Joulupallot käsillään

Koristella joulukuusi: joulupallot

Uudenvuodenaatto - aika täynnä miellyttävä ongelmia. On tarpeen valmistella lahjoja, kauniisti koristella asunnon, ja tärkein asia - pukea joulukuusi. Äskettäin erittäin muodikas omaperäisen sisustuksen puita: luova suunnittelu, leluja, heidän omissa käsissään. Se täyttää luova prosessi, on mahdollista osoittaa mielikuvitusta ja harjoittaa mielenkiintoisia liiketoimintamahdollisuuksia koko perheelle. Puhutaanpa eri tapoja tehdä joulupallot käsillään ja kauniisti koristella niitä.

Kaikki mitä tarvitset luovuus - hyvä mielikuvitus, hieman vapaa-aikaa, yksinkertaisia ​​työkaluja (sakset, liimaa, teippiä, mutta pieniä pallomaisia ​​esineitä tai vanhoja joulukoristeet), ja kaikki ne asiat, jotka pidetään kotona, koska "äkillinen tullut kätevä" romun kangas, vanhoja lehtiä tarpeeton levy, nauha, köysi, painikkeet ja enemmän.

Helpoin tapa - tehdä kiiltävä palloja. Tätä tarkoitusta varten sopivasta jäykkää paperia väri on leikattava 8 identtinen piireissä, joista kukin on sitten taitettu neljä, ja kaksi pienempää ympyrä. On pieni ympyrä, joka koostuu 4 isoa kiinni, niin sama on tehty eri ympyrä.

Liittää neljäsosaa suorista vierekkäisissä reunat liimataan toisiinsa, ja kunkin mallin tulee puoli tilavuutta pallo. Jää vain kiinnittää 2 sai puoli, ja kaunis lelu on valmis!

Toinen tapa. Leikkaa 12 piireissä paperi eri värejä. Jokainen niistä on taitettu kahtia ja liittää toisiinsa. Taittoviivan tulisi tiivistää kupit välillä (langallinen tai nitoja), sitten levitetään ja antaa heille pallomainen muoto. Tippaa liimaa liittyä viereiseen puolikkaat (yksi yläosan viereen ja toinen on alhaalla). Saada mukavan helmitilavuus alkuperäiset värit.

Luoda hyödyllisiä joulupallot ja sanomalehtipaperia. On murskataan ja harjalla tikun tahansa palloa (lasi, muovi tai vaahto). Kuivumisen jälkeen liima voi alkaa sisustus: se voi olla kaunis kirjoitus tai joulu aihe, tehokkaampi näyttävät musta ja valkoinen väri.

Erittäin hyvät varusteet - pallot paperia putket. Tarvitset vaahto pallo ja muutama arkki pehmopaperin. Voit ottaa vanhoja sanomalehtiä ja aikakauslehtiä. Paperi täytyy kiertää tiukasti putkeen. Pallo tippua liimaa ja kiinnitä alusta paperin putkia. Seuraavaksi kietoa koko pallon putkien kierre, kiinnittämiseksi putkien päät liimalla. Hanki hyvin omaperäinen joulukoristeita.

Ottaa ohut kangas sopivan värin, edullisesti pieni suorakulmainen läpät. Pallo kiedottu, sitoa reunalla kaunis punos, voidaan koristeltu keula, pieni kartioita tai neuloja, samoin näyttää keinolumen reunoilla. On tärkeää, että kangas värit yhdistää hyvin nauhan ja loput sisustus.

Jos on paljon pieniä tähteet tai kankaan palasista, voi myös tehdä luovia joulupallot. Perusteella on edelleen sama vaahto pallon tai pyöreä esine (jopa täytetyt kangas pussi). Koristele se, voit hermostuttaa tilkkutäkki tiukka tai ommella pieniä kudosta. Ota yksivärisen kangas tai kokeilla värejä - makuasia. On käynyt ilmi, pörröinen ja Shaggy puu lelu.

Jos olet tuntenut pois se voidaan leikata pois pieniä lukuja (pyöreä, muotoinen sydämiä tai lumihiutaleet nopeaa fantasia) ja liittää tai päällystää niiden pallo.

Se näyttää erittäin tyylikäs joulua pallo on valmistettu satiini nauhoja ja koristeltu paperilla kukkia. Tästä vaahto helmi-base kääritty satiininauhoilla kaunis väri.

