Ikkuna rinteillä kipsilevy

Viimeistely ovi ja ikkuna rinteissä kipsilevyjä

Sen jälkeen, kun muovi-ikkunat on asennettu, sinun täytyy lopettaa sisä- ja ulkopinnat ikkunan markkinaraon. Tämä parantaa terminen suorituskyky ikkunan järjestelmän, luoda viihtyisä sisäilmasto ja tehdä ikkuna-aukon valmis siisti ulkonäkö. On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja viimeistelytarvikkeet ja niiden soveltamista. Yksi niistä - rinteillä kipsilevy.

Miksi valita kipsilevyä

Asennettaessa metallia - ikkunoita tai ovia, on alustava purkaminen vanhojen tuotteiden. Tässä väistämätöntä vahinkoa. Asennuksen jälkeen täytyy palauttaa tuhosi kohteita. Tee se avulla kipsi ei aina ole mahdollista, niin monet ihmiset haluavat tehdä rinteillä kipsilevy kätensä.

Kun vaihdat ikkunat ja ovet on tarpeen lopettaa rinteillä

Edulliseen hintaan, tämä materiaali ei vaadi erityisiä taitoja työskennellä heidän kanssaan ja erikoistyökaluja.

Ikkuna rinteet kipsilevy ansaitsevat huomiota ansiosta teknisiä ominaisuuksia perusmateriaalia:

 • se on ympäristöystävällinen ja turvallinen;
 • Se on kohtuulliseen hintaan;
 • rinne viimeistely kipsilevyä ei vaadi erityisiä taitoja ja välineitä;
 • verottamalla rakenne hoitoon;
 • siisti ulkonäkö ikkuna-aukkojen, kipsilevy;
 • pitkä käyttöikä;
 • rakentaminen kipsilevy voi olla edelleen eristä;
 • lisäksi ikkunan valmistukseen ovien rinteet kipsilevyjen käsillään.

Toimimaan "kuiva" brändi tupakoitsijat valittu kipsilevyä GLV kosteissa suositeltava merkki kipsilevy työtä kuvia. Levyn vahvuus on 12,5 mm.

Kipsilevy - ympäristöystävällinen ja turvallinen materiaali

Pinnanlaatu ikkuna rinteitä kipsilevy kätensä voidaan suorittaa suositusten mukainen ja työsuorituksen tekniikkaa. Tällöin ulkonäkö huone on täydellisiä ja tarkkoja. Miten tehdä rinteillä kipsilevyn tullaan käsittelemään alla.

Ennen perustamista rinteillä kipsilevyn, on välttämätöntä valmistella työpaikalle - vapaa alue lähellä ikkunaa. Jos huone on huonekaluja, se on peitettävä polyeteeni suojata lialta, pölyltä ja kosteudelta. Kipsilevytyöt viittaa "märkä" työn laadusta.

Rinteitä kipsilevy ovia, ikkunoita ja vastaavia, voidaan asentaa useilla tavoilla - käyttämällä liima-ainetta, vaahtoa, täyteaineita tai metallikehys.

Kun kiinnitysosat seinään pinnalle käyttämällä liimaa perustuva seos kipsi, sen jälkeen päällystämällä pinta shpaklevkoj.

Tätä materiaalia käytetään varmistamaan ikkunan rakenne ja kokoonpano sauma suojaamiseksi kosteutta vastaan ​​ulkopuolelta. Laite rinteillä kipsilevy toimivat suojella vaahto kosteudelta ja auringonvalolta, koska se johtaa sen tuhoamista ja suorituskyvyn menetys.

Ylimääräinen vaahto poistetaan rakennuksen kautta paperitavaran veitsi

Kyky laajentaa vaahto voi ulottua rajojen kokoonpanon sauma. Ennen Windows rinteillä kipsilevy kätensä, sinun on käytettävä paperi- ja rakentamisen veitsellä leikata ylimääräinen vaahto.

Korkealaatuisten rinteet oveen omin käsin, on poistettava ja tarkat mitat niiden mukaisesti leikata osiin. Näin ollen on otettava huomioon tarve vahvistaa poikkeamat, kuten työn aikana voidaan joutua muuttamaan.

Kun mitataan kapealla ikkunan avaaminen bias otetaan huomioon, joten korkeus mitataan kahdesti - ikkunan lähellä ja lähellä seinää.

Mahdollisimman suuri liima-aineen koostumuksen pinnan kanssa on puhdistettava substraatti lialta, pölyltä ja hauras päättyy että suihkussa vähäisempiä mekaanisia vaikutteita.

