Istuttaminen talvi valkosipuli

Contents

esikaupunkialueella

Site puutarhurit

Haluatko saada uusia artikkeleita sähköpostitse

sivu

Ranskalaiset vuoteet meidän puutarhassa.

Kaikkein epätavallinen koristeellinen lammet puutarhassa

Kaikki Weigel. Miten istuttaa, hoitaa, levittää, laadut Weigel.

Lukovody jakaa kokemuksiaan. Viljely kaikenlaisia ​​sipulit.

Miten oikein hoitaa herukka

Istutus punajuuria ja hoitaja kunnolla.

5 Toimivia tapoja ruokinta kurkut.

Tomaatit ovat hyvin sadon, ne vain täytyy kasvaa kunnolla.

Viljely syötävä kuusama

Oksa kuusama on helppo implantti.

Kuinka tehokkaasti rikkakasvien.

Yksinkertaisin järjestelmä kasvattaa sipulia siemenistä näyttää tältä:

Istutus talvi valkosipuli, kun se on tarpeen kasvien valkosipulin syksyllä

Jaa artikkelit ystävien kanssa:

Valkosipuli on hyvin suosittu maamme. Hän kasvaa hyvin erilaisissa ilmasto-olosuhteissa. Kun kasvavista maanalainen sipulit (pää), jotka koostuvat yksittäisistä lobulusten (neilikka).

Ominaisuudet istutus talvi valkosipuli

Syksy istutus valkosipuli pikemmin kuin keväällä, koska pää on tiheämpiä ja suurempia. Talven viljely valita suurin lamppujen hajota yksittäisiin kynttä.

Jos harkitset sipuli, sitten, että samankokoinen, näet kohteita ohuita ja paksuja runkoja. Siemenet paremmin valita tonkostvolnye pää, joka antaa tasaisemman hampaita. In tolstostvolnyh keskikokoinen sipuli viipaleet ovat liian pieniä ja sopimattomia istutukseen. Nämä hampaat voidaan viljellä monivuotisia kasveja, kun he tekevät suuria, litteä sipulit.

Valmistautuminen siemenet kasvit

Siemenet ennen istutusta kuivataan huolellisesti lämpimässä huoneessa. Lomittuvat hampaat sijoitetaan akun tai sijoitettu lähelle uunin ja kuivattiin 2-3 viikkoa. Huono kuivattu valkosipuli vaikutti suuresti sienitaudit.

1-2 päivää ennen istutusta suoritetaan etsaus. Taittunut sienitautien liotetaan liuoksessa yhden tunnin ajan. Tyypillisesti käytetyt fundazol, tiramista, Maxim (liuos valmistettu ohjeiden mukaisesti) tai keskimääräinen pitoisuus liuoksessa, kaliumpermanganaattia. Siemenet kuivataan huolellisesti. Siementenkäsittelyfungisideina valkosipuli estää kehitystä sienitaudit.

Useimmat lajikkeet talven valkosipulin soveltuvat kasvaa kaikilla alueilla maan. Yleisimpiä ovat Novosibirsk, Agatha, luotettavuus, Onyx, Jubilee gribovsky, Jousimies Losevsky, Petrovskin Union.

Hyvät ja huonot edeltäjien

Kun viljelemällä sinun täytyy seurata kierto. Yhdessä paikassa se voi kasvaa yli vuoden, koska parantaa tappion kasvitautien ja tuhoeläinten. Sen tilalle valkosipuli, voit vain palauttaa 5 vuoden kuluttua. Hyvä esiasteita kulttuurin ovat seuraavat:

Meidän ei pitäisi viljellä valkosipulia jälkeen punajuuret, porkkanat, sipulit, perunat ja juurekset. Näistä viljelmistä tehdään maaperän samaa materiaalia kuin valkosipuli.

Valkosipuli istutettu ennen talven 3 viikkoa ennen ensimmäistä pakkanen. Yleensä se on keski-lokakuun lopussa. Jos se aikaisemmin, hampaat voi kasvavat ja kuolevat. Jos myöhemmin, he eivät ehdi juurtua, jotkut neilikka kuolee talvella, taimet keväällä on harvinainen ja heikentynyt.

