Ikea pöytään

Lasten pukeutuja, jossa on vaihteleva pöytä, sopii sekä äidille että vauville

Pieni pikku mies, juuri syntynyt, on avuton ja hauras, ja on parempi vaihtaa vaatteensa erityisellä vaihtolevyllä, jossa on kuoppia. Ja se on kätevä ja turvallinen - lapsi ei vain putoa vahingossa. Se on vain pitää tämä aluksella jonnekin, mitä tarvitset, ja pieni. Siksi monet äidit mieluummin ostavat edullisen lapsen vaihdettavat rinnassa, jonka yläosa toimii vauvan pukeutumispaikaksi.

Näillä tuotteilla voi olla erilainen muotoilu, mutta niillä on yksi yhteinen asia - paikka, jossa hevoset ovat yläosassa. Se on yleensä varustettu kiskolla. Lisäksi pakissa on joskus patja. Oikean valinnan ja lipastojen ostamisen ansiosta voit säilyttää kaiken mitä tarvitset pieneen yhteen paikkaan: vaipat, vaatteet, hygieniatuotteet. No, vaippoja, tietysti.

 • Paikoituspaikka on varsin tilava, joten siinä on myös kosmetiikkaa vauvoille. Voiteet, voin, jauhe, puuvilla ja tikkuja ovat käsillä.
 • Rinnan pienikokoinen ja kevyt paino helpottavat sen järjestämistä oikeaan paikkaan. Lisäksi on usein pyöriä, jotka helpottavat tätä prosessia.
 • Nämä tuotteet näyttävät siistiltä ja kauniilta, sopivat hyvin lastentarhan suunnitteluun ja yhdistyvät muun huonekalujen kanssa. Yleensä ne on valmistettu puusta, mikä antaa huoneelle erityisen mukavan.
 • Kun suosikki lapsi kasvaa, ylimmäinen kortti voidaan taittaa tai poistaa (mallista riippuen). Vaateripustin palvelee lapsi pitkään: leluille, kirjoille, koulukirjoille ja oppikirjoille. Muuten IKEA: llä on malli, jossa emolevyä ei tarvitse edes poistaa - se muuttuu käteväksi lapseksi esikoululaiselle.

Seuraava video opettaa kaikille, jotka haluavat tehdä lasten pukeutujista pukeutumispöydän omiin käsiinsä:

Valmistajat ja mallit

Pienessä kyselyssä mukana ovat suosittuja kotimaisia ​​yrityksiä, jotka tuottavat laadukkaita lasten huonekaluja. Huomaa, että ei ole aina tarpeen ostaa lipastoja, joskus se voidaan tehdä itse.

Lasten huonekalujen tehdas, jossa on lempeä tyttönimi "Sonya", sijaitsee Nizhny Novgorodin alueella. Se on toiminut vuodesta 2004 ja on saanut tunnustusta kuluttajilta. Pääsuunnat ovat pinnasängyt ja lepotilat, joiden malleja kutsutaan nimellä "Sonya" ja "Sonya-Butterfly". Ainoa ero on, että niiden julkisivu on koristeltu tyylikkäillä siluetteilla lentävän perhosen.

Yritys valmistaa laatikoita, joissa on neljä tai viisi laatikkoa, 60 ja 80 senttimetriä pitkä, 93,5 senttimetriä korkea. Muuttuva pöytä taittaa kuten kirjan. Jos sitä laajennetaan, sen pituus on 75 senttimetriä. Tuotteen runko on valmistettu laminoituneista puulevyistä, ja julkisivu on valmistettu MDF: stä. Reunat ovat PVC: stä valmistetut reunat, hygieeniset, esteettiset ja pidentävät tuotteen käyttöikää.

Vihreä lipasto Sonia-Butterfly

Toinen tuottaja Nizhny Novgorodin alueelta on "Antel" -yhtiö Tonshaevon kylästä. Erikoistunut vauvankantolaitteisiin ja lipastoihin, joissa on vaihteleva pöytä. He saivat tuotemerkin "Ulyana", joka on tuttu monille nuorille äideille.