Leikkaa paperi saman varjossa muutama pieni harjakattoisia kukkia ja kiinnitetty kulhoon avulla hakaneuloihin - on mahdollista, koko pallon pinnan, ja on mahdollista asetella malleja. Yksi satiininauhoilla kiinnitä jousi. Balloon valmis!

Samoin, kuin pallo on aiemmin liitetty paperi kierteelle, voit koristella sen koristelankoja. Ja tapahtui vieläkin kauniimpi, voit lisätä ja pujota helmiä, helmiä tai paljetteja. Se näyttää erittäin tyylikäs ja juhlava.

Puku ja tiheä villalankaa, jotka olivat esimerkiksi jälkeen neulepaidat talvella. Pallo kääritty niitä hallitsemattomasti, ja muuttuu palloksi. Sisustus voi olla kaksi puista vartaat tai syömäpuikot.

Luoda kerä harjakattoisia tarvitse ilmapallo tiheä kierre, mieluiten yksivärinen, ja PVA liimaa. Balloon hieman liian (kokoinen koristelu). Kierteet, sotkee ​​liimalla, ei haavan häntä hallitsemattomasti ja antaa rakenteen kuivua. Sitten puhkaista ilmapallo, jonka neula ja poista mitä on jäljellä siitä.

Kävi lempeä harjakattoisia koriste, jota voidaan koristeltu helmiä tai siro keula. voidaan peittää paljetteja tuotteen menestyksekkäästi.

Tällaiset koristelu voidaan tehdä, sen sijaan että lanka pitsi. Se näyttää hyvin lempeä ja antaa vaikutelman mukavuutta.

Joulupallot muista romun

Tämä pallo kimallus puussa kaikki sateenkaaren väreissä, varsinkin jos korostamalla se Garland. Jotta se, tarvitset tarpeettomia tietokoneen asemat. Heidän täytyy leikata pienempiin osiin minkä muotoinen ja tikun pallo-base. Olisi parempi tarkastella sisustus tällaisen läpinäkyvä lasi kulho.

Valoisa ja alkuperäisen ilmeen pallo liittänyt väripainikkeilla. Tällainen työ kestää muutaman minuutin, jopa lapset selvitä sitä. Voit vuorotella painikkeet eri värejä, suuria ja pieniä. Muita koostumus keula paksua säikeitä. Painikkeiden sijasta voit päällystettyä lehtikullalla pastaa tai tavanomaisia ​​kolikoita.

Puku ja luonnon materiaaleja. Ota valkoinen tai läpinäkyvä pallo, kiinnitä pieni mänty oksat, pari käpyjä ja tammenterhoja. Voidaan kattaa keinolumen koostumusta tai kimaltelee, koristella keula punainen tai kultainen nauhoja. Koristelu valmis!

Tehdä kauniita joulukoristeita, sopii ehdottomasti mitään materiaalia, eikä vain edellä lueteltuja. Tärkeintä - hieman enemmän mielikuvitusta ja luovaa ajattelua!

Koristelu joulupallot valmis

Voit ajatella monia tapoja koristella Joulupallot käsillään. Se kaikki riippuu henkilökohtaisesta taipumuksia ja kykyjä. Joku maalaus joku decoupage tekniikkaa, ja hienoja kirjonta ja virkkaa. Koristeeksi pallot hyvin ja houkutella lapsia: niin im varma, että tällaiselle työlle toivomaa, ja hyviä ideoita on aina hyvin paljon.

Tavallinen läpinäkyvä lasi kulho voi "elvyttää", esittävien kaunis maalaus. Voit tehdä tämän, voit käyttää mitä tahansa maali ja ohut sivellin. Keksikää mielenkiintoisen tarinan tai kurkisti sisään värikäs kirja. Se voi olla Joulutarina, fantastinen merkkiä tai yksinkertaisesti kauniita kuvioita. Soveltuu maalausta ja erityinen geelin kimaltelee. He voivat suorittaa herkempää kuvioita tai koristella piirustus teloitettiin maalit.

Luova suunnittelu lasipallot voidaan tehdä maalit ja lasten sormien. Tulostaa sormien ja kämmenten pallot voidaan muuntaa lukuja ja kuvioita, ja sitten täydennetään inlay kimaltelee, nauhoja tai luonnon materiaaleista.