Mahdolliset ehdot istutus valkosipulin lasku on täysin riippuvainen säästä ja muutos vuodesta toiseen. Istutus valkosipuli tulisi kokonaan sun, osittain varjossa kasveja kehittyä pahempi.

Kun istuttaa valkosipulin kuukalenterin vuonna 2017

Kaikki juuret ja sipulit suositellaan laittaa hiipuu kuun. Tällä hetkellä kaikki energia ohjataan juuriin.

Lokakuussa 2017 Kuu laskee 06-18 10. Älä ryhdy istutus valkosipuli (ja muita kasveja) on täysikuu 5. lokakuuta New Moon 19. lokakuuta. Kuitenkin kehittämisessä kasvin vaikuttaa paitsi kasvavaa tai hiipumassa kuun, mutta horoskooppimerkit.

Kuun kylvö kalenteri 2017, suotuisimmat päivän istutettavaksi valkosipulin talvesta tulee 7, 8, 9, 11, 12, 21, 23, 30. lokakuuta.

Marraskuussa 2017 Kuu laskee 05-17 11. Täysikuu 4. marraskuuta ja marraskuun 18. Uusien Moon.

Valkosipuli kasvi talvisissa paras 5, 6, 7, 8, 9, marraskuu 16.

Se antaa suosituksia kuukalenterin puutarhureita.

Kasvit kasvavat hyvin valo- ja keskisuurten savimailla. Tontit talvi istutus on valmisteltu etukäteen. Tuore lanta tai turvetta tehdä mahdottomaksi, valkosipuli niin lannoite on lomake on löysä pää, sovellu varastointiin. Jos maaperä on erittäin huono, muutamaa kuukautta ennen istutusta tehdä humus tai kokonaan hajonnut komposti.

Happamassa maaperässä eivät sovellu valkosipuli. Versot seuraavilla mailla keväällä alkavat kellastua, kasveja heikosti kehittyneet, ennen viimeistelyä kasvukausi, pää muodostivat pieniä, kehittymätön. Määrittää happamuutta käyttää erityisiä laitteita (myydään kaupoissa). Ne ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä ja voit määritellä maaperän happamuus paikallaan.

Laite kosteuden mittauslaitteet, maaperän happamuus ja säteilylle.

Maaperä on hapan, jos pH on alle 6,5. Sen Hapenpoiston toteutetaan syksyllä kalkki: tee dolomiitti Kalkkikivi- jauhot, sammutettua kalkkia. Lannoite on haudattu maahan syvyyteen 8-10 cm.

Milloin kalkitus olisi otettava huomioon nopeuden ja keston lannoitetta.

 1. Dolomiitti jauhoja. Sen toiminta alkaa näkyä 2 vuotta käyttöönoton jälkeen ja kestää jopa 5 vuotta. Käytettäessä dolomiitti maaperä on suotuisa istutusta valkosipulin 3 vuotta.
 2. Kalkkikivi jauhot. Sen vaikutus näkyy 2 vuoden ja kestää 2-3 vuotta. Kun teet maaperä tulee sopiva valkosipulin toisena vuonna.
 3. Pushonka. Toiminta alkaa heti käytön jälkeen ja kestää 1 vuosi. Viljellä valkosipulia voi olla heti käyttöönoton jälkeen fluff.

lannoite annos riippuu maaperän happamuus.

 • On erittäin hapan maaperä (pH alle 4,5) nopeudella 50-60 kg / neliömetriä
 • Ja lievästi (pH 4,5-5,5) 30-40 kg / neliömetriä
 • Lievästi happamaksi (pH 5,5-6,5) 25-30 kg / neliömetriä

Lime lannoite sovellettu syksyllä kaivaa, jakaa ne tasaisesti pinnalle maan.

Koska kalkki edesauttaa kalium huuhtoutumista, sitten samanaikaisesti se maahan tehdä kalilannoite. Parhaan valkosipuli on kaliumsulfaattia.

Ei sovellu kasvaa valkosipulin vettynyt maaperä. Hän ei edes nousee usein johtuu siitä, että hampaat mätänevät kostea maa, ja syntyi taimet ovat keltaisia, kitukasvuinen, kuolevat nopeasti.

