juotos polypropeeni

Juottaminen Polypropeeniputket: valinta säännöt 3

Juotin varten polypropeeniputkilla voi ostaa mistä tahansa rautakaupasta on viime aikoina tullut hyvin suosittu asentaa lämmitysjärjestelmä ja veden tarjonta Polypropeeniputket. Koska alhainen hinta ja helppous juottaminen materiaalit polypropeeniputkilla voidaan kytkeä lähes joka asunnonomistaja itse. Tällaisille juottamalla putket täytyy olla joitakin taitoja ja tarpeellinen työkalu. Mutta ensin sinun täytyy ymmärtää, miten valita tätä tekniikkaa ei maksa hänelle suuren summan, tai päinvastoin, älä osta halvalla väärennetty.

Juotin muoviputkien: miten ostaa laatutuote

Päätehtävänä juotteen ylläpitämiseksi haluttuun lämpötilaan polypropeeni yhdiste putki sopiva, ja sen kuumennuslämpötila on noin 260 astetta.

Ostaessaan juotin muoviputkien pitäisi pyytää myyjältä todistus hänen laatua

Mukaan ostajat valitsemaan juotin tulisi valinnassa käytettiin kriteereinä 3:

 • Muoto lämmityselementin;
 • Lämpökapasiteetti;
 • Hinta laitteen.
 • Juottamalla kustannukset voidaan jakaa 3 ryhmään:
 • Venäjän ja Kiinan tuotanto juottamiseen halvempaa;
 • Keskimääräiset kustannukset useimpien juotoskolveja on turkkilaista alkuperää;
 • Juottotyökalut ovat kalliita malleja eurooppalaisilta valmistajilta, ja suosittu joukossa ovat Saksan ja Tsekin juottamiseen.

Juottamiseen kodin lämmitysjärjestelmä sopii juottamiseen muoviputkia kiinalainen valmistaja. Asiantuntijat sanovat, että tällainen juotin juuri tarpeeksi kaksi järjestelmää, ja tämä on aivan tarpeeksi ensimmäistä ihmisen toimintaa, joka päätti tehdä lämmityksen avulla Polypropeeniputket, mutta silti voi antaa hän lainasi jonkun muun.

Ei ole tarpeen käyttää juottamiseen Kiinan tuotanto kaupallisia tilauksia. Koko syy ei ole, että se ei ole korkea laatu, vaan se, että hän ei pystynyt pitämään tarkkaa lämpötilaa. Tarkkuus halpa Palnikov saavuttaa 10 astetta tai enemmän, joka osaltaan ei parempi yhteys, ja tarkista silmämääräisesti, että et voi. Vikoja Tällaisia ​​eivät ole sallittuja suorituskykyä tilauksen.

Aloittelijoille kokonaan puku juotin putki valmistettu Turkissa. Tarkkuus Turkin juottamalla hyvin pieni, ja luotettavuus juotin on erinomainen. Kustannukset keskikokoisen tekee juottamisen turkkilaista alkuperää suosittuja myös yrityksiä, jotka ovat mukana työtä lämmitysjärjestelmän muoviputkien. Pelastaakseen yrityksen varma, että se on halvempaa ostaa 3 Turkin juottaminen kuin saksalainen tai Tsekin. Mestarit, jotka eivät harjoita yhden vuoden näkymä sellaisia ​​töitä, tietävät, että Tsekin ja Saksan juottaa palvelee pitkään ja varmistaa laadun juottamalla.

Oma Juotosliitäntävalmius putkien polypropeeni

Juotostyöt on kiinni putket kuumennettiin haluttuun lämpötilaan. Ei aina tarvitaan juottamalla tai korjausta puolet johdinsarjojen lämmitys- ja vesihuollon talossa. Usein on tarpeen työskennellä korvataan kaksi kolmesta yhdisteitä. Ja tässä tapauksessa sinun ei tarvitse ostaa juotin, mutta voit tehdä sen itse.

Jotta juottaa putkille polypropeenia, on tarpeen nähdä opastusfilmin

Sillä sähköasentaja, jolla on osaamista lukot, tuotanto juotos ottaa pari tuntia.

Useimmiten vesiputkia piilossa silmään, se oikoa kanaviensa joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kauneutta ja estetiikkaa. Mutta se ei ole tärkeää, on tärkeää epäsopiva säätö lämmityksen lämpötilan ja yli lämpötilan putki tai asentamisesta, vaikka ylikuumenemisen ei ole monta astetta, se johtaa avioliittoon. Tässä juottamalla pääasia on laatu juotososien. Jos juottamalla juottamalla kotitekoinen sallitaan vähäinen ero ulkonäkö juotettu elementtejä, käyttämällä kaupallisesti saatavilla juottamalla kaikki on täydellistä.

Valmistukseen juotin propeenikuljetuksiin putkien käsillään, kuten materiaalit vaativat:

 • Lämmityselementti;
 • Tarvittavat istuva kokosi putki ja suutin on juotin;
 • Nikkeli-päällystetty pultit ja mutterit M8, ne palvelevat kiinnittämiseksi suutin lämmitin;
 • Perusteella termoelementti;
 • Mount turvallisen kiinnityksen juotin on lisäpinta.

