Järjestäjä koruja

Kotitekoinen järjestäjiä koruja

Sen sijaan, että rahaa kalliisiin koruja arkkujen ja laatikot, yritä tehdä järjestäjä koruja käsillään. Tämän seurauksena saat ehdottomasti ainutlaatuinen ja yksinomainen haltijalle. Jos haluat, voit löytää Internetistä paljon mestarikursseja luomiseen upeita lasinaluset tallentamiseen koruja, jotka ovat melko helppo valmistaa ja vaatii sinua vain mielikuvitusta ja luovuutta.

Vanha seinä henkari kuin järjestäjä koruja

Älä kiirehdi päästä eroon vanhasta ripustin käytävällä, koska sinulla on kyky muuttaa sen omiin käsiinsä Järjestäjä - kätevä pidike koruja. Se soveltuu parhaiten tähän tarkoitukseen kiinnitetty seinään ripustin muodossa pieni tasainen kartonkia naulattu hänen koukkuja. Peitä se maalilla tai stiliziruyte oman maun ja käyttää sitä roikkuu ketjuja, rannerenkaita, helmiä ja kaulakorut. Voit jopa luoda omia suunnittelun avulla hallituksen ja vanhat haarukka. Pihdit taivuttaa haarukan käsitellä jopa muodostaa koukun ja naulaa sen johtokunnalle.

Vanha seinä henkari on kätevä tallentamiseen koruja järjestäjänä

Varastointi koruja käyttäen ripustimet vaatteiden

Tehdä koruja järjestäjä omin käsin voi olla ripustimet on kiinnitetty koukkua. On myös mahdollista kelata vanha ripustin värillinen nauha, nauha tai kankaan nauhat. Suurten paperiliittimet (mieluiten värillisiä tai yksivärinen) muoto koukut ja liittää ne pohjaan ripustin, ja se on jo mahdollista ripustaa koristeet niihin.

Henkarit voi olla kätevä järjestäjä kaulakorut, kaulakorut, rannekorut

Vanha pahvilaatikko koruja

Järjestäjä koruja useita osastoja voidaan luoda pienestä pahvilaatikoihin. Ottaa pala pahvia, vaneria tai ohut lauta ja liimaa (liittää nitoja) ja että perustuu laatikot, jotka voidaan jalostaa etukäteen käyttämällä värillistä paperia tai decoupage. Tämä järjestäjä voidaan ripustaa seinälle tai pitää kätevä pukeutuja.

Mistä tahansa vanha laatikko, voit tehdä koruja järjestäjä lypsy

Tee varastointi lanka puu

"Kasvaa" Tämä puiden järjestäjä vaatii 15-20 paloja paksu lanka noin 60 cm pitkä. Laita lanka pinnalla ja aseta se keskelle suuri litteä kivi. Risteilee jokainen rautalangalla ympärille rock luoda "juuret" tai millä perusteella puu seisoo, sitten säveltää runko, kiertämällä yhteen kaikki palaset lanka ja sitten kierrä useita lankoja erikseen tehdä haara, johon olet ripustaa koristeet.

Seistä koruja muodossa puu langan

Irtisanomisia puhtaampia järjestäjä vahva sivuliikkeen tai hankaluutta

Älä missaa kaunis oksat, joista saa paljon tukea. Näistä voit jopa tehdä ehdollinen kimpussa tai puu. Anna oksat kuivua kokonaan, sitten tasoittaa ja peitä ne lakalla. Laittaa "kimppu" maljakko tai korjata siitä tapauskohtaisesti ja rohkeasti ripustaa sen oksat ja koruja koruja tuotteita.

Oksalle oikeissa käsissä on erinomainen järjestäjä kaulakoruja ja rannerenkaita

erinomainen tuki voidaan saada haaroja koristeet

Anna toisen elämän vanhaan osoitteeseen

Take vanha laatikko tumbochny pieni koko ja kahva hiekkapaperilla antaa sille vintage näyttää, tai voit koristella sen oman maun ja harkintansa mukaan. Kierrä laatikko kyljelleen ja kiinnitä pohjaan seinään, jotta se näyttää kirjahylly. Sisällä ja alareunassa laatikko voidaan naulata tai pieniä koukkuja vetää muutama osa siimaa, johon on roikkua koristeet.

