Ilmankuivaajan asuntoja

Ilmankuivaajan huoneisto: arvioita, hinnat. Ilmankuivaajan edullisia asuntoja

Korkea ilmankosteus vaikuttaa kielteisesti ihmisten terveyteen. Hänen luku on liian korkea johtaa heikkenemiseen kehomme lämpöä, mikä johtaa myöhemmin tauti. Märkätiloissa synnyttää sieni ja homeen kattoon ja seiniin, ja on mahdollista sähköisen piirin. ilmakuivaimen huoneisto on suunniteltu poistamaan kosteutta huoneeseen, jossa ei ole mahdollisuutta luonnollinen ilmanvaihto.

Se on suunniteltu kuivaushuone myöhemmin kosteuden hallintaan tasoilla. Tämä laite voidaan käyttää tuotantotarkoituksiin ja arkielämässä. ilmankuivain Huoneiston käytetään:

 • tytäryhtiö ja olohuone;
 • pienet huoneet;
 • kellareihin;
 • pukuhuone;
 • autotallien;
 • viinikellari;
 • kirjastoissa.

Korkea ilmankosteus huoneessa voi johtua ilmanvaihdon ongelmia, huonolaatuinen ikkunoiden asennus, huono vesi- ja lämpösuojaus suojella malleja. Tämän vuoksi, kattoon, lattiaan tai seiniin esiintyy kondensaatiota aiheuttaa homeen kasvua, joka on käsiteltävä. Mutta se voidaan tehdä ostamalla ilmankuivaajan edullisia asuntoja (vuodesta 3400 ruplaa).

Ilmankuivaajat ovat seuraavanlaisia:

Lattia malleja kätevällä paikka isäntä lattialle. Tässä yhteydessä on tärkeää tehdä salaojitus siirtää tulevat veden sekä tarjota tarjonnan sähkökaapeli.

Voit myös valita yleismaailmallinen ilmakuivaimen asunnosta. Halpaa ja tehokasta malli laitteen yhtiön Timberk (6500 ruplaa). Tämä järjestely yhdistää lattian ja seinän versiot. Se voidaan asentaa lattialle ja seinälle.

Wall ilmankuivaimille lisätilaa ei ole käytössä. Ne on kiinnitetty seinään suluissa. Tällöin asennusta tällaisten laitteiden täytyy saada asiantuntijoita.

Uppoasennettavaan malleihin asennetaan viereisessä huoneessa tulla kuulluksi ei ollut melua, joka syntyy työssään. Kunnolla asentaa ilmankuivaajan asunnon, hinta on 35000 ruplaa, vaatii kanavajärjestelmään.

Kuivaimet on jaettu menetelmällä kosteuden poistamiseen:

Toimintaperiaate tällaisen kuivausaine päätteli, että lämpimämpää ilmaa mahtuu paljon kosteutta. Väkisin pois huoneesta, ja kostea ilma korvataan kylmä, kuivataan tulossa huoneen ulkopuolelta. Niin pieni laite tehokkuus ja alhainen tehokkuus. Tähän mennessä niitä käytetään hyvin harvoin ja myymällä niitä lähes mahdotonta löytää. Niiden pääasiallinen tuottaja oli yhtiön Dantherm. Niiden kustannukset - alkaen 3400 ruplaa.

Tällainen ilmakuivaimen tasainen imee kosteutta adsorbentit, jotka on järjestetty erityinen roottorin vuorovaikutuksessa 2 ilma virtaa. Yksi niistä on kuiva, palautetaan takaisin huoneeseen, ja toinen - kuuma kuivausaine adsorbentti, jolloin ulkona. Näitä ilmankuivaajat käytetään suurissa tiloissa. Niillä on erittäin korkea hyötysuhde ja suorituskyky. Niitä käytetään suuria huonosti lämmitetty kodeissa museo kaupoissa ja rakentaminen, teollisuuden eri tilat, silta rakenteet ja vesipuistot, ja sisällä turbiinin moottoreita. Niistä malleja on tarjota EURONORD Air Master 20, joka poistaa jopa 20 litraa vettä päivässä, sekä Steba LE 100, jonka suorituskyky - 10 litraa vuorokaudessa. Hinta tällaisten mallien - 5000 ruplaa.

