Juotos polypropyleeniputkiin valitsemalla

Miten valita juotin varten polypropeeniputkilla ja miten sitä käytetään

Moderni terveys putkisto on yleensä kerätään muoviputkien. Materiaalia, putket - polypropeeni, kevyt, kestävä, myrkytön ja halpa. erityistä juottamiseen käytetään liittyä polypropeeniputkiin; miten valita juotin varten Polypropeeniputket, mitä kiinnittää huomiota hienouksia ja miten työskennellä näiden työkalujen, tämä artikkeli kertoo.

Ensimmäisen tuttava juottokolvilla putki

Kaikki juottamalla riippumatta tarkoitusta olla samanlainen rakenne. Ne koostuvat lämmityselementin ja lämpöä eristävä kahva, estää palovammoja. Toiminto Lämmittimen, arvasit oikein - sulaa saavuttaessaan halutun lämpötilan työympäristön.

Sähköjuotoskolvi polypropeenin putket on muodoltaan tavanomainen kaikkien juottamiseen varsi, kuitenkin, sen sijaan, että käytetään tavanomaisissa Tällaisten tuotteiden lämmittimen Juotinteli- lämmitys putki on asennettu rengas, johon on kiinnitetty suutin lämmittämiseksi putken ja asentamista.

Toinen erottuva piirre juotin propeenin putkien - läsnäolo lämmityksen prosessin ohjauslaite. Sen välttämättömyys johtuu siitä, että polypropeeni - termisesti epästabiili materiaali alkaa "vuotaa" jo 260 ° C: ssa

Tämän seurauksena ilman asianmukaista valvontaa prosessi kuumentamalla ainetta, ei ole vain vahinko tarvikkeita, mutta myös kohtuuton ajanhukkaa, omaa voimat ja resurssit. Yksikkö säätelee lämpötila ja kesto lämmityksen tuotteita, riippuen putken osassa, ja kytkimen paksuutta.

Ottaen huomioon, että oikea valinta juottamisen riippuu pitkälti nopeuden ja laadun Putkiliitoksessa on tarpeen hankkia työkalu tutkia olemassa olevaa valikoimaa ja määrittää tarvittavat ominaisuudet juotin.

Oikea valinta juotin muoviputkien

Ihmettelevät, mitä juotin putki valita, on tärkeää määritellä niihin tarkoituksiin, joihin sitä käytetään. On selvää, että ammattilainen putkimies tarvitsee laitteen vakavampi valmiudet kuin yleismies.

Valitse juotin varten Polypropeeniputket mahdollisimman kiinnittäen huomiota muutaman perusparametrit.

Tavallinen teho juotin varten polypropeeniputkilla - 1,5 kW. Tämä on riittävä juottamiseen putkiosan ja 50 mm. Useimmissa tapauksissa riittää kotimaan tarpeisiin, mutta joskus se on tarpeen yhdistää muoviputkia on suurempi halkaisija. Voit tehdä tämän käyttämällä työkaluja, jotka toimivat, jonka kapasiteetti on 1,7-2 kW. Nämä juottimissa ovat kalliimpia ja kuluttavat enemmän virtaa.

Kuitenkin, modernin tekniikan avulla on mahdollista saavuttaa suurempi energiatehokkuus ja lämmönsiirron kun laite virrankulutus pienempi. Esimerkiksi moderni juottamalla Ditron TraceWeld PROFI sininen kuluttaa 1 kW yhteyden putket lähes minkä tahansa halkaisija.

Mutta jotta liitä putket on sovitettu oikein liitetiedostoja, niin seuraava vaihe, kun valitaan paras juotin varten polypropeeniputkilla - määrittää, kuinka paljon koko liitteitä tarvitset.

Suuttimet Juotoskolvi: koko ja lukumäärä

Vastaus kysymykseen, itse asiassa, on hyvin yksinkertainen: mitä enemmän erilaisia ​​syöttejä, sen parempi. Jälkeen vaikuttava joukko työkaluja, vaikka ei ehkä ole täysin käytetty, se antaa luottamusta ja mahdollistaa päällikköä varauduttava tapahtumista.

