Hyödyllisiä käsitöitä talon omin käsin

Käsityöt talon: ajatus sisustusta materiaalien käsillä omin käsin

Luoda kaunis ja viihtyisä sisustus heidän taloonsa on mahdollista avulla käsityöt omin käsin. Tehdä tällaisia ​​alkuperäinen tavaraa ei ole niin vaikeaa - taidot tähän ei tarvita. Asioita, joita me teemme kädet, ainutlaatuinen, ne antavat sisustus kodin persoonallisuus, tuoda eri tilanteessa.

Vuodesta käsitöitä käsintehtyjä tulee erityinen lämmöstä tulisija. Johtuen epätavallisen luova asia voit muuttaa sisätilojen mielensä mukaan tai vuodenajat (esimerkiksi luoda joulukoristeet). Sisustus talon omin käsin, ja on monipuolinen kohde. Improvisoitua kauniita asioita ja hyödyllinen käsitöitä kotiin voidaan käyttää alkuperäisessä yksityiskohtaisia ​​tietoja tilanteesta, koriste-elementtejä tai laitteita tallentamiseen eri kotitalouksien trifles.

Jotta asioita käsillään, ei välttämättä ostaa kalliita materiaaleja, joita voit käyttää ja materiaaleja käsillä.

Omaperäisistä sisustus on mahdollista ilman suuria ainekustannukset. Useimmat teistä ovat siellä talossa eri toivottuja juttuja, kuten kangas, värillinen paperi, painikkeet - kaikki tämä voidaan käyttää materiaalina käsitöitä.

Tämä "tavaraa" on lähes joka kotiin, jos rikot ruokakomero tai penkomaan ullakolla - mitään, mutta siellä on. Valmistukseen uusia tuotteita ja kotitekoisia kaunis yksityiskohta hyödyllinen myös luonnon materiaaleja, liimaa ja lanka. Mutta ideat hendmeyd sisustus kotona tarvitaan - tietenkin.

Monet uskovat, että puuhastelun ja itsenäisesti luoda mallikas sisustusideoiden voi vain kokeneiden ihmisten - tämä on harhaanjohtavaa. Luovaa mielikuvitusta, yhdistää monipuolinen yhtä materiaalia, älä pelkää kokeilla, ja luot ole vain kaunis, mutta myös alkuperäinen sisustus kotiin.

Vaikka ensimmäinen asia tarpeen korjailla, kukin seuraava koriste esine menee paremmin ja paremmin, ja kun kuluu vähemmän.

veneet ideoita talon omin käsin

Joten, mitä voidaan tehdä omin käsin talon? Harkita muutamia ideoita inspiraatio. Niistä vaihtoehdoista löydät varmasti itselleen jotain mielenkiintoista ja yrittää tehdä suosikkiasiasi kädet.

Yksi hyödyllisiä asioita talon, kuljettaa mukanaan koristeellinen funktio, joka voi tehdä omin käsin, on taloudenhoitaja.

Erikoisuus taloudenhoitaja on, että sen muotoilu jäljittelee tiilestä. Lähtökohtana taloudenhoitaja on paksua pahvia (voit käyttää mitä tahansa ruutuun). Tarvitset myös paksun vessapaperia tai paksu kangas. Tiheä materiaali on tarpeen sen varmistamiseksi, että se ei raspolzsya liimalla rasvalla. Varastoida akryylimaalit, lakka- ja liimaa (tavalliset PVA lähestymistapa).

Taloudenhoitaja takaseinä on valmistettu suorakulmainen pahvia tai vaneria. Pohjaan on kiinnitetty koukuilla. Raivata pieni kartonkia suorakulmainen tiiliä, täytyy olla sama koko ja liimaa ne läpi, jättäen pienen etäisyyden osien välillä. Tiilet liitetään koko pinta ei ole pahvia.

Keskiosassa tarpeesta kiinni levyn koristeltu kirjoitus, ja yläosassa kaunis kuva.

Tämän jälkeen liimaa hyvin promazhte tiiliä, ja ylhäältä prilozhitt siteen (pre rypistynyt) edelleen hieman liima kyllästys. Avulla tikkuja paina kangas tai paperi pieni väliset raot tiilet tehdä kulmat. Anna aikaa kuivua käsintehtyjä artikkeli.

Kuivunut maali paneeli maalata (täytyy poimia punaruskea sävy matkia luonnon tiilet). Sillä prokraski liitokset käyttäen pronssi maalilla.

Kun maali on kuivunut, peitä tiilet samaan sävyyn kuivalla harjalla (harjalla, kasta se maali pronssi väri, ja pyyhi paperille, kunnes se on lähes kuiva, ja vasta sitten obmahnite tiilestä).

Vihje! Aikana prokraski tiilet harja täytyy ajaa, muuttamatta suuntaa.

Antaa taloudenhoitaja tasaisuus, peitä se läpinäkyvällä lakka.