Lauhdeilma kuivausrumpu asunnossa, hinta on 7000 ruplaa, toimii periaatteella jaettu järjestelmiä. Niiden ero on se, että huone lämmin ilma ei näy. Tuulettimen se johdetaan haihduttimeen, jossa se jäähdytetään ja kondensoidaan sitten. Muodostunut vesi tyhjennetään kautta viemäristä. Sitten ilma kuumennetaan, ja jälleen tulee huoneeseen. Suosittuja malleja - Ballu BDH-35L (35 litraa vettä päivässä) ja DanVex DEH-1000P (jopa 80 litraa vuorokaudessa).

Huoneistossa on suuri ilmankosteus on erilaisia ​​kielteisiä seurauksia:

 • "Spertyy9raquo; ilmassa;
 • epämiellyttävä haju;
 • pitkät kuivat alusvaatteet;
 • Näyttää siltä, ​​sieni ja muotti;
 • misted ikkuna.

Valitsemalla ilmankuivaajan asunto (arvion tällaisia ​​laitteita löytyy artikkelin alla), sinun täytyy kiinnittää huomiota myös toiminnalliset ominaisuuksia mallin.

Tässä kuviossa on esitetty ilman virtaus, joka tarvitaan, jotta laite olisi tehokas. Hän päätti tilavuus huoneen. Tämä luku on kolme kertaa lisääntynyt.

Määrittää, kuinka monta litraa päivässä tai tunnissa, joka voi valua laitteen. Sen pitäisi johtaa kosteuden huoneen hintaan lyhyen aikaa. Tämä parametri on erittäin tärkeää. Kuivain alhainen kapasiteetin täytyy työskennellä kellon ympäri, ja se vaikuttaa voimassaoloaikana, samalla liian voimakas äänitaso kohoaa ja kuluttaa ylimääräistä energiaa, mutta huone kuivuu erittäin nopeasti. Suorituskyky mallin riippuu ja koko huone, joka tarvitsee tyhjennys.

Valitsemalla ilmankuivaajan asunnon, pitää mielessä, että tämä on erittäin tärkeä indikaattori. On parempi lopettaa valinta malleissa, joissa melutaso alle 45 dB.

Sinun täytyy ymmärtää, että tehokkaampi malli, sitä enemmän sähköä se alkaa kuluttaa. On lajikkeita, jotka käyttävät riittävän energiatehokkuuden vähimmäisvaatimuksia. Kustannukset ovat kuivausrummut kauemmin, mutta ne ovat melko edullinen käyttää.

Myös tärkeää on laitteen ulkonäkö, sen paino ja mitat.

 • sisäänrakennettu hygrostaatissa pidetään tietyn tason kosteus tasolla;
 • täyttö arvoa sen säiliön tilavuus, joka on hyödyllinen, kun on merkittävä lähde veden sukupolven;
 • joitakin ominaisuuksia mallien - hiili-suodatin, joka poistaa hajut, tai UV-valon, puhdistus kuivausilma bakteereista;
 • toiminto "avtorestart9raquo, suunniteltu huoneita säännöllisesti sähkökatkokset;
 • pestävä irrotettava suodatin itsepuhdistuva ja kuivaus.

Ilmankosteus on läsnä koko ajan. Jos sen määrä on liian suuri, niin se on poistettava. Huone ei ole aina mahdollista tuulettaa. Sitten suositeltavaa ostaa kosteudenpoistaja, mikä on hyvä selviytymään tehtävänsä.

Ilmankuivaajan huoneisto: arvostelut

Valitsemalla itse tätä laitetta, kannattaa ennalta Lue arviot tietyn mallin. Monet ihmiset kehotetaan kiinnittämään huomiota adsorptiokuivainten, menestyksekkäin tapa yhdistää yhdistelmä hinta ja laatu. Mutta osto omaksumisen malli on parempi pidättäytyä, vaikka niiden houkutteleva kustannus - vaikuttavuus niiden kohtuuttoman alhaiset.

Mitkä ovat kosteudenpoistimet talon tai asunnon?

Mies tuntee kodikas ja mukava, jos ilmaa se vastaa tarpeisiin ruumiinsa. On tärkeää, että huone oli kuiva, lämmin ja mukava, mutta kosteus on myös tärkeä parametri ihminen. Ilmasto asumiseen ja terveyteen - liittyviä asioita. Kerran mukava asunto alkaa lämmityskaudella jopa huonekasveja kärsivät kuivaa ilmaa.