Laatikko vanhasta taulukosta pystyy aivan hyvin toimia järjestäjälle

Käytä koriste kuvakehys

Ostaa kirpputorilta tai halpoja kauppoja tavallisia kuvakehys, vain sijasta kuvan, työnnä se pala korkkilevy. Kierrä aluksella pieni metallikoukuilla ja aseta nastat, nastat roikkuu koristeet, ja sitten liittää rungon seinään.

Runko on mahdollista säätää roikkuvat koristeet

Klo kiinnitetty kuvakehys pitsi voi ripustaa korvakorut ja ketjut

Pahvi rullat paperipyyhkeitä haltijana koruja

Tällaiset ehdottoman tarpeellisia (ensisilmäyksellä) asiat voivat sisältyä täydellisesti haltijana varten ranneketta. Leikata pois keskellä yksi aukko telan lisätä toisen telan ja rakenteen aikaansaamiseksi muodossa kirjaimella "T". Turvaamaan tämän konstruktio kestävällä tavalla ja tiukasti kääri teipillä tai nauhalla. Hang kellot ja rannerenkaat ylemmissä Vaakarulokaappien.

Pahvi rullat paperipyyhkeitä - kätevä varuste rannerenkaita ja kaulakoruja

Käsine kuin stand sormusvalinta

Tiiviisti alkua kumihansikkaassa kipsi tai suolaa taikina ja anna kuivua. Sitten varovasti poistaa käsine itse, ja täällä edessäsi valmis nuken käsi, joka voidaan maalata mitä tahansa väriä, ja sitten käyttää stand tai pidike renkaita.

Kotitekoinen käsi kipsissä renkaat ja renkaat

Käytä vanha ovenkahvat

Kerää kymmenkunta pientä ovenkahvat monenlaisia ​​suunnittelu, kiinnitä ne taululle satunnaisessa järjestyksessä, ja sitten ripustaa taululle seinälle. Sinulla on nyt toinen mielenkiintoinen järjestäjä koruja käsillään.

Vanha lauta on tyylikäs järjestäjä koruja

Kuppi ja lautanen säilytykseen koruja

Kyllä, voit mukauttaa varastorenkaasta, ketjuja ja rannerenkaita teeastiasto. Hän silti kerätä pölyä ympäri!

Omissa käsissä: tyylikäs laatikkoon palan kakusta

Yksinkertainen laatikko makea lahjoja

Omissa käsissä: lahjapaketti kengän

vastaus peruuttaa vastaus

Suositeltu sisältö

Lady Shef.Ru - verkkolehti noin arkea modernin naisen

kultakauppa tai kultakauppa 10 parhaat ideat!

Hei, rakas lukija! Todennäköisesti jokainen tyttö tai nainen, kotona on tietty määrä koruja: sormuksia, kaulakoruja, ketjut, korvakorut, rannekorut, hiukset leikkeet, ja kaikki tämä "rikkautta" on tallennettu jonnekin. Siksi kysymys kultakauppa monille fashionistoille, erittäin tärkeitä ...

Joten ehdotan huomionne 10 koruja säilytyslaatikko ideoita.

1. varastointi koruja puiden haltijalle.

Kuten haltija, koruja voidaan tehdä tämän puun haara, ja metallista tangot. Kaulakoruja, korvakoruja ja rannerenkaita on ripustettu oksilla. 2. peili-kaappi koruja.

Etuna tässä mallissa piilee tiiviyttä ja yleistä toimivuutta. Tämä kaappi ei vie paljon tilaa, mukava, tilava, ja myös roolissa peili. 3. Alakaappi säilytykseen koruja.

Tämä kaappi on hyvin tilava ja täydennetään usein peilin. Ranneketta voidaan suunnitella taittaa laatikoihin, kaulakoruja ja ketjut roikkua koukut ja renkaat mukavasti sijoitettava erityisiin aukkoihin. Miten säilyttää korujen lattiakaiutinta kaapin löytyy täältä. 4. Varastointi koruja seinäpaneelit.

Sellainen levy, on mahdollista tehdä oma, tämä vaatii sopivan kokoiseksi vaneri, ohut kerros vaahtoa ja kankaan segmenttiin. Vaahtokumi on kiinnitetty pintaan vaneri, ja loppuvaiheessa, kangas on kiinnitetty huonekalun nitoja. Jää vain ajaa riviä kynnet laaja hatut ja ripustaa koruja. 5. Ripustimet säilytykseen koruja.

