juotos Linoleumi

Miten juottaa linoleumi - vaihtoehtoja ja tapoja

Linoleum lattialla - suosittu ratkaisu sisätilojen asuntoja ja taloja. Erilaisia ​​malleja ja kokoja (rataleveys) avulla voit tehdä kauniita ja kulutusta kestävä saumaton lattia huoneessa lähes joka alalla.

Mutta joskus, koska monimutkainen kokoonpano huoneen tai suuri huone alue tarvitaan stykovanie (yhdessä tai useammassa nivelessä). Tässä tapauksessa on osattava juottaa linoleum jotta fragmentit näkymätön telakointi paikka, ja reunat on kiinnitetty kunnolla toisiinsa.

Kolme perusmenetelmät juottamalla linoleumin

Valmistajat tuottavat runsaasti erilaisia ​​linoleumin eri ominaisuuksia (syttyvyys, kestävyys, lämmön ja äänen johtavuus), mutta tärkein jako tapahtuu Luokka:

Menetelmän valinta riippuu tarttuvuus pintakerrosten tyyppeihin, taloudellisia valmiuksia, saatavuudesta tarvittavat työkalut:

 1. Yhdyssaumat käyttäen electrosoldering - levitetään linoleumi "B" luokassa.
 2. Kylmähitsausta - yleisin menetelmä on käyttää kaikentyyppisten linoleumin (K, P, B).
 3. Juottamalla linoleumi kuumamenetelmällä - käytetään kaupallista laatua pinnoitteita.

Huom: electrosolderers käyttää kotona pienten telakointialueilla, että saavutetaan vahva ja esteettinen sauma tällä menetelmällä vaikeaa.

Hitsaus Juotoskolvi: vaihtoehto korjaustöissä

Tekniikka muodostuu siitä, että lämmitetty kärki työkalu sulaa alhaisen pinnoitteen reunat, jotka yhdistyvät muodostaen yhden yksikön ja kovettua jäähdytyksen jälkeen (kuulumaan: "Kuinka yhdistää toisiinsa oikein linoleumin"). Saavuttaa kaunis sauma tarvistsevat leikkaus. On myös tarpeen valmistella juotin linoleumin: kärki on taivutettu kulmassa 90 °, ja kiillotettu Stinger teroitus (reuna ei paksumpi kuin 0,2 mm).

 • Jos liitos on ei tehdas telan reuna, sitten suorittaa prirezku jonka "päällekkäisyys".
 • Esilämmittää juotoskärjen varovasti johtaa pitkin saumaa, varmistaen, että reunat tasaisesti pehmennyt.
 • Sitten sauma on rullattu telalla.

Piikki linoleumi kotona avulla juotin käytetään vähemmän ja vähemmän, koska kaikki nykyaikaiset tyyppisiä lattia, vaikka kuluttaja luokka on helppoa pehmentää. Lujuus tällaisten liitosten on myös pieni.

Menetelmä on niin kutsuttu, koska piikki linoleumin tapahtuu ilman altistumista korkeille lämpötiloille, ja käyttämällä erityisiä formulaatioita - "A" liimaa tai "C". Kemialliset sulaminen reunat Jatkokovettuminen antaa vahvan ja kestävän lopputuloksen.

Valinta riippuu siitä, minkä tyyppinen liima sauma leveys:

 • Liima "A" on nestemäinen konsistenssi. Sitä käytetään hitsauksessa arkkia minimiraon yhtä helposti tunkeutuu täydellinen lisäosa nivelet.
 • Koostumus "C" tiheämpää, sitä käytetään silloin laaja nivelet heikon laadun prirezki. Korjata vanha pinnoite on myös käytetty liima "C" - kääritty saumat kulunut reunat vaativat hyvän otteen, ja suuria puutteita, jotka johtuvat muodonmuutoksen pinnoitteen on hyvin täynnä tiheä massa, joka kovettuu, muuttuen kiinteä liitoskerros. Katso myös: "Millainen liimaa linoleumille valita."

