Johdotus asunnossa käsillään

Miten saada johdot asunnossa?

Johdotus asunnossa käsillään ei niin pitkä ja kallis, koska johdot talossa. Tämä johtuu siitä, että ei ole tarvetta tiivistää linjaa koteloon, kuten se tarjoaa yritys-rakentaja.

Ulkoasu huoneet kaapeli koostuu seuraavista vaiheista:

 • kartoitus;
 • lukumäärä lasketaan tarvittavien materiaalien ja sähkö-tarvikkeet;
 • merkintä ja shtroblenie seinät;
 • kaapelin pito;
 • asennus pistorasioita, kytkimiä ja liitäntärasiat;
 • johdanto paneeli kokoonpano;
 • tarkistaa linja testaaja.

On huomattava, että tähän mennessä tilalle avoimen kaapelointi asunnossa ei enää käytetä, joten tässä artikkelissa aiomme keskustella asennustyöt peitelty.

Kaikki asianmukaiset kaapelia tähän johdotuksen, voit katsoa, ​​jossa ilmoitetaan http://cable.ru/cable/kabel-dom.php yksityiskohtainen erittely kunkin tuotemerkin. Seuraavaksi tarjoamme yksityiskohtaisen askel askeleelta ohjeet maasta, joka sopii aloittelijoille, jotka haluavat testata niiden vahvuus sähkötekniikassa.

Johtoja varten asunnossa on helppo tehdä käsillään. On suositeltavaa käyttää jäljennös suunnitelmasta rakennuksia, joka voi olla kätevä paikka juhlistaa asennuksen pistorasiat, kytkimet, lamput ja muut osatekijät.

Lähtökohtana piirin - sijainnin sähköinen paneelin asunnossa. Yleensä tämä paikka on käytävällä lähellä etuoven, korkeudella noin 1,5 metrin päässä lattiasta.

Keräämisessä suosittelemme harkita seuraavia vinkkejä ja ohjeita:

 1. Asuin- piirijohtimien olisi ulottuvat pystysuunnassa ja vaakasuunnassa seinillä. Tällainen vaatimus antaa vähemmän mahdollisuuksia vahinkoa. Esimerkiksi sijainnin liitäntään voit selvittää tarkasti, missä kaapeli kulkee, et vahingossa ajaa naulata siihen kun ripustaa kuvan. Ihannetapauksessa on suositeltavaa löytää naulaus kuljetetaan seinään erikoistyökalua.
 2. Kierrä tie tulisi suorittaa vain suorassa kulmassa.
 3. Se on parasta luoda linjan seinän yläosasta, etäisyydellä 20 cm katosta (tämä korkeus varmistaa vähintään mekaanisen vahingoittumisen vaaraa ja se ei näy kätevästi korjaus). On myös mahdollista suorittaa johdotus lattialle, ei kattoon, käyttämällä erityistä sähkö jalkalistat.
 4. Kytkimet asunnossa pitäisi sijaita sisäänkäynnin huoneen oven kahvasta. Korkeus kytkin sijoittelu ei ole standardoitu mukaan GOST ja SNIP, mutta on tyypillisesti joko 80 cm tai 150 cm. Eurostandardin parempi asentaa tuote on pienempi, paitsi lapset ovat kätevä valot päälle tarvittaessa.
 5. Pistorasiat on asennettu pohjaan (30 cm lattiasta), mutta voidaan sijoittaa mihin tahansa korkeus (esimerkiksi keittiön työtason yllä) tarpeen mukaan. Suositeltava 6 neliö. metriä tilaa asentaa ainakin yksi ulostulo. Kun keittiö, kohteiden määrän on vastattava määrää kodinkoneiden, mutta yleensä laittaa 5-6 kappaletta. Etäisyys sitoutumispaikkaa ovet ja ikkunat pitäisi olla vähintään 10 cm.
 6. Jokaisessa huoneessa on oltava varmoja kytkentärasian.
 7. Ennen kuin teet hanke johdotuksen asunnossa, suunnitella huolellisesti sijainti kodinkoneet ja huonekalut. Se tapahtuu niin, että sen jälkeen kun sähkötyöt tuote voidaan sulkea huonekaluja tai johdot kodinkoneet eivät pääse virtalähdettä.
 8. Kylpyhuoneen tulisi olla vähintään 2 pistoketta (yksi yhdistää pesukone, toinen kuivaimen).
 9. On sisällytettävä kaavamaisen johdot asunnon RCD 30 mA, joka suojaa sähköiskua. Se suositteli erillisen RCD 10 mA asennetaan kylpyhuoneeseen.

