Juotos hiukset kädet yksinkertainen järjestelmä

Juotos hiukset kädet yksinkertainen järjestelmä

Kotitekoinen juotos hiustenkuivaaja

Luotu käyttämällä KotoRed.

Hei, rakkaat fanit elektroniikka. Haluan kertoa teille eräs viime korjaustöissä. Asia on hyvin tarpeellinen, ja siksi minun artikkeli saattaa olla hyötyä jollekulle.

Se alkoi siitä, että äitini laptop hajosi. Diagnosoimiseksi syy makasi ylikuumenemisen ja epäonnistuminen työn Northbridge PC. On halu yrittää pidentää elämäänsä, ennen kuin menet ostoksille uuteen tietokoneeseen. Karsia itse oikeat tiedot sillalla sekä nähdä, että ihmiset pitävät laitteen (Blow kuivaimet) tekevät itse, päätin lähteä niitä toisinaan välittömästi, eikä odottaa 2 kuukautta tilattaessa hiustenkuivaaja tai hiustenkuivaajan käsitellä Ali Express.

Tämän seurauksena silta on lämmennyt, tietokone ansaittu. Se on toiminut kolme kuukautta turvallisesti. Hän kuitenkin lisätty pieni siili siltaa kannettavan. Jäähdytys ei ollut paljon pallon päällä. Siksi se oli ongelma.

"Nyt Borschevu", eli hiustenkuivaaja:

Seuraava lainaus kuvat minun kuivausrumpu valmistusvaiheet:

Vastus lämmitys kierre minun 45 th. Tarpeeksi. Jouduin luopumaan vallan triac ohjaus (poltettu kierre). Sama rullattiin muuntaja oikea jännite ja virta. I oli 75 volttia virtaa noin 2 ampeeria turvallisesti desoldering hiustenkuivaaja radio kahden- levyt, mukaan lukien. Muuntajan vastus Helix erittäin ylikuumentunut. Ja hyväksyttävän lämpö - liian raskas.

Tämän seurauksena hän päätti sammuttaa kondensaattorin. Valinnan jälkeen 7 kondensaattorit 4,7 microfarads. (Parallel) edellyttäen, että lämpötila on noin 450 astetta. Juuri Feng päätti lisätä termopari + mainintojen mikro. Vaikka valita järjestelmä Internetissä, törmäsin kiinalainen lämpömittari Ali 300 ruplaa. (999 °) päätettiin sykonomit ajan. Lämpömittari on tilattu. Kuitenkin sen seurauksena, se on ollut hyvin hidasta käsiteltäessä termoelementin tietoja lämmitykseen ja jäähdytykseen, mutta on mahdollista sulkea silmäsi. Tarkkuus lämpötilan lukemat on järjestetty. Uskon, että kalliimpi nämä lämpömittarit eri firmware ja suorituskykyä. Vaikka se on Kiina.

Kuumennettaessa päätin tehdä 2 painiketta. Lämpö 1 - noin 300 g. Lämmitys 2 - lisää kondensaattorit ja saada 460 asteen lähdön. Hiustenkuivaaja turvallisesti eristetty metalliosia. (HUOM). I kiillettä. Sale arkki mikroaaltouunissa. Antaa pyöristetty muoto. Vuoraa pieni murtuma ympyrää useilla paikkakunnilla. Virta muuntajaton kaikkialla. Kaikki kolme jännitteet (kierre, tuuletin, digitaalinen lämpömittari) itsenäinen. Koottu yhdestä järjestelmästä. (Kaaviossa on kuumennuskierukalla käytetään ainoastaan ​​alentaa kondensaattorin ja sen purkausvastuksen). RL - suojan zener rikkoutumista kuormituksen. Kaikki vastukset 0,25 wattia. Käyttövoima osoitin - C1 - 0,47 (0,68 mikrofaradia), VS1 - mikä tahansa jännite 8-12 volttia. Teho kuylera - C1 - 4,7 uF, VS1 - kaksi sarjaan kytkettyä zener-diodin 1N4749. (2 * 24 V). Ainoa ero eri ilmentyminä alas kondensaattori ja zenerdiodin. Sulake tarvitaan. Käyttöjännite kondensaattorin C1 - 400 volttia minimiin. Suodatin kondensaattorin jännite on suurempi kuin vakauttaminen jännite VS1.