Puhdistuksen jälkeen pinta harjalla tai harjalla pese se vedellä enintään pölyn. On tärkeää poistaa vanha kerros kipsi tai maalilla. Joilla on huomattava rikkoo eheyden seinään ikkunan syvennyksessä on tarpeen palauttaa ja tasata.

Ennen asennusta kipsilevyä rinteillä täytyy puhdistaa pinnalle

Viimeistely ikkuna rinteillä kohdistus voidaan suorittaa tavallisia täyteainetta.

Jos asennus rinteillä kipsilevy on valmistettu käyttäen metallikehykseen, niin vähäisiä virheitä pinnan tasoitus ei voi suorittaa. Tärkeämpää, poistaa vaurioitunut kerros kipsiä.

Ennen saattamista rinteillä, pinta pohjustetaan antiseptistä lisäaineiden estää homeen ja homeen. On tarpeen kuivua rinteillä.

Antiseptinen aluke estää homeen muo- rinteillä

Kaltevuus kipsilevyjen tulisi asentaa liima kohtisuorassa ikkunan. Kiinnittäminen rinteitä ikkunoiden seinille tapahtuu täyttää niiden tarkka vaaka- ja pystysuuntainen sijainti. Siksi ennen asennusta kipsilevyä rinteillä ikkunat, sinun tulee ilmoittaa sijainnin avulla merkki ja nurkassa.

Asennuspaikka tulevaisuuden lepo marker tai lyijykynällä

Työkaluista täytyy valmistautua kipsilevy, liima, pohjamaali, kiinnityselimien ruuvien, eristysaineet, pieni lastalla, ruuvimeisseli, lumput ja vesisäiliö, ja vaahdon profiilia. Myös sakset, metalli, taso ja mittanauha.

Jos haluat katkaista osa Kipsilevy suorassa linjassa, niin aiottu menettelytapaa reunan kanssa terävällä veitsellä paperitavarat. Sitten kevyesti painanut levyn pinnan, kiinnitetään linja mittari linja. Tämän seurauksena kipsilevyjä katkeaa pitkin leikkauslinjan ja leikkaa pahvi pysyy toisella puolella.

leikkaus paneelit tuottavat toimisto veitsi

Jos haluat leikata muotoelementti, niin käytä hacksaw hieno hampaat. Nopeuttaa työ voi käyttää sähköistä palapeli, mutta meidän on varauduttava paljon pölyä.

Saat rinteet laitteiden ikkunoissa ja sisäovet pitäisi käyttää kipsilevyä brändin kipsilevy.

Kiinnitä rinteet ikkunat Kipsilevy tällä tavalla voidaan jopa kaukana korjaus mies.

Asennus kipsilevy rinteissä voidaan suorittaa rinnakkain lämmittäen

Miten saada työtä tällä menetelmällä:

 • kun seinä pinta on puhdistettu ja valmis edelleen rinteillä työskentelyn veistetty mukaisesti tarvittavat parametrit, ohut kerros vaahtoa siksak liikkeitä;
 • yksityiskohta liima seinään ja painamalla jonkin aikaa, lukitsemisen haluttuun asentoon. Vaahto tarttui nopeasti, mutta on tärkeää ottaa huomioon sen kyky laajentua, joten elementti irrotetaan seinästä;
 • 5 minuuttia myöhemmin sekundäärisiä vaahdon laajeneminen prosessi, joka jää osittain seinälle ja rinteessä;
 • kun vaahto on löytänyt lopullinen tilavuus, yksityiskohdat ovat kiinteitä paikoilleen ja jäädä päivässä. Tänä aikana vaahto kovettuu kokonaan. Tällä tavoin kaikki fragmentit voidaan liimata;
 • loppuvaiheessa avulla kipsi on suljettu väliset liitokset rinteitä ja seinään.

rinne asetus suorittamaan vaahto helpoin

Huolimatta siitä, että tämä asennustapa ei vaadita mitään monimutkaisia ​​manipulointi, se on joitakin merkittäviä haittoja:

 • Pinta olisi sovitettava, muuten tuote ei toimi asettaa tarkasti;
 • mahdollinen vääntyminen fragmentit;
 • tyhjien kohtien muodostumista ja sen seurauksena, ei kovin luotettava kiinnitys.

Viimeistely voidaan käyttää liima täyteaineeseen - se on parempi pito. Caulking pitäisi olla tahnamaista.