Sen vuoksi on tarpeen ottaa huomioon ostaessaan työkalu vinkkejä voi käyttää sitä. Sama koskee valintaa suutinkoko: isompi parempi (lue: "Mitä tarvitaan vihjeitä juottamiseen putkien - kaikki yksityiskohdat putkihitsauslaite yhteys ').

On ymmärrettävä, että hinta suutin on suoraan verrannollinen sen koon, joten jos et aio käyttää kaupallisesti juotin muoviputkiin, on mahdollista rajoittaa tarvitaan joukko. Katso myös: "Mitä vinkkejä juottamiseen polypropeeniputkilla käytetty - laji, varsinkin sovellus."

Tuotantomaa työkaluja

On selvää, että laatu laite - laadun tae ja käyttöturvallisuus ja luotettavuus tulevia yhteyksiä. Siksi valittaessa juotin kiinnittää huomiota alkuperämaan instrumentin.

Kaikki tietävät, että artikkelit kerätyt Kiinassa on jo pitkään ominaista alhainen hinta, silti erittäin epäluotettava ja voi rikkoa tai syttyä tuleen milloin tahansa. Käytön vaikutuksia tällaisen laitteen voi olla mikä tahansa - pilaantuminen kulutushyödykkeet ja jättäminen työtapaturmiin lievempiä ja tietysti henkistä kärsimystä.

Juottokolvit, valmistettu Tsekin tasavallassa, sitä vastoin, on ominaista erinomainen laatu ja käytännöllisesti katsoen absoluuttinen käyttövarmuutta. Lisäksi, Tsekin juottimet syötetään suurin koko joukko muita laitteita. Ainoa haittapuoli tällaisten tuotteiden - korkea hinta. Katso myös: "Miten juotin PVC putkien ja miten sitä käytetään."

Yleensä, jos olet ostanut juotin putki ei käytetä kaupallisiin tarkoituksiin, voi pysähtyä halvempi vaihtoehto, esimerkiksi välineitä Turkin valmistuksen.

Höyry juottamalla polypropyleeniputkiin - ehkä ihanteellinen esimerkki hinta-suhde. Esimerkiksi "Cobra" -merkki työkaluja polypropeeniputkilla ja muut tuotteet on valmistettu tästä materiaalista myydään täydellisenä leikkuri ja joukko suuttimia.

Hitsin laadun putket, lisäksi edellä mainittujen parametrien juotos ominaisuudet, ja riippuu käyttämällä sopivia kuumennussuuttimilla. Katso myös: "Miten juotin muoviputkien - tyypit ja Juotosmenetelmät."

Valitsemalla tappeja juottaminen

Valitsemalla suutin lämmitystyökalun sen tulee perustua parametreihin, kuten:

 • juotossuorituksen - vähemmän tehoa laite, halkaisijaltaan pienemmät suutin, ja se voi palvella, vastaavasti, pienemmän valikoiman putken halkaisijan sopiva;
 • aiotaan soveltaa työkalu - ammattilaisten on juottaa polypropyleeniputkiin suuren mittakaavan poikkileikkauksia, vastaavasti, vaatii suuremman joukon suuttimia; kotiin sama isäntä, jos hän ei aio kokeilla pillisuuttimet tarpeeksi puoli tuumaa, tuumaa ja neljäsosa tuuman;
 • materiaali suuttimet - pitäisi olla hyvä lämmönjohtavuus, suuttimen kansi on parasta olla Teflon. Tällainen suoritusmuoto on edullinen.

Lopuksi, jos haluat ottaa riski ja testata niiden vahvuus valmistuksessa työkaluja, voit yrittää saada juotin muoviputkien omin käsin.

Juotin putki käsillään

On huomattava, että tällainen juotos epäluotettavia ja jatkuvaa valvontaa toiminnan aikana, koska lämmitys ohjausyksikkö heillä ei ole, ja näin ollen on aina ylikuumenemisen vaara ja vahingoittaa putken. Tämän seurauksena ei vain lisää aikaa toiminnan, mutta myös sen hinta.