Työ on valmis kiinnittämällä silmukka, jonka jälkeen se voidaan ripustaa seinälle tai luovuttaa jollekin. Alemmassa kuvassa - ready taloudenhoitaja:

Kaikki kauniimpi sukupuoli rakkaus koruja; Lähes jokaisella naisella on koruja, joka on tallennettu jonnekin. Kuvan alkuperäinen varastointi koruja ei teline, teki kuin kuva.

Tehdä ripustin tallentamiseen koruja, tarvitset:

 • Kehystys kehys;
 • vaneri;
 • tahra (kuten korvaavan maalia voidaan käyttää);
 • koukut ja nupit laatikot;
 • kynnet;
 • Ruuvimeisseli ja poranterät;
 • terää.

Leikkaa vaneri mukaisesti kehyksen koosta ja promazhte sen tahra, sitten kuivataan ja liittää runkoon. Merkitse paikat, joissa ne asennetaan koukut ja kierrä ne. Vasemmalle roikkua ripustin koristeet.

Nyt sinulla on paikka säilyttää aarteita nainen - koruja.

Laatikko on valmistettu muovista kangas tallentaa tiedot

Yksinkertainen mutta mallikas laatikko säilytykseen eri asioita voidaan tehdä muovista kankaalle.

Kangas on materiaalina kirjonta. Tarvitset kankaalle muovia, se voi ostaa kaupoista, jossa kaikki myydään askartelua.

Vihje! Kangas yleensä valmistettu muovista muodossa arkkia A4. Rei'itys muovi kankaan kokoa on erilainen. Saatavana kankaalle eri määrä rei'itys, sitä enemmän niitä, joten ne ovat vähemmän.

Lisäksi kankaalle sinun täytyy varastoida seuraavia aineita:

Kirjonta kankaalle muovista ole juuri mitään erilainen kuin tavallinen. kirjonta tekniikat voivat vaihdella, suosituin - risti ja sileä pinta.

Kangas, muovi on joustava, mutta se on erittäin vahva.

Päätä, mikä on kokoa ruutuun. Materiaali on jaettu osiin, että sivut ja pohja. Kaikki pitäisi olla viisi osaa. Tee elementtejä kannen. Tehdä esimuotin, koko 0,5 cm: leveys ja pituus pohjasta. Ulkosivulle kannen tulisi olla hieman pidempi. Se kestää vielä viisi osaa. Ompele yksityiskohtia paksun filamentteja (voit käyttää kuminauhaa, ja jopa nauhat).

Voit kirjoa tahansa kuvio työkappaleisiin. Osa jäljellä Ruostumaton, levittää kangas tai brodeerattu helmiä.

Kun kaikki 10 aihioita, alkaa kokoonpano. Ensimmäisessä vaiheessa olisi ommeltu pohjaan puolelle. Ompele ulkopuolelta kaikkien sivuelinten ja laatikko obsheyte yläreunat. Viimeinen vaihe - kokoamiseen kantta samalla tavalla.

Samoin kerätä rasioiden.

Kaunis laatikko muovi kankaalle valmis.

Punottu matot kudos tekniikka

Yksi vaihtoehdoista antaa sisätilojen mukavuutta, - kudos mattoja. Kutoa mitä et tarvitse erikoistyökaluja. Matto kuvakudos tekniikka voi tehdä romusta materiaaleista: paksu käytettävien säikeiden neulominen (ne voidaan korvata köysillä valmistettu vanhoja vaatteita) ja johdot.

Kuvakudos on matto ilman kasa tehty käsin. Pohja Tapestry mattoja koristaa koristeet, kutomalla säiettä. Saamme aikaan kerronnan koostumusten muodossa, ympyrän viilletty riviä niistä ajaa lanka, joka tarjoaa perustan.

Kaikki työ tehdään avulla kudelankoja. Alle monimutkainen nimi kätkee tavallista köyden ja nauha, josta luo kudonta ja koristeet.

 • halutessasi luoda perusta vankka kierre;
 • puheeksi kierre-ankka tulisi kantaa asetta;
 • tehdä tiivis kudos Bole voidaan painaa kohti keskustaa lanka, tämä tehdään käyttämällä yksinkertaista tulppa.

Vaihe yksi. Rascherchivaem kartonki koko 500 x 500 mm. Suorita firmware kierre, pahvia, valittiin perusta. Voit tehdä tämän, tee viilto piirretään pahville merkkaus ja kulkevat linjan köyden niin, että se kulki keskiosan.

Vaihe kaksi. Aloittaminen kudonta kudos. Sinun täytyy huolellisesti korjata alkuperäisen säiettä. Kutoa alalla kudos on prodergivanii johto taustalla limitetty ääntä lanka ylhäältä ja toinen alhaalta.

Vaihe kolme. Propletya ympyrä pahvi viimeisen kierteen puolestaan ​​on käännyttävä tuloksena maton kääntöpuolella, ja leikkaa johdot pohjan. Kun leikkaus jättää noin 5 cm päissä. Päät punokset vedä nadsechek tehty pahvista (kuvassa vetäessäsi puhtaana se ei ole välttämätöntä), ja sitoa ne pareittain. Näiden solmut liittää pompoms.

