Juotosasema hiustenkuivaajalla

Juotosasema hiustenkuivaajalla omin käsin: valmistus

Korjattavaksi erilaisia ​​laitteita vaatii erityisiä työkaluja, jotka kustannukset eivät ole niin halpaa. Tästä syystä monet Engineers keksimään tapoja tehdä omin käsin juotosasema hiustenkuivaajalla. Osoittautuu, että tämä laite voidaan rakentaa romuajoneuvojen. Erityisen monimutkainen tässä menettelyssä ei ole mitään, ja seuraavat ohjeet auttavat määrittämään optimaalinen tälle laitteelle.

Tehdään käsin, jossa on hiustenkuivaaja juotos asema on erilainen laitteita, jotka voidaan kuumentaa erittäin korkeissa lämpötiloissa, mikä tekee mahdolliseksi heti hehkuva metalli mutkia. Laite on suhteellisen yksinkertainen rakenne, jonka avulla laite ymmärtää noviisi sähköasentaja, puhumattakaan pro.

On syytä huomata, että juotos hiustenkuivaaja yhdistetään yhdessä muiden laitteiden, mikä tekee mahdolliseksi ohjata työkalu mahdollisimman tarkasti. Katsottu yksikkö kutsutaan puoliammattimainen laitteita. He voivat suorittaa erilaisia ​​tehtäviä, riippumatta monimutkaisuuden taso.

Juotosasema hiustenkuivaajalla käsiään tehty, saattaa jonkin verran erilainen. Joukossa:

 • Koko työkärkeen.
 • Nimellisteho.
 • Suorituskyky ilmajäähdytys.
 • Varaus käyttölämpötila.

Näistä indikaattoreista se riippuu laadusta sovi, joten he tarvitsevat erityistä huomiota.

Ajatellaan laitteissa voidaan sulattaa muovi ja metallit, joilla on suhteellisen alhainen sulamispiste. Pehmentävä aineet suoritetaan puhaltamalla kuumaa ilmaa virtauksen lämmitetään erityinen kierre. Puku eri analogit, joilla on yleinen rakenne on tärkein toiminnan jäsen. Esimerkiksi, kotitekoinen juotosasema Lukey kuivain koostuu seuraavista osista:

 • Runko-osaan.
 • Lämmityselementti.
 • Ahdin.
 • Kahva.
 • Kytkin.

Jotkut muunnelmat on varustettu näytöllä ja hallita lämpenemä, sekä erityisiä suuttimia, joten se on mahdollista toteuttaa tiettyyn operaatioon eriasteinen monimutkaisuus.

Kuinka tehdä juotosasema hiustenkuivaajalla omin käsin improvisoitua?

Koska kotelon voi käyttää laitetta käyttökelvottomaksi tai tarpeetonta ja teräsputki. Prosessissa pohjan lämmitetään maksimilämpötilaan. Työskennellä hänen pitäisi kääriä putken termisesti stabiili aine.

Perustan itse valmistettuja laitteita toimii koti hiustenkuivaaja, kuten lämmityselementti toimii kierre. Jatkuva ilmavirta aikaansaa pieni tuuletin kiinnitetty kahvaan. Kierre on tehty nikromijoh-, joka on kierretty, jossa on pieni askel käämien välillä. Emäksenä sopivaa metallia, joilla on alhainen lämmönjohtavuus. Winding kierre, katsella muutamia senttimetrejä yöpyvät ilmaiseksi. Tämä osa kuumuutta kestävä kangas leikata mahdollisuudesta kiinnityslaitetta käsissään. Suutin parempi rakentaa siitä keramiikkaa tai posliinia, ja tehokkuuden lisääminen voidaan saavuttaa lämpösuoja laitteita.

Suoritettuaan kokoonpano juotosasema hiustenkuivaajalla omin käsin, suunnittelu on pistooli kokoonpano. Yksinkertaisuuden, se voidaan kiinnittää erityistä haltijalle. Turvallisuusvaatimukset kaikki paljaat johtimet on eristettävä. Loppuvaiheessa kytkimellä ja kytketty virtajohto. Jatka sitten testauslaitteen. Noudattaen turvallisuusmääräyksiä ja kokoonpano, suunnittelu rakentaa omia ei ole vaikeaa.

