemään ja kätensä pois romun, kustannukset työtä vain yhden päivän.

Alkuperäinen hyllyillä lastenhuoneeseen: valikoima ideoita

Seinähylly on rakenteeltaan yksinkertainen, joten kun se on tarpeen tarkastella tuotannon mielenkiintoinen design. Tietenkin voit tehdä tavallista lauta kiinni kulmiin pintaan, mutta tämä ei sisustamisessa lapsen ja luultavasti järkyttää lapsen.

Perehtynyt mielenkiintoisia vaihtoehtoja lapsille hyllyjä voidaan helposti verkossa

Ennen asian tuotantoon hylly, sinun täytyy kysyä lapsi, mitä leluja hän haluaa sijoittaa sen. Voit kysyä suunnittelu värin muotonsa jne Lapset varhaisesta iästä on suuri mielikuvitus, joten tuote on valmistettu niiden idea, on todella omaperäinen.

Inspiraation luoda omia hyllyjä voidaan poimia pieni kokoelma ideoita:

 • Kuvio tuote. Ei kaikkein käytännöllisin, mutta hyvin kaunis hyllylle, jotka on valmistettu käyttäen palapelin.
 • Keskeytetty talossa. Tyttöjen suosikki suunnittelu taitto nukkeja ja kirjoja.
 • Roikkuu hyllyt, koristeltu köysiä tai hihnoja. Elementti, joka on todellinen ornamentti pojan huoneeseen.
 • Suunnittelu koukkuun. Toiminnallinen hylly, joka sopii kaikenikäisille lapsille. Sitä käytetään naulakot, mitalit tai koristeita.

Saat valmistus hyllyt, voit käyttää mitä tahansa saatavilla olevista materiaaleista. Esimerkiksi, vanerilevyt, kipsilevyn, laatikko, vanha laatikot, arkkujen ja jopa rullalaudat. Odottamaton on materiaalin valinta, alkuperäisen tapa saada tuote.

On tärkeää ottaa huomioon mitat huoneen. Ihanteellinen ratkaisu pieneen huoneeseen tulee kotitekoisia nurkkaan hyllyt, joiden avulla voidaan käyttää tilaa mahdollisimman tehokkaasti.

Kapea hylly kirjoja käsiään ulos tabletteja

Kirjat voi vain rikastuttaa sisäinen maailma mies, mutta myös koristella huoneeseen. Kirkas kansi, joka sijaitsee hyllyn tulee alkuperäinen osa sisustus, houkutella kaiken huomion.

Säilytys pienten lasten vihkoja, voit tehdä kapea hylly levyjä

Ihanteellinen ratkaisu sijoittamisesta kirjojen - asennus kapeita. Piirre näiden hyllyjen on leveydeltään, jonka avulla voit laittaa kirjan kansi vain eteenpäin. Tällainen kirjasto täsmälleen houkuttelee huomiota lapsen, edistää juurtumista rakkautta käsittelyssä.

Kapeat nauhat on valmistettu kolmesta osasta: tukielimen, pinta hylly ja pieni reuna. Kiinnitetään seinään normaalilla ruuveilla. Tämä kirjahylly voidaan käyttää näyttely kokoelman koneiden tai matkamuistomyymälästä.

Muotoinen hylly vaneria: fantasia teemalla vuoret

Curly hyllyt mahdollisimman luovuudelle. Vaneria tai lastulevyä voidaan leikata pilvi, rekka ja jopa koko maiseman. Hyllyt muodossa eläinten tai värejä - jokin fantasia lapsen tulee todellisuutta. Voit aloittaa kokeilemalla yksinkertaisia ​​malleja, esimerkiksi tehdä tuote silhuetti vuoristossa.

Bittinen koristella lastenhuoneessa auttaa luovan kihara hylly vaneria

 • Arkkia vanerin tai muutaman lankkuja pehmeä puu;
 • Omistajille käsittelemätöntä puuta;
 • hiekkapaperi,
 • Ruuvit, tulpat;
 • pora;
 • Tason alue;
 • Kynä ja maali puun harjalla.

Ensimmäinen asia laudalla piirretty piirustus vuoret toisella - on markup leikkaamiseen. Työkappale on kiinnitetty pöytään, ja kaavamainen kuva on leikattu palapelin. Ennen kokoamista osat käsitelty hiekkapaperilla.