Yhteisen vaihtaa tuulettimen ja näytön. Lämmitys sisältyy erikseen. Pois päinvastaisessa järjestyksessä (ennen jäähdytystä kuivaaja). Saanto toimintatila ja jäähdytys - noin kaksi minuuttia.

Kuyler 24 volttia. (Yksi 12 volttia. Tässä tapauksessa toinen zener diodi ei ole välttämätön. Kapasiteetti kondensaattorin voidaan pienentää) saa edelleen 48 V DC.

Digitaalinen lämpömittari Haen 10 volttia.

Lämmitin - kierre sähkö. Syötetään vaihtojännite. Metalli osa, jossa on lämmitin termolenta eristetty kotelon. Sisällä jopa lämpösuoja. Leikattu oluttölkki. Asuminen hiustenkuivaaja - purkki pillereitä ja korkki kahvia. Ihanteellinen kuluneet toisiaan. Suutin - osa vastaanottimen antennin. Lieriö lämmityselementti - taskulamppu. Suutin 2 on työnnetty pesukone sopivien halkaisija ja on levitetty niiden väliin. Sidotaan kahdella ruuvilla. Reiät ruuvien tehdä etukäteen. Edelleen työnnetään lämmittimen tilan. Reunat hieman taivuttaa vasara.

PSU tilaajayksiköltä Avanet Internet-palveluntarjoaja. (Ignominiously pakenevat Krimille tilaajille rahaa). No, lampaista hieman villaa. )

Etupaneeli on tehty Frontdizaynere, painettu valokuvauspaperi, liimattu ja lakattu. Se on myös maalattu musta runko.

Siinä kaikki. Kuvissa pitäisi olla selvää. Tärkeintä on tehdä huolellisesti, ja onnistua.

Jälleen kerran haluan muistuttaa teitä - ruoka muuntajaton, galvaaninen erotus ilman verkkoa. Kaikki on turvallisesti eristää metalliosia.

Kaikki työajan järjestelyillä.

Vilpittömästi, Edward Volkov.

Mitä pidät tämän artikkelin?

Se ansaitsi onko laite olet?

Sivusto huollettavuus tarkastetaan selaimissa:

IE8.0, Opera 9.0, Netscape Navigator 7.0, Mozilla Firefox 5.0

Sovittaa käytettäväksi näytön päätöslauselmat 1280x1024 ja korkeampi.

Alemmilla resoluutiot voivat aiheuttaa vaakavieritys.

Kotitekoinen hiustenkuivaaja juottaa pelimerkkejä käsillään

Juotos hiustenkuivaaja - välttämätön ja välttämätön väline kaikille ystäville puuhastelun. Sitä voidaan käyttää erottamaan elektronisten komponenttien piirilevyihin, kuivumisen nopeuttamiseksi tahmea yhteyden ja monia muita tehtäviä.

Joten joskus akuutti ongelma: mitä tehdä juotos hiukset kädet?

Se, että tällaiset kuivain juottamalla tarpeeksi suihkuttamiseksi ilman lämpötila on 600 astetta. Tämä on enemmän kuin tarpeeksi juotteen sulattamiseksi.

Puhallin on kytketty DC 12 voltin jännitteellä. Mutta kuumennuselementti on kytketty lähteestä, jossa on muuttuva jännite 0-12 volttia. Sitä voidaan käyttää säätelemään lämpötilaa lähtevän ilmavirran.

Puuttuessa sopivan virtalähteen, vaihtoehtoisesti tietokoneen virtalähde. Se on vain tarpeen säätää vastusta lämmityselementin lähtöjännite.

Ilmavirta syntyy pieni tuuletin. Puhallin ohjaa vanha nauha-asemalle. Sen sijaan magneettinauhan moottoria 40 voidaan käyttää näytönohjaimen jäähdytin mm.

Hänen kanssaan malli on hieman pienempi, mutta heikompi. Assembly juottamiseen kuumailmapuhaltimella harkitaan täydellinen jäähdytin, koska se on helpompi ja nopeampi kerätä.

Kanavaliitännät erittäin suositeltavaa käyttää keraamisia materiaaleja ja kvartsilasia. Nämä materiaalit voidaan tuhota toiminnan aikana. On parempi valita teräs tai värimetallien. Kanava juotetun kuumailmapuhaltimella on tehty rungon C-5-5 vastus.

Saada putken kanavan, on välttämätöntä vapauttaa kehon sisäinen vastus. Riittää leikata yksi pyöristetyt päät viilalla. Sitten varovasti poista sisukset.