Ennen juottaminen työtaso puhdistetaan pölyä ja kosteutta.

Juotosliitosten linoleumin liima "A" seuraavassa järjestyksessä:

 • Puhtaalle, kuivalle teurastettu pusku paste maalarinteippiä - liitossauman sijaitsee keskellä nauhaa.
 • Toimisto veitsi leikkaa varovasti teippi, johtava terä tiukasti pitkin saumaa. Terän ei ole "eksynyt", se upotetaan linoleumin sauma, joka ei jätä terä sivuun.
 • Liima puristetaan putken saumaan ruiskuttamalla neulamaisia ​​kärki ja tasaisesti liikuttamalla sitä pitkin koko liitoksen pituudelle. Radan liimaa teipin pinta ei saa olla laajempi kuin 3-4 mm - tässä tapauksessa liiman riittävän laadukkaita piikkejä ei ylittynyt liimaa.
 • Jälkeen 15-20 minuutin nauha on poistettu.

Jotkut liima valmistajat ovat luvattu, että 30 minuutin kuluttua liiman kokonaan kiinteytyy, ja pinta on käyttövalmis. Kuitenkin on parempi, jolloin suljin 1 -2 tuntia.

Huomautus: koostumus parin sisältävät myrkyllisiä aineita, joten ennen juottamalla linoleumin, olisi suojavarusteita (kumi käsineet, hengityssuojain), huolehtia ilmanvaihto (avata ikkuna).

linoleumin liima juotosteknologia «B» on samanlainen kuin:

 • Kuivatut ja hiukkasten poistoa yhteisiä.
 • Jos reunat rajakkain kääritty, kuten tapahtuu, kun korjaus pinnoitteiden tapauksessa halkeilua vanhan silmukkaa ja aallot pinnalla linoleumin, ne kiinnitetty kaksipuolinen teippi perän tai liima linoleumin.
 • Sauma on täytetty liimalla koko sauman leveydestä. Sen jälkeen kun liima on kuivunut pinta on käyttövalmis.

kylmähitsausta - paras vaihtoehto yhdyssaumat kotona, tämä muunnos on edullinen eikä vaadi erityistaitoja. Erityisesti menetelmän etu: se voidaan käyttää tiivistämään saumoja minkä tahansa muotoinen. Esimerkiksi monimutkainen suunnittelu kaavoitus tiloihin linoleumia erivärisiä stykuya sen siksak, pyöristetty tai Joulukuusen silmukka. Katso myös: "hitsaussaumat linoleumin - etuja ja haittoja eri tavoin."

Kuumasaumaamalla käytetään kovia Linoleumin luokassa. Suurissa teollisuus- tai toimistoympäristössä silmukoitumatta pitkiä nauhoja ei tehdä. Sillä tämä menetelmä vaatii erikoistyökaluja - hiustenkuivaaja juottamiseen linoleumi.

Tämä laite, jossa on erityinen suuttimen täytenauha - PVC johdin, joka kulkiessaan suuttimen läpi työkalu on lämmitetty ja yhdistää päittäin reunojen. Tämä menetelmä on vahva yhteys, mutta vaatii huolellista pinnan esikäsittely ja sen jälkeen viimeistely yhteisen haluttuun estetiikkaa.

 • Rainojen. Kun tarvittavat altistuksen (2-3 päivää) kaupallinen linoleumin laajoilla kiinnitetty perän tason poikki lattian tai nivelissä. Koska juottaa linoleumi uivalla menetelmä on vaikeaa: liitokset siirtyy mekaanista rasitusta harjoittelun aikana.
 • Kuivaamisen jälkeen liimaa saumat leikattu uran syvyys 2/3 paksuus linoleumin ja leveys hieman pienempi kuin halkaisija täytenauha.
 • Puhdistaa liitokset valmistetaan romusta ja pöly pölynimurilla.
 • Leikata johto haluttu pituus ja aseta se lopulta lisäaine kuivausrumpu.
 • Suutin kuivain ovat uraa pitkin. Kuuma ilma lämmittää johto reunat ja joka sopii uraan suuttimen, kun se liikkuu pitkin saumaa.
 • Odottamatta täydellistä jäähtymistä hitsin, katkaise ulkonevan osan täytenauha.
 • Jälkeen karkaisu, hitsin pinnan epätasaisuuksia tai pieniä siruja poistaa hiomalla.

