Infrapuna juotosasema

Mikä on infrapuna juotosasema, ja mitä se on?

Huolimatta siitä, että kaikki uudet ja uusi teknologia vaikuttaa maailmaa joka vuosi, enemmän "prodvinutaya9raquo; sen tekniset ominaisuudet, se ei tarkoita, että se on ikuisesti. Ennemmin tai myöhemmin, mitään mekanismia tulee vika. Ja niin ei väliä kuinka luotettavia kohde voi olla, eikö vakuuttaa mahdollisilta vika. Samanlainen tekniikka korjaus keskeinen väline on kolvi. Tänään me tarkastelemme mitä erityistä infrapuna juotosasema, ja mitä se voi tehdä.

Kvartsi tai keraaminen oskillaattori voidaan käyttää pääasiassa lämmityselementti suunnittelussa mekanismin. Siten, molemmat laitteet tarjoavat nopean ja tehokkaan juottamalla metalli. Muuten, lämmitysnopeus työkalun infrapuna juotteet voi vaihdella jossain määrin. Siten, ansiosta erityisen ohjaimen voi valita sopivin lämpötila-alue lettavan metallin tietylle tyypille, joka on yhdiste (juottamalla).

On huomattava, että suosituin on infrapuna juotosasema tämän tyyppinen lämmitys, jossa aktivoitu säde infrapunasäteilyä. Usein, suunnittelu tällaisten laitteiden koostuu kahdesta osasta, jotka yhdessä paikallisen kuumentamisen aikaansaamiseksi levyn tai Muut rakenneosat. Tämän seurauksena saat erittäin hyvälaatuisia yhteys, joiden kustannukset ovat juottaa minimiaika.

Kuten olemme edellä todettiin, infrapuna juotos-asema voi olla sama tai kvartsia keraaminen. Jotta ymmärtäisimme ominaisuuksia jokainen niistä, pidämme molemmat yksityiskohtaisemmin.

Keraaminen infrapuna juotosasemat (Achi ir6000 mukaan lukien), koska sen yksinkertainen rakenne on ominaista suuri luotettavuus, lujuus ja kestävyys. Näin lämmittää koko laitteen toiminta lämpötilan juotos on viettää enintään 10 minuuttia. Tällaisissa asemia käytetään usein tasainen tai ontto emitterin. Jälkimmäisessä tyypissä on paljon suurempi lämmitys työpinta emitterin, jolloin nopeasti tekee juottamisen ja kuumennetaan haluttuun lämpötilaan. Kuitenkin kustannukset näiden laitteiden tekee niistä sopivia ei kaikille, jotka harjoittaa korjaus digitaalitekniikkaan.

Kvartsiupokas infrapuna juotosasema, huolimatta niiden lisääntynyt hauraus, on korkea lämmitys nopeudella. Jo 30 sekunnin emitteri palaa sen käyttölämpötila.

Teollisuus- tai kotitekoinen infrapuna juotosasemat käytetään usein ajoittainen prosesseissa, joissa on usein kytkentä päälle ja pois päältä laitteen. Keraamiset samat mekanismit ovat alttiimpia usein kytkentä päälle ja voi heti mennä pieleen, jos et noudata sääntöjä toimintaa.

Infrapuna juotosasema MC-ohjaus. Rakentaa!

Oli talvi, ja ilmeisesti puutteesta auringonvalolle hyökkäsi minua ahdistusta. Tavallinen asia. Mutta tällä kertaa päätti muuttaa jotain. Kuten tiedätte, paras tapa rentoutua - luoda jotain hyödyllistä ja toivottavaa. Työni - korjaa kaikki digitaalisen kappaletta. Miksi eivät kerää infrapuna juotinasema?

1. Suhteellisen yksinkertainen laite.

2. "aivot" on ATMEGA

3. alalämpövastus perustuvat halogeenilamput 1000 wattia.

