Joulupallot käsintehty kuva

Joulupallot käsillään: ilotulitus loistavia ideoita!

Ehkä yleisin muoto joulukuusi lelu - pallo. Perinteisesti joulukuusi koristeltu pallot erikokoisia, mutta yksi väri tai päinvastoin, ottaa pallot samankokoisia, mutta eri, yhdistellä keskenään kukat. Mutta vuosi vuodelta siitä tulee yhä suositumpi tekemistä joulun leluja omin käsin. Siksi me olemme opit tekemään joulukoristeet muodossa pallo erilaisia ​​käsitöitä tekniikoita!

Pallot merkkijono ja helmiä

Yksi helpoimmista tavoista sisustus joulupallot kädet, voit ottaa ne käärimistä lanka tai koriste johdot. Jotta pallo näytti enemmän juhlava, yhtiö ottaa johto lanka helmiä ja kiinnitä ne vuorotellen niitä.

Pallo Kirjoittaja - Irina Lysenko

Kiinni pallot monivärinen painikkeet jopa lapsia, ja sinun täytyy vain ihailla tuloksen, ja hieman auttaa heitä tarvittaessa)

Ja silti painikkeiden sijasta voidaan liimata makaronia tai kolikoita, ja saat eniten epätavallinen joulupallot käsillään!

Pre-vaahtoa tai muuta kultainen pallo, kääri foliolla peittämään aukot. Vaihtoehtoisesti, sen jälkeen kun liimaus pieniä osia, koko pallo voidaan värjätä kultainen maaliruiskutyöntekijä.

Tee keriä Myös se ei ole vaikeaa. Lähtökohtana on tavallinen pallo (voit käyttää vanhaa joulu lelu, jolla esimerkiksi paikoin maali irrota) ja kääritään kierteet neulominen. Olla hieman kekseliäisyyttä, ja se muuttuu palloksi, pallo! Puolat on tehty pari puinen hammastikkuja ja helmet.

Toinen menetelmä perustuu käyttöön ilmapallo, joka lankaa, voidella liima PVA. Kiertää lanka voi olla missä tahansa järjestyksessä, ja lopulta ei häiritse jälleen preparaatti koko pinnan liima.

Kun liima on kuivunut, puhkaista ilmapallo ja poista se varovasti, ja valmiin pallo lankana koristavat juhlava jousi.

Jotta tämä söpö paperin pallo, sinun tarvitsee vain kaunis paperia ja liimaa.

Leikata pois duplex-paperi scrapbooking 8 piireissä sama halkaisija ja kaksi pienempää-halkaisijaltaan.

Kukin 8 kierroksia nelinkertaisesti:

Nyt jokaisen pienen ympyrän liimaa 4 isoa neljännekset:

Lopussa liimaa kaikkien ylemmän neljänneksen, ja sitten - alempi.

Jos haluat joulukuusi koristaa ylellisen pallot kukkia, ostaa vaahto pallot, koriste nastat, satiininauhaa ja samanvärisiä paperin. Lisäksi tarvitset muotoinen rei'itys kukka.

Ja sitten se on yksinkertainen: vaahto pallo kääritty satiininauhoineen (joskus korjata liima) ja heti lähteä häntä roikkuu leluja. Sitten jokainen kukka työntöpiikin ja kiinni pallo. Näin nopeasti ja helposti uuden vuoden pallo "Bloom" ihmeellisiä värit)

Ja tietenkin, on mahdotonta sivuuttaa origami tekniikkaa. Kiitos opetusvideota oppia tekemään ilmapallo Kusudama värillistä paperia ja sitten koristella joulukuusi pallot niin!

Decoupage - on toinen erittäin suosittu tekniikka koristella joulukuusi pallot. Pohjan, joka perustuu decoupage ja "rajat" kerrottiin useammin kuin kerran, joten emme asua tässä asiassa.