Kuumasaumaamalla on parempi kutsua ammattilaisia ​​juotteena linoleumi kotona itseäsi liikaa. Se tarvitsee paitsi hiuksia, vaan myös useita ammatillisia välineitä (leikkuri, veitsi muotoinen), että sauma on vahva ja kaunis.

On erityisen tärkeää käyttää ammattilaisen työkalu, jos täytenauha väristä ei vastaa lattia. Epätasainen sauma pilata kaikki suunnittelun tarkennuksia, joka perustuu kontrastia värejä ja kankaan reunan.

Siten kylmähitsausta - paras vaihtoehto juottamiseen linoleumin käsillään. Se antaa koko kattavuuden vaikka epätyypilliset muodot tilan tai luo epätavallinen ratkaisu lattian eri väriä bändejä, nähtävissä valokuvan muotilehti.

Miten juottaa linoleumin omin käsin - tapa kotiin ja kaupalliseen

Linoleumi on laajalti käytetty viimeistely kerroksessa. Mukavuus sen soveltaminen on ilmeinen. Monet tekevät korjauksia asunnoissa oman. Aina ei ole mahdollista palkata ulkopuolisia korjata pieni sauma linoleum. Siksi osata juottaa linoleumi kotona ei ole vain hyödyllistä, vaan myös kannattavaa. Lack juottamalla johtaa muodostumista rakoa vierekkäisten terien, kääntyvät ylös mekaanisen toiminnan, kosteuden ja pölyn pääsyn alla lattiapäällysteen.

Nykyään monet lajikkeet linoleumi - kuin liima nivelet asennuksen jälkeen?

Kaikki erilaisia ​​telan lattia juotettu kahdella tavalla:

Näitä tekniikoita käytetään alueilla, joilla on eri permeabiliteetti, mutta eroavat juotos ja käytetyt työkalut.

Linoleumista, joka asennetaan suuren liikennetiheyden, ovat tuhoisia kuormitus pituussuunnassa ja poikittaissuunnassa. Jälkimmäinen on tuhoisa vaikutus tilaan kytkentäpaikkoihin rullina.

Kaupallisiin kiinnikkeistä tarvitaan erikoistyökaluja, jotka eivät sovi kaikille.

Varmistaa niiden eheyden aikana käyttävää kuumasaumaamalla. Hallussa työntekijät ovat päteviä, he tietävät turvallisuussäännöt ymmärtää täysin tekniikkaa.

Tuotantoon tarvittavan työn:

 1. Tyypillisesti metalli hallitsija, malli (malli);
 2. Rakentaminen veitsi;
 3. Leikkuri leikkaa sauman;
 4. teollisuuden kuivain kuumennuslämpötilan jopa 600 ° C: ssa standardin suuttimen alle täytenauha;
 5. veitsi muotoinen puolikuun oppaan kanssa.

Kuvassa tarvittavat välineet

Aluksi saavuttaa tiheä, ilman taukoja, vaste rainoja.

Jos teloja käytetään, jonka sivut on leikattu tehtaalla, ne on sijoitettu päittäin, muuten lattiapäällyste asetetaan kanssa päällekkäistä kerrosta. Rakentamalla terän, mittauslaitteita, kuviot päällystekerroksen 2 leikataan. On käynyt sauma mahdollisimman istuvuuden.

Kuuma hitsausprosessi suoritetaan vain kappaletta, joka on liimattu alustaan. Voit tehdä tämän, käytämme erityisiä liimoja yms. Lopussa työn tauon ajaksi ilmoitetaan ohjeet liimojen, täydellinen sidosaineen kovettamiseksi.