5. Ylempi lämmitin on liikuteltavissa kolmiulotteisesti keskittämiseksi kohta lämmitykseen ja korkeus.

Kotelossa on irrotettava kansi paksun metallilevyn. Ottaa arvioitu lampun pituus suhteessa kehoon, tajusin, että "tässä se on, kala unelmieni." Kannessa ikkuna leikattu lamppuja. Takaseinään korvattiin mesh, leikattu kannessa Neuvostoliiton äänen vahvistin (näyttää "Vega").

Liuos löytynyt. Klo Catcher peto käynnissä! Tämä on poikkileikkauskuva keskipilariin vanhasta lasi-ikkunat. Kaksi kappaletta käytetään pysty- ja vaakasuunnassa kiskoilla, ja toisen osan, leikkaa jo - kuten juoksijat, ja joka siirtää opas. Elementteinä, jotka liikkuvat rönsyt otti tavallisten pultit "viisi". Pultit meni koko kourallinen.

Laatikossa, lisäksi lämmittimen, ja on tuuletin. Löysin eniten neuvokas (5000 rev. / Min, ja ehkä enemmän). Hän tarvitsee vain vetää savut juotettaessa, ja sitten vain hengitti ja pani nenän ja kurkun kutittaa. Top kiinteä suutin aallotettu putki, joka on liitetty ilmanvaihto. Suutin tavalla, mistä tietokoneen kotelon.

Lisäksi oli välttämätöntä rakentaa siirtymäkauden bar tarvitaan kohdistamaan päälle lämmitin.

Järjestelmä IR juotinasema ohjaimen

Joten odotan valmiin version internet. Halusin sen AVR, koska nämä ohjaimet olen lopettanut ohjelmoinnin. Etsin pitkään. Olen tutkinut kaikki oksat omistettu juotosasemiin, että "Radiokote" ja "juotin".

Lopetin tämän sovelluksen.

Riittävää on toiminnallisuus ja se on helppo toistaa. Molemmat kanavat ovat identtisiä. Ainoa asia, joka on muuttunut - sijasta MOC3023 MOC3063 sanottuna koska tämä siru ohjata siirtymistä nollan kautta, niin on vähemmän häiriöitä verkossa. Tällä hetkellä noin 3000 wattia lämmityksen virrankulutusta, ja tämä on tärkeää.

Enemmän ongelmia. Ole varovainen, vie aikaa, kun alkaa!

Piirikortti ja IR juotinasema

Niin paljon tilaa suunnitteilla vakauttajaa 5, mutta koska virtalähde on valmis ottamaan, majapaikka.

Jotka voivat löytää muita vaihtoehtoja PP verkossa.

Rakenteellisesti johdon suoritetaan kolme levyä. Kaksi lautaa 100 mm x 70 mm yhdellä indikaattoreita ja painikkeet sijaitsevat toisessa on kaikki matalan nykyisen elektroniikka.

Aihiot korttipakka otettiin Kiinassa, joten niiden koot ja räätälöityjä. Palkkiot ovat toinen toisensa yläpuolelle, sinetti toisiaan, niiden välillä - junia.

Kehossa kaikki on järjestetty seuraavasti:

Joten lukeminen on tarkempi, ja ei kuumene. Olen vakoilla sen erään ystävän asiantuntijat korjaamoille.

kaksi anturia kytkimen läpi.

Tässä on työ alemman lämmityksen.

Erityisesti olen lämmennyt hieman, tai ajankohtana lämpenee kameran syttyy.

Toinen siru laukaus partneri 230 astetta ylhäältä, siru hyvin tähdellä. Toinen siru aika, jossa noin 6 minuuttia.

Kotelosta on lähes kuuma. Lämmitetty irrotettava kansi. Mielestäni se liitetään sivuilla folion. Asuminen ei ole kriittinen, paitsi että kädet eivät pala.