Decoupage jouluna palloja suoritetaan käyttäen valkoinen akryyli maalit, liimat ja lautasliinat. Ensimmäinen pallo sienellä täysin peitetty maalilla, jonka pitäisi olla kuiva. Liimataan lautasliinat fragmentteja, joilla on haluttu kuvio. Tämän jälkeen pallo voi antaa mitään sävyä. Käytössä pallot decoupage tekniikkaa voidaan käyttää ja maalaus: ne täydentävät toisiaan erinomaisesti.

Kirjonta voi myös olla osa koristeluun joulukuusi pallot. Heidän ennakkoilmoittautumista on tarpeen tehdä pieni kirjailtu paloja tietenkin jouluaiheisia, ja sitten kiinni ne pintaan. Täydentää hyvin kirjonta koriste pallo kaunis maalaus, decoupage ja sisustus nauhat.

Erittäin viihtyisä ja lämmin koti-look joulupallot, siteissä tai tekokuitua. Kuvio voi olla aivan mitä tahansa, ja jos neulominen neulomista järjestelmään ja luvut näyttävät tylsiä, voit vain ottaa sekoitus langat ja nauttia leikkiä väreillä.

Look juhla Joulupallot keinolumi. Mahdollistavat avulla mannasuurimot, valkoinen muste ja nestemäinen liima, sekoitetaan halutuissa suhteissa. Saatu massa tarvitaan kattamaan pallo, anna kuivua ja sitten koristella käyttämällä helmillä tai koriste lumihiutaleet. Valkoinen pallot näyttää upea kirkkaan punainen tai kulta nauha.

Making joulupallot käsillään - erittäin mielenkiintoinen ja luova prosessi, joka on suuri harrastus kaikille perheenjäsenille ja täyttää huoneen tunnelmaa tuleva loma!

Joulupallot käsillään: ilotulitus loistavia ideoita!

Ehkä yleisin muoto joulukuusi lelu - pallo. Perinteisesti joulukuusi koristeltu pallot erikokoisia, mutta yksi väri tai päinvastoin, ottaa pallot samankokoisia, mutta eri, yhdistellä keskenään kukat. Mutta vuosi vuodelta siitä tulee yhä suositumpi tekemistä joulun leluja omin käsin. Siksi me olemme opit tekemään joulukoristeet muodossa pallo erilaisia ​​käsitöitä tekniikoita!

Pallot merkkijono ja helmiä

Yksi helpoimmista tavoista sisustus joulupallot kädet, voit ottaa ne käärimistä lanka tai koriste johdot. Jotta pallo näytti enemmän juhlava, yhtiö ottaa johto lanka helmiä ja kiinnitä ne vuorotellen niitä.

Pallo Kirjoittaja - Irina Lysenko

Kiinni pallot monivärinen painikkeet jopa lapsia, ja sinun täytyy vain ihailla tuloksen, ja hieman auttaa heitä tarvittaessa)

Ja silti painikkeiden sijasta voidaan liimata makaronia tai kolikoita, ja saat eniten epätavallinen joulupallot käsillään!

Pre-vaahtoa tai muuta kultainen pallo, kääri foliolla peittämään aukot. Vaihtoehtoisesti, sen jälkeen kun liimaus pieniä osia, koko pallo voidaan värjätä kultainen maaliruiskutyöntekijä.

Tee keriä Myös se ei ole vaikeaa. Lähtökohtana on tavallinen pallo (voit käyttää vanhaa joulu lelu, jolla esimerkiksi paikoin maali irrota) ja kääritään kierteet neulominen. Olla hieman kekseliäisyyttä, ja se muuttuu palloksi, pallo! Puolat on tehty pari puinen hammastikkuja ja helmet.

Toinen menetelmä perustuu käyttöön ilmapallo, joka lankaa, voidella liima PVA. Kiertää lanka voi olla missä tahansa järjestyksessä, ja lopulta ei häiritse jälleen preparaatti koko pinnan liima.

Kun liima on kuivunut, puhkaista ilmapallo ja poista se varovasti, ja valmiin pallo lankana koristavat juhlava jousi.

Jotta tämä söpö paperin pallo, sinun tarvitsee vain kaunis paperia ja liimaa.

Leikata pois duplex-paperi scrapbooking 8 piireissä sama halkaisija ja kaksi pienempää-halkaisijaltaan.

Kukin 8 kierroksia nelinkertaisesti:

Nyt jokaisen pienen ympyrän liimaa 4 isoa neljännekset:

Lopussa liimaa kaikkien ylemmän neljänneksen, ja sitten - alempi.