Täydellinen koostumus ommella paksu köysi nurjalta puolelta ympyrä - Se peittää solmua ja langan päät.

Neuvoston. Käyttämällä erilaisia ​​kuvioita ja sävyjä kierre voidaan tehdä erilaisia ​​matot ja yhdistää ne yhdeksi. Saat iso koko matto, joka voidaan ripustaa seinälle tai makasi lattialla.

Käsin matto postelennuyu lattialla, jotta se lämpimämpi, ja lisäksi se näyttää hyvältä. Käsin kutoa matto kädet on yksinkertainen: Kokeile ja katso itse.

Tee epätavallinen verho voi olla nauhoista. Band suljin soveltuu sekä ikkunoiden ja ovien. Sen valmistus Veil nauhan vie hieman aikaa, vaikka ompelukone ei tarvita. Lepattava verho nauha hyvin hylkii hyönteisiä; Aiemmin nämä verhot tehtiin leikkaus nauhojen sanomalehdissä.

Jotta verhon nauhat, tarvitsemme seuraavat materiaalit:

 • nauhat tai kangas nauhojen (ei obtropyvayuschimisya reunat);
 • räystään;
 • leikkeitä tai painikkeita.

Nauhat täytyy heittää yli kielekkeelle ja kiinnitetään kiinnikkeet. Kankaan nauhat voidaan koukussa suuria helmiä koristeeksi.

Bändi verho ei ole ainoa käytännöllinen, mutta myös koriste-toiminto. Se etu, että verhot rainojen - helposti. Tämä on erinomainen vaihtoehto puutarha voit ripustaa verho nauha ja asunto.

Kukkaruukut paperipussit

Monissa kodeissa on paperipussit, eikä heittää pois, jotta yksi kukkaruukkuja.

Materiaalit tehdä kukkaruukkuja:

Toteutettava paperipussit ja vie ne ulkoasu: kahdeksan Mitta 70h300 mm, leikataan paperi katkoviivoja pitkin.

Vartaat puun laittaa kulmassa yksi nauhojen ja tuuli hänen pohjapaperin vinottain. Sinun täytyy tehdä putki paperia kummallakin kaistalla. Kattavat kulmat paperi-putket niin, että ne eivät rentoutua. Helpottaa vain käyttämällä liimapistoolilla.

Ottaa muoviastiassa laita se liima ja kääri paperi (kaikki samassa paketissa), joka ei ollut nähnyt muovia. Pohjaan säiliön liima paperirullia. Leikkaa suikaleita paperia 70h450 mm (tarvitset enemmän laukkuja) ja tehdä sämpylöitä.

Kääri rullat siten, että ne joutuivat hankaluuksiin lähellä seiniä säiliön. Pitkä putki tehty paperista liimalla, liittää säiliön pohjalle ja kietoa hänen tarvitse oplesti pääkanavan. Kääri kaikki tärkeimmät putki, ja sitten muuttaa suuntaa kudonta oplesti jäänyt putkiin - niin sinun täytyy kääriä koko astiaan.

Tehdä kaksi reikää seinämien potin (ylhäällä).

Suositus: reikää Muoviruukku on helpointa tehdä kuuma kynsien, kuumennettiin keittiön liesi.

Toteutuneet reikien läpi vetää köyttä molemmissa päissä langan tarvitaan solmu kiinnitä se hyvin. Piilottaa päät langan auttaa toista kudottu putki. Ulkoneva yläpuolella potin säiliöön putken wrap ja turvallinen liimalla.

Epätavallinen kukkaruukut valmis.

Pikku asioita kotiin, teki kätensä, voidaan käyttää osana sisustus kotona tai antaa ystäville.

Useimmat asiat smasterennyh käsin - paitsi kaunis ja ainutlaatuinen, mutta myös hyödyllinen, tarpeellinen taloudessa. Voit vapaasti saada toimimaan itse tehtyjä asioita ja koristella niitä kotinsa.

Video Viisi ideoita hendmeyd käsitöitä käsillään koristella sisätiloihin katsoa videon alla:

Erittäin mielenkiintoisia ja hyödyllisiä tietoja, kuten perhe ja voi tulla lahjaksi

Hyödyllisiä käsitöitä talon omin käsin

Mestarikursseilla. Making kaunis ja hyödyllinen esineet, käsitöitä talon omin käsin.

Tämä artikkeli ei ole niinkään luovaa tai luovaa, käytännön, joka on myös tärkeä. Jälkeen Nico.

Tapaamme ensimmäinen työpaikka, joka postitetaan meidän kilpailuun "Kaikki värit syksyllä". Mestarikurssi päälle.

Toinen mestarikurssi alkaen Ljudmila Pugatšova miten pyykkiä järjestäjä (järjestäjä käsilaukkuja.

Tarina meidän vakio tekijän Tatiana, miten alkuperäisen paneelit lanka ja kynnet. quot.

Toinen mestarikurssi, miten tehdä uudenvuoden kynttilä omin käsin, meidän kilpailu on tuottanut I.