Miten valita juotosasema hiustenkuivaajalla? Ensinnäkin on muistettava, että tämä laite on jaettu kahteen tyyppiin:

 1. Turbine malli, joka vastaa liikkeen ilman sähkömoottori. Tämä luo voimakkaan virtana.
 2. Kompressori vaihtoehtoja. Tällaiset mekanismit kerätään pohjalta kompressorit, ilmavirran niihin keskittynyt.

Periaate toiminnan molempia ovat identtiset ja erottamattomat.

Vaihtoehtoisesti kotelo juotosasema hiustenkuivaajalla omin käsin, voit käyttää vanhaa juotin. Sinun on ensin poistettava kaikki sen sisukset. Varo, ettei vaurioita mitään. Lisäksi se kestää halogeenilamppu 2 kW, joka kääntää kvartsi eriste.

Taltalla päät leikataan lasi, jolloin putki yhdellä kädellä laittaa teknologian kärki, jossa pistorasia on tehty kuumentamalla. Nichrome käytetty levy, ei enemmän kuin 0,7 mm paksuus viimeinen elementti.

Valmistuksessa omin käsin kotitekoinen juotosasema hiustenkuivaaja, tietty sekvenssi olisi jälkeen:

 • Kvartsi eriste siististi upotettu kierre.
 • Vähentää lämmityslaite, eriste käärityn.
 • Lämmityselementti on asennettu koteloon ja kiinnitetty lanka kahvasta.
 • Siihen sijoitettiin valmis lohko aikaisemmin kierretty asbesti johto (mukavuussyistä ja luotettavuuden purkamisen raon).
 • Ilmaletku sijaitsee kahvan, on liitetty kompressoriin.

Arvosteluja juotosasema hiustenkuivaajalla

Aiheena laite - välttämätön väline arsenaali tahansa radioamatööri ja elektroniikkainsinööriksi. Kun käyttäjä mielipiteitä, koottu oikein kotitekoinen analoginen ei ole huonompi tehokkuutta ja valmiuksia tehtaan instrumentin. Näin ollen kustannukset tällaisen rakenteen "kopeechnaya9raquo;.

Omistajat sanovat, että monet aloittelijat sallia joukon standardin virheitä. Ensinnäkin tavanomainen kuivausrumpu, huolimatta sen teho, ei riitä toiminnon suorittamiseen, vaikka jotkut 'umeltsy9raquo; Teimme valmistus juotosasema käsillään ainoastaan ​​spiraalin ja fani kodinkone. Toiseksi, asiantuntijat sanovat, että menetelmä, jolla kasvatetaan lämmityksen vähentämällä pyörimisnopeutta potkurin ja vähentää aukon halkaisija johtaa epäonnistumiseen työkalun rungon ja sulaminen.

Hallitsemaan muokata asemat hiustenkuivaajalla omin käsin

Parantamisen kanssa teknologian, erityisesti pelimerkkejä, niiden korjaus käsin on yhä vaikeampaa. Tavanomaiset juotin juottaa tai juotos yksityiskohtia, mutta ei vahingoittamatta kohteita, jotka ovat lähellä, lähes mahdotonta. Laajassa käytössä tapa saada ei-yhteyttä juottamiseen.

Yksi laitteista, jotka tarjoavat tällainen juote on kuumaa ilmaa juotinasema.

Toimintaperiaate ja yleiset ominaisuudet

Järjestelmä juotosasema hiustenkuivaaja käsittää pääyksikön ja manipulaattori ilma-ase, jossa ilman kuumentaminen. Tällaisia ​​laitteita käytetään korjaukseen kodinkoneet ja matkapuhelimet. Koska menetelmä muodostaa ilmavirtauksen asemat on jaettu:

 1. Turbiini - ilma syötetään pieni siipimoottori rakennettu kuumailmapuhaltimella.
 2. Kompressori - tuloilman on kompressori, joka on sijoitettu päälaitteen.