Takana rakenne ruuvien tai naulojen tavanomaisia. Tärkeintä, että kiinnityskohdat sama omistajien asema, jota voidaan sitten räätälöidä houkuttelevaa elementtejä.

Asennuksen jälkeen, tuote on maalattu tai lakattu, annetaan kuivua kokonaan. Tänä aikana se suoritetaan kiinnike seinään: porataan reikä, tulpat työnnetään ja ruuvataan ruuveilla. Preformi on sijoitettu kuuman ylhäältä ja ruuvattu.

Kuinka tehdä hylly seinälle kätensä: hihnan rakenteeseen

Puiset hyllyt vyöt varastointiin soveltuviin leluja, puhelimet, kirjoja tai käsitöitä päiväkodista. Tämä malli on täydellinen lisä sisätilojen huoneen poika.

Alkuperäinen ja epätavallinen muotoilu poikkeaa hylly, joka on tehty lankkuja ja istuimet

Ensimmäinen askel on sopivan kokoinen hallituksen sinun täytyy jauhaa kokonaan tasaisuus. Sitten haluttaessa maalata tai lakata.

Hihnojen poisti kaikki metalliosat: niitit, soljet jne Parempi ottaa nahka tuote - vahvistaminen on kestävämpi.

Molemmissa päissä kunkin hihnan on tarpeen porata pieni reikä, ja sitten taitetaan puoli silmukan muodostamiseksi. Kiinnittää seinään niin, että etäisyys ei ole paljon vähemmän niiden välillä kuin pituus hyllyn. Aseta hallituksen yhdensuuntainen lattian. Parempi kiinnitys hihnan voidaan kiinnittää useita ruuvia tuotteen alapintaan.

Hehkuva hylly puusta käsillään

Valovoima Seinähyllyt - suunnittelu, joka on ilo lapsi kaiken ikäisiä. Tuottavista maaginen kohta ei edes tarvitse lisätä sipulit tai LED. Se tarvitsee vain vanha hallitus kohokuvioitu halkeamia ja haketus, ja seosta polyesterihartsien ja fluoresoivia pigmenttejä. Tämä formulaatio on täytetty materiaali syvennyksiin ja reikiin tiiviste nauha.

Hehkuva hylly puusta, joka voi tehdä omin käsin, on varmasti vetoaa sekä aikuisille että lapsille

Kun hylly on yhdensuuntainen lattian, ja seosta - älä kaada pois halkeaman kärjen. Tätä varten sinun on seurattava tarkoin.

Kuivauksen jälkeen työkappale on hiottava ja lakattu 10 kerrosta. Asentaa millä tahansa sopivalla tavalla yli pöydän tai sängyn. Tai luoda koko järjestelmän näitä hyllyjä. Yö hyllyt salaperäisesti hehkua.

Kuinka tehdä telineeseen leluja omin käsin

Telineet - mukavin ja omaperäinen muotoilu tallentaa lasten vaatteita. Kerää huonekalu voi olla eri tavoin. Esimerkiksi liimata yhteen laatikkoon tai laatikot. Tai sahata vaneria useita työkappaleita samanpituisia ja leveys, joka sitten sitoutua sisustaa ja koriste-elementtejä mieleisekseen. Valmiina malleja eri muotoja ja kokoja voidaan ostaa kaupasta.

Ennen kuin alkaa tehdä puinen hylly leluja, pyydetään valmistelemaan tarvittavat materiaalit ja työkalut työtä

Teline neliön osastot (tai koko järjestelmän niistä) katsotaan olevan ihanteellinen varastointiin leluja. Tämä muotoilu on ominaista suuri lujuus ja kapasiteetti, joka on erittäin tärkeää, että huonekalut suunniteltu lapsen huoneeseen.

Täydentämään varastointi järjestelmä voi olla erilaisia ​​kontteja ja laatikot. Johtuen tällainen pieni osa pienimmätkin asiat on aina oikeassa paikassa.

Girly hylly-talo: mestarikurssi valmistukseen

Monitoiminen nukkekoti on täydellinen lahja pikku prinsessa. Tämä muotoilu voidaan käyttää peleissä, sekä varastointiin eri kohteita.