Lisäksi monia tärkeitä lämpötilan teho ja nopeus pinta lämpöä putkien yhteydessä. Jos lämmitys liitoselementit pitkä, niin osat kuumennetaan, ne menettävät muotonsa ja geometriset mitat.

Se on tästä syystä, että materiaali olisi halkaisija on välillä 15 ja 30 mm, ja laite mahtuu 700-900 yksikköä. Tämä vastaa tarvittava teho kuumentamiseksi rauta.

Järjestelmän työtä putkimiehet, on hyvin yksinkertainen, on pistoke, kiharrin, PVC-putki, joka on etukäteen kuori ja tietenkin halu hallita. Kaikki työ ei kestänyt kauan, koska ei ole vaikeaa.

Vinkkejä ja vihjeitä: miten valita juotin varten Polypropeeniputket

Muodon määrittämiseksi lämmitys alustan, edetä valinnan tekniset parametrit. Yksi ensimmäinen ja tärkein on valita valtaa. Valitessaan teho ei tulisi valita suurin, jos enemmän, ei tarkoita että se on parempi. Koska voimakas juottokolvit tarkoitettu juottamiseen läpimitaltaan suurten putkien. Jos sinun on piikki putkiin jonka koko on noin 50 mm, eli standardi lämmitysjärjestelmä, se sopii tällaisiin tarkoituksiin juotin, jonka kapasiteetti on 600-800 wattia. Ja yleensä pakkauksen ilmaisee suuttimien lukumäärä ja halkaisija, johon ne on tarkoitettu. Sellaisissa merkinnät voidaan ohjata.

Valitse juotin muoviputkien tulisi perustua työmäärä ja taloudellisia mahdollisuuksia

Tärkeintä termostaatti, kuten hän hienosäädetty lämpötilan pitää, koska tämä riippuu laadusta juottamalla. Tämä koskee erityisesti aloittelijoille.

Koska käytännön kokemus tällaista työtä on syytä, joka perustuu normeja ja standardeja.

Ja siksi sinun täytyy valita juotin putki jatkuvalla lämpötila-asetuksen ja työskennellä tutkimaan käyttöohjeita juotin. Eikä vain tarvitse opetella manuaalinen juottamiseen sovelluksia sekä ostanut putket ja osat, missä se on kirjoitettu paitsi osa putkista ja muita asioita, ja on listattu optimilämpötila juottamiseen. Sitten altista haluttu lämpötila teidän juotin. Jos näin ei ole, älä mitään ohjeita voit käyttää keskimääräinen pitoaika, mutta ennen juottamista tarvitaan kokeilla kätensä välein putkien ja useammin kuin kerran.

Kun testattu putkiosaa ja sinulla on tarpeeksi aikaa lämmetä tai lisätä tai vähentää. Tällaiset putket eivät ole kalliita, joten voit ostaa marginaali koulutusta. On myös välttämätöntä kiinnittää huomiota suuttimet. Suuttimet tulisi päällystää teflonilla, koska Teflon-pinnoite lämmitetään elementtien polypropeeniputkilla on hyvin helppo poistaa. Laatu pinnoitteella pitäisi olla vihreä-sinertävä väri.

Hitsaus propeenin, on parempi valita laite, jonka luokitus on luotettava. Esimerkiksi electrosolderers on erinomainen laatu, joka tuottaa kalkkuna. Turkin electrosolderers polypropeenia, se on hyvä valinta, jos tarvitset ammattimaista otetta ja luotettava laite. Lisäksi se näyttää juotos ase ja houkutella huomiota oman työnantajille. Jos haluat työskennellä PPR kerran, voit ostaa Venäjän tuotemerkkejä. Juotostyökalu voi antaa sinulle LVI kauppa, nimeltään Castorama tai Stavr. Lisäksi voit ostaa nämä tavarat OLH, josta löytyy täydellinen katsaus täyteen ja katsella valokuvia.

Suuttimet juottamiseen polypropyleeniputkiin

Vähimmäismäärä suuttimien täytyy olla 3, ne ovat suosituimpia, ja halkaisija 20, 25 ja 32 millimetriä. Mutta tietyn ajan kuluttua käytön, on kiinnitetty joukko suuttimia, kuluvat ja ne on vaihdettava.

Suuttimet on lieriön muotoinen alumiiniseoksesta tai kuparista, jotka on päällystetty ei-stick Teflon. Ostaessaan vihjeitä, kiinnittää huomiota laatuun kerroksen ja sinun ei pitäisi kitsastella tämäkin.

Suuttimet ovat usein mukana on juotin, mutta voidaan ostaa erikseen

Päällystyskerroksen riippuu pakkauksen hinta, eli alempi kerros, sitä enemmän hinta ja käyttöikä on paljon pienempi kuin tien.

Suuttimen esitetään seuraavasti: läsnä savua, muovi tähteet suuttimen, adheesiota ulkonäkö osien ja vaikeuksia, kun poistetaan putkia.