Ennen juottamista linoleumia, leikataan leikkurilla saumat. Säätö teräelementin tuotetaan siten, että sen leikkaussyvyys oli 2/3 paksuus ja leveys - 2-3 mm: n (pienempi halkaisija johto).

Välittömästi ennen prosessin juotosliitosten puhdistetaan roskat pölynimurilla. Reuna poistetaan rasva. Hiustenkuivaaja asetettu suuttimen ja täytenauha. Näytteillä lämpötila ilmoitetaan käyttöohjeissa täyteaineen. Hiustenkuivaaja asettaa alussa sauman standardin suuttimen. Jälkeen verryttely pala johto hiustenkuivaaja lähtee eteenpäin liikettä pitkin saumaa. Nopeuden tulisi olla sellainen, että ei ole aggregaatti laajennus. Päästyään sauman keskelle pituus, juotos pysähtyy ja alkaa samalla tavalla toisesta päästä. Telakka on tehty limittämällä 2-3 cm.

Pakollinen vaatimus: johto tulee peittää nivelissä. Säätelevä suutin voit kunnolla leikata veitsellä - puolikuu liiasta täyteaineesta. Kun täydellinen jäähdytys sama tapahtuu viimeistely veitsi leikkaus. Ammattikäyttöön Hitsaus aiheuttaa hyvin vahva kestävä pinnoite Korkkimaton soveltuu käytettäväksi suuren liikennetiheyden ja teollisuushalleissa.

Video näyttää prosessin yksityiskohtaisesti kaupallinen linoleumin yhdiste.

Käyttäen edellä kuvattua menetelmää olosuhteissa asunto on lähes mahdotonta. Hankinnan vaadittavat laitteet lisäävät korjauskustannukset, ja niin se on pitkä aika joutilaana. Siksi yleismies voi käyttää helpompi tapa kuuma juottaa, ilman monimutkaisia ​​työkaluja. Sen avulla voit juottaa linoleumin kätensä yksilöllinen design lattiapinnoitteen saman paksuiset.

Laadulliset havaita yhdisteitä henki telojen (kpl) tarpeeksi on:

 1. Tyypillisesti metalli hallitsija, malli (malli);
 2. Rakentaminen veitsi;
 3. Palniki kapasiteetti on 1 kW: n tai enemmän;
 4. metallista tai muovista rulla.

Liimattu juottokolvilla voidaan lämmittää linoleumin jossa on tiiviisti asennettu puskusaumat. Näiltä osin käsitelty tehtaalla, on sijoitettu lähelle toisiaan. Kun luodaan tietty kuvio, tai sovelluksia käyttäen tuotettujen jäämien pinoaminen päällekkäisiä 1-2 cm. Sitten, käyttäen mukainen rakenne säännön veitsi, hallitsija, leikkausmalleissa valmistettu kaksi kerrosta kerralla. Pienet elementit ja yksityiskohdat parempi pitäytyä liimalla tai mastiksi. Siinä tapauksessa, jos merkintää ei suoritetaan liimatun saumat ovat kaksipuolinen teippi rakenne.

Juotoskärjen on taivutettu kulmassa sopiva työskentelyä. Kärki on teroitettu. Erityistä huomiota kiinnitetään tasaisuutta sivupinnat. Ne tarjoavat tasaisen liukua juotin sauma. Paksuus kärki on oltava pienempi kuin 1 mm.

Aste juotin lämmitys tarkastetaan sivureunojen linoleumin, joka sitten peitetään sokkeli. Jos kosketus tapahtuu kärki hetkellinen sulaminen pinnalla, sitten käyttölämpötila on saavutettu. Liikenopeus on välttämätöntä valita saman peittää osia päällysteen. Olisi syvä muodonmuutos materiaalin ja merkittävä muutos väri.

Kun Juotoskohdat pisto tulisi pitää pystysuora ilman pysähtymisen puolin. Opastavalla käsi on asetettu liikkuva pysäytin varmistaa vakaa asento. juotin lyijy pitäisi olla. Auttaja tuottaa ompelemalla sauma metallista tai muovista rulla.