Liian korkea kosteus voi vahingoittaa terveyttä

Yksityisellä sektorilla päinvastoin - jopa lämmitys ei auta käsitellä korkea ilmankosteus. Kuvitelkaapa, jos talo sijaitsee lähellä lampi, meri, allas tai sisällä mökissä, sauna? Tässä tapauksessa ei ilmankuivain vuokralaisia ​​ei kadehdi.

Niin, epämukavuus aiheuttaa mahdolliset poikkeamat normi kosteus, paine ja lämpötila. Kosteus pidetään tärkeimmät parametrit ilman, niin erityinen laite on kehitetty - kosteudenpoistaja, joka on ihanteellisesti säätelee kosteutta sisätiloissa.

Jos henkilö ostaa kuivaaja - joten ongelma kosteuden se jo kohdannut.

Mutta ennen valintaa tällaisen laitteen, yritä ensin löytää syy kosteassa ilmastossa asunnossa. Se voi olla:

 • huonosti eristetty seinät ulkopuolelta;
 • virheellisestä asennuksesta muovi-ikkunat;
 • valtava poreamme, ja hyvin usein käyttää niitä;
 • riittämätön ilmanvaihto huoneessa, tai ehkä sen puute;
 • ei huppu kypsennyksen.

Väärin asennettu muovi-ikkunat, voi aiheuttaa korkea ilmankosteus

Salaojitus laitteet ovat erinomaiset valmiudet ja voi olla:

 • parantaa toimintaa ilmanvaihto komponentit ja laitteet;
 • lisäävät ja pidentävät rakennusten ja rakenteiden;
 • voi vähentää kustannuksia tilojen lämmitykseen, koska heillä on lämmitettäviä;
 • poistaa huurun;
 • puhdistettu ja ionisoitua ilmaa;
 • auttaa korjaus kuivua viimeistely aineita;
 • pelastus ja aineellisten vahinkojen välttämiseksi, huonekaluja, erityisesti hometta, hometta.

Toimintaperiaate ja rakenne laitteen

Toimintaa tahansa kuivausainetta noudattaen kondensaatio vaikutus - vastapäätä haihtumalla, kun aine kulkee kaasumaista nestemäiseen tilaan.

Running kodinkone on yksinkertainen: fanit ajaa kostea ilma laitteen sisällä, jossa se kuuluu höyrystin - jäähdyttimen. höyrystimen lämpötila on aina alle sisäilman parametri, mutta koska jyrkkä lämpötilan lasku kulkee kostea ilma muunnetaan lauhde, virtaa erityiseen säiliöön. Tämän jälkeen jäähtynyt ilma alkaa lämmetä huoneen lämpötilaan tilassa, ja annetaan ulos reiän läpi huoneeseen.

Järjestelmä laitteen

Tuleva ilma tyhjennyspumppu laite kulkee kolme vaihetta: jäähdytys, kondensaatio, lämmitys.

Miten moderni kuivausrumpu? Suunnittelu kuivaus laite koostuu neljästä pääosasta: höyrystin, kompressori, lauhdutin ja kapillaariputki. Mutta rakenne voi olla erilainen eri tyyppisiä tällainen laite.

Ilmakuivaimet eroavat hakemuksesta joko elementti ilmanvaihto, kodinkone ja ilmasto monimutkainen, suorittamaan useita toimintoja.

Nyt voit valita kuivaimen eri tarkoituksiin ja huoneissa eri tarkoituksiin.

Tällaisia ​​laitteita voidaan käyttää kodeissa, kodeissa, joissa ei ole korkean suorituskyvyn tarvita. Ne voidaan asentaa asuinalueilla, kylpyhuoneet, toimistot, autotallit ja pieniä kauppoja. Perusvaatimukset tällaisten laitteiden - liikkuvuus. Laite ei voi olla valtava koko, sen pitäisi olla tiivis niin, että henkilö voi helposti kantaa sitä omaa toisessa huoneessa. Kotitalous vlagoudaliteli voi poistaa päivässä yli 12 litraa vettä. Ne eivät vaadi asennusta ja voidaan varustaa lisätoimintoja eri ulkoisten ominaisuuksien ja mielenkiintoinen design.