Miten käyttää raudan Polypropeeniputket

Hyvin prosessi putkien liitokset on hyvin yksinkertainen ja siksi houkuttelee monia kotimaisia ​​mestareita.

Työn suorittamiseksi täytyy suorittaa seuraavassa järjestyksessä:

 • Valmistaa putki juotto näin: se täytyy leikata siististi ja puhdistaa ja poistaa kerros folio, jos tarpeen;
 • Kääntämällä juotos pistorasia ja määrittää lämpötila;
 • Sen jälkeen, kun juotin kuumennetaan lämpötilaan voit valita, se näkyy merkkivalo, laittaa putkien ja asentamisesta peräisin eri osapuolten päivämääristä suuttimen;
 • Järjestetään viipymättä tietyn ajan ja poista osat juottokolvilla;
 • Olemme yhteydessä putken asentamisen ilman kierto ja kaikki yhteys on valmis.

Tarvittava aika kestää riippuu putken halkaisija.

Sellaisena kuin se esiintyy juottamisen polypropyleeniputkiin (video)

Valittaessa juotin varten polypropeeniputkilla täytyy perustua tarkoituksen hänen ostaa. Halvat mallit soveltuvat vain kertakäyttöön kotona. Nämä juottimet voi ostaa erittäin edulliseen hintaan. Vaan aloittaa uransa ja toimintaa sinun täytyy ostaa kalliimpia ja laadukkaampia. Ja älä unohda, että asiakas on aina kiinnittää huomiota työkalu, joka käytät.

Juotos polypropeeni (kuva esimerkkejä)

© 2017, homeli.ru. Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Kopiointi on sallittu vain linkin takaisin lähteen

Miten valita juotin varten Polypropeeniputket

Melko äskettäin, ainoa vaihtoehto oli kotimainen vesihuollon järjestelmä metalliputkia, ne hitsattiin käyttämällä erityistä hitsauslaitteet ammatti hitsaaja.

Nykyään tilanne on muuttunut ja korvattiin metalliputkia tullut halvemmaksi, yksinkertaisempi asentaa ja kätevä päivittäiseen käyttöön, putket polypropeenia. Niiden yhdistämisen soveltaa erityisiä juotin, josta esimerkiksi kotona, ei tarvitse jatko hitsaajia, varsin huolellisesti tarkistaa ohjeita väline ja käytäntöä, voit asentaa omia vettä kotona.

Eturauhasen ja alhainen hinta näistä laitteista on johtanut valtava kysyntä niille, mikä vastaa markkinoiden tarjouksen, oversaturated tänään laitteisiin erimerkkisiä eri sarjaa ominaisuuksia, suorituskykyä ja hintahajonta kaikkein talousarvioon näiden amatööriyksiköille.

Ymmärtää tärkeimmät ominaisuudet juotin, sekä luotettu merkkien ostaa mitä sinun ei tarvitse olla ongelma kun luet tämän artikkelin.

Suunnittelu juotin muovi

Valtaosa laitteiden juottamalla muoviputkien harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta on vakio. Erot sijaitsevat pääsääntöisesti vain työmenetelmä suuttimia lämmityselementti kiinnitetään.

Standardi juote sisältää sellaisia ​​kohteita kuin:

 • elin, jossa on kahva tilalle;
 • hitsaus PETN suojattu valetun metallikotelon;
 • lämpötila-ohjain;
 • asettaa erityisiä suuttimia.

Yleensä juottamalla työkalu polypropeenia koostuu samoista peruselementeistä kuin tavallinen kotitalous rauta, niin sitä kutsutaan ammattimaisessa ympäristössä. Tässä koneessa, kuten devayse silitystä, tärkeimmät liikkuvat osat ovat vahvoja lämmityselementti ja sen lämpötilan säädin.

Ne voidaan upottaa tasainen ja pyöreä tapauksessa. Elin riippuu muodon kiinnikkeet rakenne, jossa laite on asennettu irrotettava kiinnitys joissa työtä pinnat halkaisijaltaan erikokoisista putkista.

Toimintaperiaate yksikön juottamista varten muovi on hyvin yksinkertainen:

 • laite kytketään verkkovirtaan kautta tavanomaisen pistorasiaan;
 • sisäänrakennettu lämmityselementti lämmittää kokoonpano optimaalinen levyn lämpötila, ja se puolestaan ​​lähettää tämän suuttimen lämpötila;
 • razogretaja suutin kosketuksissa muovin kanssa tekee sen pehmeäksi ja viskoosi kuten savea lämmin kädet, nimittäin siten, että jäähdytyksen jälkeen kahden putken tullut yksi;
 • suuttimen lämpötila sopii polypropeenia Yhdistettä pidetään noin + 260 ° C, ja säätää sitä, joka on varustettu integroidulla lämpötilan säädin.

Aivan kuten tavanomaisessa rauta, toiseksi tärkein tekijä vastaa itse laitteiden käytön, lämpötila säädin. Jälkeen, kun liiallinen ylikuumeneminen työpinnan suuttimen, polypropyleeni voi alkaa sulaa ja sen jälkeen hallitsemattomasti välinen liitos kahden putken välttämättä vikoja kunnes kaventuminen putken halkaisija tai vahinkoa ollenkaan ja kyvyttömyys toimia.