Korvakorut voi ripustaa tavallisia naulakot, ruuvattu rengas (ks. Kuva). Lisäksi voit käyttää yksinkertaisia ​​henkarit, koukut vaatteita, joista vain täysin sijoitettu helmiä ja ketjuja. Koska se on mahdotonta olla huomata tällaista luova idea selkänoja tuolin kiinnitetään seinään, se tuntui luovaa. 6. Seinähyllyt koruihin.

Tämä muotoilu on kompakti ja erittäin tilava, huomaa kuinka kätevästi korvakorut. 7. Järjestäjät koruja.

Nyt koruja voidaan varastoida käsineen yksinkertainen kaappi, joka riittää hajottamaan koristelu-taskuja, järjestäjä ja roikkua baari kaapissa. 8. muovisäiliöt koruja.

Ensimmäisen kuvan, koska pohja renkaat, pelaa helpoin astiaan jään. Toisessa kuvassa, jota edustaa säiliön käsityön (helmet, langat), joka on sovitettu tallentamaan korut. 9. Frame korut.

Jatkamme etsiä vastauksia kysymykseen, mistä tallentaa koruja ... merkittävällä tavalla ulos palvelee vanha kuvakehys on mahdollista korjata koukut, kannattimet, nauloja tai käyttää suhteitaan. 10. Pitäen koruja.

Pussi on klassinen tapa tallentaa koruja, nykyiset mallit ovat kompakti tapauksessa, jossa on useita osastoja ja laatikot.

Mistä ostaa haltijoille koruja?

Haltijat koruja voi ostaa osastolla on myynnissä kaikenlaisia ​​koriste koristeet lisäksi mielenkiintoinen haltijat löytyy kauppoja, esimerkiksi täältä. Kauppa-testattu, joten voit tehdä ostoksia turvallisesti!

Kuinka tehdä runko-teline koruja (video):

Puu sisustaa omiin käsiinsä:

Hyvät lukijat toivon pidit koruja säilytyslaatikko esitetyt ajatukset? Mielelläni lukea kommentteja ... älä unohda tilata saada uutisia sivuston "comfort talossa."

54 kommentit

Minulla on pikku koruja, pitää -starinke arkussa. Ja ideat ovat erittäin mielenkiintoisia, on hyvin epätavallista, yllättäviäkin ...

Larissa, olen yleensä fani näistä koristeet, kultakauppa myös vuonna lippaat, haluan lattialle kaappi koruja!

Varastointi vaihtoehdot ovat hyvin erilaisia, mutta mieluummin suljettu kaapit, korut laatikot, peilit. Open Storage alkuperäisen mutta ei käytännöllinen koruja keräämässä pölyä ja altistuvat muita haittavaikutuksia. Pidän kohtaan, nyt ne ovat hyvin paljon tarjolla jokaiseen makuun ja kokoon.

Marina, minäkin toivottaa yksityiselle esimerkiksi säilytykseen koruja!

Olen myös arkun kultakauppa. Mutta pidin puutkin helmiä.

Olga katso varastointi lippaat suosituin!

Puut ja paneelit sekä maalauksia, sovitettu tallentamaan koruja, vie paljon tilaa. Lisäksi yksi katalyyttisesti talo ei ole turvallinen, koska kaikki mitä hengailua varten ne-lelu ja korujen tulee ennemmin tai myöhemmin revitty. Suljettu malleja -The onnistunut.

Margarita, perinteisesti pidetty - paikka miehitetty lattia eriä ja vastakkaiselle seinälle - säästää tilaa! Kyllä, olen samaa mieltä kanssanne, eläimiin avoimin lokerot koruja on vaikea tulla toimeen! ))) Minäkin kaikki kädet "puolesta" suljettu malleja!

Stene- tila on myös tila on parempi sijoittaa kuvan sisällä, ja koruja piilossa katseilta kateellisia naapureita

Margarita, ahaha, naapureilta piilottaa - sanoi siistiä!