Tehdä kotitekoinen vinkkejä Polypropeeniputket, on välttämätöntä:

 1. Levystä kuparia tai alumiinia, leikattu kaksi levyä.
 2. Tehty aihiot suuttimen reikiä.
 3. Kiinnitetty levyjen yhteyttä viiran kanssa pistorasiasta.
 4. Se on parasta lisätä kerros levyjen väliin ei-johtavasta materiaalista, se lisää lämpöä suuttimen.
 5. Liittää kokoonpannun rakenteen kiinni (ei-johtava) koskettimet on eristetty.

Valmistetaan itsenäisesti juote alkaa lämmittää suoraan, kun laite on kytketty päälle pistorasiaan, kuumennuslämpötila voi tässä tapauksessa ei säädellä. Off laite vastaavasti irrottamista virtalähteestä.

Kumpi juottamalla tai käytetään yhdistämään putket pitäisi toimia samalla yleisperiaate hänen kanssaan.

Prosessi juottamiseen muoviputkien

Yhdiste polypropyleeniputkiin liittyy useita suhteellisen yksinkertaista vaihetta:

 1. Putki on leikattu suorassa kulmassa. On tärkeää varmistaa, että leikattu pinta oli tasainen ja pystysuora suhteessa pituusakseliin.
 2. Loppuaan viisteen, strippaus sen purseet ja väärinkäytöksiä.
 3. Juottolämpötilassa asettaa halutun suutin.
 4. Yhtäältä se laitetaan suihkutinputki toisaalta - istuva.
 5. Laite sisältyy verkkoon alkaa kuumentamalla muovituotteet.
 6. Käytön jälkeen ajastimen laitteen liitosputken poistetaan pakkaus ja puristetaan yhteen.

Tämän seurauksena minuutin yhtenäinen polymeeriyhdiste muodostuu, kestävä ja luotettava.

Noudattaminen edellä tomintajaksoja, sekä oikea valinta välineen ja sen asianmukaista toimintaa avulla voidaan toteuttaa yhteys putken helposti, nopeasti ja edullisesti.

Miten valita juotin varten Polypropeeniputket

Polyeteeniputkia ovat melko monimutkaisia ​​materiaalia ja työskennellä hänen ongelmallinen. Tämä johtuu siitä, että lämpötilan järjestelmää. Jotta kunnolla yhdistää kaksi putket, edellyttää tarkkoja työkalu ympäristössä. Muussa tapauksessa liitin vuotaa. Myös ongelma on vihjeitä.

Tähän mennessä, polypropeeni putket ovat saatavilla monenlaisia ​​halkaisijat, paksuus vaihtelee myös. Käytön aikana, kaikki nämä tekijät on otettava huomioon rakentaja. Jos ajatellaan tarkka juottamalla, se vaatii varsin hienovarainen vihjeitä juottamiseen Polypropeeniputket. Leikata sitä on tarpeen täydentää oli veitset.

Tärkeitä ominaisuuksia juotos

Tärkeitä ominaisuuksia ovat juottamalla virrankulutus. Tämä indikaattori mitataan wattia. Kannattaa myös ottaa huomioon käyttöjännitteen. Lämmityselementti laitteen aina on sen raja-lämpötila. täysi lämpenemisaika voi olla aivan erilainen. Toinen tärkeä ominaisuudet ovat merkityksellisiä koko suuttimia, jotka sisältyvät kitin juotin. Lisäksi laite mitat on määritelty valmistajan, samoin kuin sen paino.

Jos valitset monipuolinen vaihtoehto, juotin teho olisi lähellä 2000 wattia. Jännitekeston - vähintään 230 V. Tässä tapauksessa on mahdollista luottaa taajuudeltaan vakaan toiminnan aikana. Edelleen, se on otettava huomioon parametrit lämmityselementin. Tyypillisesti suurin juotoslämpötila pystyy saavuttamaan 300 astetta, ja se on tarpeeksi työskennellä polypropeeniputkilla eri paksuisia. Kannattaa myös ottaa huomioon ajan lämmityksen. Keskimäärin se tapahtuu 15 minuuttia. Markkinoilla on olemassa malleja, joissa on paljon parempi indikaattori.

