Joulukynttilä käsillään kuva

Joulukynttilä - luova sisustuksen omin käsin

Kirkkaat valot vilkkuminen kynttilät luovat taianomaisen tunnelman ja auttavat kulkeuduttava talven ihmemaa. Ja kynttilänjalat omin käsin hengittää lämpöä ja mukavuutta. Täällä olemme koonneet joitakin mielenkiintoisia ajatuksia niiden valmistamiseen.

Epätavallisen näyttävät kynttilänjalat tyyliin Provence. Ne voidaan helposti lasia kupit, sisal ja luonnon materiaaleja: käpyjä, kanelinkuori. Kun palavia kynttilöitä, kaneli päästää herkkä tuoksu, täyttämällä talon lämpöä ja mukavuutta.

Etsi muutama käpyjä ja sisustaa lasipurkkeihin, jossa aseta kynttilöitä. Pre sirotellaan liimaa, ripottele se kaikki taika keinolumen.

Kuva alla näkyy master-luokan tekemisessä kynttilänjalka koristeltu pähkinöitä. Rengas-peruste käyttämällä liimapistoolilla keppiä pähkinöitä ja pieniä joulupallot. Näin ollen on tarpeen jättää tilaa kynttilöitä. Tuote on peitetty hopea maalilla.

Hyvin epätavallista ulkonäköä sisustus tehty tuohta.

Jos sinulla on maalaamiseen lasille, sitten koristella niitä pieneen lasipurkkiin, saat maaginen kynttilän, joka ei piilottaa välähdys kynttilät.

Joulun kynttilä muodossa piparkakkutaloja on mieluisia lapsille. Let nuorten taiteilijoiden koristaa evästeet itse. Tämä koristelu on todellinen koristelu uudenvuoden pöydän.

Toinen vaihtoehto - liittää uusi asu lasipurkkeja.

Jos kirjoitat pieni purkki vettä osittain täyttää sen koriste-elementtejä, tulee epätavallinen joulu epätavallinen koostumus.

Maaginen ja hyvin herkkä kynttilänjalat voidaan pitsiä.

Puhaltaa ilmapalloa obkleyte puoli pitsi ja anna kuivua. Kun kudos jäätyy, puhkaista ilmapallo neulalla tai viemäriin, lace säilyttää muotonsa. Ole varovainen, jos sijoitat kynttilän sisälle ei pala kynttilän. Turvallisuuden kannalta hyväksyttävämpi vaihtoehto - liitetään pitsi n lasiastiaan.

Maaginen loma maku kännissä läpi huoneiston, jos laittaa kynttilä sisällä appelsiininkuori.

Jos löydät pieniä tukkeja, ne ovat myös erinomaisia ​​tuet leikkisä valoja.

Nauha pois pankkien värilliselle paperille saat kynttilänjalkoja, jolloin eri sävyjä valon.

Käyttää mitä tahansa materiaalia, - neulat, puu, kangas, paperi! Kokeilu, luoda koristeet talon ja anna uudenvuoden mielellään!

Sayt.ru

Sisustus Ideat Joulun kynttilät ja kynttilänjalat

Sisustus Ideat Joulun kynttilät ja kynttilänjalat

Joulun kynttilä kattaukseen ja sisustus. valokuva

Kynttilät voi luoda juhlava tunnelma sisätilojen talon, vaikka ne eivät pala. Tässä tärkeää on kyky luoda tavallisten lasiesineet alkuperäisestä Joulun kynttilä. Olemme aiemmin kuvattu muutamia MK tästä aiheesta, joka näet tästä.

Tietenkin, kaunis kynttilät itsessään on hyvä sisustus ja pöytä. Voit jopa muuttaa tavallisen kaventuu, joka yhdistää ne yhteen satiininauhoineen ja laita sopivaan lasiastiaan.

Kynttilä näyttää varsin omaperäinen, jos sen sijaan käyttää kynttilänjalkoja, vain laittaa ne hopealautasella tai peili. Tällainen kynttilä palaa noin 5 tuntia ja se riittää varmistamaan iloisen tunnelman.