Ensin ajattelin asentaa lisää faninsa tapauksessa, mutta kuten kokemus on osoittanut, että on tarpeetonta, että lämpötila ei ole korkeampi kuin neljäkymmentä astetta 15 minuutin käytön jälkeen.

tiedostojen

#&660; spl.zip | 47.46 Kb Tiedoston ladattu 51 kertaa.

Toinen vaihtoehto syntyy siirto termoelementin lähellä lampun, mutta on vaikuttaa lämmitetty lasi lamppu, joka vääristää todisteita.

Infrapuna juotosasema käsillään

Ennemmin tai myöhemmin, ennen radion mekaanikko, remodelers nykyaikaiset elektroniset laitteet on kysymys ostaa infrapuna juotosasema. Välttämättömyys on kypsynyt johtuu siitä, että moderneja elementtejä massoittain "heittää kavion" lyhyt, valmistajat sekä pieniä asioita ja laajamittaisten integroitujen piirien luopua joustava havaintoja hyväksi kuono. Tämä prosessi on jatkunut jo pitkään.

Nämä sirut kutsutaan asuntojen BGA - BGA, Yksinkertaisesti sanottuna - Pallukkajoukko. Tällaiset sirut on asennettu ja irrottaa kosketuksettomasti juottamalla.

Yleensä lähemmäs kohdetta .. Valmis ammattilainen infrapuna-asemilla on kohtuuttomia hintoja, ja halpa 1000 - 2000 vihreä riittämätön toimivuus, lyhyempi dopilivat vielä. Henkilökohtaisesti minulle, infrapuna- juotosasemat - tämä on työkalu, joka voi kerätä itse ja tarpeitasi. Kyllä, myönnän, on kustannuksia ajoissa. Mutta jos tulet mukaan kokoontumis- IR suunnitelmallisesti, tulee olemaan tarvittavan tuloksen ja luovaa tyydytystä. Joten, olen esittänyt itselleni, että minä toimii levyt mittaus 250x250 mm. Juotos Tärkeimmät television ja tietokoneen näytönohjaimet, ehkä Tablet PC.

Joten, aloin saastainen levyt ja oven vanhan mezzanine, pultattu tulevaisuuden pohjan 4 metrin päässä vanhan kirjoituskoneen.

Perusteella käyttäen karkeilla laskelmilla, jotka kytketään 400h390 mm. Sitten oli tarpeen laskea asettelun koon perusteella lämmittimiä, PID. Tällainen yksinkertainen "flomasternym" menetelmä I määritelty korkeus hänen tulevan infrapunasäteilyn juotosasema ja kulma viisteen etupaneelin:

Sitten ryhdymme luuranko. Kaikki on yksinkertainen - taivutus kulmat alumiinista mukaan suunnitteluun tulevaisuuttamme juotosasema, hillitty yhdistää. Siirry autotallin ja pään haudattu ruumiin DVD ja Vidic. No en heitä pois - Tiedän, että on hyötyä. Näet, he rakentaa talon 🙂 Pois Oluttölkkien rakennuksen liikenneruuhkia ja jopa tikkuja jäätelöä!

Lyhyesti, liner on parempi usko, kuin kansi laitteesta. Peltiä ei ole halpaa.

Otamme kauppoihin etsimään tarttumaton pannulla. Leivonta on tarpeen valita koon mukaan IR-säteilijät, ja niiden määrä. Kävin ostoksilla pienellä mittanauhan ja mittasi alapuoli ja syvyyttä. Tyypistä myyjien kysymyksiä - "Miksi olet kakkuja tarkoin määritelty koot" vastauksia sopimatonta pie koot riko yleistä harmoniaa käsitys, joka ei ole sopusoinnussa minun moraalisia ja eettisiä periaatteita.

Uraaa! Ensimmäinen paketti kääritään, ja on erityisen tärkeää zapchastyuliny: PID: n (kauhea sana mikä) Jakautuminen ei myöskään ole yksinkertainen: on suhteutetut kiinteä-johdannainen ohjain. Yleensä ymmärrämme kokoonpanoon ja toimintaan.