Olen eniten halunnut version Peilikaappi ovi ... Kun läsnäolo pienten lasten ja muiden kissojen mobiili rakentaa koruja vain ei ole realistista! * Ystävät *

Natalia, olen erittäin tyytyväinen tähän malliin! * Give_rose *

mielenkiintoisia ajatuksia, on paljon valinnanvaraa

Vilia, että horoshochko!

Olen pitää kaikki korut ruutuun. Kun käyttää sitä, mutta piti ajatuksesta. Laatikossa kannattaa aina kaivaa, ja kaikki on heti nähtävissä ja voidaan helposti saada oikein. Kiitos, että idea!

Tatiana, hienoa, että pidät, otan mielelläni nähdä sinut juhlissa useammin kuin kerran. * Give_rose *

Niin paljon ideoita! Edes voinut kuvitella, että voit keksiä niin ainutlaatuisia asioita tallentamiseen koruja) Pidin järjestäjät muodossa mekkoja ripustimet.

Tatiana, luovasti - suurvalta!

Tottunut tallennetaan alkuperäisessä shkatulke.No vinkkisi, voit nähdä, että asia, jota tarvitaan.

Valentine, olen iloinen, että pidit näitä ajatuksia!

Hieno idea. Pidin siitä, varsinkin puun.

Pidän korut laatikkoon etteivät oksat. Ja kun haluat nopeasti löytää etsimänsä sisustus, tämä vaihtoehto ei ole kätevää. Mutta sinä ehdotti - on tarpeen soveltaa!

Vera, kiitos palautteesta, mennä käymään uudestaan!

Kaikki vaihtoehdot ovat hyviä, mutta puu pidin eniten

Svetlana, pidän myös! * Ystävät *

Erittäin hyviä ideoita säilytykseen koruja, muista suositella artikkeli vaimolleen, olen varma, että se on itse jotain valita. Hän äskettäin ostanut tätä tarkoitusta varten tällaisessa myymälässä Ikea puinen mies, mutta se ei sopinut ja kolmannes kaikista koristeet. Nyt uskon, että ongelmia se ei!

Alex, kiitos paljon, ja en ole vieläkään pyydetty silmään puinen mies koruja, kuvittelen mitä se ihanaa! * Hyvä *

Mikä kaunis ja alkuperäinen Bagatelles säilytykseen koruja. Voit jopa tehdä jotain itse.

Olga oikein huomannut, voit oma joitakin ajatuksia tuoda elämään! Haluan nyt tehdä itse puun, ajatus on, materiaali jää poimia ja kääntää! * Niiaus *

Ideat zamechatelnye.Osobo miellyttävä järjestäjät keskeyttää ei näköyhteyttä naapureihin, ja kaikki hyllyillä.

Tatiana, järjestäjä todella helppokäyttöinen, jokainen voi nähdä, missä valheet, ja tilaa kaapin ei juuri vie! * Give_rose *

En yleensä kaulakoruja ja ketjut makaa arkussa, ja tiedäthän, koskaan saada sekoittaa keskenään. Tässä artikkelissa, löysin merkittävä ratkaisun tähän ongelmaan! On totta, voit tehdä kauniita koukkua koruja. Olen aiemmin pää ei tullut ...

Elena, tein suurimman laatikon tallennetaan, ja loput neulottu laukku! On hienoa, että olet löytänyt itsekin, ja olen taipuvainen taimi! * Give_rose *

Erinomainen artikkeli - miten paljon alkuperäisestä laitteiden säilytykseen koruja!

Natalia, kiitos paljon tarkistettavaksi! * Give_rose *

Henkilökohtaisesti pidän eniten puita ja laatikot, mutta tällä hetkellä ei ole valittu mitään, pitää koruja muovinen laatikko lokeroa))

Oxana Devi, viileä keksi, kaikki siististi säädetyn otdelchikam!

Niistä monet ideat voit aina valita ponravivshuyusya.Deystvitelno Miksi penkomaan läpi kasa hienoja vempaimia, ne ovat tällaisia ​​tallennustila tyhjennetään ajan, murtaa, menettävät alkuperäisen vid.A kaiken "hyllyille", "kaikki tiesivät hänen viimeinen krikettiä." Kiitos.

