Juotoskaasu juotosasemalle

Stinger juotosasemalle

Juotosaseman valinta

Useimmat amatööri- ja ammatillinen juotosasemat on suunniteltu toimimaan 900M sarjan vaihdettavissa olevilla niitteillä. Niiden laaja jakautuminen johtui myös siitä, että valtava määrä kiinalaisista juotosasemista on kopioita japanilaisesta HAKKO-yrityksestä.

Katsotaanpa tutkittavaksi 900M stingers ja valita ne, jotka ovat eniten tarvitaan radio amateurs.

Mielestäni kaikkein välttämättömin pistoista on pistely 900M-T-K. Suosittelen! Pidin siitä, kun aloin juottaa eri pistoilla. Sen reunalla on helppo kirjoittaa juotteen pisara. Yritä tehdä tämä kartioilla! Suurin alue kärjen reunasta parantaa lämmönvaihtoa juottamisen aikana.

pisto 900M-T-3C ja 900M-T-4C katkaistun sylinterin muodossa. Tällaiset pistot ovat käteviä pehmopapereille ja kuparireiteille kotitekoisissa piirilevyissä etsauksen jälkeen. Lisäksi se auttaa päällystämään pieniä juotoskaasupulloja.

Sama pisto, mutta vain "mladshimi9quot; veljet: 900M-T-2C ja 900M-T-1C.

Mutta en tiedä kuinka kutsua tätä pistettä. Let's kutsu sitä kaareva.

Erittäin hyvä pistooli. Se auttaa pienten osien juottamiseen. Erityisesti kaikki tablet-laitteiden ja älypuhelimien USB-liittimet, autohälytysten, SMD-vastusten ja kondensaattoreiden näppäinpainikkeet. Stingin kaareva muoto helpottaa vain päällikön toimimista.

Sting-tyyppi D (Lapaluun yläpuolelle) käytetään juotetta, tinattu lanka, havainnot tasomaisen piirien ja suurikokoisten SMD komponentteja, kuten teho-diodit, elektrolyytti kondensaattorit, jne.

Kuva näyttää kärjen, jolla on eri leveys kontaktin reunasta: 00M-T-3.2D; 900M-T-2.4D ja 900-T-1.6D.

Neulan tyyppinen kärki 900M-T-I On suositeltavaa käyttää piirilevyjä tiukalla kiinnityksellä. Ne voivat helposti juottaa pieniä SMD-elementtejä eivätkä kosketa asennettuja. Sen tarkoituksen mukaan kartio-muotoinen sting 900M-T-B- samankaltaisia ​​kuin pistoja D, mutta soveltamisala on pienempi. Pohjimmiltaan se juottaa kosketuksia, pinouts, suuret SMD-osat. Tällaiset pistot tulevat yleensä juotosaseman mukana ja tylsistyvät kaiken kanssa)

Koneen muotoisia stingereitä käytetään juottamalla juotetta, kun juotetta syötetään juotoksen paikkaan viiran muodossa. Lisäksi tällaiset pistot olivat, että kolofonin ja lian jäänteet nousevat ylös igloon pitkin ja pysyvät sen päällä. Juotospaikka on edelleen puhdas.

Korvaus pistot - tämä on epäilemättä lisä, varsinkin kun korjataan nykyaikaisia ​​laitteita, joissa on monia elementtejä, joilla on outoja muotoja. Joissakin tapauksissa kiivetä nykyaikaista elektroniikkaa ja laaja juotettu kupari pisto - se on kuin tukahduttaa muurahaiset ydinpommeja - vain razvorochaesh kaiken, ja tulos ei ole :).

Mutta elektroniikan aloittelija odottaa paljon yllätyksiä, kun hän ostaa ensimmäisen juotosasemansa!

Todelliset, laadukkaat japanilaiset HAKKO 900M-T-sarjan stingerit ovat uudenlaisia mercedes jossa on analoginen ohjaus. Luonnollisesti kiinalaiset eivät istu ja leimaa halvempia väärennöksiä HAKKOn alla. "Laatu 9quot; Väärentäminen riippuu siitä, kuka tekee.

Väärennettyjen kiinalaisten pistojen koko ongelma on se, että niillä on vähemmän lämmönsiirtoa. Mistä ja miten he tekevät niistä, voit oppia leikkaamalla tarpeetonta pistettä. En ole vielä kokeillut sitä.