Epätavallinen talon hylly on täydellinen lahja pikku prinsessa

Valmistukseen talon hyllyille tarvitsevat:

Ensimmäinen askel on määrittää suunnittelun tulevaisuuden talon. Verkko esitellään erilaisia ​​suoritusmuotoja Piirustusten pitäisi valita ja tuottaa kohdetta siihen puulevy, joka sitten sidos evrovintami.

Sinun ei pitäisi kitsastella mielenkiintoisia koriste-elementtejä. Kaiteet ja oviaukkojen talossa voidaan tehdä puusta linjat, aitaamiseen käyttää valmiita pulaan osa. Ikkunanpuitteet täytyy tehdä kulmiin. Tämän laitteen kautta saa viimeistellyn ulkoasun.

Katto voidaan vaneria, pahvia päälle sängyn "laatat." Tiedot koristella erityinen akryylimaalia. Realismiin verannalla tai ullakolla talon, voit lisätä taskulamppu tekemällä siitä pienestä lamppu ja lampunvarjostin. Akut piilotettu markkinarako lähelle kattoa tai katolle.

Making lasten teline kädet (opas)

Lasten hylly - ole vain paikka varastointiin, mutta myös täysi elementti sisustus, joka voi täysin muuttaa huoneen vauva. Tuottaa alkuperäisen suunnittelun omin käsin ei ole vaikeaa. Riittää kun on tarvittavat välineet ja halu tuoda ideoista totta. Älä unohda lapsen mielipide: ensimmäinen rykmentti on noudatettava hänen toiveitaan.

Miten tehdä omin käsin Lasten kirjahyllyt, jotka miellyttävät nuorille lukijoille

in lastenhuoneeseen telineeseen ja kirjahylly kätevä miltei ensimmäisten elinvuosien. Tulee paikka leluja, värikkäitä lasten kirjoja, kirjoja Moms, monia muita hyödyllisiä asioita. Muoto, koko, ulkonäkö, nämä huonekaluja voi vaihdella riippuen iästä, sukupuolesta lapsen. Mutta ne aina tarvitse omata tiettyjä ominaisuuksia ovat:

No, jos hän ei ole vain hyllyn huonekaluja ja kehittää pelin tavoite.

Varustaa huone 1-5-vuotiaan lapsen turvallinen ja vaivaton hylly lempikirjojasi, ei tarvitse opetella kirvesmiehen. Itse asiassa kaikki äiti voi rakentaa tällaisen alkuperäisen ja hyödyllinen laite. Toimiakseen täytyy pala vahvaa kangasta, ompelukone, räystään jossa suluissa ja halu tehdä lastentarha helpommin vauvaa, ja se - riippumaton ja järjestäytynyt.

Tämä hylly voidaan sijoittaa turvallisesti seinälle sängyn viereen tai pelata alueella. Lapsi omin käsin voi saada toivottua kirjan tai albumin, ja sitten - laittaa sen tilalle.

Parametrit slingopolki vauvan riippuu toiveiden päällikön ja vapaaseen seinämään, minkä kokoisista se sijoitetaan. Näin ollen, voidaan säätää pituutta käytetty kangas ja räystäs.

Mitä sinun täytyy luoda kirjahyllyn tekstiilit

 • 1 puinen hylly, halkaisija 19 mm pituus 122 cm;
 • 1 puinen hylly halkaisija 16 mm pituus 122 cm;
 • 2 kahden kiinnike reiät vastaavat reunukset halkaisija;
 • noin 120 cm luonnon (puuvilla tai pellava), joka on kestävä tekstiili kirkkaita värejä, joka on sopusoinnussa lapsen huoneeseen ympäristössä;
 • ompelukone;
 • sakset;
 • porata poranterät;
 • ruuvit ja tulpat liittää suluissa seinään;
 • rakennus tasolla;
 • ruletti;
 • kynä.

Koska tärkein materiaali hylly on luonnollinen tekstiilit, ehdotti ennen työn hyvin kostuttamiseksi lämpimällä vedellä, sitten kuivattiin ja aivohalvaus.