Kipsilevyä viimeistely rinteillä omin käsin avulla kitti valmistettiin seuraavalla tavalla:

 • kun pinta on puhdistettu lialta ja pölyltä, se kostutetaan vedellä;
 • valmistettu aikaisemmin yksityiskohtaisesti päällystekerros on oltava erillisinä saaria;

Kitti levitetään paneelin dabs

 • tuote on sovitettu haluttuun asentoon ja siirtyä liima- massan levittää. Tässä asennossa kaltevuus on jäljellä 12 tuntia lepää, jos tarpeen;

  Asennuksen jälkeen kipsilevyä asennettu suvanto

 • myöhemmin kiertovesi voidaan poistaa ja odota kuivaamiseksi täydellisesti liimaseoksen.
 • Asennus metallikehykseen

  Asennus rinteillä kipsilevyjen tällä tavalla on tehokkain ja kestävä. Se sopii muovi-ikkunat ja asentaa rinteitä oven.

  Sijainti opas olisi tiukasti pystysuora ovelle rinteitä ja nurkassa. Se olisi sen jälkeen tehtävä ristitangot laite lisäyksin 50 cm. Jotta oikein tehdä rinteillä kipsilevyjen etuoven, poista mitat on kun asetettu puitteissa.

  Vahvistamisesta kipsilevyn metallikehys - kestävin vaihtoehto

  Ovi rinteillä kipsilevy kätensä lukitaan paikoilleen ruuveilla. On tärkeää seurata pyrkimyksiä ruuvaamalla ruuvi vaurioitumisen estämiseksi kiviseinään. Ovi rinteillä kipsilevyä sisäovien tarkastelee huolellisesti minkään kotona.

  Making rinteillä kipsilevy kätensä

  Tuota rinteillä kipsilevy käsillään melko helposti. Tämä on yksi suosituimmista tyyppisiä päättyy aukkoja, joka ei aiheuta ongelmia asennuksen aikana, ja myös mahdollistaa saada mukava ja turvallinen alue. Tietenkin on olemassa muita vaihtoehtoja, mutta käyttö levyjen GCR perusteltua silloin, kun työ on ovi ja parveke aukot. Tämä menetelmä on erinomainen silloin, kun se osoittautuu suuri kokoonpano sauma ikkuna-aukot.

  Työkalut ja tarvittavat materiaalit

  Laite rinteillä kipsilevy alkaa mitä vaaditaan valita oikea materiaali. Yleisin virhe on se, että monet saavat halvin ja kaikkein hienoin muoto GFC levyjä. Mutta siihen ei kannata sitä. Työskennellä on tarkoituksenmukaista käyttää kosteutta levyt 12 paksuus, 5 mm. Varsinkin kun vaikuttaa aukkojen (ovet, ikkunat), jotka on järjestetty "katu" seinä.

  vähintään asettaa tarvittavat työkalut ja materiaalit, joka koostuu seuraavista:

  • Rakennuksen tai hyvää kirjoittamista veitsellä.
  • Lastalla.
  • Line.
  • Taltan ja vasaran.
  • Täyttöaukon.
  • Kulmat puhkeamiselle.
  • Polyuretaanivaahto.
  • Saumaa.
  • Rautasahalla tai palapelin.
  • Kuiva kipsi.

  Työkalut ja materiaalit valmistukseen kipsilevyjen rinteitä

  Vihje! Käytä valmiita vaihtoehtoja täytteet - on perusteetonta kulut. Itse asiassa voidaan käyttää viimeistelytyö, mutta valmistelua ja käynnistämistä toiminta - on täysin epäkäytännöllinen.

  Asennus rinteillä kipsilevyn ei ole mahdollista ilman esikäsittelyä. Ikkuna- ja oviaukkojen prosessi on lähes identtinen. Mutta jälkimmäisessä tapauksessa se on tarpeen kiinnittää huomiota seuraaviin vivahteita:

  1. Kun läsnä on monenlaisia ​​viestinnän. Tämä voi olla kierretty pari Internet-, sähkö, kaapeli, Bell lanka. Sen vuoksi on suositeltavaa huolehtia asennuksen.
  2. Mahdollisuus asentaa toisen oven. Tällainen tarve syntyy ensimmäinen ovi ei ole eristetty eikä sillä ole eristystä.

  Yleinen tekniikka valmistelua on seuraava:

  • Poista ylimääräinen vaahto, jotka näkyvät, kun vaahtoaminen nivelet.
  • Käyttämällä vasaraa ja talttaa liukastumisen kaikki epäluotettavia ja ulkonevat osat.