Valitseminen juotosasema hiustenkuivaajalla tehdä, perustuu ominaisuuksiin näiden lajien. Suurin ero kompressorin asemat turbiini on, että nämä voivat tuottaa enemmän ilmavirtausta, mutta huono push ilmaa kapeissa ja kompressori - päinvastoin, ovat tehokkaita silloin, kun ilman kulkea sen läpi kapean suuttimet, joita käytetään juottamiseen paikkoihin pääsemiseksi.

Toimintaperiaatetta kuumaa ilmaa juotosasema on varsin yksinkertainen: ilmavirta kulkee keraamisen tai spiraalin lämmitin, joka on putki kuumailmapuhallinta kuumennetaan tietyssä lämpötilassa, ja sitten läpi erityinen suuttimien tulee payaemuyu kohde.

Verrattuna muiden asemien, erityisesti infrapuna, kuumaa ilmaa haitat asemat kuuluvat seuraavat:

 • Ilmavirta voi vahingossa puhaltaa pois pieniä yksityiskohtia.
 • Pinta tasaisesti lämmitettiin.
 • Eri tapauksissa vaativat lisää suutin.

Etuna on, että turbovozdushnye asema on paljon halvempaa.

Suosituksia kokoonpano, jossa on itse tehty juotosasema hiustenkuivaaja

Aluksi me ymmärrämme omituisuuksia piirin juottamiseen kuivausrumpu.

Kotona se on helpompaa ja halvempaa tehdä juotosasema omin käsin hiustenkuivaajalla hengityskoneeseen, minkä lämmitintä käytetään kierre. Keraaminen lämmitin kallista, ja se vain voi haljeta, kun lämpötila muuttuu nopeasti. Kompressori kotona on vaikea rakentaa. Lisäksi, kompressori ei ole liittynyt hiustenkuivaaja, joten pääyksiköstä on suorittaa ilmaputken, joka tuo huomattavaa haittaa.

kuin puhallin Voit käyttää mitä tahansa pieni tuuletin.

Lopussa jäähdyttimen tarvetta leikata reikä, jonka kautta ilma tulee putken (suuttimen), jossa on lämmitin. Toisaalta on tarpeen tiukasti lähelle jäähdyttimen, niin että kun ilma virtaa vain puhelimeen, ja ei mene ulos ympäristöön. Ahtimen on asennettu takana kuivausrumpu.

Monia elementtejä - sirut ja jotkut transistorit - soveltuu erityisen kolvi, joka tarjoaa turvallisen juotos ja ylikuumenemissuojaus. Noin ominaisuuksia tämän työkalun löytyy täältä.

lämmitin kerätä paljon vaikeampaa. Nikromijoh- on kierretty spiraaliksi tukiasemaan. Spiraalilenkkejä eivät kosketa toisiaan. spiraali pituus lasketaan ehdolla, että vastus pitäisi olla 70-90 ohmia. Emäksenä, emäs on valittu huono lämmönjohtavuus ja hyvä kestävyys korkeissa lämpötiloissa.

Rakentaa kuumailmapuhaltimella voi ottaa paljon osia vanhasta hiustenkuivaaja. Kukin hiustenkuivaaja, jopa kaikkein yksinkertainen ja halpa, löydät levyn kiillettä. Näiltä maljoilta koota ristin muotoinen pohja kierre.

Lisäksi voit käyttää pohjan vanhan juottamalla tai halogeenilamput projektoreita. Base 5-7 senttimetriä on pysyttävä vapaana kierre. Kohteesta jako kierre päättyy emäksen langan muodossa. Sitten N-senttimetri osan tiiviisti kääritty lämpöä kestävästä kankaalla.

Sitten sinun täytyy tehdä putkeen (suutin) posliini, keramiikka, jne Halkaisija eteenpäin niin, että sisemmän seinämän suuttimen ja kierre jäi pieni rako. Päälle putken liimataan eristävä materiaali: kerros asbesti, lasi kuituja, jne. Tämä eristäminen antaa lisää tehokkuutta kuivausrumpu, sekä mahdollisuus hiljaa ryhtyä kätensä.