Ridge talvella valkosipuli kaivettu elokuussa, sulkee maaperän kaikki tarvittavat lannoitteet. Kun kaivamaan, voit lisätä tuhkaa nopeudella kauhan kohden m2. Ground tasaantui, clods tauko.

Ottaa suurin istutus neilikka, josta kasvaa suuria, sileä tiheä pää. Valkosipulia on istutettu kylmällä kuivalla säällä. Paikka on hyvin valaistu koko päivän.

 1. Harjuilla tehdä uurteita, jotka on erotettu etäisyydellä 23-25 ​​cm.
 2. Jos maa on hyvin kuivaa, se kastellaan ja antanut tuulettaa.
 3. Kynttä istutetaan uurteita Donetsin alas syvyyteen 4-5 cm, hieman työntää ne maahan, etäisyydellä 15-17 cm: n päässä toisistaan.
 4. Uni istutettu kynttä maahan.
 5. Satama vuode kuusen käpälät tai olkea. Tämä tehdään estää jäätymisen valkosipuli.

Jos sivusto ei ole tarpeeksi tilaa, voit tehdä lähellä istutus. Kynttä istutetaan 9-10 cm välein, ja etäisyys rivien alennetaan 13-15 cm. Kun istutus pää ovat hieman pienempiä.

Kevät kuusen oksat harjanteita poistetaan vain silloin, kun uhka paluun siirtää vilustuminen valkosipuli kärsivät keväällä lämpötilan muutoksia.

Nuoret kasvit ovat hyvin herkkiä typen puute. Jos se ei riitä, lehdet alkavat kellastua, kuihtuu vihjeitä. Ensimmäisten merkkien typen nälkään suorittaa juuri ruokinta. On parempi ruokkia karbamidia (urea), koska se on vähemmän sademäärä huuhtoutuu pois maaperästä. Liuos valmistettiin nopeudella 3 g 1 litraa kohti vettä yhden kasvi. Versot harjanteet juotetaan, ja syötetään sitten.

Talvi valkosipuli ei vaadi erityisen paljon kosteutta. Hän puute sademäärä. Vesi on tarpeen vain, jos kesä on hyvin kuiva ja ilman sadetta. Liiallinen kosteus johtaa tappioon kasvien sienitauteja, taistella mikä on erittäin vaikeaa, koska kaikki taudinaiheuttajat esiintyy maassa ja vaikuttavat lähinnä päämiehet valkosipulia.

Kun mikä tahansa sairaus Saastunut poistettiin ja jäljellä oleva liuos kaadettiin sienitautien (Maxim, Hom).

Hoito valkosipulia on yksinkertainen ja koostuu säännöllisesti irtoaminen maaperän kunnes latvat eivät ole lähellä rivejä. Irrotettaessa kasvit tulisi olla kevyesti pottu, prisypaya maa päähän.

Talvi valkosipuli on nestrelkuyuschiysya ja nuolia. Parempaa muodostumista puomin pää päättyy. Jos haluat kasvattaa lampun, sitä enemmän nuolia vasemmalle ja teräksen puhkeaa.

Talvella valkosipuli heinäkuun puolivälissä ohitse lehtien sidottu solmu tai voimakkaasti poljettu. Tämä tekniikka mahdollistaa laajentaa kypsymisen 1-2 viikkoa. Kunnes lehdet ovat kuivuneet, on täyttö valkosipulia ja pidemmän tällä kaudella se jää maahan, sitä suurempi on pää.

Puhdista valkosipuli vuoteet vasta kun koko kuivumisen lehtiä. Luotettava indikaattori kypsyyden ovat nuolia. Kun he ovat suoristettu, ja kukinto elokuva murtuu - valkosipuli on valmis sato. Jos viive, hampaat alkavat kasvaa sen kanssa. Itäneet valkosipuli ei sovellu joko varastoinnin tai kasvit. Se välittömästi käyttää.