Tatiana, täysin samaa mieltä, minä rakastan sitä, kun kaikki asiat paikoilleen! Kiitos vinkistä! * Give_rose *

Kyllä! Joskus on todella ongelma, mihin helmiä. Olen aiemmin ollut yksinkertainen laatikko, mutta se on nyt osa helmet vain makaa kaapissa. Ja kuvassa Pidin peili-vaatekaappi. Hyvin omaperäinen ja käytännöllinen, voit yrittää heti.

Elena, kyllä, peili-vaatekaappi vain taivaan lahja! * Hyvä *

Voi, luokka! Et pahastu, jos annan linkin artikkelin sivustossasi? Mahtavaa ideoita säilytykseen!

Eugene, tytöt meille kysymys tallentamisen koruja on erittäin tärkeä!

Minä vain juoksi silmiäni! Niin monia vaihtoehtoja, ja kaikki ovat loistavia!

Ohhh, kuinka paljon kaiken kauneuden. Anna minulle kaikki: Boucicaut, ja rannerenkaat, serezhechki ja laatikot, ja loput))

Mutta vakavasti, minulla ei ole paljon koristeita sisustaa koko seisoo))), mutta version 1 ja 2 ovat erittäin mielenkiintoisia. Sillä välin pitää "aarteita" arkun, pois silmistä utelias nainen melkein 3 vuotta vanha))

marinavarvashenia, minulla on paljon samanlaisia ​​koristeita, mutta en anna periksi esitetty täällä! Vauvan pian enää piiloutua mitään ...)))

niiden koruja paetessaan tytär, joka toimittaa säännöllisesti rinnassa tytär Lasten korut))

Mitä mielenkiintoisia ajatuksia, vain luokka. Ihmisillä on niin paljon mielikuvitusta. Hyvin tehty!

Alexander, olen samaa mieltä kanssanne, fantasia on täydessä vauhdissa!

Voi, minulla on paljon rannerenkaita! On laatikoita ja pusseja, mutta mieluummin kun vidu.Togda helpompi vain muistaa, mitä minulla on, ja että tämä yhdessä tämän ratkaisun! On tyttöjä kuvio (vähän kuin puut alussa paaston). Erittäin kätevä, mutta ongintaa sille asetetut minun pobrekushki.))) Heidän täytyy vain maata hyllylle. Kiitos erinomaisesta valinnasta. Ehkä se vie hyväksymään jotain! ).

Wee, minä rakastan sinua, kun koriste näköpiirissä, joten oikeastaan ​​se on helpompi poimia yhden tai toisen asu, aion itse läpinäkyvä järjestäjä kaapissa ostaa ja tehkää puu (kaikki kädet eivät yllä)! Kiitos kärki, tule käymään taas!

Kyllä, selvä tapaus, hyvä vaihtoehto

Alain, mielestäni - se on erittäin kätevä, ja kohtuullisin kustannuksin noin 400 ruplaa.

Mitä kauneus! Olen erityisen vaikuttunut mahdollisuus repiä. Se on jo pitkään etsinyt kelo koristeeksi. Toistaiseksi mikään kannattaa ei löydy (Jatkamme etsiä) hyvä idea ja järjestäjä koruja ripustin.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

 • Celebrity koteihin (45)
 • Kodinhoitovinkkejä (5)
 • Hienosäätö (304)
  • Kylpyhuone (17)
  • Olohuone (30)
  • Koristelu (135)
   • Käsillään (82)
  • Lastenhuone (23)
  • Käytävä ja eteinen (16)
  • Keittiö (23)
  • Makuuhuone (30)
 • Maisemointi (21)
 • Epätavalliset rakennukset (8)
 • Korjaus (51)
  • Cteny (25)
  • Paul (13)
  • Katon (13)
 • © 2013-20 ** Kaikki oikeudet pidätetään. Kopiointi materiaalia sivuston parlamentissa Comfort kielletty. Yksityisyyden suoja.

  Miten järjestää koruja säilytyslaatikko: valikoiman kaikkein luovia mahdollisuuksia

  Korut - olennainen ominaisuus jokaisen naisen.

  Kokoelma muoti koruja ja kalliita koruja jatkuvasti täydennetään. Ei ihme, että on tarpeen tallentaa ne tietyssä paikassa pitää houkutteleva ulkonäkö ja kestävyys.