Lämmityselementin ja suuttimen asennetaan erikseen puhallin siten, että ilma tulee putkeen, ja kuumennin sijaitsee täsmälleen keskellä suuttimen sisällä. Paikka liimaus suutin ahtimen tarvitse eristää pitämään pois ilmaan.

Kun LED nauhat kotona käyttäen virtalähteen 12 volttia, joka toimii virran säädin diodi piiri. LED kattokruunu asuintiloissa asetettu paitsi parantaa suunnittelun ja sisustus, mutta myös kätevä valaisimen, joka voidaan ohjata kaukosäätimellä.

Olemme kääntäneet suunnittelu, muotoiltu vähän kuin ase. Mukavuussyistä, voit liittää runkoon kaikenlaisia ​​kahvat ja haltijoille. Erityiset suuttimet voi ostaa tai raivata oman kuumuutta kestävästä metallista.

Valmistettu lämpöpistoolilla pääyksikön täytyy vetäytyä 4 johtoa. He tulevat ulos takana kuivausrumpu. On parempi laittaa ne yhteen ja uudelleen eristetty.

Paikallaan kotelossa kaksi vastusta. Yksi säätää ilman virtausta, muut - voima lämmityselementin. Kytkin on parempi tehdä yleistä, lämmitin ja puhallin.

Kiinnitä kuumailmapuhallinta niin, että ne vastaavat haluttua lanka reostaattien ja kytkin. Jää tehdä poistumisen pistorasiasta ja kuuma ilma juotosasema on valmis.

Käyttöehdot ja turvallisuus

 1. Työpaikalla tarkkailla paloturvallisuus.
 2. Käytön aikana, välttää äkillisiä lämpötilan muutoksia lämmittimen.
 3. Älä koske lämmityselementti ja kuumailmapuhaltimella suuttimia.
 4. Vaihda suutin jälkeen sammuttamalla ja jäähdytys kuumailmapuhaltimella.
 5. Älä kaada nestettä kuumailmapuhaltimella.
 6. Työpaikalla tulee olla hyvin tuuletettu.

Hot Air juotosasema käsillään video

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Ul. Zoe ja Alexander Kosmodemyanskiy, 26 +7 (499) 350-26-73

Juotosasema hiustenkuivaajalla omin käsin osista käytettävissä kotona

Nykyään monet joutuvat tällainen ongelma, kun radioteknologian hajoaa eri syistä. Suorittaa monimutkaisia ​​työtä korjaus elektroniikkalaitteiden Irons, pääsääntöisesti se ei riitä, ja vaatii erityisiä työkaluja. Siksi elektroniikan harrastajat ajatellut miten juotosasema hiustenkuivaajalla omin käsin osista käytettävissä kotona voidaan tehdä. Mikään ei monimutkaista, ja yksityiskohtaiset ohjeet, jotka kuvataan alla, auttaa tässä.

Juotosasema - on erikoisvarusteita, jotka voidaan kuumentaa erittäin korkeissa lämpötiloissa ja voit nopeasti kuumentaa metallia mutkia. Tämä laite on hyvin alkukantainen rakentamisen, joten käsitellä sitä ei voi vain ammattilainen, mutta myös aloittelija radioamatööri.

Tämän juottamalla kuivaimet käytetään yhdessä muiden laitteiden kanssa, koska silloin, kun käyttäjä on lähetettävä millimetrin tarkkuudella. Tässä tapauksessa täydellinen ratkaisu olisi juotosasema hiustenkuivaajalla, omin käsin voidaan tehdä ilman mitään ongelmia. Nämä laitteet pidetään puoliammattilainen, ja sitä voidaan käyttää suorittamaan useita tehtäviä eri vaikeustasoa.