Vanhan viiran säätövastuksen halkaisija on 1,2 mm käytetään lämmityselementti. Lanka on kierretty yhteen kierteeseen. Tätä tarkoitusta varten se voidaan kierretty tankoon sopivia halkaisija, ja sitten työntää toiseen päähän viiran keskeltä läpi.

Jos kiertämällä huomattava, että kiillettä tiiviste on sijoitettu putken ja heliksin. Näin ollen, kierre halkaisija on hieman pienempi kuin kanavan halkaisija aukkoja.

Lanka voi ottaa messinki, kupari tai teräs. Nämä metallit on korkea sulamispiste. Kuitenkin etusija annetaan terästä. Koska teräksen hapetetaan kun kuumennetaan korkeissa lämpötiloissa.

Meidän lämmityselementti tarvitsevat suutin. Se antaa oikean ulostulon ilmavirran. Se voi olla valmistettu pesurit meistiä käyttäen.

Halkaisija pesurit tulisi olla hieman pienempi kuin kanavan halkaisija. Voit sitten kerätä lämmitin. Ensimmäinen putki työnnetään suutin, suutin työnnetään sitten kiillearkki putkessa, ja lopuksi kierre.

Kotelo on tehty juottamalla kuumailmapuhallin ei ole aallotettu tina. Eli sopii joka Tölkki, jossa on sileät seinämät. elin piirustus liitteenä.

Piirustus voidaan tulostaa A4. Näin voit käyttää sitä mallina. Tästä listalle liima Super liimaa meidän pala peltiä. On vielä leikata runkoon juottamalla kuumailmapuhaltimella sakset sitoutunut kuvio.

Paikoissa leimattu porattu ruuvin reiät ja aukon uloskäynnin Kuumennuskokonaisuudessa. Avulla uzkogubtsev ja muita välineitä, joita tarvitaan taivuttamaan työkappaleen reunaa. Tuloksena on se elin.

Nyt sinun täytyy poistaa liimattu paperi. Tähän tarvitaan asetonia ja harjalla. Levitä asetoni harjalla paperilla ja sekunneissa poistamme paperi kuvio.

Saada keho on jo mahdollista liittää kahvaan ruiskun. Ruuvit käytetään kiinnitys m3.

Kapea pää ruiskun voidaan leikata veitsellä tai muulla terävällä predmetom.Vnutr kotelon ruuvit asennetaan messinki liittimiin. Ne ovat välttämättömiä, jotta kierre piiri tapauksessa. Ne voivat kestää sähköliittimen lohko.

Vain messinki yksityiskohtaisesti porattava yhteen reiästä. Tämä helpottaa huomattavasti kokoonpanon juottamalla kuumailmapuhallin.

Nyt voit kytkeä lämmittimen ja kotelon.

Päät heliksin lisätään liityntälohkossa aukko. Sen jälkeen, kiinnitetään ruuveilla ja kierre itse lämmittimen päättyy riviliittimeen. Nyt sinun täytyy pujottaa tuulettimen kaapelit ja lämmitysvastuksen läpi kuivaimen kädensijan.

Jos käytät laitetta sen nauhuri moottori, johdot push läpi kahvan läpi on epämiellyttävä. Siksi kyseessä on suuri moottori, ajaa läpi lanka ei ole välttämätöntä.

Päät lämmittimen kaapeli on kiinnitetty ruuveilla m3. Kahva on aukkoon pala vaahtoa tai kumista. Tämä estää johtoja liikkua vapaasti. On vielä laittaa tuuletin päälle juottamalla ja hiustenkuivaaja valmis testattavaksi.

Kuinka tehdä juotos hiukset omin käsin - askel askeleelta ohjeet video

Tuotteet saatavilla tällä nimellä eri muunnokset ja sovellukset ovat ominaista spesifisyys. Jotkut kuivaimet on suunniteltu kuivaus hiukset, toiset käytetään rakentamiseen tai prosessissa korjaus. Kyllä ja harrastajat, niillä on merkitystä.

Esimerkiksi kun juottamalla sirut, sillä suuri määrä niiden päätelmiä, työskennellä tällaisesta laitteesta on paljon kätevämpää kuin pisimmällä juotin. Periaatteessa näiden hiustenkuivaaja juottamiseen IC voi osta. Kustannukset välillä 2 000-10 500 ruplaa.

Ne, jotka ovat tottuneet tekemään kaiken omin käsin, tämä artikkeli kertoo, miten ja mitä kerätä hiukset juottamiseen kotona, tuhlaamatta aikaa ja rahaa ostosmatkat.