Varmasti on hyötyä näistä artikkeleista:

Ennen kuin päätät mennä kauppaan ja kytkimet, pistorasiat ja muut tekijät tarpeen määrittää kantansa.

Kuten sanoimme aiemmin, vaijerin tulee ostaa marginaalilla. Tämä marginaali jatkuu niiden toistensa kanssa (jossa on kummallakin puolella johtimen on paljastanut on 5-10 cm) ja yhdistää pistorasiat, kytkimet, valot (varastossa pituus 5-15 cm).

Päättää aloittaa miten johdot on kiinnitetty seinään. Tähän mennessä on olemassa erityisiä kaulukset, mutta suosittelemme, että käytät "vanhentunut" -menetelmä - asennus laimennettu alabasteri. Voit tehdä tämän, laita rivin Stroebe, ja jokainen 25-30 cm "napata" kertakorvauksen kipsi, kuten näkyy kuva.

Huomaa, että kipsi kovettuu hyvin nopeasti, joten meidän on toimittava nopeasti.

Kun linja on täysin kiinteä, suosittelemme ottaa kuvan kaikki seinät, niin että jos korjaus voi tarkasti määrittää sijainnin johdotus.

Tämä vaihe on melko yksinkertainen, sinun täytyy liittää asunnon kaikki pistorasiat ja kytkimet. Voit tehdä tämän, Stroebe asettaa Kotelot ja erityistä laatikoita. Kehotamme teitä "kasvi" data elementtejä kipsistä, koska Hän nopeasti ja turvallisesti kiinnitä seinään.

Joiden avulla voit selvästi nähdä prosessi, anna huomiota tähän opetusvideota:

Viimeinen vaihe asennuksen johdotus asunnossa - johdanto paneelin kokoonpano. Mukaan Mapping Sinun on kytkettävä katkaisijat ja RCD. Vaikeudet yhdistävät nämä laitteet tulee olla - johtaa laitetaan päälle, ja pois kytkentärasiaan alaosassa. Lisätietoja yhteyden muodostamisesta RCD puhuimme. Katkaisija yhteys ei ole ongelma, vaikka kattilassa sähköistys. Näkemään näitä laitteita asennuksen voit videon alla:

Loppujen sähkölaitteet asunnossa liitetään, on tarpeen toteuttaa dial johdotus yleismittarilla paikkansapitävyyden tarkistamiseksi tehdystä työstä. Jos ei ole ongelma löytyy, turvallisesti käyttää konetta ja suorittaa ensimmäisen testit valmiin linjan.

Haluan myös antaa sinulle tämän opetusvideota, joka osoittaa, miten johdot asunnossa omin käsin alusta asti:

kuten työn päällikön, emissiokurssi ja onko toimeksianto mahdollista. Asuinrakennus tyhjästä Balashikha, 60 m²

Hyvää yötä! Se on vain videoesittely esimerkki. Valitettavasti yhteystiedot päällikön meillä. Pian sivusto huoltokutsu sähkömiehet kaupungeissa avataan, joten odottaa uutisia!

Ohjeet johdotus läpän tasaisella käsiään

Kuvitella moderni huoneisto ilman sähköä ei ole mahdollista. Mutta asentaa johdotus omasta on täysin todellinen.

Tämä vaatii paljon kärsivällisyyttä ja hieman oppia menetelmiä ja suorituskykyä sähkötöitä.

Tässä artikkelissa näytämme miten, muuttaa tai viettää (rakentaa tyhjästä) Sähköjohtojen paneelista asunnossa käsillään.