Siinä tapauksessa, jos yhteinen ei kuumentunut, niiden välillä voi rikkoa eheyden, joka voi johtaa onnettomuuksiin ja mahdottomuus toimivien koko vedenjakelujärjestelmän. Lisäksi oikea sulaminen teknologia tarjoaa myös suojaa termostaatti metalli pääyksikön, joka voi sulaa kontrolloimaton kuumennus PETN.

Toinen tekijä, joka vaikuttaa laatuun suoraan vesitiiviit tiivisteet juotettaessa on suutin. Ne on tehty erilaisia ​​pinnoitteita, joiden paksuus on myös tärkeä rooli. Kestävin oletettu suutin, jossa on Teflon-pinnoite.

Moderni juottamalla laitteet on jaettu useita erilaisia.

Ensinnäkin käsin ja mekaaniset:

 • käsityökaluilla voi itsenäisesti liittää putkia polypropeenia halkaisijaltaan 50 mm, on paras vaihtoehto kotikäyttöön;
 • liittämistä varten putkien halkaisija on suurempi kuin 50 mm, on tarpeen ei ainoastaan ​​kertaa suurempi teho lämmityselementti, mutta myös huomattavia ponnisteluja yhdistää putkien ja asentamisesta, jotka voivat tarjota vain mekaanisia yksiköitä.

Tietenkin elämässä hallitsee juottamalla käsin, mutta se on jaettu useita lajikkeita, riippuen teknologian vahvistamisesta työskentelevät suuttimet Lämmönsiirtopintana:

 • kanssa xiphoid kärki, muistuttaa tasainen pystysuora levy, joka avulla erityisen reikien kulunut höyrysuutin, tämä laji on laaja jakauma ja monenlaisia ​​malleja;
 • kärki lieriön muotoinen, jona hän laittaa vain alkuperäisessä pakkauksessa olevan erityinen muoto, tällainen johtuu pienestä koosta kärki on mukavampi työskennellä paikoissa vaikea saada, joten niiden lisätoimintoja saavuttaneet hyväksymistä ammattilaisten keskuudessa.

Suosittuja merkkejä ja hintojen polypropeeni juottaminen

Kun ostat kaikki laitteet, ja erityisesti juotostyökalu tulisi ensisijaisesti suunnattu tuottajamaissa, koska tämä lähes suoraan määrittää hinnan ja laadun laitteen koska jopa kotitalouksien tasolla tunnetaan epävirallinen luokitusten eri maista.

 • Ensiksikin on käytössä Euroopan tuotemerkkejä, ja ennen kaikkea Saksassa ja Tsekin tasavallassa.

Yksikköä ylhäältä hintaluokkaan Saksan yhtiöiden KERN Kustannus 7500 20000 ruplaa ja Rothenberger joiden hinta jopa 32500 ruplaa on täysin perusteltua sen hinta-laatu ja pitkä käyttöikä. Kallein tuotteet tuotemerkin REMS. Suurin osa laitteen voi ostaa 40000 ruplaa, mikä on järkevä järkevää vain, jos käytät ammattilaisen työkalu.

Paras vaihtoehto hankintaan laadukkaita välineitä seisoo rahansa ovat tulosta Tšekissä ja Italiassa tuotemerkeillä DYTRON ja RITMO vastaavasti. Laitteet Näiden merkkien maksaa hinta 6500-17200 ruplaa.

 • Toinen asemassa on yritysten Turkissa ja IVY-maissa.

Turkista peräisin tuotenimillä Makina Plastik, Candan, Calde ja Venäjän tehtaalla "Energomash" on suuri kysyntä, koska alhainen hinta - 3700-6800 joukolle ohjaustanko, ne ovat optimaaliset kotikäyttöön.

 • Ja lopuksi, päättyy arvio "pronssimitalisti" - juottamalla koneita Kiinasta.

Nämä laitteet ovat alle 3000 ruplaa, ja kiinnittää huomiota niiden brändi ei ole mitään järkeä. Ne ovat halpoja, koska huono laatu ja kestävyys ovat harvoin useamman kuin yhden hakemuksen, joka voi kuitenkin olla tarpeeksi kotikäyttöön.

Miten valita laadun juotin varten Polypropeeniputket, niin et kadu?

Varmistaa hyvälaatuista yhteyttä muoviputki huolella harkita valinta laitteiden, koska se on seurausta koko työn riippuu siitä.

Teho - tämä on ensimmäinen ja määrittelee parametrit, jotka aloittaa valinnan saamiseksi suorittamaan tuli raskaaksi teosten jo tunnettuun tilavuuteen. Kun kaikki juottaminen yksikön kapasiteetti on rajoitettu halkaisija putket, että ne voidaan hitsata, ja lisäksi, taajuus, jolla laite voi toistaa hitsauksen.