Jos haluat joulukuusi koristaa ylellisen pallot kukkia, ostaa vaahto pallot, koriste nastat, satiininauhaa ja samanvärisiä paperin. Lisäksi tarvitset muotoinen rei'itys kukka.

Ja sitten se on yksinkertainen: vaahto pallo kääritty satiininauhoineen (joskus korjata liima) ja heti lähteä häntä roikkuu leluja. Sitten jokainen kukka työntöpiikin ja kiinni pallo. Näin nopeasti ja helposti uuden vuoden pallo "Bloom" ihmeellisiä värit)

Ja tietenkin, on mahdotonta sivuuttaa origami tekniikkaa. Kiitos opetusvideota oppia tekemään ilmapallo Kusudama värillistä paperia ja sitten koristella joulukuusi pallot niin!

Decoupage - on toinen erittäin suosittu tekniikka koristella joulukuusi pallot. Pohjan, joka perustuu decoupage ja "rajat" kerrottiin useammin kuin kerran, joten emme asua tässä asiassa.

Me vain todeta, että joulu pallo tahansa väri kannattaa ensin maalata valkoinen akryyli maali ja sitten alkaa liimaamalla lautasliinat! Jos haluat päätyä värillinen pallo oli sitten maalata se loppujen paperit on liimattu, eli. E. Lopussa työn.

Pallot näyttää juhlava ja talvella, peitä ne keinolumi. Nyt on helpompaa kuin koskaan: valkoinen akryylimaalia Sekoita suurimot ja johdonmukaisuutta paksu liete.

Pallo Kirjoittaja - Elena Slastina

Zadekupazhennye pallot voivat koristella tilavuuselementit kuten teki Lena (lisenok25):

Huomaa, että puhuu jo muihin neulontamallissa langan väri!

Välillä 28-41 mukaisissa rajoissa neulo vähitellen vähentämällä silmukka provyazyvaya 2 yhdessä edessä kaikki parilliset rivit.

Jälkeen provyazat väite 3. Yhdessä kasvot, kiristää lanka kärki ja piilottaa.

Pallo tulee laittaa vähentämistä silmukoita!

Samoin voit vyvyazat mitään mallia haluat, esimerkiksi joulukuusia:

Jos kuvio on neulottu pitkä ja väsyttävä, ota pilkullinen iho. Tulos miellyttää sinua!

Ompelu, virkkaaminen, tarjoutua "mekko" pallot kaunis, herkkä mekkoja:

Ja tässä on sopivampi neule järjestelmät:

Ymmärtääksemme paremmin, miten vanteita uudenvuoden pallo, ensin katsoa miten sitoa koukkuun kiviä.

Huovutus palloja - yksi mielenkiintoinen tapa luoda ainutlaatuinen joulun leluja omin käsin!

Pelaa pallot villaa kahdella tavalla: yksi on nimeltään kuiva rypeä, ja toinen - märkä) Tulos on yhtä hyvä, jos kaikki tehdään oikein.

Kun huovutus neulalla ja sienen te osoittautua sama joulupallot kädet, kuten kuvassa:

Toinen tapa on, että pallo villaa lanka eri suuntiin asettaa huovutusvillaa, jolloin muodostuu pehmeä, löysä pallo.

Tämä pallo tulisi panna nylon golf, joka on kiinnitetty molemmin puolin solmuja.

Sitten golf laitetaan pesukone ja pestiin jauheen riittävän korkeassa lämpötilassa. Suulla ja jälkeen perusteellinen kuivaus, tiheä, sileä pallo.

Kaunistatte se voi kirjoa, joka oli tehty huovasta tai muusta sopivasta kankaasta.

Ja lopuksi, yksi helppo tapa sisustus joulupallot - maalaus. Se on valmistettu käyttäen geeliä Glitter eri värejä.

Toteutettava oikea väri ja maalaa kaikki, että tulee mieleen) Muuten, osallistuminen lapsityövoiman, he rakastavat sitä!

Toivomme, että siitä erilaisia ​​vaihtoehtoja voit valita itse yhden tai useampia sopivia, ja puu on koristeltu yksinomainen uudenvuoden palloja käsintehty!

Onnea ja menestystä uudenvuoden.

"Cross" takaa luova lentoonlähdön koko vuoden! 🙂

Joulupallot käsillään: ilotulitus loistavia ideoita!: 1 Comment

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

luokka

Ristipistotyöt ja muu käsityötarvike

Sijoittamalla sivuston materiaalien muihin sivustoihin on kielletty!