Kuivalla säällä, pää kaivetaan ja lähti muutaman tunnin harjut. Ne poistettiin sitten katos, joka levisi ohueksi kerrokseksi. Kuivattu valkosipuli 12-15 päivä. Sitten katkaista latvat, jättäen 10-15 cm varsi, puhdistettiin kuorien asteikot, katkaista juuret. Kun säilytät sato punokset jättää 40 cm varren, jotta voit punos. Säilytä kylmässä tiloissa (kellareissa, kellareissa, siiloissa) on 2-4 ° C: ssa Korkeammissa lämpötiloissa hampaiden alkaa itää.

Kasvava valkosipulista bulbochek

Valkosipuli ei muodosta siemeniä. Kesällä se näyttäisi nuolia, joka kehittää antenni bulbils - polttimo. Valinnassa niitä käytetään laajasti jalostukseen uusia lajikkeita. Puutarhassa, josta voi myös kasvaa suuri tiheä pää. Lamppu tulisi hankkia vain talven valkosipulia, koska ne ovat suurempia ja ne ovat kasvaneet pää hyvälaatuisia.

Ilmalle lukovok jättää joitakin nuolia. Loppuun mennessä heinäkuun kypsyessään 60-100 bulbochek muistuttavia pieniä kynttä. Kun nuolet suoristettu, ja kukinto kalvo alkaa räjähtää, puomi kerätään ja kuivataan.

Lamppu voidaan istuttaa ennen talvea ja keväällä. Syksyllä kylvetty sipulit lasku mielellään etäisyys 5-6 cm: n niiden syvyys 3 cm. Harjujen välttämättä kätkeminen lapnikom. Seuraavana vuonna, hoito on sama kuin tavallisen valkosipulia.

Kun kevät viljely ennen istutusta kerrostuneisuus viettää bulbochek. Heidät kääritty kangas ja sijoitetaan viileässä (jääkaappi, navetta), jossa stand 10-20 päivää. Sen jälkeen, laita kuin lähde valkosipuli. Loppuun mennessä kesän istutettu bulbochek muodostunut odnozubki. Syksyllä ne kaivaa ja kuivataan.

Se tekee suuren siemenen viljelyyn sekä talvella ja keväällä valkosipuli. Odnozubok saatu hyvin suuri ja tiheä pää.

Tärkein etu talven valkosipulia päät ovat suuria hyvälaatuisia. Mutta se ei sovellu pitkäaikaiseen varastointiin.

Saatat olla kiinnostunut käsittelyssä artikkeleita, kasvava valkosipuli:

Hyvät vierailijat "esikaupunkialueella" väsymätön puutarhurit, kukkakaupat ja puutarhurit. Tarjoamme sinulle kokeen suorittamista soveltuvuuden ja selvittää, voitko luottaa lapio ja anna hänen pihaan.

Miten istuttaa valkosipulin talveksi hyvän saannon

Merkittävin piirre talven lajikkeiden valkosipulin on, että se on istutettu, toisin kuin keväällä lajikkeet, se tapahtuu syksyllä. Kuitenkin valkosipuli istutus ennen talven toi toivottua vaikutusta, on välttämätöntä tietää ehtojen purkamisen taimiaineiston.

Yleensä syksyllä istutus valkosipulin suorittaa noin 35-45 päivää ennen pakkasta. Jos sinulla ei ole aikaa investoida annetussa ajassa, juuristo ei ehdi kehittyä. Alkuun mennessä pakkasen on kasvaa 10-12 cm.

Istuttaa lajikkeiden lisäysaineiston talven voi olla 20. syyskuuta. Samalla istutus talvella valkosipuli kestää lokakuun puoliväliin asti. Asiantuntijat suosittelevat odottaa hetkeä, jolloin maa yöllä lyön jäillä, ja päivä sulaa. Siksi määrittämiseksi tarkemmin aikaan purkamisen, pitäisi tarkistaa säätiedot. Voit myös käyttää kuukalenterin, jossa määritellään hänelle suotuisimmat päivää tämän manipulointia.

On tärkeää tietää, milloin istuttaa talven valkosipulia jopa aikaisin lasku johtaa itämistä taimiaineiston. Jos puutarhuri oli myöhässä eikä päästänyt hampaita ajoissa, taimiaineisto ei ehdi juurtua ja jäähdytetty.