Markkinat esittelee monenlaisia ​​juotostyökaluja, laaja vallanjaosta siis ei ole vaikea valita laitteen, yksilölliset tarpeet, käyttäen seuraavia porrastuksilla yhteenlaskettu kapasiteetti tarvitaan hitsaukseen muoviputkien eri halkaisijat:

 • putken halkaisija 16 63mm vaatia sähkötyökaluja 680Vt;
 • 63 75mm - 850Vt;
 • 75 125mm - 1,2kVt;
 • alkaen 125mm ja 1,5-2kVt.

On selvää, että kotikäyttöön, useimmiten riittää 850Vt juottamiseen. On kuitenkin varoitus, vaikutuksesta ympäristön lämmönsiirto ja työyksikön. Esimerkiksi, kun työskennellään alhaisissa ympäristön lämpötilassa - talvella lämmittämättömissä tiloissa, routa "varastaa" laite hyötyteho ja tehokkaan toiminnan laite edellyttää suuruusluokaltaan enemmän tehoa.

Toinen tekijä on valinta juottokonetta suunnittelu ja kotikäyttöön, on olemassa vain kaksi vaihtoehtoa.

Ensimmäinen - laite xiphoid kärki, jotka eroavat rakenteen yksinkertaisuuden kyky jäykästi suuttimen, ilman tarvetta jatkuvasti seurata niiden oikea asento käytön aikana. Tällaisia ​​laitteita monenlaisia ​​markkinoilla ja täydellinen "amatööri."

Toinen juotos laite - täydellinen ammattilaisille, jotka ovat erikoistuneet monimutkaisia ​​työtä syrjäisillä paikoilla, joissa monipuolisuus laitteen ulkopuolella yksinkertaisuus. Tämä laite, jossa on sylinterimäinen kärki, koko pituus, joka voi säätää suuttimen asentoa, joka on kriittinen vaativiin sovelluksiin. Sellaisten ydin juottamalla edellyttää jatkuvaa seurantaa ruuvien päälle kiinnittämällä liikkuva pää ja ei suositella aloittelijoille.

Yleensä kun ostat pakki sisältää jo joukon suuttimia hänelle, ja suurin niistä on rajoitettu kapasiteetti yksikkö. Esimerkiksi, kallis työkalut voivat sisältää sen täydellinen suutin, jonka halkaisija do150mm, koska suuri kapasiteetti kallista yksikköä.

Kuitenkin, jotta yhteyden kodin LVI on tarpeeksi on muutamia vihjeitä tavalliset koot putken halkaisija 0,5" , 1" , 1,25" , joka käännetty metrijärjestelmän vastaa 16 mm, 24 mm ja 32 mm, vastaavasti. Siksi ei jahdata kalliita, joissa on suuri määrä halpoja huonolaatuisia syötit kaikki mahdolliset koot.

Paketti työkalun keskihinnan, pääsääntöisesti koostuu tavallisten Teflon pakkaus, ne eivät ole paras vaihtoehto, mutta kotikäyttöön olla kaava käypä hinta - laatu.

Ja korkealaatuisia pidetään suuttimen juottamiseen muovista, metalloidusta perustuu Teflon. Sen lisäksi, että ne käytännössä eivät tartu muovi kun he juottamalla jopa kaikkein lämpöä johtava jotta työtä ne nopeasti ja mukavasti.

Säädön tarkkuutta ja stabiilisuutta lämpötilan lämmityselementti juotin määrittelee laadun ja luotettavuuden hitsin vedessä. Kun valitset välttämätöntä selvittää sen suunnitteluun termostaatin manuaalinen säätö optimaalisen lämpötilan.

On tietenkin mahdollista, ostaa laitteen automaattinen lämpötilan ohjainyksikkö, joka saavutettaessa optimaalisen toiminnan pintalämpötila 260 ° C: ssa antaa ääni- tai valosignaalin, joka on erittäin kätevä aloittelijoille polypropeenin juottamalla. Kuitenkin ammattilaiset haluavat laitteita manuaalinen hienosäätö lämpötilan, koska ne voivat säätää korvauksen ympäristön olosuhteet, kuten pakkasta.

 • Halpa malleissa, yleensä ole kovin luotettavia lämpötilan säätö, niin että voidaan merkittävästi vähentää laatua juottamalla, koska isäntä juottamisen aikana on vaikeaa säätää lämpötilaa niin, että putket ja sulatetaan ja samaan aikaan kuumennetaan lämpötilaan varmistaa luotettavan yhteyden laatu.
 • Korkealaatuista ovat päät perustuu metalloitu Teflon, ne tarjoavat kaikkein tasaisen lämmityksen yhdisteiden muoviputkia.
 • On syytä muistaa,, Kiinan juotos voi usein vahingossa ostettu Väärennöksiksi toisella tuotemerkki, overpaying tuotenimi, joten kun ostat täytyy tarkasti korreloida yksikköhinta sen brändi ja laatua osia.
 • Ostaminen suuritehoinen laite Se on perusteltua vain, jos on olemassa jatkuva tarve paljon työtä.
 • Valitsemalla laite yhdistää muoviputkia, Muista katsoa ohjeita siitä, koska se välttämättä asettaa raja putkien halkaisija yhdistää tämän mallin kanssa. Ammattilaiset laskea tämä parametri on yksinkertainen matemaattinen kaava: halkaisija putken on tarkoitus liittää millimetreinä kerrottuna 10, jolloin saatiin haluttu nimellisteho yksikön wattia.
 • Valitsemalla juotos laite olisi otettava huomioon, kuin että se on halvempaa, laatu Me siinä komponentteja, esim halpa kolvi voi olla hyvin karkeasti kalibroitu termostaatti, joka on merkittävä virhe välillä todellinen lämpötila ja altistuvat työpinta.