Uudenvuoden Uudenvuoden kukko kilpailu - 2017: "Store talvi fantasia" Nimitysvaliokunta: "Lapset n.

Tietenkin kaikkein käytännöllisin paikka säilyttää koruja on koruja. Entistä helpompaa, e.

Boots-whisperers - pienoiskoossa saappaat, joka voi olla taikakalu kotiin, hengellinen lahja.

Lämpimämpää keitin "House" Virkattu

Lämpimämpää keitin "House" Virkkaa lämpimämpi teekannu - hienoa, ei juottaa jäähtyä nopeasti. Tässä mestarikurssi Annalta osakkuusyhtiö Grelochka pienenä Bright House koukku. Neulominen lämmittimet teetä tarvitsemme: Lanka useita värejä; koukku; Liimapistooli; Punainen.

Kankaalla nauha "Winter Fantasy"

Työ kilpailuun "Christmas käsitöitä." Napkin "Winter Fantasy" Kirjoittaja: Olga Varzegova. Pitsiliinassa nauha "tuhatjalkainen" Jotta tarvittavan työn: nauha "tuhatjalkainen", paperia piiri linjan valkoinen ja väri nauha, neula, sakset. Tällä operaatiolla voidaan helposti selviytyä.

Kyltti oven: "vartioitu talo maksuja"

Työ kilpailuun "Christmas käsitöitä." Kyltti oven: "House suojeltu palkkiot" Kirjoittaja: Oksana Aleksandrova. Koiran vuosi talossa halusi tehdä jotain "epätavallista ja symbolinen", varsinkin kun meillä oli kotona erittäin hyvä ja luotettava olento - taksin. Olen ajatellut sitä ja päätti tehdä ovelle.

Useimmille meistä uudenvuoden - erityinen päivä, joten odotamme häntä erityinen katsoa. Ja muistetaan pitkään, huolella valmistella tapaamistaan: hyvin pukeutunut joulukuusi, juhlapöydän, Garland - kaikki tämä luo ainutlaatuisen tunnelman festivaalin. Elena Mingaleeva valmiina teitä mestarikurssi alkaen.

Joulu lautasliina - Telineet hot

Christmas siteen kuuman Masterclass valmistettu Svetlana Chalkin. Pyydetään ottamaan yhteyttä kuuma pyyhe uudenvuoden pöydän. Lautasliina sisältää perinteisiä värejä, Betlehemin tähti ja tyylitelty joulukuusia. Neulominen yksinkertainen, mutta kuusien luukun järjestelmän yksityiskohtaisesti. Halkaisija 42 cm lautasliinoja. Materiaalit ja.

Kuinka tehdä kynttilänjalka lasin varjossa tehty paperista

Kynttilänjalat laseista Valaisimet ovat aina tehneet jonkinlaisen romantiikkaa ja kodikkuutta talossa. Niukassa valossa näyttää juhlava ja salaperäinen. Tässä mestarikurssi Annalta teemme kynttilänjalka-lamppu kätensä pois värilliselle paperille ja lasia. Tämä kynttilä on täydellinen uudenvuoden pöydän, sekä päivittäin.

2018: Miten sisustaa talon ja puu, mitä kokata, mitä antaa

Tämä juhla iltana verhoutunut aromit kuusen käpyjä ja neulasia, mandariinit ja kynttilät jokainen nainen haluaa tehdä mieleenpainuva ja kaunis. Ihmeitä loma voidaan tehdä todellinen luomalla paitsi kulinaarisia nautintoja ja uusi mekko ilmapiiri aiheelliseksi heille, mutta myös koristella viihtyisä.

Jotta teen lämpimänä pidempään jäi vedenkeitin, osakkuusyrityksen virkkaa vesipullon muodossa Santa Claus, koska pian uudenvuoden. Lämpimämpää keittimeen jouluksi neulominen, tarvitsemme: Lanka Karachai punainen, persikka, keltainen, valkoinen ja tumman sininen tai musta; koukku; Sintepon; Kahdella palolla tummansininen tai.

Yksi tehokkaimmista "masennuslääkkeet", tietenkin, lukee. Kuinka mukavaa rankan päivän ojentaa sohvalla ja kuppi kahvia ja varata suosikki kirjailija. Mutta joskus jokin pieni asia, oli se sitten puhelun tai koputtaa ovelle paeta maidon voima meitä keksimään pois tästä maailmasta ja.

Mestarikurssi kilpailuun "Syksy inspiraatiota." Tehdyt työt: Irina Serdinova. Lentävät Muki "Four Seasons" Jokainen kausi on ainutlaatuinen ja kaunis. Ja vaikka kultaisen syksyn joskus ohittanut meille kaipuu, otamme sen, mitä se on. Me kävellä kuja, ja kaikki lehdet pyörivät meille, hitaasti.

Työ kilpailuun "Syksy inspiraatiota." Kirjoittaja: Timofeeva Anna Feodorovna, opettaja täydennyskoulutuskeskuksen "Sunny", Rybinsk, Yaroslavl alue. Mestarikurssi: paneeli "kultainen puu" esittelee työnsä tekniikan Pape taidetta (käännetty Englanti taidepaperiin.). Tämä on epätavallinen tekniikka kanssa paperin.