  Vihje! Hyvin usein käy niin, että alle kerros Kipsin rautaa nastat, jotka ovat jäljellä vanhan oven kehyksiä. Heidän täytyy leikata tai poistaa kokonaan.

  • Halkeamat ja kuoppia sotkee ​​valmis kitti. Nivelet, jotka on muodostettu rungon ja seinän - myös päällystetään tiivisteaineella.
  • Kuivauksen jälkeen kitti tarvitse soveltaa kaksi kerrosta kerros. Parempi valita ratkaisut koostuvat antiseptiset.

  Työskennellä pinnan esivalmistelua asennukseen rinteillä kipsilevy

  Viimeinen vaihe valmistelussa on puhdistaa työsarka pölyltä ja lialta. Se on kaikki hyvin ja pyyhi obmesti. Vahinkojen välttämiseksi asettaa malleja - liittää ne polyeteeni ja peitetty pahvilla.

  Saada täydellinen rinteillä kipsilevy kätensä, se on suoritettava mittauksia kaikista sivustojen oikein. Menettely vaatii erityistä varovaisuutta. Jos teet virheen, kun mittauksia, sitten korjata vaurioituneet osat on mahdotonta.

  Menettely toimii seuraavasti:

  1. Gaugeable etäisyys ovenkarmin tai ikkunan karmiin nurkkaan. Tämä tulisi tehdä ainakin kolme paikkaa.
  2. Määritetään korkeus kunkin pystytukien ja vaakasuora pituus fragmentin. Kukin pinta jakso - tarkastetaan erikseen.
  3. Kaikki laskelmat siirretään paperille. Kaikki piirielementit piirretty. Saadut tiedot tarkistetaan.

  Työskenneltäessä Kipsilevy tärkeää tehdä kaikki mittaukset

  On tärkeää muistaa, että maaliin rinteillä kipsilevy ikkunoita voidaan suorittaa erilaisilla menetelmillä, mutta ensin täytyy leikata materiaalia.

  GCR levy melko helppo leikata, menettely on seuraava:

  • Vaaditut mitat siirretään levyn.
  • Rauta johdetaan linjan piirretty viiva. Se toimii kylkiluun jota pitkin terä. On välttämätöntä saavuttaa mitä pitäisi leikata pahvista ja osa kipsiä.
  • Nojalla paikka, jossa leikkaus on toteutettu - on suljettu bar. Useita iskuja reunaan, ja levy on rikki leikkausta pitkin. Alaosa kartonki leikataan.
  • Kaarevat osat leikataan vannesahan ja sähköinen palapeli.

  Menettely leikkaamiseksi kipsilevy

  Vihje! Sillä laiteikkuna rinteillä kipsilevyjä ja viimeistely oviaukkojen - käyttää yleisiä mittaussääntöjen ja leikkaus.

  Kipsilevyä viimeistely rinteet on kolme päävaihtoehtoa:

  1. Asennettaessa vaahtoa.
  2. Kiinni kitti.
  3. Asennus runkoon.

  Eri suoritusmuodoissa asennus rinteillä kipsilevy

  Kukin näistä menetelmistä sopii itsenäistä käyttöä varten ja antaa kattavan kuvan miten rinteillä eri tilanteissa. Näitä menetelmiä käytetään toimittamaan kaikenlaisia ​​pinnoille.

  Uskotaan, että käyttö vaahtoa - tämä on yksi nopeimmin ja helpoin rinteitä asennusohjeita. Todellakin, tämä vaihtoehto on varsin kätevää. Mutta on tietoinen siitä, että virhe on kanssa materiaalin määrä, se on tae siitä, että pinnoite on epämuodostunut.

  Vaahto pinnoittaminen kaltevuus kipsilevyjen

  Ikkunoiden ja ovien rinteillä kipsilevyn vaahdon on pinottu tässä järjestyksessä:

  • Suorittanut kaikki valmistelevat toimet.
  • Sylinteri vaahto ravistetaan hyvin. Tietenkin paljon tehokkaampaa työtä ammattilainen materiaaleja, jotka soveltavat erityistä ase. Mutta pieniä määriä työtä - niiden hankintaan ei ole mitään järkeä.
  • Ainetta levitetään ohut kerros (käärme) alapuolella leikkaus osia.
  • Elementti levitetään haluttuun kohtaan. Mutta hän ei jää paikalleen, ja heti repiä.
  • Fragmentti lähtevät kymmenen minuuttia. Sen jälkeen se säädettiin lopuksi valitun osan. Ensiksi ensimmäisen pystysuoran osan on lisätty, sitten vaaka- ja pystysuunnassa uudelleen.
  • 24 tunnin kuluttua, alkaa viimeistely.