Lähettämällä kaikenlaista sivustolla, sitoudut

Joulupallot käsillään

Joulupallot, jonka omiin käsiinsä, vanhemmat lastensa kanssa - se ei ole vain symboleja voiton, ja ehtymättömän arvokkaita muistoja, joka elää niin kauan kuin palvella itse lelu. Jokainen pallo - taideteos, jossa sijoittanut osa sielua ja luoja. Siksi sen arvo on uskomattoman suuri. Ehdotamme tutustut valikoima mielenkiintoisia ja epätavallisia ideoita, nopeaa, Miten Koristele Joulupallot kätensä 2017.

Miten saada joulupallot käsillään?

Joulupallot tehdä kotona nyt ilman mitään ongelmia. Veneet ja taide kauppoja tarjoaa laajan valikoiman koriste-elementtejä, sekä räätälöity aihioita, jota voidaan käyttää pohjana tuleville leluja.

Joulupallot kätensä pois lanka ja liimaa

Voit luoda alkuperäisen Joulupallot käsillään pois lanka ja liimaa. Voit tehdä tämän tarvitset näitä materiaaleja:

 • ilmapallot;
 • hieno kierre (edullisesti tiheä);
 • PVA liima;
 • astia liima;
 • neula;
 • sakset.

Mieti miten keriä käsillään vaiheita.

1. Ensimmäinen vaihe on puhaltaa pallon haluttuun kokoon ja sitoa sen tiiviisti. Jotta pallo pyöreä muoto, on suositeltavaa kevyesti mash. Sitten sinun täytyy Vdet valittu sisustus lanka neulansilmään, pistä sitä alaosassa potin ottaa mukaan liima muovista. Sen jälkeen, kun lanka on kärsiä säiliön läpi ja kaada viimeiset liimaa.

Varoitus! Että pallo on osoittautunut vahva ja ei menettänyt sen ulkonäkö, se ei ole suositeltavaa laimentaa vedellä liimalla.

2. Seuraavaksi sinun täytyy liottaa liima säiettä. Tätä varten, se tulisi ulottua säiliön läpi täytetty PVA. Välittömästi ja teki sen kietoa ilmapallo-arvoisesti. Kun lanka kelataan, kääntämällä pallo tulee suorittaa erittäin nopeasti. Koska ilmapallo lopussa menettely poistetaan sisältä, kääreen pitäisi tehdä ei ole kovin tiukka siinä vaiheessa, kun se on kiinnitetty. On parempi jättää pieneen tilaan alareunassa.

3. Kun pallo päästä niin paksu kuin ajatus, leikata lanka, mutta jätä pieni hännän voidakseen myöhemmin muodostaa silmukan.

4. Tällainen pallo on suositeltavaa laittaa kuivassa paikassa jonkin aikaa ennen kuin se on kuivunut kokonaan. Jos et halua odottaa, voit käyttää hiustenkuivaaja nopeuttaa kuivumista ja leluja. Se vie vain 5-10 minuuttia. Kun langat ovat täysin kuivia, voit puhkaista ilmapallo, jonka neula pohja ja vedä se ulos sisäpuolelta lelun paikassa, jossa oli juoni, mutta hyvin huolellisesti, jotta se ei vahingoita kauneuden luotu. Hännästä jouset täytyy tehdä silmukka ja voit koristella joulukuusi.

Joulupallot kätensä nauha

Kiehtova katsaus joulupallot kädet nauha. Jotta ne, sinun on oltava arsenaali erilaisia ​​materiaaleja:

 • satiini nauhat kaksi väriä: yksi - leveys on noin 2,5 cm ja noin 3 m, ja toinen - on hieman kapeampi pituus on noin 1 m;
 • Pallo-esimuodon;
 • lanka;
 • naskali;
 • helmet ja paljetit;
 • termopisolet;
 • lanka silmukoita.

Tärkeää! perustana valmiin pallo ei voi poistaa, on mahdollista käyttää edullisia kevyt vaahto aihioita.

Meidän täytyy alkaa ja muodostuu lenkki ripustamista lelujen tulevaisuuden. Voit tehdä tämän, sinun täytyy tunnistaa keskelle työkappaleen palloa, ja sen avulla ommeltua molemmin puolin lävistämään sitä. Reikä olisi lanka viiran, jossa on kiinteä alkuun helmi.