Kuva-albumi "Charm" in scrapbooking tekniikoita

Mestarikurssi kilpailuun "Syksy inspiraation": albumi "Charm" in scrapbooking tekniikkaa. Kirjoittaja: Timofeeva Anna Feodorovna, opettaja täydennyskoulutuskeskuksen "Sunny", Rybinsk, Yaroslavl alue. Kuva-albumi "Charm" on tekniikka scrapbooking Tarvittavat työkalut ja materiaalit: pahvi.

Decoupage kankaalle "Unikot" 3D-vaikutus

Mestarikurssi, lähetetään kilpailu "Syksy inspiraatiota." Kuinka tehdä kaunis kolmiulotteisen paneelit decoupage tekniikkaa. Kirjoittaja: Runner Inna Yu. Ukraina, Kiev. Decoupage kankaalle "Maki" 3D vaikutus meidän: • terä, • decoupage lautasliina, • simuloida elokuva, • pehmuste mallinnus, • että Bulka.

Lämpimämpää muki "koira", virkkaus

2018 pidetään suojeluksessa suuri ja uskollinen eläimiä - koirista! Joten tänään liitämme lämpötyyny muki koira koukku! Neulonta, tarvitsemme: Lanka "farkut" väri, hiekka, pinkki ja musta; koukku; sakset; Syntepon bit. Neulo lämpötyyny muki "Dog" Ensin täytyy soittaa.

Valenochki-whisperers (raaka huovutus). mestarikurssi

Boots-whisperers - pienoiskoossa saappaat, joka voi olla taikakalu kotiin, hengellinen lahja tai matkamuisto - symboli kylmän venäläisen talven, ystävillesi lämpimästä maista. Jos sotkuinen omiin käsiinsä ja kädessä lämpimin haluaa, he varmasti tuo onnea suoda. Whisperers mahdollinen.

Lautasliina vuonna Afrikkalainen tyyli (virkkaa)

Lautasliina kanssa Afrikkalainen motiivi mestarikurssi Tässä tapauksessa Afrikkalainen aihe tuli osa suurta kangasta kuumassa ruokalaji. Virkkaa liina kirkas, koriste, voi tulla painopiste koostumuksen keittiön pöydällä. Materiaalit ja työkalut: Karachai akryylilangat käytettiin työssä. Twisted kierre.

Ensimmäisen työpaikan kilpailuun "Syksy inspiraation" - mestarikurssi alkaen Tatjana Anisimova. Pussi "Muistoja meren" luovuuden tarvitset: • missään laatikossa (pahvi, vaahto, tina), minulla on matkapuhelin Foam • simpukankuoria, kiviä (saatavana eläinkaupasta akvaario) • maalilla.

Neula sängyssä - välttämätön asia joka kotiin. Se on erittäin kätevä, koska kaikki neulaset kerätty yhteen paikkaan ja ei tarvitse etsiä niitä. Olemme tässä master luokan associate virkattu neula sänky muodossa teetä. Hän sopii nopeasti ja helposti. Mutta se näyttää todella söpö ja epätavallinen. Puikko sänky neulomiseen virkata neulan sänky meille.

Kynäkotelot pois värillinen paperi

Lapset usein menettävät kynät, markkereita. Siksi on erittäin tärkeää saada kynäkotelot, että paperi on aina ollut olemassa. Tänään teemme hyvin yksinkertainen kynäkotelot pois värilliselle paperille. Tee se nopeasti ja helposti, joten voit tehdä tämän lasten kanssa. Työtä varten tarvitsemme: Värillinen paperi.

Kuva suola taikinaa, "kauha omenoiden"

Maalaus omenoita suolattu taikinasta iso kirkas kuva on aina hyvä täydennys sisustus. Ja jos se on paneelin suolasta taikina, se on varmasti tullut kohokohta huoneeseen. Puinen kylpyamme täynnä nestettä, mehukas omena, tee yksinkertaisesti kädet, jos tiedät joitakin temppuja. Töihin.

Bag "Apple" virkattu

Tietenkin kaikkein käytännöllisin paikka säilyttää koruja on koruja. Entistä helpompaa, jos se on jaettu osiin, jotka voidaan tallentaa erikseen eri tyyppisiä - korvakorut Korvakorut, helmiä - helmiä, renkaita - kanssa renkaita. Mutta joskus on niin paljon, että mitään ylimääräisiä laatikoita vain ei voi tehdä. Tämä on erityisen totta.

Puhelin tapaus "Malinka", virkkaus

Tällä hetkellä puhelin - ei ole ylellisyyttä vaan välttämättömyys. Tärkeimmistä päätöksistä, tärkeitä asioita usein ratkaista tätä ihmettä teknologian. Mutta valitettavasti ne ovat melko hauras, voi vahingoittua, jos mitään, pienikin vaikutus, pelko kosteutta ja likaa. Siksi he tarvitsevat lisäsuojaa muodossa kannet. Mutta se ei ole.