 1. Valmista työpaikka, sopivat pinta suuren pöydän tai puhdistaa lattialle.
 2. Aseta kangas tasaiselle pinnalle. Mitata ja leikata nauhan pala parametrit 1,067 x 1,14 m.
 3. Kertainen kangas kasvoille pituus sisällä. Nyt sinulla on kaksinkertainen hylly hankintoja, joiden määrä - 11,4 x 53,4 cm.
 4. Tehdä avustus saumat 10-15 mm leveä ja ommella pitkin kankaan kahden pitkän sivun ja yksi lyhyt. Jäljellä olevaan lyhyeen puolella ommel vain puoli.
 5. Nezashitoe reiän läpi, poistaa tuloksena suorakulmion etupuolella. Lyijykynällä levittää kulmat sisällä. Päättymisen jälkeen kertainen raaka reunat sisäänpäin ja ommella.

Slingopolka varten lastenhuoneessa on melkein valmis! Nyt sinun täytyy tehdä tasku laittaa tekstiilien räystään.

 1. Pitkällä sivulla aihion mittanauhan ja lisätä muutamia paikkoja 50 mm, taita se puoli, ja ommel koneeseen. Toista sama menettely toisella puolella.
 2. Aseta räystään valmisteltuun heidän taskuihin kangasta.
 3. Laskea etäisyys sidokset siten, että tekstiili kangas pysyy suorana. Neuvomme vetäytyä räystään reunasta 20-30 mm.
 4. Poraa reiät liittää suluissa. Laita ne ankkurit, esivoidella liimalla. Tämä tekee asennuksen luotettavampia. Kiinnitä kiinnikkeet seinään ruuveilla.
 5. Ritilä kiskojen reikiin suluissa.

Työ on valmis. Lopuksi - muutamia hyödyllisiä vinkkejä:

 • Suosittelemme ostamaan tai tehdä omia kärki 4 kiskoilla (2 kutakin), niin ne eivät liiku haarukkareikien, ja jopa aktiivisin lapsi ei pääse niihin.
 • Lisäksi hyllyn etuosan-silmukat voidaan ommella kankaasta kuminauha tai värikäs pieni taskut talo kyniä.

Puinen kirjahylly pojalle

On vaikea sanoa, mikä on tärkeämpää, että huonekaluja lastenhuoneessa: toiminnallisuus, estetiikka, tai halu kääntää kaiken peliin, ja asiat - leluja. Joka tapauksessa tasolle asennettava perävaunujen onnistuneesti selviytymään kaikki nämä vaatimukset. Lisäksi ne ovat kirkkaita, niin sisustaa huone ja luovat hyvän mielen asukkailleen.

Meidän täytyy jonkin verran työtä, mutta tulos miellyttää teitä varmasti, ja nuori rakastaja rautateillä. Sen jälkeen kun hankkeen kuvaus, voit tehdä vain kolme lasten kirjahyllyt käsillään. Tämä numero paljastaa toinen mielenkiintoinen mahdollisuus - luoda omia koostumus seinälle.

 • 2 laudoista pitkä 2,5 mm 25h203 m parametrit;
 • 1 hihna 2,5 25h102 mm;
 • 1 lauta 2,5 m 51h102 mm;
 • 1 puusauvan pituus on noin 90 cm, halkaisija 50 mm (siirry pyörät perävaunujen, kuitenkin sen sijaan voidaan käyttää puujalkaisina);
 • 5 senttimetrin ruuvia;
 • porakoneen;
 • 3-senttinen kynnet;
 • tai hiippa pyörösaha;
 • Automaattinen laite naulaamalla;
 • hiomakankaalla;
 • mittanauha, kynä;
 • puuliimaa;
 • kitti puu;
 • pohjamaali;
 • maali eri värejä, jotka soveltuvat sisätilojen lastenhuoneessa;
 • harjalla.

Kuinka hyvin voit valmistautua työtä riippuu laadusta ja kokoonpano toimittavat tuotetta. Edetä aihioiden leikkaus listan mukaan alla:

 • 6 sivusuunnassa hyllynosat 25h203 mm pitkä 66 cm (kukin olla kuvaannollisesti leikattu kulmat, jotka muodostavat tila pyörien sivuseinämän osoittautui 15,9 cm);
 • 6, etu- ja takaseinät perävaunujen (ja 25h102 mm) pituus on 9 cm kunkin korkeus 15,9 cm;
 • 3 osaa pohjaa varten kunkin hyllyn 9h62,2 cm;
 • 6 työkappaleet alustat aurauskulmat 9h10,2 cm;
 • Pyöräelin 24 - puusauvan, jonka halkaisija on 5 cm: n paksuinen, leikattiin levyt 2 cm kukin.