Lisäksi tina. Siellä oli vain hikoilla kannelliset kuin DVD-Yukov joten kaikki osoittautui hyvin ja tukevasti, tee itse. Säätämisen jälkeen kaikki seinät on leikattava reiät haluttuun PID: n edessä, alle jäähdytin takaseinällä ja maalaus - autotallin. Tulos - Väli- versio meidän IR juotosasema alkoi näyttää tältä:

Testauksen jälkeen ohjain REX C-100 on suunniteltu esilämmitykseen (alalämpövastus), kävi selväksi, että hän ei oikein sovellu minun suunnittelu muokata asema, koska sitä ei ole suunniteltu toimimaan puolijohdereleitä, johon hänellä on hallita. Jouduin muuttamaan sen käsitteen alle.

Uraaa! Paketti saapui Kiinasta. Nyt se on ollut tärkein vaurautta rakentamiseen meidän infrapuna juotosasema. Nimittäin - 3 on alempi jäähdyttimen 60h240 mm, 80x80 mm ylempi. ja pari puolijohdereleitä 40A ja ne voisivat saada 25 ampeeria, mutta aina yrittää tehdä kaiken kanssa varastossa, ja hinta eivät ole kovin erilainen ..

Silmät pelkäävät, mutta kädet tekevät. Yritän olla unohtaa vanhoja Maxim, sekä kanaa, että viljaa ... Mitä meillä on lopulta - asennuksen jälkeen patterit paistaminen asennuksen tverdotelok patterin, jäähdyttää jäähdytin, ja yhdistää kaikki tapahtui on jotain enemmän tai vähemmän kuin infrapuna juotinasema.

Kun kyseessä on esikuumennus aloittaa päättymässä, ja ensimmäinen kokeet tehtiin kuumennuslämpötila pitoon ja hystereesi se voidaan turvallisesti jatkaa ylempään infrapunaemitterien. Työskentely hänen kanssaan oli enemmän kuin odotin aluksi. useita rakentavia ratkaisuja pidettiin, mutta silti onnistunut käytännössä osoittautui viimeinen vaihtoehto, että olen ilmentymä.

Tee taulukko niin, että kortti - toinen tehtävä, joka vaatii lämmityksen kallo. On välttämätöntä tyydyttää useita ehtoja - jopa pitämällä piirilevyn alukselle kuumennettaessa se ei taivu. Lisäksi sillä oli mahdollisuus siirtyä vasemmalle ja oikealle jo kiinnitetty maksu. Kiristävät aluksella olla niin vahva, ja antaa hieman löysällä, koska kun sitä kuumennetaan laajenee aluksella. No, juuri pöydässä pitäisi pystyä korjaamaan levyt erikokoisia. Ole vielä täysin dodelanny pöydän (ei koukkuja taululle)

Joten on aika testata, kiinnikkeet, Thermo sopii erilaisten sirujen ja juottamalla seokset. Syksyllä 2014 kohtuullisen määrän tietokoneen näytönohjaimet on palautettu ja televisio Main-aluksella

Huolimatta siitä, että juotosasemat näyttää olevan valmis ja osoittautunut hyvin, oikeastaan ​​se puuttuu muutamia tärkeitä asioita: Ensinnäkin, se on kevyt, hyvin tai taskulamppu jossa joustava varsi, toinen puhallus board juottamisen jälkeen, ja kolmanneksi minä perin halusin tehdä valitsin alempaa lämmittimet ..

Tietenkään en kirjoita mitä haluat, koska kokoonpanossa oli monia pieniä asioita, ongelmia ja umpikujia. Mutta minä videoitiin koko prosessin suunnittelussa ja on nyt täysimittainen koulutus video:

Kvartsikide, on aika sanoa hyvästit ...