Monet alkavat puutarhurit usein miettinyt "onko mahdollista istuttaa talven valkosipuli keväällä." Kyllä voit. Mutta vain sillä ehdolla, että ei hampaita, ja lamppu käytettäväksi siemenaineiston. Heidän istutus tehdään huhtikuussa. Istuttaa talvi valkosipuli nuolet keväällä tarvetta etukäteen valmistella taimiaineiston.

Kuten näette, tulevaisuuden sato on erittäin tärkeää, että purkamisen taimiaineiston pidettiin oikeaan aikaan.

Jonka jälkeen kulttuuri on parempi kasvi

Viljelykierto - erittäin tärkeä asia, jolla on suora vaikutus laatuun ja määrään sai lopussa satokauden. Itse asiassa, kun jotkut sato valkosipuli kasvaa hyvin huonosti, muodostaen viallinen pää. Siksi istutus valkosipuli talvella pitäisi olla paikka, jossa se kasvoi paras edeltäjänsä.

Mikä parasta, tämä laji kasvaa laskeutuminen sen kasvupaikka vuotuisen vihannekset on lyhyt kasvukausi (esim, kesäkurpitsaa, squash, paprikat, kurkut, munakoiso). Myös neilikka voidaan istuttaa jälkeen marjapensaita ja kasveja.

On mahdotonta istuttaa valkosipulin lankeaisi juuresten. Tämä johtuu siitä, että ne ovat myöhemmin päivämäärät korjuun ja kasvunsa aikana voimakkaasti heikentäviä maaperä, joka on ensi kaudella ei ole riittävästi aikaa toipua.

Myöskään suositella viljellä tällaista kahden peräkkäisen vuoden samassa paikassa. Palata alkuperäiseen rantautumispaikka voi olla vain 3-4 vuodessa.

Istuttaa valkosipulin talvella, on tarpeen paitsi ajoituksen määrittelemiseksi tämän menettelyn, mutta valitse laskeutumispaikan. Jälkeen valkosipuli on arvaamaton kulttuuri että rakastaa hedelmällinen valo maaperä.

Juoni valittu oliivinviljelyä tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

 • Se on hyvin hedelmöittynyt. Maaperä on ravitsevaa, helppoa ja saatavilla tunkeutumista sen kerroksiin ilmaa;
 • kohonnut paikkaan, jotka sulkevat pois tilanteesta pysähtyneisyyden sulamisvesien. Jos on kosteutta juoni pysähtyminen, riski mätää kasvien juurien kasvaa monta kertaa. Tämä johtaa syntymistä tauteja ja tuholaisia. Tässä tapauksessa sinun täytyy tehdä korkea harjut. Mutta tämä tilanne olisi vielä vältettävissä;
 • sängyt valaistus aikana suurimman osan päivästä.

Valita paras ominaisuuksiensa mukaan Jousiosuuden kun lumi vuotia, sinun täytyy huolellisesti valvoa puutarhan ja tunnistaa kaikki paikat, joissa on kosteuden kertymisen. He varmasti ei voida istutettu kynttä. Syksyllä valittuun paikkaan tulee pian lumen peitossa jäätymisen estämiseksi ulos taimiaineiston. Seurauksena havaintojen olisi annettava etusija sivustoja, joissa:

 • lumi on riittävän pitkä;
 • älä kävele ihmisiä ja eläimiä;
 • muodostunut jäätä kuori.

Sivusto valitaan istutus talvella valkosipulia, on syytä ottaa huomioon se, että matalan lumi talvet taimiaineistolain voidaan jäädyttää. Tämä tapahtuu yleensä silloin, kun on vahva pakkaset puutarhassa ei ole lunta.

Kehittymisen estämiseksi tällaisen negatiivisen skenaario on tarpeen tietää, miten istuttaa valkosipulin syksyllä.

Hyvä paikka osaan sijoitettu lähelle aitaa. Tässä tapauksessa on toivottavaa, että se sijaitsi pohjoisen puolella. Tässä tapauksessa, varjo aidan mahdollistaa jäinen kuori säilynyt niin kauan kuin mahdollista paikan päällä. Tällöin aita suojaa sänkyä lumen puhallus.