Arvioita vinkkejä polypropeenia

KERN Hitsaaja R63

Juotin PPR putkien KERN hitsaaja R63 luotettava auttaja korjaamisessa!

edut: Hinta oikeuttaa laatu, rikkaat laitteita, helppo oppia, helppokäyttöinen, kompakti koko.

haittoja: merkittäviä haittoja ei havaittu paitsi kotiympäristössä käytettäviksi tarvitaan harvoin

laadukas työkalu.

edut: kätevä ominaisuus lämpötila suojaa laitetta ylikuumenemiselta, helppokäyttöinen manuaalista kokoonpanoa.

Yhdistelmä hinta, helppokäyttöisyys ja laatu - optimaalisesti.

edut: sen hinta kätevä ja laadukas laite, joka ei tunne sääliä rahoista.

Voit valita juotin varten polypropeeniputkilla olisi otettava huomioon useita tekijöitä: suunnittelu, tyypit juottimet, suosittuja merkkejä ja niiden hinnoista, kapasiteettia ja yrityksen maine asiakkaiden keskuudessa. Arvioituaan kaikki nämä parametrit ja joka korreloi omien tarpeiden laitteen valinta, täyttää kaikki vaatimukset, ei ole ongelma.

Click to peruuttaa vastaus.

lähetä yhteistyö: [email protected]

Kopiointi materiaalia ilman viittausta lähde on kielletty. Kaikki oikeudet kuviin ja teksteihin omistaa juliste.

Miten valita juotin polypropyleeniputkiin: tyypit, valinta ja sähkön hinnat

Kokoaminen polypropeenin putken tapahtuu hitsaamalla. Segmenttien haluttuun pituuteen putkien käyttäen putkenosat liitetään haluttuun järjestelmän kokoonpanon. Liittimet valitaan mukaisesti valitun putken halkaisija. Hankkia ja putket ja liittimet tarvitaan yksi yritys - sitten telakka mitään ongelmia, ja polypropeeni voi olla eri laatuja, ja näin ollen voi olla hieman erilainen sulamispiste. Alijäähtyessään tai tulistus elementtejä huonosti laatuun vaikuttaa sauma, ja se uhkaa paineenalennusjärjestelmä.

Liittää putkien liittimet kuumennetaan niiden sulamispiste. Tee tämä erityisillä laitteilla, joita kutsutaan vaihtelevasti juottokolvit varten polypropeenia, hitsaajia tai silitysrauta. Kaikki tämä on sama laite, mutta eri nimillä.

Juottamalla polypropyleeniputkiin voi olla eri konfiguraatio lämmitys alustan

Hitsaaja toimitetaan erikseen (laatikossa), tai pakkaus, jossa hitsaus suuttimet, käsineet, leikkurit leikkaamiseen putkien tai erityinen leikkuri, ja nauha rakennus tasolla. Varustettu sellaisilla sarjat metalli- tai muovipusseihin.

Hitsaus settien suuttimet, mittanauha, sakset leikkaus putkien, joskus laittaa käsineet

Suunnittelu juotin muovi

Kaikki hitsauskone polypropeenin putki koostuu useista osista. Plastisen kotelon kahva on kiinnitetty lämpöelementti suljettu metalli- alustan. suutin on kiinnitetty alustan, jolla lämpö siirtyy alustan. Kuumennuslämpötila on termostaatilla. Laite on helpompi käyttää, täydellinen juottokolvilla on kantaa johon se on kiinnitetty ennen vaihtamista. Jos on termostaatti, jossa lämpötila on asetettu ja kaksi indikaattoria, jotka syttyvät / häipyy riippuen tilasta juotin.

Suunnittelu juotin muoviputkien kanssa kuumentamalla alustan muodossa levyn

Myymälöissä tänään esitetty juotos putki kuumentamalla alustojen kahdella tavalla: muodossa levyn tai sylinterin. Ne, jotka ovat liesi, enemmän kuin silitysrauta, ja ne, joilla sylinterin enemmän kuin juotoskolveja. Ehkä täällä ja meni tällaisia ​​nimiä, mutta oikeammin vielä viitata näihin laitteisiin hitsaajia. Vaikka tämä ei ole välttämätöntä.

Suunnittelu juotin varten polypropeeniputkilla kanssa alustan sylinterissä

Laatu yksikkö, periaate ja toimintaproseduurin muodossa ei ole. He käyttivät eri suuttimen kokoonpanoissa ja eri ne ovat kiinnittyneet. Muita eroja.