Jollei teknologian ja vahva käsi, sauma tulee ei poikkea ammattilainen.

Käyttäen menetelmää kylmähitsausta linoleumin on kaksi kiistattomia etuja:

 • käytetään kaupalliseen ja yksityiseen juottamiseen,
 • Se koski uusia ja käytettyjä linoleumi.

Sideainekomponenttia toimii kahden komponentin liima, joka perustuu epoksihartsin ja polyuretaani. Sovellettaessa kemiallinen reaktio päättyy sulanut kappaletta. Haihdutuksen jälkeen haihtuvat komponentit muodostettu kiinteä yhdiste saumaan. Tällöin ilmapiiri vapauttaa höyryjä, haitallisia hengitystä. Työ on suoritettava hyvin ilmastoiduissa tiloissa.

 • Liima tyyppi "A" sijaitsee alumiiniputki, jossa ohut neula. Linoleumi Soveltuu liitoskappaleita. Se tunkeutuu tiiviit kansi saumat koska korkeat juoksevuuden.
 • Koostumus "C" myydään putkessa, jossa on suutin. Liimaamiseen aiemmin talletettu materiaali sekä uusia ompeleilla ja 3 mm. Paksumpi sakeus koostumus liukenee linoleumin reuna. Kun kovettuminen on muodostettu kiinteästi liimattu osiin. Halkaisija syöttösuuttimen cutoff liima säädetään sopivaan paikkaan.
 • Saven "T" tyyppiä käytetään liimaus uusien ja vanhojen linoleumin polyesteriin perusteella.

Tuotantoa varten työn tarvitaan seuraavat työkalut:

 1. Tyypillisesti metalli hallitsija, malli (malli);
 2. Rakentaminen veitsi;
 3. liimakoostumus;
 4. maalarinteipillä.

Valmistautuminen liimaus tapahtuu asettamalla tiheitä. Kun taiteellinen suunnittelu tuottaa teräviä ohjelmoitavissa koneissa tai kuvioita. Niiden puuttuessa, lattia on tehty limityksellä, minkä jälkeen upottamalla kaksi kerrosta.

Linoleumin, pinoamisen suuren liikennetiheyden, se on liimattu. Samoin tulevat pienet elementit ja palaset kotona. Saumat linoleumin liimattu liimanauhaa. Sen rakentaminen leikataan veitsellä, joka upotetaan sauman tarkkaa toistoa yhdistävän linjan.

Sauma liimakoostumus on täytetty siten, että liima alku- hetkellä toimi päällysteen pinnalle. Määräajan jälkeen ohjeissa, poista suojateippi liimalla jäämiä. Kävellä osat voidaan liimata yli 2 tunnin kuluttua purkamisen nauha.

Nämä menetelmät mahdollistavat luoda ainutlaatuinen kauneuden ja voiman koostumuksen linoleumin.

osake hänen ystävänsä ja he jakavat jotain mielenkiintoista ja hyödyllistä sinulle! Se on erittäin helppoa ja nopeaa, helppoa lehdistö palvelu painike, jotka käyttävät eniten:

Miten liimata materiaali: kylmähitsausta linoleumia

Kylmähitsausta mahdollistaa lähes huomaamatta kytkeä 2 kpl linoleumin Linoleumi niin suosittu materiaali, jota käytetään kaikkialla - paitsi lattioihin talossa tai asunnossa, vaan myös pinnoitteena toimisto- ja teollisuustilat. Tämä materiaali voidaan helposti pinota, se on vesitiivis, kestää stressistä, joustava, jolla alhainen liukua. Ja värivalikoima on loistava. Mutta mitä jos geometria huone on, että standardi levy on leikata? Tässä tapauksessa on tarpeen käyttää tällaisia ​​keinoja kiinnittäminen, joka ei jätä näkyviä saumoja.