Perussäännöt sähköjärjestelmä

Tärkeimmät normatiivisten asiakirjojen toimintaa säätelevään järjestelyn sähköverkkojen - Ehdot sähkölaitteita (PUE). Ennen asian itse asennus johdotuksen tulisi tuntea EMP ja huolellisesti tutkia kohdat liittyvät laitteiden valinta, asennus sääntöjä ja turvallisuutta.

Perussäännöt, joita noudatetaan elvyttämiseen sähköjohtojen:

  • Liitäntärasiat, mittari, johdanto-paneeli, kytkimet, astioiden, jne. Pääkohdat verkon asennetaan helposti saatavilla paikoissa.
  • Kytkimet on kuistilla, sisälle huoneeseen. Sopiva korkeus - 60-150 cm lattiasta. Johdot katkaisijat syötetään ylhäältä.
  • pistorasiat ominaisuus jonka korkeus on pienempi kuin 50 cm lattiasta, suurin sallittu etäisyys - 80 cm. Lanka syötetään ulostulo pohjassa. Pistorasiat tulee sijoittaa yli 50 cm: n päässä nykyisestä suuritehoisia kuluttajien, kaasulieden ja maadoitettu kuuluvat elementit muun viestinnän.
  • Pistorasiat asennettu nopeudella 1 kpl. 6 m² tilat, paitsi keittiössä. Kun keittiö, toimipisteiden lukumäärä yhtä monta sähkölaitteiden. Wc pistorasiaan ei voi asentaa, ruusuke ryhmä kylvyssä on kytketty erillisellä muuntajalla, tai paikallaan tasoittaa laajennus tulppa, joka tarvittaessa on mukana yksi pistorasiat keittiössä. Tässä tapauksessa on toivottavaa kohdentaa erillistä liitäntää ryhmä.

 • Reitin johdot olisi tiukasti pysty- tai vaaka-. Rotaatiot suoritetaan vain suorassa kulmassa. Sijainti kaikki tarvittavat johdot muistiinpanoja suunnitelman.
 • kaapeleiden reitit on sijoitettu hyvin määritelty etäisyys kantavan lattian elementtejä, putket, olevien aukkojen reunoja.
 • Johdot reitittää niin, että ne eivät kosketa mitään metallia rakenteiden.
 • Välinen etäisyys lankojen noudattaen yhteen kanavaan, - vähintään 3 mm, tai jokainen on erikseen suojattu (kanava tai aallotuksen).
 • Lanka ja kaapeliliitännät tehdään liitäntärasiat. Kaikki kytkennät yhdisteen eristämiseksi kupari ja alumiini lanka ei ole sallittua.
 • Kiinnittämiseksi suojajohtimen ja nolla laitteita, joita käytetään pulttiliitoksia.

Vaiheittain johdotus johdotus

Otetaanpa yksityiskohtaisesti tarkastella miten johdot asunnossa käsillään. Asianmukainen suunnittelu ja loppuun asti mietitty johdotus järjestelmä - avain turvallisuus asunnon asukkaat. Aikana järjestelmän kehittämistä voidaan optimoida elementtien järjestelyn sisäisen verkon, laskea tarvittava määrä materiaaleja valita tyypin lanka. Läsnäolo piirin ja johdotuksen suunnitelma suojelee ja jos tulevien korjausten, poistaa vaaran vahingoilta aikana korjauksia.

Esimerkkinä johdotuskaavion asunnossa kätensä katsot kuva:

Kun puute kokemuksen tässä vaiheessa on parempi kääntyä vain valtuutettu sähköasentaja, vaan tehdä kytkentäkaavio on mahdollista itsenäisesti. Suunnitelman ja laskettaessa sisäinen virtalähde on hyväksyvät energoinspektsii, Näin ollen on tarpeen muuttaa läsnäolo virheitä.

Miten järjestää johtosarja asunnossa kätensä maasta, katso video:

Valmisteluun järjestelmän tarvitsee piirustus ja suunnitella asunnon. Suunnitelmasta tulee ohjata arvioitu sijainti kalusteet ja suuret kodinkoneet. Ohjaavat SAE vaatimukset, piirustus on suunniteltu valaistus pistettä, pistorasiat ja kytkimet.