Joku ajattelee, ettei ole asianmukaista osallistua tällaisiin rakentamiseen, jos helpompi hankkia taitoja juottamiseen pienoiskoossa juotin. Silti tehdä omia hiuksia - laite on varsin monipuolinen. Jokapäiväisessä elämässä, se voi tuottaa paistaminen materiaalit, niiden poistaminen vanhan maalin, lämmittää mitään ennen jatkokäsittelyä. Oikeissa käsissä siitä tulee korvaamaton apulainen.

Se on lähes identtinen kuin suoritusmuodossa analogeja, jotka on tarkoitettu muihin tarkoituksiin. Pääasiallinen ero - vallassa lämmityselementin, ja erityisesti joitakin sen osia.

On tarpeen luottaa siihen, että lämpötila tuotteen sisällä nousee +780 ± 50 ° C: ssa Näin ollen materiaali on lämmönkestävä. Periaatteessa voit käyttää hiustenkuivaaja, ja b / y, viallinen, mutta on jotain parantaa.

Pitäisi olla mahdollista eristää. On suosituksia, jotka voivat olla parhaillaan juottamisen pelimerkkejä käyttää Mitt kankaalle, paksu lapaset. Vaikka tällainen mahdollisuus tuskin kukaan tyytyväinen. Kuinka tulla?

 • Voi tilata (raivata omaa) hoitaa kiinteitä Ebony. Työ ei ole liian vaikeaa, erityisesti käytettäessä työstökoneita.
 • Eristys on suositeltavaa käyttää kuumuutta kestävällä kankaalla. Jos hän kääri kahva, on mahdollista työskennellä.

Miten estää sen ylikuumenemisen, jäljempänä nähdään paremmin.

Kun otetaan huomioon korkea lämpötila ja se, että prosessi hiukset täytyy pitää eri asennoissa, paras ratkaisu - teräksestä putki. Kupari on paitsi kallista, mutta myös vaikeaa. Epätodennäköistä saada hiustenkuivaaja pitää vielä kuitenkin pitkään. Alumiini ei lasketa - kestää kauan, alkaa muuttaa muotoaan. Vähentää esilämmitysaika "työ" -osiossa hallituksen, toinen pää voi olla hieman litistää. Periaatteessa, jos ymmärtää pohjimmiltaan koko prosessin vaihe juottamalla sirut optimaalinen suuttimen muoto on helppo tunnistaa. Erityisesti itselleen.

Mitä johto käyttää - fehralevuyu tai Nichrome? Ensimmäinen vaihtoehto ei ole enää, koska materiaalin jäykkyyden. Ruuvi siitä kierre pienellä säteellä, omin käsin on epärealistinen.

Kotitekoisia kuivain voi sopeutua pienoiskoossa tuuletin, joka on asennettu takapuolella kotelon. Joku käyttää pientä kompressorin akvaarion.

Kaikki muu - kytkin, seiso hiustenkuivaaja aiheeseen ei sovelleta. Jokainen voi itse päättää, onko se tarvitsee näitä "palvelut" ja miten paremmin organisoida.

Ominaisuuksien määrittämiseksi kuivaimen

Ei ole mitään järkeä käsillään kerätä laitetta, ei tiedä, mitä voimalla se on laskettava. Underheating lauta täynnä, että setti (korvaa) siru ei toimi. Tulos ylikuumenemisen - sulamisesta rakennusten kaikkien elektronisia komponentteja, jotka ovat työalueella. Siksi on suositeltavaa keskittyä teollisuuden tuotantomalli.

 • Jännite (V) - 220.
 • (W) - noin 0,5.

Pääkirjoittaja matemaattisia laskelmia ei. On riittävää todeta, että tällaisella teho kuivain (koska se on tarpeeksi lämpötilan säätämiseksi alueella 100-500 ° C) resistanssi kierre on oltava tasolla, joka on 100 ohmia. Jää vain löytää nikromijoh-. Sen poikkileikkaus tässä tapauksessa ei ole pohjimmiltaan. Tärkeintä on mitata osa, joka kun se määritetään "osoittaa» R on suuruusluokkaa 100 ohmia. Täällä tämä pala, ja pitäisi tuuli kierre. Tämän ei ole vaihtoehto, voidaan samalla tehdä muita laskelmia, vähentää / lisätä kapasiteettia ja mukaisesti muuttuvan pituuden lanka.