Vaikeus voi esiintyä tuotannossa suuri osa sivulaipasta (66 cm). Asianmukaisesti tinkiä Suorakulmion 15 cm pitkä, 2,5 cm korkea. Suorita toinen pystysuora viiva, lähtevät 114 mm, vaakatasoon nähden. Tämän piirustus, piirtää kaaren leikkauspisteestä ylemmän alareunaan. Huolellisesti palapelin näki pois ylimääräinen. Seuraavaksi käytä tätä osittain kaavaimen tinkiä kaikki autot olivat samat.

Hiekkapaperilla hiekka puuosat. Kun hyllyt on asennettu, työ tulee olemaan vaikea tehdä tarkasti.

Ennen kokoamista valmistella työpaikalla. Valitse tasainen ja puhdas pinta, aseta työkappale ja työkalut.

Askel askeleelta kokoonpano ohjeet hyllyt

 1. Aloita liitoksella varustetun kyljen rakenteen yksityiskohtiin loppuun. Valmistella 2-3 reikää, laittaa puolella liima reikiä, kytke osat ruuveilla. Tarkista oikea liitäntä kulma (90 °) kunkin vaiheen jälkeen.
 2. Aseta alahylly, työntämällä se välissä sivu- ja päätyseinät. Käytä liimaa, ruuveja.
 3. Jatka asennusta baareja alustoja, jotka on liitetty pyörät autoja. Neljä kappaletta esireikiä molemmissa päissä pohjalevyä. Sitten liittää lohkot 90h102 mm liimalla ja ruuveilla 5-senttimetri.
 4. Kiinnitä ruuvit, liimaa -julkisivulevy hyllyjä.

pitäisi olla viimeinen vaihe lisätä pyöräryhmällä. Mutta sitten siellä on laatuongelmia sisustus hyllyt. Joten Siirrymme maaliin.

 1. Täytä väärinkäytöksiä ja syventämistä ruuviliitoksia kitillä.
 2. Kun täyteaine on kuiva, edelleen jauhaa tuotteen.
 3. Peitä hylly sekä pyörän pohjamaali.
 4. Kuivalle pinnalle, sovelletaan kaksi vuorottelevaa harja akryylimaalia. Mieti, mitä väriyhdistelmä olisi harmoninen lapsesi huoneeseen.
 5. Liittää pyörän ruuvit 50 mm sen tilalle.

Hylly valmiina. Loput hyllyjen voit kerätä samanaikaisesti ensimmäisen tai kun se on suorittanut työtä ensimmäisellä.

Oikean kuvan autoista auttaa numerot, tarrat, pienet hiertymät. Käytä stensiilit numeroa. Tulostaa ja kiinni tunnuksen. Lopussa hieman kävellä pitkin ääriviivat julkisivun hiekkapaperilla.

Hyllyt ovat valmiina, ripustaa ne seinälle. Ne kestävät pitkään ilahdutti silmä, joka tarjoaa paikka laittaa lempikirjojasi, albumeita ja aikakauslehtiä.

Lasten hyllyt voivat olla kaikkein epätavallinen sellainen. Ei ole välttämätöntä, että ne ripustaa seinälle. Tämä voi olla pieni jalusta, teline, teline, tai jopa talon. Hylly-talo, joka asennetaan lattialle, on helpommin lapselle. Se on sekä kohde säilytykseen kirjoja, leluja, mielenkiintoinen paikka pelin. Toteuttaa unelma lapsesi - rakentaa omin käsin hylly-talossa.

Rakentamisesta hankkeemme on täydellinen ja pojille. Vuonna alaosassa navetan voi ratkaista lempieläimemme tai autoja, ja ylemmissä kerroksissa on paikka kirjoja, tarvikkeet jne

 1. 3 laudoista 25 x 305 mm, 2,5 m pitkiä;
 2. 2 hihna 25h51 mm x 2,5 m;
 3. pieni nauhat 25h150 mm, 15 cm;
 4. puoli-6mm vanerilevy loppukäyttäjien hyllyille;
 5. 50 mm: n ruuvi;
 6. 20 mm: n ruuvia tasku aukot;
 7. 20 mm nauloja.