Nykykäytännössä, ryhmiä yhteyslentoasemat. Joka huoneessa (paitsi keittiössä) ovat kaksi tällaisten ryhmien: valaistus ja astia. Kun keittiö, joka yhdistää ryhmät voivat olla, kuten sähköhella ja joitakin muita voimakkaita sähkölaitteita suositellaan liitettäväksi omana ryhmänään.

Pelastaakseen yhteyden ryhmän aineet voivat näyttää erilaiselta:

 • Valaistus ryhmä huoneet, käytävä ja keittiö;
 • Valaistusryhmää kylpyhuoneet,
 • Ruusuke ryhmä käytävät ja huoneet;
 • Ruusuke ryhmä keittiö;
 • Electric.

Johdotussarjasta suunnitteluvaiheessa laskee virrankulutuksen ja odotettu vahvuus nykyisen verkon. Se on tarpeen asianmukaisen valinnan RCD ja viiran koot. Kun kokonaisteho laskelmassa otetaan huomioon aivan kaikki laitteet, saatavilla asunnossa kunnes hiustenkuivaaja ja parranajokone. Johdotus on kestettävä samanaikaista toimintaa kaikki nykyiset kuluttajia. Määrittää arvioidun nykyinen saatu tulos jaetaan 220.

Yhdisteille jakelu läppä kerrostalot tärkein kolmivaiheinen teho suositeltava VVG-5 kaapeli 6 mm², kahden vaiheen teho talot - kaksi-wire VVG-2 samassa osassa.

Valaistuslaite, joka on muodostettu langan Lanka VVG-3 * 1,5 (kolme-langan poikkileikkaus 1,5 mm²), pistukkaosa suositellaan 2,5 mm². Kytkeä laite käyttää lanka poikkileikkaus 4 mm².

Useita pistorasioita, liitäntärasiat, ja muut osat on laskettu suoraan kaaviossa. Lisäksi täytyy kotelot, pääte, VPC korkit, eristysnauhaa, kaapelikanavat, poimut tai laatikoihin.

Työkalu Pakkaus sisältää:

 • Bulgarian ympyrällä kiven tai Roilokone;
 • meisti;
 • taltta;
 • Vaihe indikaattorien
 • Ruuvimeisseli, joissa on eristetyt kahvat (Phillips ja ura);
 • indikaattori ruuvimeisseli

Merkitsemiseksi vaaditun tason, mittanauha, liitu tai rakentaminen liidulla. Paikoissa, joissa asennus pistorasiat piirtää neliöiden 7x7 cm, jos se on tarkoitus kaksinkertainen asennus pistorasiat, merkkaus sovellettu suorakulmion leveys 14 cm. Sitten seinä levitetään kaapelointi reittejä suunnitelman mukaisesti.

Viimeinen merkki pois sijainnin kytkimen ja totesi niiden neliöt, sekä pistorasiat. Alle laatikot IMPS 9h20 cm suorakaide.

Kaivot alle ulostulot ja kytkimet on suunniteltu ytimen bittiä, sitten suunniteltu linjat hiomakoneen leikata uria.

Syvyys urien - vähintään 20 mm, leveys Stroebe riippuu lankojen lukumäärä, jotka on sijoitettu tietyn sivuston. Kaikki johdot on sovittava vapaasti.

Leikkaamisen jälkeen urat edelleen lyödä Stroebe ja kaikki suunnitellut reiät. Shtroblenie - prosessi aikaa vievää, sekava ja meluisa, työ tulisi suunnitella työaikoja ja ennalta varoittaa naapureita.

Johdotus ja varusteet

Ensimmäinen paneeli on asennettu ja RCD, joiden lukumäärä vastaa määrää yhteyden ryhmiä. Sisällä suojus laitetaan letti osassa 5 mm². Sininen - vahvistettu nollaan, White - yläliitin- koneen maadoitus (keltainen ja vihreä raita) - maahan. Vikavirtasuojien kytketty sarjaan valkoinen johto segmentti.

Asennus uusia johtoja asunnossa kätensä suositellaan aloittaa kaukaisin yhteyspiste.

Lanka leikataan haluttuun pituuteen jotka sallivat yhteyden, lattialla vedetään aallotukset ja sitten laitetaan Stroebe.