Sen jälkeen, kun maa istutus talvella lajikkeita valkosipulia on tunnistettu, se on asianmukaisesti valmisteltu. Ei valmistelu on erittäin vaikea saada todella hyvän sadon.

Valmistelu vuoteista on, että sivusto olisi hyvä kaivaa ja lannoittaa. Erinomainen lannoite tämä kulttuuri multaa. Voit myös käyttää integroitua ruokinta. Lannoittaa mahdollista ja ennen varsinaista istutusta taimiaineiston. Tässä tapauksessa käyttää superfosfaatin (30 g), kalium- suolaa (20 g) ja muotin (5-6 kg). Lisäksi koko alueella, sen jälkeen kun mikä tahansa lannoitteita, on suositeltavaa kaataa liuokseen, jossa oli kuparisulfaattia.

Laskettaessa määrän lannoitetta tehdään sen perusteella, kuinka hedelmällinen oli valitun paikan. Jos voimakas väheneminen maan kohti 1 neliömetriä alue tulee ottaa yksi ämpäri humusta. Paras valinta erilaisia ​​valkosipuli ovat hiekka ja hapan maaperä.

Harjoittaa valmistelussa maata istutus olisi syyskuun alussa. Sen jälkeen, kun valmistusmenetelmillä sängyt päälle on peitetty, joka poistetaan ennen varsinaista istutusta.

Kun olemme selvittäneet kanssa kun istuttaa valkosipulin ja mikä osa sinun täytyy käsitellä useimmat istutus sääntöjä. On syytä huomata, että purkaminen talven valkosipulin keväällä syksyn menettelyistä eri muunlaista taimiaineiston, sekä teknologian. Valkosipuli, istutus joka pidettiin keväällä, kasvaa ulos bulbochek sijaan neilikka. Kun kevät istutus muista ottaa huomioon sääolosuhteet.

Kevät istutettu siemenvakoon muodostavaa materiaalia. Lamppu istua syvyydessä ei enemmän kuin 3 cm. Etäisyys niiden välillä on tallennettu 2 cm. Vierekkäisten urien edelleen vapaata tilaa 10 cm.

Ymmärtää, miten istuttaa eri lajikkeiden valkosipulin talvella, sinun täytyy tietää seuraavia sääntöjä:

 • lasku istutus materiaali kuljetetaan uria, jotka on syvyys on noin 15-20 cm;

 • hampaiden välistä pidetään etäisyydellä 20-25 cm, vaikka on olemassa tietoa, joka pitäisi olla etäisyydellä 12-15 cm: n suurempi näytteet, ja välillä pieni - 8-10 cm .;
 • alareunassa vaon kaadetaan karkeaa hiekkaa. Sen kerroksen tulee olla 1,5-3 cm. Hiekka kerros estää lisäysaineistoa lahoamista.

Urat valmistetaan ja talvella istutus valkosipuli lasku. Näin chesnochiny sadim siten, että pohjapinta levy oli alareunassa. Tämä mahdollistaa sen, että juuristo nopeasti alkaa muotoutua. Kun hampaat on sijoitettu oikein uraan, he nukahtavat maaperään. Nyt osaat kasvi valkosipuli. Kuitenkin kasvaa kunnon sadon tarvitsee paitsi istuvuus, mutta asianmukaista hoitoa.

Laskun jälkeen valmistui, jauhettiin multaa. Edellä sängyt asettaa kerros kuivaa turvetta. Se voidaan sekoittaa sahanpurua ja maahan. Suojautua vilustuminen voidaan laittaa päälle kattomateriaalina. valkosipuli lähtee talvella tässä muodossa. Tämän jälkeen hoito sängyt tehdään keväällä.

Se sisältää seuraavat vaiheet:

 • poistaminen kattomateriaalin ja puhdistaa maaperä multaa;
 • nuolet, jotka näkyvät kesäkuun lopussa, on syytä katkaista. Ne eivät kasva 10 cm, muuten pää on pieni .;
 • kun ensimmäinen taimi maaperän tehdä typpilannoitteiden (tulikukan, urea, lintujen ulosteiden);
 • Toinen ruokinta toteutetaan kesä / heinäkuussa. Se käyttää tuhkaa;
 • runsaasti vettä tulisi pripadat vaiheessa aktiivisen kasvien kasvua ja muodostumista pään;
 • Jokaisen juotto maahan tehdään pöyhintäkoneet ja kitkemistä;

Kuten näette, istutuksesta ja hoidosta talvi valkosipuli on yksinkertainen. Siksi se on kasvanut monilla alueilla maamme.