Lasipurkkeihin upotus kortti suolattu taikinan

Koristeluun jar suolattu taikinan Salt taikina - yksi sopiva materiaali koristeluun erilaisia ​​tuotteita. Tässä asiakirjassa, tämä materiaali on erittäin taipuisa ja helposti ottaa halutun muodon, joten se on täydellinen lasten luovuutta. Kuivatuksen jälkeen tuotteet suolattu taikinasta tulee hyviä.

Laatikko käsitöitä (Decoupage)

Ei ole epäilystäkään siitä, että jokainen ompelija niiden materiaalien ja eri asioita on useita varastointi järjestäjät, shkatulochek tai vain laatikoihin. Tehdä ilman sitä. Kauppa on nyt suuri valikoima arkkujen ja laatikot käsitöitä. Mutta kustannukset niiden lannistaa ostamista. Olga Sosnina näyttää, miten tarpeettomia.

Runko sokkelin omin käsin

Toinen vaihtoehto on tehdä mukava runko kuvan (tai kuvat) käsillään, yksinkertainen ja budjetti. Frame sokkeli Jos rakastat sisustaa seinät maalauksia tai valokuvia, et voi tehdä ilman kunnon kehystä näistä kohteista runko. Mutta hinta voi ylittää soveltamisalaa ostohinnan kuvan.

Reading - se on aina hyvä! Lovers lukea ennen nukkumaanmenoa hyvin tietoinen siitä, ettei kirjanmerkkejä tässä tapauksessa yksinkertaisesti voi tehdä. Tänään teemme kirjanmerkin muodossa japanilainen nukke valmistettu ohuesta pahvista. Master Class Maria Klimova. Välilehti "japanilainen" Materiaalit ja välineet: pahvi (ohut) vaaleanharmaa, kuvioita (eri arkki 2).

Toinen artikkeli meidän jaksossa "Techniques käsitöitä" Olga Sosnina. Decoupage aloittelijoille Kuinka aloittaa askel askeleelta decoupage? Tietenkin hallitsematon halu tehdä kaunis asia omin käsin, ja lento fantasian. Tärkeintä - idea! Mutta kun siellä on algoritmi toimia, eli sekvenssi, ja mitkä.

Lautasliinat mummolle 8. maaliskuuta

Mestarikurssi kilpailusta "Premonition keväällä." Lautasliinat mummolle 8. maaliskuuta Elena Ilina, 5 vuotta vanha, kaupunki Volgodonsk. Aurinko paistaa kirkkaasti kirkkain loma maaliskuun! Kirkas päivä, kevät iloinen rengastus tippaa hauskaa keväällä tavata, onnitella ihania naiset. Ja olen isoäiti, hän leipoo.

Kukkamaljakko syntymäpäivänä Barbie-nukkeja

Mestarikurssi kilpailusta "Premonition keväällä." Kukkamaljakko syntymäpäivänä Barbie-nukkeja Elena Ilina, 5 vuotta vanha, kaupunki Volgodonsk. Vanhempi veli päivänä Barbie-nukkeja synnytti. Veli ansainnut mielessä - oikukas, kiitos! Kunniaksi syntymäpäivä Barbie-nukkeja. Kuinka hyvä ei olisi kukkia ilman maljakko pahempi.

Laatikko on valmistettu muovipulloja kakku-box ideoita käsitöitä kilpailuun "aavistus kevät" lomalle 14. helmikuuta. Kirjoittaja mestarikurssi Ilina Elena, 5 vuotta vanha, ympyrä, lukion №16 kaupunki Volgodonsk. Ota lahjoja kakku, voit arvostaa, mielialan maalata sateenkaaren väreissä Anna ... Anna laatikko on täynnä.

Teema sivuston ja teknistä tukea ylhäältä GoodwinPress

Ideoita hyödyllisiä käsitöitä: käytännöllinen, mukava ja edullinen

Jokainen talo on täynnä roskaa, joiden omistajat aikovat päästä eroon seuraavalla yleispuhdistukseen, mutta silti ei voi päästä eroon: kädet eivät pääse, sitten heittää sääli. Et myöskään ehdi heittää kaiken pois? Joten se on aivan ihana! Joten sinulla on materiaalia, josta luodaan hyödyllisiä käsitöitä kodin ja puutarhan - ei vain koriste sisustus kohteita, ja varsin käytännöllinen, kestävä ja mukava näköisiä.

Mobiili hyllyt, sohvapöydät, iso laatikko-järjestäjät

Haluatko tietää salaisuuden suuren guru hendmeyda? Kaikki tämä on niin kallista myydään putiikkeja ja on asemaltaan tekijän teokset, kerätään samasta roskaa, mikä riittää ja olet mezzanine. Materiaalia "tuote" - kopeekan, kallis vain idea ja sen toteutus. Ei maksamaan ylihintaa, on suositeltavaa luoda hyödyllisiä esineitä itse - Ehkä ajatus omaperäisyys on jo ylittää kaikki tunnetut ja toteutetaan.