Me vain todeta, että joulu pallo tahansa väri kannattaa ensin maalata valkoinen akryyli maali ja sitten alkaa liimaamalla lautasliinat! Jos haluat päätyä värillinen pallo oli sitten maalata se loppujen paperit on liimattu, eli. E. Lopussa työn.

Pallot näyttää juhlava ja talvella, peitä ne keinolumi. Nyt on helpompaa kuin koskaan: valkoinen akryylimaalia Sekoita suurimot ja johdonmukaisuutta paksu liete.

Pallo Kirjoittaja - Elena Slastina

Zadekupazhennye pallot voivat koristella tilavuuselementit kuten teki Lena (lisenok25):

Huomaa, että puhuu jo muihin neulontamallissa langan väri!

Välillä 28-41 mukaisissa rajoissa neulo vähitellen vähentämällä silmukka provyazyvaya 2 yhdessä edessä kaikki parilliset rivit.

Jälkeen provyazat väite 3. Yhdessä kasvot, kiristää lanka kärki ja piilottaa.

Pallo tulee laittaa vähentämistä silmukoita!

Samoin voit vyvyazat mitään mallia haluat, esimerkiksi joulukuusia:

Jos kuvio on neulottu pitkä ja väsyttävä, ota pilkullinen iho. Tulos miellyttää sinua!

Ompelu, virkkaaminen, tarjoutua "mekko" pallot kaunis, herkkä mekkoja:

Ja tässä on sopivampi neule järjestelmät:

Ymmärtääksemme paremmin, miten vanteita uudenvuoden pallo, ensin katsoa miten sitoa koukkuun kiviä.

Huovutus palloja - yksi mielenkiintoinen tapa luoda ainutlaatuinen joulun leluja omin käsin!

Pelaa pallot villaa kahdella tavalla: yksi on nimeltään kuiva rypeä, ja toinen - märkä) Tulos on yhtä hyvä, jos kaikki tehdään oikein.

Kun huovutus neulalla ja sienen te osoittautua sama joulupallot kädet, kuten kuvassa:

Toinen tapa on, että pallo villaa lanka eri suuntiin asettaa huovutusvillaa, jolloin muodostuu pehmeä, löysä pallo.

Tämä pallo tulisi panna nylon golf, joka on kiinnitetty molemmin puolin solmuja.

Sitten golf laitetaan pesukone ja pestiin jauheen riittävän korkeassa lämpötilassa. Suulla ja jälkeen perusteellinen kuivaus, tiheä, sileä pallo.

Kaunistatte se voi kirjoa, joka oli tehty huovasta tai muusta sopivasta kankaasta.

Ja lopuksi, yksi helppo tapa sisustus joulupallot - maalaus. Se on valmistettu käyttäen geeliä Glitter eri värejä.

Toteutettava oikea väri ja maalaa kaikki, että tulee mieleen) Muuten, osallistuminen lapsityövoiman, he rakastavat sitä!

Toivomme, että siitä erilaisia ​​vaihtoehtoja voit valita itse yhden tai useampia sopivia, ja puu on koristeltu yksinomainen uudenvuoden palloja käsintehty!

Onnea ja menestystä uudenvuoden.

"Cross" takaa luova lentoonlähdön koko vuoden! 🙂

Joulupallot käsillään: ilotulitus loistavia ideoita!: 1 Comment

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

luokka

Ristipistotyöt ja muu käsityötarvike

Sijoittamalla sivuston materiaalien muihin sivustoihin on kielletty!