Se on nykyaikainen tapa jokapäiväiseen liimaukseen korkkimatot ja muut. Tämän perusteella prosessi on liima, joka voi muodostaa väritön sauma. Eli tämä sauma tietenkin tuntea kädet, voit, mutta lähes mahdotonta nähdä.

Sillä kylmähitsausta Korkkimaton voi ostaa mistä tahansa rautakaupasta

Mitä etuja tämä menetelmä on:

 • Ompeleet ovat luotettavia, kiinteät ja siisti;
 • Erikoistyökaluja ei tarvita, esim., Kuumina hitsauksen on saavutettava tietty lämpötila;
 • Erityistaitoja ei tarvita - manuaalinen täysin kerrotaan, miten kylmähitsausta.

Tänään, kylmä hitsaus linoleumin sisältää kolmenlaisia ​​liima - liimaa Liima C ja harvoin käytetty liima T. Kukin lajikkeiden sen tartuntaominaisuudet. Ne kannattaa harkita tarkemmin.

Tyypit kylmää Hitsausliitoksia linoleumia

Liima-tyypin A kylmähitsausta - on liima tarpeeksi nestemäinen konsistenssi, koska suuri liuotinpitoisuus. Tämä rakenne mahdollistaa sitoutumisen tehokkaasti liuottaa reuna. Mutta tällainen liima ei sovellu täyttämiseen suuria aukkoja, mutta ne ovat liian ohuita.

Liima C-tyypin on ominaista paksu ja kylläisellä koostumus. Se on enemmän PVC, vähemmän liuotinta. Hän voi täyttää melko suuri rakoja ja halkeamia arkkien väliin kattaa. Liima uskotaan olevan hyvin korjattiin vanha linoleumia. Vaativat erittäin tarkka telakointi reunat, rako voidaan sallia enintään 4 mm.

erityinen kärki tulisi käyttää koostumuksen antamiseksi putken välillä kylmän Hitsausliitoksia linoleumin

Mutta liima tyyppi T: kylmähitsausta käytetään harvoin, lähinnä - ammattikäyttöön. Ne tarttuvat toisiinsa, yleensä monikomponenttikahvassa linoleum perusteella PVC ja polyesteri. Se saadaan tässä hyvin joustava ja siisti shovchik arkkien väliin.

Tekniikka liimaamalla kylmähitsausta

Kukin pakkaus liima - tarkat ohjeet, mutta on olemassa joitakin yleisiä säännöksiä, jotka voivat ohjata. Reunat linoleumin on pullea vierekkäin. Tämän tavoitteen saavuttaminen on helppoa - sinun täytyy samanaikaisesti leikata kaksi liuskaa.

Tietenkin myös en voi puhua, että linoleum on oltava yhtenäinen, ilman eristystä.

Tyypillisesti rainoja sijoitettu limittäin muutaman senttimetrin, jotta voidaan poistaa pöly arkin reunasta. Tämä voidaan tehdä yksinkertaisella kankaalla. linoleum itse olisi suojattu liima. Alareunaan leikatun teippi on kiinnitetty, ja sitten pinoaminen nauhojen saman liiman ja yläreuna.

Kankaat ovat linjassa samanaikaisesti bar leikata. Käyttävät yhteistä kehotetaan luoda vaneri. Sitten obrezochki puhdas liinoja, liinoja tulisi olla samalla korkeudella. Reunat voivat polkea tarvittaessa.

Kun kaikki on tehty, kaikki vähenee, voit jo ottaa hyvin kylmähitsausta. Ei välttämättä toimi käsineet, toiminta ei liity vaaraa sotkee ​​jne Kunhan et kiirehdi, ole varovainen.

Ennen kylmähitsausta tulee tutkia käyttöohjeita

 1. Kärki putken rakoon rainojen väliin, se on tarpeen painaa luopua toimitus hitsaamalla. Kun teippi oli pieni tippa liimaa, neula alkaa sujuvasti jatkaa liitoksen.
 2. Muodostettu teippi liimanauhan tulisi olla kolmesta kohteeseen viisi mm. Sitten liima täsmälleen täyttää saumareunoja linoleumin sulaa ja yhdistyä.
 3. 20 minuutin kuluttua, teippi voidaan poistaa, ja sitten terävällä veitsellä leikata muodostuu kuoppia. Sauma, jos tehdään oikein, saat siisti ja kestävä.