Tärkeimmät erot juottamalla hiustenkuivaaja

Ennen mietitään, miten tehdä kotona Juottolaitteet ammattilaistasolla, sinun täytyy ymmärtää, mitä eroja voi olla juotosasema. Juotin kuivaimen kädet tehdä hetkessä. Sen tekniset ominaisuudet, se on täsmälleen samanlainen kuin tehtaan kollegansa, joiden joukossa ovat tärkeimmät:

 • kärjen halkaisija;
 • teho;
 • järjestelmän suorituskykyä aktiivinen ilmajäähdytys;
 • maksimi käyttölämpötila.

Näiden ominaisuuksien se riippuu siitä, miten laatu tulee työskentelemään käsintehtyjä juotosasema hiustenkuivaajalla, joten ne tulisi kiinnittää erityistä huomiota.

Juotos kuivaimet avulla sulanut muovi ja erilaiset metallit, joilla on alhainen sulamispiste. Pehmeneminen seosten suoritetaan puhaltamalla kuumaa ilmaa, joka on lämmitetty erityisellä kierre. Mitä juotosasema hiustenkuivaajalla omin käsin voidaan luoda? ATMEGA328, esimerkiksi mikä tahansa muu vastaava laite, koostuu seuraavista osista:

 • asuminen;
 • lämmityselementti;
 • puhallin;
 • kahva,
 • kytkin.

Jotkin laitteet voivat myös olla varustettu tunnistimella, ja säädin lämpöä tasolla, sekä erityisiä suuttimet, joiden avulla suorittamaan juottamisen eri tasoilla monimutkaisuus.

Tuotanto juotinasema improvisoidusta

Jokainen henkilö, joka omistaa vähän tietoa alan elektroniikka, on varaa tehdä tällaista laitetta omatekoinen juotosasema hiustenkuivaajalla. Kätensä improvisoitua keino luoda se ei ole vaikeaa. Roolista ruumiin voit käyttää mitä tahansa vanhoja tai ei-työlaitteiston sekä teräsputki. Toiminnassa, jossa laitteen kotelon olevan kuumennetaan kriittinen lämpötila, niin että oli mahdollista käyttää luuri on kääriä erityinen materiaali kestää korkeita lämpötiloja.

Juotosasema voi olla paikallaan. Tällöin ne kirjataan työpaikoilla parantaa vakautta ja käyttömukavuutta. Tällaiset laitteet voidaan varustaa erityisen liikkuvan mekanismi liiku hallituksen juottamisen aikana.

Se voidaan tehdä vanhasta kone kuivaa hiukset hiustenkuivaajalla juotosasema omin käsin. "Arduino9raquo; - avoimen lähdekoodin alustan, jonka avulla voit nopeasti ja helposti luoda kaikkiin elektroniikkalaitteisiin. Tässä laitteessa, kuten lämmityselementtejä käytetään kiille. Sulamispiste tämä metalli on erittäin korkea, joten se on erinomainen kestä mitään kuormia. Mitä tulee lämmitys kelat, voit käyttää mitä tahansa, jotka on valmistettu pehmeästä metallista. Paras vaihtoehto olisi Nichrome.

Valmistuksessa juotosasema paljon huomiota tulisi kiinnittää valtaa vastukset. Se on suunniteltava siten, että väline sulivat metallista ja ei vahingoitu tämän siru. Myös auttaa ratkaisemaan ongelman tehonsäätimien kuivaimen juotosasema. Hänen kätensä säätää manuaalisesti lämpötila laitteiden toimintatila.

Erinomaisen vaihtoehdon kotelon tulee vanha kolvi, tai pikemminkin hänen elin, ja kaikki sisukset tulisi poistaa kokonaan. Se on tehtävä erittäin huolellisesti, jotta se ei vahingoita mitään. Lisäksi koteloon, se on myös tarvitaan halogeenilamppu 2 kW. Siitä on tarpeen tehdä kvartsi eriste. Tehdä tämän käyttäen timanttileikkurilla lasin katkaista päät, jolloin saadaan putki, jonka toinen pää on saatettu nänni of Technology, ja se on reikä oli porattu lämmittimen alle. Koska lämmityselementti laitteet toimivat nichrome levy. Sen paksuuden tulisi olla enintään 0,7 mm, muuten tulee olemaan hyvin pitkä aika jäähtyä juotosasema hiustenkuivaajalla.