Huono lämmönsiirto juottamisen aikana on tarpeen asettaa lämpötila 30 - 50 astetta enemmän. Juotosraudan viimeistelyn jälkeen kärjen kärjen lämpötila on 10 - 30 astetta alhaisempi!

Kun katselin juotosaseman ohjeita, huomasin varoituksen siitä, että pistoksen lämpötila riippuu myös pisteprofiilista, eli sen muodosta. Täällä niin.

Kun soitin juotosasemilla, tajusin yhden asian, juotoksen lämpötilan pitäisi olla 270-330 astetta riippuen tehtävästä. Toisella tavalla on tuskin mahdollista juottaa hyvin.

Mikä on pistäjä tehty?

Yleisesti ottaen tavallisen stingin rakenne näyttää tältä. Pohja on kupari tyhjä. Sitten se peitetään galvaanisen raudan kerroksella ja kromattu kerros on jo kiinnitetty siihen. Rautakerros suojaa kuparia tukosta.

Piston kärki on päällystetty seoksella, joka on helppo ripustaa, eli se on helposti kostutettu ja peitetty juotoksella. Kuparin sulkeutumisen estämiseksi työkappaleeseen työnnetään rautaholkki. Sen reuna on näkyvissä, jos katsot hihnan päätä.

Raudan tai ferromagneettisten materiaalien läsnäolo kärjen koostumuksessa voidaan määrittää käyttämällä tavanomaista magneettia.

Löydä, vaikkakaan ei alkuperäinen, mutta laadukkaat pistot ovat melko vaikeita. Olen myös kohdannut tämän ongelman. Mutta jotenkin, olin onnekas. Ostin pommi radiomarkkinoilla. Myyjä sanoi, että se oli pikapysähdöt, mutta vakuutti, että se olisi sopiva korvaamaan standardin 900M, joka lähtee Lukeylle. Vakuutin hänelle, että hänellä oli hyvä lämmönsiirto. Tässä on pistos.

Myöhemmin päätin, että tämä oli pistooli QSS960-T-K. Nyt juonittelen vain heille. Tyytyväisiä.

Itse asiassa tämä pistos osoittautui paljon paremmaksi kuin minulla oli. Ja painolla se on helpompaa. On selvää, että siinä on enemmän kuparia. Siksi hyvä lämmönjohtavuus. Jos payayu jotain pientä, lämpötila näytteille, joissa 280-300 0 C. Jos on tarpeen juottaa jotain terveellistä, sitten lämpötila säädettiin 320-350 0 C. Valitettavasti samat juottamalla pistot joskus oli mahdotonta, vaikka tällaiset lämpötila.

Ne, jotka ovat kyllästyneet taistelemaan väärennöksillä HAKKO: n alla ja heittämään paljon rahaa alkuperäisten japanilaisten pistojen varaan, valitsevat viisauden ja oivalluksen. Ota kuparilanka, jonka halkaisija on 5-6 mm. ja mene tutuun turneriin. Hän, kuten asiantunteva vasenkätinen, tuottaa 5 eri kupariputken kappaletta.

Tällaisten pistojen omistajien mukaan heillä ei ole ongelmia lämmönsiirron kanssa, koska ne on valmistettu puhtaasta kuparista. Yksi järkytys - ne vähitellen palavat, kuten kaikki kupariputket. Mutta hinta / laatu suhde on hyvin houkutteleva.

Hyviä uutisia. Myyntiin oli tyypin 900M vaihdettavissa olevia kuparipuita. Tässä on lyhyt katsaus.

Kaikista vaikeuksista huolimatta voit onnistuneesti käyttää kiinalaisia ​​pistoja. Huomaan, että suurin osa juotosasemien juotosasemista vaatii lisäkehitystä.

TSinua kiinnostaa myös:

Juotosaseman valinta työhön ja kotiin - mitä etsiä?

Juotosvaiheessa tarvitaan paitsi juotosasemaa myös täydellisiä osia: ohjausmoduuli, ohjausmoduuli ja jousipidike. Tämä kaikki voi tarjota tarvittavan lämpötilan, suojaa ylikuormitukselta.

Juotosaseman erityisessä toiminnassa sarjaan voi kuulua:

 • pinsetit (pienien osien juottaminen ja poistaminen);
 • Hiustenkuivaaja lämmitykseen (juotospaikan ylimääräinen lämmitys);
 • lämpöhöyrystin (levyn lämmitys juotettaessa ryhmää);
 • tyhjiöpihdit;
 • lisävarusteet.