Lähettämällä kaikenlaista sivustolla, sitoudut

Joulun leluja omin käsin: 18 Ideoita uudenvuoden pallot

Tänään hyllyiltä löytyy paljon erilaisia ​​joulun leluja, niin kääntyä tavallinen joulukuusi tässä juhlava kaunis ei ole vaikeaa. Kuitenkin uusi vuosi - erityinen päivä! Päivä, jolloin vanhan vuoden jää taakse, ja edessä uusia seikkailuja, uusia kokemuksia, uusia voittoja. Mutta vanhan vuoden ei päättynyt ilman jälkeäkään se pysyi hyviä muistoja, kirkas tapahtumia, henkilökohtaisia ​​voittoja ja saavutuksia. Ei ole huono asia pitää mielessä lähtevän vuosi useita vuosia. Ja se voidaan tehdä avulla uudenvuoden pallo, tehty omin käsin. Joka kerta pukeutuminen joulukuusi, saat pois laatikosta joulupallot, ja yhdessä niiden kanssa ja muistaa menneisyyden.

Tee Joulupallot käsillään yksinkertaisesti, tähän tarvitset inspiraatiota, halu luoda ja hieman sitkeyttä. Olemme valmistautuneet sinulle 15 mestarikurssi tekemiseen joulupallot käsillään.

# 1 uudenvuoden pallon CD-asemaan. Step by Step Photo Ohjeet

Valmistukseen tällaisen pallo tarvitset: yksinkertaisen lasin tai muovin kulho, vanha levyjä, sakset, teippiä, liimaa.

# 2 uudenvuoden pallon sormenjälkiä. Koristele joulupallot omaperäisellä ja yksinkertaisen

Valmistamiseksi tällainen mestariteos tarvitset: lasi tai muovi kulho ilman kuvio, maali (akvarelli, guassi, akryyli), kivikynät tai markkereita, harjat.

# 3 Uudenvuoden pallo paperin putkia. Mestarikurssi tekemiseen

Valmistukseen uudenvuoden pallo paperin putkia tarvitset: Styrox tai muovikulho, liimaa, pehmopaperia, lanka.

# 4 uudenvuoden pallo paljetteja. Askel askeleelta Master Class

Valmistukseen uudenvuoden alaan paljetteja Tarvitset: vaahtoa, muovista tai lasista kulho, nauha paljetteja, liimalla.

# 5 Tuoksu Christmas pallo kädet

Uusi vuosi - loma tuoksuja! Miksi ei lisätä hieman makua joulukuusi? Tarvitset valmistukseen tällaisen pallo: appelsiini, sitruuna tai muita sitrushedelmiä, nauhat, laajakaista, hammaslankaa, joulu mausteet (kaneli, neilikka, jne).

# 6 Uudenvuoden pallo vanhojen sanomalehtien

Omaperäisen näyttävät joulupallot koristeltu vanhoja sanomalehtiä. Voit tehdä tämän sinun tulee: Styrox tai muovikulho, paperia, liimaa, maalarinteippiä, string, maali, markkereita tai geeli kynää.

# 7 joulu pallo koristaa huopaa. Teemme koristeita joulukuusi käsillään

Luoda alkuperäisen uudenvuoden pallo, voit käyttää kappaletta huovasta tai muusta kankaasta. Luoda sellainen pallo tarvitset: pallo (muovia tai vaahto), huovasta tai muusta kankaalla useita värejä, liimaa, lanka, sakset.

# 8 joulupallot nauha: Master Class

Valmistukseen uudenvuoden pallo kangasta tarvitset: vaahto pallo, kangas useita värejä, hakaneulat (paljon!), Helmet, sakset, liimaa.

Haluatko tehdä alkuperäisen joulua pallon käsiinsä, sitten katsoa palloa rätit. Voit tehdä tämän sinun tulee: vaahto pallo, paperi veitsi, kankaalla erivärisiä, markkereita, teippiä, liimaa, hakaneulat, paistinvartaalla tai hammastikulla.

# 10 uudenvuoden palloa käsillään, en langan

Uskomattoman suosittu keskuudessa needlewomen nauttii Christmas kerä. Sen tuotanto Tarvitset: ilmapallo, lanka, PVA liimaa.