Käyttää työkaluja: mittanauha, kynä, vesivaa'alla, kapellimestari Pocket reikiä, pora, pyörösahalla; hiomakoneen, laitteen kiinnittämiseksi nauloilla. Valmistele puhdas, taso työpaikka. Älä unohda suojelukeinoja: erityisiä silmälaseja ja kuulokkeet. Ääniluettelon valmistella esimuotista-talon hyllyt.

Timber 25 x 305 mm:

 • 4 kpl. 68,6 cm;
 • 1 kpl. - 30,5 cm;
 • 1 kpl. - 72,4 cm, molemmat päät viistottu 22,5 astetta ei-rinnakkain toisiinsa;
 • 2 kpl. 41,3 cm, kummankin pään osa on viistetty 22,5 astetta, ja ei-rinnakkain toisiinsa;
 • 1 kpl. - 45,7 cm, molemmat päät viistottu 22,5 astetta ei-rinnakkain toisiinsa;
 • 2 kpl. - 25,4 cm, kummankin pään osa on viistetty 22,5 astetta ja yhdensuuntaisia ​​toisiinsa nähden.

Baareista 25h51 mm:

25h150 hirsiaihio 2 mm x 5,7 cm viisteet päihin 22,5 astetta. Pala vanerin takaseinän 114,3h74,4 cm.

 1. Aloita luomalla hyllyn pohja. Kerää suunnittelu sivuseinien ja kahden alemman laipan 68,6 cm. Käytä 50 mm uppokantaruuveilla, liimaa (tässä yhteydessä käytön kynnet ei suositella). Tarkista liitännät kulmissa 90 astetta.
 2. Lisää ylähyllyllä muotoilu viistoreunainen 22,5 astetta.
 3. Nyt lisätä erotin ylemmän ja keskimmäisen hyllyt. Käytä ruuveja, jotka kiinnittävät yhteys liimalla.
 4. Lisää pohjaan baarin julkisivun. Voidaan käyttää asennus liimalla ja kynnet.
 5. Yläreunasta sisäreunan katon alas, mitataan 34,9 cm. Vedä viiva tällä tasolla. Mukaan hänen suorittaa kiinnityksen viistereunan ylähyllyn ruuvien ja liimaa. Kohdista tämän linjan alkuun hylly. Liittää ruuveilla ja liimalla.

Tarkista oikeellisuutta täytäntöönpanon ja asennus katon osia. Varmista, että koko vastaa vaatimuksia kulmat ovat samat.

 1. Lisätä kohteen, joka on kerroksessa ullakko. Mieti kuvan alla asentamisesta osaan. Käytä liimaa ja ruuveja.
 2. Liimaa ja kiinnitä kynnet viimeisiä yksityiskohtia katon.
 3. Tehdä mittaukset ja leikkaa kaksi kolmion osaan, jotka auttavat vahvistamaan katolle. Lisää nämä elementit rakentaa, vahvistaa niitä liimalla ja ruuveilla.
 4. Lisää lopuksi vanerin takaosaan hyllyille. Liitokseen tilaa, liimaa, kynsien lautanen 20 mm nauloja.
 5. Muoto säleikkö säleet alemmissa kerroksissa.
 6. Täytä kaikki reiät täytetään, anna sen kuivua. Hiekka lopputuotteessa. Poistaa kaikki jäljet ​​hionnan hyllyltä pinnat. Pyyhi kostealla liinalla. Levitä Pohjamaalikerroksen. Kuivauksen jälkeen, väri talo väritystä valitset.

Toinen mielenkiintoinen.

Alkuperäinen ideoita Pinnasängyn käsillään

Lähes kolmasosa elämän ihmiset viettävät unelma, ja pikkulapset nukkua lähes kellon ympäri. Siksi on tärkeää, missä nukkumassa.

Uusia ideoita puutarhahuonekalujen trukkilavalta

Huonekaluja lavat sopii kotiin, puutarhaan ja terassi. Se helposti sovi nykyaikaisen ulkoa. Siksi tänään.