Vihje! Saada mitään työtä vanhoja ja näennäisesti tarpeettomia asioita, sinun pitäisi nähdä ne eri valossa, keksiä uusia, epätavallinen määränpää.

Metalli-, muovi- ja puulaatikoita, että olit menossa lähettää romu, on erinomainen perusta taulukoiden ja poufs. Voit käyttää niitä ja enemmän vakio - vähän "sivistää" ja laita lasten leluja, kirjoja, vaatteita.

Metalli kulmat jääneet korjauksen aikana, on erinomainen osa mobiili hyllyt. Kun nykyinen kriisi, on tarpeen oppia kaikki tarpeettomat käännös oikealle - hyödyllinen käsitöitä käsillään koskaan menetä arvonsa ja antaa sisätilojen talosi omaperäisimmistä.

Tämä tuote on hyvin pieni keittiö kotiäidit pelastus, jossa ei ole sijaa kääntyä ympäri, ja sen luominen vain muutaman tunnin, kun se on top 5 hyödyllinen käsitöitä talon omin käsin.

Tärkeää! Hienostunut hyödyllinen käsitöitä käsillään yleensä tapahtuu niille, joilla on kokemusta työskentelystä puuta, mutta myös aloittelijat voivat sopeutua itse ja ensimmäinen yritys luoda melko kunnollinen hyllylle.

Materiaalit ja työkalut: kolme samankokoisia suorakaiteen aluksella, neljä nurkka metallikiskot, neljä pyörän huonekalut, neljä tasainen puukappaleiden (pyörien alle), pora, ruuvit ja ruuvimeisseli, maali (maali) harjalla.

 1. Ota yksi lankkujen (tämä on perusta) ja kiinnitä puiset palkit ja puun - pyörät.
 2. Ruuvit kiinnittyvät kulmat aluksella.
 3. Suurin piirtein saman matkan, kiinnitä kaksi muuta hallituksen-hyllyä.
 4. Maali- tai lakkapinta.

Maksimi aikaa kuluu tuotannon tällaisen laipan ihmisillä ei ollut kokemusta luoda hyödyllisiä esineitä talon omin käsin - 3-4 tuntia.

Samalla periaatteella, voit rakentaa sohvapöytä kahdesta levyt ja kaksi metallista tai muovista pakkauslaatikot: kiinnitä laatikot levyjen välinen, kääntämällä ne heidän puolellaan tarjota säilytystilaa kirjoja ja aikakauslehtiä.

Kierrä vanha laatikko uuteen homo ei tuntua monimutkainen niille, jotka enemmän tai vähemmän osaa ommella tai neuloa: itse asiassa on alkuperäiset koristella ruutuun. Loput - tavanomainen prosessi: board + kotelo + pyörät.

Box-järjestäjä tarvitaan perheet pienten lasten - itse asiassa lukumäärästä lelujen "elämää" kodeissaan omistajiensa kanssa, ei hyllyjä ei säästää tarpeeksi. Mutta - on idea, se aina auttaa, ja tietenkin, siellä on laatikko tai laatikko kooltaan, jonka voit "työntää" vähintään puolet lasten hyvä. Ja kuitenkin - luominen järjestäjä ei kovemmin kuin luomista hyödyllisiä artikkeleita valmistettu muovipulloissa (ne omistettu koko jakso).

Tarvittavat materiaalit ja työkalut: puinen (muovi) laatikko tai pahvilaatikko, kaksi eriväristä kangas (edullisesti luonnollinen), neulat, lanka (ompelukone), sakset.

Hyödyllistä tehdyt laatikot vaativat vain mukava kangas "vaatteita."

 1. Mukaan laatikon koosta, leikataan haluttu määrä kankaan (sisällä, liian, täytyy päällystää).
 2. Tee kuten haluat ja niin pitkälle kuin ompelu taito: joko työ jokaisen seinään erikseen, kangas kiinnitetään molemmin puolin, tai ensin hoitaa ruudun sisällä, sitten ulkopuolella.
 3. Tee käänne kangas erivärisiä, tai leikata ja nasheyte päälle pohjakankaan värikäs applique. Muista ommella muutama taskuihin: hyödyllisiä käsitöitä lapsille (ja aikuisiakin) vaativat enimmäismäärä osien ja taskut varastointiin suuria kohteita ja pikkutavaroille.

Muovi Ruukut myynnissä - niin paljon kuin on tarpeen. Mutta niillä kaikilla on sama ja melko tylsä, vaikka valmistajat ovat kokeilleet värejä ja kuvioita.

Tarjoamme sinulle 10 minuuttia luoda hyödyllisiä artikkeleita pois muodista käsilaukut. No, jos on vielä äidin tai isoäidin laukku - vuosikerta on nyt trendi.

Vaan sanoa, että pussi toimii kattilat - ei aivan totta. He ruukut. Liian kova ja ei tarvitse rasittaa mielikuvitusta luoda ruukut vanhoista ostoskassit - sinun tarvitsee vain tarkistaa laukut vahvuudesta, läsnäolo reikiä paikata niitä ylös ja laitetaan kuhunkin pussiin 1-2 ruukut kasveilla.