Rauta litteä levy on muutamia reikiä. Molemmin puolin reiän asettaa suutin. Ne sitten erillisiä ja erilaisia: Dorn - kuumentaa sisäpinnan liittimen ja holkin, joka työnnetään putken lämmittämiseksi sen ulkopinnalle. Ja kara ja holkki on kiinnitetty kilpi, jossa on pitkä ruuvilla. Se kiristetään kuusiokoloavaimella, joka tulee pakki. Riippuen monta reikää voit asettaa yhden tai useamman sarjan suuttimia. Hitsaamalla yksittäiset lämmitys kestää tyypillisesti kaksi tai kolme kertaa halkaisija. Kun asennetaan useita sarjaa erikokoisten suurimman joukon lähempänä kahvaa, ja nuorin - mitä lähempänä laiturin reunan - joten ne lämmitettävä tasaisesti ja ei häiritse työtä. Melko harvinainen laite, johon voit liittää enemmän kuin kolme sarjaa, ja ne kuuluvat jo luokkaan ammatti ja näin ollen on kunnon hinnan - $ 250.

Asentaminen suuttimet rautaa polypropeeniputkilla tasainen alusta

Asennettu sylinterikansiin eri tavalla. Ne ovat alun perin kiinnitetty toisiinsa, mutta on irrotettavan liitoksen, joka on viivästynyt / ruuvataan kaikki samat kuusikulmio. Tämä sarja kuluneet sylinterin, on asennettu sopivaan paikkaan ja kiristetään ruuvi, joka yhdistää ne. Kuinka monta suuttimet voidaan asettaa riippuu sylinterin pituutta. Tärkeintä - että ne eivät häiritse työtä eikä uhkaa palovammoja.

Asennus vinkkejä juotin sylinterimäisellä alustan

Erot laitteiden eri lämmityselementin ei ole läsnä. Kaikki asiaa ammattitaito, ja jokainen itse valitsee lomakkeen, joka näyttää hänelle mukavampaa.

Miten valita juotin varten Polypropeeniputket

Joilla määritellään muoto lämmitys alustan, voit siirtyä valinnan teknisten parametrien. Ensimmäinen ja tärkein asia - valta valita. Tässä tapauksessa enemmän ei ole parempi. Yksinkertaisesti tehokas yksiköt suunniteltu hitsaus suuria halkaisijat. Jos haluat olla putki jopa 50mm (ja se on jokaisen yksilön lämmitysjärjestelmä), laite riittää 600-800Vt. Periaatteessa kuvauksessa juotos ilmoitettu paitsi lämmitystehon lisäksi vihjeitä, jotka tulevat mukana. Hänen mukaansa ja voit navigoida.

Voimakas yksiköt on suunniteltu hitsaus läpimitaltaan suurten

On syytä huomata, termostaatti. Miten tarkalleen se on kalibroitu ja kuinka hyvin "pitää" lämpötilan riippuu laadusta hitsauksen. Tämä pätee erityisesti aloittelijoille. Henkilöt, joilla on kokemusta työskentelystä enemmän tunteita ja intuitiota. He eivät tarvitse liotus pöytä putket ja piippaa. Ne ovat kaikki "tuntuu". Mutta ilman kokemus voi perustua vain normeja ja standardeja. Koska me valitsemme termostaatti jatkuva lämpötila-asetuksen ja ennen tutkimusta manuaalista. Ja sinun ei tarvitse vain tarkastaa asiakirjat liitetty juotin, mutta myös putket ja liittimet. Jos ostat merkkituotteita, olet varmasti on myöntänyt saateasiakirjat. Niistä, muiden ominaisuuksien joukossa, sisältää sulamislämpötila - ja altistaa se on kolvi, ja uute putket ja osat, riippuen ja halkaisija. Nämä ovat arvoja ja noudattaa juottamiseen.

Keskimääräinen viipymäaika putket ja liittimet

Jos asiakirja jostain syystä ei ole mahdollista käyttää keskimääräistä tilastollista pitoaika (katso taulukko). Mutta on suositeltavaa kokeilla useita kertoja ennen juotoslaitteisto. Joten voit selvittää, onko valittu aika, tai se on tarpeen lisätä / vähennys. Polypropeeni avulla tämä - ja putket ja liittimet ovat suhteellisen halpoja, joten on mahdollista harjoitella.

Se olisi myös kiinnitettävä huomiota vihjeitä. Niiden pitäisi olla Teflon-pinnoite, jonka kautta lämmitetty elementit on helppo poistaa. Korkeimman laadun pinnoite on vihertävän sininen värisävy.

Teflon pinnoitesuuttimien voivat olla erivärisiä, mutta paras pidetään vihertävän siniee

Jokaisen juottamalla, jos suuttimet olivat polypropeeni hiukkasia, ne on poistettava pehmeällä liinalla. Käytä teräsvillaa tai hankaussientä on mahdotonta - ne jättävät naarmuja teflon. Kerran suutin on muutamia naarmuja, on mahdotonta työ: materiaali venyy ja vahva mieleen, sauma, jos käy ilmi, että käyrä ja epäluotettavia.