Nauhoista täytyy muodostaa terälehtiä ne kukka, kerätä nokassa ja liimaa pallo niin, että lanka oli keskellä kukka. Lannoitusaikana tulisi kiinnittää ja luo vershinku. Siitä sinun täytyy liikkua alaspäin ja prokleivat terälehdet nauhat, vuorottelevat värit, esimerkiksi:

 1. eturivissä: kaksi valkoista, kaksi punaista, kaksi valkoista, kaksi punaista;
 2. Toinen rivi: yksi valkoinen, kolme punainen, yksi valkoinen, kolme punaista;
 3. Kolmannen rivin, sinun täytyy tehdä lisääntymiseen terälehtien: kaksi valkoista, kuusi punainen, kaksi valkoista, kuusi punainen.

Seuraavaksi sinun täytyy liimata terälehtiä lisäämättä siihen hetkeen, kun ne tulevat liian lähelle vierekkäin. Tällä hetkellä se on vähennettävä niiden määrää alkuperäiseen (eli. E. Jopa kahdeksan) ja dokleit kautta.

Että pallo oli rehevä, on oltava eturivissä tehdä enemmän terälehtiä - ei kahdeksan ja kymmenen.

Ystäville avoimen työn tuotteen mielenkiintoisella tavalla valmistukseen joulun leluja voi olla paperilla. Nämä joulupallot sulautuu kaikenlaiseen sisustukseen, ja niiden tuotanto ei tarvitse paljon aikaa.

Ensin täytyy olla valmiina:

 • paksu värillinen paperi (A4);
 • veitsi, joka on suunniteltu leikkaus taide;
 • lanka;
 • neula;
 • sakset;
 • liima;
 • helmiä;
 • harjakattoisia kuvioita.

1. Paperilla tulostaa valitun mallin. Niiden kokoa voidaan säätää riippuen paperin koosta ja henkilökohtaisista mieltymyksistä. Lisää malleja on huolellisesti leikattu. Voit tehdä tämän, käytä veistä leikata taidetta.

Jos on huoli siitä, että piirustus prosessissa poistetaan, voit sulkea paperiarkki.

2. Kun kuvio on leikattu, se on tarpeen aloittaa leikkaus skannauksen pallo.

3. Käytä pyöreä kynää olisi pyöreän muotoinen kuvio. Kärjessä terälehtien tarvitse tehdä reikiä.

4. Edelleen, paperi on taittaa aihion palloksi, ja reunat teipataan yhteen.

6. Seuraavaksi luodaan silmukka helmiä. Tätä tarkoitusta varten ne on koukussa lanka ja vedä se sisäänpäin reikien läpi, jotka on aiemmin tehty kussakin terälehtiä.

6. Lopullinen kosketus - on luoda silmukka roikkuu. Ja pallo on valmis koristella joulukuusia.

Styroksi pallon kädet

Styroksi pallot ovat paljon vaihtoehtoja. Baarit tätä materiaali valitaan perustan tuleville joulukoristeet. Tällaisia ​​helmiä on sisustettu käyttäen värillinen kappaletta huopaa, paljetteja, paperi kukkia, helmiä, säikeet jne D.

Yhtenä keinona luoda alkuperäisen koristelu vaahdon joulukuuseen voidaan pitää "pallo-kakku." Tehdä tällaista herkullista sisustus elementti tulee:

 • vaahto esimuotin muodossa pallo;
 • PVA liima;
 • pieni valkoinen glitter;
 • lanka;
 • sakset;
 • punainen helmi.

Aloittaa pallomainen vaahto esimuottiin on päällystetty liimalla runsaasti. Sitten olisi kastettu säiliö ennalta vuodattaa pieniä paljetteja ja huolellisesti rullaa ne enää kadonneita ihmisiä. Sitten sinun täytyy antaa ratkaisevan syötön hyvä kuiva.

Jälkeen lopullinen kuivaus liinalla tai poimutettu paperi voidaan muodostaa kaunis helma - kääreen kakku, joka liittää pohjaan. Käytössä vershinku saada koriste herkkuja pitäisi kiinni punainen helmi-kirsikka. Viimeinen vaihe on muodostumista suspension kierteen pallon vaahtoa.

Muut vaihtoehdot vaahdon palloja

Joulupallot käsillään - decoupage

Mielenkiintoinen variantti moderni sisustus katsotaan decoupage. Tällaiset taidetta voidaan luoda joulun palloja.