Käsillään tekee laitteesta halvempi, mutta sinun täytyy noudattaa tiettyä peräkkäiset toimenpiteet:

 • Kvartsi eriste pantiin varovasti kierre.
 • Että laite ei ole liian kuuma käytön aikana, eriste on kääritty foliolla.
 • Edelleen, lämmityselementti on sijoitettu käsikappaleen rungon ja on varmistettu lanka kahvan.
 • Täällä myös sijoittaa aiemmin valmistettu muotoilu aiemmin haavan asbesti johto, se varmistaa mukavan kotelossa.
 • Kahva on letku, joka on vastuussa ilman syöttö, joka on liitetty kompressoriin.

Siinä kaikki - analogiset juotosasema hiustenkuivaajalla käsiään täysin käyttövalmis.

Mitä virheitä tulisi välttää asennuksen aikana?

Monet aloittelijat virheellisesti uskovat, että valmistamiseksi juottamiseen kuivausrumpu tarpeeksi vain lämmityselementin ja tuuletin. Siksi ne usein tekevät tavallisesta laitteiden kuivausrumpu. Kuitenkin, tässä tapauksessa olisi mahdotonta jopa sulaa tinaa, puhumattakaan vakaampi metalleja.

On menetelmä, jolla lisätään kuumennuslämpötila pienentämällä puhaltimen nopeutta ja reiän halkaisija, mutta siinä tapauksessa lämmityselementti kuumenee liikaa, ja se voi vahingoittua ja koteloon ja se sulaa.

Lajikkeet juotinasemat

Kaikki laitteet on jaettu kahteen tyyppiin:

 • Juotosasema turbiini hiustenkuivaajalla omin käsin luotu tarpeeksi nopeasti. Se vastaa liikkeen ilmamoottorin.
 • Kompressori laitteet kerätään juuressa kompressoreiden.

Ensimmäisessä tapauksessa, voimakasta ilmavirtaa ja toisen ilma liikkuu enemmän suunnattu siten, että se on mahdollista käyttää erilaisia ​​liitteitä. Mukaan toimintaperiaatteesta, molemmat asemat eivät ole erilaiset ja ovat täysin identtisiä.

Juotosasema hiustenkuivaajalla omin käsin voidaan tehdä kotona romun, joista vain löytyy autotallissa. Se toimii pohjana laitteet kotitalouksien hiustenkuivaaja josta me tarvitsemme asumiseen. Rooli lämmityselementti suorittaa heliksin ja varmistaa jatkuva ilmavirta tarvitaan pieni tuuletin, joka on kiinnitetty kahvaan hiustenkuivaaja.

Valmistaa kierre ottanut nikromijoh- joka on kierretty kierukan, jolla on pieni etäisyys kierrosta. Sillä emäs on parempi ottaa mitä tahansa metallia, joka johtaa lämpöä huonosti. Kun käämi kierre on tarpeen jättää joitakin senttimetrejä ilmaiseksi. Tämä paikka täytyy kääriä kuumuutta kestävä kangas, jotta voit ottaa käsiin Juotosasema parhaillaan työskentelee sen kanssa. Suutin on parasta valita keraaminen tai posliini, ja lisätä tehokkuutta luomalla lämpösuoja.

Sen jälkeen kokoonpano on valmis juotos hiustenkuivaaja jotain epämääräisesti muistuttaa aseella. Parantaa helppokäyttöisyys laite voidaan kiinnittää erityistä haltijalle. Kotitekoisia juottamalla kuivausrumpu täyttää kaikki turvallisuusmääräykset, kaikki paljaita johtoja on välttämättä eristää. Lopussa asetettu kytkimen ja kytkee virtajohto, ja sitten voi aloittaa testauslaitteet. Kuten kävi ilmi, jotta juotosasemat kotona on yksinkertaista. Tärkeintä - noudattaa ohjeita ja noudattaa turvaohjeita.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

20 − = 19