Laitteita kotikäyttöön

Tällaisia ​​laitteita ovat välttämättömiä tuotannon. Esimerkiksi ne helpottavat työtä pesula, jossa kondenssiveden märkiä vaatteita vain kaatuu. Ei voi tehdä ilman niitä joka työmaalla, koska ne voivat nopeasti kuivaa materiaalia viimeistelyyn. Suorituskyky ilmankuivaajat on erittäin korkea, ne poistetaan lyhyessä ajassa tuhansia litroja vettä eivätkä lakata toimimasta edes pakkasella.

Teollinen kosteudenpoistojärjestelmä

Kaikki vesipuistot, uimahallit, saunat vaikuttaa korkea kosteus. Pysäyttämään veden haihtumista, on erityiset vlagoudaliteli jotka tekevät ilma mukava kävijät näitä laitoksia.

Dehumidifier altaassa

Asettamalla menetelmä erottaa seinä, lattia ja pöytä kuivausaineita.

Eroavat kuivausrummut ja toimintaperiaate.

Kaikki laitteet pidetään kannalta kosteuden poistoa mekanismin läpi kulkevan ilman kosteudenpoistimeen.

 1. Laitteita, jotka voivat käyttää menetelmää assimilaatio - ilmaa. Näissä laitteissa, kosteus menee kadulle, ja kadun saavat myös raitista ilmaa. Kustannukset tällainen laite on valtava, ja erittäin kosteiden tilojen kuten kuivaaja ei toimi. Erikoisuus Tämän laite perustuu sääntöön fysiikan - lämmintä ilmaa houkuttelee enemmän kosteutta, joten tällainen laite se vain siltä pois tiloista.
 2. Kuivausaineita adsorptio toimintaa. Kostea ilma kulkee erityinen aineita - sorbentteja, joilla on huokoinen rakenne. Tällaisia ​​laitteita käytetään täydellisesti tuotantolaitoksiin, tunnelit, jää paikat, tyyppi varastotilaa, jossa vihanneksia varastoidaan - hedelmiä. Haittana käytetään lyhyen vlagoudaliteley imeytysaineita.
 3. Tiivistymistä ilmankuivaajat. Niiden toimintaperiaate on hyvin samankaltainen kuin toiminnan ilmastointilaitteet. Ilmaa sisälle tuotu jäähdytetään ja kosteus muunnetaan lauhde. Vain pakkasella ei voida käyttää. Ulostulossa ilman lämpötila huone on lämpimämpi neljä astetta. Laajoille pinnoille paljon muutoksia et huomaa, mutta pienessä huoneessa synny varsin mukava ilmapiiri.

Pääasiallisin tällaisten Ilmastointilaitteiston on erittäin helppokäyttöinen ja luotettava. Liittää kuivausrumpu, yksinkertaisesti lisätä viiran pistorasiaan nähdä määrä nestettä säiliössä, joka on menossa lauhde, ja valitse halutulla tasolla. Kuivaaja käynnistyy automaattisesti seurata kosteuden huoneen. Ajastin voi myös rajoittaa laitteen ollessa käynnissä.

 • Lattia laitteista. Tällaisten laitteiden tarvitsee vain valita oikea paikka ja aseta se lattialle. Sinun täytyy kiinnittää huomiota salaojitus, joiden kautta kosteus näytetään. Tärkeintä - oikea syöttökaapeli.
 • Wall ilmankuivaajat. Tämä tyyppi ei ota erityinen alue, kuten on kiinnitetty seinään erityinen kiinnikkeet, jotka ovat mukana osto. Kuitenkin itse asentaa kuivain on vaikeaa, ja ei voi tehdä ilman kutsua asiantuntija.
 • Universal ilmankuivaajat. Ne asennetaan seinälle ja lattialle, riippuen tilanteesta ja tarpeista.
 • Uppoasennettavaan kuivaimet usein asennettu viereisessä rakennuksessa päästä eroon melua ja häiriötekijöitä ilmankuivaajan. Tällainen järjestelmä on monimutkainen ja sisältää kanavan kokoonpanon.

Tyyppi ulkoyksikkö

Jos ero kuivainten menetelmän mukaisesti asennuksen, sitten seistä kiinteiden ja liikkuvien tyyppejä. Ensimmäinen on asennettu kiinteään asentoon, ja vaativat jatkuvan sijainti tietyssä paikassa. Älä asenna laitetta lähelle lämmityslaitteet ja paremman ilmankierto voidaan asettaa keskelle huonetta.