# 11 Uudenvuoden pallo, koristeltu lasimaalauksia maaleilla

Suuri joulukoristeita voidaan tehdä lasimaalauksia maaleilla. Luoda sellainen pallo tarvitset: lasi tai muovikulho, lasimaalauksia maalilla. On useita tapoja tehdä: piirtää suoraan pallo tai tehdä aihioita ja liitä ne palloa.

# 12 Uudenvuoden pallo merkkijono ja helmiä. Tee Joulupallot käsillään

Valmistukseen tällaisen uudenvuoden pallo tarvitset: Styrox tai muovinen pallo, johto, helmiä, liimaa.

# 13 Uudenvuoden pallo painikkeita. Me koristella joulukuusi lapsia

Valmistus Christmas pallo painikkeet pienimmätkin asukkaiden kotiin. Tällaisille käsitöitä Tarvitset: vaahto pallo, värikäs painikkeet, liimaa, säiettä.

Erittäin kaunis joulukuusi pallot näyttää, koristeltu helmillä. Koristeeksi pallo helmiä voi olla ulkona tai sisällä. Mikä tapa valita - voit päättää, mutta meidän osaltamme, toteamme, että ulkokäyttöön koristelu jonkin ajan kuluttua voivat tulvia. Joka tapauksessa tarvitaan: muovi- tai lasikulho, liimaa, helmet.

# 15 Sisustus Christmas pallo kankaalla tai paperilla

Jos aikaa on jäljellä hyvin vähän, ja koristele palloja kuin voit käyttää hyvin yksinkertaista ja alkuperäinen tekniikka: koristelu pallo käyttämällä käärepaperit tai kangasta.

# 16 joulupallot kädet vuonna decoupage tekniikalla

Jos haluat tehdä todella ainutlaatuinen joulu pallo, niin se on aika oppia decoupage. decoupage tarvitset valmistettaessa Uudenvuoden pallo: muovi pallo, teemalla lautasliinat, valkoinen akryyli maalit, PVA liima, akryyli maali decoupage; viuhkamainen harjalla, sienellä, hopealanka koristeluun.

# 17 Joulupallot kätensä puuvilla levyt

Erinomainen suoritusmuoto Christmas pallo lelu on valmistettu tavanomaisen puuvilla levyjä. Tarvitset sen tuotanto: vanulappuja, nitoja, neula, lanka, nauha.

No, uusin versio uudenvuoden pallo, tehty omin käsin, on pallo paperia. Hänelle tarvitset: kaksipuolinen rakentaminen paperi, sakset, liimaa, nauhaa.

Sisustus joulupallot käsillään - valikoima ideoita

Joulukoristeet tehdas on lähes joka kodissa. Ne ovat varmasti erittäin mielenkiintoinen ja hyvä yhdessä muut koristeet talossa voi aiheuttaa arvoinen esteettisistä seikoista. Mutta vain ostaa joulupallot on tylsä. Ainutlaatuisuutta voidaan saavuttaa vain tekemällä koristeet joulupallot käsillään.

Pitkä käytetty menetelmä valmistaa palloja ulos säikeitä. Tuotettujen näyttäviä, jolloin ylimääräisiä sisustus. Se on mahdollista vaihdella koon.

Valmistukseen tarpeen: lanka (prosenttiosuus on korkea luonnonkuitujen koostumuksessa liiman hyvä kyllästys), PVA liima, kertakäyttöinen kuppi, ilmapalloja pyöreä muoto.