Suosittu lajikkeiden talven valkosipulia

Tällä hetkellä on olemassa monia lajikkeita talven valkosipulia. Siksi viljelijöiden on usein vaikea määrittää, millaista luokan pitäisi laskeutua omasta tontilla. Harkitse suosituimmista lajikkeista valkosipulia, joka on istutettu talvella.

Tämä on high-end, joka muodostaa nuoli. Sen kasvukausi on noin 120 päivää. Mutta maan eteläosissa se vähenee 100 päivää.

Tärkeimmät edut lajikkeet ovat:

 • halla;
 • pistävä maku hyvä;
 • helppo huoltaa;
 • yksinkertaisuus;
 • hyvä immuniteetti.

Komsomolets muodostaa suuri pää, jossa on litteä-pyöreä muoto. Asianmukaista hoitoa 1 m voidaan koota jopa 1,2-1,4 kg sadon.

Nuolet keski-asteen, joka on universaali määränpää. Istutus chesnochin toteutettiin syksyllä. Kasvi muodostettu päät, joka on muodoltaan litteä. Pää on peitetty ylä- luonnonvalkoinen asteikot, jotka ovat täynnä pitkittäisillä violetti raitoja. Keskimäärin yksi pää painaa noin 75 grammaa. Se sijaitsee 8 kynttä. Heillä on terävä maku ja ruskea väri.

Niistä eduista lajikkeen pitäisi korostaa seuraavia kohtia:

 • vakaa hedelmiä;
 • monikäyttöinen chesnochin;
 • korkean laadun sadon;
 • hyvä maku;
 • erinomainen immuniteetti.

Peter nyt aktiivisesti kasvatettu Venäjän alueella, Moldova, Ukraina.

Toinen upea lajikkeiden talven valkosipulia on Gribovsky 60. Hänen lasku viettää talven. Vientilomakkeet nuoli. Ensimmäiset taimet näkyvät kevättalvella. Lasku sietää jopa kovilla pakkasilla. Maista terävä. Yhdessä pää sisältää noin 11 hammasta.

Kasvaa suuri talvi valkosipuli minkäänlaisia ​​tarvitsee vain noudattaa sääntöjä istutuksesta ja hoidosta kasveja. Tuon selviytymään hyvin jopa amatööri.

Tämän videon avulla opit istuttaa valkosipulin talvella.

Paras aika istutus talven valkosipulia, ja kun istuttaa talven valkosipuli

Valkosipuli on jo pitkään ollut välttämätön monille tavallista ruokia, marinadit, säilyttäminen, ja käyttää sitä hoitoon ja ehkäisyyn kausiluonteinen nuha. On myös monia reseptejä perinteisen lääketieteen lisätä koskemattomuus, parantaa sydämen toimintaa, puhdistaa ja nuorentaa kehon. Ei paha kaikkia näitä tarkoituksia ovat kasvaneet omaan puutarhaan, eikä osto valkosipuli.

Fundamentals valkosipulin viljely, mitä tarvitset viljelmän kasvua

Kun syksyllä istutus valkosipuli, olen aina odottaa saavansa hyvän sadon - korkeampi kuin keväällä istutus, odottaa iso valkosipuli polttimot, jossa suuri litteä hampaat, joilla on voimakkaampi maku ja haju.

Valkosipuli tykkää Raottaminen kukkulalla, kuiva, hyvä salaojitus ja valaistuksen aloilla. Se kasvaa parhaiten chernozem tai savimailla alhainen (pH 6,5 tai matalampi) happamuus.