Viimeinen asia harkita laitetta. On tarpeen kiinnittää huomiota koko suuttimet. Hienovaraisimpaan työtä tarvitaan, joiden halkaisija 20 mm. Juotos suurten putkien käytetään suuttimen 63 mm. Toinen täydellinen laite on sovellettava terä, joka auttaa leikkaus. Jotta puhdistaa juotin käytön jälkeen, tarvitaan erikoistyökaluja.

Voit tehdä tämän, käytä kuusiokoloavaimen ruuvimeisseli, ja sienellä. Turvalliseen käyttöön tarvitaan lisäksi käsineitä. Kannattaa myös kiinnittää huomiota tapauksessa laitteen. Se olisi helppo ja käytännöllinen, ja sitten laitteen kuljetusta ei ole ongelmia. Toinen tärkeä kysymys koskee laitteen mitat. Keskimääräinen pituus laite on 260 mm, korkeus - 200 mm, ja paksuus - 110 mm. Punnitus juottamalla polypropeenin putki rypäleen, alueella 6 kg. Hyvä malli maksaa ostaja keskimäärin noin 3000. Rub.

Yhtiö "Forte" on varsin suosittu, ja se tuottaa korkealaatuisia juottamiseen. Ne pystyvät ylpeillä suurvallaksi, ja monissa malleissa taajuus pidetään noin 55 Hz: iin. Tällä laitteella suorituskyky säilyy korkeana. Lämmityselementit ne ovat myös hyviä.

Palvelualoilla ne ovat melko yksinkertaisia. Setissä on kaikki mitä tarvitset. Haittoja voidaan katsoa johtuvan kahvaan epämiellyttävä. Toimivat joissakin malleissa epäkäytännöllinen. Tämä pätee erityisesti alussa sarja juottamalla.

Tämä juotin varten polypropeeniputkilla on hyviä arvosteluja. Monet asiakkaat tulevat rakastamaan tätä mallia sen suurta tarkkuutta juottamiseen. Kovasta työstä syrjäisillä paikoilla yksikössä sopii täydellisesti. Tämä johtuu siitä, että kompakti koko laitteen. Se painaa hyvin vähän ja on lyhyt suutin. Tämän avulla on mahdollista saada erilaisia ​​yhdisteitä putkeen.

Maksimilämpötila lämmityselementti, joka pystyy saavuttamaan 300 astetta. Täysi lämpenemisaika on 17 minuuttia, ja se on aika paljon. Palveluajan juottamiseen nepriveredliv polypropyleeniputkiin. Jotta puhdistaa se, joka tapauksessa se on kaikki mitä tarvitset. Kaikki liitteet standardin valmistajan asettamat säädetty neljä. Onko tämä juotin varten polypropeeniputkilla (markkinahinnat) noin 2700 ruplaa.

Tämä juottaminen soveltuu parhaiten käytettäväksi läpimitaltaan suurten putkien. Tässä pienessä vinkkejä mukana häntä puuttuu. Käyttötavat ovat erilaiset. Niiden avulla sähkötyökalu on mahdollista jatkuvasti muuttaa. Näin ollen raja-taajuus kasvaa ja pienenee. Energiankulutus, tämä malli on hyväksyttävää. On myös huomattava, koska lämmityselementti.

Tämän vuoksi juottokolvilla, voit työskennellä pitkään ilman kielteisiä seurauksia. Kiinni materiaali ovat erittäin harvinaisia. Kustannus juotin hitsaus polypropeeniputkilla "Forte 6312" ostajan markkinat noin 3100 ruplaa.