Tällainen laite täysin selviytymään korkea kosteus, koska sillä ei ole yhtä teho. Mobile desiccants siirretään kautta pyörien sijaitsevat kotelossa. Käytä näitä työkaluja, kun haluat tyhjentää ilman useita huoneita sekä korjaus- ja poisto vuotoja, ne ovat välttämättömiä.

Jos piti ajatella ostaa nesteenpoistolaitteistona, olet varmasti on kysymys: miten valita laitteeseen? Voit tehdä tämän, sinun täytyy vain tietää, mikä tekniset ominaisuudet erottavat kuivaimet.

 • Suorituskykyä. Kaikki instrumentit poistetaan eri määriä kosteutta päivässä. Tämä esitys standardi mitataan litroina lauhteen. Miten tietyn mallin poistaa kosteutta ilmasta tietyn ajan kuluessa. Kannattaa valita laite on riittävän tehokas, hän nopeasti vähentää kosteutta, niin se säilyttää optimaalisen standardeja. Jos virta ei riitä, sinun kuivain ei töiden päätyttyä, mikä johtaa ylikuumenemiseen, ja sähkö, maksat paljon. Tehokas väline vähentää kosteutta, mutta sen lisäksi suorituskykyä et tarvitse - ja toimiiko se pereraskhoduya energiaa.

Yksi tärkeimmistä parametrien suorituskykyä

kuivausaine suunnittelu tulee pelata, kun haluat valita tai valita tietyn koon laitteen alle tietyn sisustus.

Joskus, esimerkiksi, kotitalouksissa käytettävät kuivaimet on valmistettu muita funktionaalisia: ilmanpuhdistus, hajun poistoon, ultraviolettivaloa. Mutta hinta päätellen arvosteluja tämä tekniikka on aina ylihinnoiteltuja.

Nykyisentyyppisiä LVI-laitteiden ovat turvallisia, ohjataan elektronisesti, voi lämmittää huoneen, puhdas ilma ja jopa lämmittää veden altaassa. Mukava kosteus olohuoneissa on parempi laittaa 50-60 prosenttia, kun sieni ei näy. Muista, korkea kosteus tulee paikka, jossa haitalliset mukava rotu bakteerit, sienet ja mikro-organismeja.

Valita paras ilmankuivaajan taulu-huippumalleja 7 2016

Liiallinen kosteus asunnossa tuo paljon epämukavuutta muodossa "itkien" ja misted ikkunat, märkiä vaatteita, kirjoja ja huonekaluja vaurioitunut. Jos mahdollista haitat voidaan mitata, korkea kosteus johtaa epämiellyttävä haju, hometta, joka aiheuttaa vaaraa terveydelle. Nämä oireet piittaamattomuus ei, ja optimaalisen ilmaston säätelyssä on hankittava kosteudenpoistaja.

Valitsemalla kuivaus asennus kotiisi sinun täytyy ottaa vakavasti ja kiinnittää huomiota joihinkin ominaisuuksiin: laitteen kapasiteetti, sen suorituskyky ja hengittävyys. Myös muista pitää tason aiheuttaman melun heitä, hinta ja koko.

Ensinnäkin Puhutaan laitteen suorituskyky. Tämä parametri osoittaa, kuinka laite kykenee poistamaan kosteutta ilmasta. Se on yleensä mitataan l / d tai l / h. Mutta sitä ennen sinun täytyy tietää, kuinka paljon tilaa on varattu kosteutta. Ehdottamien asiantuntijoiden laskea likiarvo seuraavasti: projisoidun alueen kuivatuksen kerrottuna kertoimella 0,7. Tämän seurauksena saat arvo, jonka avulla voit määrittää, miten suoritus olisi valittava laite.

Toinen tärkeä ominaisuus valitaan laitteen hengittävyys. Sinun pitäisi tietää, että optimaalisen kosteuden poistolla, on tarpeen tyhjennyspumppu yksikköön yhden tunnin aikana ilman läpi itsensä 3-4. Esimerkiksi valutettu tilavuus 50 m3 huoneen valita laite hengittävyys 150-200 m3 / h.