Jos näin käy, liima sai siitä altistunut alue välittömästi saisi pyyhkiä sitä. Voi vahingossa poistettaisi kansikuva. Anna liiman kuivua, ja sitten vain varovasti leikataan pois veitsellä.

Mikä on kuumasaumaamalla linoleumin

Kutsutaan kuumasaumaamalla menetelmä, jota usein käytetään teollisissa pakkaus linoleumin. Menetelmä on seuraava: vaikutuksen alaisena korkea lämpötila, ja tällä alueella, koska se on ommeltu erityisen johto, joka voi hyvinkin hyvin tiukasti juotetut reunat. Johto Tämä itse asiassa on sauma. Ja sauma ei saa olla näkyvissä.

Hot linoleumia hitsaus liittyy käytön erityisiä teknisiä keinoja kuivurissa

Kotikäyttöön tällainen hitsausta menetelmä ei sovellu. Kuitenkin kun makaavan hallintorakennuksia, eri toimielimet sitä sovelletaan. Mutta tämä menetelmä on ylivoimaisesti parantunut, niin että elämässä osa siitä käytetään. Mutta vain ohut linoleumin tapa liimaamalla "johto" ei ole tarkoituksenmukaista.

Mutta normaaleissa olosuhteissa ei halua kommunikoida näiden luokkien kuten "sulamislämpötila", työkalu juottamiseen. Näin ollen, ilman epäilystäkään, että kylmä hitsausmenetelmä edullinen joka puolelta. Kyllä, ja halvempaa.

Kuinka käyttää hiustenkuivaaja hitsaamiseen tarvitaan linoleumi

Hitsaus linoleumi hiustenkuivaaja voidaan suorittaa asennuksen aikana jäykkää ja pitkäikäinen materiaali, korkea laatu, kaupallinen tyyppisiä kattavuus. Tavallisen kotitalousjätteen linoleumi saattaa kuumentua ryöstivät kaikki koristekerroksen. Se sopii mitään yksinkertaista rakennuksen kuivausrumpu suutin? Kyllä, hän todella nopeasti lämmittää ilmaa haluttuun lämpötilaan.

Työhön tarvitaan seuraavat työkalut:

 • Hiustenkuivaaja, jossa on suutin;
 • Hitsauslanka on valmistettu pehmeästä PVC: stä tarvitaan täyttämään sauman (voi olla pyöreä ja kolmio);
 • Leikkuri linoleumin - jäämien poistamiseksi sulanut vinyyli.

Kuivausrumpu hitsaukseen linoleumin voivat erota muoto, rakenne ja materiaalien laadun, josta se on tehty

Laadullisia hiustenkuivaaja on lämpötilan säätö toiminto, ja, käyttäen lämpötila-anturia, se voi käytön aikana pitää ennalta määrätyssä lämpötilassa. Mutta halpa hiustenkuivaaja malleissa on manuaalinen säätö eikä tarpeeksi ehtoja, koska lämpötila on mukautettava silmiemme edessä. Tämä tietysti, vaarallisia ja sulatusmittausmenetelmällä PVC.

Niin että asennus suoritetaan nopeasti, tarvitset hiustenkuivaaja, jonka kapasiteetti on noin puolitoista kilowattia. Tällaiset hiukset on varaa ammattilaisille, jotka usein suorittaa tällaisia ​​töitä. Kertaluonteisiin tarvitsee sitä liian kallista ostaa.

Kukin liittyvät työt korjaus olisi mietitty jokaista yksityiskohtaa myöten. Saumat ja liitokset, ja jopa näyttävät olevan hiukan, ja ei ole ottanut kantaa niihin, voi pilata kaikki vaikutelman. Jotta näin ei tapahtunut, ja siellä on kylmä hitsaus.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 6 = 4