Joulun kynttilä joulupallot

Läpinäkyvät säiliöt eri täytteillä

Monia vaihtoehtoja on olemassa kynttilänjalat lasiesineiden eri täyteaineita. Odottamattomia tuote- ja asiat voivat toimia koriste täyteaineena.

Lämmin neulotut kynttilänjalat

Jos sinulla on vapaa-aikaa, ja kun on halu luoda jotain lämmintä, pehmeää, se on varsin mukava saada neulottu kynttilänjalkoja.

Luonnonmateriaaleja koristelu joulun kynttilät

Vaihtoehtoisesti voit koristella kynttilöitä tuoksuva kanelitangot. Melko mailin ja alkuperäinen koristelu joulun kynttilät ja kynttilänjalat näyttävät kahvipapuja, pähkinöitä ja tammenterhoja. Voit myös käyttää kartioita männyn oksia ja kuori. Kannattaa kokeilla ...

Joulukynttilä hedelmät

Oleellista on myös juhla- sisustus tulee tällaisia ​​perinteisiä joulun hedelmiä kuin mandariinit ja punaiset omenat. Näistä voit luoda aivan ihana kynttilänjalkoja ja miten tämä tehdään, katso täältä ja täältä. Älä unohda, että uusi vuosi ja joulun kynttilät voidaan koristeltu marjoja, esimerkiksi pihlaja.

Kelluvia kynttilöitä uudenvuoden

Se näyttää hirveä pöytä, koristeltu erilaiset koostumukset kelluva kynttilöitä. Voit tehdä tämän, ota matalaan kulhoon läpinäkyvä (voi olla levy), täytä se vedellä. Vesi voidaan jättää pois piki, värillisiä kiviä ja svechi- tabletteja. Myös vettä voidaan maalata haluttu väri.

Vaikka ajatus joulun kynttilä koristelu

© Julia Blagorodova erityisesti TUTdizain.ru sivusto

Liittyvät uutiset:

Kehotamme teitä rekisteröitymään tai antamaan sivuston nimesi alla.

News Archive

suosittu

Kopiointi materiaalien on kielletty. Copyright © 2012.

Joulukynttilä omin käsin: kuva

Mikä voisi olla parempi kuin luoda uudenvuoden kynttilä kädet? Kuva alla auttaa työntämään mielikuvitus ja luoda luova sisustus sisustusliikkeistä, sukeltaa maailmaan satujen ja juhlaan.

Jos aiot sisustaa koko huoneen, niin tässä on muutamia hyviä ideoita.

Kaikki esiin tämän ajatuksen - määrällisesti. Etsi samanlaisia ​​alhainen purkit, laitettiin kuhunkin yksitellen ympäri kynttilän ja järjestää talon ympärillä määrän kolmesta neljään kappaletta. On käynyt ilmi, yksinkertainen, mutta tyylikäs.

Tämä ajatus on monimutkaisempi, ja se on hyödyntää lasipintaa pyöreän maljakoita koko tarinan. Ideoita voidaan ottaa vanhoja kirjoja tai keksiä omia. Hyödyntää lasin tarvitsevat erityistä maalit - niitä kutsutaan "maalata lasiin."

Joulun kynttilä kuin maljakko

Sovelletaan ensimmäisen luonnos jäännös pestään pois tai merkki, sitten väri pinta maljakko. Jos et aio lähteä lukua, älä peitä kulho lakka. Keskellä laittaa kynttilän. Sami maljakot paikka huoneesta toiseen, rakentaminen harmoninen muotoilu.

Tärkeää: Älä käytä paksua maalia, vain pari kerrosta näyttää kuvan, mutta se ei peitä kynttilän.

Läpinäkyvä muovimukit

Tall lasillista läpinäkyvää muovia varmasti siellä jokapäiväisessä elämässä. Uudenvuoden juhla voidaan käyttää kynttilänjalka. Monimutkaisuus voi koostua vain löytää oikeassa kynttilän.