 • Valmistella liima työtä. Voimakkaasti paksu laimennettiin tilaan tiheys hapankermaa.
 • Puhaltaa ilmapalloa pisteen, mitä kokoa on suunniteltu leluja.
 • Liota liimalangan segmenttien 1 m.
 • Wrap menetelmä "hämähäkki" vapaan reiän halkaisija enintään 1 cm.
 • Anna kuivua liiman (12-24 tuntia).
 • Kontrollia tuotteesta työntämällä sitä ja ottaa pois lopnuv pallo reiän läpi.
 • Koristella tuote. Tätä tarkoitusta varten: huuli, paperi leikkaus eri muotoja, paljetteja, helmiä, semi helmet jne. Tuotteet on valmistettu lanka, ja voidaan maalata maali Balon tai akryyli. Akvarelli ja guassi eivät sovellu, koska ne voivat imeä tuotteen ja aiheuttaa sen pilasi ulkonäkö.

Tehneen joulupallot halkaisijaltaan erilaisia, ne voivat koristella nurkassa talon: joulukuusi, kynttilänjalkoja, koostumuksen maljakko ikkunalaudalle jne Sisustus pallot voidaan tehdä tällä tavalla: laittaa lokeroon valo seppele top tuotteita erikokoisia, mutta yksi väri. Kun Garland ne korostetaan ja luoda mielenkiintoinen vaikutus.

Erittäin kaunis ja upea joulukuusi näyttää sylinterit helmiä. Tällaisessa tapauksessa on koristelu vaahto aloilla aihioita. Paitsi vaahto esimuotin tarvitse helmiä, nastat (ompeluneulat päineen, koska nastat) nauha.

Valmistusmenetelmä on hyvin yksinkertainen:

 • Merkkijono yksi helmi napaa kohti.
 • Kiinnitä hakaneula vaahdon pohja.
 • Toista vaiheet kunhan perusteella tilaa on jäljellä.
 • Lopussa nauhan, kiinnitä silmukka ripustamista koristeet.

Helmet on toivottavaa ottaa samankokoisia, jotta tyhjiä paikkoja perusteella. Väriavaruus on valittu yksi sävy ja eri. Kaikki riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä ja yleinen tyyli huoneen sisustus.

Sen sijaan, että vaahto emäksiä voidaan käyttää muovisia tehtaan palloja. Vasta nyt liitetty helmiä tässä tapauksessa ei ole napoihin, ja sulateliimoja.

Yhtä ainutlaatuisia näyttää joulukuusen pallot painikkeita. Vanha toivottuja painikkeet eivät välttämättä valitse samaa värimaailman. Loppujen lopuksi he voivat aina maalata, ja saavuttaa haluttu sävy. Näyttävyyttä kultaa, pronssia, hopeaa sävyjä, sekä kaikki kukat pölyämistä "metallinen".

Tehdä tällaista sisustus Joulupallot, tarvitset: painikkeet (voit kanssa läpi kiinnitys ja piilotettu), kuumasulaliimassa vaahto tai muovista nauhavarmistustietovälineitä.

 • Takki sisällä painikkeet pieni määrä sulateliimaa.
 • Kiinnittää napin pohjaan.
 • Suorittaa toimia 2 ylös, kunnes koko pinta ei kuulu napeilla.
 • Kiinnitä nauhan pallo voitaisiin keskeyttää.

Saattamisella joulukuusi, sinun täytyy varmistaa, että ei ollut liikaa keskitetään yhteen paikkaan. On parempi laimentaa tällaisia ​​muut koristeet.

Alkuperäinen joulupallot voidaan tehdä yksinkertaisesti paperille ilman mitään perusta.

Tämä edellyttää tiheä (noin 120 g / m2) paperi, sakset, nastat, puristimet, nauha. Itsenäisesti tekevät sadonkorjuu erittäin helppoa.

 • Leikata paperi nauhat 12 mittaamalla 15 mm x 100 mm
 • Tiivistä kaikki nauhat toisella puolella ja muut neulat, poikkeamatta reunasta 5-10 mm.
 • Levittää nauhat ympyrän, muodostaen alalla.
 • Kiinnitä nauhan pohjaan pallon.

Nauhat voidaan leikata ei ole suora, ja toisaalta rosoinen linjat. Voit käyttää scalloped saksilla.