Sillä liitintä käytetään 2,5mm², valaistuksesta ja kytkimet - lanka 1,5 mm². Lopussa kunkin langan on toivottavaa kiinnittää etiketin, jossa ilmaistaan ​​kohde ja sijainti ryhmän (piste) yhteys.

Johdot liitäntärasiat yhdistetty PPE tai vain hyvä eristetty. Tärkeimmät johdin on kytketty paneelin sisällä niin: Sininen johto - neutraaliin linja, vaihe, punainen tai ruskea eristys - RCD alas maahan - alareunassa maahan.

Tämän jälkeen johdot prozvanivatsya ja jos asennus on tehty oikein, on soittaa sähköasentaja yhteyden puhelinvaihteeseen. Miten tehdä asennus ja kaapelointi asunnossa käsillään, näet videon alla:

Kaikki työt tehdään vain huollettavissa työkalu, käsityökalu kahva on eristettävä. Lisäsuojaa, kumi käsineet, työ shtroblenie seinät tehdään lasit ja hengityssuojainta. Shtroblenie korkeudessa suoritetaan laatikosta tai tikkaat puoli pysähtyy.

Tässä videossa kokenut asiantuntija kertoo ja näyttää, miten muuttaa johdotus asunnon käsillään:

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Ul. Zoe ja Alexander Kosmodemyanskiy, 26 +7 (499) 350-26-73

Johdotus asunnon kätensä: järjestelmä ja ohje

Tyypillisesti sähköjohdot asunnossa käsillään korjaamoista korvaten nykyisen sähkölaitteita. Johdotus on voitava tehdä ihmisille, jotka ovat ymmärrystä menetelmiä ja käyttöjä sähkötöitä, taitoja työskennellä materiaalit ja työkalut sekä perehtynyt sähköverkkojen.

Perusvaatimukset sähköjohdot, ja on esitetty SAE SNP (Säännöt sähkölaitteita). Näiden normien on erittäin tärkeää, että huoneistoissa varmistamaan niiden paloturvallisuutta.

Joten, ennen johdotuksen asennetaan huoneistossa käsillään, sinun pitäisi tuntea, miten se on järjestetty. Pääsääntöisesti standardin vaihekytkennästä, se ei ole iso juttu.

Tärkein tekijä asuntojen johdotus kaavio sisällä huoneistossa pidetään kilpi. Se päätehojärjestelmästä paneeli sijaitsee lasku, suunnattu, kulkee matkalla sulakkeen läpi, sähköjohto.

Se on varustettu sähkömittari, laukaisulaitteiden ja useita automaattisia katkaisijoita. Kaikki nämä elementit on asennettu yhdeksi yksiköksi ja kiinnitetty kiinnityskiskon ja ylimääräisiä väylän (yksi tai useampi).

Huoneiden lukumäärä asunnossa riippuu useita sisäisiä voimalinjoja. Lisäksi se vaikuttaa tehoa toimintaan tarvitaan joidenkin laitteiden. Ne voivat vaatia ylimääräisen kiinteisiin linjoihin. Useimmissa tapauksissa kaksi johtoa: "nol9raquo; "Zazemlenie9raquo,. - ja" faza9raquo, kolmas lisätään joissakin tapauksissa

Johdotus asunnossa käsillään voidaan tehdä sen jälkeen tietyt laskelmat. Niitä tuotetaan kahdella eri tavalla:

 1. Seuraavan kaavan mukaisesti: P: U = I, jossa voima virta on suoraan verrannollinen voima ja kääntäen verrannollinen jännite.
 2. Tämä vaihtoehto verrattuna edelliseen paljon helpompaa. On tarpeen säätää erillisen sähköntuotannon joka kulutetaan laitteilla sijaitsevat samalla linjalla. Tähän numeroon olisi lisäksi lisättävä noin 10%.

Esivalmistettu house, pääsääntöisesti johdotus on piilotettu, ja se on piilotettu Stroebe tai kipsilevy. Siksi johdot asunnossa kädet pitäisi alkaa tuottaa haun kanavalla. Aloittaa selvittää, mikä on kanavan seinien tarkoitettu uppoasennus. Useimmissa tapauksissa putken polymeerimateriaalia, jonka tunkeuma on noin 30-50 mm, joka on varustettu urat alalla ja lähettämään ulospäin kaarevuuteen.