  Tällainen menetelmä olisi ihanteellista, jos haluat nostaa sisäisille aukoille tai suorittaa ikkuna rinteillä kipsilevyjen lyhyessä ajassa.

  Mutta miten tehdä rinteillä kipsilevyn luotettavampia, ei ole ollut ongelmia. Tästä hyvä vaihtoehto kitillä.

  Menettely on seuraava:

  1. Kävi perusteellisen valmiste. Kasvanut kuiva seos.
  2. Alapuolella kohteiden levitetty liuos. Hänen ominaisuus ympäri kehä paneelin, ja myös paikka alueilla keskustassa.
  3. Preformi on asennettu valitun paikan ja painetaan. On tarpeen varmistaa, että fragmentti on hyvin jumissa.

  Vihje! Saavuttaa hyvä tarttuvuus, pinta suihkutetaan vedellä. Haluat saada vähän kosteutta. Lisätä vahvuus kiinnityksen ja luotettavuutta - put välilevyt.

  Näin ollen luotettava pinta. Tämä vaihtoehto on täydellinen, jotta rinteitä etuovi Kipsilevy.

  Tämä ratkaisu voidaan saada käytännön pinnoite. Mutta on tärkeää ottaa huomioon, että materiaali on turvattu ruuveilla. Siksi sinun on noudatettava sääntöjä tallennuksesta, mikä on se, että ruuvit on kierretty pinnan kanssa, ilman liiallista painumia.

  Asennus rinteillä kipsilevyn rungon

  Sorvaus luo varsin yksinkertainen:

  • Asennukseen käytetyn paloja puusta tai metallista profiilia.
  • Ohjain on leikataan segmenteiksi, jotka määritetään mittaamalla. On tärkeää luoda elementtien ympärillä kehä sisä- ja ulkoreunasta. Meidän ei pidä unohtaa risti.
  • Haluttaessa runko voidaan tehdä lämmin. Se käyttää mineraalivillaa, joka on vasaroidaan tuloksena soluun.
  • Aseta seuraavaksi osa GCR. Mutta muista, että heidän Gaugeable ja leikkaa vasta perustamisen jälkeen laatikoita.
  • Kaikki fragmentit on kiinnitetty ruuveilla.

  Tämä vaihtoehto on useimmiten käytetty ajon lopuksi rinteissä kipsilevy ikkunat toteutettiin päällysteiden viereisten seinien. Työ oviaukon esteenä voi olla se, että pienennetään sen kokoa.

  Asettaminen rinne luurangon useimmiten tehdään, kun viimeistely viereisen seinät kipsilevy

  Päätyttyä kaikki teosten asennuslevyjä GCR, voit alkaa loppuun. Tätä varten suoritetaan useita yksinkertaiset:

  1. Käsitellyissä tontteja ohut kitti.
  2. Tällä ulkoreunasta rei'itetty asetettu. Päällystettyjen liuos kerros.
  3. Se sopii viimeistely kerros, joka kohdistaa jäljellä väärinkäytöksiä.
  4. Valitse lopullinen koriste loppuun.

  Viimeistely Kipsilevy rinteet

  Yhteenvetona voidaan todeta, että on olemassa riittävä määrä tapoja, jotka tarjoavat tietoa siitä, miten tehdä rinteet ikkunat kipsilevyn ja tarkentaa alueilla oviaukkoja. Meidän tarvitsee vain valita yksi vaihtoehdoista ja tarkkailemalla yksinkertaiset säännöt asennuksen.

  • leikata
   • katto
   • seinät
   • Paavali
   • Ovet, kaaret
   • ikkunat
   • Uuni, Takka
  • Viimeistely tilat
   • keittiö
   • Kylpyhuone, wc
   • Käytävä, halli
   • Parveke, Loggia
   • muut huoneet
  • viimeistely rakennuksia
   • Kesämökit ja koteihin
   • puutalot
   • Saunat
  • viimeistelytarvikkeet
   • kipsilevy
   • verhouslevyn
   • Tapetti, korkki
   • laatta
   • Laminaatti, linoleumi
   • koriste kipsi
  • viimeistelytyöt
   • kipsi
   • pohjamaali
   • caulking
   • Maalaus, kaunistellaan
  • ulkopinnat
   • julkisivu

  Kun koristelu julkisivu talo on hyvin tärkeää oikein pystytetty laatikon alle sivuraiteelle. Vaikka luominen puitteissa.