Juotosraudan erikoistumisesta riippuen nämä tai muut komponentit ovat mukana. Juotosaseman oikea valinta edellyttää, että kokoonpano määrittelee laitteen toiminnan profiilin.

Juotosrappeja on neljä tyyppiä:

 1. Lämpöilma (jossa on hiustenkuivaaja, juottaminen tapahtuu kuumalla ilmalla). Tämä vaihtoehto on suositeltavaa korjata puskurit ja muut muoviosat.
 2. Pulssi (nykyaikaisten järjestelmien asennus ja poistaminen).
 3. Induktio (pieni mutta erittäin tehokas laite).
 4. Infrapuna (helpompi korjata kannettavia tietokoneita, puhelimia, mini-PC: itä tai tabletteja).

Tästä eteenpäin, voimme yhteenvetona - valita yhden tai toisen mallin, jonka sinun on alusta alkaen tiedettävä, mikä juotetaan tämän juotosraudan kanssa.

Valitessasi sinun on tiedettävä, että juottamisen tyyppi voidaan jakaa kahteen luokkaan:

Johtolaitteissa on moduuli, joka säätelee juotoskärjen lämpötilaa, mikä tekee työstä tarkan ja laadullisen. Mekanismit, jotka perustuvat aseman sähköiseen ja hyvin indusoituvaan tyyppiin, joiden toiminta tuottaa magneettikentän. Käyttäen tällaista laitetta saat suuren lämpöteoksen.

Juotettaessa vaikeasti tavoitettavia osia käytetään kontaktittoman juottamisen (lämpöilma tai infrapuna). Infrapuna käytetään tietokoneiden tai emolevyjen piireihin. Ilma-ilma (pisteiden siirto) - lämmittää saavuttamattomia osia, mutta ei vaikuta viereisiin osiin. Tämä vaihtoehto on parempi valita muovin juottamiseen ja kodin laitteiden ja matkapuhelimien käyttöönottoon.

Nykyisin juotoslaitteen tekniseen osaan on olemassa monenlaisia ​​laitteita, mikä lisää huomattavasti valintaa ostamisessa. Tästä syystä ennen sopivan mallin valitsemista sinun on päätettävä teknisistä ominaisuuksista ja käyttöalueesta. Puhaltimet, jotka korjaavat omaa kättä kotiin, käyttävät enimmäkseen tavanomaisia ​​juotosrakoja, mutta ne ylikuumentavat osia, jolloin yksityiskohdat eivät korjata, mutta päinvastoin. Tämä on tärkein syy valita valitulle juotosasemalle. Tehonsyöttölaitteen läsnäolo tekee toiminnasta helppoa ja yksinkertaista johtuen kyvystä vaihtaa jännitettä ja lämpötilaa.

Teholla on tärkeä rooli, kun käytetään tulenkestävää juotetta. Toisessa tapauksessa:

 • korkea lämpötila - piirin ylikuumeneminen;
 • sting tuhoutuu altistuessaan korkealle lämpötilalle;
 • lämmitysosa ei mene ajan kuluessa;
 • kartongien ylikuumeneminen;
 • juotoksen laatu putoaa.

Jotta vältetään edellä mainitut vivahteet, on parempi valita asema lyijyttömälle juotokselle. Voit myös valmistaa juotosraudan itse, jota kerroimme vastaavassa artikkelissa!

Juotosasema on yksi tärkeimmistä laitteista elektroniikan valmistuksessa. Tämä osoittaa suurta tarvetta ihmisten keskuudessa. Asennuksen avulla voit kytkeä parin moduuleja, jotka mahdollistavat juottamisen yhteyden kanssa ja ilman yhteyttä, ja voit myös korvata suuttimet ja vinkit.

Oikean valinnan varmistamiseksi on tärkeää määrittää oikein ohjausmenetelmä:

 • digitaalinen (tietyt ohjelmat ohjaavat kärjen lämmitystä, vakautta ja tarkkuutta käytössä eikä analogisia);
 • analoginen (laitteiden on oltava jatkuvasti hallinnassa, koska korkea lämpötila vaikuttaa haitallisesti laitteen komponenttiosioihin).