Neuvostoliiton vanhojen asuntojen pistoke pistorasioihin sijoitetaan yleensä tarpeen. Joskus korkeudella varren, ja joku tasolla 1 metri lattiapinnan yläpuolelle.

Tähän mennessä, oikea sijainti pidetään 400 mm lattiatason yläpuolella. Aluksi se voi tuntua oudolta, mutta tämä on logiikka: nämä pistorasiat ovat käytännössä näkymättömiä huonekalujen taakse, kytkemällä ne lähemmäksi tavoitetta, ne eivät vahingossa zadenesh, ja mikä tärkeintä, tällainen kaapelointi asunnossa kädet tehdä, kuluttaa huomattavasti vähemmän kaapelin. Ehkä Ainoa ehto - kytkettäessä pölynimurilla tai raudan ei tarvitse hypätä ja kumartua.

Jos jatkamme tätä logiikkaa, on mahdollista asentaa pistorasiaan lähellä lattiaa. Tässä tapauksessa pienin korkeus on tulvan tai lattioiden pesuun riski veden sisäänpääsyn. Siksi, kun se on asennettu uusia johtoja asunnon kätensä, standardin pistorasiaan tulisi sijoittaa korkeudelle 400 mm lattiasta.

Riippumaton johdotus asunnossa - se ei ole helppoa. Kuitenkin tässä tapauksessa, sinun tulee olla täysin varma, että kaikki on tehty oikein. On olemassa kolme eri tavalla sähkökaapeleille:

 • Alle kipsi.
 • Aaltoputken.
 • Muovilaatikossa.

Mikä tahansa näistä vaihtoehdoista on oikea, niin valinta on sinun. On syytä muistaa, että on tärkeää olla tarkka konsepti, jossa kaapeli, mutta muutoin kädenvääntöä kynnet voivat aiheuttaa pois TV (parhaassa tapauksessa), pahimmassa tapauksessa - sähköiskun.

Uppoasennus suorittaa seinien alla koristeosista tai muita koriste sisustuselementtejä. Sitä pidetään kaikkein turvallisin johdotuksen asunnossa kätensä alle kipsilevyä, koska se on suojattu mekaanisia vaurioita. Kuitenkin tämä vaihtoehto on asennuksen eniten aikaa vievää ja vaatii kykyä käsitellä samanaikaisesti useita työkaluja.

Yhdistetyt suoritusmuodon johdotus sisältää sen asennus putkiin ja jalkalistojen kaapelikanavan. Tämä menetelmä yhdistää molempien edut kiinni ja auki tiivisteet - turvallisuus ja esteettinen ulkonäkö.

Jos yhtäkkiä alkoi tuntea haju palavan muovin katsottuna kytkentärasiasta tai pistorasiaan kipinöitä terästä käytetään hyvin kuuma, niin se on aika löytää projekti Sähköjohtojen kodin ja aloittaa sen välitöntä korjausta.

Tämä ilmiö on monia syitä, mistä tasosta rappeutuminen, vanhentumisen elementaalirakenteen virtalähde järjestelmän vuoksi kynnyksellä talousjätteen modernit laitteet.

Johdotus sähkökytkentäkaaviota joka itse on pitkään tiensä päähän, se suoritetaan useassa vaiheessa:

 • Ensimmäinen askel on selvittää useita muutoksia tarvitaan.
 • Laskea tarvittava määrä materiaalia asennus ja laitteiden sekä toteuttaa ostamisesta jälkeenpäin.
 • Seuraavaksi valmistella huoneen läpi purkamisesta vanhan vanhentuneita johtoja.
 • Tehdyn uuden kaapelin ja seuraa sen moitteettoman toiminnan testi.

Toinen syy, joka voi toimia korjauksia asunnossa vanhan johdotus - puute peruslaatuisen. Tietenkin, hänen poissaolonsa ei ole kriittinen, mutta turvallisen ja moitteettoman toiminnan monia moderneja sähkölaitteet on tarpeen.