Toimintahäiriö LCD-televisiot №1

Erinomainen Andryukha! Kun juottamalla video on?

Luulen pian ... Miten korjata jotain vakavaa tuo, niin heti!

Hei Andrew, pyydä video opetusohjelmat hyvin selkeä ja mielenkiintoinen kaikille,

Vuonna 2015 ja se on mahdollista, koska osto / lataus jotain uutta ?, Kiitos jo etukäteen.

Komea. Super asemalle. Olen kaiken heidän video takaisin ... aina kadehti hetki Andryuha.

Kiitos Max ystävällisistä sanoista ja koeajo.

Hyvää päivää. Kuten suunnittelu asemalle. Haluaisin nostaa samaan tilasi osia. On joitakin kysymyksiä kokoonpano ylemmän lämmittimen ja asettamalla PID. Ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse. osoitteeni [email protected] kiitos

Kyllä. On hyvin mielenkiintoista! Olen myös miettinyt on luoda jotain vastaavaa, mutta hinnat ovat erittäin valmiita kusayutsya.Molodets.

Vaikuttunut. Entä tuottavat auki?

Ja miksi ei ... se on mahdollista, täytyy vain lopettaa tapauksen. Yleensä valmistajat ovat jo puuttuu. Jos hinta kilpailla, sinun on otettava laatuun ja määrään ... Lyhyesti sanottuna, tarvitset tuotantokapasiteetti pikemmin kuin ruumiillista työtä.

Kunnioitus ja uvazhuha, keep it up, ovat jo pitkään seurannut mallit, ovat erittäin hyödyllisiä korjaamisesta, kiitos.

Andrew Hei kaveri super mutta lisäisin lämpömittarin ja ajaa ylemmän lämmittimen ja jäähdyttimen, ja voimakas lamppu ja laser asennoitin voidaan ottaa laserosoitin ja kartongin pidin vaan suhteellisena sitten Pidin jonne robotin ohjaus tietokoneen ja automaattinen juotos

ensimmäinen kirjoittaja Kiitos paljon jo pitkään on saanut se ajaa kuin mikroaaltouunissa remontirovat.buduchi sähköasentaja tehtaalla ryhmä 5 5 vastuuvapautta, oli erittäin hyödyllinen tehtaalta, ja lähdin tiettyjen osa työskenteli yrityksen korjaaminen mikroaaltouuni, vika on erilainen, mutta silti yhä somodelnoy hitsaus nostaa magnetroneja muuttamalla lävistettyjä läpi kondensatory.tolkovy mies kunnioittaa!

Andrew, kerro minulle, kiitos, kuinka paljon rahaa kului kaikki materiaalit (komponentit) rakentaa PS samassa kunnossa, jossa se nyt (mieluiten dollaria dollaria), koska korko hyppää ja Kiinassa teitä USD, ajatella ostamista komplektuhu.

4 Lämmitin (ylhäällä ja alhaalla), kaikki $ 17

TTR 2 kappaletta $ 9.50

Pari PID s (lisävaruste) $ 81

Joka tapauksessa, kannattava, vaikka nykyisellä valuuttakurssilla

Hyvää päivää, antakaa asennusohjeet [email protected]

Hyvä kellonaika. RS410 ja liitetty TTP? tai jotenkin muuttunut?

Ei, eivät muuta mitään. Meillä on pääsy PC410 «LOGIC» vain tverdotelok.

Bracho kertoa Minulla pc410 PID reh100 lapmpy gologenki 9sht 1500 W 3 puolijohdereleitä mikä on välttämätöntä ja miten se kaikki tie

Kirjailija kaveri, mutta se ei ole selvää, miksi nämä kaksi PID? ja kovasti tietää, onko kytkentäkaaviota ja mennä halogeenilamput ?? kaikki Internet etsinyt ja järkeviä tietoja ei ole kaikkia vain näyttää (jotka tein) ja vastaavat, joilla ei ole ...