Tärkeitä kriteereitä valitessaan kuivaaja ovat myös:

 • melutaso. Yksi tärkeimmistä mittareista, koska laitteiden melutaso on yli 45 dB paitsi estää unta, mutta älä anna elää.
 • teho. Se on helppoa - mitä enemmän suorituskykyä, sitä suurempi virrankulutus. Kuitenkin jotkut valmistajat ovat ajatelleet lompakossa, ja käyttää erilaisia ​​innovatiivisia ratkaisuja energiankulutuksen vähentämiseksi.
 • Paino ja mitat. Vedenpoistolaitteiston ovat erilaisia: lattia-, seinä- ja paikallaan. Mitä enemmän tehoa - enemmän ilmeinen sen mitat. Täällä sinun on selvitettävä, missä ja miten haluat asettaa laite. Muista: kiinteät lämmitysjärjestelmiä sijaitsevat huoneen keskelle, joten älä valita sellaisia ​​laitteita, jos sinulla on pieni alue huoneen.
 • Hinta. Heti päättämään haluatko maksaa ylimääräistä "pelimerkkejä" tässä laitteessa.

Tarkastelimme tärkeimmät ominaisuudet laitteita, jotka sinun täytyy kiinnittää huomiota ostopäätöksen. Nyt tarjoamme katsauksen parhaista ilmankuivaimille vuonna 2016, ja teoreettinen ohjeita niiden toimintaa.

Top 7 Parhaat Ilmankuivaaja

Haluat nopeasti käyttöön mobiili ilmankuivaajan ND-40Ah, sitä käytetään kuivaamaan ilmaa, ei vain asuntoja ja taloja, mutta myös muilla aloilla, joilla on korkea veden sukupolven, kuten saunat, uima-altaat ja kylpylät. Laite ei vaadi erityistä asennusta, se asennetaan lattialle, joten voit sijoittaa sen lähes mihin tahansa. Se etu, että malli on kompakti koko tapauksessa ansiosta tämä laite voidaan asentaa tiloihin, jossa on pieni pinta-ala.

Ojituslaitteiden päättää valtava erilaisia ​​kysymyksiä, jotka liittyvät korkea ilmankosteus asunnossa. Digitaalinen näyttö, moderni muotoilu, alhainen melutaso, automaattinen sulatus, helppoa ja yksinkertaista opetusta tekee mallista ND-40Ah kilpailijoita parempi. Varsinkin kun hinta on varsin optimaalinen - 22 000 ruplaa.

Ilmankuivaajan MASTER DH 716 poistaa tehokkaasti kosteutta huoneen, leviämisen estämiseksi haitallisten bakteerien ja homeen. Koska aktiivihiilisuodatin hajut ovat tuhoutuneet. Näitä malleja käytetään laajalti autotallit, pesutupa, asunnot, kirjastot, kellareihin, kylpyhuoneet ja niin edelleen. MASTER DH 716 on useita etuja:

 • Läpinäkyvä astia kondenssiveden keräämiseksi
 • Yksinkertaisuus, helppous kuljettava
 • houkutteleva ulkonäkö
 • Muovi pienikokoiseen koteloon
 • Huollon helppous
 • hiljainen
 • Ohjaus säiliön täyttö
 • Aktiivihiilisuodatin, joka imee epämiellyttävä haju
 • Sisäänrakennettu hygrostaatin

Laitetta voidaan käyttää:

 • vaatekaappi
 • Kostea asuintilat
 • Kylpyhuoneissa
 • etusivu Kirjastot
 • kellareihin
 • Pesutupa vaatteiden
 • ruokakomero
 • konserttisalit
 • Pieni arkistot, kirjakaupat, kirjastot
 • galleriat
 • Oli kesä tai leirintäalueet

MASTER DH 716 Hinta on noin 17 500 ruplaa.

Tämä kannettava ilmankuivaaja sopii hyvin prosessin haihtuminen ylimääräinen kosteus huoneistoissa, kodit ja toimistoissa. Enintään laitteen suorituskyky on 80 litraa päivässä, virrankulutus on 820 W, käyttölämpötila alkaa 5-33 astetta.

DanVex DEH-1000P varustettu kestävä muovikotelo, vesialtaan (7 litraa), paino on 25 kg, on mahdollista liittää ulkoinen valua. Laite on varustettu sisäänrakennetulla Maksimihygrostaatti ja suorittaa sen tehtävät automaattisessa tilassa. Osta tämä malli voi olla 88 tuhatta ruplaa.