Kaikki mitä halusi tietää taitto-ovet

Sitä käytetään olla vain oven jokaiseen kaappiin ovat samat, ei "widgetit". Ja nyt ei ole selvää, mitä päätöstä.

5 parasta malleja taittuvat metalli tuolit

Metalliosia tuolit ovat suosittuja käytännön ja esteettinen vaihtoehto piha ja leirin huonekaluja, he eivät tarvitse ominaisuutta.

Ohjeet kokoamiseen keinutuoli kädet puuhun

Niistä huonekaluja, luoda viihtyisä ilmapiiri talossa, sovelletaan keinutuoli, käsissä puusta, tämä esine voi olla.

Luo kalusteet elämän omin käsin!

Osittainen tai täydellinen julkaiseminen materiaalia sivuston vain aktiivisia ja indeksoitu hyperlinkki mainittu sivulle. Kaikki oikeudet pidätetään. Copyright © 2017

Epätavalliset roikkuu hyllyt lasten huoneet

Lastenhuoneessa huone on aina totta, että on tilaa tallentaa asioita. Hyllyt auttaa lisäämään tuo tila käyttämällä seiniä varastointiin. Sen lisäksi, että koriste komponenttiin hyllyt ovat myös toiminnallinen tarkoitus. Ne on helppo varastoida leluja, lastenkirjoja ja muita kohteita että lapset haluaisivat huoneeseen. Mutta standardin roikkuu hyllyt eivät aina paras valinta lastenhuoneessa. Tämä huone tulee täyttää ilmapiiri hauskaa ja iloa, jotka vastaavat sen omistajalle. Alla olevissa esimerkeissä, löydät mielenkiintoisia ideoita riippumattoman tuotannon saranoitu hyllyjen joka sopii tässä ilmapiirissä.

Hyllyt geometrinen muoto

Nämä hyllyt näyttää todella söpö ja viihtyisä. Vaikka ne eivät sovellu varastointiin suuri määrä asioita, mutta se on ihanteellinen paikka pehmoleluja ja nukkeja.

Lisäksi hyllyt geometrinen muoto on houkutteleva ulkonäkö ja luoda mukava ilmapiiri lastentarha.

Mikä voisi olla sopivampi lasten asioista kuin vauhdissa. Tämä on yksi suosituimmista lasten viihdettä. Hylly on valmistettu katso näki ei voisi olla paremmin varastointiin pehmoleluja ja nukkeja lastenhuoneessa.

On olemassa monia erilaisia ​​vaihtoehtoja toteuttaa tätä ajatusta. Voit käyttää puunpaloja, köysi tai nauhakankaan segmentteihin.

Käytä mielikuvitustasi ja luoda tilaa hauskaa ja viihdettä.

Hyllyt koreja ja ruukut kukkia

Hyllyt voidaan käyttää muovi- ruukkuihin tai metalli koreja, jotka oli alun perin suunniteltu mukautumaan ruukkuihin. Ne ovat ihanteellisia varastointiin leluja ja kirjoja, ja on melko miellyttävä ulkonäkö lapsen huoneeseen.

Parantaa visuaalisen kokemuksen ne voidaan maalattu kirkkain värein.

Jos pidät tiukempaa geometrisia muotoja, mutta yleensä neliöitä ja suorakulmioita olet kyllästynyt, yrittää tehdä hylly muodossa kuusikulmaisia.

Ne on helppo varastoida kirjoja, askartelut ja leluja. Kokoa hylly-solu voi olla eri kokoonpanoissa, joka antaa tilaa modernin ja luovan ilmeen.

Tämä ajatus on erityisesti nauttia pojille. Miksi et käytä niiden suosikki lelu koriste osana lapsen huoneeseen?

Voit tehdä tämän, voit ostaa edullisia luistimet ja luoda niiden avulla luovan hyllyt. Ne ovat ihanteellinen varastointiin kirjoja, erilaisia ​​pieniä kohteita ja leluja.

Jos sinulla on jo roikkuu hyllyillä, mutta haluat antaa heille alkuperäisen ilmeen, käyttää mielikuvitusta ja luoda jotain erityistä. Ja se voidaan tehdä avulla värejä.

Piirrä seinällä kaunis puu ja kiinnitä hylly sen oksat. Lastenhuone nämä Hyllyt näyttävät valoisa ja alkuperäinen.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 48 = 52