Lukija, älä pidä sekoittaa että kirjailija toimii sellaiset termit kuin "noin", "noin", "sisällä", ja niin edelleen. Kaikki käsin erittäin tarkasti ei toimi. Näin ollen kotitekoinen kuivuriin tulee virtaa laitteen läpi (tai PD), jossa on säädettävä lähtöjännite. Jos onni löytää LATR (laboratorio muuntaja) - vielä parempi. Ennen kuivaimen olisi hieman käytäntö puolin b / y (on aina tilalla). Vain tällä tavoin, kokemuksesta, että on mahdollista määrittää optimaalisen toimintatilan kuivausrumpu, kerätään omiin käsiinsä. Ja mitään virhearviointeja vain offset jännitteen säädin.

 • Lämmityselementti sijaitsee takakoteloon alalla (lähes kahva). Tämän avulla voidaan pituuden minimoimiseksi, että osa virtajohto, joka on sylinterin sisällä. Pituusakselin putken olisi sama kuin ulostuloaukon keskikohdasta.
 • Johdinliitäntä kierre on tieltä pohjakosketuksen. Nichrome omin käsin ei voi juottaa. Jos joku tietää salaisuuden osuuden. Tekijä on hyvin kiitollinen.
 • Kierre on lanka, joka on kierretty onton putken. Mitä voin käyttää? Paras ratkaisu - posliinia. Jotkut käsityöläiset käyttää näihin tarkoituksiin, putkimainen, korkea teho vastuksia, jonka pitäisi olla purra johtopäätöksiä. Tuloksena lämmitin puolestaan ​​on peitetty samaa kangasta (lämmönkestävä). Jos perustana kotitalouden hiustenkuivaaja b / y, niin se on kiille tiiviste. Niiden pitäisi lähteä, ja ehkä laittaa ja ylimääräistä. Valmistus Näytteiden käytettävissä on helppoa.

Tästä syystä. Laite kuivaaja vaikka korkea teho ei voi lämmittää juote siinä määrin, että se suli (noin 250 ° C). Laite täytyy päivittää.

Parantaa ilmavirran lämpötilaa voidaan alentaa puhaltimen moottorin nopeus. Mutta spiraalimainen suunniteltu tiettyä käyttötavan. Tulos muutoksesta (uudistettu) helposti ennustaa kuivaaja - perekal lanka ja avoimen piirin.

Vähentää suutinosa. Tapaukset kaikista kotitalouksien kuivaimet ovat muovia. Lämpötilaa nostamalla laite on täynnä pehmennys (sulaminen) polymeerit. Siksi juottaminen sirut saavat hyvin lyhyt, ja sitten hiustenkuivaaja - että jätehuolto ja myymälän uuteen.

Muita vaihtoehtoja (esimerkiksi, lyhentää spiraalin) ja "eivät läpäise". Testattu toistuvasti. Monet ovat yrittäneet, eri tavoin, mutta tulos on aina sama - no.

Jos on selvää, mitä ja miten se valmistaa kuivausrumpu juottaa pelimerkkejä omin käsin - ongelma varsin realistinen. Ja jos täydellistä tarkistamista autotallissa (irtoa, ruokakomero, mezzanine), kaikki mitä tarvitset on aina olemassa.

Menestystä muotoilu!

Laserkaiverrus metalli - yleiskatsaus laitteiden, sen hinta ja ominaisuudet

 • Valitsemalla kovametalli varten sorvaustyökalut - muotoja merkintöjä ja kustannuksia

 • Miten tehdä sorvi metallin käsissä - opetusta, piirustuksia ja video

  Nichrome ennen juotto voidaan helposti zadudit PIC sinkkikloridilla juoksutteena, vasta sen jälkeen, tinaus pestiin hyvin kuumalla vedellä, ja pidempi juote kolofonin kanssa.

  Kerran ostanut 12 voltin juotin (Kiina) on pieni, kuten "karandash9raquo;. Yleensä pitkään hän ei ole toiminut minulle ja poltettiin. Minun piti mennä läpi. Kun liityin kierre teholiitinten, käytetty tulenkestävä juote, vaikka jotkut, en voi sanoa, että (tavanomainen juotin melkein ei sula, kerää erityinen järjestelmä 315 volttia, jotka syövät säännöllisesti kolvi ja juotettu tämän juottamalla), koska virtaus oli happoa juottamiseen.

 • Leave a Reply

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  You may use these HTML tags and attributes:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  68 + = 72