Laminoidusta lastulevystä valmistettu julkisivu MDF: stä, runko on saatavana valkoisena sekä wenge-, norsunluu, vaahtera, bouh, pähkinä. Tuotteiden korkeus on 92 senttimetriä, leveys on 60 senttimetriä, laatikoiden määrä on neljä. Ulyana-6-mallissa on viisi niistä - suuren ylimmän laatikon sijasta on kaksi pientä. Yläpaneeli on taitettava (kokonaispituus on 75 senttimetriä).

Uusin 80 senttimetrin leveä malli on nimeltään "Ulyana-7". Se näyttää erittäin tyylikkäältä, yhdistää onnistuneesti kaksi sävyä - tumma ja kevyt. Hänellä on kolme laatikkoa, joiden yläpuolella on avoin hylly, neljä pyörää ja hieman 45 senttimetrin syvyys.

Kuva vauvan pukuhuone Antel Ulyana

Ehkä tämä kuuluisa yritys ei ole tarpeen edustaa - sen vanhempia ovat pitkään kunnioittaneet tuotteitaan ja ovat tulleet klassikoiksi. Elegantti laatikko, pyöreä puu ja lastulevy, seisovat vahvaan tukevaan jalkaan ja takana on kaksi pyörää. On monia vaihtoehtoja - malleilla on erilainen korkeus ja leveys (niiden syvyys on 44 tai 45 senttimetriä). Kääntyvä pöytä on taitettava, laatikot - neljä.

Kapein lipasto on Aistenok mini. Sen leveys on 64 senttimetriä. Se on myös tuotettu tyylikkäässä luksusversiossa. Pienin malli on Alexandra (92 senttimetriä korkea). Ja hänellä on viisi laatikkoa, ei neljä (yläosa on jaettu kahteen). Suurin lipasto on "Sylvia Deluxe", jonka korkeus on 1,02 metriä ja leveys 98 cm. Lisääntynyt syvyys - jopa 48 senttimetriä. Leveysmallit "Irishka", "Aistenok" ja "Alexandra" - 84 senttimetriä.

Lipasto, jossa vaihdettava pöytä Gandylian

Tämä merkki kuuluu Volgodonskin kaupungin valmistajalle. Tämä IP Baryshnikov tarjoaa asiakkailleen käytännöllistä, kaunista ja mukavaa lipastoa laminoitua lastulevyä. Niitä erottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen värisävy. Pyökin, kalkin, pyökin, alderin ja muun puun malleihin on saatavana iloisia yhdistelmävalmisteita, joissa yhdistyy vaaleat värit sininen, oranssi tai kirkkaan vihreä.

Runko on melko korkea ja syvä - 103 x 48 senttimetriä. Niiden leveys on keskimäärin 78 senttimetriä. Muuttopöytä on makuuasentoon. Alla on polyuretaanipyörät, teleskooppityyppien käyttämissä laatikoissa, päissä - polyvinyylikloridien reunat.

Madagaskarin laatikosto

Skandinaavisella Ikea-yrityksellä on kolme mallia lasten muuttuvista patjoista, jotka ovat erilaiset toimivuudessa. Ne on valmistettu männyksestä, joka on peitetty akryylimaalilla tai lakalla. Anna lyhyt kuvaus.

 • "Leksvik" -malli, 94 cm korkea ja 86 cm leveä, on varustettu irrotettavalla heiluripöydällä (sen syvyys on 78 senttimetriä). Kun vauva on kasvanut, saamme tavallisen laatikon, jossa on kaksi laatikkoa.
 • Avoimella hyllyllä varustettu Sundvik-mallin korkeus on 108 ja leveys 79 cm. Hänen pöydänsä on taitettu, ja laatikot, kuten edellinen malli, ovat myös kaksi.
 • "Stuva" -mallissa on neljä pientä laatikkoa ja kolme avointa hyllyä (kaksi - oikeassa alakulmassa, yksi - pöydän alla, joka ei sovi yhteen). Tuotteen korkeus on 1,02 metriä, leveys - 0,9 metriä. Kun lapsi kasvaa, tuoli siirretään lipastoon - tässä on sinun työpöytäsi.