Kreppipaperi on myös hyödyllinen. Siitä ovat palloja, pompulat. Tarvitset: Aaltopaperi, liimaa, sakset, teippiä.

 • Jos paperi on uusi ja pakattu, sinun täytyy mitata reunasta 5 cm ja leikata. Sitten taas, mitataan 5 cm ja leikata.
 • Kaksi aihioita leikata "kampa", joiden väli on 1 cm: n liuskoja ei dorezaya perustaa 1,5 cm.
 • Liuota yhden kappaleen ja alkaa rullata, "kukka" ympyrässä, vähitellen liimaamalla. Get rehevä Pompon. Toista toisen esimuotin samoja tekoja.
 • Yhdistä liimalla kaksi tupsuja kappaleen paikallaan liimaamalla. Hanki upea pallo. Paikkaan liimaus kiinnittää nauha-silmukka. Fluff tuloksena pompula.

Niistä kaksipuolinen väripaperi

Voit myös tehdä pallo on kaksipuolinen värilliselle paperille. Tehdä tämän tarvitset: värillinen paperi, sakset, liima, pyöreä esine (kuppi, esimerkiksi), nauhan.

 • Ympyrä paperikupin 8 kertaa. Hanki 8 yhtäläinen piireissä. Leikkaa ne.
 • Taittaa kukin ympyrä neljä kertaa.
 • Leikata lisäksi ympyrän pienempi halkaisija.
 • Liima siihen työkappaleen kulmat keskellä yksi puoli (4 kpl fit), ja toisaalta niin itse.
 • Paljasta jokainen kertaiseksi ja liimaa rajapinnassa niitä. Saada pallon "terälehtiä".
 • Kiinnitä nauha.

Pallot paperia, pääsääntöisesti ei käytetä pitkään aikaan ja kausi. Järjestää niitä suuria määriä joulukuusi ei ole tarpeen, on parempi "laimentaa" muut koriste.

Jos tunkkainen kaapissa vanha pusero, mikä on sääli heittää, niin hylkääminen kierrätyksen oli oikea päätös. Siitä voit tehdä mukava joulua lelu. Valmistukseen tarvitaan: neulonta kangas, sakset, neula ja lanka ompelu, pahvi, nauha.

 • Leikata mahdollisimman pitkä nauhat kankaan leveys 1 cm. Jokainen liuska venyttää sen kierretty reuna.
 • Pahvi leikkaus koko on 10 cm x 20 cm.
 • Kela saadaan kartonkiin nauhan leveys.
 • Keskellä on yksi ja toinen puoli neulan kytkemiseksi nauhat ja säiettä. Vedä pahvi.
 • Leikkaa silmukat on muodostettu reunoista.
 • Pöyhiä ja kiinnitä nauha.

On olemassa toinen tapa, mikä merkitsee sitä, koriste tyhjä polystyreeni tai muovista työkappaleen kankaalla. Tarvitse kangasta (saatavana eri väreissä), kuumaliimalla, sakset.

 • Leikata kangas tähteet suorakulmainen, mittaus 3 cm x 4 cm.
 • Taita ne seuraavasti: kahdessa yläkulmassa keskelle alatela.
 • Liimattu rivit työkappaleen, kaartaa sisäänpäin alaosasta alkaen.
 • Nauha pois koko kulhoon. Kiinnitä nauha.

Sovelluksia kudoksen voidaan vaihdella käyttämällä enemmän ja enemmän välineet käsillä - helmiä, nauhat, strassit, nauha.

Sisustus joulupallot kätensä vielä mahdollista tällä tavalla. Uusi suuntaus on tullut koristelua joulukuusenkoristeet kirjailtu. Tätä tarkoitusta varten, ennen kirjaillut kuvan. Tarvitaan myös kankaan tyhjä vaahtoa tai muovista, sulateliimoja.

 • Kiinnitä kirjailtu kuvan liimalla.
 • Zadekorirovat pallo lepoalueen applique kangas.