Tämä edellyttää joukon työkaluja ja materiaaleja, jotka koostuvat:

 • muovista palloa (halkaisija 8 cm);
 • lautasliinat joulun lukuihin;
 • värikäs akryyli maalit;
 • harjat;
 • PVA liima;
 • akrylaattilakkaa;
 • suurimot;
 • paljetteja;
 • sienet astianpesuun;
 • levyt Veistettävä;
 • piirejä kanssa keramiikka ja lasi.

Pieni määrä valkoista akryylimaalia pitäisi laittaa pöydällä, se obmoknut sienellä ja laittaa pallon avulla pisteen liikkeitä.

Tärkeää! On suositeltavaa seurata tarkasti, jotta sieni tasaisesti ja hyvin kyllästettiin maalilla. Muuten decoupage joulupallot käsillään pilaa visuaalinen vaikutus läsnäolon lumiesiintymät pinnallaan.

Joten sinun täytyy maalata kaikki pallot, jotka on tarkoitus koristella. Kunnes ne ovat kuivia (noin tunti), sen pitäisi jatkaa valmistelua lautasliinoja. Ylempi maalattu kerros erotetaan pohjasta ja varovasti leikata Christmas piirustus. Laimenna liima vedellä suhteessa 50/50. Leikattu kuvio kostuttaa tarpeen liima-liuokseen ja liittää pallo. Prosessi liimaus tulisi aloittaa keskeltä, vähitellen siirtymässä reunoille.

Ja sitten ympäri liitetyn kuvan haluat luoda sopiva taustaväri. Voit tehdä tämän, sinun täytyy akryylimaalia jälleen laittaa laudalle ja soveltaa sienellä päälle valkoinen tausta on pallo. Tämän menettelyn jälkeen joulukoristeet pitäisi jättää kuivassa paikassa ennen lopullista kuivausta, ja sitten kokonaan peittää pinnan akryylilakalla.

vaikutus lumi voi luoda seuraavasti: sekoita valkoinen maali, suurimot (pitäisi saada paksu puuroa johdonmukaisuus) ja ohut sivellin laittaa pallo siellä, missä pitäisi olla lunta. Kun lumi on kuiva, voit koristella hopealla blestochek jotka täytyy asettaa aikaisemmin jäi lakkapinta. Avulla jouset tehty silmukan ja luova prosessi on saatu päätökseen.

Muita ideoita joulupallot käsillään

Joukossa muita tapoja tehdä Joulupallot käsillään voidaan tunnistaa:

 • Pehmytkudoksen pallot. Toteuttaakseen tämän idean käytännössä tarvitsee läpät erikokoisia. Perustana voi käyttää vanhaa sukka, hyvin täytetty kangasta tai puuvillaa villaa, jotta saadaan pallomaisia. Voit myös ostaa vaahto tyhjä. Koristelu helmiä läpät ja mahdollisesti kiiski ja ompelemalla tiheä kudos toisilleen antamaan suorakulmioita lelu "takkuinen" ulkonäkö. Koristella kangas helmiä mukava painikkeet eri kokoisia ja muotoisia.

 • Joulupallot pitsi. On myös tarpeen ottaa vaahto aihioita, jotka on liitetty kappaletta harjakattoisia pitsi. On myös mahdollista sävyttää, antaa vanhan näköisiä. Lace voidaan tehdä itsenäisesti - tie ohut lanka ja koukku.

 • Lelut kukka sieni ( "Oasis"). Tämän materiaalin pitäisi leikata pallo, joka lanka nastat liittää pieniä leluja ja kuusen oksia. Ne soveltuvat suurille ja rehevä joulukuusi.

 • Pallot vanhoista CD-. Viimeisen tulisi leikata pieniksi paloiksi eri muotoisia ja huolellisesti niiden liittämisen läpinäkyvää lasia palloja-aihioita. Samaa periaatetta voidaan suorittaa avulla sisustus pallot helmiä.

Joulupallot käsillään, mestarikursseja niiden tuotantoa, olemme keskustelleet, varmasti auttaa sinua inspiroi luoda luova suunnittelu joulun leluja. Luo ilo, jakaa kokemuksiaan, täydentymään treasury luovia ideoita ja parhaita esimerkkejä niiden toteutumista!

Hyvää uutta vuotta!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 62 = 67