Tarvittavat työkalut asentamista varten

Jos päätät, että sähköjohdot asunnossa käsillään pitäisi tehdä, sinun pitäisi ostaa huollettavissa ja luotettava työkalu. Alalla metallin ja kosketusta ei saa loukata eriste. Vähintäänkin tarvitaan seuraavat:

Kun valmis kaavamainen kytkentäkaavio laskettu teho kunkin yksittäisen kierteet, on mahdollista aloittaa hankinnan haluttua materiaalia.

Yritä ostaa liian halvalla ja kaapeli tuotteita alennetuin poikkileikkaus. Niin, että johdot asunnossa käsillään (kuvassa alla) on toteutettu, tarvitaan seuraavat:

 • Pistorasiat ja kytkimet.
 • Lanka kupari poikkileikkaus.
 • Asennusrasioiden muodossa muovimukit.
 • Tarvittaessa lisäeristys.
 • Leikkeet, jos aiot suorittaa johdotus asunnon kädet kattoon.
 • Kaapelien.

Kun saat kaikki tarvittavat materiaalit ja laitteet, voit siirtyä suoraan asennukseen.

 • Vanha asunto on purettava vanha johdotus.
 • Pre-merkittyihin paikkoihin porataan onteloita liitäntärasiat ja huuhtele.
 • Vieressä Stroebe uran seiniä ja kaikki kytkimet ja pistorasiat myöhemmin kaapelien. Panivat kaapelia osaa ja kiinnitä se naulan kynnet.
 • Sitten urat ja reiät on täytettävä.
 • Ontelot levyt ja ylärajan johdot valaistusjärjestelmä.
 • Heti kun johdot asunnossa käsillään (kaaviossa alla) on asennettu, aseta kaikki valot, kytkimet ja pistorasiat.

Kunnolla suorittaa johdotus on tarpeen määritellä luokitukset koneiden asennettu vaihde. Voit tehdä tämän, sinun täytyy tiivistää voiman kaikkiin laitteisiin, jotka aiot liittää siihen. Muutetaan sitten kilowattia villa, sitten laskea nykyisestä vahvuus on kaava: P: U = I.

On seuraava rivi koneiden: 6A, 10A, 16A, 20A, 25A, 32A, 40A, 50A ja 63A. Siten, nimellisarvo valitun laitteen on tarkoitus olla suurempi kuin arvo sait.

Asennus ja liitännät sähkökeskuksen

Suoraan sähkönjakeluverkkojen vaihde tehty ryhmissä:

Suoja on kiinnitetty seinään vaarna-kynnet, ja sitten siihen on säädetty lähtevät johdot ja tarjonta virtajohto. Sen jälkeen sähköjohto on puhdistettava. Vaadittu pituus ulkoinen eristys, se poistetaan ja sitten laitetaan suojattu kaapeli, jossa kytketty tuloon automaatti.

rengas on asennettu, joka on kytketty nollajohtimeen yläosaan sähköisen suojan. Samalla tavalla alempaan liuskaan asennettu rengas lanka kytketty siihen, mikä johtaa suojamaahan.

Vieressä siirtyä jakelun johdot, me puhdistaa ne ja kytketty laitteeseen mukaan Sähköjohtojen kaavion.

Niinpä sen jälkeen läpi kaikissa vaiheissa - hankinnasta tarvittavat laitteet ja tarvikkeet, kaapelointi ennen asennuksen ja kytkentöjen sähkötaulun - tehdään sähköjohdot asunnossa kätensä (järjestelmä esitetään yllä).

Johdonmukaisuus, luotettavuus, säännöllisyyttä ja jatkuvuutta toiminnan sähköjärjestelmää kokonaisuutena on suoraan riippuvainen ammattimainen asennus, laatu komponenttien ja materiaalien noudattaa kaikkia sääntöjä ja määräyksiä sekä tarkkuutta ja lukutaito sekä kaikki siihen liittyvät maksut. Tämä on erittäin tärkeä ja vakava asia, jos olet epävarma, on parempi antaa tämä työ asiantuntijoita, joille kaikki, mikä liittyy sähköä, on ammatti.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 8 = 2