Ikea-lepovien lipastojen mallit

Kuva huonekaluista, joissa on vaihteleva pöytä

Tässä osassa tarjoamme valokuvagalleria, jossa voit tarkastella kaikkia yksityiskohtia monenlaisia ​​pukeutujia. No, ja sitten on helpompi valita malli, joka valittaa useimmille ihmisille. Kaikki nämä lasten muuttuvat pukeutuja löytyvät verkkokaupoista.

Esimerkkejä arkkeista, joissa on vaihteleva pöytä

Veres-Bear Sinisissä sävyissä pitkulainen Walter

Pidätkö artikkelista? Tilaa päivityksiä sivustoon Contact, Classmates, Facebook, Google Plus tai Twitter.

Tilaa päivitykset sähköpostilla:

Kerro tästä artikkelista ystävillesi suosikkiun sosiaalisessa verkostossasi alla olevien painikkeiden avulla.

Parempi lipasto, jossa on muuttuva pad. Kumpi minun tuttavuistani osti tällaisen laatikon, jonkin ajan kuluttua tajusi, että sen erikoinen yläosa tässä muodossa on tarpeeton. Kaikkia malleja ei voi irrottaa. Vaikka ensimmäisten kuukausien aikana vauva on erittäin mukava

Klikkaa tästä peruuttaaksesi vastauksen.

Aiheeseen liittyviä tietoja

keittiö

lastentarha

Sisäänkäynti

työpaikka

Uutiset ja trendit

Olemme Vkontakte

Isoisä Shura

Cool! Tämä on sängyn hylly lasille, älypuhelimelle, soittimelle.

Ja minä näin toisen tällaisen vaihtoehdon: sänky, jossa on palkintokorokki, hyvin paljon.

Kiitos arvokkaista ja yksityiskohtaisista tiedoista! Erittäin hyödyllinen, kuten.

Ikea pöytään

Muuta taulukko seinälle, valkoinen

Pöydänvaihto, valkoinen

Pöydänvaihto, koivu

Pyyhkeet, valkoinen

Huonekalujen kansi, valkoinen

Määrä pakkauksittain: 2 kpl.

Täydennä pöytäliinat taulukko, tahra, antiikki

Pöydän / lokeroiden vaihto, tahra, antiikki

Vauvan kylpy, valkoinen

Nab-säiliö pöydälle, 3 kpl, valkoinen

Pyöreä, valkoinen

Täydennä taulukkoa valkoisella pöydällä

Pöydän / lokeroiden vaihto, valkoinen

Oliko sinulla ongelmia IKEA-tuotteiden laadussa?

IKEA-huonekalujen pöydät

Jatkamalla artikkelisarjaa lasten huonekaluista haluan kiinnittää huomionne IKEA: n vaihtopöydille. Ne voidaan jakaa luokkiin niiden toimivuuden mukaan:

 1. Kaksitasoiset heiluripöydät (SNIGLAR);
 2. Kolmastoiset hevoset (SUNDVIK, GULLIVER);
 3. Seinä- / roikkuvat heiluripöydät (ANTILOP);
 4. Pöytä / lipasto, jossa kaappi (LEKSVIK);
 5. Taittuvat pöydät (SPOLING, ANTELOP);
 6. Pöytä-vaatekaappi (HENSVIK) vaihtaminen.

Kun ostat vaihtopöydän, kannattaa harkita joitakin kohtia. Tämä on huoneen koko, jossa muuttopöytä on suunniteltu, ja sen tarkoitus. Jos käytät pöytää myös vauvan vaatteiden ja muiden tavaroiden säilyttämiseksi, valitse monikerroksinen pöytä tai osta pöydän vaatekaappi.

On syytä kiinnittää huomiota lisävarusteisiin, jotka on suunniteltu ruotsalaisen huonekalumyyjän suunnittelijoille. Näitä lisävarusteita ovat huonekaluhuovat, pehmustetut matot, pöydänvaihtoastioiden sarjat sekä pöytälevyt pöydänvaihtoon.

Jäämme yksityiskohtaisemmin jokaiseen ristipöydän luokkaan korostamalla niiden etuja ja ominaisuuksia.