Termostola yksi ja toinen pää.

Hyvää päivää. Super ratkaisu. Kerro minulle, että se muuttaa pide on vastuussa siitä, mitä ohjaa (painikkeet)

Ei ole selvää, miten pää on kiinnitetty. Kuvat katsele

Melkein kuin achi ir6000. Kirjoittaja kaveri.

Hyvää iltapäivää, nopea. kuvauksessa REX C100 osoittaa suurimman kuorman 750 W, se seistä 3 alemman jäähdyttimen? kiitos.

Hän hallitsee ne läpi releen eikä suoraan.

Mittoja lämmittimet voidaan oppia? Tai viitaten Ali.

by mies! Haluaisin tietää, mikä PID sääntelyviranomaisten tarkemmin voit e [email protected]

Mitähän lähtöjä käytetään yhteyden pc-410..Shemu REX C-100 ja Altec pc410 nähdä .. Jos on mahdollista postia ainakin muodossa mitä voi olla, ainakin käsissä ..

Ei ole mitään monimutkaista rex100 2O käytetään 220V (1,2), kaksi lähtö lämpöpari (9,10) ja releen 2 O (3,4)

Sinä vain molodets.Titanicheskaya rabota.Moi ideoita, vaikka mielessä on vaatimaton näköisiä. Löydetty ullakolla vielä operaatiovahvistimen Vector 2 x 100 ja kaapin päätti pohja (koot ja sopivat ympyrän alumiinia jäähdytyslevyjen, ei tarvita. On valmis asema korjaus solujen -kishki peräisin tuda.Edinstvennoe että pitkä odotusaika on pienempi lämmittimet .Bez ajatus oli vain umpikuja ... Kiitos paljon.

Olen samaa ylempi lämmitin. Ihmettelen, miten asia on tehty sitä yksityiskohtaisemmin.

Ja voit selittää? Että on tarpeen muuttaa yhteyden sijaan releen vankka 100 teitä. kiitos etukäteen

Kuiskata on shemka, jos niin voit heittää tolppaan.

Erittäin mielenkiintoinen muotoilu. Osa ideoista on jo hoitanut sen tulevaa IR payalki. Kiitos.

Mutta minulla on vielä muutama kysymys:

1) Prompt teho ylemmän ja alemman lämmittimet?

2) Onko tämä tarpeeksi lyijyttömään juottamiseen?

3) mitä etäisyys alemman lämmitys voidaan parhaiten sijoitettu payaemuyu maksu?

4) Mistä PID pohjaa varten lämmityksen ottaa lämpötilalukeman? On selvää, että termoparin, mutta mitä? Jotenkin sama kuin PID ylä- tai erillinen. Jos yksi, miten se liittää yhden kaksi PIDam eikö? Jos kaksi, johon se on asennettu ja miten sen kanssa kosketuksissa kortin alaosassa?

kirjailija kiitos paljon hyödyllisemmin artikkeli, tällainen kysymys olet liittynyt hildren 3 alalämpövastus, ja onko shemku alareunassa kun kaikki sidottuna UTB? (tässä post [email protected])

Hyvin tehty, viileä tapahtunut, se on myös erittäin mielenkiintoista miten kytkeä alalämmöllä ja Altec PC410 miten kytkeä se? paitsi lipidejä 2 2 releet, jotain muuta on tarpeen, ja sanoit että pnredelyvali C100 muuttaa, jos se on mahdollista postia kiittää [email protected]

kirjailija Kiitos tiedoista.

Haluaisin tietää kytkentäkaavio kaiken tämän, olen hyvin kiitollinen.

Hei rakas Developer infrapuna-asema, laita video tai lähetä meille lähetä sähköpostia minulle. Haluaisin kerätä kuten.

Takaan kerännyt saman lähettää valokuvan raportin.

Hyvin viileä. Haluaisin tietää hinnan kysymys koko laitteen? Kustannukset?