  Katto listat polyuretaani - on moderni ja kestävä polymeerinen artikkeli, joka on erinomainen.

  Kotitalouksissa ja mökkejä, jotka haluaa tehdä asuu ympäri vuoden, mutta ei ole mahdollista toteuttaa.

  Making rinteet ikkunat kipsilevy kätensä

  Vaikutus eurooppalaisten standardien elämään väestöstä entisen Neuvostoliiton viime vuosina on tullut yhä tuntui rakennusalalla. Kiinteistöomistajien yrittävät käännyttää omaisuuttaan käyttämällä teknologiaa ja materiaalit tuodaan lännestä. Arkipäiväinen oli vanhentuneen puukehysikkunat metalli ja muovi. Mutta tämä prosessi liittyy rikkoo eheyden suunnittelun ikkuna-aukot, ja vaatii elpymistä rinteitä. Artikkelissa yksityiskohtainen kuva esitetään vaihe vaiheelta ohjeet, miten tehdä rinteillä kiviseinään ikkunan käsillään.

  Yksi vaihtoehto ikkuna rinteillä talteenotto on tekniikka, jossa kipsilevy on kiinnitetty aukon seiniin avulla laastarilla sekoitus, ja ulkopinta on päällystetty viimeistely täyteainetta, vahvistaa ennalta kaltevuus kulmat rei'itetty alue.

  Ennen kuin aloitat asentaa Kipsilevy komponentteja tarpeen suorittaa valmistelevia toimia ja merkintää.

  Kun asetettu muovinen laatikko estää tunkeutumisen kylmähuoneessa tilan seinämien välinen ikkuna-aukon, ja runko on täynnä vaahtoa, joka palvelee kiinnittämistä varten ja lämpöeristys. Mutta pitkäaikainen altistuminen ilman sitä vähitellen se pyrkii murtaa, niin muodostumista rinteillä tarkoittaa, että tavoite ei ole vain esteettinen, vaan myös suojaa asennusjärjestelmä, joka pitää ikkunan avaamista, mistä aggressiivinen ilmakehän tekijöille.

  Kiinnitys vaahto, joka laajenee ylisuuren paineen vuoksi, täyttää kaikki aukot käsitellyssä aukossa. Mutta rajoittamattomassa tilassa se jäätyy, muodostaa mielivaltaisen muodon kuperaa, joka on ylijäämää, joka on poistettava. Kaikki vaahto, jonka on tarkoitus häiritä ikkunoiden rinteiden asennusta, leikataan terävällä rakennusveillä.

  On tärkeää muistaa, että vaahdolla on merkitys aukon lämpöeristyksessä, joten on toivottavaa leikata sitä siten, että poistettava kerros on mahdollisimman pieni.

  Poistetaan tarpeeton suojakalvo

  Uudet muoviset ikkunat peitetään suojaavalla polyeteenikalvolla, joka pitää tuotteen pinnan alkuperäisessä muodossaan rakennusvaiheen valmistuttua. Paikoissa, joissa kaltevuus rajoittuu runkoon, sitä ei tarvita, koska kun se poistetaan työn päätyttyä, kipsilevyyn kohdistuvan päällystekerroksen eheys saattaa heikentyä. Siksi on välttämätöntä katkaista ja leikata osa kalvopäällysteestä leveydeltään noin 1,5 - 2 cm pitkin kehyksen reunaa koko sen kehällä.

  Rinteet on sijoitettava vaakasuoraan ja pystysuoraan, ja niiden tasojen on oltava kohtisuorassa ikkunan kehyksen tasoon nähden. Siksi etukäteen on huomioitava kipsilevyelementtien asennusohjeet. Voit käyttää tasopalkkia ja nurkkaa piirtämällä lyijykynät, jotka osoittavat kipsilevyn rinteiden yksityiskohdat tulevista rajoista.

  Pinnoite alustalla

  Ottaen huomioon, että Kipsilevy on kiinnitetty käyttämällä kitti, sitä pintaa, johon se tulee kosketukseen, on puhdistettava saastumisen, huonosti pitää kappaletta kipsi, tiili ja saatetaan adheesion parantamiseksi.