Juottaminen "Venta" ovat varsin käytännöllinen. Ne on tunnusomaista kätevä valvonta. Eri tilat voidaan asettaa säätää haluttuun putken halkaisija. Virtajohto on melko pitkä. Tällöin työskennellessään hän ei tuo haittaa. Työkalu on suojattu virtapiikeiltä verkossa.

Tällä juottamalla aina tapahtuu jatkuvasti. Putki monissa malleissa perustettu melko vahva, se on lisäksi suojattu kotelo. Haittana juottamalla edellä mainitut tavaramerkki on alhainen toimintataajuus. Seurauksena kanssa työkalun pitkään ei toimi.

Kuluttajien arviot noin "Venta 2200m"

Monet ostajat positiivisella puolella luonnehtivat juotin varten polypropeeniputkilla vuoksi useita suuttimia, jotka ovat käytettävissä vakiona. On myös tärkeää huomata, että ne kaikki tehdään Teflon-pinnoite. Tästä johtuen se on melko helppo puhdistaa ne käytön jälkeen. Yhteensä tässä mallissa on kaksi tilaa, joista valita.

Maksimilämpötila että laite pystyy saavuttamaan, saavuttaa tason 350 astetta. Joka toimii taajuusalueella noin 45 Hz: iin. Stand-haltijan työkalu on kiinnitetty. Myös sakset putkien ja mittanauhan. Yleensä "Venta 2200m" on varsin suosittu työkalu. On vielä mahdollista suhteellisen edullisia ja juottaminen Polypropeeniputket. "Leroy Merlin" - tämä on sivusto, jossa hän pyysi vain 2800 ruplaa.

Tämän juottaminen polypropyleeniputkiin virrankulutus on 1500 wattia. Toimintataajuus on noin 50 Hz. Niistä puutteet olisi huomattava korkea sähkönkulutusta. Tästä syystä laite ei voida pitää kustannustehokasta. Lisäksi monimutkaisuus luoda suhteellisen lyhyt virtajohto, koska mitä voi olla epämiellyttävä töihin paikoitellen.

Puolestaan ​​kahva on ergonominen muoto ja omistajat ei aiheuta ongelmia. Toinen piirre tämän laitteen voidaan katsoa laadullinen lämmityselementti. Maksimi lämpötilan säätö voidaan asettaa 400 astetta. Onko tämä juotin varten polypropeeniputkilla (markkinahinnat) noin 3100 ruplaa.

Miten valita juotin varten Polypropeeniputket

Monet omistajat huoneistoja korjauksella korvaavat vesi ja lämmitysjärjestelmiin. Kun Putkisto laitetta, jota käytetään polypropyleeniputkiin. Kun se on tarpeen korjata tai vaihtaa putki järjestelmään, meidän on käytettävä hitsauskone putkille valmistettu tästä materiaalista.

Käytetään luomaan putkistoissa polypropeenia putki tuotteiden parempana enemmän ihmisiä. Ja tämä valinta on ymmärrettävää, koska ne ovat kohtuullisin kustannuksin, ja lisäksi niiden luotettavuus ei huonompi metalliputket. Kuitenkin luotettavuus putkilinjan luotiin pitkälti riippuu hitsauksen laadun. Suuri merkitys on käytettäviä laitteita. Jos hitsauksen aikana käyttämällä huonolaatuisia juotin, et voi luottaa vahvuus yhteyden.

Jos olet itse päätettiin suorittaa putkistojen asentaminen polypropeenista asunnossa, niin erityistä huomiota on lähestyttävä valinta juotin polypropeenia. Luottaa Management Consultants myymälässä ei ole tarpeen, koska monet heistä eivät edes tiedä, mitä se koostuu ja miten se toimii, tällainen laite. Joten ennen kuin mennä kauppaan, sinun täytyy oppia lisää hitsauskone Polypropeeniputket. Ja ottaen jo jonkin verran tietoa tästä laitteita, voit mennä kauppaan.