-Kynttilä muovimukiin

Kirkkaampi purkit ovat, sitä parempi, ja luoda koostumuksia - ei ole enää ongelma.

Retro lampun, joka on saatu sahanpuru ja solmua.

Puinen sisustus kynttilä

Ota litteä levy keskustassa, joka sijaitsee kauniin kynttilän. Hänen ympärillään makasi lautaselle puuta, ajopuu, pyörteitä.

Hyvä idea kynttilänjalka käsissä - valmistettu muovipullot.

Kynttilänjalka leikattu pullot

On syytä leikata niskaan, maalataan kirkas läpikuultava väri glitteriä, koristeellinen ohut lanka kääri ja laittaa kynttilän siihen.

Idea kynttilänjalka pitsiä uusivuosi on hyvin yhdistetty juhlapöydän.

Lace Kynttilä

Käytä vanha pitsi, joka olisi liittänyt lasille läpinäkyvä lasit. On toivottavaa, että ne ovat sileitä. Keskellä kunkin lasin laittaa kynttilän.

Kuinka paljon iloa ja lämpöä niin kynttilänjalka!

Kynttilänjalka pussiin

Etsi sopiva korkea purkki, vedä hänen vanha villa sukka tai kääri vanha kangas. Solmia kaulan ohut köysi ja nauttia hämärässä kynttilän.

Toinen ajatus, jota pankki on läsnä.

Pankki ja kelluva pohja kynttilöitä

Kaada veteen jar kynttilä tasomaisen poistaa tina emäs siististi laittaa veteen. Älä pelkää, kynttilä ei upota, se on vettä kevyempää. Jar voidaan koristeltu köysi tai säiettä.

Jos aiot tehdä, varmista, että luot koostumus kolme tai neljä pulloa.

Hirsitalot ja lokit ovat täydellinen korvaaminen kynttilänjalkoja.

Löytää kaunis hirsimökkiä erikorkuisia ja koristella niitä kynttilät. Muuten, erinomainen vaihtoehto takka.

Erittäin kaunis idea - kauha kuin kynttilänjalka.

Lusikka koristeena uudenvuoden

Uudenvuoden on kätevä ratkaisu keittiön sisustus. Jos sinulla on vanha kauhat, aseta ne seinälle, ja jokainen niistä laittaa kynttilän. Se näyttää vain herkullinen.

Castor kuin sisustus

Käytä vanha suola Shakers, koristeltu oksaa kuusen ja nauhoja.

Pienet kurpitsat tarvitse leikata tyvestä siten, että voidaan lisätä kynttilän.

Kurpitsa uudenvuodenaattona

Maalata itse kurpitsan väri paistaa. Useita eri kokoja tykovok kauniita joulua koostumus.

Ottaa säkin leveys kehän pullon tai purkin.

Potkut varten kynttilänjalka

Levitä sapluuna piirustus valkoinen väri teema (esim hirvi, puut, uudenvuoden lelu). Kuivaamisen jälkeen ommel kansi tölkkejä, vedä säiliö ja aseta itseään purkkiin kynttilän.

Useista eri kokoisia ja korkeus purkit voit luoda koriste loma taulukossa.

Toinen alkuperäinen, mutta hyvin yksinkertainen ratkaisu - loistava kuppi.

lasi kynttilä

Läpinäkyvää lasia maalata alhainen kiiltävä maali ja valmiina kynttilänjalka.

Sileä maali kasoittain avioeron.

Paalut kynttilät

Tehdä tämän, laittaa paperille piirustus, ja sitten kunnes maali on vielä märkä, wrap kuvio pino. Voit hakea tahroja suoraan lasille.

Toivottavasti nautit joulun kynttilänjalkoja omin käsin. Kuvat auttaa sinua ideoita, mutta olet varmasti luoda jotain omaa - ainutlaatuinen ja upea.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

5 + 1 =