  Mitä tulee kipsilevyyn, on parempi välittömästi aloittaa levyn kaikki väärä sivu, eikä yksittäisten osien käsittelyä häiritä, varsinkin kun alusta tarvitsee kuivumisaikaa.

  Toimenpiteet ikkunan aukon koon pienentämiseksi vaahtotilan suurella leveydellä

  ikkuna-aukkoja suoritetaan usein laypersons mittaukset, minkä vuoksi leveys zapenennuyu tila asentamisen jälkeen muovi-ikkuna voi saavuttaa 10 cm. mukaisesti suositusten tätä tekniikkaa rajan kaltevuus kipsilevyjen tulee ulottua kehyksen reunoja, jolloin vaahto pois näkyvistä. Näin ollen, välinen etäisyys kipsilevyjen ja pohjapinta voi olla varsin suuri, mikä edellyttää levittämällä paksu kerros johdotus seos minkä takia on vaikea tehdä kipsilevyjen yksityiskohta oikeassa asennossa.

  Ratkaista tämä ongelma, että valmistusprosessissa ikkuna-aukon voi sisältää asennus eräänlainen nauhat Kipsilevy vuoria, jotka vähentävät (kysynnän mukaan) leveys tai aukon korkeus. Tämän osan kipsilevyn, joka ei valmistukseen käytettävien tärkeimpien osien tai pysynyt asennuksen jälkeen kivikaton, leikkaa läpi rakentamisen terän nauhan leveys on noin 5 cm.

  Sekoitin tai porakone, jossa on erityinen suutin, sekoittuu kipsi liimaseokseen, jonka tuloksena on oltava paksun hapan kerman koostumus.

  Valmis liimakoostumus levitetään lastalla leikattua aihion pohjamaalipuolella.

  Liimakerroksen pitäisi olla riittävä halutun tuloksen saavuttamiseksi näiden liuskatasojen asennuksen päätyttyä - nostamalla pohjapinnan tasoa. Seoksen työstämisen helpottamiseksi ei voida soveltaa ainoastaan ​​sidotuista kipsilevyistä vaan myös aukon seinään.

  Näin ollen on mahdollista saavuttaa korkeampi peruspinnan taso suuremmassa määrin. Kun kitti on kiinnitetty, osa on asetettu valmiiksi.

  Kuten nähdään edellinen kuva, liima seos levitetään ei ole jatkuva kerros betonialustalle, mutta ainoastaan ​​siinä muodossa kahden kaistaleen reunoilla, koska ei ole tarvetta rinteeseen kipsilevyjen sisällä olivat monoliitti (vaikka voit lisätä pari "lyapuh" keskiosassa).

  Pääasiassa on luoda tuki asennettavalle työkappaleelle, jotta sen reunat eivät roikkuisi ilmassa. Tämä lähestymistapa antaa merkittävän säästöliimaseoksen. Loppujen lopuksi ikkuna-aukko näyttää seuraavan kuvan kuvattuna.

  Jos ikkunan asennuksen aikana saavutettu vaahtokerros on enintään 2-3 cm, koko menettely edellä kuvattujen vuorausten luomiseksi ei välttämättä ole tarpeen. Tässä tapauksessa voit välittömästi mennä suoraan kipsilevyn rinteiden asentamiseen.

  Asennus kattolevyelementtien ikkuna rinteillä

  Ensinnäkin yläosa on asennettu, ja se on valmistettava etukäteen, leikkaamalla koko kipsilevyarkki. Mutta aloittaa tarvittavien mittausten tekeminen niin, että työkappale on riittävän pitkä ja leveä.

  Asetetut mitat siirretään levyn pinnalle ja ne ohjataan niitä ohjaamalla viivoitin ja leikkausviivan kynä.

  Rakennusveitsellä leikataan kipsilevyelementti ylemmälle kaltevuudelle merkittyjen viivojen kohdalla.

  Kun aloitat leikatun työkappaleen asentamisen, valmistele kaikki tarvittavat työkalut ja materiaalit. Tehtävän suorittamiseksi tarvitset:

  • tasopalkki, jonka pituus on verrattavissa asennettavan paneelin kokoon;
  • Spatula seoksen levittämiseksi liitettäviin pintoihin;
  • Plate-cut kipsilevy;
  • joka on sekoitettu edellä kuvatulla tavalla.

  Kun kaikki on valmis, aloita pistemäinen tahmea seos, joka on paremmin sijoitettu ympärysmittaan, lisäämällä muutama "bloopers" keskelle. Työnkulun yksinkertaistamiseksi on järkevää soveltaa osaa seoksesta pohjaan, joka on lähempänä kehystä, ja pala kipsilevyn reunasta, joka poistuu ikkunasta.