Malli täydellisesti poistaa kosteuden pois tiloista, estää leviämisen haitallisten bakteerien ja homeen jalostukseen. Master DH 710 tilavaatimuksia tilavuus 35 m3. Kun läsnä on aktiivihiilisuodatin helpottaa taistelu epämiellyttäviä hajuja. Laitteistoa voidaan käyttää menestyksekkäästi esimerkiksi autotallien, asunnot, kellareihin, kirjastot, pesulat, kylpyhuoneet ja muut. monia etuja vallitsevat MASTER DH 710:

 • Muovi, laadukas kotelo
 • tyylikäs ulkonäkö
 • Helppous liikenteen
 • hiljainen toiminta
 • Ohjaus säiliön täyttö
 • Huollon helppous
 • Sisäänrakennettu hygrostaatin
 • Kun läsnä on aktiivihiilisuodatin vaimentava epämiellyttävä haju

Tämä malli voi löytää sen soveltaminen:

 • konserttisalit
 • Kostea asuintilat
 • ruokakomero
 • pesula
 • vaatekaappi
 • etusivu Kirjastot
 • Kellarissa, kellarissa
 • kuivaushuone
 • galleriat
 • Pieni arkistot, kirjastot, kirjakaupat
 • Camping tai kesämökkejä

Hinta kosteudenpoistaja MASTER DH 710 vastaa vain 10 500 ruplaa.

Malli on suunniteltu suojaamaan huoneen esiintyminen hometta ja homeen, jotka voivat näkyä, kun liiallinen kosteus. Päälle kotelon Timberk DH TIM E7 ohjataan elektronisesti. Lisäksi malli on varustettu eli automaattinen toimintatapa ja Turbo-toimintatila. Laite on erittäin pienikokoinen, joten se ei vie paljon tilaa asunnossasi. Laitteessa on useita ominaisuuksia:

 • Laaja valikoima ohjaus
 • elektroniikka
 • automaattinen tila
 • Kaksi tapaa lauhteenpoistin: putken kautta erityinen kuivatuksen tai säiliössä
 • Saatavuus näyttämään ennaltamäärättyä osoitus ja nykyisen kosteus

Kulutus laite teho on 550 W, hinta on 14 800 ruplaa.

Neoclima ND-30AEB voidaan käyttää, joissa korkea kosteuspitoisuus: saunat, uima-altaat, kylpylät, kodit, asunnot. Laite asennetaan lattialle ja siksi ei vaadi erityistä asennusta. Tämä on älykäs mahdollisuus sijoittaa sen minne haluat. Sen pieni koko, Neoclima ND-30AEB mukavasti mahtua huone pienellä alueella. Ominaisuudet, laitteiden:

 • automaattinen sulatus
 • mikroprosessoriohjaus
 • Ohjelmoitava käyttöaika
 • Sääntely salaojitus intensiteetin
 • tuulettimen nopeus
 • Näyttää, aika, lämpötila ja kosteus
 • Itsediagnoositoiminto
 • Lisätilaa lämmitys
 • Läsnäolo suodattimen ilmanpuhdistus pölyltä

Laite luo melutaso ei ole suurempi kuin 48 dB. Sen arvo on keskimäärin 19 600 ruplaa.

Kompakti malli on suunniteltu käytettäväksi asuntoja ja taloja. H-DEH1-20L-UI007 Hyundai toimii hyvin hiljaa, käyttäen tarkoituksenmukaista, tehokkaasti tekee työtään, on stabiili pitkään. Mallin edistää nopeaa kuivumista pyykkiä, säätelee taso kosteus asunnossa, pääsee eroon hometta, sieniä. Edut H-DEH1-20L-UI007 Hyundai:

 • automaattinen sulatus
 • Laaja valikoima ohjaus
 • Elektroninen ohjaus käyttäen tarkkuutta hygrostaatti
 • Läsnäolo automaattisen kosteuden hallinnan järjestelmä
 • Hyväksyttävää melu vaihtoehto sekä liike- että ihmiset
 • Näyttö, jossa on ennalta määrätyn virran taso kosteus ja
 • Rullat mukavaan liikettä
 • mahdollisimman kompakti
 • Korkealaatuisesta valmistuksesta
 • Suositeltava huonetta, jossa on korkeintaan 20 neliömetriä

Osta tämä yksikkö voi olla vain 12 800 ruplaa.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

7 + 1 =