  Tässä postitse Haluan esitellä sinulle mielenkiintoisia ja käytännöllisin tapa tallentaa koruja: korvakoruja, kaulakoruja, rannerenkaita ja muita asioita.

  Kotelot, laatikot koruja

  Huomaa, että on olemassa erityisiä tapauksia varten koruja. Ne näyttävät tavallisia tapauksia, mutta sisällä on erilaisia ​​taskuja, osastoja ja otdelenitsa nimenomaan sormuksia, korvakoruja, riipuksia ja niin edelleen.

  Lippaat. Se on tavallisempaa koruja varastointimahdollisuus. Pääosa laatikot tarjoavat lokeroita kaikenlaisille korut - korvakorut pienistä suuriin kaulakoruja.

  Tietenkin kaikki voi olla "dobro9raquo; taitettu laatikko tai laatikko, mutta käytännössä on aina vielä sekoittaa, erityisesti ketju. Ja voit järjestää kaikki huolellisesti, luovasti ja ilman materiaalikustannuksia.

  Reiät levy voidaan tarkasti porata tai naskalilla tehdä punainen-kuuma.

  Pre raastin voi maalata sopivan värin. Erityiset käsityöläiset voivat kiinnittyä ja jalat 🙂

  Tai tässä on järjestäjä. Käytännöllinen ja triviaaleja.

  Saattamisella taskussa kaikki pienet asiat, tämä järjestäjä voi ripustaa seinälle tai piilossa hansikaslokerossa.

  Jotka on tarkoitettu käsitöitä, hyvin varastointiin keskisuurten korut: sormuksia, korvakoruja, riipuksia, rannerenkaita ja herkkä ketjuissa.

  Ja jos pohjaan osastoihin priladit koukut ja neilikka, sitten muovinen laatikko voidaan muuntaa roikkuu hylly. Se näyttää siltä kuin se tulee olemaan jotain tällaista:

  erotin ruokailuvälineet

  Voit ostaa edullisia puisia jakaja ruokailuvälineitä osastolla kodin tavaroita.

  Pienet koristeet voidaan tallentaa jään muodossa.

  . tai huumeiden

  Muuten, korvakorut, nastat voidaan tallentaa erikoismerkit

  Vakavasti! Mutta luova!

  Pinsetit, hiukset leikkeet ja muita juttuja voidaan tallentaa magneettinauhalla.

  Yksi tapa ei menetä näkymätön - pitää ne jar drazhzhe Tic Tac

  Sen sijaan että säilytä purukumi hiukset hajallaan laatikossa tai muovipussiin, voit vain laittaa ne karbiinihaka.

  Viinipullot ovat täysin seistä koruja ja rannekkeet

  Tällainen tapaus voi tehdä oman tai ostaa. Se on kätevä paitsi säilytykseen myös kuljetukseen koruja.

  Seinään ripustin

  Monet vaihtoehdot: kehyksen venytetty mesh, verkkoon, kangas tai riman.

  No, se on siinä. Varastointi akkuratistki 🙂

  Ilmiselvää - tehdään sielu 🙂

  Oksaa Tällaisen pienoiskoossa puu on erilainen haltijoiden ketjujen, kaulakoruja ja rannerenkaita.

  Kiinnitä lanka seinään jos et halua laittaa se maljakkoon / pullo.

  Kumihanska + kipsi:

  Jos sinulla on hyvin kehittynyt mielikuvitus, voit muuttaa minkä tahansa esineet hieno järjestäjä koruja.

  Pahvia rullia paperipyyhkeitä.

  Liitä pohjat pulloa metallitangon, ja se on erinomainen seistä korut

  Hyvin omaperäinen. Tämä sapluuna seinään nauloilla, sijoitetaan oikeisiin paikkoihin.

  Mutta jos kokoelma on laaja ja ei missään ei sovi, voit heti ottaa oman kaapissa 🙂

  Alkuperäinen ajatus varastoinnin kosmetiikan, joka yksinkertaistaa elämääsi

  Kuinka nopeasti ja kivuttomasti kiinnittää rannekkeen

  Koristeisiin niskaan: miten valita kaulakorut / kaulakorut / ketjut

  Alkuperäisiä tietoja ja kommentteja LiveInternet.ru

  Android

 • Valitse kieli Nykyinen versio v.214

  Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 12 = 14