Juotosasema omin käsin

Juotosasema hiustenkuivaajalla omin käsin: valmistus

Korjattavaksi erilaisia ​​laitteita vaatii erityisiä työkaluja, jotka kustannukset eivät ole niin halpaa. Tästä syystä monet Engineers keksimään tapoja tehdä omin käsin juotosasema hiustenkuivaajalla. Osoittautuu, että tämä laite voidaan rakentaa romuajoneuvojen. Erityisen monimutkainen tässä menettelyssä ei ole mitään, ja seuraavat ohjeet auttavat määrittämään optimaalinen tälle laitteelle.

Tehdään käsin, jossa on hiustenkuivaaja juotos asema on erilainen laitteita, jotka voidaan kuumentaa erittäin korkeissa lämpötiloissa, mikä tekee mahdolliseksi heti hehkuva metalli mutkia. Laite on suhteellisen yksinkertainen rakenne, jonka avulla laite ymmärtää noviisi sähköasentaja, puhumattakaan pro.

On syytä huomata, että juotos hiustenkuivaaja yhdistetään yhdessä muiden laitteiden, mikä tekee mahdolliseksi ohjata työkalu mahdollisimman tarkasti. Katsottu yksikkö kutsutaan puoliammattimainen laitteita. He voivat suorittaa erilaisia ​​tehtäviä, riippumatta monimutkaisuuden taso.

Juotosasema hiustenkuivaajalla käsiään tehty, saattaa jonkin verran erilainen. Joukossa:

 • Koko työkärkeen.
 • Nimellisteho.
 • Suorituskyky ilmajäähdytys.
 • Varaus käyttölämpötila.

Näistä indikaattoreista se riippuu laadusta sovi, joten he tarvitsevat erityistä huomiota.

Ajatellaan laitteissa voidaan sulattaa muovi ja metallit, joilla on suhteellisen alhainen sulamispiste. Pehmentävä aineet suoritetaan puhaltamalla kuumaa ilmaa virtauksen lämmitetään erityinen kierre. Puku eri analogit, joilla on yleinen rakenne on tärkein toiminnan jäsen. Esimerkiksi, kotitekoinen juotosasema Lukey kuivain koostuu seuraavista osista:

 • Runko-osaan.
 • Lämmityselementti.
 • Ahdin.
 • Kahva.
 • Kytkin.

Jotkut muunnelmat on varustettu näytöllä ja hallita lämpenemä, sekä erityisiä suuttimia, joten se on mahdollista toteuttaa tiettyyn operaatioon eriasteinen monimutkaisuus.

Kuinka tehdä juotosasema hiustenkuivaajalla omin käsin improvisoitua?

Koska kotelon voi käyttää laitetta käyttökelvottomaksi tai tarpeetonta ja teräsputki. Prosessissa pohjan lämmitetään maksimilämpötilaan. Työskennellä hänen pitäisi kääriä putken termisesti stabiili aine.

Perustan itse valmistettuja laitteita toimii koti hiustenkuivaaja, kuten lämmityselementti toimii kierre. Jatkuva ilmavirta aikaansaa pieni tuuletin kiinnitetty kahvaan. Kierre on tehty nikromijoh-, joka on kierretty, jossa on pieni askel käämien välillä. Emäksenä sopivaa metallia, joilla on alhainen lämmönjohtavuus. Winding kierre, katsella muutamia senttimetrejä yöpyvät ilmaiseksi. Tämä osa kuumuutta kestävä kangas leikata mahdollisuudesta kiinnityslaitetta käsissään. Suutin parempi rakentaa siitä keramiikkaa tai posliinia, ja tehokkuuden lisääminen voidaan saavuttaa lämpösuoja laitteita.

Suoritettuaan kokoonpano juotosasema hiustenkuivaajalla omin käsin, suunnittelu on pistooli kokoonpano. Yksinkertaisuuden, se voidaan kiinnittää erityistä haltijalle. Turvallisuusvaatimukset kaikki paljaat johtimet on eristettävä. Loppuvaiheessa kytkimellä ja kytketty virtajohto. Jatka sitten testauslaitteen. Noudattaen turvallisuusmääräyksiä ja kokoonpano, suunnittelu rakentaa omia ei ole vaikeaa.