Niinpä kaksirivinen soutulauta SNIGLAR on huonekalu, jonka korkeus on 87 cm, mikä on varsin mukava ominaisuus. Toisen tason ansiosta vaihtopöydällä on käytännöllinen paikka varusteiden säilyttämiseen. Kaikki asiat ovat valmiina ja sinun ei tarvitse jättää lapsen vartioimatta hetkeksi. Kääntyvä pöytä SNIGLAR on valmistettu kiinteästä ja ekologisesta pyökistä ja peitetty akryylimaalilla.

Kolmivaiheisia heiluripöytiä edustavat mallit nimeltä SUNDVIK ja GULLIVER.

Pöydänvaihtoa SUNDVIK voidaan käyttää alle vuoden ikäisille lapsille. Sillä on suuri lisävarusteiden säilytystila kahden ylimääräisen kerroksen takia. Malli toteutetaan valkoisina, harmaasävyisinä ja mustanruskeina väreinä. Pyykkipöydän SUNDVIK pituus, leveys ja korkeus ovat 82 * 54 * 95 cm. Lisäksi SUNDVIK-sarjassa on vaihtopöydän muunnelma yhdistettynä lipastoon. Sen etu on kahden laatikon läsnäolo hyllyjen sijaan. Tämä vaihtoehto on kätevä niille, joille lasten tarvikkeiden tallentaminen avoimiin hyllyihin jostakin syystä ei pidä.

Toinen kolmitasoinen malli hoitopöydät IKEA - GULLIVER. Koska sen ympärillä yksityiskohtia, se näyttää erittäin varovasti ja huolellisesti. Ylemmän tason on lisäksi varustettu kaide mukavuutta ja turvallisuutta. Tiedot koivu- ja MDF työtaso on erittäin ympäristöystävällinen lapsille. Tämä malli on hoitopöytä tulee valkoinen väri ja väri puu.

Pieniin tiloihin, ja vanhemmat, jotka rakastavat lisäominaisuuksia erityisesti kehitetty tällaisia ​​malleja hoitopöydät kuten antilooppeja ja SPOLING. ANTILOP on kätevä, koska se on kiinnitetty seinään tarvittaessa. Kuitenkin eri seinät vaativat erilaiset kiinnikkeet. Tämä pitäisi huolehtia etukäteen, koska kiinnikkeet eivät sisälly toimitukseen. ANTILOP muodostuu vahva teräsrunko peitetty 100% polyesteriä. Hoitopöytä on irrotettava kansi, joka on suositeltavaa pestä lämpötilassa, joka ei ylitä 40 ° C: ssa

Toinen malli on kannettava hoitopöytä - SPOLING. Sen edes mahdollista ottaa pitkän matkan. Se on kätevä varastointiin. Toinen etu on, että läsnä SPOLINGA kansi ja taskut varastointiin tarvikkeet (vaipat, pullot, lelut, jne.), A verkkoon varastointi, jota voidaan käyttää pussin pesussa.

Loput kaksi mallia - HENSVIK ja LEKSVIK - täydellinen "sovi" missä tahansa ympäristössä, koska sen suunnitteluun. Suunnittelija Carina Bengs varmistivat, että nämä hoitopöydät eivät vain lapsille, mutta myös miellyttää vanhempia. Kun lapsi saa vanhempi, HENSVIK yksinkertaisesti muuttuu avoin profiili ja LEKSVIK - in lipasto kahdella laatikolla. Valmistaja suosittelee kiinnittämään huonekalun seinään mukana laitteisto. Tämä estää sen kaatumisen. Hoitopöytä, kaappi laatikot LEKSVIK varustettu tulppa, eli niitä ei siirretä kokonaan ja eivät kuulu.

Huolehtiminen kaikki hoitopöytä IKEA on hyvin yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain pyyhkiä kostealla liinalla ja pyyhi puhtaalla kuivalla liinalla. Kun kyseessä on vakavampi saastumisen kannattaa käyttää pyyhekumia, hiekkapaperilla tai miedolla saippualiuoksella. On myös mahdollista käyttää välineitä, jotka ovat sopivia käsittelyyn puutuotteita.

Lähes kaikki hoitopöydät haluttaessa täydentää huonekaluja ja sisustus on sama nimi. Se voi olla vauvan sänky ja vauvansänkyjä, varastointi huonekalut, syöttötuoleja sekä lisävarusteet lisää mukavuutta ja varastointi tarvikkeet.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 1 = 7