Haluan myös tehdä takuyu.Uvazhayu.

kerro minulle komponenttien luettelossa ja mistä ostaa

By my count ulos

1000 pohja ohjaus

4000 alkuun ohjaus

5000 hiukan, jalustaa, jne

Infrakarasnaya juotosasema omin käsin. - 08 kesäkuu 2014 - Information Portal korjaus kannettavat

Leivonta neprigarny (Teflon ftoroplast4) sinulla ei ole mitään, ja sen sisältö ilman paistamiseen on vaarallista - stand erittäin haitallisia kaasuja. Take tavallinen metallia tai keramiikkaa, varsinkin jos asuu lintuja. Lue lisää wikissä.

Kirjoittaja kertoo pozhalsta malli PID ja virtapiiri kaikki podklyucheeno .ogromnoe ... kiitos etukäteen ... mieluiten elektronku

Mutta voit täällä. kaikki hyödyllisiä)

Kertokaa, mitä oli muutos REX C100?

Ehkä on järkevää korvata sen toisella PID?

Uhka Lasketaan tänään 26,02,2016

4 jäähdytin, kaksi releet, ja tuli PID 11650 ruplaa.

Jos mahdollista, vastatkaa postitse.

viileä tapahtui asemalta.

Hitto nyt haluan kuvitella, jos saat johdotuskaavion ja malli käytetyt osat. Kiitos jo etukäteen.

Uskon, että kaikki haluaisivat nähdä sen, mutta periaatteessa se olisi parempi saada se postitse.

Sama pyyntö kuin edellinen henkilö, kuten kytkentäpiiri ja selvitys siitä välillä vaihtamalla PC410 ja REX100 jos ei niin miten rex100 lukea lämpö ja ota lisää Thermo jossa kommunikaatiomoduuli käytät, kuten kunnon juotosasema ja sen kädet niin kaksin verroin mielenkiintoinen. Tehtaanhinnoin kohtuuttomia. Pyydän teitä vastaamaan.

Infrakarasnaya juotosasema omin käsin. - 08 kesäkuu 2014 - Information Portal korjaus kannettavat

Ja näet kytkentäkaaviossa RS410 ja C100?

Ja olet siellä puuhastelun in Rex100. Siellä remontoida ei tarvitse mitään. Testattu ja toimii 1000 kertaa.

Ihmiset hyvin, ota lataus ohjeita PC410 - siellä maalatut yhteys. Yleensä jotkut korjaat kannettavat tietokoneet ja juotosasemat jos olet 6 johdot peura ei voi muodostaa ohjaimeen

Joissakin versioissa Rex100 todella Tarvittavat muutokset: ei paeta SSR ohjaus, ainoa asia, mitä hän voisi tehdä oli sitoa jännite avautuu rele Rex100 laitteen ulkoinen puolijohderele. No, no, on tarpeen sanottavaa paperi- ja ei aiheuttanut mitään todellista piiri ..

Dear kotitekoinen saadaan, jos käytetään keramiikan ei ole vain Kiinassa, koska se on epäyhtenäinen lämmitys, tämän lähestymistavan, se on helpompi ostaa valmiin tuotteen tosiasia kotitekoinen rakentamisen ainoa valmis kopus.Kak ole cool PID ei ole tätä joustavuutta, koska jos kirjoittaa moduuli.

Tervehdys! Ja voit pyytää viitteet myyjien tai suoraan tilata pakki? [email protected]

Olisin hyvin kiitollinen, haluan nostaa jotain ... Kiitos!

Se on suhteellisen yksinkertainen ja mielenkiintoinen. Minulla ruumiin vanhan horisontaalisen Kampa Hewlett, kaikki työntövoima takaisin. PID lämpötilansäädin ja vastaanotettu ja lämmittimet tozhe.v Periaatteessa kaikki on selvää, mutta halusin nähdä kytkentäkaaviossa ... Jos voit, ota heittää pois .zaranee ... kiitos.