Miten valita juotosasema hiustenkuivaajalla? Ensinnäkin on muistettava, että tämä laite on jaettu kahteen tyyppiin:

 1. Turbine malli, joka vastaa liikkeen ilman sähkömoottori. Tämä luo voimakkaan virtana.
 2. Kompressori vaihtoehtoja. Tällaiset mekanismit kerätään pohjalta kompressorit, ilmavirran niihin keskittynyt.

Periaate toiminnan molempia ovat identtiset ja erottamattomat.

Vaihtoehtoisesti kotelo juotosasema hiustenkuivaajalla omin käsin, voit käyttää vanhaa juotin. Sinun on ensin poistettava kaikki sen sisukset. Varo, ettei vaurioita mitään. Lisäksi se kestää halogeenilamppu 2 kW, joka kääntää kvartsi eriste.

Taltalla päät leikataan lasi, jolloin putki yhdellä kädellä laittaa teknologian kärki, jossa pistorasia on tehty kuumentamalla. Nichrome käytetty levy, ei enemmän kuin 0,7 mm paksuus viimeinen elementti.

Valmistuksessa omin käsin kotitekoinen juotosasema hiustenkuivaaja, tietty sekvenssi olisi jälkeen:

 • Kvartsi eriste siististi upotettu kierre.
 • Vähentää lämmityslaite, eriste käärityn.
 • Lämmityselementti on asennettu koteloon ja kiinnitetty lanka kahvasta.
 • Siihen sijoitettiin valmis lohko aikaisemmin kierretty asbesti johto (mukavuussyistä ja luotettavuuden purkamisen raon).
 • Ilmaletku sijaitsee kahvan, on liitetty kompressoriin.

Arvosteluja juotosasema hiustenkuivaajalla

Aiheena laite - välttämätön väline arsenaali tahansa radioamatööri ja elektroniikkainsinööriksi. Kun käyttäjä mielipiteitä, koottu oikein kotitekoinen analoginen ei ole huonompi tehokkuutta ja valmiuksia tehtaan instrumentin. Näin ollen kustannukset tällaisen rakenteen "kopeechnaya9raquo;.

Omistajat sanovat, että monet aloittelijat sallia joukon standardin virheitä. Ensinnäkin tavanomainen kuivausrumpu, huolimatta sen teho, ei riitä toiminnon suorittamiseen, vaikka jotkut 'umeltsy9raquo; Teimme valmistus juotosasema käsillään ainoastaan ​​spiraalin ja fani kodinkone. Toiseksi, asiantuntijat sanovat, että menetelmä, jolla kasvatetaan lämmityksen vähentämällä pyörimisnopeutta potkurin ja vähentää aukon halkaisija johtaa epäonnistumiseen työkalun rungon ja sulaminen.

Miten saada juotosasemat kotona?

Vaihe 1 - Making kontakti juottamalla

Tämä vaihtoehto on luultavasti yksinkertainen ja melko budjetin. Tämä rakenne säätelee jännite kolvi, vastaavasti lämpötilaa muuttamalla kärki. Yritys ja erehdys on tarpeellista selvittää paikan hallinnan ja suorituskyvyn lämmittimen. Voit säätää juotosprosessista itselleen ja tietyn ajan valmistuksen. Ehdotettu käyttää himmennin kristallikruunutarvikkeita (himmennin) kuin jännitteen säädin. Ainoa haittapuoli on tämä kokoonpano on ajatus itse tehty juotosasema, tämä pieni alue asettaa lämpötila ulostulossa. Eli juote on mielenkiintoista meitä tekemään Jännitealueen 200-220 volttia, eikä 0 maksimiin. Sinulla todennäköisesti on muuttaa järjestelmää hieman, lisää vastus "hienosäätöä" lisäämistä ytimeen.

Piiri kokoonpano juotosasema kotona:

Tässä piirissä, tasasuuntaussillan käytetään, joka kohottaa 220 volttia suulla 310 voltin pistorasiaan, kotitekoisia juotinasema. On tärkeää tehdä kodin Masters, jonka jännite on alhainen rakennuksessa, jonka vuoksi kolvi ei kuumennetaan käyttölämpötilaan. Koska käytettävissä himmennin, on mahdollista koota itse, miten se tehdään, ja että on välttämätöntä, olemme harkinneet meidän artikkeli kotitekoisia himmennin.