Elementtien ensiluokkainen kytkentä on juotosaseman tärkein tavoite. Oikean laitteen valitsemiseksi sinun tarvitsee tietää suunnittelu- ja tekniset parametrit:

 1. Lämmityselementti ja sen tyyppi. Nykyään suurin osa instrumentteja, joista voit valita 2 tyyppiä - keraamista ja nikromia. Keramiikkaa kuumennetaan nopeasti, mutta ne voivat räjähtää epätasaisella lämmityksellä, jos on lämmönvakaaja, tämä ei tapahdu, se ohjaa lämpötilaa ja laite kestää kauemmin. Nichrome nopeasti epäonnistuu ja usein käytettäväksi ei ole sopivaa. Se maksaa huomattavasti vähemmän kuin keramiikka.
 2. Lämpötilan säätö olla leveä vaaleampia.
 3. kuumennusnopeus.
 4. Virta. Valitsemaan juotosasemat Teho riittää tietää alue perin hyödyntämisen järjestelmä: puhelimet, kannettavat tietokoneet, tabletit ja kodinkoneet, jne.;
 5. jännite; paino, koko, muoto jne.

Ja on myös otettava huomioon muun muassa:

 • kansainvälisten standardien lyijytön juote, joka osoittaa laitteen, jonka lämpötila on 250 astetta;
 • piirit on järjestetty IC-BGA-paketti, jolloin pienikokoiset ja kevyt laite itse.

Ostaessaan, päällikön suositeltavaa varastoida vara vaihdettavissa vinkkejä. Ne ovat kaikki erilaisia ​​muotoja ja neliömäinen pää, mikä johtuu työn tuloksena itse. Myös valitsemaan sopivan suoritusmuodon tarve tietää, että mitä suurempi reuna antaa paremman lämmönvaihdon juottamisen aikana. Vuorostaan ​​muoto vaikuttaa muoto elementtien juotettu, samoin kuin saatavuutta juotos paikkoihin ja lämpötila.

Toinen tärkeä neuvo - valita kaikki oikein, sinun täytyy kiinnittää huomiota materiaaleja, joista tehty kärjestä juottamiseen, niillä pitäisi olla hyvä lämmönsiirto. Lisäksi tarve poimia laitteita helposti vaihdettavia osia pettäessä yksi heistä.

No, viimeinen asia, jonka haluan kertoa teille, mitä Juotosasema on parempi valita talon (ystäville Kodinkoneiden korjaus), työ (korjaus elektroniikka) sekä juottaminen muoviosia autoja.

Ensinnäkin, puhutaanpa laitevalmistaja. Paras ylivoimaisesti on saksalaisen Ersa ja Kiinan nopea. Kuitenkin faneille korjaus sähkölaitteiden kotona valita Juottolaitteet yhtiö Ersa ei järkevin ratkaisu. Se, että koneiden ja laitteiden hinta on melko korkea, joten tämä vaihtoehto soveltuu parhaiten ammattikäyttöön. Samalla Lyhyt kantama on budjetti juotosasemiin, enemmän tai vähemmän laadukkaita.

Toinen suosittu yhtiö on Lukey. Monet mestarit ja kinkkua väittää, että tämä on halvin Kiinassa, joka hajottaa nopeasti ja voi myös aiheuttaa palovaaran. Toinen osa mestareiden suosittelee valitsemalla Lukey juotosasemat aloittelijoille radioamatöörien koska joitakin laitemalleja on hyvin tehty ja hyvä hinta-laatusuhde ovat paras vaihtoehto kodin työpaja. Määrittää valinta, muista selata arvosteluja YouTubessa. Voit löytää monia videobzorov uutta teknologiaa, joka näyttää perustoiminnot, integrointi ja haitat tiettyjen juotosasemiin.

Silti suosituimmista malleista on valmistettu halpa Lukey 702, 852d + ja 868. nopeista usein ostaa 202D ESD (amatööreille) ja 702 ESD (ammattilaisille).

kuuma ilma asema sopii puskurin korjaus. Hyvä vaihtoehto - Lukey 868, työstä, jonka on osoitettu kuvassa:

Lopuksi suosittelemme tutustumaan videon, jossa keskusteltiin yksityiskohtaisesti kaikkia vivahteita valintaan juotosasema kotiin ja työhön:

Siinä kaikki, että halusin kertoa teille siitä, melko monimutkainen asia. Toivottavasti nyt tiedät miten valita juotosasema ja mikä on paras 2017!

Ja mitä sanoitte yhtiöstä Hakko juotosasema?