Polypropeenin juotosraudat

Kuten kaikki laitteet, laadukkaat juotosraudat ovat melko kalliita. Edullisimmat hinnat alkavat 25-50 dollaria. Niin monet tai monet ovat kiinalaisia ​​yksiköitä:

 • laitteet fuusiohitsaukseen R063, joiden kapasiteetti on 1 kW ja putkien halkaisija enintään 63 mm - 50 dollaria (1 vuoden takuu);
 • setti hitsaukseen WD20-63 - teho 1,5 kW, halkaisija 63 mm - 100 dollaria.

Käytännöllisesti katsoen samassa hintarakenteessa ovat venäläiset juotosraudat:

 • "Encore", jossa on kaksi lämmitysvaihtoehtoa 750W ja 1500W, ja hitsauksen halkaisija jopa 63mm, maksaa 50-60 dollaria.
 • mallilla Energomash ST72170. Teho 1700W, hitsaus halkaisijat - jopa 63mm hinta 30 $;
 • Energomash Prof-72230p. Teho 2300W, kaksi lämmittintä, hitsataan halkaisijaltaan 63 mm: n putket - hinta on 50 dollaria;
 • "Kaliiperi SVA-780t". Teho 780W, hitsauksen halkaisija jopa 32 mm. Hinta on 30 $.

Venäjän tuotannon juotosraja "Encore" sijaitsee keskimmäisellä hintaluokalla

On epäselvää, mihin kategoriaan kuuluvat Sturm-merkki. Tämä malli on Energomash, mutta valmistettu Kiinassa. Hinnat ovat demokraattisia - 20 $ -40 $ riippuen kapasiteetista ja laitteista. Ja laatu on niin onnekas. Se voi toimia hyvin, mutta se voi riittää vain useiden verkkojen kokoamiseen. Mutta joka tapauksessa, juottamiseen niiden lämmitys riittää.

Segmentin keskelle ja laadulle ja hinnalle ovat turkkilaiset juotosraudat polypropeenille:

 • sarja hitsauslaitteita CANDAN kapasiteetti 1500W (Turkki) maksaa 50 dollaria.
 • laite hitsausputkille FORA WELD 1500 Turkkilainen Makina Plastik (Makina Plastic) - hinta 60 dollaria.

Turkish Candam on myös edullinen

Mikä on ominaista, ja turkkilaiset yritykset ja monet eurooppalaisten valmistajien tuotemerkit tuottavat laitteitaan Kiinassa sijaitsevissa tiloissa. Samassa paikassa valmistetaan usein tšekkiläisiä ja saksalaisia ​​juotostyökaluja. Tietenkin laadunvalvonta on paljon tiukempaa. Joten Kiina eroaa Kiinasta.

Tšekin ja Saksan juotosaseet johtavat laatua markkinoilla. Valitettavasti ne ovat kalliimpia:

 • juotosraudat Ditron "Ditron" (valmistettu Tšekin tasavallassa) 110 €;
 • Hitsauslaite Valtek (Tšekin tasavalta) on hieman halvempi - 70 dollaria riippuen voimasta ja hitsatuista halkaisijoista.

Erittäin korkealaatuiset tšekkiläiset juotosraudat, mutta ne ovat kalliita

Halvin Brigadier-juotin - 900 kW: n yksikkö ja standardi hitsauksen halkaisija - jopa 63 mm, maksaa vain 15 dollaria. Totuus ei sisällä putkileikkuria, tasoa ja mittanauhaa.

Tällaisilla hinnoilla ei juurikaan ole tarvetta tehdä itse juotinrautaa: vaikeaa saavuttaa vaadittu lämpötila ja hitsauksen laatu ei mene lainkaan. Vaikka rahat ovatkin hyvin tiukkoja, jaa pieni summa saman brigaderin hankkimiseksi, ehkä se on mahdollista.

Tietoja siitä, millaisia ​​liittimiä on ja miten putkia hitsataan, lue täältä, mutta mitä polypropyleeniputket ovat parempia lämmitykseen, tässä artikkelissa on kirjoitettu. Ja alla olevassa videossa on juotosrauta, jossa on lieriömäinen lämmityslevy. Se osoittaa myös juotosprosessia, vain kallis - Ditron käyttää työkalua.

Lämmitys- tai juoksevan veden kokoonpano on melko mahdollista, ellei halvin juotin, sitten keskimääräisestä hintaluokasta. Muuten heillä on laaja valikoima. Tehon lisäksi kiinnitä huomiota hitsattujen halkaisijoiden, termostaatin tyyppiin ja myös palautetta. Ei kaikissa malleissa, mutta vaikka yritys pystyy tuottamaan yrityksen luotettavia, niin myös erityisiä toimintaohjeita.

Jos aiot ansaita polypropeenihitsausta, tarvitset ammattilaluokitustasi - kalliita. Niissä on enemmän toimintoja, ja lämpötila "pitää" tarkemmin. Päällikön tärkein asia on maine, joka on hyvä vain, jos työn laatu on hyvä. Ja tämän ilman laatutyökalua ei voi tehdä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

86 + = 88