Vaihe 2 - Operaattorin ilman juotin

Joskus juottamisen aikana, on tarpeen korvata SMD ja juotin kärki on liian suuri, että. Tätä tarkoitusta varten käyttää ilman Laitepistoke. Sen toiminta on samanlainen kuin koti hiustenkuivaaja - ilmavirran väkisin läpi puhalletaan kuumennetun elementin ja siirretään paikkaan, juottamalla, juote kosketuksettomasti lämpenee ja tasaisesti.

Valmistukseen ilman juotin (kuvassa alla), voit käyttää tätä suositusta. Se voidaan tehdä työ vanhan laitteen, aseta putki sijasta pisto antennista, koko vanhan pisto. Valmistelee juotin, jotta hän olisi sinetöity.

Paineilman syöttöjärjestelmään tapahtuu akvaarion kompressorin putken läpi ja pipetit.

Video asennusohjeet kuumailmapuhaltimella juotosasema:

Säätää ilmavirran lämpötila voi käyttää jännitteen säädin. Ihanteellinen - jos ei ole ylimääräistä, juotos työ voi ottaa roskaa ja kelatun alle alhainen jännite 8-12 volttia. Tämä menetelmä on edullinen, syistä sähköturvallisuus. Nichrome lämmitin tässä tapauksessa voi olla pala lanka kierukoiksi sähköinen 0,8 mm haavan hellävaraisesti päällekkäisyyksiä. Noin 30 kytkee paikalle vanhan. Tärkeä asia - tämä vaatimus muuntajan, se olisi tehokas, peräti 150 wattia.

Kalliimpia lämpötila menetelmä kuumassa päässä juottokolvilla - altistetaan säilyttää astetta kärjessä. Tätä varten ylimääräinen termopari, yksi meidän artikkeleita, kuvasimme miten termostaatti käsin.

Kohdistamalla kotitekoisia tuotteita voidaan valmistaa universaali juotosasema omin käsin. Kotitekoinen tässä tapauksessa jännite säädin, joka voidaan säätää syöttää muuntaja, mikä muuttaa lämmittimen.

Siinä tapauksessa, jos haluat vypayat suurta siru ja tämä edellyttää sitä hyvin ja tasaisesti lämmin, käytä kotitekoisia termofenom jonka lämpötila säädin. Toisessa suoritusmuodossa - tehdä infrapuna juotosasemat keraamisen istukka lampun ja nikromikerroksen kierre liitetty askel alaspäin muuntaja. Lämpötilan säätämiseksi pinnalla käytettyjen osien on sama termostaatti.

Miten työskennellä näet videon alla infrapuna juotosasema, siellä oppia vivahteita työn:

Ja lopuksi, suosittelemme tutustunut monimutkaisempia kokoonpano järjestelmiä kotitekoinen juotosasema perustuu Arduino alustalla:

Toivottavasti keskustelivat tavoista antaa ajattelemisen ja pyydetään luomaan omatekoinen juotosasema yhdellä suositeltavia menetelmiä tai kehittää ja toteuttaa ideaansa.

Suosittelemme myös seuraavasti:

Kokoamalla juotosasema omin käsin

Jokaisen itseään kunnioittavan ja työvoiman radioamatööreille yleensä on kaikki tarvittavat välineet käsillä. Ilman juotin ei tietenkään riitä. Tänään, radioaktiiviset alkuaineet ja yksityiskohtia, jotka yleensä tarvitsevat huomiota, korjaus, vaihto ja siten juottaminen - ei ole sama massiivinen aluksella, joka oli. Rata ja päätelmät kaikki hienompaa elementit itse kaikki herkempi. Se tarvitsee paitsi juotin, juotosasema kokonaisuutena. Se on voitava valvoa ja säädellä lämpötilaa ja muita parametreja. Muuten on vaarana vakavan omaisuusvahinkoja.

Laadukasta juotin - ilo ole halvin, puhumattakaan asemalle. Siksi monet fanit ihmettelevät, miten tehdä juotosasemiin omin käsin. Joillekin se on jopa kysymys paitsi taloudellisia säästöjä, mutta myös heidän itsetuntoaan, tason ja taitoa. Reilusti yli kinkkua radio, joka voi ymmärtää olennaiseen - Juotosasema.