  Seuraava askel on asentaa laatta oikeaan asentoon, jossa keskitytään valmistelutoimiin piirretyille linjoille.

  Jotta ylemmän kaltevuuden tiukka horisontti voidaan saavuttaa, on tarpeen tarkistaa ylemmän kaltevuuden sijainti asennuksen aikana tasolta kahteen suuntaan.

  Jos paikka on lähempänä aukon seinää, se voidaan tehdä kipsilevyllä kevyillä puhalluksilla. Mutta vedä levy vastakkaiseen suuntaan ei ole sen arvoista, sillä seoksella ei ole kumien ominaisuuksia eikä se palaa edelliseen tilaansa. Siksi on parempi käyttää seoksen kerrosta varauksella ja ylimääräinen materiaali spontaanisti jakautuu yhdistettävien pintojen väliin, osittain täyttämällä aukot.

  Vaikka jotkut ohjattuja keksiä yläosan kaltevuus tukea tai käyttää tappien kiinnittämiseksi on paikallaan, useimmissa tapauksissa tämä ei ole välttämätöntä, koska pintajännitysvoimat pystyy pitämään kipsilevyä helposti, ei antanut hänelle muuttaa avaruudellista järjestelyä.

  Sivupintojen osalta niiden asentaminen voi alkaa sen jälkeen, kun liimaseos kovettuu, jolla on ylälevy. Tämä menettely edellyttää samaa menettelyä kuin edellä on kuvattu yläpaneelille:

  • kipsilevy on leikattu;
  • tahmea seos sekoitetaan;
  • valmis koostumus levitetään liitettäviin pintoihin;
  • kipsilevyosa asennetaan siihen tarkoitetulle paikalle;
  • Levyn aseman säätö merkintä- ja tasomallin suuntaisesti suoritetaan.

  Ainoa ero on, että tasontarkistus tehdään pystysuunnassa yhteen suuntaan.

  Kun kaikki elementit ikkunan kipsilevyjen kaltevuus miehittää oikeassa asennossa ja liiman seos kovettuu, se on tarpeen kattamaan kaikki samasta koostumuksesta ja kuilu kipsilevyseinän aukko.

  Tämän jälkeen voit siirtyä viimeiseen vaiheeseen - kipsilevyn rappaus.

  Rinteiden asennusohjeiden mukaan kipsilevystä euro-ikkunoille on tärkeää, että kulmat ovat täysin tasaiset. Siksi ne asentavat rei'itetyn kulman, joka vahvistaa niitä ja suojaa niitä mahdollisilta mekaanisilta vaurioilta. Kulma on mitoitettava kooltaan ja leikattava metallisaksilla.

  Sitten sinun täytyy sekoittaa hieman viimeistelykittiä (on parempi käyttää KNAUF multifinish, joka antaa enemmän aikaa työskennellä seoksen kanssa). Puttyä on ensin sovellettava kaltevuuden kulmaan.

  Tämän jälkeen kulma asetetaan.

  Lisäksi käyttämällä samaa kipsiseosta ne alkavat soveltaa sitä kipsilevyn pinnalle. On tärkeää unohtaa, että tämä pinta on esitäytetty. Kaltevuuden pinnan suuntaus suoritetaan kahdessa vaiheessa.

  Ensimmäinen vaihe on seoksen käyttö riittävään määrään siirtämällä lastalla kohtisuorassa kipsilevyelementtiin.

  Toinen vaihe on kitti kiristäminen laajaa lastalla pitkin kaltevuutta.

  Jos rinteet maalataan, kittiä tulisi levittää kahdessa kerroksessa kuivauksen aikana. Kun ikkunan rinteiden pinta saa esteettisen ulkonäön ja kuivuu riittävästi, se jauhetaan vain erityisellä hiomaverkolla, poistamalla kerrostumat ja värjäämällä sitten.

  Kuten näet tästä kertomuksesta, on helppo tehdä kipsilevyjen rinteitä omiin käsiisi. On tärkeää mitata tarkasti kaikki ja noudattaa teknistä järjestystä sekä valmistelutöiden että pääosien asennuksen ja viimeistelyn aikana. Älä unohda pohjamaalattuja kovia pintoja ennen seosten levittämistä ja älä sekoita paljon liimaa, jotta saisit aikaan sen ennen sen kiinteytymistä.

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 67 = 72