En ole henkilökohtaisesti käyttänyt, tarkistetaan, joka kokoontui temaattisen foorumeilla, ei aivan yksiselitteinen. Joka ylistää rakentaa laatua ja joka arvostelee päinvastoin.

Joten mitä parempi ottaa jopa 6000r?

Lukey 852d + melko hyvä vaihtoehto.

Henkilökohtaista kokemusta Hakko ole, mutta hän opiskeli aihetta, koska halusin ostaa. Tämä Hakko ihmiset ovat hyvin kiitosta. Ongelmia sen syntyä siinä tapauksessa, että ostettu "Hakko" on Aliekspress ja hänen kaltaisensa. Hinta alkuperäisen, voit etsiä esimerkiksi eBay.

Hei, rakas Admin. Aiemmin hän oli mukana Kodinkoneiden korjaus (pesukoneet, jne.). Mutta viime vuosina siirtynyt korjata org teknologia (PC-järjestelmän yksiköt, näytöt, mobiililaitteet jne Technology) pääasiassa juotettu vain suuria kohteita ja tästä syystä tarvetta juotinasema puuttuu . Käsitelty Olen tavanomainen sähköjuotoskolvi, mutta viime kuukausina on enenevässä kodinkoneet vaurioitunut pieni SMD, no, silmät syttyivät, halu ostaa juotosasema / järjestelmää, mutta olen valinnut laitetta ei ole vahva, mutta katsomassa video YouTubessa, noin Metcal mx -5200, aikoi ostaa sen, mutta hinta nousi nopeasti 5-10 tuhatta, ja heittää pois yli 40 miljoonaa - taloudellinen asema ei salli. En tiedä, miksi asema on nimeltään järjestelmä, mutta sinun täytyy poimia laite laadukas ja helposti hallittava toivottavaa juotosasema / -järjestelmän kanssa pieniä yksityiskohtia, jotka ovat niin helposti vaurioitunut, voi auttaa tavoitteesi?

Juotin juotos station

Alkava langaton harrastaja, päätti vakavasti tutkimaan elektroniikkaa, päättelee tarpeesta ostaa väline, joka pystyy helpottamaan hänen suunnittelu elektronisten laitteiden. Uskon, että ei jokainen aloittelija varaa ostaa juotosasema hiustenkuivaajalla, harrastus. Meidän ei kuitenkaan pidä unohtaa, että kertyminen tietoa, kokemusta ja työkaluja suorittaa korjauksia, ensin pieni ja sitten enemmän vakavia, on mahdollisuuksia tehdä asioita rakastat, ja jos et tee rahaa harrastus, niin ainakin tehdä se ei kannattamattomaksi itselleen . Olen samaa mieltä, että harrastus ei haittaa, tai mitä - se harrastus, mutta vähitellen kertyminen kokemus, liikkuvat pitkin samaa reittiä, luultavasti vakiona kaikissa radioamatöörien puhtaasta intohimosta, pieniin korjauksiin. Kerralla juotosasemat osti minulle Lukey juottamalla ja hiustenkuivaaja.

Hänelle olin läsnä ollessa kahden Stingers, yritysten Hakko, litistynyt kartio, ostaa erikseen, ja vakio pisto mukana tulleesta juotosasemat "igolka9rdquo;. Äskettäin, kun taas yrittää pieni mutta ei yksinkertainen korjauksia olla palautettu repiä lihan mikro USB-liitin älypuhelimen aluksella juotosasemat se sisältyy vähintään 2-3 tunnin keskimääräisen lämpötilan, kirvely "igolka9rdquo; Se ylikuumentunut, ja se lakkasi noudattaa juottaa. Kaikki yritykset tina uudelleen, avulla aktiivisen vuot eivät ole onnistuneet, sitruunahapolla, että tina näyttää tapahtuvan, mutta se ei ollut pistin että ennen. Seuraavassa kuvassa näkyy puretusta juotos on juotosasema, ja tutustua ulkonäkö sen Pistääkö:

Haluan vain varoittaa niitä, jotka aikovat ostaa näitä juotosasemiin kanssa neobgoraemymi pistot, Stinger ei ole kuin pitkäaikainen ylikuumeneminen, varsinkin halpa kiinalainen merkkituotteiden kaiverrettu Hakko kestää pidempään. Ja sitten, ymmärtämättä tarve hankkia uusi pisto, kävin paikalla paikallisen Radio Shack, kuinka monet ovat uusia, samanlaisia ​​ikävä oli pieni valikoima painetaan 130-150 ruplaa kappaleelta, ja luultavasti "levyh9rdquo, kiinalaiset.