Joten naiset lisävaruste kääntyy alkuperäisen "jousitus" kanssa elävä kukka. Ruukut näyttävät vieläkin alkuperäinen, käytä pussit eri värejä, ripustaa ne rivissä tukeva metallikoukuilla.

Toinen tapa saada ilmainen joukko söpö kukkaruukkuja - käytetään niiden tölkit erikokoisia. Pankkien tulokset naulattu aita tai puinen kilpi, tehdä reikä pohjassa, täytä maahan ja purettu kasveista. Ja jos me maalata tölkit, luoden kirkkaan värinen koostumus, niin et saada alkuperäisen kukka kulma kesämökin.

Ja että ilmeisesti on niin epätavallinen muovinen vesisäiliö? Pullo on niin yksinkertainen, että ei ole mitään mihin tarttua mitään luovan ajattelun. Mutta kun käsityöläiset osoittaa hyödyllisiä artikkeleita muovipullot, omin käsin luotu, on yllättävää ja vaikuttava.

Ehdotamme aloittaa yksinkertaisin - parannus muovipusseja varastointiin viljan, pavut, sokeri.

Jokainen kotiäiti tietää, että sellofaaniin massatuotteita voi "tukehtua", joten ne on käytettävä mahdollisimman nopeasti, vuodattamatta liikaa keittiön pinnoille. Ja paketit on vain tämä huono ominaisuus - vapauttamaan itsestään paljon enemmän viljaa kuin se tarvitsee. Välttää tappioita, varustaa paketteja alkeis laitteen kaulan muovipullon:

 • polutoralitrovye litraa tai leikattu suoraan kaulan;
 • läpi lanka paketti aukko, kevyesti ajalle lanka ei häiritse sellofaaniin putki;
 • Kiristä tulppa.

Nyt valtaosa ei murene varastoinnin aikana ja välissä käytön aikana.

Vihje! Värillinen katto keittiössä on mahdollista tuottaa omasta, ja jopa muuttaa milloin tahansa, jos sinulla on jotain ei sovi suunnittelua.

Hyödyllistä tehdyt muovipulloja - erittäin kätevä asia, ja halpa, ja alkuperäiset ja käytännöllinen, ja materiaali on saatavilla, jonka avulla voidaan kehittää taitoja vähintään päivittäin.

Materiaalit ja työkalut: tuotantoon tyylikäs lampunvarjostimia ottaa 3-4 kulernye pullot, sakset, maali, teipillä.

Miten: leikata pullo "harteilla" - yläosassa reiän ja aihion varjostimet (alaosa voidaan käyttää järjestäjä muovileluja tai lasten suunnittelijoiden yksityiskohtia).

 1. Väri esimuotin sisältä tallentaa uudet alkuperäisen kiilto muovi ulkopuolella.
 2. Jos olet valinnut tärkeimmäksi tumma (sininen, punainen, vihreä), odota kunnes maali on kuivunut päälle ja "kävellä" enemmän valkoista - kulho heijastaa valoa sen sijaan sitä itseensä.
 3. Reunat kattoon koristaa värillinen ilmastointiteippiä.

Hyödyllisiä käsitöitä käsillään peräisin muovipullo - se on aina helppoa. Tässä esimerkiksi, miten tehdä läpinäkyvä kannesta yksityiskohdat:

 • kaksi identtistä tilavuus muovipulloja leikata pohja (pahamaineisin "kukka");
 • asettaisi tuloksena saadun osaan, joista toiseen osaan toisiinsa;
 • Kiinnitä käärme molemmat osat.

Tässä laatikossa voit tallentaa painikkeita, käteiskassan, neula ja lanka. Mukavuutta että oikein näkyvän seinien läpi laatikon ja ei tarvitse kääntää pöydälle etsimään sisällön yksi pieni vähän asioita.

Väitti, että hyödyllisiä tavarat, paperista - se on myytti, että erilaiset tiheydet paperin, väri ja kokoonpano soveltuu vain sisustus-, ja jos luomme siitä jotain, se ei ole hyötyä, käsitöitä kotiin, mutta vain koriste: kukkia nuket, herkkä kudos.

Yritetään katkaista tämä stereotypia: paperi - tarpeeksi vahva materiaalia, jota voidaan käyttää luomaan laatikoita, arkkujen, lampunvarjostimet ja järjestäjät. On vain tarpeen seurata paperin tiheys liian ohut materiaali ei ole aina tarkoituksenmukaista, vaikka luomiseen koriste-elementtejä.

Hyödyllisiä käsitöitä talon luo oman kätensä taiteen kudonta sanomalehdestä putket ja origami. Fancy paneelit tai kollaasi paperille, jos sitä hyödyllisenä käsitöitä, on suositeltavaa tehdä quilling tekniikoita. Sillä lampunvarjostimet johon haluat luoda yksinkertaista tekniikkaa (cut-liimata) pitäisi käyttää voimapaperi - se näyttää erittäin tyylikäs, hänen rakkautensa ja ammatillinen suunnittelijat.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 5 = 1