Laite juotin ja miten se toimii

Mallista riippumatta, kaikki juotostyökaluja on sama konfiguraatio. Pääasialliset erot liittyvät vain asentaa suuttimet, jonka johdosta pinta lämmitetään juotettu putkia. Jos puhumme komponenteista juotin, sitten seuraavat tekijät:

 • kädensijakotelon;
 • putkimainen lämmitin suljettu valetun metallikotelon;
 • termostaatti;
 • erityistä suuttimet.

Laitteessa juotin ei eroa tavallisesta rauta. Suurin ero on vain nimittämiseen instrumentin ja sen muoto. Tärkeimmät kohteet kolvi on myös upotettu lämmityselementit ja lämpötilan säädin.

Juottokolvilla lämmitin voidaan upottaa tasainen tai pyöreä kotelo. Se määrittää rungon muodon ja tukirakenteen laitteen käyttämiseksi suutin.

Juottokolvit varten polypropeeniputkilla jaetaan käsin ja koneellisesti:

käyttö kädessä pidettävä laite mahdollistaa työskentelyn pienillä putkien itsenäisesti;

mekaaniset laitteet luoda korkean stressin, mikä takaa luotettavan yhteyden putkien suurten halkaisija.

Asunnon omistajat käyttävät usein manuaalista konetta. Sanotaan, että hän voi olla erilaisia ​​suoritusmuotoja vaihtoehtoja. Kaikki riippuu siitä, millä tavalla lämmitetyllä pinnalla asennettu liitteet:

 • ensiform - reikään tehdään laittaa suutinparille. Juottokolvit tämäntyyppistä yleisimpiä ja ne ovat saatavilla kaupoissa on laaja valikoima;
 • Sylinteri - päät käyttää näissä juotteet on erityinen muoto. Useimmiten niitä käytetään alalla, johon putkiasennuksesta polypropeenia - pääasiallisen toiminnan.

Suosituin laji juotin on suunniteltu hitsauksen polypropeenia. Osana suunnittelu ovat läsnä:

Kuumentamalla levy kiinteät elementit hitsata kaksi erityistä reikää.

Juottokolvit varten Polypropeeniputket: miten valita?

Kun valitset laitteet, ensinnäkin, sinun täytyy keskittyä lämpötilasta. Tämä tärkeä kuin toisiaan eri kotitalous- ja ammattikäyttöön juotoskolveja. Professional Tuotteet pystyy tarjoamaan vakaa korkeassa lämpötilassa.

Tämän lisäksi parametri on sähkötyökalun. Se vaikuttaa suoraan määrä tehdä työtä.

1,5-2 kW teho laite vaaditaan hitsaustoiminnan suorittamiseksi putket polypropeenista 100 mm.

Työtä standardin putkia pitäisi käyttää välineenä 850 wattia. Koska se voidaan helposti putkia 18-75 mm.

Laiteasetukset - Toinen tärkeä asia. On parasta ostaa laitteen ja ostaa asettaa putkien hitsauksessa propeenista. Se olisi jossakin sopivassa suuttimet, sekä muita välineitä, kuten ruletti tai leikkuri.

Valittaessa suuttimia polypropeeniputkilla tarvitsee tietää sen kattavuus. Suuttimet, jotka on päällystetty metallinen Teflon, on korkea lujuusominaisuudet.

seuraavat Peruskokoonpanoasetukset juottamiseen:

 • laite on varustettu avain suuttimia ja jolla on täydellinen viite opas. Tällaisten välineiden tarvikkeet mukana puuttuvat. Käyttäen kolvi, on mahdollista hitsata putken yksi tai kaksi kokoa polypropyleeniputkiin;
 • väliaineen kanssa laitteessa on täydellinen suutin yleisesti käytetty koot. Niitä löytyy matkalaukkuun. Käyttäen joukko suuttimia, on mahdollista hitsata putken, jonka halkaisija on 20-40 mm;
 • täydellinen sarja. Tämä on ammattilaispakkaus, joka sisältää kaikki tarvittavat lisälaitteet ja lisäksi lisävarusteet. Tällaisen laitteen hankkiminen on kannattavampaa kuin komponentit erikseen.