Sitten, kun oli hänen tapana, menin sivuston Ali Express, on useammin kuin kerran auttanut minua, ja siellä löysi joukko yhteensopivien pistoista määrän kymmenen kappaletta, vain 3,37 dollaria. Ne, jotka haluavat tilata vastaava joukon Ali ilmaista, riittää kirjoita hakusana "900 M - T". Tietenkin puolestaan ​​eduksi, käytä Suodatin hinta. Koska se on jo pitkään ollut halu ostaa pisto Mikroaaltouuni, tai tehdä sen itse pois pisto leikatun kulman työtason. Esimerkkinä tällaisesta pisto, näet kuvassa alla:

Tämän pisto on helppo valmistaa riippumatta kärki on leikattu kulmaan, poraamalla urat leikattu osa. Tällainen oli minun pisto jälkeen muutoksia, jo testattu juotos:

Osa, tehdä syvennyksen pysyivät täytetty juote, juotin jäähdytyksen jälkeen. Mikä on tarkoitettu tällaisten muutosten pisto? Se, että sirun pinta-asennus (SMD), esimerkiksi tapauksissa, joissa SOIC ja epämiellyttävä TQFP juottamalla tavanomaisia ​​Stingers. Sillä se olisi propaivat kummankin jalan erikseen. Tässä me olemme, mikä aiheuttaa vuon ja juote kirjoittamalla syvennykseen, voi viettää pisto pitkin piirin jalat, yksi liike kolvi, juote kaikki jalat.

Ääritapauksessa, jos emme ole laskettu määrä ja jalat pelimerkkejä kiinni toisissaan, voimme lämpeneminen ja jolla on neula on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, kuten lääkärin, vierekkäisten jalkojen erotella ja poistaa suljin. Seuraavassa kuvassa näet listan malleista kaikista pistot, kävely asetettu:

Sillä juotosasema Lukey sopiva pisto Series M 900 - T. Alla on kaavio, jossa on yksityiskohtaiset tiedot mallimerkintä pistot:

Perehtyy merkintöjä ja ulkonäkö pistot, tähän joukkoon kuuluu, voi sijaita katsomalla alapuolella kuva:

Litistynyt kartion pienempi halkaisija. Minun olennaisia ​​työoloja pistin tahansa uloskytkevän elementin, sirut Dip koteloon transistori TO-92-paketti, ja muut radio-osat, joita ei käytetä pinta-asennukseen.

Litistynyt kartion keskimääräinen halkaisija.

Litistetty kartio suuri halkaisija.

Litistetty kartio erittäin suuri halkaisija. Nämä pistokset voivat olla hyödyllistä, jos haluat avata juotos johtosarja, liitin kiinnitys, tai jotain massiivinen kaatopaikalle.

Pisto on leikattu kulmaan, joka on pieni halkaisija. (Aihio mikroaaltosäteilyä tuottavan pisto).

Pisto on leikattu kulmaan, keskimääräinen halkaisija.

Kärki leikattu kulmaan, suuri halkaisija.

kartio. Pisto, joka voi myös olla käyttöä juottamalla terminaalin elementtejä, mutta jonkin verran vähemmän helposti käytössä, johtuen suhteellisen suuri mitat työkärkeen pinta.

neula. Standard pisto mukana tullutta juotosasemiin Lyukey. Tärkeimmät pistely työskenneltäessä SMD elementtejä, transistorit SOT-23-paketti, vastukset ja kondensaattorit, koko 0805 ja 1206.

Pistin veitsi. Tällainen pisto voidaan lämmittää kerran radiopäätteillä, esimerkiksi nopeamman kastelua. Muut sovellukset pisto, mielestäni jokainen voi löytää itselleen.

Yleensä tällaisen arsenaali pistot, on mahdollista hitsata jo jotain. Ja kun otetaan huomioon alhainen hinta, jolla ostin tämän asettaa, voin turvallisesti suositella sitä ostaa omistajille Lukey juotosasemiin. Ehkä joku sanoo, että kärki Hakko, yhteensopiva Lukey juotosasemiin, on paljon parempi, mutta kustannukset niistä on paljon suurempi, vaikka niiden järjestys Ali Express. Kirjoittaja AKV.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

9 + 1 =