Sen sijaan, sovellukset voivat käyttää samaa kangasta, johon kirjonta tehtiin. Vaihtoehtoisesti, on mahdollista tehdä kuvion kankaan, jossa yksi osa on kirjonta. Voit myös koristella kustakin yksittäisen kuvioita kirjailtu kuvien ja turvallista. Näiden vaiheiden jälkeen voidaan edelleen lisätä koriste helmet, strassit, kimallus, paljetteja.

Tehokkaasti näyttää puussa, ja koostumuksissa pallot tällaisissa tapauksissa. Valmistukseen epätavallinen palloja sinun täytyy varastoida muovista läpinäkyvä työkappaleita.

Avaaminen hat-pidike sisällä, voit luoda erilaisia ​​koostumuksia:

 • Kaada sisällä akryylimaalia eri värejä, trotted pallon kaikkien sisäseinien maalattiin, annettiin kuivua. Pigmentti värit sisältä tyhjäksi ja siitä tulee yksilöllinen väri.
 • Täytä sisällä pieniä värillisiä höyheniä ja helmiä.
 • Voit myös täyttää sisäpuolelta konfetteja eri värejä.
 • Paloja vanhan hopealanka joita täytetään.

 • Lempivalokuvasi myös sisältä. Tämän vuoksi on tarpeen kiertää putken pieni kuva (Katso pallon halkaisija) ja hajotetaan sen sisällä. Täydentävät konfetti tai paljetteja.
 • Värillinen villa sisäosan täyttämisestä ja täydentää helmiä. Värit voidaan valita eri. Maalattu akryylimaali paremmin. Täyttö kuivauksen jälkeen villaa.
 • Monivärinen sisal voidaan sijoittaa sisälle ja nauttia värejä ja alkuperäistä koristeita.

Fancy täyttämällä läpinäkyvä maapallo voi olla erilainen. ne kaikki liittyvät henkilökohtaisten mieltymysten ja mielialan aikana käsitöitä.

Työkappaleet voidaan kiinnittää mitään. Tässä muutamia ideoita:

 • Nauha. Nauhoja voidaan tehdä erilaisia ​​kuvioita (geometriset teema nimikirjaimia, raidat jne). Kiinnitä heille sulateliimaa.
 • Paljetteja. Vyöhykkeet paljetteja on kierretty kehän ja kiinnitetään kuumasulaliima. Voit valita useita värejä yhdistää.

 • Braid. Eri nauhat tahansa materiaali sopii myös koristeluun joulupallot.
 • Pitsi. On mahdollista lisätä lattialle helmiä tai strasseja. Organzanauha yhdistetään myös pitsiä.
 • Paperin leikkaus. Eri kuvioissa on valmistettu avulla kuvion Punch, koristella tahansa pallo.
 • Tunsi leikkaus. Liitteenä leikkaus-hahmoja eri aiheista on käytännöllistä sijoittaa liimaa sulatteen.
 • Vanha koruja. Kadonnut korvakorut tai rintakoruja tarpeettomia yhdessä muiden koriste-elementtejä erityistä chic koristelu.

Ostaa perinteisen joulupallot koristeluun tilaa uudenvuoden ja jokainen voi. Mutta se on vain koriste, sekä ollenkaan. Vain koristeluun joulupallot voivat tuoda oman ainutlaatuisen siivu sielun ja sisälle. Voit tehdä tämän, vain halu ja joitakin materiaaleja, jotka ovat varmasti tulee olemaan jokaisessa kodissa.

Joulupallot kätensä eivät pelkästään miellyttävää, mutta myös muodikas. "Hand Made" Viime vuosina on saanut vieläkin enemmän suosiota. Siksi harjoittaa luomiseen joulupallot ei ole vain suosittu, mutta hyödyllinen myös omaan asuntoon.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 27 = 28