Valitessasi laitetta polypropeeniputkien hitsaukseen monet ihmiset kiinnittävät huomiota hintaan. Tässä laitteessa tärkeintä on lämpötila-asetuksen tarkkuus sekä sen ylläpidon vakaus. Putken hitsauksen laadullinen edellytys on 250 asteen lämpötilatuki. Tällaisen mahdollisuuden saatavuus riippuu valmistajasta.

Luonnollisesti ammatti- ja amatöörimallien kustannukset ovat erilaisia, ja ero on melko merkittävä. Esimerkiksi talousarvion juotosraudalle voi ostaa 50 dollaria oston yhteydessä. Mutta kalleimmat laitteet potentiaaliselle ostajalle maksaa 200 dollaria.

Hyvä valinta ovat CANDANin valmistamat laitteet. Venäjän markkinoilla tarjottavien laitteiden kapasiteetti vaihtelee 1,5: stä 2,4 kW: iin. Hyvin esillä Eralin tuotteiden tuotteissa. Tämän valmistajan tarjoamien juotosvasteiden teho on 750-2 000 W. Saatavana kuluttajille ja laitteistoyrityksille DINCER, DYTRON, STURM.

Jotta saat todella laadukkaita laitteita, sinun on tarkasteltava paitsi valmistusmaassa, myös laitteen kokoamispaikalla.

Jos pakkaus kertoo, että laite on koonnut "kiina", niin täällä ei voi luottaa korkeaan laatuun. Kuitenkin tällaisen juotosrenkaan hinta ei ole korkea.

Tyypilliset polypropeeniputkien hitsauslaitteistot valmistetaan Tsekin tasavallassa. Kuitenkin niiden hinta on sopiva.

Keskimääräiseen hintaluokkaan kuuluvat Turkissa tuotetut hitsauslaitteet. Se ei koske pelkästään sen laatua vaan myös sen arvoa.

Kun olet ostanut juotosraudan, sinun on lukea huolellisesti laitteen käyttöohjeet. Ei ole suuria vaikeuksia työskennellä polypropeenin juotosraudalla. Ennen suoraa käyttöä on välttämätöntä käynnistä ja lämmitä aina tarvittavaan lämpötilaan - 260 astetta. Tämän jälkeen liittämiseen tarkoitetut osat on sijoitettava suuttimeen. Putkiliitoksia varten on tarpeen kestää niiden erityinen lämmitysaika valmistajan ohjeiden mukaisesti. Juottamisen jälkeen ne on jätettävä jäähdytykseen.

Putkien pitoaika riippuu liitettävien putkien halkaisijasta. Siksi laitevalmistajat ovat samaa aikaa. Esimerkiksi kaksi putkea, joiden halkaisija on 20 mm, juotetaan yhteen, odota 5 sekuntia. Kun kytkentä on tehty, odota, että osat jäähtyvät, hitsauksen sauma tulee kovettua.

Polypropeeniputkien hitsaukseen käytetään erityisiä juottosäikeitä, joiden kautta näiden tuotteiden liittäminen varmistetaan. Laatulaitteen käyttö mahdollistaa vahvan yhteyden muodostamisen. Tämä tarkoittaa, että käytön aikana kestää kauan ja on täysin suljettu.

Jos muutat asunto- ja lämmitysjärjestelmääsi asuntoosi ja suunnittelet polypropeeniputkien käyttöä sen luomiseen, niin ei ole mahdollista ilman hitsaustarvikkeita polypropyleenille. Voit ostaa juotosraudan monissa rakennusliikkeissä. Ennen kuin lähdet sinne, sinun pitäisi tietää suunnittelun piirteet ja valitut vivahteet. Osta on kotitalouskoneen arvoinen. Se on edullinen ja sen kapasiteetti riittää takaamaan hitsauksen suuren määrän.

Älä osta ammattilainen juotosrauta. Tällöin maksat vain ylikapasiteettia ja sitä ei voida käyttää suurimmalla mahdollisella tavalla, koska se on suunniteltu hitsaamaan halkaisijaltaan suuria polypropeeniputkia.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 3 = 6