Nykyään yleisesti käytettävissä massa vaihtoehtoja piirejä ja komponentteja, jotka ovat välttämättömiä valmistettaessa juotosasema omin käsin. Juotosasema lopulta saatu digitaalinen koska digitaalinen piiri sisältää ohjelmoitavan mikro.

Alla on kaavio, joka on suosittu yleisön radioamatöörien. Tässä järjestelmässä juhlitaan yksi helposti toteutettavissa ja samalla luotettavaa.

Ajaminen juotosasema omin käsin. elementti pohja

Tärkein työväline juotosasema on tietysti juotin. Jos muita kohteita voi edes ostaa uusia ja käytettyjä tarkoituksenmukaista sen arsenaali, se on hyvä juotos tarpeisiin. Vertailla hintoja ja ominaisuuksia, monet eristetty juottimet Solomon, ZD (929/937), Luckey. Täällä pitäisi valita tarpeidesi ja toiveet.

Tyypillisesti nämä juottimet on varustettu keraaminen lämmitin ja sisäinen termoelementti, mikä helpottaa suuresti prosessin toteuttamista termostaatin. Juottokolvit on varustettu nämä valmistajat myös sopivaa liitintä asemalle. Näin ollen ei ole tarpeen muuttaa liittimen.

Kun valittu juottamalla juotosasema, joka perustuu sen kapasiteetista ja syöttöjännite on valittu: asennettaviksi diodisillan piiri ja muuntajan. Jännite + 5V lineaarinen säädin tarvitsee hyvän siili. Tai, vaihtoehtoisesti, 8-9V jännite muuntajan, jossa on erillinen käämitys digitaalisella.

Paras vaihtoehto mikro kokoonpano on juotinasema ATmega8. Se on sisäänrakennettu ohjelmoitava muisti, ADC ja kalibroitu RC-oskillaattorin.

Tällä PWM FET samoin osoittautunut IRLU024N. Vaihtoehtoisesti voit ottaa mitä tahansa muuta sopivaa vastaavaa. patteri ei tarvita erityistä transistori.

Hanki neuvoja juottaa kuparia ja muut johdot, siru, radioelements täällä.

Painikkeet. firmware vaihtoehtoja

Painikkeet juotosasema on seuraavat toiminnot:

 • U6.1 ja U7 ovat vastuussa lämpötilan muutos: vastaavasti, U6.1 vähentää asetetun arvon 10 astetta, ja U7 kasvaa;
 • U4.1 vastaa lämpötilan ohjelmointi tilassa P1, P2, P3;
 • Painike U5, U8 ja U3.1 vastuussa yksittäisten liikennemuotojen vastaavasti: P1, P2 ja P3.

Myös, painikkeiden sijasta ulkoisen ohjelmoija EEPROM-ohjain voidaan liittää. Tai suoritetaan piirin firmware. Säädä lämpötila-asetuksia helposti. Et voi ommella EEPROM, mutta yksinkertaisesti liittää aseman painettuun näppäimeen U5, jolloin arvot kaikkien liikennemuotojen on nolla. Lisäsäätöjä tehdään näppäimillä.

Kun firmware, voit määrittää erilaisia ​​arvoja lämpötilan säätö. Vaihe voi olla 10 astetta tai 1 aste, riippuen tarpeisiin.

juotos lämpötila alhainen jännitteen säädin

Niille, jotka ovat vasta aloittamassa kokeita sähkötekniikassa, voi toimia eräänlaisena koulutusta kokoonpano hieman yksinkertaistettu järjestelmä.

Itse asiassa se on myös omatekoinen juotosasema käsillään, mutta joidenkin vammaisten, muita mikro käytetään täällä. Tämä asema toimii standardi matalan jännitteen juottimissa, joiden jännite on 12V, ja käsin tehty kohteita, kuten kerätty perusteella mikropayalnikov vastus. Perustana kotitekoinen piiri juotosasema ottaa järjestelmän ohjain verkkoon juottamalla.

Lisäksi tähän aiheeseen, voit tutkia perusteellisesti toimintaperiaate RCD, ja tämä artikkeli opettaa erehtymättömästi kondensaattorin tarkistaa yleismittarilla.

Video miten tehdä juotosasema omin käsin:

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Ul. Zoe ja Alexander Kosmodemyanskiy, 26 +7 (499) 350-26-73

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

72 − 71 =