Hemmetin väsynyt sylkeminen hinnasta, jos ei vaikeampaa skinte ota asiakirjat ovat suunnattoman kiitollinen kohtuullisessa [email protected]

Ihana käsite! Muuten - se on ollut kaksi jousta, linkin videon tai ei, ja mielelläni nähdä =))

Zdravstvuyte.Ya kuten yllä kirjoittaa teille pyytäen valittaa kaavio RS410 liitäntä ja 100.Vyshlete pozhaluysta.Ves Inet kiipesi ei nichego.Spasibo

Haluan vain ottaa normaali ohjain asemalle, kuten RAM tai IR101.05. Kiinalainen Rex tappoi pelimerkkejä

Admin. mahdollinen kokoonpano ohjeita suunnitteluun? kiitos etukäteen

Tervehdys! On sähkökytkentäkaaviota?

Rakas, ota rohkeasti heittää pois johdotus rex-C100 ja PC410, sillä ne liittävät toisiinsa, että he ymmärtävät toisiaan ja näin jokaiselle tietokoneelle. Kiitos jo etukäteen.

Hyvää päivää), voit rakentaa video oman aseman?) [email protected]

Hei Mahdollinen asennusohjeet lähettää tämä malli? Kiitos jo etukäteen.

määräsi aseman viileä taustavalon tämäntyyppisissä hyvin se valaisee työalueen, joten se obzorchik: https://youtu.be/bDXP_TpF188

Suurkiitokset tekijälle.

Antakaa johdotus rex-C100 ja PC410, sillä ne liittyvät. Kiitos jo etukäteen.

Hei, Voisitteko asemalla piiri

Hanke näyttää kuollut, ja se on sääli ...

PID sijaan ottaisin ohjain nimenomaan asemalta tehnostation tai LDZ. Itse käytän asemalle IR101.06. erittäin tyytyväinen

Andrei, hei. Nojaten kohti saamisen IR101.06, pyydän kertomaan, miten se näkyy siinä työssä, jos on sudenkuopat ja tarvitsevat dopilivat?

Käytän pääasiassa laptop korjaus. Käytän itse, mutta joskus otan Työn palvelu, jossa ei ole juotosasema. Radiokanavan sillä ole mitään dopilivat, kaikki toimii hyvin. Asemalle ostanut lisä- tyhjiö pinsetit ja sabloneja pallot. Loput oli kaikki minulle. Flux aivan liian tehdä reseptiä paikalle asemalle.

Rahat maksetaan, kurssi ei lähetetä! Deceivers! Luuri ei reagoi kirjeitä postissa, liian !!

Rakas, ota rohkeasti heittää pois johdotus rex-C100 ja PC410, sillä ne liittyvät tietokoneeseen. Kiitos jo etukäteen.

Ei sanoa, että koira söi samopaly Juottolämpötilassa, mutta ensimmäinen putki kerätään pohjalle 99m ja hiustenkuivaaja: lyhtykoison + kiille + Nichrome ja potkuriin protsa.Poluchilos toiminnallinen ... nyt samat samopal- alkuun lämmityslevyn Al kerrostumiin. 4mm, alla kiille, kaksi lämmittimet paahtimen enemmän kiille eristys ja täyttyvät. kuten pohjalevyn. Edullisesti (oli vain ostaa kiille), ja käyttäen erottimen ja poistamalla kosketusnäyttö moduulit ja esilämmitystä. Miinus yhden jäähtyy medlenno.Korpus AT Slim lämmitin asennettu sille, Rex-100 Ohjaus

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

© 2018 korjaaminen mikroaaltouuni, DVD, LCD, LCD-televisiot omin käsin.

Suunnittelu ja tuki: GoodwinPress.ru

Haluatko saada päivitykset?

Tilaa missaa uusia julkaisuja

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

25 + = 32