Maata istutus valkosipuli on kaivettava etukäteen ja vain lannoitettu. Koska kokemus viljelijöiden istuttaa valkosipulin talvella on mahdotonta korjata, jos ei ennalta valmistettu maaperä. Maaperää +1,5-2kuukautta ennen istutusta. Kuin lannoitetta käytetään orgaanisen ja kivennäisaineita. Näin ollen, 1 neliö. m kestää yhden ämpäri neste tulikukan, humus, lanta tai 25-30 g superfosfaatin, sitten kaivaa syvyyteen 30 cm ja peitetty peittävällä osiolla agromaterialom tai kalvo.

Edut talven istutus valkosipuli syksyllä

Istutus valkosipuli syksyllä - on edullista, että jousi, koska sato on runsaammin ja suurempi päät valkosipuli. Myös istutus talven valkosipulin syksyllä antaa tasaisen jakautumisen kehällä valkosipulinkynsiä päähän - ominaisuus kaikkien talvilajikkeiden valkosipulia. Keväällä (kevät) ja hieno laadut hampaat on järjestetty satunnaisesti. Lisäksi jos kylvää valkosipulin talvella, se säästää aikaa keväällä, jolloin kyetään tekemään istutus muihin viljelykasveihin.

Valita paras aika istutus talvella valkosipulia

Kysymykseen siitä, kuinka monta kasvi valkosipuli, yksiselitteistä vastausta ei löydy. Ei tietty päivämäärä ja tuotantolaitosten määrä valkosipulia - täällä, ensinnäkin meidän on keskityttävä että alkusyksystä tänä vuonna tai myöhemmin. Juuri tämä vaikuttaa ajoitus, kun istuttaa valkosipulin talvella.

Määrittää, milloin voit aloittaa istutus valkosipuli talvella. Riippuen säästä määrästä vaihtelevat lokakuun alussa marraskuun alussa. On olemassa yleinen sääntö: Maaperän lämpötila ei saisi olla korkeampi kuin +12 ° C, joten sinun täytyy odottaa, joten hän laski tämän tason, jonka jälkeen se voidaan istuttaa valkosipulin talveksi.

Piirteet valikoima taimiaineistolla parhaita lajikkeita ja ulkoisia merkkejä valintaan

Kun heitetään valkosipuli talvella, sitten kiinnittää huomiota lajikkeesta - se on talvi-hardy. Valita sopivimman ruohosipuli.

Istutus valkosipulin seuraavissa talvilajikkeiden - Alcor, Bashkirsky 85 Dobrynia, Moscow Region, Komsomoletz, Sophia, Ljubasha, kylpylät (Arrow lajike), tohtori, Novosibirsk, laaja-220 (nestrelkuyuschiesya).

Viedään maihin suurin sipulit, ilman vaurioita, merkkejä tautien. Erota neilikka - juuri ennen istutusta on sallittu 1-2 päivää ennen istutusta, mutta ei aikaisemmin. Zubki valittu punnitus 6-9 grammaa, mutta hyväksyttävää väliainetta ja istutettu suuruus - 3-5 g, hienompaa hampaat eivät sovellu.

Nämä ovat yksinkertaisia ​​ohjeita, kun se istutettu valkosipulin syksyllä ja miksi tehdä se. Toivotamme runsaan sadon!

Joku jo otti itselleen juuri tällaisen https://www.neoform.su/teplitsy-kremlevskie/lyks/ kasvihuoneessa? Haluan antaa.

Haluan kasvaa neilikka. Ostaa siemeniä tämän kukan voi olla hyvä säilyttää, tässä :.

Miksi Viljanrouhimet Niva ei ole luettelossa? He paras!

paljon biologisten ja geologisten virheitä: esimerkiksi kirjoitti, että savi on tyypillisesti happamaksi, kuitenkin.

Erinomainen artikkeli, paljon hyviä vinkkejä! Olen nyt Thaimaassa ja mursi hänen päänsä, jos se on järkevää.

 • © 2018 Agronomu.com
 • luottamuksellisuus

Minkä tahansa materiaalien Näillä sivuilla on sallittua viitaten agronomu.com

Toimittajat portaalin voi olla samaa mieltä kirjoittajan omia ei ole vastuussa tekijänoikeuksien alaista materiaalia oikeellisuudesta ja sisällöstä mainonta

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

35 + = 44